Helene Lekven

Mormors langpannekake

  • 02.04.2017, 14:53


God sndag kjre fine lesere!

Har dere hatt en fin helg? Selv har jeg vrt ganske s sliten denne helgen og overskudd har jeg ikke hatt mye av. Men livet stopper ikke av den grunn! Skal rlig innrmme at jeg ble i senga hakket for lenge denne sndagen, men det fr da vre lov innimellom. Hvertfall nr dagen ikke skal brukes til annet enn rydding og skole. Jepp, etter jeg stod opp fles det ikke som jeg har gjort annet enn rydde, men n etter dette innlegget er publisert er det nok en gang skole som blir prioritert. P torsdag satte jeg nemlig opp en studieplan, og gjett om jeg m st p denne mneden.. S det er jo bare sette igang fra frste stund. MEN fr det s skal jeg jo selvflgelig dele med dere denne ukens oppskrift. I dag er det min kjre mormor sin oppskrift som skal ut og det er absolutt en av mine favoritt kaker. Den er for det frste super saftig, glasuren er himmelsk og den brer jo med seg mange minner fra barndommen.

Det er en veldig enkel kake lage og siden den er s stor er det veldig greit legge deler av den i fryseren. Det gjorde vi, og disse stykkene p bildene er faktisk tatt ut av fryseren ? de var fortsatt supersaftige og kanskje til og med hakket bedre. Grunnen til at jeg mtte ta ut stykkene av fryseren var at jeg lagde denne kaken forrige helg, og glemte helt at jeg skulle ta bilder av den. Og plutselig var den delen av kaken vi ikke hadde puttet i fryseren borte. Ikke at det gjorde noe, for da fikk vi en smak av denne deilige kaken denne helgen ogs! Og kjenner jeg det er greit ha kake i fryseren for om vi skulle f noe uventet besk eller lignende. Greit ha noe liggende for sikkerhets skyld!

Du trenger dette til kaken:

400 g Smr

6 dl sukker

4 egg

3 dl melk

600 g hvetemel

4 ts bakepulver

3 sp kakao

Du trenger dette til glasuren:

400 g Melis (+/-)

4 sp Kakao

6 sp Smr

6 sp Kaffe

2 ts Vaniljesukker

Fremgangsmte:

  1. Ha smr og sukker i en bolle, og rr hvitt.
  2. Tilsett ett egg av gangen.
  3. Ha i melk og hvetemel vekselsvis
  4. Ha i bakepulver og kakao til slutt.
  5. Fordel utover i en langpanne dekket med bakepapir.Stekes p 180 grader i 25 ? 30 minutter. Men flg gjerne med.
  6. Nr kaken er ferdig kan du sette den litt til avkjling mens du lager glasuren.
  7. Smelt smret fr du har oppi kakao, kaffe, vaniljesukker og melis til slutt. Husk rr alt godt sammen!!
  8. NB! Glasuren m spres over kaken mens den fortsatt er lunken
  9. Og til slutt kan du ha over nsket topping. Jeg er selv oppvokst med kokos p og elsker det, men lillessteren min liker bedre at det er str p. Det er derfor jeg har begge deler p bildene.

Og der har dere oppskriften. En super enkel kake som er lett slenge sammen og som blir bedre og bedre etterhvert som dagene gr. Den er faktisk best en dag eller to etter at den er laget! Og hvis du bestemmer deg for prve deg p denne kaken s vil jeg gjerne hre hva dere syntes om den. Siden det er en oppskrift som str meg hakket nrmere enn det jeg pleier dele, s betyr tilbakemeldinger fra dere ekstra mye! S please let me know!

Nei n har tiden flyet hakket for fort fra meg og det er p hy tid for litt skole igjen. Jeg hper dere fr en fin sndag og at dere koser dere og lader opp til den nye uken.

Kunne du tenke deg prve denne oppskriften? Hva slags kake er din strste favoritt, og hvorfor? 

Pastaform med kylling

  • 26.03.2017, 11:44


Det er sndag og vi vet alle hva det betyr n? En ny oppskrift!

I dag tenkte jeg dele med dere en deilig middagsrett som vi (jeg) har hatt litt hekta p i det siste. Jeg digger alt som er i den, og ikke minst den deilige smaken. Den er like god dag nummer to, og anbefales virkelig lage om du er p et stramt studentbudsjett. Det er nemlig en billig rett som varer i to dager om dere er to personer eller mindre. Den holder hvertfall fint til middag i to dager for oss. Den er kjempe enkel s fort du har ftt den inn i fingra. Ikke at den er super vanskelig frste gangen heller, men den blir bare lettere og lettere jo mer man lager den. Men det er vell slik med de fleste nye retter man lager?

Det du trenger er:

1. Grnnsaker ( Vi pleier ha gulrot og brokkoli )    2. Pasta      3. Kylling kuttet i biter       4. Melk og litt mel

Fremgangsmte:

1. Kok opp vann til pastaen, mens du kutter opp en kyllingfilet og grnnsaker. (Se litt an hvor mye grnnsaker dere selv nsker)

2. Ha i en klype med salt og pastaen i vannet nr det koker, og begynn steke kyllingen. Jeg pleier ha litt olje p stekepanna, og blande inn litt krydder i oljen fr jeg tilsetter kyllingen nr panna er varm nok.

3. Brun kyllingen godt, men ikke gjennomstek den helt. Nr den er ferdig kan du sette den til side, mens du lager en jevning. Ta da litt melk i en kjele med 3 ss mel, visp dette klumpefritt fr du setter p varmen. Ha gjerne i litt ekstra melk og kok den opp under omrring. Jevningen kan plutselig tykne ganske fort, men da er det bare tilsette litt mer melk. Denne jevningen skal ha en litt tjukk, men ikke for tjukk. (Og husk! Det er bedre med litt for mye veske i formen enn for lite. Da kan det nemlig fort bli litt trt!)

4. S nr jevningen er ferdig begynner det nok nrme seg med pastaen ogs. Dermed kan du ta begge kjelene av platene, helle ut vannet av pastaen. Og deretter blande alt sammen; Pastaen, jevningen, kyllingen, og grnnsakene. Bland dette godt og ha oppi en ildfast form.

5. Ha et lag med ost p toppen og sett den i en varm ovn p ca. 200 grader. Den kan st i rundt 20 minutter, men det er lurt flge med at det ikke svir seg.

6. Sist men ikke minst er det bare nyte en deilig middag med masse godt i seg!

Skal rlig innrmme at jeg fikk lyst p denne til middag i dag, vi har ikke hatt denne middagen siden forrige uke en gang, s n er det snart p tide igjen. Kanskje til uka kanskje? Mest sannsynelig! Hvis ikke blir jeg ndt til lage den til lunsj. Da blir det plutselig et godt lunsjmltid en dag og middag en annen. Hehe, det ble det den gangen jeg lagde det sist, og da jeg tok de bildene dere ser over her. Men det funker det og! Hvertfall nr man har alt man trenger i kjleskapet!

Har du prvd noe liknende fr, og kunne du evt tenke deg prve denne? 

Lemon Loaf || VIDEO

  • 19.03.2017, 12:19


Fy sren for en sndag dette kommer til bli! Nr man vkner til at solen skinner, og det egentlig er meldt overskyet og kanskje regn. Det er det vanskelig og ikke smile! Jeg sitter ogs her i treningstyet og er klar for en styrke kt her hjemme i stua s fort dette innlegget er ute. Jeg skal helt klart avslutte uken p beste vis. For senere i dag kommer ogs Elinor p kake og te, s det blir utrolig koselig! Vi hres sikker skikkelig gamle og kjedelige ut, men vi er begge super glad i te, og nr jeg har denne fantastiske sitronkaka i kjleskapet s blir det fort et par stykker ved siden av.

Jeg lagde sitronkaka p fredag, og det var frste gang jeg prvde det. Det gikk egentlig helt fint og den ble super bra, helt til jeg skulle ha den ut av formen. Det ville den rett og slett ikke. S hele kaka gikk i opplsning. Ikke fordi den var trr eller understekt; den var nemlig veldig fin. Jeg hadde bare tatt det dumme valget smre brdformen istedet for ha bakepapir. Og i og med at oppskriften skulle vre i en video denne uken, mtte jeg jo lage hele kaken p nytt slik at jeg fikk tatt bilder og filmet en fin kake. Er jo ikke fristende lage en kake som gikk i opplsning? Men jeg hper hvertfall dette ser hakket mer fristende ut!

Oppskriften finner du i denne korte og fine videoen:

Grunnen til at jeg ville vise dere oppskriften i en video denne uken er fordi jeg ville prve noe nytt for disse sndags-matinnleggene, og fordi jeg hadde planlagt en bakevideo som skulle ut p youtube. S da gikk jo det rett og slett hnd i hnd! Det kunne ikke passet bedre.

Kaken(e) ble hvertfall kjempe gode og Mathias har bestilt de igjen allerede til uken, men det fr vi n se p. Nr vi har inngtt en avtale p godteristopp i en mned, er det ikke akkurat det beste lage kaker hele tiden. MEN jeg skal lage en kake neste helg. Da kommer nemlig lillessteren min p besk fra Spania, og da tenkte jeg at jeg kanskje skulle lage min kjre mormors sjokolade langpanne kake. Den er helt fantastisk. S et par stykker av den skal vi f lov til spise, selv med godteristopp!

Men jeg hper dere kanskje ble litt fristet til lage dere en sitronkake! Jeg syntes det er S godt selv, og det passer seg jo veldig i og med at vi er p vei inn i psketiden. Pskeliljene er allerede p plass som dere vet, og jeg elsker det! Denne kaken er super enkel, tar kun noen minutter slenge sammen, fr den lager seg helt selv i ovnen. Enklere blir det ikke rett og slett!!

Kunne du tenke deg prve denne? Og nsker dere noe spesielt nr det kommer til mat innleggene p sndagene? Noe du vil jeg skal prve ut for deg? 

The perfect lunch meal!

  • 12.03.2017, 10:00


De siste ukene har vi vrt rimelig hekta p noen spesielle retter. Og jeg tenkte at jeg kunne dele de med dere, en etter en. Og i dag ville jeg dele med dere noe som er perfekt til middag, eller til lunsj i et par dager. Det er nemlig en kyllingsalat med pasta. Den er super enkel lage og du kan selvflgelig lage din helt egen vri, men denne jeg har laget under her, er den vi har hatt hekta p. Bde denne uken og forrige lagde jeg opp en ganske stor bolle, og fordelte det deretter i mindre beholdere. Det frte da til at vi ikke bare hadde en fantastisk lunsj den dagen jeg lagde det, men ogs dagen etter. To dager med kyllingsalat for to personer til en ganske billig penge og ganske s sunt i tillegg, er ikke vrst!

Det er hvertfall bedre for meg som gjerne kan bli fysen p usunne ting om jeg vet at jeg ikke har noe annet godt i kjleskapet. Men de dagene jeg vet jeg har dette ferdig laget i kjleskapet s fr jeg faktisk heller lyst p dette, enn boller og andre usunne ting. Og bare det at vi har ingrediensene hjelper meg mye. Det er faktisk lettere for meg ta meg den ekstra tiden p lage alt sammen, enn spise noe usunt. Mye fordi:

1. Det er billigere spise noe du allerede har enn dra p butikken og kjpe noe nytt.

2. Og hvis man drar p butikken kan det gjerne bli hakket for usunt. Misforst meg rett, enkelte dager er man svakere enn andre, men jeg er hvertfall glad for at jeg syntes det er lettere legge inn den ekstra innsatsen for holde seg mer sunn i hverdagen!

Dette gjr du:

  1. Kok opp vann, ha i salt og til slutt ha i pastaen.
  2. Kutt opp grnnsakene du vil ha i salaten (vi pleier bruke salat, tomat og agurk) og kyllingen

    (TipsDu fr perfekt mengde kylling om du kjper hos Bunnpris til 25 kr.)

  3. Ha i olje og krydderet du vil bruke p kyllingen i en panne. Vi pleier bruke et krydder som heter Allround krydder. Nr panna er varm nok er det bare steke i vei og evt tilsette mer krydder om det trengs.
  4. Nr kyllingen er ferdig stekt er nok ogs pastaen ferdig. Sett da pannen med kylling til side, hell ut det varme vannet av pasta-kjelen, ha nytt kaldt vann oppi og hell det ut igjen (Gjerne gjenta dette et par ganger. Dette er for at pastaen ikke skal stivne nr den blir kald.)
  5. Sist men ikke minst s er det bare blande alt sammen. Nr vi skal spise salaten pleier vi ogs ha litt pepper og olivenolje p slik at vi fr enda litt mer smak, men det er selvflgelig opp til enhver. Men p denne mten fler vi ikke at vi trenger dressing, noe som er vinn vinn!

Og det var rett og slett det! Dette er perfekt lage slik at du enkelt kan ta det med deg p skole eller jobb. Mathias liker hvertfall veldig godt at jeg lager det, for da er det lettere for han ta meg seg mat p skolen, noe som resulterer i at han selv bruker mindre penger. Men jeg kan jo skjnne at det er lite motiverende og ta med seg trre brdskiver med ost eller lignende. Om du ogs er slik s anbefaler jeg sette av en kveld og lag opp en stor bolle med slik salat. Er det bare til deg s fr du jo noen lunsjer. For meg og Mathias holder det til en lunsj hver i to dager, dermed har du plutselig 4 ferdiglagde lunsjer for uka.

Perfekt! Det er ganske s sikkert mye mer konomisk, ogs er det nok mest sannsynlig hakket sunnere enn det du hadde valgt om du kjpte mat i kantina eller p butikken i lunsjpausen. S jeg hper hvertfall at dette var et godt tips til dere som trengte litt ny inspirasjon. Vi kan hvertfall anbefale det!

Pleier du lage opp litt lunsj, eller er du en av de som gjerne kjper mat p skole/jobb? Og hrtes dette ut som noe du kunne tenke deg prve? 

Snakk om friste seg selv!

  • 15.01.2017, 16:53


I gr ettermiddag fikk jeg det plutselig for meg at jeg skulle lage skoleboller. Dette var faktisk noe jeg aldri hadde laget  fr, og enda var jeg skrsikker p at dette skulle bli bra. Det ble det sren meg ogs! De ble nok hakket strre enn planen, men s absolutt en grei strrelse. Men siden det ble en del boller la vi noen i fryseren til en annen helg hvor vi har lyst p noen bakevarer. Det er s greit! Da er det bare varme opp og kose seg!

S bde i gr og i dag har vi kost oss med en skolebolle hver. Vi har fortsatt en hver liggende p kjkkenet, som ikke ble lagt i fryseren, men de sparer vi nok til i morgen. Vi planlegger nemlig starte uken med en tur i marka. Det er meldt fin vr og snen er til stedet, s det str ikke p noe annet enn hva man gidder for komme seg ut. Dermed blir det varm toddy og skolebolle i sekken. Vi m jo ha med noe godt p langtur! Litt motivasjon.

Jeg brukte DENNE oppskriften, men brukte melange smr istedet for meierismr. Det var rett og slett fordi det var det eneste jeg hadde tilgjengelig, og jeg gadd ikke g p butikken enda en gang. Hadde allerede vrt der for kjpe vaniljekrem, melis og kokos. Men det at jeg brukte et annet smr var ikke merkbart i det hele tatt. S om du ikke har meierismr, eller vet at du har nok melange s gr det s absolutt fint!

Jeg var heller ikke s fin p det nr det kom til vaniljekremen, den ble fint kjpt ferdig p butikken. Det var rett og slett for gjre det lettere for meg selv. Jeg hadde mye p agendaen i gr, og det at jeg valgte bake passet ikke helt inn i planen, s da ble ferdig vaniljekrem lsningen.

Jeg m rlig innrmme at ved se p disse bildene igjen frister jeg meg selv til spise enda en. Men da angrer jeg nok i morgen. Og selv om jeg ikke liker at vi spiser kaker, godteri og drikker brus i uka, s er en langtur unntaket. Da er det lov. Og det meste er jo lov, da med mte. Jeg liker bare holde hverdagen og helgen separert nr det kommer til mat og drikke. Mest fordi alt annet i hverdagen min som regel er likt om det er hverdag eller helg.

Har du bakt noe i helgen? Eller kunne du tenke deg   bake n? Hehe, sorry, not sorry! De er supergode!

How To: Homemade IcedTea

  • 07.10.2016, 22:54


Okei, jeg vet at dette kanskje er tiden hvor man heller tyr til vanlig varm te, men fy sren, denne er helt fantastisk! Jeg kunne ikke la vre og dele dette med dere.. For etter at jeg og Mathias flyttet opp til Trondheim, har vi faktisk laget iste et par ganger. Og nr vi lagde det denne gangen bestemte vi oss faktisk for at vi skal prve f laget det hver mandag. Det er super enkelt og det lager seg s og si selv, s her er ikke akkurat unnskyldningene mange! 

I know.. at this time of the year, you would rather drink warm, than cold tea. But this is so amazing, I just had to share it! Since me and my boyfriend moved to Trondheim, we have made iced tea a couple of times. The last time we did it, we also agreed that we would try to make 3L of Iced Tea once a week. It is super easy to make, so there are no excuses.S vi har en lsvekt te som vi var s heldige f av moren til Mathias, og du kan bruke akkurat den smaken du liker best. Vi bruker ogs noen avlange teposer som kan kjpes p Sstrene Grene, og fyller da de ganske fulle med teen. Vi bruker tre poser p tre liter iste. Etter vi har fordelt te i posene koker vi opp liiitt over tre liter vann i en kjele (litt over tre liter p grunn av at en del kan forsvinne som damp om du glemmer lokk.. we learned the hard way). Nr vannet har kokt opp, tar du den av platen, legger teposene oppi, tilsetter litt sukker og legger lokket p. Dermed er det bare vente (gjre andre ting) inntill teen har kjlt seg ned. 

You can use whatever loose tea you like the taste of, and fill up some big teabags with it. We use around three bags for three liters. We boil a little over three liters of water, then set it aside before we put our teabags in the water and ad some sugar. Put a lid on it, and let it cool completely down. And while you wait you can do whatever you want or need to do. Etter at teen har kjlt seg ned fyller vi tre av disse flaskene dere ser p bildet (det er kun to stk der da vi allerede hadde drukket opp en av dem da jeg skulle ta disse bildene). De rommer omtrent en liter hver, og nr vi har tre stk, s passer det perfekt lage tre liter med iste. Nr den er ferdig fordelt er det bare sette de i kjleskapet og ta seg et glass med deilig iste nr man nsker det. S enkelt er det alts! Jeg hadde aldri laget dette selv hadde jeg ikke bodd med Mathias. Hva man lrer om og av hverandre nr man flytter sammen alts! 

After the tea has cooled down we distribute the three liters on to different containers. After that you put it in the fridge and you let it get nice and cold. Then you can enjoy a glas of iced tea whenever you want! It?s that easy! Me myself had never tried making this before I moved in with Mathias. You learn so much about and from each other when you move in together!Jeg anbefaler hvertfall prve det ut. Om det ikke er noe for deg, s er det ikke noe for deg, men jeg kan si deg en ting: jeg trodde aldri det ville vre noe for meg! Men s feil kan man alts ta. N fr jeg nesten ikke nok, og ikke er det dyrt heller. Du finner jo masse god og billig lsvektte og te-posene p Sstrene Grene. S n vet du hvertfall hvilken butikk du m beske om du nsker prve det samme! Og om du faktisk prver det; la meg vite hvordan det gikk, og ikke minst hva du syntes om det! 

I recomend that you try this out, I think you would enjoy it. If you don?t like tea, the you don?t like tea. But I just want to mention one thing: I never thought that I would like this, but I love it! I can?t get enough of it now 😅 But if you do decide to try it out, comment down below what you think of it! 

En annerledes pizza

  • 04.08.2016, 15:25


I og med at helgen begynner nrme seg tenkte jeg at jeg kunne dele med dere en oppskrift jeg selv benyttet meg av forrige uke. Pizza er noe jeg selv er veldig glad i, og for noen r tilbake ble jeg introdusert for en hvit pizza. Jeg hadde aldri smakt eller hrt om noe slikt og ble ganske s overrasket, men om det falt i smak var helt sikkert. Jeg har ikke hatt det mange ganger i etterkant, men hver gang jeg har hatt det lurer jeg alltid p hvorfor jeg ikke har det oftere. Det er jo s godt! S i dag ville jeg dele med dere denne fantastiske versjonen av en pizza!Denne gangen valgte vi faktisk kjpe en ferdig bunn, da vi ikke orket eller hadde tid til styre med lage en deig. S vi valgte kjpe den italienske versjonen av ferdigdeigene slik at vi kunne lage oss en skikkelig Italiensk pizza. Det vi gjordet etter ha rulla ut deigen, var: smre et lag med Crme Fraiche, raspe opp litt ost og fordele det utover pizza?n, vi delte ogs opp litt mozzarella, tok p litt salt, pepper, basilikum og mais. Da flte vi den var klar for ovnen. 

Nr pizza?n var ferdig stekt la vi opp litt Serranoskinke og Ruccola. Selv er ikke jeg s glad i ruccola, s akkurat det plukket jeg av p mine stykker. Men nr man har en hvit pizza s gjr litt farge seg godt p! Og gjett om pizzaen falt i smak. Den var smaksrik (spesielt om du ogs brukte dressing p), bunnen var spr og den er lett spise. Kunne ikke blitt bedre spr du meg! N m det sies at jeg ikke er s glad i pizzaer med alt for mye tomatsmak, det er et eller annet ved det jeg syntes er litt kvalmende. S en hvit pizza med Crme Fraiche var deilig og lett spise! Det er helt klart ikke siste gang jeg lager denne versjonen av en pizza! Hvertfall ikke n som jeg flytter ut og fr velge litt mer selv. 
Har du smak en hvit pizza fr? Hva liker du evt ha p den? 👌🏻

Chocolate Chip Cookie Dough Cupcakes

  • 29.05.2016, 15:19



En dessert du ikke kan motst!

  • 02.01.2016, 13:26


P nyttrsaften var det jo en selvflge at vi mtte ha noe dessert, men det finne ut hva vi ville ha var en annen ting. Vi ville ha noe som ikke var for tungt da vi skulle ha biff til middag. S vi lette og lette og til slutt fant Mathias oppskriften p de dere ser under her. Det var virkelig den perfekte desserten da den var super frisk og enkel spise. Og ikke minst var den lett lage. S jeg tenkte tipse dere om denne herligheten, og om du prver den, du vil ikke angre!

Kakebunnen

4 egg

120 gram sukker

120 gram hvetemel

ts bakepulver

Annet

Vanilje Kesam

Kurv med Blbr

Kurv med Jordbr

 

Dette gjr du:

Jeg begynte med lage kakebunnen p formiddagen slik at jeg slapp stresse med det seinere. S jeg pisket sammen egg og sukker til en stiv og fin eggedosis. Nr den var ferdig veltet jeg forsiktig inn melet og bakepulveret med en slikkepott. Det er viktig ikke vre for hardhent, da det lett kan sl ut luften av rra. Og det var vell egentlig det. Du trenger da bare fordele det ut i en langpanne med bakepapir p, og steke det p 200 grader i 8-10 minutter. Husk at det er best at den avkjles p rist!

Nr kaken er ferdig kjlt ned kan du stikke ut de formene du trenger til din dessert. Jeg brukte glassene som ml, og skjrte rundt. Da visste jeg at det ville passe. Ogs la jeg de p en talerken med plast over og satte den i kjleskapet inntil rett fr servering.

Nr det nrmet seg dessert tid tok jeg frem kakebitene, brene og vaniljekesamen. S tok jeg frst oppi en kakebit, litt vaniljekesam og tok de brene jeg ville ha p, fr jeg lagde enda et lag igjen opp der. En frisk og god dessert som forsvant p en to tre!

Ettersom jeg kun skulle ha kakebiter til to desserter s var det jo en del kake igjen etter jeg hadde skjrt ut de bitene jeg trengte. S da lagde jeg rett og slett rullekake av resten. Jeg kuttet slik at det ble rette kanter, fylte p med syltety og rullet kaken sammen. S fikk vi noe vi kunne kose oss med noen dager etter ogs. En fin mte gjre to ting p en gang spr du meg! Og ikke minst er det jo super godt.

Jeg hper denne oppskriften falt i smak og at det fristet prve den. Vi fant hvertfall ut at det ikke skulle bli siste gang vi lagde denne. Da med en kake som var s fin og s luftig med en frisk og god vaniljekesam og friske br. Ahh, det blir jo ikke bedre! Jeg kjenner jeg fr vann i munn her jeg sitter..

Har du prvd noen liknende dessert fr? Og fikk du lyst til prve ut denne?

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits