Helene Lekven

Birthday celebrations, Go-Kart & A day in Amsterdam || WeeklyVlog#3

 • 22.04.2017, 12:17


Coolest hotel ever, shopping & sightseeing || WeeklyVlog#2

 • 21.04.2017, 16:20


Things just got real.. || VIDEO

 • 09.04.2017, 16:43


Spring Lookbook || VIDEO

 • 05.04.2017, 12:56


Worst Blogger Ever?? || VIDEO

 • 01.04.2017, 16:16


What I've been loving lately || VIDEO

 • 25.03.2017, 14:25


Frisyretips til 17. Mai

 • 14.05.2016, 11:25


Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gjøre med håret til 17. Mai. Spesielt om du ikke har alt for langt hår. Man søker etter inspirasjon på diverse bildesider som WeHeartIt eller Pinterest, men det er ikke alltid det er noen instruksjon med disse bildene. Og da må man prøve og feile litt før man kanskje får det til. I dag skal jeg dele en video med dere på hvordan jeg lager de frisyrene dere ser under her. 

Jeg viser hvordan jeg lager krøller, jeg viser hvordan jeg liker å flette og jeg viser dere hvordan jeg har likt å sette opp håret mitt i det siste. Flettekransen har jeg fått så enormt mye skryt av de dagene jeg har brukt den, og jeg skal selv bruke den til bunaden på bår kjære nasjonaldag. Og om du ønsker å se fremgangsmåten på hvordan jeg lagde de to frisyrene så finner du videoen HER. Jeg bruker en rettetang fra GHD til å lage krøllene, så om du også ønsker å lære hvordanman gjør det, så anbefaler jeg å sjekke ut videoen. Jeg håper dette er noe som faller i smak hos dere, og legg gjerne igjen en kommentar om du brukte noen av frisyrene eller hvertfall har prøvd på dem. Da blir jeg så glad! 

Kunne dere tenke dere å få flere slike innlegg hvor jeg kanskje viser steg for steg på andre fisyrer da i bilder? Jeg kan ikke love at det blir bra med en gang, men om det er noe dere ønsker så skal jeg prøve så godt jeg kan! 

Video: First Impressions - Elizabeth Arden Spring Collection

 • 23.03.2016, 14:38


  Forrige uke blogget jeg jo om den nye vår-koleksjonen til Elizabeth Arden, og jeg nevte da at jeg skulle lage en video hvor jeg prøver sminken for første gang. Det har jeg nå gjort og den ligger klar ute på youtube! Jeg er faktisk utrolig fornøyd med mye av produktene, men hva jeg syntes om det forskjellige må du se videoen for å vite. Du finner den HER

Jeg kjenner jeg er så klar for å reise til Gran Canaria i morgen. Det blir så bra og ikke minst deilig!🌴 Så tror ikke jeg kommer til å blogge i morgen da vi skal reise så og si hele dagen, men på fredag er jeg tilbake igjen med den første oppdateringen fra turen! Det kommer forresten også en giveaway i løpet av helgen, så det er bare å følge med! 

Ha en strålende Torsdag og ikke minst ha en fin påske! 🐣☀️

Video: My everyday makeuproutine

 • 17.03.2016, 15:05


  

Klikk HER for å se videoen! 

VIDEO: One look - One brand || Nilens Jord

 • 17.02.2016, 16:13


Jeg nevnte jo tidligere i dag at jeg hadde lagt ut en ny video på youtube, men jeg bestemte meg nå for at jeg like godt kunne dele den her med dere.

Det er den andre videoen min i serien jeg startet nå i 2016. Det er en serie hvor jeg én gang i måneden (den tredje onsdagen i måneden) legger ut en sminkevideo hvor jeg kun har brukt sminke fra ett merke. Jeg hadde egentlig planer om å bruke sminke fra Maybelline denne gangen, men hvorfor det ikke ble noe av forklarer jeg i videoen! Så det ble da med sminke fra Nilens Jord, og jeg håper looken faller i smak.

Som jeg nevnte i videoen så er dette en veldig fin, naturlig og hverdagslig look. Jeg vil variere litt med sminkelooks på kanalen min, så denne gangen ble det en slik type, neste gang blir det nok noe helt annet. Men det er jo det som er gøy, utforske og prøve nye ting og se hva man liker!

Og forresten!! Husk å subscribe til youtubekanalen min. Det blir nemlig en giveaway når jeg når 100 subscribers, og tro meg, det er ikke langt unna!! Dere finner kanalen min HER.

Hva syntes du om videoen og ikke minst hva syntes du om looken?

// Sminken i denne videoen er sponset

VIDEO: Going out - Chatty makeup tutorial

 • 06.02.2016, 13:59


Det er lørdag, og hvilken dag er vell bedre å dele en sminkevideo med dere? Denne gangen har jeg laget en ganske ny og annerledes look enn det jeg har tidligere, OG det er en chatty tutorial, så den er hakket lenger enn de siste andre sminkevideoene mine. Men må bytte på litt innimellom, se hva dere liker best og samtidig tilfredstille alle sine ønsker!

Men hvertfall om du trenger en ide til en sminkelook for i kveld, så har jeg den perfekte looken til dere her. Selv så digger jeg denne og kan helt klart se meg selv bruke den en kveld jeg skal ut på byen. Ikke at det er så ofte, men jeg kunne lett brukt denne looken, så håper den faller i smak hos dere også!

Om dere har lyst til å sjekke ut noen av de andre youtube videoene mine, så kan dere finne de HER. Jeg publiserer nemlig ikke alle videoen mine her på bloggen. Så trykk gjerne subscribe om du ønsker å vite når jeg har lagt ut nye videoer. Jeg har også planer om å ha en giveaway så fort jeg når 100 subscribers. Jeg vet det ikke er mange, men man må feire seirene sine, uansett hvor små eller store de er! Så om du også vil at giveawayen skal komme fortere, subscribe da vell! 😀

Hva syntes du om videoen og sminkelooken? Liker du best chatty sminkevideoer, eller mutede med musikk? 

VIDEO: One look - One brand (Elizabeth Arden)

 • 22.01.2016, 10:32


God morgen alle sammen! I går fikk jeg endelig redigert den første videoen i den nye Youtube serien min. Jeg måtte utsette det fra onsdag til torsdag da jeg fortsatt sleit litt med hjernerystelsen fra søndagen, men det håper jeg gikk greit! Nå er den hvertfall på plass og om jeg kan si det selv så er jeg faktisk litt fornøyd med resultatet på den første videoen. Neste video i denne serien kommer den tredje onsdagen i februar.

YT - Elizabeth Arden

 Denne månedens video er det sminkeproduktene til Elizabeth Arden som har blitt prøvd ut. Det var noen av produktene jeg ikke hadde prøvd noe særlig før jeg filmet denne videoen, så noen var ganske nye for meg, mens andre ting har nå vært mine favorittprodukter de siste månedene. Men om du er nysgjerrig på den nye serien min og ikke minst sminken fra Elizabeth Arden, så sjekk ut videoen min da vell:

Håper dere likte videoen og om dere ønsker å følge meg videre på youtube så kan dere subscribe på kanalen min HER. Jeg legger nemlig ikke ut alle videoene jeg lager her på bloggen, så vil du få med deg alt så finner du resten av videoene mine på kanalen min. Jeg hadde også blitt super glad om dere tok dere tid til å like videoen min på youtube om dette er noe dere likte og at dere ønsker jeg skal fortsette med det!

Nei, nå må jeg komme meg i dusjen og ikke minst komme igang med dagen. Er jo deilig å slappe lenge av i morgenkåpa med god morgen tv, men hver dag kan man ikke det. Så det er bare å sette igang. Jeg har litt av hvert å gjøre før jeg kan ta helg, men det er jo slik det skal være.

Håper dere får en fantastisk start på helgen! Og gi meg gjerne tilbakemeldinger på hva du syntes om videoen og den nye serien!

// Videoen er sponset

Need some inspiration?

 • 19.12.2015, 13:00


Hei og god dag alle sammen! Har dere det bra? Jeg har min siste dag på jobb for i år i dag, så det skal bli litt deilig og jeg gleder meg til alle de kommende festlighetene. Selv starter jeg allerede i kveld, og jeg tror det blir bra altså. Og om du også skal på noe julebord eller en fest, og om du trenger inspirasjon til en sminkelook, tenkte jeg at jeg kunne dele med dere den siste videoen min.

Jeg har jo ikke lagt ut en video på halvannen uke, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Og jeg driver og planlegger en serie jeg skal starte med på youtube på nyåret. Mer om det vil jeg fortelle seinere, men det jeg kan si er at jeg tror og håper det vil slå an. Jeg legger hvertfall mye tid og penger inn i det prosjektet! Men yes, tilbake til denne ukens video, her har du inspirasjon til kveldens sminke:

Håper dette ga deg litt inspirasjon, og som du kanskje skjønte er det sånn jeg gikk da jeg var på Kurt Nilsen konserten tidligere i uken. Ikke at man så det ut mot kvelden, for tårene hadde rent som bare det pga kulda, men det var hvertfall slik det skulle se ut!

Håper dere likte videoen, og la meg gjerne vite om det er noen spesielle looks dere vil jeg skal prøve meg på! Send meg bilder eller link dem i kommentarfeltet, and I will se what I can do.

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits