Helene Lekven

Something special!

  • 14.11.2016, 11:15


Solnedgangene her i Spania er virkelig noe for seg selv! Klare og nydelige farger som pryder store deler av himmelen. Og når skyene også bidrar i solnedgangen blir det enda mer spesielt. Det skaper mer kontraster, og for en som elsker å ta bilder finnes det jo ikke noe bedre! Jeg tok disse i går kveld, og har faktisk nesten ikke redigert dem. Bare justert litt på skyggen og gjort det mørkere. Ellers ville jeg holde bildet så naturlig som mulig. 

Hva syntes du om bildet? Hvor i verden har du opplevd den fineste solnedgangen du har sett? 

Travelt fra morgen til kveld! 

  • 13.11.2016, 12:57


Dagene har gått i ett siden jeg ankom Spania seint Torsdag ettermiddag. Vi har så og si gjort noe fra morgen til kveld og jeg har virkelig storkost meg. Og i og med at jeg vlogger denne uken er det noen ganger vanskelig å huske på at jeg må ta bilder i tillegg. Men i går når vi var i Alicante klarte jeg faktisk begge deler, og det er jeg ganske så stolt av. For jeg filmet masse og tok faktisk noen bilder som dere skal få se nå! 

Vi kjørte til Alicante ganske seint på formiddagen, og startet på en borg på toppen av byen. En gammel borg høyt oppe, med bratte bakker og flotte ruiner. Det var kjempefint, og utsikten var absolutt verdt å se. Men den slår nok ikke utsikten fra borgen på toppen av Nice i Frankrike! Det skal nemlig litt til. Men det var verdt et besøk til denne borgen, det må jeg si. 

Etter vi følte oss ferdig på borgen kjørte vi ned i gamlebyen for og kikke litt og ikke minst handle om vi fant noe. Men det jeg syntes var så utrolig fasinerende var rett og slett disse trærne dere ser på bildene under her. Midt blant bygningene i gamlebyen dukket disse svære trærne med noen enorme røtter opp. Du kan se skalan på trærne på bildet hvor søstra mi står innimellom dem. Det var virkelig en rar opplevelse å se. Kan ikke se for meg hvordan verdens største tre er i forhold til dette en gang! 

Behind the scenes.. jeg klarer alltid og sette fast solbrillene i håret! Men vi hadde hvertfall en super dag i Alicante hvor vi kom i skikkelig julestemning mot slutten. Vi var nemlig innom et av El Corte Ingles sentrene i byen og i den ene etasjen var det jul. Oh, yes! Det var skikkelig jul, med julemusikk, mange fine juletrær, lys og strømper. Jeg vlogget også dette, så om du er nysgjerrig på hvor julete det faktisk var så sjekk den ut når den er ute på onsdag! Jeg har aldri sett noe liknende!! 

Mens i dag er det nok for det meste avslapning som står på planen. Lillesøster er avgårde med noen venninner og foreldrene mine er ute på tur for øyeblikket. Men jeg ble hjemme for at jeg kunne blogge og oppdatere dere litt. Nå derimot skal shortsen på og jeg skal rett ut i sola. I dag er det nemlig super varmt igjen, så kjenner det skal bli godt med litt ekstra D-Vitaminer før jeg reiser hjem tidlig torsdag morgen!

Håper dere har e super uke! Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om mens jeg er her nede? 

Ikke værst å komme hjem til! 

  • 08.09.2016, 12:25


Er det bare jeg som bruker litt tid til å komme tilbake til hverdagen etter å ha vært på ferie? Jeg håper virkelig ikke at det bare er meg! Jeg har egentlig litt for mye som skal gjøres i dag, og når lysten på å gjøre noe ligger på omtrent null, og med en syk kjæreste spørs det hvor mye som egentlig blir gjort. Vi skulle vell egentlig en tur på ikea, for å handle noen siste møbler vi trenger, men spørs om ikke det blir utsatt til en annen gang. Sånn er det!

Men en ting som ikke gjorde det så vanskelig å komme hjem var jo at jeg våknet opp til blå himmel og sol! Hva mer kan en jente som akkurat har vært i Spania be om? Hadde nesten vært deprimerende å komme hjem til drittvær, men denne gang ei! Hihi, happy girl! Det er ikke så mye som skal til for å glede meg skjønner dere. Men nei, jeg får vell vekke sjuklingen slik at vi får i oss litt mat. Jeg håper dere får en strålende dag. Selv skal jeg prøve å få så mye jeg kan/orker å få gjort. Jeg er nemlig ikke helt i form enda  selv heller,  forkjølelsen sitter enda litt igjen. Men er godt på bedringens vei heldigvis! 

Første stopp ? mat, andre stopp -pakke ut av kofferten! Hehe, vi snakkes! 

I'm going home

  • 07.09.2016, 10:40


God morgen alle kjære, gode lesere! Virkelig gøy å se at dere liker at jeg blogger mer igjen. Det gir helt klart en ekstra motivasjon, det kan jeg skrive under på! Men nå, nå begynner jeg å gå inn i de siste timene mine her i Spania. Flyet går mot Oslo allerede 13:40, men er nok ikke hjemme i Trondheim før kl 23 i kveld. Så tror det skal bli en lang og slitsom dag i dag! Men jeg har jo hatt det alle tiders på besøk hos familien min, så kan virkelig ikke klage. Jeg skal også nyte de siste timene nå. Jeg har noen småklipp jeg må få filmet, ellers så blir det avslappning, pakking og en skikkelig god familielunsj! 

Er det noe jeg liker med å dra utenlands er all den ferske og billige frukten de har her. Ikke minst så smaker det jo helt himmelsk! Jeg har helt klart fått hektet på druer, og kanskje litt vannmelon. Men det har jeg spist så mye av i sommer fra før av, så druene vinner denne gangen! 

Og forresten, jeg har jo fortsatt mange bilder å dele med dere fra turen, så ikke fortvil om at ferieinnleggene skal stoppe. Det gjør de absolutt ikke enda! Jeg må bare få kommet meg helskinnet hjem først.

Ha en fantastisk dag, og hva liker du best med å dra til utlandet? 🌴

Beautiful Sunset & A Crazy Purchase

  • 05.09.2016, 19:13


I går kveld var det den fineste solnedgangen jeg har sett på lenge! Jeg og Linn skulle filme noe til en video jeg har i tankene og filmet noe til den med denne solnedgangen. Men jeg kunne jo ikke gå ned fra takterrasen uten noen bilder i tillegg. Så bilder ble det, og etter litt redigering (for å få meg selv bedre frem i bildene) syntes jeg de ble riktig så bra! Er så koselig og ikke minst fint med slike spesielle solnedganger. Ikke at dere ser så mye av selve solnedgangen i disse bildene, men dere ser hva slags lys sola ga. Jeg har hatt nok en superfin dag her i Spania, og det er rart at det allerede er den siste hele dagen min her i morgen. Men i dag kjenner jeg egentlig at jeg kunne vært foruten den ekstreme varmen. På det meste har det i dag blitt målt 43 grader ute, og det kjentes ut som om man gikk inn i en badstu så fort man gikk ut døren. For å si det sånn har vi tilbragt en hel del tid inne hvor det har vært aircondition? Kjedelig når man først er i spania, men tørr og varm luft er ikke noe særlig å ligge og sole seg i altså! Håper på en litt kjøligere dag i morgen, sånn rundt 31 grader, det passer fint! 🙊 

Vi tok også en shopping pause i ettermiddag, og av alle ting så kjøpte jeg meg en ullkåpe fra Zara.. Hvem kjøper ullkåpe når det  er 43 grader rett utenfor? Jo, jeg! Haha, jeg skal trossalt hjem i overimorgen. Hjem til Trondheim hvor tiden fort går mot høst og vinter. Og ikke minst så er jo Zara en spansk kjede, og dvs at det er mye billigere å kjøpe den her. Så jeg sparte penger, selv om det så helt crazy ut! 

Hva syntes du om bildene? Og kunne du vært like crazy som meg, eller står jeg alene om dette? 

Too hot.. Just too hot! 

  • 05.09.2016, 09:20


God morgen alle sammen! Har dere det bra?? Jeg håper det. Selv så har jeg det aldri så bra. Jeg er nemlig en liten tur i Spania hos familien min. Jeg har vært her siden Lørdag og det er derfor det har vært litt stille her i helgen. Jeg har storkost meg på shopping, sightseeing og avslappning i/ved bassenget. Levd livet, rett og slett! Men i dag tenkte jeg og unne dere litt tid! Good blogger, right? 

Nei, selv om jeg er her nede så er det ikke no pause. Filming og bilder skal bli tatt, og Linn blir stadig satt i arbeid stakar. Men heldigvis så syntes hun det er litt gøy, hvertfall heeelt innerst inne! Neida. Joda. Neida! Her er et bittelite knippe med bilder fra de få timene vi prøvde å være i Alicante i går. Fy søren det var ikke lenge vi holdt ut. Gradestokken viste nemlig opp mot 36 grader, og det kan fort bli litt for mye (selv for de som faktisk nå bor her nede..) Men vi fikk hvertfall sett promenaden langs vannet, alle bodene og smakt en super god youghurtis! Det blir ikke siste gang!! Jeg har tidligere ikke vært noen særlig fan av youghurtisen, men denne.. Oh my god. Blandingen av litt mango, litt eple og litt hvit sjokolade youghurtis var perfekt med jordbær, vannmelon og kiwi, det må rett og slett ha vært den beste og friskeste kombinasjonen!! 

Nei nå skal jeg ut til bassnget og nyte noen timer der. Lillesøster skal på skole, pappa avgårde på jobbreise, og da blir det fort bare meg og mamm igjen. Så blir nok noen avslappende timer her før vi føler at vi bare må finne på et eller annet! Det er ganske kjent for oss å være det..

Ha en fantastisk dag kjære lesere, og ha en strålende start på uken! 

My latest obsession! 

  • 16.06.2016, 09:05


Jeg som satt i går og blogget, og skrev at dere sikkert ikke kom til å høre noe fra meg før Lørdag.. Så feil kan man jammen ta. Når jeg sitter oppe lenger enn de andre og styrer med redigering av vlogger og bilder, og plutselig har masse av motivasjon. Da må man jo dra nytte av det! Og det var akkurat det jeg gjorde. Så da fant jeg like greit ut at jeg var nødt til å vise dere bursdagsgaven jeg kjøpte til meg selv her om dagen. Noen av dere har kanskje allerede sett dem på instagram, hvis ikke så skal dere ikke få gå glipp av noe nå lenger! Jeg har lenge ønsket meg et skikkelig feminint og litt spesielt solbrillepar. Jeg har tenkt lenge på noen fra Celine, men samtidig er det noe nesten alle har. Og så fant jeg noen fra Chanel. Men når jeg prøvde disse på flyplassen i Alicante så visste jeg at det måtte bli dem. Aldri livet om jeg hadde klart å la dem være igjen der!! 

Nå er ikke akkurat Prada de billigste solbrillene, men fy søren etter bare to dager merker jeg super stor forskjell fra de til de «billige» rayban solbrillene mine. Må si at de tapte seg en del nå ja. Noen ganger må man rett og slett betale litt ekstra for mer komfort og kvalitet! 

Er noe med det at når man først har kjøpt én designer ting, så kommer det fort inn noe mer. Det er to måneder siden jeg kjøpte Mulberry Lilyen min og nå har jeg fått meg Prada solbriller. Hva blir det neste?! Haha, nei det var nok det siste jeg skal kjøpe selv på en god god stund. Flytter jo ut mot slutten av sommeren og da er det nok helt andre ting pengene går til ja! Så følte jeg kunne unne meg de i en skikkelig 20 års dags gave! 

Hva syntes du om solbrillene? Og hvor har du kjøpt dine favoritt solbriller? Uansett pris og merke! 😄

En ikke fullt så avslappende ferie! 

  • 15.06.2016, 09:14


Det å blogge på denne turen viste seg å ikke bli så lett som planlagt. På det første hotellet stod det ikke på nettet, for det var så bra at jeg til og med fikk lastet opp den første vlogen fra turen vår. Se den HER. Men tiden strakk rett og slett ikke til. Var vi ikke på visninger, spiste noe mat eller var avgårde i andre byer, så lå vi rett ut ved bassenget. Varmen slo oss alle ut fra tid til annen, men det er ikke så rart da gradestokken visste over 40 grader. Så det å blogge ble da rett  og slett ikke en prioritet, men det skal jeg ikke si unnskyld for. Jeg er på ferie og sånn kan det da rett og slett bli noen ganger! Nå når jeg skriver dette så skal jeg og mamma snart ut. Vi er nemlig nå i Barcelona før vi drar hjem i morgen. Reiseplanen var Alicante lørdag kveld til tirsdag formiddag. Og Barcelona tirsdag ettermiddag til torsdag formiddag. Dette er jo ikke en vanlig ferietur, men om du vil vite mer hvorfor så kan du jo sjekke ut vloggenJeg skal fortsette å legge ut vlogger fra denne turen, jeg må bare få tid til å redigere alt først. Så om du ønsker å se hva jeg har funnet på i løpet av denne uken, så anbefaler jeg deg å subscribe til kanalen min! Der kommer vloggene en etter en, så stay tuned! Jeg tror nemlig ikke jeg får tid til å blogge mer før jeg er på Mallorca, dagene frem til lørdag kommer til å gå i ett. Men vloggene begynner nok å komme opp før det! 

Så håper jeg dere alle har det fortsatt bra! Også vil jeg bare si at jeg har begynt å oppdatere instagrammen min mer jevnlig, så om du vil følge livet mitt der så er det bare å klikke på modulen i sidebaren. 👌🏻🌸

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits