Helene Lekven

Clinique Moisture Surge

 • 23.03.2017, 10:16


God morgen alle sammen!

Har dere hatt en fin uke så langt? Selv har jeg hatt en ganske så effektiv en og jeg kjenner at jeg med god samvittighet kan ta helg i morgen ettermiddag. Men det er i morgen, nå derimot tenkte jeg å dele med dere et lite tips. Dere som har fulgt meg lenge har kanskje fått med seg at jeg sliter en del med tørr hud. Spesielt over kinna, mellom øyenbryna og rundt nesa florerer tørrheten. Det aller verste er nok rundt nesa. Men i dag skal jeg komme med et lite tips til dere som sliter med noe av det samme.

For en månedstid siden kjøpte jeg DENNE gel-kremen fra Clinique. Den heter Moisture Surge, og bare navnet gir jo helt klart et lite hint om hva den vil gjøre med huden din. Den vil helt klart tilføre fuktighet og gjøre den silkemyk. Første gang jeg brukte den ble jeg faktisk slått i bakken av hvor myk huden i resten av ansiktet mitt ble. Selvfølgelig, nå ble jo ikke de tørre områdene borte over natta, og de er for den saks skyld ikke helt borte enda heller. Men jeg merker ekstrem forskjell fra før og etter jeg begynte med denne gel-kremen.

Jeg var så tørr at jeg hadde flak med hud og sår rundt nesa mi, og det var kjempe vondt. Sminka satt heller ikke noe fint i dette området, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Men når jeg så denne kremen, tenkte jeg at det hvertfall ikke kunne skade å prøve den ut. Og jeg angrer ikke et sekund! Denne funket hvertfall bra for meg, men hvis du er hakket værre eller noe lignende, så finner du også en som heter Moisture Surge Intense HER. (Jeg bruker den forresten hver morgen og hver kveld.)

Selv kjøpte jeg denne kremen i Spania, i et håp om at den skulle være billigere der. Ikke at den var det for HER hos NordicFeel var den billigere enn det jeg kjøpte den for. NordicFeel har ellers et veldig godt utvalg på hudpleie, da også til en veldig god penge. På noen av produktene står det til og med hva de blir solgt for i butikkene, mens deres egen pris er hakket lavere. Det skader helt klart ikke! Jeg vet hvertfall hvor jeg må bestille neste gang når jeg går tom for denne kremen. Noe som muligens ikke er så lenge til..

Sliter du med noe liknende av det jeg gjorde? Hva slags krem bruker du for å få fuktighet i ansiktet? 

When it comes to my lips...

 • 06.03.2017, 10:24


I only use the best!

Det er jo ingen hemmelighet at som blogger og youtuber må man ha en viss interesse for både mote og skjønnhet. Hvertfall den type blogger og youtuber jeg selv er. Og jeg setter pris på det å se bra ut både når det kommer til hjelp fra sminke eller klær. Klesstilen min har forandret seg mye det siste året, og den er vell fortsatt litt i forandring. Man kan ikke akkurat bytte ut klesskapet over natta. Men når det kommer til sminke så er jeg ganske nøytral av meg. Jeg går mye for de samme type fargene både over øynene og på leppene mine. Og det har ikke forandret seg så mye med årene, men nye produkter finner jeg alltids, og da ikke minst nye favoritter.

For øyeblikket er jeg veldig opptatt av å ikke tørke ut leppene mine. De har nemlig gjennomgått en del i det siste da jeg har vært mye ombord i fly, og sitter mye inne i tørr luft. Og da er det viktig for meg at produktene jeg bruker på leppene ikke gjør skaden værre. Elizabeth Arden 8 Hour Cream er dermed en fast partner hos meg. Den ligger så og si konstant på pulten min slik at jeg har god tilgang til den, også havner den fort i veska så fort jeg skal ut av leiligheten. Grunnen til at jeg liker den så godt er at den fukter leppene mine som ingen andre produkter noen gang har gjort. Og den holder fuktigheten lenge, noe jeg syntes er ganske viktig. Er deilig å ikke måtte fukte leppene på nytt hvert femte minutt.

Ellers så har jeg de siste ukene oppdaget de to andre leppeproduktene. Nr. 1 er Velvet Lip Glide fra Nars i fargen Bound, og den falt i smak fra første øyeblikk. Den jeg har er faktisk en prøve jeg fikk med når jeg kjøpte en Primer og Foundation fra Nars, men det er ikke et spørsmål om jeg skal kjøpe den i en større størrelse en gang. Jeg har den faktisk på i DENNE videoen. Det er en veldig fin og nøytral farge. Jeg vil kalle den nude, men heller mer nude lilla enn nude beige. Og det er helt klart en farge jeg gjerne griper etter når jeg skal ha nye leppestifter. Jeg aner helt ærlig ikke hvor mange forskjellige typer nudes og lilla nudes jeg har i kolleksjonen min.. Det er nok hakket for mange. Men vi bare later som at den tanken aldri streifet oss. Okei? Okei.

Og sist, men ikke minst så har vi den nyeste leppestiften min fra Rimmel London. Denne er i farge Nr. 55 og heter My Nude, som dere kan se på bildet lenger opp i innlegget. Dette er en av leppestiftene i «kolleksjonen» til Kate Hudson, og jeg elsker så mange av de fargene hun har gitt ut med dem. Jeg har jo en fra tidligere, som jeg blogget om HER. Ikke akkurat en lignende farge, men absolutt like nydelig som denne. Også gjør det jo ingen ting at prisen er såpass lav. Det er en fantastisk konsistens, og en farge som holder lenge på leppene. Og som sagt tidligere er det helt klart et pluss at man ikke må passe på at leppestiften holder seg fin hele tiden gjennom dagen.

Men jeg er veldig interessert i å høre hva du syntes om leppestifter og andre leppeprodukter. Jeg vil vite hva du evt liker best å bruke, og hva din absolutte favoritt leppestift er. Kanskje jeg får prøvd den ut jeg og?

My Go-To Red Lipstick

 • 25.11.2016, 08:01


Det er ingen hemmelighet at det finnes et enormt utvalg med røde leppestifter på markedet. Det finnes røde med en matt finish, glossy finish, rødbrune, sterke røde og mye mye mer. Jeg har en matt rød leppestift på ønskelista, men den er så dyr at jeg ikke tør å tenke tanken en gang. Men det er ikke det jeg ville snakke om nå. Nå ville jeg dele med dere min go-to når det kommer til berry red lipsticks! Jeg fant nemlig den nydeligste og friskeste rødfargen på matbutikken i Spania. Den kostet i underkant av 5 euro, og da var det ikke et spørsmål om den skulle bli med meg hjem. Jeg mener? En lekker og superbra leppestift til under 50 kr. Det får du ikke i Norge!!

Leppestiften er fra merket Rimmel London, som vi desverre ikke har i Norge. Men du kan helt trygt og fint bestille HERFRA. Jeg har bestilt fra FeelUnique flere ganger, og har ingen dårlige opplevelser med å bestille derfra. Om du vil ha nøyaktig den leppestiften jeg viser dere på bildene så finner dere den HER. Den er i farge nr. 107! De har faktisk 52% avslag I DAG, så hvorfor ikke bestille et par til deg selv og en ekstra som du kan gi bort i julegave? Jeg tror hvertfall jeg skal bestille meg noen, jeg er nemlig superfornøyd med denne jeg har fra før av. Så det vil si at nå kan du faktisk få denne leppestiften til 28 kr! UNDER 30 kr dere! Wow. 

Leppestiften har en matt til glossy finish, noe jeg selv liker veldig godt. Da er de gjerne litt mer fuktighetsgivende. Den er lett å påføre, men smitter forholdsvis lett over på andre om du er borti dem med en gang du har tatt den på. Men den går ikke utenfor linjene, dette har hvertfall ikke jeg opplevd, og jeg har brukt den så og si hver dag den siste uken. Den er ekstremt pigmentert, og gir farge til leppene også etter at den har forsvunnet. Denne er nok finest å påføre med jevne mellomrom, slik at du ikke kun har leppestift ytterst og ikke i midten av leppene. Men det å påføre den på nytt er ikke noe problem for meg, da vet jeg til en hver tid at den ser bra ut!

Den ser hakket mer rosa ut på bildene, men der må jeg nok skylde på redigeringen min. Dette er en nydelig berryrød leppestift som jeg har fått helt hekta på. Jeg føler dette kommer til å være min go-to den neste måneden da rød lepper er den største trenden. Man har ingen unnskyldning til og ikke bruke mye røde lepper opp mot jul altså! Den er hvertfall en stor favoritt nå, kan hende det forandrer seg i løpet av de neste ukene. Plutselig står jeg på et bilde med knæsh rød leppestift og ikke berry rød. Haha, kanskje rare navn jeg kommer med nå, men står fast på de norske ordene. Snakker mest om sminke på engelsk, og da er det vanskeligere å snakke om dem på norsk.

Dette er forreste ikke noen annonnse på noen måte. Måtte gjøre om på innlegget da jeg faktisk så de hadde et bedre tilbud i dag enn det de hadde tidligere i uken da jeg skrev innlegget. Det er kun et genuint tips jeg ville dele med dere. Dere kan jo tross alt spare en helt del penger! 

Men hva syntes du om leppestiften? Og har du prøvd noe fra Rimmel London før? 

3-Step SkinCare by Clinique

 • 19.09.2016, 15:10


De siste månedene har jeg endelig selv fått testet den mye omtalte 3-step Skincare av Clinique. Jeg hadde vel egentlig ikke noen planer om å prøve disse med det første heller, men etter en tur på Kicks for noen måneder siden, kom jeg ut med både det ene og det andre! I starten var jeg også veldig flink til å bruke det både morgen og kveld, men som alle andre går jeg litt lei og det er lett å skippe det enten morgen eller kveld. Men jeg bruker det så og si hver dag, hvertfall hver dag jeg har på sminke, og det er som regel alltids noe jeg har klart å smøre på! Så i dag tenkte jeg å dele med dere hva jeg syntes om hvert enkelt av disse produktene, både hver for seg og sammen.Det første steget for meg er vell gjerne å fjerne øyensminken min (når jeg renser om kvelden), men etter det så går jeg direkte over på det som egentlig skal være det første steget. Den er sikkert kjempefin til å fjerne øyensminke med også, men  jeg sverger litt for mye til produktet jeg bruker fra Vichy. Men hvertfall så bruker jeg denne ansiktssåpen for å løse opp sminken jeg har i ansiktet. Det er nemlig akkurat det den gjør. Den løser opp det som ikke skal være i ansiktet, og når du fjerner  såpen fra ansiktet med en fuktig klut blir ansiktet ditt helt fint og rent uten sminke. Og det uten å utsette huden for kjemikalier og lignende som er i sminkeservietter. 

Jeg elsker denne såpen og jeg kjenner at jeg har begynt å sverge til denne uansett om jeg har på sminke eller ikke. Det er nemlig en ekstremt deilig og frisk følelse man har etter å ha renset ansiktet på denne måten. Og ikke minst så er den mild og fin for huden, så den gjør absolutt ingen skade! Så er det steg nr. 2. Dette steget har jeg egentlig vært litt skeptisk til nå og da. Men når jeg skjønnte at jeg faktisk bare måtte følge de instruksene jeg fikk på Kicks, har det endret seg litt. Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg skulle bare snu flasken opp ned én gang mot en cottonpad, man trenger ikke mer produkt enn det. Dette er nemlig et veldig sterkt produkt, men den fjerner siste rest av det step 1 løste opp, så det gjør nytte for seg. Men det er viktig og ikke bruke dette over alt i ansiktet. I starten så brukte jeg det litt for mye i forhold til det jeg fikk beskjed om, og da ble de tørre områdene enda  mer tørre. 

Denne skal man nemlig bare sveipe lett over fra pannen og ned til haken, over kinnene på begge sider og fra pannen og nedover nesa. Jeg dro padden også mer rundt neseområdet, noe jeg ikke skulle gjort. Men etter jeg sluttet med det har jeg virkelig sett forskjellen, og ser nå hva jeg burde og ikke burde gjøre. Så denne var litt prøving og feiling, men den begynner endelig å falle sakte men sikkert i smak. Dette steget har jeg elsket fra første stund. Det er en helt fantastisk krem som gir ekstremt med fuktighet uten å gjøre de mer oljete områdene enda mer oljete. Det er en myk og behagelig krem som er lett å fordele i ansiktet. Det er ikke en tjukk konsistens som f.eks dag og nattkremen jeg skal snakke om under her. Denne er mer flytende og er vell kanskje derfor jeg får inntrykk av at den er så fuktighetsgivende. Siden den også er så lett å spre rundt i ansiktet trenger du heller ikke mye av produktet hver gang, litt holder langt! 

Så kommer vi til step 4 i min rutine. Jeg har nemlig enda et step, og det er enten dag- eller nattkrem. Kremene er tjukke i konsistensen og gir godt med fuktighet til de tørre områdene, og siden disse også er egnet for de med kombinert hud så gjør de ikke de oljete områdene værre. Noe jeg virkelig trengte (tydeligvis.) 

Disse var grunnen til at jeg gikk inn på Kicks i første omgang, og etter å ha blitt anbefalt disse for min hud som er ganske kombinert, spurte jeg videre om denne 3-step serien Clinique har. Hun solgte den serien like godt til meg som hun solgte meg kremene, og jeg angrer ikke i det hele tatt! Nå koster de to kremene mer til sammen enn 3-step serien til sammen, men det er absolutt verdet det. Hele denne kombinasjonen med produkter har gjort et under med huden min og jeg kjenner det skal litt til før jeg snur ryggen til denne. 

Du kan få denne 3-step serien egnet til hvordan din hud er. Har du helt tørr hud, oljete hud eller kombinert som meg er det alltid produkter egnet til akkurat ditt behov. Det er det som er så fint med denne serien. Det er ikke noen faste produkter som blir solgt sammen, produktene kan du kjøpe hver for seg som da gjør det mye lettere å skreddersy det til ditt eget behov. Og trenger du hjelp så kan jeg skrive under på at du garantert kommer til å få det. De som jobber på Kicks ser fort hva slags hudtype du har og finner produktene du trenger, så ikke vær redd for det om du er usikker. Jeg var selv usikker og fikk fantastisk hjelp! 

Har du prøvd denne serien før? Hva syntes du evt om den? Hva er din erfaring? 

Smokey Gold by Mac Cosmetics

 • 31.08.2016, 14:30


Sminke er noe som bare har interessert meg mer og mer de siste årene. Jeg har vell forsåvidt alltid vært glad i sminke, men de siste årene har det blitt noe mer. Jeg øver på nye looks stadig vekk og lærer alltid noe nytt. Og når jeg går tilbake og ser hvor mye jeg har utviklet meg ikke bare det siste året, men også den siste tiden, er det rart å se på foskjellen. For den er stor! 

Selvfølgelig er det ikke alltid slik at jeg står lenge foran speilet og bruker evig lang tid på sminken. Noen ganger går jeg helt uten sminke, andre ganger med litt naturlig sminke og noen ganger innimellom det, full face makeup! 

Men i dag ville jeg vell egentlig bare vise dere denne lokken jeg lagde i helgen. Jeg filmet looken til en One Brand Tutorial som skal ut på youtubekanalen min nå i September. Men jeg ble så fornøyd at jeg bare må dele bildene med dere også! Det er vell lov å si at man blir fornøyd? Samma det, jeg sier det uansett! Jeg ble fornøyd!!

Om du ønsker å se videoen når de kommer ut, så finner du videoen på denne linken. Om du trykker på den nå så kommer du nok ikke til den, men videoen går opp den 14 september. Så etter det burde du komme direkte til videoen med linken! 

Hva syntes du om looken? Er det noe du kunne vært interessert i å se hvordan jeg gjorde?

My glowing facemakeup

 • 27.05.2016, 12:39


Det store innen sminke om dagen!

 • 12.05.2016, 16:21


NYX har jo vært det store for alle jenter som er glad i sminke i det siste. Selv hadde jeg ikke prøvd mer enn en øyenskyggeprimer før de ble tilgjengelig i butikk her i Norge. Nå har jeg prøvd NYX Tinted Brow Pomade, NYX Liquide Lingerie (video fra første gang jeg prøvde dem HER), og til slutt så har jeg prøvd NYX Soft Matte Lip Creamen dere ser på bildene under her! Den har virkelig den perfekte sommerfarge og jeg syntes den fortjente en shoutout til dere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde aldri prøvd noe liknende av dette produktet før og var veldig spent på om jeg kom til å like den eller ikke. Og jeg har faktisk vært en del frem og tilbake på om jeg liker den eller ikke. Men den vokser på meg! Jeg liker den litt og litt bedre for hver gang. Det er en merkelig konsistens som jeg ikke har vært borti før, og selv om den er matt syntes jeg ikke den tørrer ut leppene. Den er fin, fuktig og lett å legge på leppene, men vær forsiktig! Om du bommer litt så kan det være vanskelig å få bort alt, den setter nemlig veldig farge når den først er tatt på! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fargen jeg har heter Milan og jeg elsker den. Det er den perfekte sommerfargen og jeg gleder meg masse til å bruke den fremover. For er det noe jeg liker med sommeren så er det rosa lepper! Det er ikke mye som slår det. Men jeg tror jeg skal kjøpe meg litt mer fra NYX også, for av de fleste produktene jeg nå har prøvd så er jeg ganske så fornøyd! Kanskje jeg skal prøve et av contourkittene snart? Nå er ikke akkurat jeg en mester på det med å contoure ansiktet, men har veldig lyst til å prøve noe som ikke er pudder, og det vet jeg NYX har. Men nei, nå har jeg nok kostnader fremover, jeg må skjerpe meg 🙈

Har du prøvd noe fra NYX og hva evt anbefaler du at jeg skal prøve ut neste gang? 

Trying something new

 • 08.05.2016, 11:43


God søndags formiddag alle kjære gode lesere! Har dere hatt en fin helg så langt? Det håper jeg virkelig! Selv så koste jeg meg ute i solen etter jobb i går og fikk jammen meg skille, så jeg var super fornøyd når jeg gikk til sengs i natt. Det er nemlig første gang i år det var mulig å ligge på varandaen i bikini og kunne sole seg uten at det var for kaldt. Vi hadde over 20 grader i skyggen og bestemte oss fort for at rekemiddagen skulle nytes ute i kveldssolen. En kjempe fin og sommerlig lørdags ettermiddag var det. 

Men i dag er det litt tilbake til «hverdagen». Søndagene for min del er ikke alltid så rolige da det gjerne er den dagen jeg må filme til youtube kanalen min. Jeg må spesielt gjøre det når jeg har en travel uke i vente, og det er ikke et unntak denne gangen. I dag skal jeg filme en first impression av denne Cushion Foundationen fra Loreal. Jeg har ingen spesielle forventninger til den, og har heller ikke sett og lest så alt for mye om den. Så jeg tenkte at jeg like greit kunne ta saken i egne hender og teste den ut selv. Jeg gleder meg til å se hvordan den føles og hvordan den legger seg på huden. Jeg håper virkelig dette er en lett og fin foundation som jeg lett kan kjøpe igjen. Jeg likte nemlig fargen jeg kjøpte veldig godt, men om jeg fortsetter med den solingen jeg startet på i går så kan jeg nok ikke bruke den hele sommeren, men da har jeg den hvertfall en periode nå! 
Så om du er nysgjerrig på hva jeg syntes om denne foundationen så kan du sjekke ut youtube kanalen min til onsdag. Det er nemlig da den skal ut! Men nei nå må jeg runde av og komme i gang med dagen. Jeg skal nemlig avgårde på trening før jeg skal filme to videoer og så forhåpentligvis få ligget litt i solen i dag også. Må nyte været mens man har det, det har jeg lært mang en gang, for plutselig er det kaldt igjen.. MEN vi håper på det beste! 

Har våren/sommeren birkelig kommet til dere enda? Og har du prøvd denne foundationen før? Hva syntes du evt om den? 

Products I can't live without

 • 27.04.2016, 14:50


Vi har alle noen produkter vi ikke kan klare oss uten. Det kan forandre seg veldig fra person til person, men selv er jeg blitt veldig opptatt av kvalitet når det kommer til produktene jeg vil bruke på huden/ i håret mitt. Jeg har testet, feilet, testet og vunnet! Jeg har funnet produkter som passer meg best mulig, og etterjeg har funnet disse produktene har jeg ikke kunnet bytte de ut med noe. Så i dag tenkte jeg å dele mine favoritt produkter med dere, kanskje dere har prøvd noe av det, kanskje ikke. Og selv om det passer meg og min hud/hår, så betyr det ikke at det passer deg, men det er verdt et forsøk?

Jeg har det siste året brukt flere produkter som Sanex selger. Jeg har brukt deodoranten deres og jeg bruker dusjsåpen som skal gi ekstra fuktighet til huden. Nå i vinter kom de også ut med en intimvask. Det er en nødvendighet å ha i dusjen og denne fra Sanex skuffet ikke når jeg prøvde den. Den lukter frisk og mild, akkurat som de andre produktene til Sanex. Blir også spennende å se om de kommer ut med noen andre lukter! 

Tørrshampo er noe som er veldig fra person til person og hvordan håret er. Selv så liker jeg veldig godt tørrshapoene til Batiste. Jeg liker aller best den med blomsterlukt, men den med cocos lukt og den originale er også brukbare. Er vell noe med hvilken lukt man foretrekker! Men denne tørrshampoen føler jeg hvertfall har passet best til mitt hår av de jeg har prøvd opp i gjennom.

Parfyme er noe jeg har vokst til å elske mer og mer. Det er mange parfymer jeg ikke liker der ute, men når jeg først finner en jeg liker så faller jeg virkelig pladask! De siste månedene har jeg brukt denne fra Miss Dior hver eneste dag, så kan si at det er en av parfymene jeg ikke kan leve uten. Men etter jeg fikk ny parmye forrige uke så har jeg kun brukt den hver dag. Men sånn blir det jo gjerne når man får noe nytt enten i sminkekolleksjonen eller i garderoben også!

Jeg har også blitt veldig avhengig av et serum jeg blogget om for et par uker tilbake. Det er virkelig et mirakel serum som gir huden min den perfekte glød. Jeg klarer ikkke lenger å la den utebli fra den daglige rutinen min. Jeg føler rett og slett at jeg ikke får den samme gløden og jeg føler meg heller ikke like bra! Så det at dette serumet er blitt et produkt jeg ikke kan leve uten, det er helt klart! Og hvis du ønsker å lese mer om dette produktet finner du et eget innlegg om det HER

Så må jeg jo ha noen produkter som går til hender og øyne også. Jeg er veldig avhengig av en god håndkrem som fukter godt. Det er fordi når jeg jobber på cafe så må jeg vaske hendene mine hele tiden. Og som dere kanskje vet så tørker vann merkelig nok ut huden. Så en god håndkrem er et must for at hendene mine skal se fine ut! Hjelper ikke bare å ha fine negler da nei! 

Og når det kommer til øynene så er det en kombinasjon av to produkter som jeg ikke klarer meg uten. Men nå er kun det ene produktet avbildet her. Jeg bruker nemlig Puff Off fra Benefit for å fjerne hevelser og jah, rett og slett posene under øynene. Denne er perfekt for akkurat denne jobben, for du får kremen ut gjennom et strykejern aktig tut, og så smører du den ut med den også. Det gir en kjølig og behagelig følelse, og du merker at du våkner litt med en gang. Om du ønsker å se hvordan jeg bruker den så finner du det i DENNE videoen.

Og det var egentlig de produktene jeg absolutt ikke kan leve uten. Og jeg har vell helt ærlig en del andre produkter jeg ikke vil gi fra meg uten kamp, men de produktene dere ser over her er nok de jeg aller helst hadde tatt vare på! Jeg mener, det er grunnleggende produkter som de fleste må ha! Eller, hvertfall jeg føler at man må ha, er jo selvfølgelig ikke sikkert at du tenker det samme.

Hvilke produkter kan du ikke leve uten? Og er det evt et produkt du syntes jeg burde teste? 

// Enkelte av produktene avbildet er sponset ? alle ærlig meninger

NYX Lingerie First Impressions

 • 26.04.2016, 14:40


Siden den forrige first impressions videoen min slo så an, bestemte jeg meg for å lage enda en til dere. Jeg kjøpte meg nemlig to liquide lipsticks fra NYX når jeg var i Trondheim, og jeg klarte å holde meg unna å prøve dem helt til jeg kom hjem og fikk filmet reaksjonen min. Det var ikke bare bare da jeg var veldig nysgjerrig på hvordan de ville bli på meg. Jeg skal ikke røpe noe om hva jeg syntes om de, det må du se videoen for å vite! Så yes, håper denne faller like godt i smak som den FORRIGE

 

Jeg tenker å ha flere videoer som dette fremover, så kom gjerne med tips til hva dere vil jeg skal prøve i den neste videoen. Og om du ønsker å se flere videoer jeg har lagt ut i det siste så finner du dem på kanalen min HER. Jeg legger, som sagt tidligere, ikke ut alle videoene mine her på bloggen. Jeg prøver å holde blogg og youtube litt separert, men noen ganger syntes jeg videoer kan bli delt her også. Men om du ønsker å følge med på videoene mine på youtube også, så er det bare å subscribe til kanalen min, da blir du varslet hver gang jeg poster en ny video.  

 Jeg har nå den siste måneden postet to videoer i uken, hver onsdag og hver lørdag, og jeg digger det. Jeg får så glede av å lage videoer, og se at folk liker dem. Så håper dere også vil ta del i den reisen. Også blir det forresten snart en ny giveaway på kanalen min. Jeg må bare få premien i posten først! 

Hva syntes du om videoen? Og hva ønsker du jeg skal teste i den neste First impressions videoen min?

Shades of Red by Elizabeth Arden

 • 24.04.2016, 12:55


Jeg er ikke en av de jentene som klarer å bruke røde leppestifter hver dag. Men i perioder så vil jeg nesten ikke bruke annet. Jeg har da også prøvde røde leppestifter fra en del forskjellige merker, og det er stor forskjell blandt de forskjellige. Nå må jeg innrømme at jeg har prøvd mest blandt drugstore merkene, og ikke blandt de store merkene som Dior og Chanel. Men av alle merker jeg har prøvd hittil så har Elizabeth Arden sine leppestifter slått de andre med glans! 

Ikke bare er leppestiftene gode og kremete, de er lette å påføre og heller ikke vanskelige å korrigere om man trenger det. Elizabeth Arden har også et veldig bredt spekter når det kommer til røde leppestifter, så sjansen for at du skal finne en som passer deg er veldig stor! Selv har jeg tre forskjellige og liker dem alle til hvert sitt bruk.    
 Det er tre forskjellige rød farger, og selv om den bakerste (Rose Petal) ikke ser fullt så rød ut, blir den seende rød ut på leppene. Det er nok også denne jeg griper mest etter om jeg ønsker røde lepper i hverdagen. Da kan de to andre bli litt for kraftige, men det kommer selvfølgelig an på humøret mitt også. Føler jeg meg bold og har lyst på skikkelig røde lepper, ja da går jeg for det! Alt kommer ned til humøret mitt.

  
   Som sagt har jeg hverken prøvd noen av de røde leppestiftene til hverken Dior eller Chanel. Men i løpet av de neste månedene skal nok en rød chanel bli med meg hjem. Det føler jeg egentlig er et must i en hver jentes sminke kolleksjon! Man får aldri nok røde leppestifter, for alle er så forskjellige og kan brukes til forskjellige «eventer». 

Hva med deg? Når føler du for å bruke røde lepper? Og hvilket merke har den perfekte røde for deg? 💄

// produktene er sponset ? meningene er ærlige

I have got a new favorite in my collection!

 • 23.04.2016, 14:25


   For et par dager siden kom familien min hjem fra Barcelona etter å ha vært der i noen dager. Og siden jeg måtte jobbe og ikke hadde muligheten til å bli med, så måtte jeg hvertfall sende med en liten handleliste. Jeg fikk litt fra Primark (da litt «kjedelige» men nødvendige ting. Jeg fikk mascara fra Too Faced, Better than sex. Også fikk jeg denne parfymen fra Paco Rabanne. Og når du hører det merket tenker du kanskje på Lady Million eller 1 Million, men neida de har nemlig kommet med en ny parfyme! 
 Nemlig Olympéa! Jeg fikk en prøve av denne parfymen når jeg kjøpte noe fra Kicks for et par uker siden, og siden da har jeg elsket den. Jeg visste at jeg måtte få skaffet meg denne så fort som mulig, og det passet jo da perfekt at familien min skulle ut og reise. Så nå er parfymen min og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!   Duften er veldig frisk, og har toner av vanilje, jasmin, salt (!), Ingefær og Lilje. Dette gir en frisk og god lukt uten noen jordaktige toner. Det føler jeg nemlig ikke passer meg så godt. Jeg trenger de friske og oppløftende! Parfymen er inspirert av Gudinnen ? dronningen av alle dronninger, kvinnen av alle seiere, det absolutte ikonet. Og jeg tror at det er noe denne parfymen speiler godt. Og ikke minst tror jeg denne parfymen fort kan slå an hos mange. 

  Den lukter noe når du lukter på flasken også lukter den noe annet på huden. Men frisk er den uansett, og det er hvordan den er på huden som gjorde at jeg forelsket meg totalt. Denne parfymen kommer til å bli brukt helt til jeg går lei. Og jeg kjenner at jeg nå trengte å få en ny parfyme i kolleksjonen min. Må ha litt tilskudd til den her og der! 

Har du prøvd denne parfymen før? Og har du evt en duft å anbefale meg etter å ha lest her hva jeg liker? Tar imot alle tips med takk! ❤️

Vi kommer til den tiden av året igjen..

 • 18.04.2016, 17:22


For hver dag som går så merker jeg at vi kommer nærmere og nærmere både våren og sommeren. Og da mener jeg ikke bare at jeg merker det på allergien, men sola er jo mer og mer fremme!  Og det er nå et produkt med solfaktor jeg skal snakke med dere om. Solfaktor er jo viktig året rundt, men det er enda mer viktig nå i løpet av de månedene vi har i vente. Og siden ferieturer og bading i sjøen etterhvert står for tur tenkte jeg å anbefale dere et pudder. 

  
Dette er ikke et hvilket som helst pudder, men det har solfaktor og er faktisk vannfast! Selvfølgelig så anbefales det å tuche  opp med litt i løpet av dagen, akkurat som med solkrem. Det er jo ikke et vidunder pudder! Men jeg kan med hånden på hjertet si at dette var en reddende engel for meg på tur på Gran Canaria. Jeg brukte den hver dag, tuchet opp nå og da og ble ikke solbrent i ansiktet i det hele tatt. Selvfølgelig, når solen var på sitt værste på dagen valgte jeg å smøre litt solkrem i tillegg under. Man kan aldri være for forsiktig når det kommer til solen. Men med dette pudderet følte jeg meg fin, sminket og beskyttet på en gang. 

   Også er den jo så enkel å påføre. Alt du trenger å gjøre er å koste rundt i ansiktet, og så kommer pudderet ut gjennom kosten. Jeg føler dette er et pudder jeg kommer til å strekke meg etter i sommer også. For  om sommeren liker jeg ikke like godt å bruke flytende  foundation, så når denne holder bra og beskytter huden samtidig så kan jeg jo absolutt bruke den istedet. Og det føles ikke ut som jeg har på noe, noe som er litt for deilig! 

Bruker du helst pudder eller flytende foundation om sommeren?

// Produktet er sponset ? Meningene er ærlige 

Naturlig glød på flaske! 

 • 06.04.2016, 15:05


Du vet når du får komplimenter om at huden din er blitt så fin, at du gløder og du vet at et spesielt produkt har takken for det. Sånn føler jeg! Jeg aner ikke hvor mange ganger den siste uken hvor folk har kommentert hvor fin huden min er, og at jeg har en så fin og naturlig glød. Og det er jo ikke noe som er bedre å høre enn akkurat det! Og det beviser jo bare at etter jeg startet med dette serumet så har jeg virkelig merket forbedringer. 

Jeg har selv tidligere ikke brukt noe særlig serum, da jeg ikke har funnet en som jeg syntes passet til min hud o det jeg ville ha. Jeg fikk litt hjelp med akkurat det og fant frem til denne herligheten av et serum. Den er fra Beauté Pacifique og det er første gang jeg har testet noe fra dette merket. Så ikke bare var jeg spent på å teste serumet, men jeg var også spent på det å prøve dette merket.    Det er flere fordeler ved å bruke dette serumet. Det er noen øyeblikkelige fordeler og noen langsiktige fordeler, og jeg tenkte at jeg kunne dele de fordelene med dere her.

Øyeblikkelige fordeler:

 • Korreksjon av ujevnheter på hudens overflate
 • Gir deg en naturlig glød
 • Hjelper sminken til å skjule ujevn pigmentering

Langsiktige fordeler:

 • Reduserer rødme (Whaaaat??)
 • Bekjemper fri radikaler og reduserer alderstegn
 • Reparerer solskader
 • Inneholder to typer Vitamin E

 Nå har jeg jo selv merket flere av de øyeblikkelige fordelene, og jeg gleder meg til å se om jeg merker noen langsiktige fordeler! Jeg bruker ca 3 dråper i ansiktet og to på halsen. Det står at man trenger bare to i ansikt og en på hals, men føler jeg da ikke får fordelt produktet ordentlig. Dermed har jeg tatt en dråpe ekstra hver gang! Så om du syntes den er vanskelig å fordele så vet du hva du skal gjøre.

Denne har nå blitt et fast innslag i min skjønnhetsrutine, og om jeg fortsetter å få slike komplimenter som jeg har fått så forsvinner den ikke med det første!

Har du prøvd dette serumet? Har du evt et annet serum å anbefale meg? 

// Produktet er sponset ? Alltid ærlige meninger

Dior addict! 

 • 04.04.2016, 15:00


For bare et eller to år siden kunne jeg ikke skjønne hva folk så i duftene fra Dior, og sminken var jeg heller ikke så inne i. Men i løpet av de siste månedene har det forandret seg helt!  Det begynnte med at jeg falt for Miss Dior Blooming Bouquet parfymen. Så falt jeg for highlighteren fra årets limited vår-kolleksjon. Og forrige uke falt jeg for Lip Maximizeren jeg kjøpe på vei hjem fra GC! Jeg har begynnt å få mer og mer sansen for merket, og jeg kjenner jeg gleder meg til å få tak i mer fra sortimentet deres.  
  Jeg kunne egentlig tenke meg å prøve en av foundationene deres, og kanskje noen øyenskygger? Ahh, jeg kan hvertfall drømme, for først må jeg betale for sommerens ferietur med jentene. Men skal ikke se bort i fra at jeg unner meg noe i Mai måned! Jeg vet faktisk ikke hva det er, men føler Dior er et skikkelig vår og sommer merke. Jeg aner ikke hvor jeg har fått det fra, men det er de sommerlige og friske fargene jeg ser for meg når jeg tenker Dior. Om du har noe å anbefale fra Dior så tar jeg i mot alle tips med stor takk. For jeg kan gjerne tenke meg å prøve alt, men prøver gjerne deres tips først! Jeg kjøpte jo Lip Maximizeren da jeg hadde hørt så mye bra om den, og den skuffet ikke. Den lukter mint, og gir en prikkende effekt når du har den på. Og et eller annet ved akkurat det syntes jeg er litt for tilfredsstllende! Griper etter den flere ganger om dagen for å si det sånn..

Hva anbefaler du fra Dior? Og hva er dine tanker om dette merket? 

Björn Axen? Hvem?

 • 02.04.2016, 14:35


Den siste måneden har jeg ikke bare blitt besatt av hvordan jeg behandler huden min, men jeg har også blitt mer bevisst på hvordan jeg behandler håret mitt. Og de siste ukene har jeg startet å bruke denne shampoen og denne balsamen. Det er fra Björn Axen og jeg har blitt veldig positivt overrasket over merket. For kun noen uker siden hadde jeg ikke hørt om merket, men nå kjenner jeg at jeg er frelst! Jeg har jo skrevet om noen shampoer tidligere her på bloggen, men disse topper virkelig alle sammen.    Disse to produktene skal skape volum i håret. Selv har jeg veldig flatt hår, så det skal ganske mye til før jeg får skikkelig volum i det. Men den gjorde at håret føltes veldig mye lettere og det er ikke noen negativ ting. Det er mange shampoer og balsamer som virker tyngende på håret, og da når man allerede har flatt hår så er ikke det en god følelse. Men på de dagene jeg brukte denne serien så merket jeg en ganske stor forskjell på tyngden!
  En annen ting jeg merket allerede ved første bruk, er det at shampoen skummer veldig mye og veldig lett. Jeg syntes det er kjedelig å måtte bruke mye shampo for at det skal skumme ordentlig i hele håret. Men det trenger man ikke med dette produktet. Det fordelte seg lett i hele håret, skummet fort og ikke minst så ble det mye skum da jeg tok like mye shampo som jeg ellers pleier å måtte gjøre. Jeg skjønnte fort at jeg ikke trengte å bruke like mye produkt når jeg brukte disse. Og for å være helt ærlig så har jeg vrengt hjernen hver gang jeg har brukt denne serien for å finne noe negativt om den, og det har søren meg ikke vært lett. Flaskene er søte, og i en nydelig og frisk farge. Shampoen gjør at håret føles lettere og produktene fordeler seg lett og jevnt i håret. Så jah, jeg har rett og slett ikke funnet noe negativt enda!

Jeg skulle egentlig på et event i Oslo med Björn Axen på tirsdag, slik at jeg skulle få lære mer om produktene og ikke minst få litt hårinspo. Men det eventet får jeg desverre ikke dratt på alikevell, så får heller lære meg enda litt mer på egenhånd. Og om du forresten kunne tenke deg å prøve ut disse produktene så finner du shampoen HER og balsamen HER

Har du prøvd noen av produktene til Björn Axen før? Og hva er evt din erfaring med dem? 

// Produktene er sponset ? Alltid ærlige meninger

NAKED Flushed Dupe!

 • 21.03.2016, 14:38


 Jeg er sjeldent på jakt etter dupes av produkter jeg allerede har, men innimellom skjer det litt uten at jeg er klar over det. Her en dag når jeg så gjennom sminkekolleksjonen min så jeg at jeg hadde to trioer av bronzer, blusher og highlighter. Jeg har hatt den fra Urban Decay i flere år, men denne fra Makeup Revolution er kun noen måneder gammel. Etter at jeg delte den ut i en konkurranse på youtubekanalen min, fant jeg ut at jeg ville ha  den selv også, så  da var det bare å bestille seg en hjem.   
Dere ser at det er en annen undertone på den fra Makeup Revolution. Og selv om det er det så syntes jeg det er en god dupe for den fra Urban Decay. Det er fordi begge er pigmenterte, gode å blende ut, og ikke minst ser bar ut på huden. Men i og med at de har forskjellige undertoner så syntes jeg de er fine til hver sin årstid. Den fra MR har varmere undertoner, og er fin på en gyllen sommerhud. Mens den fra UD har litt kaldere undertoner og er da finere til huden om vinteren! Så gode dupes for hver sin årstid!   Også vil jeg forresten si at det er veldig gøy at så mange leste og var interesserte i det innlegget jeg skrev på lørdag angående kroppshysteriet. Det kom ikke noe særlig kommentarer på innlegget, men jeg har fått flere meldinger både på mail og på facebook, og det er så koselig. Dere må vite at det setter jeg virkelig pris på! Og om det er et spesielt tema dere ønsker jeg skal snakke om neste gang så er det bare å si i fra!

Ønsker dere flere slike dupes innlegg? Og er det evt et spesielt produkt dere vil jeg skal finne en dupe til? 

Spring Collection by Elizabeth Arden

 • 18.03.2016, 15:43


Det er ganske mange fordeler ved å være en blogger, og det å få tilsendt produkter er kun en av dem. Men det er noe jeg setter aller mest pris på. Jeg anbefaler da ikke det jeg ikke ville anbefalt andre å prøve, men jeg setter pris på muligheten til å prøve  nye produkter diverse merker kommer ut med. Og denne gangen har jeg vært så heldig å få tilsendt den nye vår-kolleksjonen som Elizabeth Arden har kommet ut med.    
  Dere ser jo det at det er mye lillefarger og shimmer som er det store nå denne sesongen og det må jeg ærlig innrømme at jeg liker litt for godt! Jeg liker en fin glød i ansiktet med fine og varme farger over øynene. Og jeg føler det får frem øyenfargen min mye mer, og det er ikke noe jeg skal klage over! Bare det at kolleksjonen heter Sunshine Bronze sier jo sitt om hva som er hovedpoenget med denne serien!

Planen var ikke å skrive så mye om produktene i dag, men bare å vise dere kolleksjonen. Grunnen til det er at i dag har jeg også filmet en First Impression video fra denne kolleksjonen min som kommer opp på youtube til onsdag igjen. Så om du er interessert i å høre hva jeg syntes om produktene så stay tuned on Wednesday!   
 Men si meg en ting? Denne kolleksjonen ser vell ikke annet enn helt plettfri ut? Jeg elsker hvertfall pakningen og utseendet til denne kolleksjonen, og jeg kan i det minste si at den ikke skuffet på huden min heller! Har du sett noe til denne kolleksjonen før og kunne du tenke deg å få hende i den? Da har du alle produktene HER

Hva syntes du om kolleksjonen og kunne du tenkt deg å prøve den ut??

// Produktene er sponset

Review: Setting Spray by Urban Decay

 • 16.03.2016, 15:10


Da jeg var i Barcelona i Februar var en av tingene som fikk bli med meg hjem fra Sephora, Urban Decay sin Makeup setting spray. Jeg har prøvd dager uten å bruke den, og dager hvor jeg bruker den for å se om jeg kan sammenlikne resultatet på slutten av dagen. Og gjett om jeg har sett forskjell! Etter å ha sminket meg om formiddagen har jeg gjerne sprayet en del jevnt over hele ansiktet. På sprayen står det at man skal spraye i en T-form og i en X-form. Dette har da ikke funket for min del.  

 Jeg har da rett og slett ikke fått nok produkt i ansiktet slik at sminken min setter ordentlig. Derfor må jeg spraye en del mer enn det som står, og jeg sprayer vell egentlig ganske vilkårlig. Nå kan det jo hende at T- og X-formen funker for mange av dere. Men for meg var det rett og slett ikke nok. Det er da man ser at man må tilpasse alt til seg og sin hud og ikke minst sine egne vaner. Noen tar seg mer i ansiktet enn andre og da trenger man automatisk mer spay!  

 Jeg har jo ikke akkurat prøvd så mange slike setting sprayer før, men av de jeg har prøvd så er denne en helt klar favoritt. Jeg tror ikke jeg helt tør å prøve en ny en heller i og med at jeg endelig har funnet en som passer meg. Men. Om du har en som er enda bedre enn denne,  så tar jeg gjerne i mot tips, for jeg er jo nysgjerrig på om de faktisk er bedre! 

Har du prøvd denne før? Og har du evt en annen å anbefale meg? 

Caitlyn Jenner x Mac Cosmetics

 • 14.03.2016, 15:02


 Tidligere i år ble det annonsert at Caitlyn Jenner har samarbeidet med Mac Cosmetics om en ny leppestift. Denne kommer ut allerede 7. April og jeg er super klar for å få tak i den samme dag! 100 % av overskuddet på salget av denne leppestiften går til MAC Aids Fund Transgender Initiative og jeg syntes at det så flott det Mac gjør når det kommer til ting som det. Det å ha noen av leppestiftene som støtter forskjellige ting, er helt fantastisk. Ikke minst så er fargen på leppestiften helt on fleek. Jeg mener, har du sett fargen?! Den kommer til å bli så fin og naturlig på og ikke minst en som er fin å bruke til både hverdags og fest. Og ut i fra det Caitlyn selv sier så er det akkurat det som var meningen! 

 Hun sier også at grunnen til hun ville lage en leppestift som man ville bruke mye, var at man da måtte kjøpe oftere nye og ikke minst så går det da mer og mer penger til den veldedige organisasjonen! Det sier til meg at det er en dame som virkelig bryr seg, og det er jo ikke rart, hun har vært gjennom mye! Navnet på leppestiften er blitt «Finally Free» og bare det syntes jeg sier så mye. Jeg gleder meg til at denne kan pryde seg sammen med de andre leppestiftene i samlingen min.

Er ikke fargen på leppestiften nydelig? Og hva syntes du om det Mac gjør for å samle inn penger? 

February Favorites 2016

 • 09.03.2016, 15:40


 Jepp, det er den tiden av måneden hvor bloggere oppsummerer den forrige måneden som gikk med enten favoritt ting og produkter, eller antrekk. Selv har jeg denne måneden laget en video om mine favoritt ting, som jeg tenkte jeg kunne dele med dere her på bloggen også! Jeg har en del skjønnhetsprodukter denne gangen da jeg hadde litt nytt å rutte med etter Barcelonaturen tidligere i Februar. Jeg hadde selvfølgelig andre favoritter også, men det må dere nesten se videoen for å få vite noe om. Og dere finner den her på youtube.  
  Jeg syntes det er så gøy å prøve nye produkter om dagen, men det blir fort litt dyrt for lommeboka. Så må begrense meg betraktelig fremover. Har en ferie å betale, og jeg skal på en annen ferie, så pengene flyr avgårde uansett. Men skal ikke se bort i at et eller annet av sminke blir med meg hjem fra flyplassen etter diverse turer de neste månedene!   

 Jeg har fått helt hekta på Urban Decay sin Naked Smokey palett. Og jeg har også planer om å dele en tutorial fra denne paletten i løpet av uken, satser på at jeg får gjort det ferdig til lørdagen. Jeg er nemlig ikke helt i form i dag, og da er det bare avslapning som høres fristende ut! Men en tutorial kommer hvertfall i løpet av helgen, det er helt sikkert! Men frem til da kan dere slappe av med en kopp te og se den nye favorites videoen min! Enjoy ☕️

Hva er det ene produktet du stadig gikk tilbake til i Februar? 

My favorite high end lipsticks! 

 • 08.03.2016, 15:35


   Leppestifter er det veldig mange jenter som er glade i. Mens andre jenter heller like noe litt mer enkelt, men dagens innlegg tenkte jeg skulle gå ut til de som liker leppestifter like godt, om ikke mer enn det jeg gjør. For i dag tenkte jeg å dele med dere mine fem favoritter av de litt mer «eksklusive» merkene. Jeg visste ikke helt om jeg skulle ta med Mac i denne runden eller ikke, men fant ut at det passet hakket mer sammen med disse enn de fra Loréal, maybelline osv! 

Mac Matt leppestift i fargen Yash: en nydelig nude farge som sitter lenge og fint på leppene. Denne griper jeg gjerne etter om jeg har en veldig røff øyenskygge, og vil ha noe naturlig på leppene. Men denne bruker jeg også på jobb på cafeen, da den er naturlig og fin. Kan ikke ha for mye sminke der, og da funker den fint! 
  YSL leppestift i farge nr. 5: Denne er helt fantastisk og jeg bruker den mye gjennom våren og sommeren. Den gir nemlig en fin og pigmentert rosafarge som holder utrolig lenge. Hvis jeg er ute etter en frisk look, så er det gjerne denne jeg griper etter, for samtidig som den er så fin syntes jeg den også er veldig myk og fuktighetsgivende. Og det er virkelig et pluss i boka! 

Lancôme leppestift i fargen nr. 47: Denne fikk jeg til jul av lillesøsteren min da jeg ønsket meg en skikkelig fin og rød leppestift. Og det fikk jeg! Denne er virkelig knall rød, og liner du leppene ordentlig før du påfører denne får du nydelige, fyldige og perfekte jule-lepper! Jeg bruker ikke så mye røde lepper annet enn rundt juletider, men det er alltid greit å ha en tilgjengelig i kolleksjonen i tilfelle man føler det er en rød leppe dag! Dior leppestift i fargen nr. 343: Denne er vell en av de eldste favorittene, og dere kan vell se hvor lite det er igjen av den? Denne kjøpte jeg på taxfreen på vei hjem fra Frankrike for noen år siden. Jeg ville ha et merke, men visste ikke hva eller hvordan. (Var ganske uvitende på den tiden) men på en eller annen måte kom jeg hjem med denne fine Dior leppestiften. Det er en nydelig, nesten fersken farge som er utrolig fin på. Denne bruker jeg gjerne en del om våren da den passer så til fargene jeg liker å gå med! Så gleder meg til å bruke denne litt mer igjen!   

  Elizabeth Arden leppestift i fargen Rose Petal 47: DENNE, den er sååå fint på! Okei, jeg har vell sagt at alle er fine på, men dete er jo en grunn til at alle disse er favorittene mine! Dette er en matt leppestift nok en gang, men den føles ikke matt i det hele tatt. Den tørker ikke ut leppene, og jeg vil heller si at den faktisk git fuktighet! Den holder seg lenge fin på leppene, men å tuche opp i løpet av dagen kan være lurt. Nei, jeg liker denne altså!   Og sist, men ikke minst Plumful fra mac: Denne er i en veldig lik farge som den fra EA, men denne har ikke en matt finish. Jeg kjøpte denne i Trondheim i høst og har brukt den super mye siden jeg fikk tak i den. Det var en farge jeg ikke hadde fra før, og jeg ville prøve noe nytt. Og det falt helt klart i smak, for denne er blitt brukt mye! Den er lett å påføre og smitter ikke så lett av, det blir også en veldig naturlig farge å gripe etter etterhvert, for men blir fort avhengig av denne føler jeg. Det har jeg blitt!

 Det var da mine topp 5 av de mer eksklusive merkene. Noen litt nyere og andre litt eldre, men alle like store favoritter. Jeg tenker å ha et innlegg om mine favoritter fra litt mindre eksklusive merker også, men har helt ærlig ikke så mange av dem. Så må nesten bygge opp kolleksjonen min litt mer før jeg kan si noe om dem. Jeg bruker også de dere ser over her litt for mye til at jeg får brukt de andre! 

Men håper hvertfall innlegget faller i smak! Og hva er den aller største favoritt når det kommer til high end leppestifter? 

// Innlegget inneholder et sponset produkt

Treat yourself to a home spa

 • 06.03.2016, 14:50


Noen ganger ønsker man kun én ting og det er å slappe av og virkelig pleie kroppen sin fullstendig. En slik dag hadde jeg forrige søndag, og det var absolutt noe jeg trengte. Jeg var sliten etter å ha jobbet 7 av 8 dager og jeg trengte å samle litt ny energi. Og hva er vell bedre da enn å ta seg en skikkelig hjemme-spa-dag? 

Dermed har jeg i dag tenkt til å vise dere hva jeg gjør og hvilke produkter jeg bruker på en skikkelig hjemme-spa-dag:     

 Uansett når jeg velger å ha hjemmespa så setter jeg alltid stemningen med litt musikk. Hvordan musikk jeg setter på kommer helt an på humøret. Noen ganger setter jeg på rolig og behagelig musikk, mens andre ganger kan musikken ha litt mer fart, ikke skikkelig pop rock, men noe som fortsatt gir meg den ekstra energien og roen jeg trenger. Love yourself, and your body! 

  Et hjemme-spa er jo ikke komplett uten en ansiktsmaske. De siste månedene har jeg brukt denne fra Formula 10.0.6, og jeg elsker den! Det er en peel of mask, som du lett smører utover huden, lar den tørke inn mens du tar deg et deilig og avslappende bad. Og når masken er størknet kan du bare pelle den av huden din. Selv så var det en litt for lang stund siden jeg hadde brukt noen maske sist, så denne gangen kjente jeg virkelig at den jobbet. Og det syntes jeg er så godt, for da vet jeg at det funker!
  Jeg nevnte jo over at jeg tar gjerne et bad når jeg har på ansiktsmaske. I det badet så liker jeg da gjerne å bruke en bathbomb fra Lush. Nå hadde jeg denne gangen bare noe som skummet, så i tillegg til badeskummet tok jeg litt olje i for å mykgjøre huden min. Det er så deilig å komme ut av et bad med deilig og myk hud, og da funker Weleda sine oljer helt perfekt! Etter jeg har tatt  det deilige badet og den forfriskende masken liker jeg å gjerne ta en liten cleanse av ansiktet mitt. Det er mest for å forsikre meg om at jeg har fått av alle rester etter masken, men også for å få bort de siste urenhetene jeg ikke vil ha på/i huden min. Og jeg har da de siste årene sverget til Ole Henriksen sin On the Go Cleanser. Den har vært med meg gjennom så mye og gjør alltid underverker til huden min. Er ikke mye som takler de tørre flekkene i ansiktet mitt, men det gjør denne, hver gang!
  Etter å ha tatt cleansen på ansiktet mitt tar jeg litt av denne 3-1 cleansing water på en liten pad og «smører» utover ansiktet mitt. For 1 av de 3 delene av denne er nemlig en tonic, og vi vet alle hvor greit det er med en god tonic til ansiktet! Også avslutter jeg selvfølgelig alt med en god krem. Da jeg hadde dette spa-ritualet brukte jeg kremen fra Elizabeth Arden som du ser under her, men hadde det vært nå hadde det nok vær om denne kremen jeg skrev om på fredag.  

 Og helt til slutt for å avslutte smører jeg inn kroppen min med fuktighetskrem og pusser tennene mine. Jeg brukte en fuktighetskrem fra Clarins, og den holder så godt på fuktigheten og det holder å smøre seg et par ganger i uken om man bruker den. (Bildet av kremen ble desverre for dårlig til å poste..) Og så brukte jeg dette «settet» til å pusse tennene. Jeg har da en tannbørste og tannkrem fra Colgate sin Max White collection, som skal gjøre tennene fine og hvite. Det skader vell aldri å prøve eller hva? Men det som faktisk er nytt med denne er at i tannbørsten er det en tannblekningspenn, så når du har pusset tennene smører du litt av det på og etterhvert så skal du rett og slett få hvitere tenner. Enkelt og greit! 

Har du noen lignende spa-ritualer? Hva liker du eventuelt å gjøre annerledes? 

// Noen av produktene er sponset

Review: No.7 Beautiful Skin

 • 04.03.2016, 15:30


 Jeg har lenge sverget til en dagkrem fra Lancôme, ikke en av de billigste kremene akkurat, men det var den beste jeg hadde funnet til huden min. Nå på nyåret gikk jeg tom for den kremen og har bare utsatt å kjøpe ny, i og med at det er billigere å kjøpe den på taxfreen. Nå glemte jeg jo selvfølgelig å kjøpe den når jeg var i Barcelona i februar, og denne uken kunne jeg ikke vente lenger med å køpe en ny krem. 

Dermed gikk jeg innomApoteket etter jobb for å høre om de hadde en god krem for tørr hud. Jeg sliter nemlig veldig med tørre områder rundt og på nesa mi. Så å ha en god krem må jeg ha. Da fikk jeg anbefalt denne fra No.7 sin kolleksjon. Jeg har tidligere prøvd en foundation derfra, og mamma bruker flere av produktene dems og er super fornøyd. Så jeg tenkte at jeg hvertfall kunne gi det en sjanse, og den kostet jo ikke mer enn 209 kr!   
  Det jeg liker veldig godt med denne kremen er at den har solfaktor 15. Det er alltid greit å ha litt solfaktor i kremene sine selv om det ikke er sommer. Om man er et sted med sterkere sol så holder det selvfølgelig ikke med kun denne kremen, da er det jo best å ha en solkrem til ansiktet i tillegg. Men for nå så er dette perfekt for meg! Kremen er tjukk og fyldig og den gir mye fuktighet fra dag 1. Så jeg kjenner at jeg har troa på at kremen skal få vekk de tørreste flekkene mine. Det er jo ikke helt borte enda, men etter å hatt tørr hud i flere uker, så forventer jeg ikke at det skal bli borte over natta. Da måtte det ha vært en mirakelkur! Men jeg ser den forbedrer huden min for hver dag som går, så jeg er positiv til at denne kremen kanskje erstatter min kjære fra Lancôme! 

Har du en annen god ansiktskrem som er fin for tørr hud? Og har du prøvd produkter fra No.7 før?

Review: CosmoBeauty products

 • 23.02.2016, 15:08


P2140108

CosmoBeauty er et økologisk sminkemerke som er utviklet i samarbeid med norske leger og makeup artister. Og selve merket ble startet av Marita Niska for 8 år siden.  Produktene har kun naturlige tilsetningsstoffer og det er 100% rent! De bruker for eksempel Sink og Mika i produktene sine. Sink beroliger huden og Mika (knust kråkesølv) gjør at sminken gir en lysreflekterende effekt! Og dette høres jo for godt ut til å være sant, men det er det jeg nå har testet ut, så les videre om du er spent på hva jeg mener om disse produktene!

CosmoBeauty Moist FoundationDette var en av de første produktene jeg prøvde, og jeg kan helt klart si at den satte standaren. Foundationen smelter perfekt inn i huden, den fester seg ikke i de tørre flekke som kan komme i ansiktet mitt i løpet av dagen. Konsistensen på denne foundationen er lett og fin, og ikke minst enkel å blende ut. Og det er jo ikke noe å klage på når det kommer til det at dette er en foundation som gir fuktighet til huden, samtidig som den dekker over det du skal dekke. For den gjør faktisk det, den dekker så godt at de dagene jeg har brukt denne har jeg ikke måttet finne frem concealeren!

 

 

P2140106

CosmoBeauty Blush: Denne fargen er så lekker!! Det er veldig fin og pigmentert blush som er lett å blende ut i kinnene. Det er den første løspudder blushen jeg har prøvd, så jeg har ikke noe sammenlikningsgrunnlag når det kommer til det, men jeg er positivt overrasket! Jeg tror også denne vil bli fin og gi en fin glød i kinnene mine utover våren og sommeren.

CosmoBeauty Loose Eyeshadow: Hvor fantastisk er ikke den fargen? Det er i gull/kobber farge som sitter veldig godt på øyelokket med en gang. Jeg syntes også den er veldig lett å håndtere, men et har kanskje noe med teknikk og at jeg har lært meg å bruke slike øyenskygger. Denne blir nok også snart brukt i en ny tutorial på youtubekanalen min.

P2140113

CosmoBeauty Lipgloss Nude og i lilla shimmer: Jeg er jo egentlig ikke vært noe særlig glad i lipgloss tidligere, men i det siste har jeg fått litt mer sansen for det. Disse har jeg litt forskjellig formening om, da den ene inneholder litt større «glitter-korn» om jeg kan kalle det det. Og det føltes da litt for meg som å ha sukker på leppene, men den som er i nude er veldig behagelig og fin på leppene. Og shimmeret i den er ikke like store, så det føles ikke på samme måte som den lilla!

Jeg kjenner hvertfall at jeg er blitt positivt overrasket over CosmoBeauty merket, og jeg tror mye av de andre produktene deres også ligger på et slikt høyt nivå. CosmoBeauty ble også far 2014 tilgjengelig for salg til hele verden, så om du ikke bor i Norge, men fortsatt ønsker å prøve så kan du bare bestille i vei!

Har du prøvd noe fra dette merket før, eller kunne du tenke deg å prøve det ut?

// Produktene er sponset, men meningene er ærlige

NARS by Steven Klein

 • 18.02.2016, 13:57


Da jeg var i Barcelona var jeg jo som sagt innom Sephora, og viste dere hva jeg kjøpte i dette innlegget. Men den dagen innlegget ble lagt ut dro jeg tilbake til Sephora og enda litt mer ble med meg hjem. Da var et av disse tingene denne Nars  paletten by Steven Klein. Jeg vurderte også Kat Von D sin contour palett, men droppet den og valgte denne fra Nars istedet. Den var satt ned fra 60 euro til 40 euro, så tok heller sjansen på å prøve dette i første omgang!

P2230043kopi P2230046kopi

Jeg har en cream blush fra Nars tidligere, men ellers har jeg ikke testet ut dette merket så mye før. Det  var også noe av det som gjorde at jeg valgte å kjøpe denne. Og jeg er veldig glad for at jeg gjorde det! Blushene er i 4 forskjellige, men alle nydelige, farger. Higlighteren måler seg ikke helt med det jeg har fra Dior eller Mac, men det funker. Contouren og bronzeren er utrolig fine og er alle lette å blende. Så hittil er jeg superfornøyd. Og jeg liker at jeg lett og kontrollert kan bygge opp fargene om jeg ønsker det!

P2230050kopi

Hvis du er ute etter en pudderpalett som da har alt, så vil jeg absolutt anbefale denne! Jeg har prøvd litt forskjellige slike pudderpaletter tidligere, men dette er helt klart den beste. Jeg må vell prøve meg litt på cream paletter snart og, men foreløpig er jeg så fornøyd med denne at det ikke frister. Jeg sier kanskje noe annet når jeg er på Sephora på Gran Canaria i Mars!

Har du prøvd noe fra NARS før, hva og ville du anbefalt meg å prøve det? 

What a deal!!

 • 15.02.2016, 16:29


Det er jo ingen hemmelighet at jeg har i løpet av høsten 2015 lagt min elsk på diverse av GHD sine produkter. Og når de har en så god deal som de holder gående nå, så kan jeg ikke gjøre annet enn å tipse dere om det. Fra 1. februar og til og med 31. mars har GHD en veldig god kampanje gående. Den lyder nemlig slik at når du bestiller deg et valgfritt elektrisk produkt fra GHD (til over 1 000,-), så får du med dette limited edition gavesettet dere ser under her:

P2140090

Gavesettet inneholder en av GHD paddle børstene deres og en heat protetct spray. Dette får du med gratis, når du f.eks kjøper en krølltang eller styler, og settet har en verdi på 528,-!

Selv er jeg blitt veldig opptatt av å ta vare på håret mitt, og når jeg da har muligheten til å få med heat protect spray OG en god børste når jeg kjøper en styler, så hvorfor ikke? Det er jo must haves for alle beauty guru?s og de som ønsker å ta vare på håret.

P2140093

P2140101

Gavesettet kommer også i en super eske som man kan bruke til oppbevaring. Den er elegant og fin, så den passer godt til å henge fremme på rommet mitt. Og det skjuler jo da både produktene jeg bruker til styling, børsten og platinum styleren min. Det skal jeg ikke klage på!

Så om du har ønsket deg en ny styler eller en ny krølltang så burde du virkelig slå til nå! Børsten er super god og løser opp floker på null komme niks. Sprayen beskytter håret godt, og esken skjuler alt, og holder rotet borte. Det blir vell egentlig ikke bedre enn det..

Kunne du tenke deg å slå til på dette tilbudet? Hva syntes du om GHD?

// Annonse

My makeup essentials lately!

 • 07.02.2016, 13:07


I det siste har jeg prøvd en del ny sminke, men jeg har fått noen faste ting som jeg stadig griper etter, og som jeg har pakket med meg på tur i helgen. Og jeg tenkte at jeg nå i dag kunne fortelle dere hvilke produkter det er. Kanskje dere blir inspirert eller får lyst til å prøve noen av produktene, man vet jo aldri!

I det siste så har jeg faktisk strukket meg etter The POREfessional primeren fra Benefit. Jeg syntes denne gjør en så stor forskjell på ansiktet mitt og ikke minst så forsvinner porene fullstendig! Det er ikke noe jeg kan klage på. Også går jeg selvfølgelig over med foundationen min fra Elizabeth Arden. Denne foundationen er nå blitt min nye favoritt. Jeg har tidligere skrevet om en foundation fra Nilens Jord, men denne fra EA har vunnet over den for øyeblikket.

P2010038 -1

Når jeg da tenker på mine essentials produkter så vil det si den enkleste sminken og de produktene jeg griper mest etter. Jeg bruker da en blush fra Makeup store, som egentlig er en øyenskygge, men syntes den er finere som en blush. Også higlighter jeg med Soft & Gentle fra Mac cosmetics. Ingen contouring, enkel og fin sminke er som oftest det beste.

Når det kommer til øynene så liker jeg som regel å gjøre det enkelt. Jeg bruker da Maybelline sin 24 hr. color tattoo over hele øyeloket, blender det ut og avslutter med eyeliner og mascara.

P2010041-1

Mange dager så bruker jeg gjerne en leppestift, men for det meste så har jeg gjerne bare gått over med en fin lipgloss. Da for det meste en fra Nilens Jord. Den er så fin og naturlig på og ikke minst så er den ikke for klissete. Jeg liker ikke lipglosser som er alt for klissete.

Så det var vell egentlig det. Jeg vet ikke hvor interessant dette var for dere, men selv er jeg såpass nysgjerrig at jeg gjerne vil lese slike innlegg som dette. Det er jo alltid gøy å se hva andre bruker mest og hvorfor de evt liker det.

Bruker du noen av disse produktene, og hva er evt det produktet du ikke kan leve uten?

// Sponsede produkter avbildet

My go-to eyecream!

 • 04.02.2016, 15:18


Jeg har stadig prøvd nye øyekremer, uten å se noe særlig forskjell. Helt frem til jeg prøvde denne fra Origins. Jeg fikk en liten prøve av den for noen måneder siden, og brukte den morgen og kveld og jeg merket så stor forskjell på en liten uke. Det var da jeg bestemte meg for at denne måtte jeg kjøpe! Jeg kjøpte den på taxfree, men de har den også på Kicks om du vil prøve å få tak i den selv.

Dette er en GinZing krem som skal fjerne poser og ringer under øynene. Når det kommer til posene under øynene så er det blitt ufattelig mye bedre. Jeg har sliti en del med store poser under øynene, og det ser skjeldent bra ut på bilder. Selvfølgelig har jeg jo litt hovne øyne innimellom, det hadde vært rart om jeg ikke hadde det. Men jeg har merket veldig stor forskjell dag til dag!

P2010029 P2010033

Men noe jeg har sliti like mye med, om ikke mer, så er det de mørke ringene under øynene. Enda så mye vann jeg drikker, hvor mye søvn jeg får har de ikke forsvunnet. Og det ser enda værre ut når jeg har fått lite søvn og er trøtt. Men denne kremen har sakte men sikkert gjort disse ringene mindre og mindre. Og det som er igjen nå, er lett å dekke over med litt concealer, så det klager jeg ikke på lenger!

Jeg vet at denne øyekremen kommer til å bli fast innventar hos meg, men er nok åpen for å prøve andre også. Man vet jo aldri, det kan jo finnes kremer som faktisk er enda bedre enn den du allerede har! Selv må jeg få kjøpt meg en ny ansiktskrem da den jeg har fra Lancôme er helt tom. Godt jeg skal ut å reise neste uke!

Har du en annen god øyekrem eller ansiktskrem å anbefale meg? Har du evt prøvd denne øyekremen? 

January Favorites!

 • 01.02.2016, 17:31


Nå som januar er over så er det jo ikke noe mer passende enn å ta en January favorites. Denne gangen har jeg faktisk ikke filmet en slik video, så om dere vil vite hva jeg har likt ekstra godt denne måneden så er det bare å lese videre. Men gi meg beskjed om dere vil at jeg skal fortsette å filme dem i tillegg. Er jo ikke godt å vite hva dere liker best, så prøver meg litt frem.

P2010013Maybelline 24 hr. color tattoo

Denne kjøpte jeg for å bruke til en av videoene mine i youtube serien min. Men jeg har brukt den veldig mye bare for seg selv også. De dagene når jeg rett og slett ikke orker å styre med masse forskjellig øyenskygge og lignende, og vil at det bare skal gå fort men likevell bli fint. Da griper jeg etter denne, tar litt på fingeren og tar det på øyelokket, før jeg blender kantene litt. Da er jeg good to go!

Mac highlighter & Prep + prime

Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker higlightere. Denne måneden var det en fra mac, Soft & Gentle, som slo gjennom og ble min favoritt. Det er rett og slett fordi den gir en så varm og fin glød i ansiktet mitt. Og det er det jeg har villet ha mest denne måneden, retten og sletten! Men jeg har også elsket finishing powderet mitt fra mac. Jeg bruker dette etter jeg har tatt på foundation og concealer, da for å sette de produktene men også for å få en litt mer matt effekt. Jeg er ikke helt inne for en glødene foundationlook denne måneden. Jeg liker heller å gløde med highlighterene mine!

P2010022

Lâncome leppestift

Denne fikk jeg jo til jul av lillesøsteren min. Jeg hadde funnet den selv, og sendte henne vell egentlig bare et bildet av den for det var det jeg ønsket meg av henne. Og da fikk jeg jammen meg den! Det er en fantastisk fin rødfarge, og er helt klart vært min go-to når det gjelder rødt denne måneden. Jeg fikk et par andre røde leppestifter i løpet av måneden også, men har ikke fått prøvd dem ordentlig ut enda, for jeg likte denne så godt!

Liplinere

Denne måneden kjøpte jeg mine første liplinere. I know, how late am I? Men nå er jeg frelst, og jeg har bare lyst på fler og fler liplinere. Foreløpig har jeg disse to, en fra Isadora i rød og en fra mac i fargen Spice. Jeg bruker disse hele tiden, og den fra mac bruker jeg nesten hver dag. Den passer til mange av leppestiftene mine og det er ikke noe jeg klager over. Men liplinere er nok noe jeg kommer til å kjøpe mer av fremover!

P2010016

Øyekrem fra Origins

OMG. Jeg er frelst! Jeg har prøvd et par øyekremer før, men ingen har gitt det resultatet jeg har fått med denne øyekremen. Men jeg tenker at jeg ikke skal skrive så alt for mye om den her i dette innlegget, for den fortjener rett og slett et eget innlegg. Så stay tuned for that later this week!

A-derma håndkrem

Etter å ha vært på hytta over nyttår sleit jeg veldig med tørre hender og jeg følte ikke at noen av håndkremene mine hjalp. Så en dag når jeg var på jobb gikk jeg innom apoteket og spurte desperat etter en god håndkrem. Da fikk jeg anbefalt denne da den gir enormt god fuktighet, men også at den tørker fort inn i huden. Så det er rett og slett den perfekte kremen å bruke om dagen! Hun anbefalte en annen tjukkere en til å smøre hendene med om kvelden, men jeg kjøpte ikke den. Ikke at det gjorde noe, for hendene mine har aldri vært finere og mykere!

P2010019

Det var da mine største favoritter denne måneden innen skjønnhet. Det er litt av hvert, men det er jo gjerne slik det blir. Jeg er allerede spent på å se hva som blir mine favoritter neste måned, det er stadig nye ting. Og nå denne måneden så skal jeg jo shoppe på Sephora (spoiler) så får garantert noen nye favoritter derfra tenker jeg!

Nei, dere får ha en fin kveld videre, så blogges vi mer i morgen! Hva er ditt absolutte favoritt produkt fra Januar? 

Addicted to makeup...

 • 22.01.2016, 16:58


Okei, jeg skal inrømme det. Jeg er blitt avhengig av sminke. Ikke på den måten at jeg MÅ bruke det hver dag, men på den måten at jeg elsker å kjøpe ny sminke og utvide kolleksjonen min mer og mer. Det er jeg blitt avhengig av! Og i går gjorde jeg det igjen.. Jeg kom hjem med nok et sminkeprodukt, og denne gangen ikke bare hvilket som helst sminkeprodukt. Men nemlig Dior sin limited edition highlighter våren 2016.

_MG_7522

Jeg så den når jeg var en tur innom Kicks, og la merke til den med en gang da jeg ikke hadde sett den der før. Jeg gikk egentlig inn for å kjøpe en lipgloss jeg lenge har sett på fra Dior. Men jeg visste at med en gang jeg så highlighteren var nok sjansen større at den skulle bli med meg hjem. Jeg spurte en av damene som jobbet der, og hun fortalte meg at det var limited edition. Og ikke nok med det! De fikk bare inn to av hver (det var to typer highlightere), og det var kun én igjen av den jeg ønsket.

_MG_7517

Når jeg fikk vite det var det ikke snakk om at jeg skulle riske det å ikke få tak i denne seinere. Så highlighteren ble med meg hjem denne gangen, og lipglossen fikk vente. Jeg kan heller kjøpe den på Taxfreen eller liknende, for den er «fast inventar». Så den forsvinner ikke fra meg!

Men jeg kjenner jeg må stoppe meg selv litt. Det har gått enormt mye penger denne måneden og det spesielt på sminke. Så må rett og slett skjerpe meg litt.. Nå kan jeg bare tillate meg selv å kjøpe inn det jeg mangler av Maybelline sminke til neste video i serien min. Tror jeg må holde meg litt unna Kicks sin hjemmeside også. Den er farlig! 😱

dior

Men se så fin den er da! Nesten for fin til å brukes, men brukt blir den. Jeg brukte den i dag og den gir en utrolig fin og naturlig glød til ansiktet. De hadde den i denne fargen som var litt mer champagne farget, også hadde de en som var litt mer sølv. Jeg valgte denne da jeg føler den gir en fin glød både på vinterhud, men også på en litt mer farget sommerhud! Ahh, gleder meg allerede til å se resultatet da!

_MG_7523

Er det flere enn meg som er litt sånn på sminke innimellom? Flere av dere er kanskje litt mer på klær? Huff, jaja, men jeg syntes hvertfall sminke er gøy og jeg eksperimenterer stadig med flere looker. Det gjorde jeg i dag, og om jeg fikk det til slik jeg ville så skal dere få en steg-for-steg tutorial her i morgen. Det ble en fin og rosa look. Fin til våren når den kommer! I know, jeg er litt tidlig ute..

Er det et eller annet du er «avhengig» av? Noe du må kjøpe stadig vekk?

My growing mac collection!

 • 20.01.2016, 11:00


I?m back!!! Haha, du tenker kanskje «har du vært borte?». Og for dere så har jeg vell egentlig ikke det da jeg var så lur og forhåndsskrive innlegg til både mandag og tirsdag allerede på søndag. For utpå dagen på søndag klarte jeg nemlig å pådra meg hjernerystelse. Så jeg har nå i to dager liggi rett ut og ikke kunnet gjort noe som helst, og ja jeg trodde jeg skulle kjede livet av meg. Men endelig er jeg litt bedre og kan sette meg hvertfall litt på macen. Det har vært etterlengtet!

Så i dag tenkte jeg å vise dere min mac kolleksjon som har vokst en del på kun to måneder. Sist jeg viste dere min mac kolleksjon, i slutten av November, bestod den av kun tre leppestifter. Men nå i Januar er det kommet litt mer i denne kolleksjonen, og det er så gøy å se!

_MG_7470

Siden sist har én ny leppestift ankommet kolleksjonen, nemlig Yash. Det er en matt leppestift og faktisk en av mine første matte. Jeg har ikke brukt den alt for mye etter at jeg kjøpte den i starten av Desember, men det er mest fordi jeg har sliti en del med tørre lepper, og da er det ikke noe særlig å påføre en matt leppestift. Så håper den tørkeperioden er på vei til å gå over slik at jeg nå kan begynne å bruke denne leppestiften mer. Er ikke noe som er mer kjedelig enn å ha en man ikke kan bruke.

mac

_MG_7476

Jeg har også skaffet meg en highlighter, prep + prime pudder og et shaping powder. Higlighteren er en av de nyeste tingene som er ankommet kolleksjonen min, og jeg elsker den allerede. Jeg fikk den vell i posten for en uke siden, og hver gang jeg har sminket meg siden det, har jeg brukt akkurat denne! Den gir den perfekte highlight!

Jeg kjøpte også denne måneden mac prep + prime. Det i håp om at sminken min skulle holde seg fin lengere og det gjør den så absolutt. Jeg påfører denne etter at jeg har tatt på foundation og concealer, da for å gjøre det litt mindre shiny, og for å sette sminken. Jeg elsker effekten dette pudderet gir sminken min, og tror dette kommer til å bli en fast en i sminkemappa mi fremover. Shapingpowderet kjøpte jeg i hovedsak i desember for å ha noe å sette concealeren min med, men nå har jeg prep + prime, så den blir ikke brukt så mye lenger..

_MG_7478

Også til slutt har jeg tre litt forskjellige produkter. Jeg har en concealer (som jeg har nå kjøpt to av da jeg mistet den andre i badegulvet for to uker siden..), gel eyeliner, lip pencil og prep + prime fix +. Concealeren er den beste jeg har prøvd, og med en gang jeg knuste den forrige måtte jeg bare bestille meg en ny en. Jeg klarer meg rett og slett ikke uten denne lenger! Og gel eyelineren er også blitt en favoritt i sminkeskuffen. Jeg kjøpte denne 5 desember og jeg har brukt den hver dag jeg har sminket meg (utenom i dag faktisk..).

Lip pencilen har jeg i fargen spice og jeg syntes den er kjempe kul, men desverre så passet den ikke så alt for godt til leppestiftene mine fra mac, men passet til noen andre jeg hadde. Og er nok ikke lenge til jeg har en mac leppestift som passer til den heller. Men når det kommer til mac prep + prime fix + så må jeg si at jeg er ganske skuffa. Den funker ikke som det skal på meg da den får ikke sminken til å smelte fint sammen, og om den faktisk gjør noe så syntes jeg faktisk den fjerner sminken min. Så den var rett og slett et bomkjøp..

Har du prøvd noen av disse mac produktene og hva syntes du om dem? Har du noen andre produkter å anbefale meg?

Elizabeth Arden VS. Nilens Jord

 • 18.01.2016, 12:00


Jeg har nå en stund prøvd to forskjellige øyenbrynspenner. En fra Elizabeth Arden og en fra Nilens Jord. Jeg tenkte at jeg i dag skulle ha en liten review av disse og fortelle dere om hva jeg likte best med de forskjellige. Jeg er jo på ingen måte proff når det kommer til akkurat dette, og det spesielt ikke når det kommer til øyenbryn, men jeg lærer hver dag og finner stadig ut hva jeg liker og hva jeg ikke liker. Så håper hvertfall at innlegget faller i smak!

Nå er dette to veldig forskjellige «penner». Den fra Nilens Jord er en mer blyant som man tenger på, mens den fra Elizabeth Arden er mer en Twist-up pencil. Jeg fant ikke noe annet å kalle den, så da ble det det! Jeg liker de på to helt forskjellige måter. Jeg syntes den fra Elizabeth Arden får en mye mer naturlig finish da det er lett å tegne slik at det ser ut som hår og at brynene da ser mer fyldige ut. Men på en annen måte så liker jeg også den fra Nilens Jord da den skaper mer jevnhet, og får brynene mine til å se flawless ut.
 
PicMonkey Collage
Så på en måte føler jeg ikke at det helt er rettferdig å sammenlikne disse to produktene, men på en annen måte hvorfor ikke? Man finner jo ikke ut hva man liker best om man ikke prøver ting som er litt forskjellige!! Men på akkurat dette vet jeg faktisk ikke om jeg kan komme frem til en favoritt. Nemlig fordi jeg liker begge to, men til helt forskjellige ting.

Ønsker jeg en naturlig look så griper jeg etter den fra Elizabeth Arden, men om jeg ønsker en flawless look blir det fort den fra Nilens Jord. Det er at det forskjellige type «blyanter» er nok det som gjør den største forskjellen. Konsistensen på begge er veldig behagelige og de er lette å påføre. Jeg føler kanskje at den fra EA er litt lettere å kontrollere da den ikke gir alt for mye farge på en gang og siden det er en så tynn blyant.

Så jah, som dere skjønner så sliter jeg litt med å finne ut av hvem som er min favoritt. Dermed tror jeg at jeg må si at de komme på førsteplass begge to. Det fordi jeg liker de til to helt forskjellige looks! Så om du liker en naturlig look vet du hva du kan prøve next, og om du ønsker en mer flawless look (som selvfølgelig er mer populært om dagen) så anbefaler jeg å prøve ut den fra NJ.

Håper dette hvertfall hjalp dere litt om dere er på utkikk etter et nytt øyenbryns produkt! Hva liker du best å bruke på øyenbrynene dine?

// Produktene er sponset

Au Natural!

 • 13.01.2016, 14:03


På mandag var jeg endelig avgårde og fikset neglene mine igjen, og gjett om det var godt. Jeg hadde nemlig nå gått med de forrige siden starten av Desember, og neglene mine vokser så fort at jeg egentlig må fornye gelén ganske often. Men dette gangen ble det litt for lenge, men slik blir det innimellom. Nå er de hvertfall fikset og jeg er nok en gang super fornøyd. Er det noe som er populært for tiden så er det å ha ganske nude negler og som er såpass spisse. Folk liker kanskje å ha de enda litt lenger, men denne lengden holder lenge for min del. Jeg jobber jo trossalt på café også!

Jeg fikset neglene mine også denne gangen hos Charlie på Tolvsrød senteret her i Tønsberg. Så om du kunne tenke deg å enten få ordet neglene eller få satt på vippeextensions så finner du prisene under, og facebooksiden hennes HER.

 

Jeg gleder meg hver gang til å få ordnet neglene mine. Det blir en slags addiction etterhvert. Man føler man må gjøre det for å ha fine og velstelte negler. Eller jeg føler hvertfall det som selv har super tynne og ødelagte negler. Det blir fort det når jeg har hendene mine stadig i vann på jobb. Så er godt å kunne unne seg dette for å ha fine og velstelte negler!

Hva slags farge syntes du jeg burde ta neste gang? Er det noe du liker å unne deg som noe ekstra i måneden?

My two new paletts!

 • 08.01.2016, 17:52


Hei og god dag alle sammen. I dag tenkte jeg å vise dere de to nyeste øyenskygge-palettene i samlingen min. Jeg fikk paletten fra Urban Decay av fineste @KRISTINA til jul og hun overgikk virkelig seg selv altså. Jeg mener, har dere noen gang sett en finere palett? Det tror jeg ikke jeg har. Og det beste er jo at den er Limited Edition og at det er kun 50 andre i Norge som har den (med mindre noen kjøper den i utlandet så klart.). Jeg har testet flere av fargene hittil og jeg er så fornøyd med de og hvor pigmenterte de er. Det er ikke mye farge som skal til før du før en kul og knæsh look.

 
 

Før jul bestilte jeg meg også en øyenskyggepalett fra Fleur de Force. Dette er en youtuber som har kommet med noen sminkeprodukter, og jeg tenkte at det var på tide å prøve en av produktene hennes. Denne gangen ble det en liten men super lekker palett med 4 farger. Det er fire nøytrale farger, men den som er nederst til venstre er litt mer lilla enn de andre. Og den som er øverst til venstre er en nydelig champagne farge. Jeg bruker denne paletten stadig da den er enkel og lett å få med seg rundt, men også fordi den har nydelige farger som jeg gjerne griper etter, uansett palett!

 
 

Jeg har virkelig fått hekta på øyenskygger, og føler jeg begynner å få det litt mer til om dagen. Jeg syntes det er gøy å eksperimentere med nye farger og det er gøy å se nye resultater. Og selv om jeg på ingen måte er super god enda, så har jo ikke det så mye å si. Jeg har det gøy og koser meg med sminke. Det er akkurat som andre har fotball og turn som hobby. Tjah, hvertfall nesten! Man blir også bedre jo mer man øver/trener!

Er nok ikke lenge til det er flere nye paletter i samlingen min uansett merke. Jeg har en svakhet for nye øyenskygger altså. Og om jeg ikke tar helt feil så blir det nok kanskje en palett fra Mac når jeg skal til Oslo seinere i Januar. Det skal vi nok virkelig ikke se bort i fra..

Har du en øyenskygge palett jeg burde sjekke ut? Hva syntes du om disse palettene?

Want it to last all day??

 • 29.12.2015, 17:23


Det er snart nyttår, og er det noe man gjerne vil så er det at sminken skal holde seg fresh og fin gjennom hele kvelden og hele natta. Dette er ikke like lett uten en god base! Jeg tenkte derfor å fortelle dere om hva jeg bruker for at den skal holde best mulig, også ville jeg vise dere et par andre produkter fra Elizabeth Arden som jeg virkelig har lagt min elsk på denne måneden.

 

I det siste har jeg brukt den nye primeren til Elizabeth Arden som kom ut nå i Desember. Jeg har tidligere ikke hatt noe særlig erfaring med primere. Jeg har prøvd et par, men har ikke helt følt at de gjorde jobben godt nok. Men når jeg prøvde denne merket jeg en enorm forskjell. Den holder sminken på plass gjennom hele dagen og sminken min pleier gjerne å forsvinne utover ettermiddagen når jeg ikke bruker den. Så om du er på utkikk etter en god primer så er denne verdt å kjøpe. Jeg vet ikke helt nøyaktig hva den koster, men når den holder så godt på sminken så syntes hvertfall jeg det er verdt det!

 

Jeg har også lagt min elsk på denne blushen. Det er en lys rosa farge, som egentlig er ganske kald-tonet noe som er mye finere på min hud. Om jeg får ting som er for varm-tonede blir det ikke seende så fint ut. Hvertfall ikke om vinteren. Er noe annet om sommeren og etter man har vært i syden så klart! Men denne er lett å ta på, det blir ikke for mye på den første gangen, men den er også lett å bygge opp om man ønsker mer farge, Ikke minst er dette et produkt som varer lenge, og da ser jeg ikke problemet med å betale litt mer for et kvalitetsprodukt. Men selvfølgelig, det handler litt om interesse og prioriteringer!

 

Mascaraen, wow. Forrige måned skrøt jeg jo veldig av Maybelline sin False Lashes mascara, men denne måneden har denne fra EA vunnet over Maybelline sin. Jeg får nemlig super lange, fine og separerte vipper med denne. Den gir litt volum, men ikke så alt for mye. For min del så gjør ikke det så mye, men kan jo hende du ønsker litt mer. Jeg skal bruke denne i min neste Get Ready With Me video som kommer opp i løpet av uken, så dere kan se hvordan den blir da!

 

Og til slutt har jeg funnet denne herligheten av en Bronzer/Highlighter. Jeg selv bruker den akkurat nå til en fin og naturlig contouring da alle de tre fargene sammen gir en fin og naturlig glød til huden min. Jeg vedder på at denne kan være fin på sommerbrun hud, men den er ikke farlig å bruke om vinteren heller altså. Mønsteret og fargene er det ikke å si noe på, gjør ikke noe at sminken ser fin ut også? 😃

 

Dette har vært mine Go-To produkter fra Elizabeth Arden i det siste. Neste gang tenkte jeg å vise dere mine go-to fra et litt mer prisvennlig merke. Kan jo ikke bare ha de dyre sakene å snakke om! Så tenker kanskje å ta produktene jeg griper etter fra Maybelline. Det er nemlig det «drug-store» merket jeg bruker mest. Så håper slike innlegg faller i smak.

Det er faktisk noe likende jeg skal starte med på youtube kanalen min også. Jeg skal lage sminkevideoer med kun sminke fra et og et merke. Altså en sminkevideo med kun sminke fra Elizabeth Arden, en med kun sminke fra Maybelline, en med kun sminke fra Nilens Jord, kun med L?oréal, osv! Så håper det er noe som også kan falle i smak hos dere som følger bloggen min. Jeg deler jo ikke lenger alle videoene mine her, men skal si i fra når de videoene blir lagt ut!

Har du en annen god primer jeg burde prøve? Og hva syntes du om den nye ideen min?

// Produktene er sponset

- Min kveldsrutine -

 • 27.12.2015, 15:33


Er det noe jeg stadig får spørsmål om så er det hvilke produkter jeg bruker om kvelden/morgenen. Så i dag tenkte jeg å vise dere min rutine om kvelden. Jeg bruker nemlig ikke så alt for mange produkter om kvelden. Det av den grunnen at når jeg skal legge meg er jeg trøtt og vil vell bare legge meg.

 

Men hvertfall så bruker jeg denne Micellar Cleansing Water fra Garnier for å fjerne alt av ansiktssminke. Jeg tar noen av den på en bomullspad før jeg fjerner sminken på vanlig måte. Har jeg mye sminke på kan det hende jeg må bruke et par pads. Er viktig å få med seg alt, og ikke sove med noe sminke på huden. Det er om natten huden skal lege seg selv vet dere, og da er det dumt å ha noe sminke igjen på huden.

Så tar jeg denne eyemakeup removeren fra Nilens Jord på en bomullspad og fjerner øyesminken min. Jeg har falt helt for denne da den lett fjerner selv vannfast mascara, og det er det ikke alle som er like gode på. Jeg har brukt denne i noen uker nå, og jeg kjenner at den er blant de beste jeg har prøvd. Så spørs nok ikke om jeg må skaffe meg en ny en av denne så fort den er tom!

Til slutt smører jeg et lag med denne nattkremen fra Elizabeth Arden. Det er en tjukk og fin gel som reparerer huden i løpet av natten. Noe som er veldig greit etter en lang dag med en del sminke på. Og huden min blir virkelig myk og fin etter å ha brukt denne!! Jeg bruker også noen ganger en ansiktsolje fra Weleda i stedet for denne fra Elizabeth Arden. Jeg syntes det er greit å variere litt innimellom.

 Men ja, det var min enkle og fine kveldsrutine. Man trenger ikke alltid å belaste huden med forskjellige skrubber og liknende. Innimellom er det veldig bra, men langt i fra hver eneste kveld. Da er gjerne det enkleste det beste!

Jeg prøver jo stadig nye produkter, så kan jo si at dette ikke er min faste rutine hele tiden. Den er min faste rutine akkurat for øyeblikket, men i Januar ser den nok litt annerledes igjen. Sånn er det når man har lyst til å prøve så mye. Men så er det jo litt som blir faste favoritter også da!

​Har du noen produkter du MÅ bruke om kvelden? Hva heter de, slik at jeg kan teste de? 😄

​// Eight Hour Night Cream og Eye Makeup Remover ? sponset

My Go-To Foundation!

 • 18.12.2015, 10:00


Jeg har lenge brukt No. 7 sin lift & luminate foundation, og jeg liker den fortsatt veldig godt. Men i det siste har denne fra Nilens Jord blitt den jeg griper mest etter. Det er vell kanskje fordi den passer hudfargen min litt mer akkurat nå, men også fordi jeg liker veldig godt hvordan den er og føles på huden min. Foundationen heter Second Skin Serum Foundation og er i fargen 547 Nude. Det er en vannbasert foundation, og det er ikke noe jeg har prøvd før. Og jeg må si at denne er mye mer flytende enn den fra No. 7. Men jeg liker det egentlig ganske godt!

 
 
 Foundation holder seg fin på huden og det går an å bygge opp dekkevnen til en viss grad. Men hva har man evt concealer til mon tro? Jeg liker hvertfall denne veldig godt for øyeblikket, og holder meg godt til denne. Men jeg kjenner jeg er blitt mer åpen til å prøve nye foundations, det er ikke bare én som er svaret. Det er mange andre der ute som passer min type hud. Som er normal til tørr hud. Så om du har samme type hud som meg, så tror jeg du vil like denne!

Har du en prøvd en slik type foundation før? Og har du noen andre foundations å anbefale meg? 

​// Produktet er sponset

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits