Helene Lekven

Mormors langpannekake

 • 02.04.2017, 14:53


God søndag kjære fine lesere!

Har dere hatt en fin helg? Selv har jeg vært ganske så sliten denne helgen og overskudd har jeg ikke hatt mye av. Men livet stopper ikke av den grunn! Skal ærlig innrømme at jeg ble i senga hakket for lenge denne søndagen, men det får da være lov innimellom. Hvertfall når dagen ikke skal brukes til annet enn rydding og skole. Jepp, etter jeg stod opp føles det ikke som jeg har gjort annet enn å rydde, men nå etter dette innlegget er publisert er det nok en gang skole som blir prioritert. På torsdag satte jeg nemlig opp en studieplan, og gjett om jeg må stå på denne måneden.. Så det er jo bare å sette igang fra første stund. MEN før det så skal jeg jo selvfølgelig dele med dere denne ukens oppskrift. I dag er det min kjære mormor sin oppskrift som skal ut og det er absolutt en av mine favoritt kaker. Den er for det første super saftig, glasuren er himmelsk og den bærer jo med seg mange minner fra barndommen.

Det er en veldig enkel kake å lage og siden den er så stor er det veldig greit å legge deler av den i fryseren. Det gjorde vi, og disse stykkene på bildene er faktisk tatt ut av fryseren ? de var fortsatt supersaftige og kanskje til og med hakket bedre. Grunnen til at jeg måtte ta ut stykkene av fryseren var at jeg lagde denne kaken forrige helg, og glemte helt at jeg skulle ta bilder av den. Og plutselig var den delen av kaken vi ikke hadde puttet i fryseren borte. Ikke at det gjorde noe, for da fikk vi en smak av denne deilige kaken denne helgen også! Og kjenner jeg det er greit å ha kake i fryseren for om vi skulle få noe uventet besøk eller lignende. Greit å ha noe liggende for sikkerhets skyld!

Du trenger dette til kaken:

400 g Smør

6 dl sukker

4 egg

3 dl melk

600 g hvetemel

4 ts bakepulver

3 sp kakao

Du trenger dette til glasuren:

400 g Melis (+/-)

4 sp Kakao

6 sp Smør

6 sp Kaffe

2 ts Vaniljesukker

Fremgangsmåte:

 1. Ha smør og sukker i en bolle, og rør hvitt.
 2. Tilsett ett egg av gangen.
 3. Ha i melk og hvetemel vekselsvis
 4. Ha i bakepulver og kakao til slutt.
 5. Fordel utover i en langpanne dekket med bakepapir.Stekes på 180 grader i 25 ? 30 minutter. Men følg gjerne med.
 6. Når kaken er ferdig kan du sette den litt til avkjøling mens du lager glasuren.
 7. Smelt smøret før du har oppi kakao, kaffe, vaniljesukker og melis til slutt. Husk å rør alt godt sammen!!
 8. NB! Glasuren må spres over kaken mens den fortsatt er lunken
 9. Og til slutt kan du ha over ønsket topping. Jeg er selv oppvokst med kokos på og elsker det, men lillesøsteren min liker bedre at det er strø på. Det er derfor jeg har begge deler på bildene.

Og der har dere oppskriften. En super enkel kake som er lett å slenge sammen og som blir bedre og bedre etterhvert som dagene går. Den er faktisk best en dag eller to etter at den er laget! Og hvis du bestemmer deg for å prøve deg på denne kaken så vil jeg gjerne høre hva dere syntes om den. Siden det er en oppskrift som står meg hakket nærmere enn det jeg pleier å dele, så betyr tilbakemeldinger fra dere ekstra mye! Så please let me know!

Nei nå har tiden fløyet hakket for fort fra meg og det er på høy tid for litt skole igjen. Jeg håper dere får en fin søndag og at dere koser dere og lader opp til den nye uken.

Kunne du tenke deg å prøve denne oppskriften? Hva slags kake er din største favoritt, og hvorfor? 

Pastaform med kylling

 • 26.03.2017, 11:44


Det er søndag og vi vet alle hva det betyr nå? En ny oppskrift!

I dag tenkte jeg å dele med dere en deilig middagsrett som vi (jeg) har hatt litt hekta på i det siste. Jeg digger alt som er i den, og ikke minst den deilige smaken. Den er like god dag nummer to, og anbefales virkelig å lage om du er på et stramt studentbudsjett. Det er nemlig en billig rett som varer i to dager om dere er to personer eller mindre. Den holder hvertfall fint til middag i to dager for oss. Den er kjempe enkel så fort du har fått den inn i fingra. Ikke at den er super vanskelig første gangen heller, men den blir bare lettere og lettere jo mer man lager den. Men det er vell slik med de fleste nye retter man lager?

Det du trenger er:

1. Grønnsaker ( Vi pleier å ha gulrot og brokkoli )    2. Pasta      3. Kylling kuttet i biter       4. Melk og litt mel

Fremgangsmåte:

1. Kok opp vann til pastaen, mens du kutter opp en kyllingfilet og grønnsaker. (Se litt an hvor mye grønnsaker dere selv ønsker)

2. Ha i en klype med salt og pastaen i vannet når det koker, og begynn å steke kyllingen. Jeg pleier å ha litt olje på stekepanna, og blande inn litt krydder i oljen før jeg tilsetter kyllingen når panna er varm nok.

3. Brun kyllingen godt, men ikke gjennomstek den helt. Når den er ferdig kan du sette den til side, mens du lager en jevning. Ta da litt melk i en kjele med 3 ss mel, visp dette klumpefritt før du setter på varmen. Ha gjerne i litt ekstra melk og kok den opp under omrøring. Jevningen kan plutselig tykne ganske fort, men da er det bare å tilsette litt mer melk. Denne jevningen skal ha en litt tjukk, men ikke for tjukk. (Og husk! Det er bedre med litt for mye veske i formen enn for lite. Da kan det nemlig fort bli litt tørt!)

4. Så når jevningen er ferdig begynner det nok å nærme seg med pastaen også. Dermed kan du ta begge kjelene av platene, helle ut vannet av pastaen. Og deretter blande alt sammen; Pastaen, jevningen, kyllingen, og grønnsakene. Bland dette godt og ha oppi en ildfast form.

5. Ha et lag med ost på toppen og sett den i en varm ovn på ca. 200 grader. Den kan stå i rundt 20 minutter, men det er lurt å følge med at det ikke svir seg.

6. Sist men ikke minst er det bare å nyte en deilig middag med masse godt i seg!

Skal ærlig innrømme at jeg fikk lyst på denne til middag i dag, vi har ikke hatt denne middagen siden forrige uke en gang, så nå er det snart på tide igjen. Kanskje til uka kanskje? Mest sannsynelig! Hvis ikke blir jeg nødt til å lage den til lunsj. Da blir det plutselig et godt lunsjmåltid en dag og middag en annen. Hehe, det ble det den gangen jeg lagde det sist, og da jeg tok de bildene dere ser over her. Men det funker det og! Hvertfall når man har alt man trenger i kjøleskapet!

Har du prøvd noe liknende før, og kunne du evt tenke deg å prøve denne? 

Lemon Loaf || VIDEO

 • 19.03.2017, 12:19


Fy søren for en søndag dette kommer til å bli! Når man våkner til at solen skinner, og det egentlig er meldt overskyet og kanskje regn. Det er det vanskelig og ikke smile! Jeg sitter også her i treningstøyet og er klar for en styrke økt her hjemme i stua så fort dette innlegget er ute. Jeg skal helt klart avslutte uken på beste vis. For senere i dag kommer også Elinor på kake og te, så det blir utrolig koselig! Vi høres sikker skikkelig gamle og kjedelige ut, men vi er begge super glad i te, og når jeg har denne fantastiske sitronkaka i kjøleskapet så blir det fort et par stykker ved siden av.

Jeg lagde sitronkaka på fredag, og det var første gang jeg prøvde det. Det gikk egentlig helt fint og den ble super bra, helt til jeg skulle ha den ut av formen. Det ville den rett og slett ikke. Så hele kaka gikk i oppløsning. Ikke fordi den var tørr eller understekt; den var nemlig veldig fin. Jeg hadde bare tatt det dumme valget å smøre brødformen istedet for å ha bakepapir. Og i og med at oppskriften skulle være i en video denne uken, måtte jeg jo lage hele kaken på nytt slik at jeg fikk tatt bilder og filmet en fin kake. Er jo ikke fristende å lage en kake som gikk i oppløsning? Men jeg håper hvertfall dette ser hakket mer fristende ut!

Oppskriften finner du i denne korte og fine videoen:

Grunnen til at jeg ville vise dere oppskriften i en video denne uken er fordi jeg ville prøve noe nytt for disse søndags-matinnleggene, og fordi jeg hadde planlagt en bakevideo som skulle ut på youtube. Så da gikk jo det rett og slett hånd i hånd! Det kunne ikke passet bedre.

Kaken(e) ble hvertfall kjempe gode og Mathias har bestilt de igjen allerede til uken, men det får vi nå se på. Når vi har inngått en avtale på godteristopp i en måned, er det ikke akkurat det beste å lage kaker hele tiden. MEN jeg skal lage en kake neste helg. Da kommer nemlig lillesøsteren min på besøk fra Spania, og da tenkte jeg at jeg kanskje skulle lage min kjære mormors sjokolade langpanne kake. Den er helt fantastisk. Så et par stykker av den skal vi få lov til å spise, selv med godteristopp!

Men jeg håper dere kanskje ble litt fristet til å lage dere en sitronkake! Jeg syntes det er SÅ godt selv, og det passer seg jo veldig i og med at vi er på vei inn i påsketiden. Påskeliljene er allerede på plass som dere vet, og jeg elsker det! Denne kaken er super enkel, tar kun noen minutter å slenge sammen, før den lager seg helt selv i ovnen. Enklere blir det ikke rett og slett!!

Kunne du tenke deg å prøve denne? Og ønsker dere noe spesielt når det kommer til mat innleggene på søndagene? Noe du vil jeg skal prøve ut for deg? 

The perfect lunch meal!

 • 12.03.2017, 10:00


De siste ukene har vi vært rimelig hekta på noen spesielle retter. Og jeg tenkte at jeg kunne dele de med dere, en etter en. Og i dag ville jeg dele med dere noe som er perfekt til middag, eller til lunsj i et par dager. Det er nemlig en kyllingsalat med pasta. Den er super enkel å lage og du kan selvfølgelig lage din helt egen vri, men denne jeg har laget under her, er den vi har hatt hekta på. Både denne uken og forrige lagde jeg opp en ganske stor bolle, og fordelte det deretter i mindre beholdere. Det førte da til at vi ikke bare hadde en fantastisk lunsj den dagen jeg lagde det, men også dagen etter. To dager med kyllingsalat for to personer til en ganske billig penge og ganske så sunt i tillegg, er ikke værst!

Det er hvertfall bedre for meg som gjerne kan bli fysen på usunne ting om jeg vet at jeg ikke har noe annet godt i kjøleskapet. Men de dagene jeg vet jeg har dette ferdig laget i kjøleskapet så får jeg faktisk heller lyst på dette, enn boller og andre usunne ting. Og bare det at vi har ingrediensene hjelper meg mye. Det er faktisk lettere for meg å ta meg den ekstra tiden på å lage alt sammen, enn å spise noe usunt. Mye fordi:

1. Det er billigere å spise noe du allerede har enn å dra på butikken og kjøpe noe nytt.

2. Og hvis man drar på butikken kan det gjerne bli hakket for usunt. Misforstå meg rett, enkelte dager er man svakere enn andre, men jeg er hvertfall glad for at jeg syntes det er lettere å legge inn den ekstra innsatsen for å holde seg mer sunn i hverdagen!

Dette gjør du:

 1. Kok opp vann, ha i salt og til slutt ha i pastaen.
 2. Kutt opp grønnsakene du vil ha i salaten (vi pleier å bruke salat, tomat og agurk) og kyllingen

  (TipsDu får perfekt mengde kylling om du kjøper hos Bunnpris til 25 kr.)

 3. Ha i olje og krydderet du vil bruke på kyllingen i en panne. Vi pleier å bruke et krydder som heter Allround krydder. Når panna er varm nok er det bare å steke i vei og evt tilsette mer krydder om det trengs.
 4. Når kyllingen er ferdig stekt er nok også pastaen ferdig. Sett da pannen med kylling til side, hell ut det varme vannet av pasta-kjelen, ha nytt kaldt vann oppi og hell det ut igjen (Gjerne gjenta dette et par ganger. Dette er for at pastaen ikke skal stivne når den blir kald.)
 5. Sist men ikke minst så er det bare å blande alt sammen. Når vi skal spise salaten pleier vi også å ha litt pepper og olivenolje på slik at vi får enda litt mer smak, men det er selvfølgelig opp til enhver. Men på denne måten føler vi ikke at vi trenger dressing, noe som er vinn vinn!

Og det var rett og slett det! Dette er perfekt å lage slik at du enkelt kan ta det med deg på skole eller jobb. Mathias liker hvertfall veldig godt at jeg lager det, for da er det lettere for han å ta meg seg mat på skolen, noe som resulterer i at han selv bruker mindre penger. Men jeg kan jo skjønne at det er lite motiverende og ta med seg tørre brødskiver med ost eller lignende. Om du også er slik så anbefaler jeg å sette av en kveld og lag opp en stor bolle med slik salat. Er det bare til deg så får du jo noen lunsjer. For meg og Mathias holder det til en lunsj hver i to dager, dermed har du plutselig 4 ferdiglagde lunsjer for uka.

Perfekt! Det er ganske så sikkert mye mer økonomisk, også er det nok mest sannsynlig hakket sunnere enn det du hadde valgt om du kjøpte mat i kantina eller på butikken i lunsjpausen. Så jeg håper hvertfall at dette var et godt tips til dere som trengte litt ny inspirasjon. Vi kan hvertfall anbefale det!

Pleier du å lage opp litt lunsj, eller er du en av de som gjerne kjøper mat på skole/jobb? Og hørtes dette ut som noe du kunne tenke deg å prøve? 

Snakk om å friste seg selv!

 • 15.01.2017, 16:53


I går ettermiddag fikk jeg det plutselig for meg at jeg skulle lage skoleboller. Dette var faktisk noe jeg aldri hadde laget  før, og enda var jeg skråsikker på at dette skulle bli bra. Det ble det søren meg også! De ble nok hakket større enn planen, men så absolutt en grei størrelse. Men siden det ble en del boller la vi noen i fryseren til en annen helg hvor vi har lyst på noen bakevarer. Det er så greit! Da er det bare å varme opp og kose seg!

Så både i går og i dag har vi kost oss med en skolebolle hver. Vi har fortsatt en hver liggende på kjøkkenet, som ikke ble lagt i fryseren, men de sparer vi nok til i morgen. Vi planlegger nemlig å starte uken med en tur i marka. Det er meldt fin vær og snøen er til stedet, så det står ikke på noe annet enn hva man gidder for å komme seg ut. Dermed blir det varm toddy og skolebolle i sekken. Vi må jo ha med noe godt på langtur! Litt motivasjon.

Jeg brukte DENNE oppskriften, men brukte melange smør istedet for meierismør. Det var rett og slett fordi det var det eneste jeg hadde tilgjengelig, og jeg gadd ikke å gå på butikken enda en gang. Hadde allerede vært der for å kjøpe vaniljekrem, melis og kokos. Men det at jeg brukte et annet smør var ikke merkbart i det hele tatt. Så om du ikke har meierismør, eller vet at du har nok melange så går det så absolutt fint!

Jeg var heller ikke så fin på det når det kom til vaniljekremen, den ble fint kjøpt ferdig på butikken. Det var rett og slett for å gjøre det lettere for meg selv. Jeg hadde mye på agendaen i går, og det at jeg valgte å bake passet ikke helt inn i planen, så da ble ferdig vaniljekrem løsningen.

Jeg må ærlig innrømme at ved å se på disse bildene igjen frister jeg meg selv til å spise enda en. Men da angrer jeg nok i morgen. Og selv om jeg ikke liker at vi spiser kaker, godteri og drikker brus i uka, så er en langtur unntaket. Da er det lov. Og det meste er jo lov, da med måte. Jeg liker bare å holde hverdagen og helgen separert når det kommer til mat og drikke. Mest fordi alt annet i hverdagen min som regel er likt om det er hverdag eller helg.

Har du bakt noe i helgen? Eller kunne du tenke deg  å bake nå? Hehe, sorry, not sorry! De er supergode!

How To: Homemade IcedTea

 • 07.10.2016, 22:54


Okei, jeg vet at dette kanskje er tiden hvor man heller tyr til vanlig varm te, men fy søren, denne er helt fantastisk! Jeg kunne ikke la være og dele dette med dere.. For etter at jeg og Mathias flyttet opp til Trondheim, har vi faktisk laget iste et par ganger. Og når vi lagde det denne gangen bestemte vi oss faktisk for at vi skal prøve å få laget det hver mandag. Det er super enkelt og det lager seg så og si selv, så her er ikke akkurat unnskyldningene mange! 

I know.. at this time of the year, you would rather drink warm, than cold tea. But this is so amazing, I just had to share it! Since me and my boyfriend moved to Trondheim, we have made iced tea a couple of times. The last time we did it, we also agreed that we would try to make 3L of Iced Tea once a week. It is super easy to make, so there are no excuses.Så vi har en løsvekt te som vi var så heldige å få av moren til Mathias, og du kan bruke akkurat den smaken du liker best. Vi bruker også noen avlange teposer som kan kjøpes på Søstrene Grene, og fyller da de ganske fulle med teen. Vi bruker tre poser på tre liter iste. Etter vi har fordelt te i posene koker vi opp liiitt over tre liter vann i en kjele (litt over tre liter på grunn av at en del kan forsvinne som damp om du glemmer lokk.. we learned the hard way»). Når vannet har kokt opp, tar du den av platen, legger teposene oppi, tilsetter litt sukker og legger lokket på. Dermed er det bare å vente (gjøre andre ting) inntill teen har kjølt seg ned. 

You can use whatever loose tea you like the taste of, and fill up some big teabags with it. We use around three bags for three liters. We boil a little over three liters of water, then set it aside before we put our teabags in the water and ad some sugar. Put a lid on it, and let it cool completely down. And while you wait you can do whatever you want or need to do. Etter at teen har kjølt seg ned fyller vi tre av disse flaskene dere ser på bildet (det er kun to stk der da vi allerede hadde drukket opp en av dem da jeg skulle ta disse bildene). De rommer omtrent en liter hver, og når vi har tre stk, så passer det perfekt å lage tre liter med iste. Når den er ferdig fordelt er det bare å sette de i kjøleskapet og ta seg et glass med deilig iste når man ønsker det. Så enkelt er det altså! Jeg hadde aldri laget dette selv hadde jeg ikke bodd med Mathias. Hva man lærer om og av hverandre når man flytter sammen altså! 

After the tea has cooled down we distribute the three liters on to different containers. After that you put it in the fridge and you let it get nice and cold. Then you can enjoy a glas of iced tea whenever you want! It?s that easy! Me myself had never tried making this before I moved in with Mathias. You learn so much about and from each other when you move in together!Jeg anbefaler hvertfall å prøve det ut. Om det ikke er noe for deg, så er det ikke noe for deg, men jeg kan si deg en ting: jeg trodde aldri det ville være noe for meg! Men så feil kan man altså ta. Nå får jeg nesten ikke nok, og ikke er det dyrt heller. Du finner jo masse god og billig løsvektte og te-posene på Søstrene Grene. Så nå vet du hvertfall hvilken butikk du må besøke om du ønsker å prøve det samme! Og om du faktisk prøver det; la meg vite hvordan det gikk, og ikke minst hva du syntes om det! 

I recomend that you try this out, I think you would enjoy it. If you don?t like tea, the you don?t like tea. But I just want to mention one thing: I never thought that I would like this, but I love it! I can?t get enough of it now 😅 But if you do decide to try it out, comment down below what you think of it! 

En annerledes pizza

 • 04.08.2016, 15:25


I og med at helgen begynner å nærme seg tenkte jeg at jeg kunne dele med dere en oppskrift jeg selv benyttet meg av forrige uke. Pizza er noe jeg selv er veldig glad i, og for noen år tilbake ble jeg introdusert for en hvit pizza. Jeg hadde aldri smakt eller hørt om noe slikt og ble ganske så overrasket, men om det falt i smak var helt sikkert. Jeg har ikke hatt det mange ganger i etterkant, men hver gang jeg har hatt det lurer jeg alltid på hvorfor jeg ikke har det oftere. Det er jo så godt! Så i dag ville jeg dele med dere denne fantastiske versjonen av en pizza!Denne gangen valgte vi faktisk å kjøpe en ferdig bunn, da vi ikke orket eller hadde tid til å styre med å lage en deig. Så vi valgte å kjøpe den italienske versjonen av ferdigdeigene slik at vi kunne lage oss en skikkelig Italiensk pizza. Det vi gjordet etter å ha rulla ut deigen, var: smøre et lag med Crème Fraiche, raspe opp litt ost og fordele det utover pizza?n, vi delte også opp litt mozzarella, tok på litt salt, pepper, basilikum og mais. Da følte vi den var klar for ovnen. 

Når pizza?n var ferdig stekt la vi oppå litt Serranoskinke og Ruccola. Selv er ikke jeg så glad i ruccola, så akkurat det plukket jeg av på mine stykker. Men når man har en hvit pizza så gjør litt farge seg godt på! Og gjett om pizzaen falt i smak. Den var smaksrik (spesielt om du også brukte dressing på), bunnen var sprø og den er lett å spise. Kunne ikke blitt bedre spør du meg! Nå må det sies at jeg ikke er så glad i pizzaer med alt for mye tomatsmak, det er et eller annet ved det jeg syntes er litt kvalmende. Så en hvit pizza med Crème Fraiche var deilig og lett å spise! Det er helt klart ikke siste gang jeg lager denne versjonen av en pizza! Hvertfall ikke nå som jeg flytter ut og får velge litt mer selv. 
Har du smak en hvit pizza før? Hva liker du evt å ha på den? 👌🏻

Chocolate Chip Cookie Dough Cupcakes

 • 29.05.2016, 15:19En dessert du ikke kan motstå!

 • 02.01.2016, 13:26


På nyttårsaften var det jo en selvfølge at vi måtte ha noe dessert, men det å finne ut hva vi ville ha var en annen ting. Vi ville ha noe som ikke var for tungt da vi skulle ha biff til middag. Så vi lette og lette og til slutt fant Mathias oppskriften på de dere ser under her. Det var virkelig den perfekte desserten da den var super frisk og enkel å spise. Og ikke minst var den lett å lage. Så jeg tenkte å tipse dere om denne herligheten, og om du prøver den, du vil ikke angre!

Kakebunnen

4 egg

120 gram sukker

120 gram hvetemel

¾ ts bakepulver

Annet

Vanilje Kesam

Kurv med Blåbær

Kurv med Jordbær

 

Dette gjør du:

Jeg begynte med å lage kakebunnen på formiddagen slik at jeg slapp å stresse med det seinere. Så jeg pisket sammen egg og sukker til en stiv og fin eggedosis. Når den var ferdig veltet jeg forsiktig inn melet og bakepulveret med en slikkepott. Det er viktig å ikke være for hardhent, da det lett kan slå ut luften av røra. Og det var vell egentlig det. Du trenger da bare å fordele det ut i en langpanne med bakepapir på, og steke det på 200 grader i 8-10 minutter. Husk at det er best at den avkjøles på rist!

Når kaken er ferdig kjølt ned kan du stikke ut de formene du trenger til din dessert. Jeg brukte glassene som mål, og skjærte rundt. Da visste jeg at det ville passe. Også la jeg de på en talerken med plast over og satte den i kjøleskapet inntil rett før servering.

Når det nærmet seg dessert tid tok jeg frem kakebitene, bærene og vaniljekesamen. Så tok jeg først oppi en kakebit, litt vaniljekesam og tok de bærene jeg ville ha på, før jeg lagde enda et lag igjen oppå der. En frisk og god dessert som forsvant på en to tre!

Ettersom jeg kun skulle ha kakebiter til to desserter så var det jo en del kake igjen etter jeg hadde skjært ut de bitene jeg trengte. Så da lagde jeg rett og slett rullekake av resten. Jeg kuttet slik at det ble rette kanter, fylte på med syltetøy og rullet kaken sammen. Så fikk vi noe vi kunne kose oss med noen dager etter også. En fin måte å gjøre to ting på en gang spør du meg! Og ikke minst er det jo super godt.

Jeg håper denne oppskriften falt i smak og at det fristet å prøve den. Vi fant hvertfall ut at det ikke skulle bli siste gang vi lagde denne. Da med en kake som var så fin og så luftig med en frisk og god vaniljekesam og friske bær. Ahh, det blir jo ikke bedre! Jeg kjenner jeg får vann i munn her jeg sitter..

Har du prøvd noen liknende dessert før? Og fikk du lyst til å prøve ut denne?

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits