Helene Lekven

Randome motivasjonstale!

  • 09.01.2017, 17:57


Da var første dagen tilbake begynt å gå mot en slutt. Ukens første treningsøkt er unnagjort, det ble en times tid på sykkelen i dag. Ukens første jobb og skoledag er også over. I tillegg har jeg og Mathias rukket en tur på solsiden for å ta en skikkelig kaffe på  Starbucks og for å handle inn nye skrivebøker. Jeg syntes det fortsatt er kjempe rart at jeg er igang med skole. Og nå er jeg jo faktisk i gang. 

Jeg kjenner det er godt. Jeg kjenner det er godt jeg også har fått inn en rutine nå fra starten. Jeg satt nemlig i går og planla hele uken, så alt er virkelig tilrettelagt slik at jeg klarer å sjonglere alt sammen. Jeg mener, man klarer ikke å sjonglere jobb, skole, trening, blogg og youtube uten en plan! Går du inn i det uten motivasjon og organisering, da faller du lett gjennom på hvertfall ett, om ikke flere punkter. 

I morgen har jeg treningsfri, så planen består av jobb, skole og youtube. Innlegget som skal ut her i morgen er nemlig allerede ferdigskrevet, så jeg kan fokusere på ukens to youtube videoer når jeg er ferdig med skole og jobb! Det å sette av en ettermiddag til det ene og en annen til noe annet tror jeg er en fin måte å gjøre det på. Hvis dere vil vite mer om hvordan jeg direkte tenker når jeg planlegger kommende uker, si i fra i kommentarfeltet. Det er kun på den måten jeg vet om det er noe som kunne vært interessant! 

Ellers så kjenner jeg at jeg begynner å bli sliten. Første dag tilbake er vell kanskje den vanskeligste, er det ikke så? Jeg tror jeg kommer til å bruke litt tid på å venne meg til alt. Til jeg klarer å venne meg til skole i tillegg til det jeg pleier å  fylle dagene mine med. Mange nye inntrykk og mye nytt å lære seg. Men jeg tror så absolutt at det skal gå! Man må ha troa og positiviteten til stede, hvis ikke kommer man  seg ikke langt. Du kommer deg generelt kortere ved kun å ha en negativ innstilling, så kom igjen folkens, jeg håper dere også ser på hverdagen og alt dere gjør som noe positivt. Selv om det kanskje virker kjedelig og tørt i øyeblikket.

Okei, nå går jeg vell kanskje inn på et helt annet tema som hører hjemme i et helt annet innlegg. Men jeg tror virkelig på det. Man kommer så mye lenger i livet av å ha en positiv innstilling.  En positiv innstilling til livet og alt som skjer i det! Alt vil ordne seg til slutt uansett.

Håper du har hatt en fin dag! Og er det din første dag tilbake i dag også, eller startet du forrige uke? 

Enkelte helger blir bare bedre enn andre

  • 26.07.2016, 19:00


FOR en helg! Bloggen ble helt klart satt på vent, da ting gikk i ett fra start til slutt. Jeg må virkelig si at dette har vært en lang, fantastisk, krevende, morsom og ikke minst slitsom helg. Fredagen startet jeg på jobb som vanlig, men så fort jeg var ferdig var det bare hjem og stelle seg, for jeg skulle på middags- og konsert date med min kjære. Dette var nemlig noe jeg ga han i bursdagsgave tidligere i år,  og jeg tror ikke kvelden kunne blitt noe mer vellykket! Vi starta kvelden med deilig mat og drikke på Papparazzie (elsker den restauranten, annbefales virkelig), og ikke minst så gikk det i mye prat. Både om hvordan vi trodde konserten skulle bli og om alt det spennende vi skulle gjøre resten av helgen! Etter et par timer (tror jeg) med skravling,  mat og drikke var det klart for Bernhoft konsert i Foynhagen.Konserten stod helt og holdent til forventningene, og det at Mathias sa det var den beste konserten han hadde vært på, gjorde godt. Er deilig når bursdagsgaver virkelig faller i smak, er det ikke? Men hvertfall så var det en vellykket kveld, som endte hjemme hos Mathias. Vi måtte sove der, selv om det er kortere til meg. For der stod bilen og hengeren klar for avreise allerede kl 6 morningen etter. Da var det nemlig avgårde til Trondheim. 

Men hva som skjedde resten av helgen og hva vi gjorde i Trondheim får dere sjekke ut i Vloggen som blir lagt ut på youtube kanalen min i morgen, du kan finne den HER! Jeg valgte å vlogge slik at jeg kunne se tilbake på denne helgen, og se hvor bra jeg hadde det og hvor lykkelig jeg er. Elsker slikt! 

Hadde du en fin helg? Og fant du på noe spennende, eller nøt du et avslappende liv? Det skal jeg den kommende helgen, helt klart!! 

First time this year! 

  • 08.05.2016, 19:00


FOR en dag det har vært i dag! Solen har stått høyt på himmelen, varmegradene hadde økt mer enn det det var i går og det å grille var det ikke et spørsmål om en gang. Så i ettermiddag har jeg og familien kost oss ute med grilling og masse prat. Jeg elsker slike sommerdager, men desverre har jeg vært veldig preget av allergien min både i går og i dag. Så jeg måtte bevege meg inn etter noen timer ute, for da klarte jeg ikke å stoppe å nyse, og øynene stoppet heller ikke å svi og renne. Så er ikke bare bare med denne årstiden, men er «heldigvis» bare så ille akkurat i det det virkelig springer på trærne! Et lite knippe med bilde fra ettermiddagen min. Jeg har også fått filmet begge videoene jeg skulle, den ene er også redigert og lastet opp, men den blir ikke publisert før på onsdag. En times trening fikk jeg også gjennomført etter at dagens første post ble publisert. Så det har egentlig vært en ganske så effektiv, men samtidig avslappende dag. Nå ligger jeg rett ut på senga med røde og hovne øyne som svir, så jeg unte meg et deilig stykke med iskake mens jeg så på litt youtube videoer. 

Jeg håper hvertfall dere alle har hatt en fin søndag og at dere har alle fått ladet opp til en ny uke i morgen! 

All the things to be happy about! 

  • 04.05.2016, 15:10


Av og til går motivasjonen opp og ned. Også for oss bloggere! Det er ikke alltid det er like lett å være positive til en hver tid og skulle inspirere andre. Noen ganger er man rett og slett litt for langt nede for slikt. Selv så har jeg vært det nå den siste uken. Jeg ville ikke at det skulle bli sånn, men når jeg ikke klarte å finne noe positivt med hverdagen, var det vanskelig å spre glede hos dere også! 

Det har vært en tøff uke med enormt mye følelser. Vi mistet hunden vår samtidig som vi styrte mye med salg av huset. Men nå føler jeg at jeg er på vei tilbake! Jeg kjenner energien siger sakte men sikkert tilbake og jeg kjenner gleden også kommer igjen. Jeg har begynt å glede meg igjen, og jeg gleder meg til mye fremover, og derfor tenkte jeg i dag å dele med dere hva jeg gleder meg mest til! 
 Jeg håper dere alle har hatt det bra under mitt lille opphold, og jeg er utrolig takknmelig til alle dere som titter innom her dag ut og dag inn. Dere er et stort lyspunkt i dagen min! Og snakk om lyspunkt, jeg skal nå en liten tur til byen for å sjekke ut den nye kolleksjonen til Kappahl, den ser SÅ lekker ut! Blir helt sikkert med meg noe hjem om jeg kjenner meg selv rett! 

Men hvertfall så må dere ha en fin dag videre, og jeg håper dere  er klare for masse nye bloggposter her! Jeg har fått litt ny inspirasjon, og det hjelper alltid på motivasjonen! Så vi blogges snart! 

A relaxing and scary start to the week

  • 25.04.2016, 14:40


Etter så mange uker på farten og mye jobbing på cafeen har jeg endelig litt fri og det trengtes virkelig! Og jeg skal bruke disse dagene så godt som mulig. Jeg skal jobbe med bloggen, jeg skal trene og jobbe med youtube kanalen min. Men i dag og kanskje i morgen er det nok ganske begrenset hva jeg får gjort. I dag skal nemlig hunden vår opperere for å se om kreften har spredt seg. Vi er desverre ganske sikre her hjemme på at det har kommet for langt, og det er derfor jeg har forhåndsskrevet dette innlegget..   Om kreften hans har spredt seg så kommer nemlig ikke Leo hjem igjen. Jeg sitter her med tårer i øynene bare ved tanken, så om det faktisk skjer, at han ikke kommer hjem igjen, så er jeg nok ikke i stand til å blogge og være positiv i dag. Dermed valgte jeg å skrive dette innlegget i går. Vi håper selvfølgelig på det beste, men bare den siste uken har han desverre tapt seg veldig, og han spiser nesten ikke livretten sin en gang lenger. 
 Men jeg håper hvertfall at alle og enhver av dere får en fantastisk start på uken, og kyss og klem kjæledyrene deres litt ekstra om dere har det. Plutselig kan alt snu. Det kom brådt på oss for to uker siden. Og om ikke du har kjæledyr, ta litt ekstra vare på de du er glad i rundt deg ❤️ Det er når slikt som dette skjer at man innser hvor sårbart livet er!

Ha en fin mandag, og ta vare på de du er glad i!

Mixed feelings about this week

  • 16.04.2016, 14:35


Dette har både vært en tung og en fantastisk uke. Blandede følelser av å føle seg både lykkelig og super lei seg. Vi fant nemlig ut i starten av denne uken at huden vår, Leo, har kreft. Vi skal prøve å gjøre det vi kan, men  det er nok ikke så mye vi faktisk kan få gjort. Dette er veldig tungt for meg og familien min, men samtidig har jeg hatt en veldig fin uke sammen med kjæresten min i Trondheim. Det var helt klart en fin distraksjon, men nå er jeg hjemme igjen og på tide å si hei til realiteten! Likevell så vil jeg dele noen andre bilder og en liten video fra uken min i Trondheim.

  

Som dere ser så har jeg jo hatt en veldig fin uke, til tross for den dårlige nyheten på mandag. Men jeg trengte det nok, slik  at jeg kunne prosessere det litt på egenhånd. Ikke bli påvirka av de andre i familien min, og da takle det på min måte. Det er nemlig desverre ikke så gode ods, men selvfølgelig så håper vi på det beste! Han skal opperere 25. April, og da er det enten det ene eller det andre. Det er litt tungt å tenke på, men vi må bare nyte den tiden vi har med han, uansett hvor lenge det er..

Håper dere har hatt en fin uke! Og har du husket å melde deg på konkurransen jeg holder gående HER? Siste frist, vinneren trekkes i morgen! 

The city is growing on me! 

  • 14.04.2016, 11:25


 Jeg storkoser meg masse i Trondheim. Og selv om Mathias må jobbe med skole her og der har vi fått tid til både cafébesøk, gå-turer og kino! Mens Mathias var på skolen i går tok jeg meg en rolig bytur alene, og det er deilig noen ganger det også. Man føler man kan gå og se litt mer nøye og bruke akkurat den tiden man ønsker! Men i dag har Mathias helt fri og han har også bursdag. Så vi finner nok på noe gøy! Middag skal vi hvertfall spise ute i dag og så langt har vi  kost oss med gaveåpning og sitronmuffins som han ønsket seg. (Si i fra om dere kunne tenke dere å se oppskriften på det! )  
    
   Som dere ser så har jeg det ikke vondt her oppe! Det skal nok bli okei å flytte oppover, for byen har jeg lært meg å bli glad i. Da var det bare det å finne leilighet her da, men uansett så ordner det seg innen høsten. Det er jeg sikker på! Nei, nå skal jeg stikke og ha en koselig dag sammen med kjæresten min som er 20 år! 

I morgen kommer innlegget hvor jeg skriver litt rundt det å bruke mange tusen på designer produkter. Så om det er noe som kan virke interessant så er det bare å ta turen innom i morgen! 

Har dere hatt en fin uke så langt? Begynner du og bli klar for helg nå?

A wonderful start to the year!

  • 01.01.2016, 17:10


Ahh, dagen i dag har vært fantastisk. Jeg sov som en liten unge i over 10 timer i natt, så kan si jeg våknet kvikk og uthvilt i dag. Vi la oss vell i 2 tiden i natt, så dere kan jo regne dere til når jeg våknet i dag.. Vi koste oss med en deilig frokost før vi slappet av en liten stund foran hver vår pc. Men når vi så at solen tittet frem gjennom tåken var vi raske til å kle oss varmt for en fin tur på fjellet! Og gjett om turen ble fin. Jeg mener, se så nydelig det var da!

 
 
 
 
 
 

Absolutt fantastisk var det! Jeg håper det blir sånt vær hverfall én dag til i løpet av helgen. Da blir det enten en skitur sammen med litt god mat i sekken, eller samme topptur som i dag, bare da tar vi med akebrett til turen ned! Det var det eneste som manglet med turen i dag.

Nå er solen gått ned og vi sitter på hver vår pc igjen og slapper av. Vi har også akkurat laget oss en kakao med både krem og marshmallows, så gjett om vi koser oss. Vi kan si at den første dagen i det nye året ikke kunne vært bedre. Jeg har hvertfall storkost med sammen med min kjære.

​Hva har du brukt denne første dage i det nye året på? Har du hatt en fin start?

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits