Helene Lekven

Something Blue! 

  • 27.06.2016, 10:00


Er det noe som er populært i år så er det helt klart denim. Denim snekkerbukser, short, kjoler, skjørt og playsuites. Sistnevnte har jeg selv skaffet meg som dere ser og jeg er så fornøyd. Den er verdens letteste å slenge på seg om det ikke er alt for varmt. Det ser også stilig ut og ikke minst så er det lett å style den både opp og ned! Ta et par heler og en fin veske fornå style deg opp, eller ha sandaler og en strandbag om du skal ha det litt mer avslappet. Mulighetene er så mange og det er det som er så fantastisk med plagg som dette!

Hva har du av denim, og hva liker du best med plagget? 

Back home.. For now! 

  • 26.06.2016, 22:58


Da var jeg trygt hjemme fra tur, klar for å dra tilbake på jobb i morra. Men det betyr ikke at poster fra turen er over, neida tvert imot! Jeg har flere bilder, antrekk og tips jeg vil dele med dere. Det kommer et anbefalingsinnleg etterhvert også, men slike innlegg tar gjerne litt mer tid så det får komme når det kommer. Men jeg håper at ferie innlegg fortsatt blir tatt godt i mot, selv om jeg er hjemme. Ellers har jeg nok ikke så mye å blogge om da dagene går mye i jobb og flytting frem til helgen! Til torsdag er det nemlig avgårde på hytta før vi drar videre til Haugesund. Spennende meg en weekend et annet sted i Norge også.Jeg kjenner det skal være litt godt å komme tilbake på jobb og komme i gamle rutiner igjen. Ferie er deilig, men det er noe med det å ha rutiner og ting man må få gjort! Jeg har også kost meg masse etter jeg kom hjem i går tidlig ettermiddag. Jeg fikk en fantastisk overraskelse av min kjære, var på café og vi har  virkelig hatt litt kvalitetstid, før jeg har vært med en venninne i dag. Akkurat slik en fin helg skal være! 

Håper dere alle har hatt en fin hel og at dere får en fin start på uken! 

Not quite as planned! 

  • 24.06.2016, 07:47


Ting kan ikke alltid gå som planlagt. Og denne gangen blir det at vi må reise hjem en dag tidligere. Det er en feil fra min og Charlotte sin side, men sånn er det. Vi har hele dagen i dag, og blir ikke hentet av bussen før over halv 11 i kveld. Så å kose oss i dag skal vi gjøre fullt ut! Masse god mat, mange bilder skal tas, og slikking av sol skal utnyttes til siste rest. Selv om det plutselig ble en dag mindre, gjør vi det beste ut av det og jeg tror vi skal få en ganske så fin dag! 

I og med at jeg nå har vært på tur i to uker, så kjenner jeg at jeg er klar for å ta turen hjem. Men når man er innstillt på en ekstra dag så er det så klart en smule vanskelig å omstille seg. Kofferten er nå pakket, klar for utsjekking kl. 12:00, og frokost står nå snart for tur. Så står hjemturen for tur, men først ? en fantastisk siste dag! Dette antrekket er det jeg hadde på den dagen vi leide bil og kjørte til Palma og Puerto Cristo. Det var et deilig, avslappende, men samtidig fint antrekk som jeg trivdes veldig godt i. Skjørtet fikk jeg av herlige Kristina da hun ikke brukte det lenger, og jeg elsker det! Slike skjørt som dette er noe av det fineste jeg vet og jeg gleder meg til denne og flere andre finner frem til skapet mitt. 

Hva syntes du om antrekket? Og ha en strålende alle gode lesere! 

I'm a Dior kind of girl!

  • 23.06.2016, 09:20


Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i sminke, og det er rart at jeg ikke kom hjem med mer enn det jeg faktisk gjorde etter roadtripen! To produkter fra Dior, det var det. Ja nå er jo ikke akkurat Dior det billigste merket, men det er så absolutt verdt det. Jeg kom hjem med en Glow Maximizer og en Milky Tint fra sommerkolleksjonen deres. Det er en type lipgloss uten å være skikkelig sticky. Jeg er ikke verdens største fan av lipgloss, men denne var helt fantastisk! Nå vil jeg (desverre) ha alle de andre fargene også!  

Glow Maximizeren har jeg enda ikke prøvd da jeg var så sliten når vi kom hjem i fra roadtripen, men gleder meg til å teste den ut før middagen i kveld. Da skal hvertfall disse to produktene tres i kraft, og jeg gleder meg! 

Hun som jobbet i standen var også super hyggelig og ga oss bare mer og mer prøver på diverse produkter. Selv så har jeg den ene parfymen, men er greit å ha en miniversjon som jeg kan ha i veska. Men den nyeste parfymen, Poison Girl, den tror jeg at jeg er nødt til å kjøpe meg! Den var super god på!  Kanskje det blir litt shopping til før vi tar turen hjem natt til Søndag. 
Har du prøvd noen av disse produktene? Har du evt noe annet fra Dior å anbefale meg? 

?Best Roadtrip in history! 

  • 22.06.2016, 08:28


I går var dagen, dagen vi skulle leie bil og var så giret over. Hvertfall jeg var giret. Roadtrips er noe av det beste jeg vet, og denne ble ingen skuffelse! Vi plukket opp den kuleste røde Fiat 500 Cabriolet, kjørte inn til Palma for litt shopping. Selv shoppet jeg ikke noe særlig, men kom hjem med to produkter fra standen til Dior på El Corte de Ingles. Den bloggposten tenkte jeg dere skulle få seinere i dag, da det ble stille her i går. 

Vi lunsjet også på en super koselig café i gamlebyen i Palma før turen gikk mot Puerto Cristo. Det er på nesten andre siden av øya i forholdt til oss, men det tok oss ikke mer enn en time hver vei. Rett utenfor Puerto Cristo var vi på en tour i dryppgrottene som finnes der. Selv har jeg vært der før, men det var like fasinerende å være med denne gangen. At noe så vakkert er naturskapt gjennom 10 millioner år?! Helt sykt! Men hvertfall, som dere ser kunne vi ikke vært mer fornøyd med bilvalget enn det vi var. Det er et eller annet med tre jenter, en cabriolet og god musikk som er dømt til å bli en super god dag! Men en god dag, betyr også en veldig sliten Helene. Det fikk de andre jentene merke utover kvelden stakars, men sånn er det. Gikk heldigvis veldig greit! 
 

Nå er det tid for frokost og en ny dag! Jeg håper dere fortsatt har det fint hjemme eller hvor enn du befinner deg i verden! 

Colorful fruits by the pool! 

  • 20.06.2016, 09:54


Sola høyt på himmelen, bassenget klart for et avkjølende bad, og en cald Corona med lime i fargerike oppblåsbare frukter. Det var det som preget store deler av dagen vår i går, med en pause som vi også tilbrakte på solsenga, men da med sushi. Gjett om vi lever livet om dagen! Det er virkelig avslappende, og jeg ligger faktisk på solsengen nå når jeg skriver dette innlegget. Seinere i dag står det en ettermiddag og kveld i Palma for tur. Shopping, smoothie og annen god mat hører med! Kjenner jeg gleder meg allerede.Baderingene til drikka er kjøpt på Kremmerhuset til de som lurer! Du får tre forskjellige i en pakke. I morgen og på Onsdag kommer forresten de to siste vloggene fra Barcelona forrige uke. Om det er av interesse så finner du dem på kanalen min HER. Til helgen kommer det også en video om hvordan jeg pakker til en to ukers ferie. Så stay tuned! Jeg driver også å filmer litt hver dag vi er her, så en ferievideo kommer nok opp etterhvert. Vi har jo ikke gjort så mye enda, men blir nok mange fine og morsome klipp seinere i uken! 

I morgen skal vi nemlig leie bil, og gjett om vi skal ha en skikkelig roadtrip med alle klassikerne alle kan på høytalerne! Musikk, godt selskap, gode minner og mye morsomheter. Gjett om jeg koser meg på tur med de fineste jentene! ❤️

Ha en strålende dag! Har du vært på Mallorca før? Noe du ville anbefalt oss å sjekke ut? 

Our first night on our girlstrip!

  • 19.06.2016, 07:32


God morgen fra Mallorca! Jenteturen er i gang og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Ja, Mallorca presterte med å få veldig overskyet vær og regn utover dagen i går, men det satte ingen stopper for stemningen vår. Vi tok oss en tur på outlet før vi handlet inn masse godt og la oss rett ut på senga med planlegging av roadtripen vi skal ha. Jeg tror dette blir en fantastisk uke, og den kommer til å gå så alt for fort! Gleder meg til alt vi skal!

Været lettet utover kvelden, og når det var tid for middag var det fint vær igjen. Da var det på med finstasen og maska for det var tid for sushi. Og vi ble ikke skuffa! Forteller mer om restauranten i et annet innlegg. Men jeg tenkte at jeg nå hvertfall kunne vise dere antrekket jeg hadde på i går kveld. Det er gøy å føle at man faktisk ser bra ut og føler seg vell med at kroppen faktisk ser ut som den gjør! Det har jeg lengta lenge etter. Off-Shoulder top ? Ganni     Skjørt ? BikBok    Sko ? H&M    Veske ? Mulberry     Leppestift ? Elizabeth Arden (sponset)Nå står faktisk en treningsøkt for tur, så fort jeg har fått publisert dette innlegget. Deretter blir det en deilig frokost og en lang dag med avslappning ved bassenget. Kjenner jeg gleder meg til å bare slappe helt av. Vi skal også ta noen pauser med bildetakning, så oppdateringer blir det helt klart om dagen! Er ikke vanskelig å kjenne at bloggmotivasjonen er mye mer på topp når man er på tur. Lettere å oppdatere med mer interessant! 

Er det noe spesielt dere ønsker jeg skal blogge om fra jenteturen? Håper dere får en fantastisk dag! 

Guess where I'm going! 

  • 07.03.2016, 15:15


Turen er bestillt og jeg er klar for en skikkelig jentetur sammen med Kristina og Charlotte. Jeg tror det kommer til å bli en allertides tur med masse sol, trening, god mat og ikke minst shopping! Kristina blogger ikke lenger, men dere kommer nok til å få noen oppdateringer fra både meg og Charlotte underveis i oppholdet. Jeg vet selv at jeg elsker å lese bloggene til folk som er på ferie, også er det jo morsomt å se tilbake på ved seinere annledninger. Det er stadig jeg ser tilbake på innleggene jeg la ut i løpet av feriene mine det siste året!    
    
 Er det noen som klarer å gjette hvor vi skal ut i fra bildene? Vi skal til solfyllte Mallorca! Vi skal kose oss der nede en hel uke. Jeg er enda litt i sjokk tror jeg. Jeg fikk nemlig på torsdag formiddag en melding av Kristina om vi skulle kanskje reise dit, og bare noen timer seinere var den allerede bestillt! Gikk litt fort i svingene, men det er jo litt gøy det og. Må ta litt fatt i den spontaniteten innimellom!   

    
Ahh, jeg kjenner jeg frister meg selv ved å i det hele tatt poste disse bildene! For ikke kom her og si at det ikke ser deilig ut, for det vet jeg så alt for godt selv at det gjør. Men er godt man har noe å glede seg til. Jeg føler jeg virkelig har mye å se frem til de neste månedene, egentlig det neste året, og det skal jeg ikke klage på!!

Flere som fikk lyst til å ut og reise nå, eller er det bare meg? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits