Helene Lekven

Outfits of the month!

 • 31.03.2017, 10:29
Jeg tror vi kan si oss enige om at denne måneden har jeg virkelig stepped up the game når det kommer til antrekksbilder. Okei, det er et par der fra Februar også, men jeg lagde ikke et innlegg som dette for den måneden så tenkte jeg hvertfall kunne slenge med noen av dem i denne månedens innlegg. Og jeg vil si at jeg er ganske stolt av meg selv. For en som var så usikker på seg selv gjennom høsten og ikke ville poste mer enn et eller to antrekksinnlegg gjennom nesten et halvt år, til at dette dere ser over her er kun på en liten måned, så er dette ganske bra. Jeg mener, det er grunn til å være stolt! Men vet dere hva? Dere som leste gårsdagens innlegg vet det nok allerede. Men jeg skal faktisk satse  på at jeg får til ENDA flere i løpet av April. Det er ganske sykt. Det er et stort mål for meg og jeg håper virkelig jeg får det til. Jeg skal helt klart prøve!

Hvilket antrekk likte du aller best fra Mars? 

It's in the (gold) details!

 • 03.03.2017, 10:10


God morgen! Det er fredag, solen skinner og jeg er super klar for noen dager fri. Nok en uke begynner å nærme seg slutten, men før den tid skal det bli utrolig deilig med helg. Vi har vell egentlig ikke så mye planer, men med det været som er meldt hele helgen er det klart at vi må finne på noe. Turer skal det hvertfall bli nok av. Det er nemlig så deilig å starte dagen med å gå en tur. Spesielt når det er fint vær, med skyfri himmel, en sol som varmer og ikke minst fuglene som begynner å kvitre. Våren er virkelig fantastisk altså!

Og som dere kanskje ser har jeg vår tilbehøret klart allerede. Noen nye solbriller er kjøpt inn, nytt deksel til mobilen, og et lite og enkelt smykke. Tilbehør har mye å si når det kommer til enkelte antrekk, og nå som våren er rundt hjørnet tenkte jeg det var på tide med noe nytt. Solbrillene kjøpte jeg rett og slett fordi de er så like Prada solbrillene mine, men enormt mye billigere. Jeg ville nemlig ha noen solbriller i den stilen, men i svart og ikke bare blå, som jeg har fra før. Så da ble det med et billigere eksemplar fra Asos foreløpig. Vi får se hva som skjer i løpet av sommeren!

Mobildeksel ? HER      Smykke ? HER      Solbriller ? HER

Dekselet kjøpte jeg vell egentlig mest fordi det gamle var så falleferdig og stygt at jeg virkelig trengte et nytt et. Og da falt valget ganske fort på denne fra New Look, via Asos. Jeg får virkelig ferie stemning av å se på det, og jeg føler forsåvidt ikke at det er en negativ ting. Det er fargerikt og gjør meg glad, noe mer trenger jeg ikke. Eller, det er jo faktisk greit at det beskytter mobilen min samtidig da!

Men ellers er nok planen å nyte dagen litt i dag. Gå en tur i det fine været, kanskje ta en kaffe på solsiden og bare nyte livet. Det høres ganske så fristende ut, men jeg har nok også litt jobb å gjøre i dag og. Filming står på planen, også må jeg jo redigere den før den skal ut i morgen. Men det går ganske kjapt og greit! Jeg må bare få satt igang. Og dere, hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal lage video av i nærmeste fremtid er det bare å si i fra! Jeg har noen ideer for de neste ukene, men tips fra dere hjelper veldig det også!

Ha en fantastisk fredag! Har du noen spesielle planer for i dag eller resten av helgen? 

Something blue..!

 • 15.02.2017, 13:43


Jeg vet det er onsdag, men føler jeg for å blogge og skrive, så gjør jeg det. Jeg måtte bare vise dere disse øredobbene jeg fikk i posten i går. Jeg har bestilt litt av hvert fra Asos i det siste, og om du lurer på hva, så kan du se Haul videoen jeg akkurat har lastet opp på youtube HER. Men selv om jeg lagde den videoen, så måtte jeg bare vise dere disse. Jeg falt helt pladask for dem da jeg så dem på nettsiden, og jeg kan med hånden på hjertet si at de er enda mer fine i virkeligheten!

Da jeg var yngere, sånn typ. ungdomskolealder, var jeg så flink til å bruke forskjellige typer øredobber som virkelig gjorde det lille ekstra til hvert antrekk. Jeg husker jeg fikk mye komplimenter for det, og jeg elsket det. Men det sklei veldig ut, og nå de siste årene har jeg nesten ikke brukt øredobber en gang.

Men de siste månedene har jeg smått blitt flinkere til å bruke de igjen, og dermed tenkte jeg å kjøpe inn litt flere og litt mer statement øredobber. Og dette paret ble det første jeg gikk til innkjøp av, og jeg kunne vell egentlig ikke gjort et bedre kjøp. Hvertfall ikke hvis du spør meg. Jeg gleder meg kjempe masse til å style disse til forskjellige antrekk. Jeg mener, har du et helsvart antrekk så kan disse virkelig gjøre det lille ekstra du mest sannsynlig mangler.

Hvis du kunne tenke deg disse øredobbene, så finner du dem HER. Det ser desverre ut til at de nå er utsolgt, og jeg ser også grunnen. De var nemlig 96 kr da jeg kjøpte dem, men de har i etterkant blitt satt ned til 68 kr. Jeg kan skjønne at det hadde blitt utsolgt på 96 kr, for så fine er de. Men de var jo garantert å bli utsolgt til en lavere pris. MEN de fyller jo gjerne opp lagrene igjen etterhvert, det er derfor jeg fortsatt ville dele linken med dere. Så følg med, de kan komme tilbake!!

Hva syntes du om øredobbene? Hva syntes du om statement øredobber generelt? 

Update; Mulberry Lily

 • 20.07.2016, 20:20


Nå har jeg snart hatt denne veska i 3 måneder. Jeg har brukt den mye og testet den en del. Og i dag tenkte jeg å komme med en liten oppdatering på hva egentlig syntes om veska og om jeg fortsatt er glad for at jeg kjøpte den. Jeg har brukt den så og si hver eneste dag siden April, og dere går kanskje litt lei av å se den i hvert antrekk. Men rett før jeg kjøpte den solgte jeg eller kastet så og si alle veskene jeg hadde. Så jeg har vell nå egentlig bare denne Mulberry veska og en annen veske jeg betalte 130 kr for i Spania. Men selv om jeg har brukt den så og si hver dag har den ikke mistet noe form. Jeg har presset kamera nedi, og jeg har hatt den så og si tom. Så veska har virkelig fått prøvd seg, og jeg er imponert. Imponert over hvor godt den holder formen, og ikke minst er jeg glad veska har den strukturen den har. Det gjør da at merker ikke blir synelige på den måten som det hadde blitt om det var glatt skinn. Dette var noe jeg var klar over da jeg var på jakt etter denen vesken. Jeg ville ha en som holdt lenge og ikke viste slittasje like fort som andre. Jeg kunne ikke funnet en bedre veske! Jeg er så glad for at jeg tok sjansen og invisterte i denne vesken. Mange mener kanskje at det ikke er verdt det. Men etter å ha hatt den i noen måneder så ser jeg det at dette er en veske som alltid vil bety mye for meg. Min første designerveske som skal vare livet ut. Den har allerede en stor plass i hjertet mitt. Og til deres som syntes det er tragisk å kjøpe så dyre vesker: Jeg kjøpte den «brukt» på finn.no (les: Brukt et par ganger. Var fortsatt plastikk på ting), til en pris som mange kjøper en mobil for annenhvert år, grovt sett. Så det å bruke de pengene på en veske som vil vare i mange år istedet har jeg ikke no trøbbel med i det hele tatt! 

Som dere skjønner så angrer jeg ikke i det hele tatt! Har du en designer veske du har ønsket deg lenge, og evt hvem?? 

Not In Stock

 • 05.05.2016, 15:00


Jeg som hadde planlagt litt av hvert denne helligdagen, måtte fort avlyse det ene og det andre når det plutselig ble familie søndag denne torsdagen istedet! Men det gjorde ingen verdens ting. Man skal alltid ha tid til familie og de man er glade i, det er det jeg prioriterer over det meste. Så når dette innlegget publiseres spiser jeg nok middag med mine kjære besteforeldre. 

Men jeg nevnte jo i går at jeg skulle en tur til byen for å sjekke ut Kappahl sin nye kolleksjon. Og det er jo ingen hemmelighet at den passet meg som hånd i hanske. Jeg elsker hvite klær, blonder og alt som hører med! Så jeg klarte jo å få med meg noe hjem! Nå ble det ikke alt det ikke alt det jeg hadde sett for meg, da butikken i Tønsberg ikke hadde alt sammen inne, men jeg kom hjem med et nydelig skjørt og solbrilleparet dere ser under her. 
Skjørtet får dere også en sneak peak på da det er det som bladet, kameraet og solbrillene ligger oppå. Jeg digger det og har tatt det i bruk allerede i dag, og ja, gjett om det skal bli tatt antrekksbilder. Det er nemlig en utrolig fin sommerdag her i dag, og da må man ta sjansen mens man har den sier nå jeg! 

Men hvertfall så håper jeg dere alle har en fin fri dag i dag! Hva er dine planer for i dag? Bare avslapning eller har du mye du må få gjort? 

In need of a closet detox

 • 21.04.2016, 15:00


Jeg nevnte jo i DETTE innlegget at jeg ønsket å rydde ut av skapet, kaste eller gi bort det jeg ikke ville ha lenger for så å etterhvert kjøpe inn en ny garderobe. Dette har jeg nå startet med, da egentlig i litt feil rekkefølge, men jaja. Jeg har nemlig begynt å kjøpe inn litt til den nye og mer classy garderoben min. Og jeg kjenner jeg gleder meg til å få alt på plass. I løpet av de neste ukene skal jeg få ryddet ordentlig ut av skapene mine (også på grunn av at vi skal ha visning av huset og unner ingen å titte i de rotete skapene), og få alt på stell før måneden er omme. Det er jo det jeg satte som mål, og jeg er bestemt på at det skal jeg klare. 

  

Jeg kommer til å starte med skuffene hvor jeg da kvitter meg med alle gamle t-skjorter og topper som rett og slett ser gamle og slitte ut. Jeg kommer til å sile ut gensere, bukser, og alt annet rot som fort kan dukke opp i de litt for små skuffene. Det kommer til og ta tid, og jeg vet at masse skal bort, så er vell egentlig bare å sette igang. 

Når det kommer til selve skapene er det litt værre. Jeg har kjoler, jakker og lignende og jeg kjenner jeg er litt for glad i det meste av det som er der. Jeg er også slik at jeg lett kan beholde ting bare fordi jeg er så glad i minnene jeg har når jeg har hatt på de forskjellige kjolene og slikt. Og ja, jeg er så lame.. Men nå må jeg bare innse at mye av det ikke blir brukt lenger og det er bare å gi bort til noen andre som kan få nye minner med plaggene. 

Så det er vell bare å sette igang, for blir ikke gjort om jeg bare utsetter det og utsetter det. Jeg har nemlig ikke plass til de klærna jeg har begynt å kjøpe inn! Så noe må helt klart bli gjort, og det fort! Og forresten, om dere lurer på hva det er jeg pleier å ha i vesken så er det en video om det ute på youtube HER

Flere som egentlig må ta en skikkelig ryddings, men som bare utsetter det? Ikke si at jeg er alene! 🙈

My new baby!

 • 12.04.2016, 14:30


Jeg har ønsket meg henne i nærmere 5 år. Jeg har drømt, jeg har søkt etter og jeg har prøvd å spare. Men det var så mye penger. Det var så mye penger for noe jeg kunne gå lei. Så jeg stoppet. Jeg sparte ikke lenger, jeg stoppet å søke etter henne, men jeg stoppet aldri å drømme. Og nå, 5 år senere ligger hun ved siden av meg. Og ja, jeg snakker om Mulberry Lily. Jeg kan enda ikke tro at jeg har denne vesken!  

 Jeg satt på fredags ettermiddag og sjekket Finn.no etter en fin Mulberry Lily, og jeg fant faktisk en. Jeg sendte eieren en mail, og ikke mange minuttene senere satt jeg og overførte pengene. Det var ganske spontant, men samtidig ikke. Det var en veske jeg hadde hatt lyst på i 5 år. Kan si med ganske stor sikkerhet at det ikke er et impulskjøp. Men jeg er så glad jeg kjøpte den.  

 De fine neglene mine er forresten fikset av Charlies negledesign og vippe extensions på Tolvsrød! Om du er interessert i å finne ut mer eller bestille en time så finner du nummeret og facebooksiden hennes HER (Delvis sponset behandling) 

 Jeg satt med en skikkelig god lykkefølelse på fredagskvelden, og jeg ventet spent gjennom helgen på at den skulle komme frem. Den var akkurat som jeg hadde håpet. Den var fin i skinnet, passe størrlese og min. Den er min og ja, jeg vet det er litt merkelig å være så lykkelig på grunn av en materiell ting. Men når det er noe man har ønsket seg så lenge så blir det rett og slett litt teit noen ganger.  

 Jeg kommer forresten også seinere i uken til å skrive et innlegg om hva jeg syntes om å bruke så mange tusen på merketing. Jeg tenkte at det var et passende innlegg for Let?s talk spalten min på fredag denne uken. Så jeg håper det er noen som faller i smak, og som kanskje kan oppklare litt for dere!

Har du noen designer produkter? Evt hva? Og hva syntes du om det å kjøpe dyre designer produkter? 

Add something new, and then get motivation!

 • 22.02.2016, 14:29


P2210034 P2210036 P2210054 P2210046 PicMonkey Collage P2210057 P2210039

Enkelte dager er det så lett å sette sammen antrekk. Bildene blir bra og man føler seg bra! I går var en slik dag og det kjentes godt å endelig ha motivasjon til antrekksposter igjen. For den har nemlig ikke vært helt til stede de siste månedene, men nå satser vi på at det går mot lysere tider! Og når vi snakker om lysere tider, sjekk den søte toppen min. Jeg digger den, og med en gang jeg så den planla jeg allerede flere antrekk i hodet. Så ut i fra det vil jeg tro at dere kommer til å se denne i flere antrekk fremover!

Denne uken er det vinterferie for andre, men det betyr en full uke med jobb for meg. Så ferie har jeg ikke enda. Det må jeg vente til slutten av Mars med, men det går så fint! Mer å rutte med når vi er på tur, så jeg klager ikke. Jeg håper hvertfall dere får en super start på uken, og at dere nyter ferien om dere har det!

Skal du finne på noe gøy i ferien? Og hva syntes du om antrekket mitt? 

All things grey!

 • 03.02.2016, 15:16


Da har jeg fått filmet, vært ute på lunsj med lillesøster, tatt bilder og slappet av litt på sofaen med youtube. En deilig og fin onsdag så langt! Jeg får så mye mer motivasjon så fort det er fint vær, for når det er grått og trist (som det har vært de siste dagene) så vil jeg bare ligge å se på serier. Men i dag er det fint og jeg har dratt nytte av det! Nå etter at dette innlegget er publisert skal jeg en tur til byen før jeg må hjem og redigere videoen jeg filmet tidligere i dag. Dere får en sneak peak på hva jeg gjorde på bildene under her, hint til sminken! IMG_7558 IMG_7559

Jeg har det med å bruke gråe og kjedelige antrekk for tiden. Det er ikke mye å ta bilder av, men det er det jeg går i og det jeg like for øyeblikket. Men det blir nok litt annet når vi er i Barcelona neste uke, så da satser vi på det!

IMG_7549 outfit IMG_7552

Ahh, det føles som om våren er på vei allerede og det er så godt! Jeg skal ikke klage på det. Det var jo ikke kaldt å stå og ta bilder, OG tårene rant ikke! Haha, det er ganske stort. For jeg har et problem om vinteren og det er at øynene mine renner av ingenting når det er kaldt. Så da må portretter tas først, for sminken blir da ødelagt hver gang. Men denne gangen var det varmt nok til at det ikke skjedde. Innmari deilig!

Jeg håper dere får en fin dag videre, og stikk innom youtubekanalen min i løpet av kvelden for å se hvordan jeg lagde den sminkelooken jeg har på bildene! 

All shades of dark!

 • 19.01.2016, 13:00


Det er tirsdag, og nok en arbeidsdag er igang. I dag er det blogg/Youtube og å jobbe for pappa som står på planen. Men før jeg fortsetter med det så tenkte jeg å vise dere lørdagens outfit. Vi endte nemlig opp med å dra til Skien på besøk til besteforeldrene mine, og da hadde vi jentene en koselig liten tur på senteret like utenfor leiligheten deres. Og selvfølgelig tok jeg muligheten når jeg hadde et okey antrekk, fint vær og kameraet klart i vesken til å ta noen antrekksbilder til dere.

 
 

Bukse ? Gina Tricot || Cardigan & Overdel ? Kappahl (Sponset) || Øredobber ? MBMJ
Veske ? Leo Wulff || Solbriller ? Rayban || Sko -Din sko || Klokke ? Klokker.no (sponset)

 
 
 

Cardiganen jeg har på er faktisk på salg nå dere! Så om du trenger/bare vil ha en slik er det bare å løpe og kjøpe. Jeg digger slike cardigans selv, men har desverre alt for få av dem. Derfor ble jeg glad når jeg så denne og visste med en gang at den måtte bli min!

Jeg håper dere har en fin dag i dag og at uken har startet bra for deg. Selv har jeg litt å gjøre denne uken, så tror ting kommer til å gå slag i slag. Men det er ikke annet enn gøy! I morgen kommer jo også den første videoen i den nye youtubeserien min ut, så gleder meg masse til å få redigert den og ikke minst se hva dere syntes om den. Jeg kommer til å blogge mer om det i morgen!

Ha en fantastisk dag! Hva syntes dere om det kanskje litt for enkle antrekket mitt?

New baby to my collection!

 • 15.01.2016, 10:20


OH MY GOD! Jeg er så glad jeg tok sjansen og kjøpte denne vesken forrige uke. Det var salg på Miinto og jeg hadde lenge siklet over den perfekte hvite Leo Wulff vesken. Jeg så plutselig at den var på 30% og det var kun 30 minutter igjen av salget. Det var ikke noe jeg hadde lang tid å tenke over, og jeg spurte både den ene og den andre om jeg faktisk burde kjøpe den, og alle sa at jeg burde det, så jeg gjorde det. Og jeg er så alt for glad for at jeg gjorde det, jeg mener se på den lekre babyen da!!!

 

I «midten» er det hvitt skin og på sidene er det faktisk et beige aktig stoff, og jeg syntes det gir den perfekte kombinasjonen. Grunnen til at jeg ville ha denne akkurat i hvit var vell fordi jeg syntes den var så fin og stilren, og når jeg så det var et beige aktig stoff på sidene var jeg solgt. Jeg visste jeg kom til å elske den, så det gikk noen måneder før jeg faktisk bestilte den hjem, men nå er den min.

 

Dere har jo allerede sett den i negl-innlegget mitt, men jeg syntes denne fortjente et eget innlegg. Såpass fornøyd er jeg med den. Det eneste jeg var usikker på på forhånd var det hvor liten den faktisk var. Men den var akkurat perfekt i størrelse. Den var ikke for liten, noe som vil si at jeg fikk plass til kamera mitt (speilrefleksen!!) og hadde fortsatt godt med plass igjen i veksen. Men den var heller ikke for stor, noe som kan bli tungt og kronglete å bære på. Så akkurat det er jeg veldig fornøyd med. Den passet akkurat til det bruket jeg ville ha den til! Så gjett om denne blir på så og si alle outfitbildene mine fremover!

​Hva syntes du om den nye vesken min? Og hadde du turt å kjøpe den i hvit, eller hadde du gått for klassisk sort?

Favorite outfits from 2015!

 • 03.01.2016, 12:39


 
 
 

Jeg har vært mye flinkere når det kommer til outfit bilder i 2015 enn det jeg noen gang har vært. Det var vell først i 2015 jeg faktisk startet ordentlig med det, og når jeg skulle lage dette innlegget så hadde jeg nok av antrekk å velge mellom. Jeg vet jo selv at jeg ikke er noe særlig til moteblogger da jeg ikke skiller meg noe særlig ut. Men om jeg kan inspirere kun et par stykker, så er jo det også verdt det!

Man har jo forskjellig stil, og det er ikke alt andre går med som man klarer å gå med selv. Sånn er det bare. Selv så har jeg utviklet stilen min en del gjennom året, men man ser det kanskje ikke like mye på bloggen som jeg ser det hjemme selv. Jeg er hvertfall blitt en god del mer bevisst.

Så nå gleder jeg meg til å ta fatt på 2016, og alle de antrekkene dette året skal bringe. Jeg har jo allerede to utenlandsreiser på planen dette første halvåret, så der blir det hvertfall masse antreksbilder. Er noe med det at det er mye mer motiverende å ta antrekksbilder i utlandet!

​Hvilket av antrekkene likte du best? Og vil dere jeg skal fortsette med antrekk?

A touch of blue!

 • 17.12.2015, 14:00


 
 
 
 

Skjørt ? Gina Tricot || Jakke ? Kappahl (sponset) || Skjorte ? H&M || Strømpebukse ? Primark
Veske ? Day by Birger et Mikkelsen || Solbriller ? Ray Ban || Sko ? DinSko || Skjerf ? Kappahl (sponset)

 
 Dette var tirsdagens outfit, og jeg er så glad jeg tok med meg den veska. Jeg får jo plass til så mye oppi den, og når jeg i tillegg skulle ha med gavene til Kristina, så var det greit å ha litt ekstra plass. Men når det kom til konserten så hadde jeg med meg en liten cross-body veske jeg brukte istedet. Jeg og Kristina hadde nemlig fått med oss en del fra de møtene vi hadde vært på, og vi (jeg..)hadde shoppet litt, så vi fant ut at det var greit å leie et oppbevaringsskap på OsloS.

Men i dag derimot er jeg tilbake igjen på jobb på caféen og blir det til vi stenger i ettermiddag. Men jeg håper dere får super fin dag i dag og at dere nyter helgen som kommer i morgen. Dere må huske å ikke stresse for mye nå, man skal nyte denne herlige juletiden!

Ha en fin dag alle, og er det bare jeg som er lite flink til å bruke farger om vinteren? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits