Helene Lekven

Outfit som vekker oppsikt

 • 07.04.2017, 14:28


God fredag og snart god påske alle sammen!

Er det ikke deilig å tenke på at det snart er påske?? Noen av dere skal kanskje jobbe i påsken også, men det blir vell ikke noe mindre kos av den grunn? Jeg aner ikke hvorfor, men påske har alltid vært en tid jeg er utrolig glad i. Kanskje det har litt å gjøre med alt godteriet? Haha, nei tror ikke det. Men når vi er inne på godteri.. Ja, både jeg og Mathias sprakk så innmari at det skulle ikke vært lov en gang.. For å si det sånn; det står en godteripose på kjøkkenet og venter på at kvelden skal komme. Jaja, bare vi spiser med måte og holder oss i form og spiser riktig ellers så skal det nok gå bra.  Jeg blir nemlig ekstremt fysen og MÅ ha noe (gjerne sjokolade) rundt den ene perioden i måneden. Da blir jeg nemlig verdens største sjokolade monster! Og så klart sprakk vi jo da, men sånn går det. Det hjelper ikke å banke seg selv opp for noe slikt.

Her er forresten et av antrekkene mine forrige uke. Det var ganske bra temperaturer og jeg tok sjansen på at dette var tilstrekkelig, og det var jo faktisk det. Helt til jeg stod i skyggen for å ta en rekke med bilder. Hehe, det var ikke like deilig, og jeg kjente gåsehuden spre seg på brystet mitt. huff. MEN det var en ting som slo meg når jeg gikk rundt i dette nede rundt solsiden forrige uke, og det var; det skal virkelig ikke mye til før folk stirrer deg i senk altså.. Jeg mener, jeg syntes ikke dette er alt for annerledes og rart, kanskje litt men det finnes jo så mye mer rart der ute enn en ola-playsuite med strømpeukse under?!

Jeg følte meg faktisk ganske kul jeg og når til og med Mathias sier at antrekket var kult og kledde meg bra, uten at jeg må spørre om det, så har jeg grunn til å føle meg bra! Jeg skulle hvertfall ikke la de diverse folkene som stirra meg i senk ødelegge den følelsen, men det fikk meg bare til å tenke at det er ikke rart at folk ikke tør å gå med det de egentlig vil. Så fort man gjør det og det er litt annerledes merker du det på kroppen altså! Og man ser fort forskjell på blikk som sier «Så kult» og «hva er det der for noe?». Men jeg sier, uansett hva du føler deg komfortabel med, rock det, for det er bare du som klarer det så bra som du kan! Bare de som ikke tørr å skille seg ut.

Og med det vil jeg si god helg og etterhvert god påske! Jeg tar på ingen måte ferie selv om jeg reiser til Spania neste uke, da blir både bloggen, youtube og skole med meg nedover. Haha, ferie før eksamen? Hva er det for noe?! Det er det jeg skal jobbe med nå også før Mathias kommer hjem. Da skal vi ut en tur og finne gulvteppe til soverommet før vi skal henge opp en hylle eller to. Vi har nemlig begynt å gjøre litt om på rommet, og jeg tror det kommer til å bli sååå bra. Etter i dag mangler vi bare å rive skapet, male veggene på nytt for så å få inn en kommode og et par hyller til! Det kommer til å bli så bra! Og selvfølgelig, dere skal få en oppdatering, men etter i dag blir soverommet satt på pause til uti sommeren en gang. To studenter har ikke tid til å pusse opp et soverom i eksamenstiden!

Men jeg håper dere får en super helg! Og hva syntes du om det jeg skrev om lenger opp i innlegget? 

Comfy Monday

 • 03.04.2017, 10:15


God mandag og velkommen til en ny uke!

Denne mandagen har jeg vært klar for siden onsdag forrige uke. Mye fordi jeg følte uken min hadde startet så innmari rart og med mye utskeielser, at jeg syntes det var vanskelig å gjøre om på det igjen. Men i dag er det mandag, det er en ny uke og jeg er klar for å gjøre det en bra en. Så jeg skal nå hvert øyeblikk avgårde på treningssenteret slik at jeg får kickstartet uken skikkelig. Jeg delte jo med dere mine mål for April i DETTE innlegget, så da er det jo bare å sette igang fra dag 1!

Etter trening derimot blir det rett hjem og finne frem den deilige genseren dere ser på bildene. Den er virkelig helt fantastisk! Jeg bestillte både genseren og buksen hos Gina Tricot den helgen de hadde 25% på et helt kjøp, og jeg sparte faktisk nesten 200 kr til sammen ved å benytte meg av det tilbudet. Slikt gjør en student glad! Jeg trengte nemlig en ny olabukse, da det er like før min gamle faller fra hverandre. Så det var en nødvendighet, og genseren klarte jeg rett og slett ikke å la være. Jeg syntes den bare så så fin ut på nettsiden deres, og jeg lover, den er enda finere i virkeligheten! Og ikke minst enda deiligere enn den ser ut som.

Så en treningsøkt, et stilig, men samtidig komfortabelt antrekk og en positiv innstilling er akkurat det jeg trenger å starte denne uken med. Og jeg er så godt i gang! Fy søren, dette skal bli en bra uke dere!!

Etter å ha skrevet dette innlegget så kjenner jeg at jeg har motivert meg selv enda mer til å få en god uke. Rart med det der? Men jeg håper hvertfall dere alle får en super start på uken og at dere gjør det til en av de beste. Uansett om du ikke skal noe spesielt, gjør det du kan for at dette skal bli en av dine beste uker i ditt liv! I?m deep om dagen altså, men det er så viktig. Så jeg vil bare minne dere på det. For jeg vet selv at jeg også trenger den påminnelsen stadig vekk. Denne jenta glemmer for fort!

Men grip denne uken med alt du har, og ha en god en! Flere enn meg som benyttet seg av tilbudet til Gina Tricot? 

Just ad a little blue details

 • 24.03.2017, 10:43


God morgen og god helg kjære lesere!

Jeg har selvfølgelig klart å starte helgen med å bli syk. I går lå jeg rett ut med feber, og hadde det ikke særlig godt. Det ble vell også bare værre og værre utover formiddagen. Hittil i dag har jeg følt meg hakket bedre, og bank i bordet for at det skal fortsette slik. Jeg har ikke tid til å ligge rett ut i dag, og jeg får jo tross alt besøk seinere, så sjuk er ikke et alternativ en gang! Jeg hadde egentlig planlagt å ta noen antrekksbilder i går, men det ble ikke bare stoppet av at jeg var syk. Det ble også stoppet av snøstormen som herjet utenfor vinduet. Jeg mener hvor ble det av den nydelige våren med de behagelige temperaturene vi hadde tidligere i uken?

Heldigvis hadde jeg et siste antrekk på lur fra vi var i London i Februar. Jeg visste ikke helt om jeg ønsket å publisere de for jeg syntes bildene ble litt grå og kjedelige, men nå ble det nå slik da. Så håper dere hvertfall liker det enkle antrekket.

Selv om man blogger om mote og skjønnhet så er noen ganger det enkleste det beste. Hvorfor ikke vise dere det også? Det er jo slik vi alle er. Vi har ikke like gode og inspirerte dager når det kommer til antrekk, selv ikke motebloggere, hver eneste dag. Men vi pleier som regel bare å vise de gode dagene, gjør vi ikke? Dermed har jeg i dag bestemt meg for å vise dere et ganske så enkelt og kanskje litt kjedelig antrekk. Jeg har hvertfall noen statement øredobber på da, så det hjelper jo hvertfall litt.

Men nei, nå må jeg nesten komme i gang med dagens planer, og om du lurer på hva det er så kan du finne ukesplanen min i dette innlegget HER. Det er nemlig ikke lite som står på planen i dag, og det er bare gode ting, så det skal vell være motivasjon i seg selv til å komme i gang? Vi sier det!

Jeg håper dere alle har hatt en fin uke så langt, og at helgen deres blir superbra. Og at dere forhåpentligvis slipper enda en vinter, som vi tydeligvis har fått! Alle dere som har en nydelig vårdag i dag, gå ut og nyt det!

Hva syntes du om antrekket og at man også viser de antrekkene som kanskje er litt «kjedeligere» en gang i mellom? 

This jacket though....

 • 21.03.2017, 10:56


Nok en dag med skinnende sol, når det egentlig er meldt regn. Det gjør ikke annet enn godt på humøret altså! For en uke dette skal bli, uansett hva været er de neste dagene! Jeg kjenner jeg kribler etter å komme meg en tur ut i det fine været, før det eventuelt snur. Det ser virkelig helt fantastisk ut med skyfri himmel, sol og små skudd på trærne utenfor. Det er virkelig vår, kjære dere! Vi har til og med kjøpt inn enda et par påskeliljer slik at vi faktisk kunne ha noen i stuevinduet også, og det ble fint!

Planene ble litt forandret i dag, jeg skulle egentlig ha en filmedag i dag, men det blir rett og slett flyttet til i morgen uten at det blir noe problem. Jeg kjenner at jeg rett og slett vil fokusere litt ekstra på skole før jeg føler jeg kan ta meg den ene dagen fri for å filme. Jeg fikk nemlig eksamensdatoene mine i går, og når den jeg føler jeg er minst klar for er allerede helt i starten av Mai, mens den andre ikke er før i Juni fikk jeg litt små hetta. Dermed blir det skolejobbing for alle penga i dag. Og en gåtur da, en gåtur i det nydelige været!

Jeg virkelig digger denne jakka jeg har på bildene. Jeg syntes den er så annerledes at den rett og slett blir kjempe kul. Jeg elsker armene på den, og nedre halvdel av jakken er dekket av fuskepels, og det gjør så mye ekstra til et ellers kjedelig antrekk. For et år siden hadde jeg nok aldri brukt såpass med penger på et plagg som er såpass out there, men selvtilliten har nok økt noen hakk når det kommer til stilen min. Det er ikke alltid det blir like bra og det kan jeg se selv. Og selv om denne jakken ikke akkurat passer til alt i garderoben min, så var den absolutt verdt det. Og den var jo ikke super dyr, det var den ikke! Kommer an på hvem som ser tenker jeg.

Dette var antrekket mitt på søndag og jeg ønsket ikke annet enn noe som var enkelt og komfortabelt, og det var akkurat det dette antrekket var. Enkelt, komfortabelt, men samtidig litt stilig med jakka og statement øredobbene! Jeg har også, som dere kanskje ser, fått litt hekta på krøllete hår. Jeg har mine perioder hvor jeg elsker det og andre perioder hvor jeg ikke gidder å gjøre noe med håret, men nå er det en god krølleperiode. Det er nok mest fordi jeg har funnet en god og effektiv måte å få en avslappet, men samtidig fin look.

Og når vi først er inne på beauty talk ? jeg driver og planlegger en del skjønnhetsinnlegg som skal legges ut i løpet av den neste måneden. Men jeg lurer litt på hva det er dere er mest interessert i å høre om? Om det er sminke, hudpleie, hår, noen spesielle merker, osv. Jeg ønsker veldig gjerne tilbakemelding, enten i kommentarfeltet eller på melding. Da får jo dere delta litt i hva som kommer ut på denne bloggen og!

Men jeg håper dere får en strålende tirsdag, og hva syntes du om søndagens antrekk? 

I've got a plan!

 • 17.03.2017, 17:44


Tiden har virkelig fløyet fra meg i dag! Okei, jeg skal innrømme at det var en ganske rolig start på dagen i dag, ved at jeg dro meg litt for lenge i senga. Men det er ikke det som har stjålet timene ut av dagen min i dag. Det er det rett og slett filming av bakevideoen min som har gjort. Alt gikk ikke helt etter planen og jeg måtte starte helt fra bånn av igjen når kaka egentlig var ferdig. Ikke veldig motiverende, og det var ganske så vanskelig å holde positiviteten oppe akkurat da. Men kake nr. 2 ble faktisk enda bedre enn den første, så det endte ganske så bra, og jeg er super fornøyd med resultatet! Mathias var ganske glad for at jeg måtte lage to, for da ble det jo faktisk mer  kake på han. Men tror heller jeg skal invitere en venninne på kaffe/te og kake på Søndag, slik at vi ikke spiser opp alt på egenhånd!

Men jeg stresset litt med å faktisk få denne kaken bra av to grunner. Nr. 1 ? Jeg måtte ha et ferdig resultat til videoen min som skal opp i morgen tidlig. Og nr. 2 ? Jeg har lyst til å starte med en fast dag i uken hvor jeg blogger om mat og oppskrifter. Forrige søndag startet jeg jo med å blogge om DENNE fantastisk kyllingsalaten (som du absolutt burde smake om du ikke har gjort det enda), også tenkte jeg å fortsette med det. Å blogge om mat generelt på søndager! Enten det er lunsjretter, frokostretter, kaker, middager, mellommåltider osv. Jeg har lyst til å avslutte uken deres hver uke, men en inspirerende oppskrift som du kanskje kan prøve deg på den kommende uken.

Løp ut for å ta bilder midt mellom regnbygene i dag, men det funket fjell det, så her har dere altså denne fredagens antrekk!

Jeg vet hvertfall jeg syntes det er gøy og ikke minst inspirerende å se hva bloggerne jeg følger lager til middag, lunsj og kaker. Selvfølgelig ikke hver dag, men en oppskrift av forskjellige ting en gang i uken tror jeg kan bli ganske bra. Jeg har allerede planlagt at søndag neste uke skal det komme ut en middagsoppskrift som jeg absolutt elsker! Men denne helgen har dere en fantastisk kake og se frem til. Og selv om videoen kommer ut på youtube i morgen, så betyr ikke det at søndagsinnlegget kommer ut på lørdag istedet. Neida, da får dere vente til søndag! Så skal dere selvfølgelig få en annen oppdatering her inne fra meg i morgen. Jeg skal ikke la det stå helt stille!

Ellers vil jeg jo prøve å ha helst to antrekk per uke fremover. Denne uken er hvertfall i boks nå, og så får vi se hvor lenge jeg faktisk klarer å holde det. Men jeg har troa! Jeg er veldig inspirert til andre innlegg om dagen også, så plutselig har jeg så mange planlagt at det fort kan komme to innlegg på en dag, men det er vell ikke krise, er det det?

Så der har dere det! En liten plan for hvordan jeg legger opp bloggukene mine for tiden. Helst to antrekk i uken, og oppskrift på et eller annet på søndager. Så kommer selvfølgelig skjønnhet, interiør og reising i tillegg til det. Jeg tror det er en god plan og jeg gleder meg til å fylle ut litt mer av mat-kategorien igjen!

Men nå håper jeg dere får en fantastisk fredag videre og at dere har hatt en fin start på helgen! Hva syntes du om planen min for bloggen fremover, og hva syntes du om antrekket på bildene? 

Addicted to traveling? Is that a thing?

 • 14.03.2017, 09:04


Hvorfor er det så gøy med antrekksbilder i utlandet? Det er noe med det at man har nye områder, nye bakgrunner og rett og slett ny inspirasjon! Jeg elsker å se antrekksbildene jeg har tatt mens jeg er ute på reiser. De gir meg merkelig nok en helt annen glede når jeg ser tilbake på dem, enn om jeg har tatt de rett borti gata eller nede på solsiden. Det er flere minner som ligger bak bildene, enn det at jeg drar Mathias vekk fra pc?n for å ta noen bilder en dag. Det er nok mest det, men så er det jo også så inspirerende å finne nye plasser man kan ta bilder. Jeg må rett og slett bare bli flinkere til å åpne øynene mine for nye alternativer her i området. Trondheim er jo en vakker by, med mange muligheter. Jeg drar bare ikke nok nytte av den!

Men nå kommer det nok ikke til å bli lite antrekksbilder fra utlandet dette året. Jeg startet jo 2017 med ca. null antall reiser planlagt, og nå sitter jeg nå her i starten av Mars og har allerede vært på to utenlandsreiser. En tur til London og en tur til Alicante, som dere helt klart har hørt nok om frem til nå. Men det jeg ville snakke om nå, var reisene som nå er planlagt videre fremover. Det har nemlig vist seg å bli noen!

Den neste reisen vår er om litt under en måneds tid. Vi skal nemlig en tur sørover til familien min i påskeferien for å feire at pappa fyller år. Og samtidig, retteresagt dagen før pappa fyller altså Mathias år. Så vi får nok ta en skikkelig bursdagsfeiring den helgen vi er der! Vi skal være der i en uke, og stopper innom Amsterdam på vei hjem, så vi har faktisk en hel ettermiddag og kveld i Amsterdam før vi reiser videre hjem dagen etter. Mathias har jo ikke vært og besøkt familien min i Spania tidligere, så han har jo litt å ta igjen av opplevelser, men det skal nok bare bli gøy!

Neste reise etter det er foreløpig en som fortsatt er litt usikker. Dette er rett og slett fordi det er midt i eksamensperioden. Lillesøsteren min vil nemlig ha meg med til England en helg, og da en spesifikk helg på grunn av noe som skjer i den byen vi drar til. MEN jeg får ikke eksamensdatoene mine før den 20 Mars, så jeg vet ikke om jeg kan eller ikke før det. Så om det passer seg og at jeg har eksamen en eller annen gang før den spesifikke helgen blir det en helgetur til England i Mai.

Det blir også kanskje en tur til Budapest i Juni, og i Juli blir det Kroatia med familien til Mathias. Så jeg kan med hånden på hjertet si at det blir et ganske så bra reise år for min del. Og jeg gleder meg kjempe masse til alt jeg skal få oppleve av nye, og gamle og kjente plasser.

Jeg og Mathias har faktisk planlagt en reise nordover på seinsommeren en gang også. Mathias har nemlig lenge hatt et stort ønske om å dra til Lofoten, så da blir det rett og slett det nå i år! Satser på at vi begge får jobbet en del i sommer, slik at vi kan ta oss råd til det. Jeg mener, det er ikke billig å leie bil og kjøre oppover mot Lofoten! Men det blir nok helt sikkert en fantastisk tur om vi får det til. Noe jeg absolutt håper at vi gjør.

Men jeg må jo si at det er ganske imponerende å starte året med null planlagte reiser, og nå to og en halv måned senere sitter jeg med to gjennomførte og fem til som kan skje. Da kun litt over halvveis inn i året! Noen er litt mer usikre enn andre, men 3 av dem blir det garantert. Haha, vi får se om det blir noe til høsten. Det er nok ikke sikkert i og med at det blir så mye annet tidligere i år, men nå er jo høsten den «værste» tiden å bo i Trondheim på. Så kan hende jeg må rømme litt sørover i år og, vi får se!

Har du noen reiser planlagt for resten av året? Og hvor er din absolutte drømmedestinasjon? || Og hva syntes du om antrekket og bildene? 

Pink, black n' grey!

 • 10.03.2017, 11:23


God morgen, og endelig kan jeg si det; god helg!

Planen var egentlig å starte dagen på treningssenteret allerede kl 9 i dag, men slik endte det da ikke. Jaja, sånn er det. Jeg har nok å gjøre i dag, så treningen får heller vente til i morgen. Men det er fredag dere, og det er helg. Solen skinner til og med i dag og! Vi har virkelig hatt en knallfin uke den uken her, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det selv om jeg ikke har vært helt i form med tanke på migrenen tidligere i uken. Bare det at jeg ser det er en nydelig blå himmel med en stor sol på seg blir jeg mer enn fornøyd!

Og når vi først er innom det med migrene, så ble disse bildene tatt på onsdagen. Jeg hadde følt meg fin hele formiddagen, men når disse bildene ble tatt hadde migrenen desverre begynt å komme kraftig tilbake. Derav grunnen til at jeg ser så trøtt ut. Og gjett om det bar rett hjem og legge seg når bildene var tatt. Da var jeg ferdig.

Men jeg ville bare så veldig gjerne vise dere dette antrekket. Jeg følte meg nemlig skikkelig bra i det og da er det jo gøy å vise det litt frem. Ikke at jeg så så mye annet enn bleik ut i den toppen med denne bakgrunnen, men det får så være. Det er ikke mange måter jeg  har kunnet fått noe sol på kroppen i det siste. Selvbruning føler jeg bare ødelegger alle klærne mine og solarium er det ikke snakk om en gang! Så da viser jeg heller stolt frem hvor bleik jeg er frem til vårsolen varmer nok til at man kan sitte litt ute igjen! Og jeg er jo helt klart ikke alene om å ikke være brun på denne tiden av året, så jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke bryr meg så mye om det ser ut som toppen og huden min går i ett. Det er jo egentlig bare komisk. Haha!

Det er fredag, og det betyr gjerne en dag med filming for min del. Men først skal jeg få gjort unna litt oppgaver i Sosiologi, slik at jeg får levert inn dem før helgen virkelig er i gang. Og etter det skal resten av morgendagens youtube video filmes, for så at jeg skal redigere den og laste den opp. I ettermiddag skal jeg også møte Elinor for et glass vin, kanskje vi får sitti litt i solveggen på solsiden, det hadde vært deilig! Også blir det filmmaraton, vin og god mat med min kjære i kveld. Dette kan jo rett og slett ikke bli annet enn en god dag!

Jeg håper dere også får en bra start på helgen og at dere gjør akkurat det dere har lyst til! Har du noen spesielle planer for denne helgen? 

Getting that spring feeling

 • 07.03.2017, 12:15


God tirsdag kjære lesere!

Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å sitte her etter en morgen tilbake på trening. Jeg føler det er evigheter siden sist jeg var en tur innom treningssenteret, og det er det vell egentlig og, i og med at det er litt under tre uker siden jeg dro til London, og etter det så har jeg jo vært sjuk. Men nå er jeg endelig på vei tilbake, og det kjennes kjempe godt! Nå derimot tenkte jeg å vise dere antrekket mitt for den nydelige søndagen vi hadde i helgen. Vi har virkelig vært heldige med været i det siste!

Som jeg nevnte i et innlegg tidligere fant jeg årets vårjakke den siste dagen i Alicante, og det er nettopp denne dere ser på disse bildene. Den er fra Mango og var så og si akkurat det jeg lette etter. Denne mango butikken var en outlet butikk, så ikke vet jeg om det var fjorårets eller hva det var, men fornøyd ble jeg hvertfall. Jeg har lenge hatt lyst på en beige kåpe, men syntes det var for gærent å kjøpe en varm kåpe nå når det sakte mens sikkert begynner å gå mot vår. Så da når jeg fant denne istedet visste jeg det var meant to be!

Jeg virkelig elsker de nye Nike skoene mine også. De trenger nok en vask igjen ganske snart i og med at de gangene jeg landet på Værnes både fra London og Spania forrige måned, snødde det. Og det vil si at det er sludd og vått ved solsiden, som igjen gir skitne joggesko. Men heldigvis er det veldig lett å fikse med en vask, og en vask skal de helt klart få før våren er her for fullt. Det er innmari fint med lyse joggesko, men det kan være en utfordrende ting til tider og. Negative trenger man ikke å være om lyse sko av den grunn, som sagt det er ganske så lett å få vasket dem fine og rene igjen!

Men nå må jeg nesten få spist litt mat før Historie står på studieplanen. Får satse på at energinivået går opp med litt trening unnagjort. Det hadde ikke gjort noe det. Men jeg håper dere alle får en nydelig dag og at dere gjør absolutt det beste ut av den.

Hva syntes du om antrekket? Og har du funnet årets vårjakke enda? (Om ikke kan det komme en fristende post om det snart!)

With a touch of Burberry

 • 23.01.2017, 10:30


God mandag alle sammen! Har dere hatt en fin helg? Selv syntes jeg den gikk hakket for fort, og jeg hadde nok litt for mye å gjøre. Men sånn er det innimellom. Jeg kjenner jo samtidig at det er godt å være igang med en ny uke. En ny treningsuke, ny blogguke, ny jobbuke og ja, rett og slett en ny uke på alle mulige måter. Jeg er nå akkurat tilbake fra ukens første treningøkt, og den starter som alltid med en langøkt. Hvis du ikke har lest innlegget om treningopplegget mitt de neste ukene, så finner du det HER. I morgen skal jeg trene styrke sammen med en venninne, og hun har vært så snill og sagt ja til å hjelpe meg med bilder til et styrke innlegg til dere. Så enten i løpet av denne, eller neste uke får dere nok et treningsinnlegg da i mer detalj. Jeg håper det er noe som faller i smak. Det forrige innlegget mitt ble hvertfall ganske så populært!

Nå står en deilig lunsj på planen før jobbing er det som skal ta opp de neste timene. Da både for pappa og skole. Er det mandag, så er det mandag! Men jeg skal også få filmet litt i dag, til onsdagens video. Jeg har nemlig funnet ut at jeg må bli flinkere til å starte på videoene mine tidligere. Jeg har vært flink til å utsette filmingen til kvelden før eller rett og slett samme dag. Og det er ikke lurt. Tro meg, det går, men da tar det hele dagen/kvelden. Så om jeg starter tidligere har jeg tid til annet ved siden av og jeg får ikke like dårlig tid. Å stresse og ha dårlig tid er noe av det værste jeg vet.

Når det kommer til bildene i dagens innlegg er dette et av antrekkene jeg tok bilder av over helgen for en ukes tid siden. Den søndagen var det så kaldt og jeg visste ikke annet enn å legge ull på ull. Dermed blir noen antrekk ikke alltid like stilige, men rett og slett praktiske. Men nå syntes jeg Burberry skjerfet spriter det litt ekstra opp. Antrekket kunne vært kjedeligere, det er helt klart! Det sier sitt om hvor kaldt det var når jeg ikke tok av jakka på noen bilder. Det er en sjelden begivenhet, og jeg tar jakka lett av selv om det er minusgrader ute, men denne dagen? NOPE!

Nei, nå får jeg få i meg litt mat før det går for lang tid etter trening. Jeg håper dere får en fantastisk dag og ikke minst en enda bedre start på uken. Jeg tror dette blir en bra dag. Jeg og Mathias bestilte nemlig en helgetur i går, så det skal nok planlegges litt i kveld. Reiseåret 2017 tok plutselig veldig av i forhold til hva jeg hadde trodd. Men det er bare gøy! Kan dere gjette hvor vi skal på tur? Det hadde vært så gøy å lese alle stedene dere trodde!

Hva sier du? Hvor tror du vi skal dra?? 

Sofisticated, or at least trying to be!

 • 13.01.2017, 12:10


God dag, og  god helg kjære lesere! Herlighet, fredagen er her allerede. Dagene flyr virkelig forbi om dagen. Selv har ikke ting gått helt etter planen denne uka. Tirsdag presset jeg meg nok hakket for mye. Jeg jobbet for pappa, jeg jobbet ganske mange timer med skole, jeg satte deig, jeg filma to videoer og jeg lagde horn før jeg var helt skutt. Jeg klarte rett og slett ikke å fungere resten av kvelden. Onsdag våknet jeg dermed med en lett hodepine som aldri ga seg, og i går lå jeg rett ut med migrene helt til kvelden kom. Derfor ble det litt for stille fra min side i går. Men det håper og tror jeg at dere forstår. Jeg tror jeg bare må bli flinkere til å ikke presse meg selv så hardt!

Men siden jeg ikke blogget i går tenkte jeg at dere skulle få to innlegg i dag. I går skulle jeg nemlig publisere et fantastisk middagstips, men i og med at jeg aldri fikk skrevet det får det heller komme seinere i dag. Nå derimot skal jeg snart en tur avgårde til byen. Jeg skal på et møte før jeg skal se litt rundt i diverse butikker. Snike inn litt me-time i en travel hverdag er viktig! Også må jeg jo selvfølgelig ikke presse meg selv for hardt, da kan det hende migrenen dukker opp igjen. Og det vil vi ikke ha noe av!

Her ser dere faktisk dagens antrekk. Jeg tvang Mathias ut i snøen for litt over en times tid siden, før han skulle på skolen, slik at jeg fikk noen bilder. Når jeg har et antrekk jeg vil ha bilder av, og jeg vet at han ikke kommer hjem før etter det har blitt mørkt, ja da drar jeg han ut tidligere enn han egentlig vil. Haha, livet med en blogger dere! Innerst inne tror jeg han syntes det er litt gøy og. Men i dag tror jeg den gleden lå langt inne, ettersom kulda, vinden og snøen var til stedet.

Jeg kjenner jeg er litt nervøs før dagens møte, men jeg tror det skal gå fint! Det pleier som regel det. Kanskje jeg finner noe fint til å ha på den nye pulten min, i en av interiørbutikkene i dag og. Jeg venter nemlig på å få en pult i posten. Jepp, i posten. Jeg bestilte den fra Ikea, men hadde jeg visst at den ble sendt hele veien fra Oslo hadde jeg heller dratt på Ikea her i Trondheim selv altså. Jeg mener, hvorfor sende noe fra Oslo når de har akkurat det samme på lageret her i Trondheim?! Tullete spør du meg. Også tok det jo plutselig mye lenger tid enn det det stod på siden deres. Den skulle nemlig være klar til henting på posten her i dag, men hvor er den? Jo den er akkurat sendt fra Oslo den. Så den får jeg ikke før på mandag. Huff, jaja, da har jeg noe å glede meg til når det gjelder mandag da!

Jeg håper dere alle får en fantastisk dag i dag og ikke minst en fin start på helgen! Hva syntes du om dagens antrekk? 

The last confirmation! 

 • 06.01.2017, 16:45


God fredag alle sammen! Har dere hatt en fin dag så langt? Og er det flere enn meg som er klare for helg? Selv så skal jeg jobbe litt i helgen også, men helg betyr litt mer kos når det kommer til maten her i huset. Det liker jeg! Jeg er nemlig streng på at det skal spises ordentlig mat i hverdagen, mens i helgen kan man kose seg, da selvfølgelig med måte. Men i dag er ikke en god dag bare fordi det er fredag og helg. Det er en god dag fordi jeg fikk endelig bekreftelse på det jeg har ventet med å fortelle dere! 

Jeg skal skrive et mer utfyllende innlegg om det på søndag, så dere får vente i spenning inntil da. Jeg vet, jeg er nå en av de bloggerne som lokker med noe hun enda ikke vil fortelle.. men det er rett og slett kun fordi jeg vil skrive et ordentlig og mer utfyllende innlegg om det istedet for å kun nevne det i en bisetning. Det er trossalt en ganske stor greie for meg, at jeg faktisk har klart å ta dette steget.

Nå i kveld derimot skal jeg kose meg med hjemmelaget pizza og film. En klassisk fredag her i huset! Kanskje vi fyrer i peisen etterhvert og? Det har nemlig vært så innmari kaldt her i Trondheim de siste dagene at jeg har ikke visst hvor jeg skulle gjøre av meg.. Dere kan hvertfall tro det er kaldt å dra på treningssentrene om morningene i treningstights. Ugh, får frysninger av tanken på at jeg skal det i morgen tidlig! Styrke står på planen og jeg kjenner at gleden ved å trene bare øker mer og mer. 

Etter at jeg startet i November er det et eller annet som har forandret seg oppi huet mitt. Eller så er det det at jeg ser forbedringene og ikke minst fremgangen jeg kan få. Jeg starter et nytt treningsprogram på mandag, så om det er noe jeg ser funker for meg og som jeg liker, så tenker jeg og kanskje dele det med dere etterhvert. Er det noe dere kunne tenkt dere? Skreddersydd treningsprogram fra min kjære samboer (toppidrettsutøver), det er ikke verst.

Er du spent på de store myhetene mine? Er treningsinnlegg noe dere kunne vært interessert i? 

Høsten er ikke alltid like lett...

 • 02.11.2016, 16:10


God dag alle kjære lesere! I dag har jeg faktisk en god dag selv, så håper du også har det. De siste dagene har vært veldig tunge og jeg har vært i et veldig depressivt humør. Men etter å ha sovet to timer ekstra i formiddag og så at det var sol og fint vær ute, har det gått hakket bedre. Jeg stelte meg og fikk igjen endelig tatt noen antrekkbilder til dere. Jeg har også tatt litt andre bilder til seinere bloggposter. Man må virkelig dra nytte av sollyset når det først er her altså. Men nå ser det jo faktisk ut til at det er meldt en del bra vær igjen her i Trondheim, og det er jeg ikke annet enn sjeleglad for! Så bank i bordet på at det er meldt bra vær. Men med det bra været så kommer jo gjerne kuldegradene også, kan si vinterkåpa godt brukt allerede! Er så deilig med den kragen på jakka, slipper å bruke skjerf hele tiden.


Jeg har faktisk også hoppet på Choker trenden. Jeg har en tendens til å hate noen av de gamle trendene som kommer på nytt, før jeg ettehvert elsker dem. Jeg gjorde det både med slengbukser og nå chokeren. Det gir en litt ekstra edge til et ellers kjedelig antrekk, for jeg må ærlig inrømme at antrekket dere ser på bildene er så plain og så kjedelig at man nesten kan sovne av det. Men med en gang jeg satte opp håret og tok på chokeren ble det en helt ny vibe til antrekket, og DET elsker jeg. Det er så gøy når små detaljer kan ha så mye å si! 

Ahh, jeg kjenner bare gleden over at sola er her bobler inni meg! Jeg tror jeg nemlig sliter med en ganske kraftig høstdepresjon, har aldri opplevd liknende faktisk. Men i dag kjenner jeg glede bruse gjennom kroppen og gjett om det er deilig. Tror det hvertfall er rundt tre uker siden jeg virkelig kjente det sist! Jeg trener regelmessig og har virkelig gjort alt jeg kan for å motvirke at høstdepresjonen skal innta, men det gikk visst ikke helt som planlagt. Den slo faktisk til hardere enn noen gang før! Men satser på at det blir bedre med sol de kommende ukene. Er hvertfall sikret sol når jeg reiser til Spania om en uke!

Hva syntes du om antrekket? Og hvordan har du reagert på høsten so far? 

I Have To Tell You Something!

 • 30.09.2016, 17:15


Hei alle gode lesere, har dere hatt en fin uke? Det håper jeg virkelig. Som kanskje noen av dere vet så reiste jeg til Oslo på mandag for å starte på opplæringen til den nye jobben min. Der skulle jeg være på opplæring frem til den 7. Oktober. Nå har det seg slik at jeg er hjemme igjen og har valgt å avslutte opplæringen min. Jeg skulle egentlig jobbe hos Espresso House på heltid, men dette blir da ikke tilfellet lenger. Grunnene til at jeg valgte å avslutte opplæringen er mange, og det er ikke noe jeg føler behov for å skrive om. Det eneste jeg vil si er at denne jobben passet ikke meg slik jeg hadde håpet den ville. 

Hey everyone! I hope you all have had a great week so far. As some  of you know I traveled to Oslo on Monday to start my training for my new job. I was going to stay there until the 7th. Of October, but I am already back home. I have decided to stop my training, and I am not going to be working at Espresso House. There are several reasons for my decision, but I am not going to write about them. I am just going to say that the job was not what I hoped it would be. Det vil derfor si at jeg ikke skal jobbe heltid for Espresso House når det åpner her i Trondheim. Slik ble det da denne gangen, og hva det er jeg skal gjøre videre nå tenkte jeg at jeg kunne dele med dere i et annet innlegg seinere. Jeg var hjemme allerede på onsdag, men jeg kan ikke beskrive hvor godt det var å komme hjem. Det å møte på så mye motgang som jeg gjorde de to dagene jeg var i Oslo tok virkelig på. Men det er over og det skal bli godt å legge hele situasjonen bak seg! 

So that?s how it goes sometimes. And I am going to update you on what my plan is from now on, in a later post. So stay tuned for that. I came back from Oslo already on Wednesday, and it was so so nice! I had such a rough time in Oslo, so it was the best feeling ever to come home to my love. I am glad that everything is in the past and I can now look forward!Nå gleder jeg meg bare til å sette i gang med helgen. Jeg har nemlig planer om en bytur i morgen, og forhåpentligvis dukker sola opp slik at det blir en fin dag! Jeg elsker helger, og liker gjerne å gjøre dem spesielle. Det er ikke alltid jeg får det til, men helg skal være helg, det er helt klart! Selv blir det kun avslappning med film, nachos og godteri. En skikkelig fredagskveld med andre ord! Og med det sagt så ønsker jeg dere en superfin helg! ❤️

Now I?m just exited to get the weekend started. I am planning to go into town tomorrow, and hopefully the sun will join us. That would make my Saturday complete. I love the weekends, and I always try to make them special in some way. And tonight I am just relaxing on the couch with my love, a Harry Potter movie, nachos and some candy. And with that said, I want to wish you a wonderful weekend! ❤️

Did I forget to tell you?? 

 • 12.09.2016, 16:16


Det er mandag og en ny uke er allerede godt i gang. Jeg kjenner jeg er klar for en travel uke, og har fått gjort mye allerede. For selv om jeg vasket mye av leiligheten vår fredag morgen før innflytningsfesten betyr ikke det at det så veldig rent og fint ut her lørdagsmorgenen. Og siden jeg hadde besøk hele helgen, så ble ting ikke vasket før i dag. Men sånn er det, nå er det hvertfall gjort og jeg kjenner det er super deilig å starte uken med en ren leilighet! 

Jeg har også brukt tid på å ordne med budsjettet vårt, og nå skal jeg rett og slett sitte i sofaen og skrive noen innlegg som dere skal få fremover. Den 26. September reiser jeg nemlig til Oslo for opplæring i den nye jobben min, og blir der i nesten to uker. Jeg aner ikke om jeg vil få noe tid til å blogge eller ikke, så er greit å ha litt på lager i tilfelle! Jeg har kanskje ikke fortalt dere at jeg har fått jobb? Eller, jeg fikk tre jobber på tre uker, men den siste var drømmejobben, så jeg var helt i himmelen når jeg fikk den! Jeg skal nemlig starte å jobbe for Espresso House Norge. De har ingen café i Trondheim fra før av, så dette blir helt nytt. Alle de ansatte er nye for hverandre og jeg tror vi kommer til å bli et skikkelig godt team. Selv skal jeg jobbe fulltid, så blir nok av tid på jobb. Men det er akkurat slik jeg liker det! Får bare være litt effektiv med blogg og youtube ting de dagene jeg har fri. Så som dere kanskje skjønner har jeg litt å gjøre både her og der før jeg forsvinner til Oslo. For evt om jeg faktisk får tid til å blogge så er det ikke sikkert jeg har noe særlig med bilder til dere. Men slikt vet man jo faktisk ikke før man er der, og det er derfor jeg vil være litt førevar. 

Men jeg håper hvertfall dere får en fantastisk start på uken og at dere er spente på innleggene dere har i vente fremover! 

Hver årstid har sin sjarm!

 • 24.08.2016, 13:10


Vi er midtveis i uken allerede.. Tenk det da dere! Tiden flyr, det er helt klart. Men nå kjenner jeg at jeg endelig begynner å komme mer i orden, og jeg har faktisk fått begynt å vaske litt i leiligheten. Frem til nå har det nemlig vært for kaotisk til å en gang gjøre akkurat det! Men nå er vi snart klare, og jeg kjenner jeg gleder meg til de siste brikkene, som f.eks internett og tv, kommer på plass. Jeg sitter nemlig nå på Starbucks hver gang jeg skal skrive og publisere et innlegg. Haha, ikke at jeg skal klage på det, får kose meg med deilig kaffe sammen med jobbinga!Er det en annen bonus jeg liker med å bo i en så vakker by som Trondheim, så er det alle  de forskjellige plassene å ta bilder. Noen ganger vil jeg bare ha helt enkle bakgrunner, mens andre ganger vil jeg ha litt mer «bevegelse» i bakgrunn. Alt kan jeg finne så og si overalt her og jeg digger det. Jeg oppdager stadig flere plasser hvor jeg tenker «ahh, der hadde det vært fint å ta bilder!» Haha, dere andre som blogger eller har blogget, dere vet hvordan det er! Vi har faktisk vært så heldige at vi har hatt en del fint og varmt vær her i Trondheim etter at vi flyttet oppover, så jeg har ikke langt sommerklærna helt unna enda. Jeg elsker og kunne prise sommeren så lenge jeg kan, men samtidig så gleder jeg meg til de diverse høsttrendene! Er noe med høsten og klærne og tiden som gjør at jeg koser meg hakket ekstra. Hvertfall helt til jeg må utenfor døren. Da kunne jeg gjerne klart meg uten det sure og kalde været! Haha, hver årstid har sin sjarm, er det ikke det man skal si? 
Men jeg håper hvertfall dere får en fin onsdag videre, gjør det beste ut av den! 

Once a blogger, always a blogger! 

 • 18.08.2016, 22:28


Flytting, innredning, pappesker, rot og kaos. Det er det dagene mine har svømt i denne uken. Det er ikke bare bare å flytte, det kan jeg helt klart skrive under på.. Og egentlig så har jeg heller ikke nett enda, men deler via mobilen slik at jeg faktisk får oppdatert dere noe! Vi får heller ikke nett før 7. September, så blir nok litt reserveløsninger frem til det. Men selv om jeg ikke har hatt tid til å blogge, så betyr ikke det at jeg ikke har tatt litt bilder her og der. 

Forrige uke før vi reiste opp til Trondheim var vi ute på nøtterøy en tur. Og der er det en skikkelig old school bensinstasjon som jeg matchet perfekt. Selvfølgelig måtte vi jo stoppe og ta noen bilder! Haha, once a blogger, always a blogger! Jeg kjenner jeg gleder meg til inredningen er fullstendig her i leiligheten. Da står en videotour av den for tur! Ikke at jeg får lastet opp noe særlig med videoer nå frem til vi får instalert internett, men så fort det er på plass så kommer de.  Jeg kjenner motivasjonen er fullstendig på plass, men tiden og mangelen av internett gjør ting litt vanskelig. Men tenk den gleden når jeg får til å gjøre mer av alt igjen da dere!! Jeg planlegger også et tutorial innlegg til dere i løpet av de neste ukene, og om det er noe spesielt dere ønsker å se, så let me know! Jeg tar imot alle ønsker og utfører dem gjerne. Jeg håper dere også er klare for mange innlegg og videoer utover høsten, for som dere kanskje skjønner er jeg klar som et egg. Jeg får jo ikke sagt det nok? MEN nå skal dere få slippe å lese om alle unnskyldningene og alle loveordene mine. 

Ha en fantastisk kveld videre, og ha en god helg når den tid kommer! 

Man trenger litt fri innimellom!

 • 30.07.2016, 17:01


Det er Lørdag, det er helg og jeg har endelig litt fri. Jeg har faktisk vært på jobb i dag også, så resten av helgen skal brukes til total avslappning! Trenger det etter så mange dager, eller forsåvidt uker, med noe å gjøre hver eneste dag. Jeg håper på at dagens fine vær holder seg slik til i morgen også, slik at jeg kanskje kan tilbringe litt tid på stranda, det hadde vært deilig! Er jo alltid ekstra digg med helg når det er fint ute. Vil hvertfall prøve å få til en cafétur i morgen.Jeg og Mathias var faktisk ute og tok noen bilder etter jobb her tidligere i uken. Og det at han har fått litt interesse for foto gjør meg ingen verdens ting! Greit å få hjelp av noen som vil lære mer og har interesse av å ta bilder. Da blir det gjerne litt bedre kvalitet og jeg blir selv mye mer fornøyd med dem. Denne gangen lekte vi oss på en litt «øde» vei, som tydeligvis ikke var så øde som vi trodde. Haha, ble å løpe ut av veien noen ganger for å si det sånn! Nei nå skal jeg nyte resten av ettermiddagen og kvelden og slappe helt av. Jeg håper dere alle har hatt en fin uke, og at dere nyter det som begynner å bli det siste av sommerferien! Selv har jeg litt ferie fra og med Fredag, da har jeg hatt min siste vakt på jobb, noe som blir veldig spesielt. Men jeg gleder meg veldig til å flytte oppover til Trondheim! Det skal komme en tour av leiligheten der oppe så fort vi føler vi har kommet oss ordentlig i hus, så det er bare å følge med. 

Ha en fantastisk helg fine lesere! Hva syntes dere om bildene? 

Yet another excuse... 

 • 18.07.2016, 18:34


Nå føles det som år og dag siden jeg sist skrev et innlegg her, og det er jo forsåvidt det også. Etter jeg kom hjem fra alle turene jeg var på i Juni har allting gått i ett. Om jeg ikke har jobba, så har jeg filma eller vært med venner. Forrige uke var det også Slottsfjell festivalen, så da gikk ting slag i slag enda jeg hadde fri fra jobb de dagene. Jeg tror ting skal roe seg litt nå. Og bare jeg får balansert jobb, blogg, youtube, venner, flytting og kjæresten så er alt bra! Haha, huff, lettere sagt enn gjort, det er helt klart! 

Men vi er positive, og jeg lover at jeg skal prøve å få tatt meg litt mer tid til bloggen,det blir bare litt mye i perioder. Og tro det eller ei, blogging tar en del tid. Du må ha bilder, du må redigere bilder, du må skrive tekst, gå over tekst et par ganger, så bli fornøyd før du endelig poster det. Plutselig er det gått noen timer! Disse bildene tok Mathias av meg på et av vorsene jeg var på forrige uke, før festivalen. Det var poolparty og slip n? slide! Og det kunne ikke passet seg bedre å få brukt denne nydelige badedrakten. Jeg brukte den også på Mallorca turen, men det er et eller annet som skriker festival og poolparty av den! Jeg storkoste meg hvertfall i selskap med gode venner, og med supre konserter utover kvelden så kunne det ikke blitt bedre. Er noe med det festivallivet om sommeren altså! 

Selv er slottsfjell den eneste festivalen jeg skal på i sommer, og jeg kjenner egentlig at det er greit. Fire dager med mye gåing og konserter er nok for min del. Og ikke minst er det greit å ikke bruke opp festival morroa, blir jo ikke gøy om man blir lei! 

Var du på Slottsfjell? Eller skal du evt på noen andre festivaler? 

Let's talk: Why it's important to let yourself feel beautiful! 

 • 29.06.2016, 11:00


I en hverdag hvor man stadig blir påvirket av sosiale medier er det veldig viktig å ta seg tid og gjøre det som får oss til å føle oss  så vakkre som vi faktisk er. Hver dag klarer vi alltid å finne noe å klage på, noe å rakke ned på ved oss selv. Dette er utrolig synd, for hver og en av oss er nydelige på hver vår måte. Jadda, jadda, hørt det før! Men holder det? Nei for enda så mange ganger  man få komplimenter av andre, så er det sjeldent man føler seg så fin som faktisk andre mener at du er. Man føler man kunne sminket  seg bedre, kledd seg annerledes eller rett og slett at man ikke duger. Vi er sånn alle sammen, men i  dag vil jeg ta tak i det at vi må kunne få lov til å føle oss vakkre. Noen ganger skal  det litt mer til enn andre ganger, men sånn er det bare. Grunnen  til at jeg ble inspirert til å skrive denne posten var at jeg faktisk  følte meg vakker i dette anekket. Jeg følte jeg fikk lange  og fine ben i buksen, jeg følte overkroppen ble rammet fint inn, og at jeg hadde en helhetlig og stilig look. Jeg hadde ikke sminket meg noe spesielt i forhold til de andre kveldene, jeg hadde håret kun i en stram hestehale og det var rett og slett ikke noe spesielt med utseendet i det hele tatt. Men den attituden jeg fikk med det antrekket, sminken og håret sammen, fikk meg til  å føle meg vakker. Jeg skriver det rett ut, jeg følte meg vakker og jeg følte at jeg denne kvelden strålte mer av selvtillit enn det jeg gjorde noen av de andre dagene. Du mener kanskje ikke at dette var det fineste antrekket eller at jeg kunne sminket meg annerledes, men vet du hva? Det har absolutt ingenting for meg å si. Om du syntes det så kan du jo gjøre noe med det på deg selv, for det var akkurat slik jeg følte meg fin. Og det er det jeg vil få frem. Det er lov å føle seg vakker, og det er viktig å  kunne føle seg vakker! Det gjør så mye med selvtilliten og utstrålingen din at du aner det ikke selv en gang. Innimellom så må du unne deg å  gjøre det lille ekstra som får deg til å føle deg vakker. Selv om andre mener at det kanskje ikke var det fineste, så er det eneste som betyr noe at du føler deg fin. Og vet du hva? Selvtilliten du da utstråler gjør deg så vakker  at folk kun vil tenke på hvor lykkelig og selvsikker du så ut. Alt bare fordi du gjorde det lille ekstra, slik at du følte deg hakket finere en dag. jeg vil utfordre deg! Jeg vil utfordre deg til å pynte deg litt ekstra en helt vanlig dag. Om det er en liten endring eller en stor endring har ikke noe å si. Bare du føler deg smashing en helt vanlig dag på skole eller jobb så er det nok til å gjøre hele dagen din bedre. Tro meg, den kvelden i det antrekket, det må ha vært den beste på turen! Og jeg gleder meg til jeg skal ta sjansen og pynte meg litt ekstra en helt vanlig dag. Jeg gleder meg til å se smasing ut. Og jeg gleder meg til å stråle av selvtillit fordi jeg føler meg bra i det helhetlige! 
Pynter du deg noen ganger ekstra for å føle deg enda bedre? Hva gjør du for å gi deg selv en skikkelig selvtillitsboost? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits