Helene Lekven

Leaving Winter Wonderland...

  • 02.01.2017, 11:20


I dag reiser vi hjem. Eller, hvertfall hjem mot Tønsberg! Videre til Trondheim skal vi nok ikke før i morgen, men reisen fra hytta starter allerede nå. Rett etter at dette innlegget er skrevet ferdig og delt på diverse sosiale medier, er det rett i bilen, klar for en 3 timers biltur. Jeg er glad vi valgte å bli en dag ekstra, da fikk vi en hel helg borte fra både Tønsberg og Trondheim. Og er det en plass det alltid er godt å komme til, så er det hytta. Inspirasjonen strømmer på hver gang jeg er her, og jeg kjenner også motivasjonen til at det skal fortsette. 


Jeg har også tenkt litt dere.. Jeg er utrolig motivert til å blogge og jeg er like motivert til å drive med youtube, så jeg er nødt til å finne en fin balanse mellom de to mediene. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal i utgangspunktet blogge hver dag utenom de dagene jeg publiserer en video på youtube. Det vil si at det kommer (i utgangspunktet, kan hende det står tomt enkelte andre dager og) innlegg hver dag utenom Onsdager og Lørdager. Hva syntes dere om det? Da føler jeg at jeg klarer å holde kvaliteten oppe både her og på youtube uten at det blir for mye for meg. 

Jeg får jo mer å gjøre dette året enn bare blogg, youtube og jobb, så det å finne en balanse for alt er nok nøkkelen til suksess. Men jeg får jo jobbet og gjort klart mye i løpet av togturen hjem i morgen. Jepp, du leste riktig. Vi skal ta toget fra Tønsberg til Trondheim. Jeg kjenner jeg er spent og gleder meg lite til å ta fatt på en så lang reise, men det får gå! Da har jeg gjort det også! Men nei, nå begynner ting å bli klart til  at vi kan dra, så jeg må nok runde av. 

Jeg håper dere har hatt en fin start på det nye året så langt, og at dere fortsatt lever litt på gleden av at det er et nytt år. Det gjør hvertfall jeg! Er virkelig super spent på 2017! Okei, skal slutte å nevne det i hvert  innlegg. Dette er siste gangen, jeg lover. Eller? Jah, jeg lover! 

Ha en fantastisk mandag! Og ikke minst hva syntes du om antrekket? Måtte jo hvertfall få tatt et sett med antrekksbilder i så fine omgivelser! 

Happy New Year!!

  • 01.01.2017, 12:10


Den første dagen i det nye året. Dagen mange starter med en liten eller kanskje litt for stor hangover. Dagen hvor alle er motiverte til å starte på nytt og ikke minst den første siden i det første kapittelet i 2017 boka. Selv er jeg også veldig klar og motivert for forandring, men det har jeg vært siden slutten av November. Forskjellen er kanskje bare det at jeg ventet ikke til denne dagen med å starte på forandringene jeg ønsket. Jeg startet da allerede i November. 

Men selvfølgelig kjenner jeg jo på det alle andre kjenner på. Jeg kjenner på den gleden av at dette er starten på det nye året. Jeg kjenner på følelsen at dette året, 2017, skal bli så mye bedre enn det i fjor. Jeg skal virkelig ikke klage, det var et fint år, men samtidig var det langt fra et av mine beste. Derfor tror jeg at jeg er enda mer motivert til å jobbe for det jeg vil nå i 2017. Jeg er jo allerede godt i gang, så hvorfor ikke fortsette?! 

Jeg skal fortelle dere mer om et av valgene jeg har tatt for 2017 senere. Det var et stort og ganske vanskelig valg for meg å ta, så jeg er stolt over at jeg i det hele tatt klarte det. Ellers er jeg jo veldig motivert til både blogg og youtube, og jeg er klar for å ta begge deler til et nytt nivå. Satser på at det også gjelder bloggen når vi er tilbake hjemme. Er nemlig litt demotiverende med lite sollys og mye regn, men jeg skal gjøre alt jeg kan. 

Jeg liker egentlig det at det er så mange som blir motiverte til å ta tak i livene sine når vi bikker over til et nytt år. Jeg syntes det bare er synd hvor fort det kan dabbe av hos de fleste av oss. Er det en ting jeg er glad for at jeg startet med i November så er det treninga. Jeg er så glad for det, og det er gøy å se forandringene på kroppen. I januar og kanskje februar er nok treningssenteret stappa, og det gruer jeg meg litt til, men samtidig gleder jeg meg til å komme hjem og tilbake til trening. Ikke minst tilbake til en god rutine. Rutiner har det ikke vært noe av siden vi reiste sørover! 

Men jeg håper dere alle hadde en fin start på det nye året! Selv hadde vi en super hyggelig kveld sammen, og i dag startet jeg dagen med nok et deilig bad mens jeg lå og  så ut av vinduet på sola som lyste over snøen. Perfekt start til 2017, helt klart! 

Hva er den ene tingen du vil prøve å forandre og ikke minst klare i løpet av 2017? Og hadde du en fin overgang til det nye året? 

Cheese and wine date 

  • 31.12.2016, 15:33


Timene går og det nye året er rett rundt hjørnet. Det meste som skulle bli gjort i dag er gjort og vi har i tillegg fått til en fin tur på truger på fjellet bak hytta. Bilder fra den turen kommer i morgendagens innlegg. Men vi har hvertfall hatt en super fin dag så langt, og for å være ærlig har ingen av oss noen følelse av at det er nyttårsaften i dag. Det forandrer seg forhåpentligvis når vi steller oss, setter i gang med middagen ovs. Vi skal hvertfall få en koselig kveld, vi har det såpass bra i hverandres selskap at det å bare være oss to på nyttårsaften ikke er noe problem!

Vi hadde jo også en utrolig koselig kveld i går. Vi koste oss med ost, vin og kjeks, og pratet en god stund. Jeg er utrolig glad i ost og kjeks, og vi hadde det en del da jeg fortsatt bodde hjemme, så det var godt å få litt påfyll på den fronten igjen! Vi hadde ikke så mye utvalg av oster med oss siden det bare er oss to her oppe, og det er jeg som er mest glad i oster, men det var absolutt nok. Stekte baguettbiter med olje og Chaumes ost er en perfekt kombinasjon, og så er det deilig med ritz kjeks, brie og drue på, som da en dessert i oste versjon. Ahh, får vann i munn av tanken! 

Nei, nå får jeg avslutte og etterhvert gjøre meg klar for kvelden. Men før det skal jeg unne meg et deilig bad! Denne høsten vi har bodd i Trondheim har det vært et badekar som har vært øverst på lista over ting jeg savner å ha. Jeg har savnet det å ta et deilig og varmt bad når jeg sitter og fryser og vil bli varm. Jeg har savnet den avslappende tiden man automatisk får så fort man setter seg, og ikke minst så savner jeg følelsen av trøtthet jeg får av å bade. For en som sliter med å sove mer ofte enn jeg får sove hadde det vært greit å ha. Så derfor skal jeg utnytte det når jeg har et tilgjengelig! 

Og sist men ikke minst må dere ha en fantastisk kveld uansett hvilken måte du skal feire eller ikke feire den på! Godt Nytt År Alle Sammen!! 

Silver Gradient

  • 31.12.2016, 13:04


God dag alle kjære gode lesere! Koselig å se at dere stadig er innom, og ser om jeg har lagt ut noe. Det motiverer helt klart til at jeg skal få blogget mer. Det er helt sikkert! Og akkurat nå tenkte jeg å vise dere de fine neglene mine som er pyntet og klare til kveldens nyttårsfeiring. Jeg hadde jo egentlig planer om å vise dere juleneglene mine før jeg dro sørover, men det ble rett og slett ikke noe av, så da tyr vi til nyttår istedet. 

Jeg nevnte jo i det forrige negleinnlegget mitt (her) at neglene fra primark imponerte stort. Mamma leste nemlig det, og gjett om jeg var heldig på lille julaften. Da fikk jeg en stor goodiebag med mange forskjellige sett med primark negler, sminkefjerner, nye sokker, Kinder Bueno osv. Det var helt klart en mini julaften å våkne til det! Gjør ikke vondt å ha en familie som bor i Spania fra tid til annen! Og neglene har heller ikke skuffte denne gangen, trikset er bare å gjøre et ordentlig forarbeid slik at de sitter en stund.

Så vi kan trygt si at jeg hadde en god del fine negler å velge mellom når jeg skulle fikse neglene mine til i dag. Men valget falt nokså fort på de dere ser på bildet. Det er nemlig negler som går fra nude til sølv og jeg følte det ikke kunne passet bedre. De kommer ikke så godt ut på bildene som de gjør i virkeligheten, men sånn er det jo men slike små detaljer. Denne gangen valgte jeg å snu neglene på tomlene slik at sølv er innerst og at det går over til nude. Men det var mest fordi det var den veien som passet neglene mine der best. Men på resten av fingrene er de som de skal være! 

Hva syntes du om neglene? Og begynner du å bli klar for årets siste kveld? 

Snuggled up by the fire

  • 30.12.2016, 16:02


Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det var å våkne opp på hytta i dag! Det er noe med den avslappende og behagelige følelsen man får så fort man kommer en tur bort og ikke minst opp på fjellet. Været er ikke noe særlig å skryte av i dag, men det gjør meg ingen verdens ting. Jeg har fått begynt på planleggingen av det nye året, jeg har fått redigert litt videoer som jeg ikke har hatt tid til tidligere, og bare kost meg i selskapet til Mathias. Kjenner vi begge hadde godt av en tur bort!

I kveld skal vi kose oss med ost, kjeks og deilig vin mens peisen knitrer i bakgrunn. Ikke si at det ikke hørtes deilig ut?! Jeg gleder meg hvertfall super mye! Det blir nok også mer redigering og planlegging nå de neste timene, men jeg elsker jo og holde på med slikt. Og hvis dere vil vite hvordan jeg skal holde meg organisert med både youtube, jobb, blogg og studier i 2017, kan jeg godt lage en egen post om akkurat det. Jeg føler jeg har funnet det perfekte systemet for meg! Kanskje det er noe som passer deg og? 

Nei, jeg håper dere har det fint de siste dagene av 2016, og at dere gjør det beste ut av de. Det har jeg en følelse av at jeg er godt i gang med hvertfall. Tenk da dere.. 2017? Føler vi gikk inn i 2016 for bare et par måneder siden. Selv om det har vært et forholdsvis bra år, så tror jeg at 2017 virkelig kan bli det året jeg kommer til å huske resten av livet. Ikke vet jeg hvorfor og ikke vet jeg det sikkert, men jeg har en liten følelse at 2017 skal bli helt fantastisk!! 

Ha en super fin fredag! Og føler du deg klar til å gå inn i 2017? 

A cozy new year!

  • 31.12.2015, 15:32


Har dere en fin siste dag i 2015? Selv sov vi lenge i dag før vi nøt en sein frokost. Vi har også sett Hjemme Alene 5, og laget dessert til i kveld, og rullekake av restene. Oppskriften på desserten skal dere få en annen dag. Tror det blir en god og deilig dessert sammen med noe sprudlende i glasset. Snart skal sminken på og outfitbilder skal tas. Så har nok av ting å gjøre frem til middagen skal startes på.

Jeg og Mathias er alene på nyttårsaften i år, så vi har bestemt oss for å kose oss med en skikkelig biffmiddag. Er ikke alltid man trenger å være med mange andre på dager som dette. Jeg tror vi kan ha en super fin date sammen i kveld uansett jeg, og jeg tror det blir en super start på det nye året.

Hvis jeg ikke blogger noe seinere i dag så håper jeg dere får en super fin kveld og at dere får den starten på det nye året som dere ønsker. Ha det gøy og nyt kvelden med gode venner!

Pleier du å gjøre mye ut av Nyttår? Skal du sette deg noen nyttårs forsetter?

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits