Helene Lekven

Cheese and wine date 

 • 31.12.2016, 15:33


Timene går og det nye året er rett rundt hjørnet. Det meste som skulle bli gjort i dag er gjort og vi har i tillegg fått til en fin tur på truger på fjellet bak hytta. Bilder fra den turen kommer i morgendagens innlegg. Men vi har hvertfall hatt en super fin dag så langt, og for å være ærlig har ingen av oss noen følelse av at det er nyttårsaften i dag. Det forandrer seg forhåpentligvis når vi steller oss, setter i gang med middagen ovs. Vi skal hvertfall få en koselig kveld, vi har det såpass bra i hverandres selskap at det å bare være oss to på nyttårsaften ikke er noe problem!

Vi hadde jo også en utrolig koselig kveld i går. Vi koste oss med ost, vin og kjeks, og pratet en god stund. Jeg er utrolig glad i ost og kjeks, og vi hadde det en del da jeg fortsatt bodde hjemme, så det var godt å få litt påfyll på den fronten igjen! Vi hadde ikke så mye utvalg av oster med oss siden det bare er oss to her oppe, og det er jeg som er mest glad i oster, men det var absolutt nok. Stekte baguettbiter med olje og Chaumes ost er en perfekt kombinasjon, og så er det deilig med ritz kjeks, brie og drue på, som da en dessert i oste versjon. Ahh, får vann i munn av tanken! 

Nei, nå får jeg avslutte og etterhvert gjøre meg klar for kvelden. Men før det skal jeg unne meg et deilig bad! Denne høsten vi har bodd i Trondheim har det vært et badekar som har vært øverst på lista over ting jeg savner å ha. Jeg har savnet det å ta et deilig og varmt bad når jeg sitter og fryser og vil bli varm. Jeg har savnet den avslappende tiden man automatisk får så fort man setter seg, og ikke minst så savner jeg følelsen av trøtthet jeg får av å bade. For en som sliter med å sove mer ofte enn jeg får sove hadde det vært greit å ha. Så derfor skal jeg utnytte det når jeg har et tilgjengelig! 

Og sist men ikke minst må dere ha en fantastisk kveld uansett hvilken måte du skal feire eller ikke feire den på! Godt Nytt År Alle Sammen!! 

Silver Gradient

 • 31.12.2016, 13:04


God dag alle kjære gode lesere! Koselig å se at dere stadig er innom, og ser om jeg har lagt ut noe. Det motiverer helt klart til at jeg skal få blogget mer. Det er helt sikkert! Og akkurat nå tenkte jeg å vise dere de fine neglene mine som er pyntet og klare til kveldens nyttårsfeiring. Jeg hadde jo egentlig planer om å vise dere juleneglene mine før jeg dro sørover, men det ble rett og slett ikke noe av, så da tyr vi til nyttår istedet. 

Jeg nevnte jo i det forrige negleinnlegget mitt (her) at neglene fra primark imponerte stort. Mamma leste nemlig det, og gjett om jeg var heldig på lille julaften. Da fikk jeg en stor goodiebag med mange forskjellige sett med primark negler, sminkefjerner, nye sokker, Kinder Bueno osv. Det var helt klart en mini julaften å våkne til det! Gjør ikke vondt å ha en familie som bor i Spania fra tid til annen! Og neglene har heller ikke skuffte denne gangen, trikset er bare å gjøre et ordentlig forarbeid slik at de sitter en stund.

Så vi kan trygt si at jeg hadde en god del fine negler å velge mellom når jeg skulle fikse neglene mine til i dag. Men valget falt nokså fort på de dere ser på bildet. Det er nemlig negler som går fra nude til sølv og jeg følte det ikke kunne passet bedre. De kommer ikke så godt ut på bildene som de gjør i virkeligheten, men sånn er det jo men slike små detaljer. Denne gangen valgte jeg å snu neglene på tomlene slik at sølv er innerst og at det går over til nude. Men det var mest fordi det var den veien som passet neglene mine der best. Men på resten av fingrene er de som de skal være! 

Hva syntes du om neglene? Og begynner du å bli klar for årets siste kveld? 

Snuggled up by the fire

 • 30.12.2016, 16:02


Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det var å våkne opp på hytta i dag! Det er noe med den avslappende og behagelige følelsen man får så fort man kommer en tur bort og ikke minst opp på fjellet. Været er ikke noe særlig å skryte av i dag, men det gjør meg ingen verdens ting. Jeg har fått begynt på planleggingen av det nye året, jeg har fått redigert litt videoer som jeg ikke har hatt tid til tidligere, og bare kost meg i selskapet til Mathias. Kjenner vi begge hadde godt av en tur bort!

I kveld skal vi kose oss med ost, kjeks og deilig vin mens peisen knitrer i bakgrunn. Ikke si at det ikke hørtes deilig ut?! Jeg gleder meg hvertfall super mye! Det blir nok også mer redigering og planlegging nå de neste timene, men jeg elsker jo og holde på med slikt. Og hvis dere vil vite hvordan jeg skal holde meg organisert med både youtube, jobb, blogg og studier i 2017, kan jeg godt lage en egen post om akkurat det. Jeg føler jeg har funnet det perfekte systemet for meg! Kanskje det er noe som passer deg og? 

Nei, jeg håper dere har det fint de siste dagene av 2016, og at dere gjør det beste ut av de. Det har jeg en følelse av at jeg er godt i gang med hvertfall. Tenk da dere.. 2017? Føler vi gikk inn i 2016 for bare et par måneder siden. Selv om det har vært et forholdsvis bra år, så tror jeg at 2017 virkelig kan bli det året jeg kommer til å huske resten av livet. Ikke vet jeg hvorfor og ikke vet jeg det sikkert, men jeg har en liten følelse at 2017 skal bli helt fantastisk!! 

Ha en super fin fredag! Og føler du deg klar til å gå inn i 2017? 

Når tiden ikke strekker til på alt man vil! 

 • 29.12.2016, 11:22


Dagene går virkelig i ett om dagen. Når man ikke er i hjembyen i mer en kun noen få dager, og det er flere kjente man har lyst til å møte i tillegg til flere familiemiddager, så har det nok lett for å bli mye. Men samtidig så elsker jeg det! Jeg elsker å ha mye å gjøre og ikke minst møte de jeg får til når jeg først kan. Jeg skal faktisk hvert øyeblikk avgårde og møte en gammel kollega og venn for en liten sushi date, før jeg må tilbake og pakke kofferten. For etter kveldens familiemiddag setter nemlig jeg og Mathias nesene våre mot fjellet og hytta. SOM vi gleder oss, har bare vært en svipptur innom hytta i sommer, ellers har vi faktisk ikke vært der siden vi feiret nyttår der i fjor. 

Men nå må jeg stikke. Ville bare innom og gi litt lyd fra meg slik at dere ser jeg fortsatt lever, og ikke minst fortelle dere hvorfor tiden ikke helt strekker til når det gjelder bloggen. Men denne helgen på hytta har jeg masse planlagt som Mathias skal hjelpe meg med, så det blir forhåpentligvis ikke så stille her fremover! 

Håper dere alle har en fin romjul! Har dere noen spesielle planer for nyttår? 

Var det noe som manglet under treet?!

 • 25.12.2016, 23:21


God 1. Juledag alle sammen!! Jeg håper dere hadde en fantastisk julaften i går, eller hadde en fin lørdagskveld om du ikke feirer jul. I dag har jeg reist videre fra Skien til Tønsberg for familiemiddag med Mathias sin familie, så det skal bli bra. Det blir nok en familie middag på oss i morgen også, bare i Skien igjen. Mye deilig mat, og det skal vi virkelig ikke klage på! 

Selv fikk jeg mye av det jeg trengte og ønsket meg til jul, så jeg er virkelig stor fornøyd. Og ikke minst det å se gleden til de andre når de åpnet gavene de fikk av meg. Ahh, det må være noe av det morsomste! Men om du ikke fikk alt du ønsket deg til jul, så har jeg en god nyhet til deg. Daniel Wellington har nemlig fortsatt et godt tilbud gående, som om det stod på ønskelista er det enda ikke for sent.

Så om du benytter deg av det gode tilbudet de har gående OG bruker kodeordet LEKVEN15 får dere nesten 25% avslag til sammen. Kodeordet gir deg nemlig 15% avslag. 

Selv elsker jeg hvertfall min Daniel Wellington klokke, og hadde jeg ikke hatt den hadde jeg nok slått til på et slikt tilbud. Jeg mener, det er ikke ofte man har muligheten til å få hele 25% rabatt! Klokka passer virkelig til alt også. Jeg har brukt den både til hverdags og til fest og den ser like bra ut til et hvert antrekk. Noe mer universalt skal du lete lenge etter!

Hva var den aller beste gaven du fikk til jul? Og er det noe du ønsket deg som du desverre ikke fikk? 

My christmas playlists!

 • 19.12.2016, 08:46


Julesanger hører jula med, og selv har de gått på rundgang en hel del den siste måneden. Og da for ikke å gå lei har jeg laget meg et par forskjellige spillelister. Jeg har en egen spilleliste med de kjente og gode norske juleklassikerne, også har jeg en annen med kun engelske julesanger. Den engelske inneholder også norske artister, men det er sanger på engelsk, så føler de slipper gjennom smutthullet. Og i dag ville jeg da dele med dere mine julelister, slik at du kanskje finner noen nye favoritter eller blir mint på gamle.

Engelske julesanger -> HER          Norske juleklassikere -> HER 

Er ikke mye som slår de gamle og kjente julesangene altså! Men jeg må innrømme at noen går litt i glemmeboken fra år til år, og plutselig hører jeg en på radioen eller på en film, og jeg komemr på at den må addes til lista. Og om du ser noen du føler mangler til lista så er det bare å si i fra, for jeg sier aldri neitakk til innspill på julesanger!

Hvilke sanger er dine Top 3 når det kommer til julesanger? 

What to wear for christmas!

 • 17.12.2016, 15:35


Dette kommer kanskje hakket i siste liten og det er nok mange som allerede har funnet ut av hva man skal ha på seg på julaften. Men jeg vil likevell dele med dere litt forskjellige ideer. Som dere kanskje ser på thumbnailen på videoen så har jeg valgt litt av hvert. Jeg har forskjellige stiler, men for det meste mørke farger. Jeg var selv på utkikk etter en rød kjole i år, men jeg fant rett og slett ikke den perfekte røde kjolen.. Men jeg håper du hvertfall liker videoen og ikke minst at du kanskje blir litt inspirert om du enda ikke vet hva du skulle gå med!
 

Hva er din plan for jul? Skal du hjem til familie eller skal du feire hjemme hos deg selv?

Our Gingerbread House

 • 16.12.2016, 10:10


Vi reiser jo hjemover til Tønsberg neste uke, og vi fant ut at det kanskje var på tide å sette sammen pepperkakehuset vi hadde laget. Vi lagde delene forrige torsdag, for fri hånd, før vi  pynta på søndag og satte sammen på tirsdag. Tror jeg.. Det går litt surr i dagene, men uansett, det tok tid før det var helt på plass. Men nå pryder det tv- benken, så gjett om det er jul i stua! Julegavene er også i boks etter at jeg var en tur i byen her om dagen. Jeg tok ikke noe særlig med bilder på markedet heller, men om dere er nysgjerrige på det kan dere se klipp i DENNE vloggen. Jeg var på juleshopping, og var ganske så pratsom denne dagen.

Men jeg må innrømme at vi ble ganske så fornøyde med resultatet på pepperkakehuset! Uten noen eksakt mal, alt for fri hånd, så ble dette imponerende, om jeg får si det selv. Kan kanskje ha noe å gjøre med at Mathias var så nøye på centimeterne at det ikke var rom for feil. Men man ser selvfølgelig at det er hjemmelaget, ikke at det gjør meg noe. Det er noe ekstra sjarm med pepperkakehus som er ordentlig hjemmelaget. Misforstå meg rett, vi har brukt ferdige former selv tidligere, men man blir stolt av å gjøre alt selv!

Hva syntes du om pepperkakehuset vårt? Og hvordan ligger du an i forhold til jul nå?

My outfits of 2016!

 • 15.12.2016, 08:51


Dette året har virkelig ikke vært det beste når det kommer til bloggen. Jeg har vært demotivert og gleden var ikke til stede lenger. Altså rene kontrasten til 2015, og det ser jeg også på antall lesere. Men nå som motivasjonen og gleden er tilbake håper og tror jeg at det vil forandre seg igjen. Men jeg vil i dag likevell se tilbake på årets antreksbilder for å mimre og ikke minst se om stilen min har forandret seg noe.

Selv vil jeg si at mye er fortsatt det samme, men jeg har en hel del andre tanker i hodet når jeg går og shopper nå i forhold til et år siden. Jeg er mer bevisst på hva jeg kjøper. Jeg kjøper mindre plagg til en dyrere penge, men også bedre kvalitet. Jeg har blitt mer bevisst når jeg handler og selv liker jeg det godt. Og når det koster mer så skal det mer til for at jeg kjøper et plagg, da må jeg virkelig elske det. Men det er vell egentlig litt sånn det burde være? Hvis ikke blir det mye kjøp og kast som mange i vår generasjon er flinke til.  picmonkey-collagepicmonkey-collage1picmonkey-collage2picmonkey-collage3

Og jeg ser også at antrekksbilder var mer normalt for meg å poste det første halvåret av 2016, enn det det har vært nå de siste månedene. Det er nok rett og slett fordi jeg ikke har følt meg komfortabel med utseendet mitt, og jeg har hatt litt problemer med det. Men nå som jeg er igang med trening og sakte men sikkert jobber mot det jeg ser på som bra nok blir det nok mer antreksbilder igjen etterhvert! Det får hvertfall tiden vise. Det var uansett gøy å se tilbake på diverse antrekk fra 2016, og jeg ser nå at det er noen som ikke er med også, men slik ble det nå. Dette er de utvalgte fra 2016!

Hvilket av antrekkene likte du best? Selv tror jeg at jeg likte antrekket med den blomstrete Ganni toppen og det stramme skjørtet eller det siste bildet til høyre best! (Og vi kan vell helt klart se hvilken veske som er favoritten?)

Our Christmas Home!

 • 14.12.2016, 11:00


Nysgjerrige som vi mennesker er av natur, liker vi alltid å se hvordan andre har det hjemme hos seg selv. Slik er også jeg. Spesielt rundt juletider! Det regner jeg med at vi er fler om og jeg har da satt sammen en liten video som viser dere hva slags juledetaljer vi har her i heimen i år.

Dette er jo første året vårt i egen leilighet. Så å kjøpe alt vi (les: jeg) hadde lyst på, har ikke vært mulig. Så en leilighet som skriker jul, det er det ikke, men jeg vil så absolutt si meg fornøyd med det vi har fått til. I stua er det helt klart jul! Som sagt så er det jo tross alt det første året her. Det blir nok hakket mer i andre rom neste år om jeg kjenner meg selv rett!

Men jeg håper hvertfall at videoen falt i smak og fortell meg gjerne hva du syntes! Det er gøy å høre! 

Finally.. I have been waiting for you.

 • 13.12.2016, 13:30


I helgen kom endelig snøen til Trondheim også dere! Bank i bordet. Jeg har ventet noe som føles evig lenge på at snøen skal komme for å bli, og hittil har den blitt (enn så lenge.. begynte å regne nå). Hele Lørdagen snødde det, og på søndag var det et tjukt hvitt lag på bakken, og det var faktisk også hint av blå himmel. Det er det lenge siden vi har sett noe ordentlig til. Det har rett og slett regnet så mye de siste ukene at det føles ikke ut som det har gjort annet. Men søndagen det var en fin dag, tross for at det fort skyet over igjen. Intet regn dukket opp, og da er jeg fornøyd. Og ikke minst så fikk jeg tatt både antrekksbilder og vi hadde årets første tur til julemarkedet i byen. Det var utrolig koselig, og jeg skal faktisk tilbake i morgen, så skal prøve å få tatt noen stemingsfulle bilder slik at dere også får sett. Hvis ikke så følg med på insta, jeg har nemlig blitt en flittig bruker av instastory; helenelekven.

På søndag var jeg virkelig sliten etter en lang uke med mye arbeid, så å style seg skikkelig opp var ikke noe alternativ. Da ble det bare å slenge på seg olabuksa og en av de varmeste genserne, for det var også ganske så kaldt. En enkel jakke utenpå, og burberry skjerfet for å style det hakket mer opp. Noe så enkelt er noen ganger bare det beste!

Jakke - Only (ganske gammel)     Bukse - Bikbok     Genser & Solbriller - Kappahl (sponset)    Skjerf - Burberry
Sko - DinSko     Veske - MK

Hovedgrunnen til at jeg drar innover til byen i morgen er det at jeg skal handle litt julegaver. De siste julegavene skal handles inn og da slipper jeg å tenke noe mer på det de neste ukene opp mot jul. Jeg har vell egentlig aldri vært så tidlig ferdig noen gang. Jeg har jo vært tidlig ute med pynting, baking og forsåvidt gaver. Nå skal vi jo sørover neste uke, så syntes jeg har vært akkurat tidlig nok ute med det meste. På den måten har jeg hvertfall vært sikker på at jeg har fått gjort alt jeg ville før jul. Og jeg kan gjøre ting flere ganger, ikke minst! So far so good hvertfall!

Ha en fantastisk dag! Og er dere blant de heldige som har hatt snø lenge, eller fortsatt venter på det? 

My Winter Pamper Routine!

 • 12.12.2016, 22:10


Vi liker alle å unne oss selv litt skikkelig hjemme-spa tid en gang i mellom. Selv er jeg mest på dette om vinteren da det er da jeg må passe mer på huden min. Huden blir så fort tørr når man går fra det kalde været ute til den varme luften inne. Det tørker den ut, og man må rett og slett ta i et par ekstra hakk for å passe på huden enda litt bedre. Og i dag tenkte jeg å dele med dere hva jeg liker å gjøre de kveldene jeg bestemmer meg for å få et skikkelig hjemme-spa moment!

+ Dusje og bruke såpe som lukter ekstra godt og som minner meg om denne tiden av året.

Jeg viste dere jo denne serien fra Rituals i giftguide innlegget mitt, og det er denne jeg har brukt nå de siste ukene. Serien lukter himmelsk og gir en fantastisk resultat. I dusjen pleier jeg å bruke sugar scruben først, deretter bruker jeg foaming showergel. Disse produktene har vært to reddende engler for min vinterttørre hud (som nå ikke eksisterer lenger.) Skrubben gjør en god jobbe med å skrubbe vekk det jeg  har av død hud på kroppen, dette er jo da gjerne også den tørre huden. Men det som er så fantastisk ved den er det at den samtidig er fuktighetsgivende. For når jeg skylder av alt av skrubben så etterlater den huden min glatt og myk allerede. Med denne er det praktisk talt ikke nødvendig å bruke body lotion etterpå, men jeg gjør det selv om. Du føler deg også mye mer fresh etter å ha brukt en skrubb og såpe som lukter såpass godt. Jeg overdriver virkelig ikke.. Jeg elsker disse produktene! 

+ Peel-off ansiktsmaske og en deilig fuktighetskrem etterpå.

Ansiktsmaske er noe jeg ikke er så flink til å bruke. Det er rett og slett fordi jeg glemmer det så fort. Jeg lar meg selv ikke tenke på at jeg faktisk kan gjøre det og det samtidig som jeg har på en ansiktsmaske. Men de dagene jeg har bestemt meg for å ha en skikkelig pampersession da er jeg rask med å finne frem ansiktsmasken. Selv så bruker jeg denne peel-off masken dere ser på bildene. Den er utrolig god, fuktighetsgivende og ikke minst så får du en nydelig glød i ansiktet etterpå. Grunnen til at jeg liker denne så godt er fordi den er så avkjølende å ha på huden, og jeg elsker rett og slett følelsen jeg får når jeg tar den på. Også er det jo selvfølgelig deilig å smøre et tjukt lag med fuktighetskrem i ansiktet etter at masken er av.

+ Smøre inn kroppen med bodylotion.

Dette nevnte jeg jo kort i det første punktet, men jeg tenkte jeg kunne si noe om dette i et eget punkt. For selv om dette er noe jeg syntes er deilig i etterkant og gjerne skulle gjort det mer, så hater jeg det. Jeg hater å måtte vente litt ekstra med å ta  på meg klærne og jeg liker rett og slett ikke den klamme følelsen, men det må desverre til nå og da. Jeg har da to alternativer som jeg pleier å bytte på å bruke. Jeg bruker selvfølgelig den fra samme serie av rituals som skrubben og såpen jeg snakket om tidligere, men jeg bruker også en annen fra Burts Bees. Den fra Rituals er en tjukk og god krem som virkelig tilføyer all den fuktigheten huden din vil trenge i løpet av vintermånedene. Denne er faktisk så tjukk og god at jeg ikke trenger å påføre den mer enn et par ganger i løpet av uken. Jeg bruker den gjerne de dagene jeg bruker skrubben i dusjen, rundt 2 ganger i uken.

Ellers bruker jeg en fra Burts Bees hvis jeg skal noe spesielt eller vil føle meg enda litt mer smashing. Denne body lotionen har nemlig shimmer i seg, som gjør at etter at den er tørket inn i huden så gir det armene og beina dine en fantastisk glød. Så når jeg skal på fest, vi får besøk eller som sagt, at jeg vil gjøre det lille ekstra, så bruker jeg denne. Da ser beina mine nydelige ut i den kjolen, armene mine ser mer gyllene ut, og ikke minst så gir den deg den ekstra selvtilliten du noen ganger trenger! (Glemte desverre å ha med denne på bildene..)

+ En kopp med varm toddy mens jeg ser på youtubevideoer, gjerne vlogmas.

Dette er gjerne det jeg kan sitte å holde på mens jeg venter på at ansiktsmasken skal gå fra gele til en fast maske. Dette tar rundt 15 minutter og det er perfekt tid for å lage meg en kopp toddy og se på vlogmas. Det er hvertfall gjerne det jeg ser på nå før jul, men i løpet av de neste vintermånedene finner jeg alltids noe annet å se på. Jeg er ikke så vanskelig akkurat der! Det finnes jo også mange filmer å velge mellom, men da sitter jeg gjerne med masken på liiiitt for lenge. Men med den masken jeg bruker er det heldigvis ikke så farlig. Jeg har faktisk delvis vlogmas selv denne måneden, så sjekk dem ut HER om du kunne tenke deg å se!

+ Ingen pamper routine uten levende lys som lukter ekstra godt!

Duftlys.. Du må ha duftlys om du skal ha en fullkommen spa kveld. På badet har jeg et konstant, men jeg tenner det sjeldens på spakvelder. Det er nettopp fordi alle såpene og produktene jeg bruker gir så god lukt til rommet i seg selv at det ikke er nødvendig. Men så fort jeg setter meg i stua blir stearinlysene på tv-benken tent, lysene på bordet og ikke minst duftlyset vi har i vinduet. Nå før jul har jeg et som lukter, jah, alt som har med jul å gjøre egentlig. Når jeg har bedt diverse folk beskrive lukten på lyset har de gjerne brukt det samme ordet, og det er; JUL! Så nå de dagene her dufter leiligheten himmelsk av jul og bakst på grunn av dette lyset, og jeg elsker det!

Pleier du å gjøre mye av det samme når du har spa-kvelder hjemme? Hva gjør du evt annerledes? 

Christmas dinner!

 • 11.12.2016, 15:48


I går hadde vi et vennepar på besøk og det ble både julegrøt og julekaker. Bilder tok jeg ikke noe særlig av denne kvelden, og ikke filmet jeg heller, men det er deilig å ta seg litt fri fra det og bare nyte selskapet innimellom også. Jeg blogger og vlogger jo en del ellers denne måneden, så sånn får det bare bli innimellom. En koselig kveld var det helt klart. Og under her ser dere hvordan bordet så ut før grøten var på plass. Selv ble jeg veldig fornøyd med utfallet!

I dag derimot har vi vært en tur på julemarkedet i sentrum og det var så koselig! Har litt lyst til å dra inn igjen til uken når jeg har fått inn penger, for det er virkelig mange fine julegaveideer der altså. Også var det jo så fint med alle julelysene og ikke minst lukten av alle juletrærne, ahh, elsker slike dager som dette! 

Nå har også Mathias skjemt meg bort ved å lage ferske rundstykker, kakao og varme varmeflaska for meg, for jeg fikk virkelig kulda i meg etter å ha vært ute så lenge. Er godt å ha en som passer på seg ❤️ Det er også like før jeg setter på en julefilm, så dere får kose dere denne søndagen! Det skal (gjør) hvertfall jeg!

GIVEAWAY - GHD V GOLD STYLER PREMIUM GIFT SET

 • 10.12.2016, 09:00


Dag 10 av blogmas er her og det er tid for månedens andre konkurranse!! Og det er ikke akkurat en liten premie. Jeg skal nemlig i dag dele ut en GHD V Gold Styler Premium Gift Set. Denne konkurransen er i samarbeid med GHD, så det er takket være dem jeg kan gi dere en så fin premie. Selv har jeg den hvite originale GHD platinum styleren, og den er helt fantastisk. Jeg bruker den til retting, krølling, bølger, ja alt mulig. Den er lett å håndtere og ikke minst er den utrolig lekker å se på.

Denne nye og limitede versjonen syntes jeg faktisk er enda mer lekker, så må si jeg er misunnelig på den personen som vinner denne!  Denne konkurransen er egentlig i hovedsak på min youtubekanal, så du må nok over dit for å delta. Men jeg har ganske enkle kriterier, så tror ikke det skal bli noe problem.

Så det du må gjøre for å delta i konkurransen er:

 1. Subscribe til youtubekanalen min.
 2. Og kommentere under DENNE videoen, hvor du oppgir mail slik at jeg kan kontakte deg om du vinner!
 3. Håpe på det beste!

Det er rett og slett det eneste som skal til for at du har muligheten til å vinne denne styleren. Og jeg kommer selvfølgelig til å sjekke om du faktisk har fulgt kanalen min og ikke bare kommenterer. Så om du ikke har fulgt kanalen min, så trekker jeg en ny vinner. Og jah, vinneren trekkes dagen før neste konkurranse publiseres, altså den 17. Desember. Denne dagen må du følge med på mailen din slik at jeg får adressen din fortest mulig og ikke minst slik at jeg får sendt den til deg og at du får den fortest mulig!

Ha en strålende dag videre, og lykke til i konkurransen! 

Oppskrift: Risboller

 • 09.12.2016, 08:18


Hver eneste familie har sine tradisjoner. De fleste tradisjonene kommer nok frem i løpet av julen, men de finnes jo selvfølgelig også året rundt. Her om dagen tok jeg fatt på å lage noe mamma så og si har laget hvert år de siste årene, risboller. Dette har vært en favoritt i så mange år, og når vi ikke lagde det i fjor tok jeg meg selv i å savne det. Dermed var det ikke snakk om at jeg skulle gå uten risboller i år. Så risboller ble det, selv om de ble ganske så annerledes enn de mamma pleide å lage. Jeg valgte nemlig å ikke bruke mørk sjokolade, men heller en lys sjokolade da jeg ikke er så glad i førstnevnte. Også lurer jeg rett og slett på om jeg brukte en litt annerledes oppskrift, men det er jo så mange forskjellige der ute på nettet at man må jo nesten bare prøve seg frem.

Når det gjelder oppskriften, så fulgte jeg DENNE. Jeg lagde derimot til et mindre antall enn 25 stykker. Tror jeg lagde etter målene for 13 stykker i stedet. Det var mest fordi at det ikke skulle bli alt for mange, for da hadde vi virkelig rullet over i 2017. Og det kan vi ikke ha noe av.. Så jeg begrenset antallet slik at det ikke ble til at vi spiste alt selv. Nå skal vi jo få besøk i helgen da, så får forhåpentligvis litt hjelp til å spise litt julebakst da! Kjenner jeg gleder meg til julekaker, julemusikk, julegrøt og ikke minst godt selskap! Gøy å gjøre litt ekstra.

Jeg har en liten følelse av at til neste år skal jeg gå for mamma sin variant med en mørkere sjokolade. For min del ble denne hakket for søt, men det kan jo ha noe med eggedosisblandingen å gjøre også. Ikke vet jeg.. Men spist blir de nok helt klart, Mathias storkoser seg hvertfall med all bakingen jeg gjør denne måneden. Godt vi er flinke til å trene i tillegg sier jeg bare!!

Jeg tror faktisk ikke at jeg kommer til å bake noe mer julekaker nå. Nå har vi jo bakt kakemenn, pepperkaker (x2), pepperkakehus og riskaker. Det er så absolutt mer enn nok. Det er forsåvidt ikke så mye mer jeg har behov for å bake heller. Det eneste jeg kjenner jeg savner er nok Krumkakene, men det satser jeg på at jeg er så heldig å få hos bestemor i jula. Hovedgrunnen til at jeg ikke lager det er nok fordi jeg ikke har noe krumkakejern, så da blir det litt vanskelig. Men bestemor kommer helt sikkert til utsetning der kjenner jeg henne rett! ♥

Hvilke julekaker kan du ikke leve uten opp mot jul? Og hva har du laget så langt? 

Hvordan naile julegavene..! 

 • 08.12.2016, 11:47


Nok en giftguide? Er det virkelig ikke nok bloggere som lager disse innleggene, Helene? Spør du meg, så nei! Selv så kan jeg aldri få nok inspirasjon når det kommer til gaver. Nå er jeg veldig glad i å gi personlige gaver som jeg vet folk vil elske, men litt inspirasjon er alltid til hjelp om kreativiteten skal si litt stopp. Så i dag tenkte jeg å dele med dere en guide med gaver jeg hvertfall hadde blitt glad for om jeg fant under treet i år.

Rituals..

Rituals er helt ærlig et av mine favoritt merker når det kommer til hudpleie. Jeg vil si jeg kan kalle det hudpleie, men samtidig har de så mye annet. Kanskje velvære er et bedre ord for det. Men uansett, Rituals er et fantastisk merke som jeg har fått øynene opp for etter jeg fikk et gratis produkt derfra når jeg handlet på Sephora i Juni. Jeg fikk da en foaming shower gel, og ja, jeg var frelst fra første vask. Og dere kan tro jeg ble snurt når Rituals faktisk åpnet en butikk i Tønsberg uken før jeg flyttet til Trondheim! Snakk om timing.

Akkurat nå har Rituals en limited edition serie ute for salg. Og om det er andre som meg der ute, som er dårlig på å unne seg velvære med gode produkter, kan dette være den perfekte gave å finne under treet. Denne serien dere ser på bildene over her har en duft av søt appelsin og kanel. Selv var jeg utrolig skeptisk, da jeg ikke er noe særlig fan av kanel. Men den delen av duften er virkelig så svak at jeg vil si at det kun er undertoner av kanel. I denne serien finnes det både body scrub, body lotion, foaming shower gel (stor favoritt hos både meg og samboeren), buble bath, te, duftlys og duft pinner. Du finner hele kolleksjonen HER. Selv har jeg ikke de to sistnevnte tingene, men uansett hva jeg hadde fått fra denne serien (eller fra Rituals i seg selv) hadde jeg vært sjeleglad resten av kvelden! Gave derfra er den perfekte gaven i mine øyne. Jepp, jeg elsker merket såpass!

Kobo?

Duftlys er jo alltids en slager når det gjelder å kjøpe gaver. Det er jo blitt veldig inn det med å ha duftlys i hjemmet. Flere og flere har hoppet på denne trenden de siste årene, og jeg kjenner at det ikke gjør meg noen ting om denne trenden skulle fortsette lenge. Men det som kan være vanskelig med å gi duftlys er at man ikke alltid vet helt sikker hva denne personen vil foretrekke. Det går jo selvfølgelig an å smugtitte på det de allerede har hjemme, eller flette det naturlig inn i en samtale. Men om dette ikke er så lett går det fint an å gå for noe safe. Vanilje lys er gjerne en veldig fin vei å gå, gjerne med noen andre undertoner som gjør at det ikke blir for søtt. Og pass på! Om det er veldig sterk lukt så kan det fort få folk til å rynke på nesa. Og det vil vi ikke!

Dette stearinlyset har jeg selv på badet. Det er en frisk duft av Opal Basil (?) med undertoner av mandarin og mint blader. Dette gjør duften veldig frisk og godt egnet til å ha på badet. Den er fra Kobo, og er et lys kun laget av soya, noe jeg selv syntes er litt spennende. Kobo har mange kolleksjoner og ikke minst lukter man kan velge blant. Du finner en oversikt over kolleksjonene HER og du finner nøyaktig det lyset dere ser på bildene over her, HER.

 

GHD Copper Luxe Collection?

 

Nei, vi kan ikke ha en juleguide uten å nevne GHD. GHD er nemlig ikke bare rå på designet til produktene sine om dagen, men de har også de beste gavepakkene. Årets gavepakker består mye av Copper Luxe kolleksjonen deres, og hva skriker mer jul enn dette? Men de har også platinum styleren i svart og hvit i gavepakkene hvis det er heller noe for din smak. Selv har jeg Platinum styleren i hvit. En nydelig styler eller hårføner i en fantastisk kobber farge er begge strålende gaver. Om du kjenner noen som mangler enten en styler eller hårføner, eller rett og slett bare trenger en oppgradering, så kan du finne årets kolleksjon HER.

Og forresten, til helgen skal jeg faktisk gi bort den styler gavepakken dere ser på bildene over. Det er en helt ny pakke jeg har blitt tilsendt for å gi ut til en av dere. Så om du ønsker deg en styler til jul eller er så snill at du skal gi vekk en til en venn du vet ønsker seg det mer enn annet, har du nå sjansen til å vinne en! Så følg med på bloggen på lørdag, da får du vite hva du må gjøre for å delta!

Daniel Wellington klokke?

Denne har jeg jo allerede skrevet et eget innlegg om, som du kan finne HER. Men jeg følte ikke at jeg kunne unngå å nevne den i dette innlegget og. Det er jo en fantastisk gave som jeg vet at både mange jenter og gutter vil bli glade for! Det er spesielt mange som i det siste har falt for den nyeste kolleksjonen til Daniel Wellington, Classic Black. Selv elsker jeg denne klokka, og bruker den hver dag for tiden. Kanskje fordi de andre klokkene mine er litt mer utdatert, men det er en annen sak. En lekker gave jeg vet for sikkert at jeg hadde blitt sjeleglad for! Hadde blitt glad for en av de andre kolleksjonene også, hvertfall nå som jeg har denne varianten!

Gavekort til personlig almanakk eller polaroid kamera?

Til bloggeren, youtuberen eller bare rett og slett den personen du kjenner som liker å holde orden i livet sitt. Gavekort som man kan bruke på en egen designet personlig almanakk er jo ikke annet enn perfekt. Selv har jeg hatt 4 eller 5 stykker derfra selv, og de er aldri en skuffelse! Den dere ser på bildet designet jeg selv og fikk i posten i September. Og det som er ekstra greit er jo det at man kan starte almanakken på akkurat den måneden man ønsker. Vil man starte med en gang kan man starte den fra Desember, om du vil vente til litt utpå nyåret kan du alltids starte den i Februar eller Mars. Det er helt og holdent opp til deg! Og jeg hadde blitt glad for et gavekort på den siden nå, selv om jeg allerede har en, det betyr jo bare at jeg ikke må betale selv neste gang jeg trenger en.

Polaroid kamera er veldig inn og ut av trendbildet hele tiden, men selv så digger jeg det. Jeg har hatt min i nærmere 3 år, og det har selvfølgelig gått mye opp og ned på hvor mye jeg har brukt den. Men jeg har den siste måneden bestemt meg for å bruke den mer. Jeg så nemlig gjennom den gamle scrapbooken min, og det var så gøy å se tilbake på alle minnene jeg tok vare på med dette kamera. Derfor har jeg bestemt meg for å bli flinkere til å bruke det igjen. Allerede hittil i Desember har jeg tatt 5-6 stk, og jeg gleder meg til å sette sammen alle bildene fra Jula i en ny scrapbook. Akkurat dette tror jeg ikke at jeg er alene om når jeg sier det er gøy!

But that`s it for my giftguide! Jeg håper du hvertfall ble litt inspirert og ikke minst glad for at jeg skal gi bort en GHD styler til helgen. Jeg gleder meg hvertfall til å sette igang med giveawayen, og se hvem som vinner. Og hvor i verden den personen befinner seg.

Selv har jeg de fleste gavene i boks allerede, men mangler til foreldrene mine og søsteren min. Så føler jeg har vært forholdvis tidlig ute i år, og det er godt å kjenne på. Og de jeg har kjøpt ligegr faktisk pakket inn under juletreet. Det er nok mest fordi jeg syntes det ser mer helhetlig og fint ut, men det er jo ikke noen ulempe at de er klare til vi reiser sørover til jul.

Hva med deg? Hvordan ligger du an med gaveshoppingen? Og var guiden min i det hele tatt noe til hjelp? 

// Innlegget inneholder sponsede produkter

My top 5 Christmas Movies

 • 07.12.2016, 09:26


Julefilmene ruller på tv-skjermen her fra tid til annen og det er ganske så tydelig hvem som er mine favoritter. Jeg kan gjerne sette på en julefilm mens jeg rydder, jobber med bloggen eller ja, henger opp klær til tørk. Haha, man må jo bare dra nytte av og se de koselige julefilmene så mye som mulig nå som vi har muligheten. Selv lar jeg meg nemlig ikke se på julefilmer annet enn i tiden opp mot jul. Ellers er de strengt forbudt her i huset!

Så i dag tenkte jeg å dele med dere videoen som gikk ut på youtube kanalen min. Jeg snakker nemlig om mine 5 favoritt julefilmer og forklarer nøyaktig hvorfor de er mine største favoritter. Jeg tenkte at det å dele dette på video var en litt koselig variasjon, istedet for å skrive om alt her på bloggen. Og om du vil se flere videoer fra juleserien min på youtube så finner du spillelisten HER, og subscribe gjerne til kanelen min med det samme du er der!

Hva syntes dere? Har dere noen av de samme favorittene? Hvilke andre har du evt? 

Oppskrift: Kakemenn

 • 06.12.2016, 10:11


Er det noe jeg forbinder med jul, så er det helt klart all julebaksten. Jeg delte faktisk denne oppskriften i fjor, men så har det skjedd et eller annet med mange av innleggene mine fra Desember i fjor. Bildene kommer rett og slett ikke opp lenger av en eller annen grunn. Derfor deler jeg i dag med dere oppskriften på nytt, og da med helt flunkende nye bilder!

Selv blir jeg mer og mer glad i kakemenn for hvert år som går. For noen år tilbake likte jeg dem ikke noe særlig i det hele tatt, men nå er det kommet til det punktet at jeg må bake det selv i jula. Det sier vell sitt? Men uansett, disse er supergode og blir egentlig bare bedre og bedre etter noen dager. Det er hvertfall min mening, og det er også derfor jeg lager dem såpass tidlig i Desember. Men herlighet, man må jo starte tidlig om man skal rekke å lage alt, og ikke minst spise alt i løpet av Desember!

Oppskriften jeg bruker finner dere hvertfall HER. Den funket like bra i år som den gjorde i fjor, og det er faktisk super lett og raskt å lage. Jeg lagde deigen torsdag kveld, og på fredag (etter en natt i kjøleskapet) lagde vi fine kakemenn, stjerner og elger. Haha, litt morsomt med andre former enn kun menn også.

Som dere skjønner så begynner det å bli noen sorter i hus nå. Vi har kakemenn og pepperkaker (sistnevnte har vi lagd to ganger nå..), og jeg tror at i løpet av denne uken skal jeg få laget noen sjokolade risboller. Dette er noe min kjære mamma har laget hvert år fra jeg var liten, og ettersom hun er helt nede i Spania i år, så må jeg lage dette på egenhånd i år. Men det skal nok gå så fint! Gøy å lage mye selv i år, det gir en god julestemning og ikke minst glede.

Vi får også besøk av et vennepar til helgen, så å ha litt forskjellige julekaker vi kan tilby er så absolutt greit! For den kvelden blir en skikkelig julekveld med ikke bare julekaker, men også julegrøt. Leiligheten er jo også så godt som ferdig pyntet til jul, så julestemningen skal det ikke stå noe på på lørdag!

Hvilke sorter liker du å lage hjemme, og hvilken er din største favoritt? Selv klarer jeg ikke å velge?

Den perfekte gave til den som har alt!

 • 05.12.2016, 10:07


Jeg har i flere år ønsket meg en Daniel Wellington klokke, men aldri tillat meg selv å kjøpe en. Men å kjøpe en i julegave til samboeren min for et par år siden hadde jeg ikke noe problem med. Det var nok mest fordi det var det eneste jeg kom på å kjøpe det året. Mathias ønsket seg nemlig ingenting og har så og si alt han trenger. Jeg hadde også funnet en rabattkode som hjalp til å ta det siste steget til å kjøpe den som gave. Og det er også av den grunn jeg vil dele med dere dette innlegget i dag.

Vi kjenner alle en som har alt og ikke ønsker seg noe særlig til jul. Så til deg vil jeg rett og slett anbefale å kjøpe en klokke. Samboeren min ble glad og ikke minst overrasket, og det er få ganger jeg har klart å overraske noen med en gave. Man kjøper jo gjerne det folk kommer med som ønsker, men de kan gjerne ha litt ønsker de selv ikke tenker over. Og den gangen var jeg så heldig at jeg traff. Dette kan du også, og for å gjøre det hakket billigere for deg har jeg fikset en rabattkode du kan bruke når du skal betale for klokken. Den er på 15%, så den hjelper så absolutt. Så bruk kodeord «LEKVEN15» for å få rabatten din og det er også fri frakt hvor som helst i verden for øyeblikket så nå er det virkelig vinvin!

Eller om du vil benytte deg av et annet tilbud Daniel Wellington har gående er det også mulig. Akkurat nå har de nemlig 10%  på gavepakkene sine. I de gavepakkene kan du velge hvilken klokke du skal gi og velge om du vil ha med en ekstra reim i gavepakken, eller om du vil gi et av armebåndene de nå har kommet ut med.

Jeg fikk selv denne Daniel Wellington klokken i posten for et par uker siden, og samboeren ble ganske så misunnerlig. DW har nemlig i høst sluppet denne lekre serien som heter Classic Black. Den er like stilren og fin som de originale, men har svart bakgrunn i uret. Dette føler jeg gir en veldig fin look, spesielt for meg som er så glad i svart, hvit og grått året rundt! Og det var tydelig at det falt i smak hos mannfolket også, så det er ikke et bomkjøp om du allerede vurderer det.

Ps. Det kan jo alltids være en fin før-julsgave til deg selv! (Vi gjør det alle sammen!)

// Sponset klokke

What a tough week...

 • 04.12.2016, 17:11


Endelig søndag, og endelig går vi mot slutten av denne uken. Ja, jeg sier faktisk endelig, for det har virkelig ikke vært min uke.. Med migrene over to dager, sterke kramper over en tredje og rett og slett føle seg dårlig de andre dagene er jeg nå klar for en ny uke. Det var ikke slik jeg så for meg at den første uken av Desember skulle bli, men nå kan det forhåpentligvis bare gå oppover. Og vi begynner allerede i kveld! Vi skal nemlig bruke kvelden i dag på baking av pepperkakehus og Harry Potter film nummer 2. Vi lagde kakemenn og så den første filmen på fredag, så da er det bare å fortsette i dag.

Jeg gleder meg egentlig litt til å begynne på pepperkakehuset, men samtidig er jeg utrolig skeptisk. Vi har ingen plan, vi har kun et bilde vi vil gå etter og skal lage alt for fri hånd. Dette kan rett og slett gå både den ene og den andre veien! Men vi satser på det beste. Vi skal hvertfall kose oss mens vi holder på, det er helt klart! Også satser vi på at det blir litt igjen av deigen etter at huset er ferdig slik at vi får litt pepperkaker i hus igjen, de forsvant nemlig fort etter forrige gang vi lagde. De ble utrolig gode, og når man først setter i gang med å spise klarer man ikke å holde seg kun til et par stykker. Det erfarte både jeg, Mathias og Elinor her forrige helg!

Men selv om det har vært en tung uke, har det jo vært noen oppturer også. Spesielt fredagen var god! Da var jeg på en koselig cafètur med en venninne, jeg fikk unna litt juleshopping, lagde kakemenn, startet å pakke inn julegaver og fikk mitt etterlengtede Burberry skjerf i posten. De to sistnevnte tingene ser dere jo på bildene. Så jeg må si at Fredagen var virkelig en opptur i seg selv, for hele dagen var rett og slett så fin og koselig! Og det som er enda bedre er jo det at jeg faktisk vlogga denne dagen, så om du ønsker å se enda mer av det jeg gjorde, hva jeg shoppa, og ikke minst hvordan jeg reagerte når jeg så det nydelige skjerfet for første gang, kan du finne vloggen HER.

Jeg håper dere har hatt en bra uke, og at den kommende blir enda bedre! Og jeg vil gjerne høre hva dere syntes om blogmas så langt? 

Lancôme VS Mac Cosmetics

 • 04.12.2016, 08:07


Jeg er en av dem som er ganske så avhengig av å ha på liquide eyeliner. Om jeg sminker meg og ikke bruker det, da føler jeg meg rett og slett naken. Jeg føler meg ikke like bra som når jeg har eyelineren på plass. Dermed er det veldig viktig for meg å velge den riktige eyelineren. Og tro meg, jeg har prøvd mye. Mine kriterier er at de skal holde godt selv om  tårene renner, det gjør det nemlig lett for meg året rundt. Våren og sommeren sliter jeg med allergi, mens høsten og vinteren er øynene mine veldig sensitive mot sola og kulden. Dermed er det at den holder godt selv om tårene renner et veldig stort kriterie. Eller så er også intensiteten på fargen og hvor lett den er å bruke viktig.

Så i dag tenkte jeg å sammenlikne to av eyelinerne jeg har prøvd dette året. En fra et ganske dyrt merke, mens en annen fra et litt billigere, men fortsatt ikke helt drugstore billig. Jeg ville teste om man virkelig fikk nok for pengene når det kom til det dyre merket istedet for det billigere merket. Og som dere vet, av overskriften, så skal jeg sammenlikne Lancôme og Mac cosmetics.

Jeg gikk til innkjøp av eyelineren fra Lancôme i juli da allergien var på det verste. Eyelinere jeg da hadde holdt seg nemlig ikke like fin når tårene begynte å renne, og det skjedde så fort jeg var ute av døren. Så jeg gikk inn på nærmeste sminkebutikk og spurte etter den beste og mest vannfaste eyelineren de hadde. Da kom de frem til denne fra Lancôme. Jeg var super fornøyd de første ukene. Den holdt godt selv om tårene rant og var sånn passe brukervennlig. Men det jeg ganske fort begynte å merke var hvor falmet fargen ble etter bare noen uker. Den var så svart som det gikk an å bli den første uken jeg hadde den, men etterhvert begynte det å gå over til en mer gråsvart farge, og dette var absolutt ikke det jeg ville ha. Når jeg betalte over 300 kr for en eyeliner skal den holde seg fin og svart i mer enn 3 uker!

Dermed i starten av August bestilte jeg denne eyelineren fra Mac, sammen med en god del andre produkter (se haul HER). Og når jeg så pakningen til mac eyelineren ble jeg med en gang skeptisk. Den hadde helt lik pakning, det var kun skriften på utsiden som var annerledes, for til og med selve «penselen» var helt lik. Og i og med at jeg var så skeptisk var det ikke akkurat noe jeg forventet at denne skulle være noe bedre. Jeg betalte 180 kr for denne, så såklart denne ikke skulle være noe bedre. Vell? Så feil kan man altså ta! Eyelineren er like fin og enkel å påføre som den fra Lancôme, den er vannfast til det punktet at jeg bruker superlang tid på å fjerne øyesminken min, og ikke minst er den like svart i dag som den var da jeg kjøpte den i August. Og med det skjønner dere kanskje hvem som vinner denne kampen? 

Det er når du tester slikt som dette, noe som har så likt utgangspunkt som helt samme applikator, du ser at de dyre merkene ikke alltid er de beste. Selvfølgelig, jeg kan ha vært uheldig, og det kan bare være min opplevelse med produktet. Men jeg føler at Mac sin eyeliner vant denne soleklart. Jeg mener.. Når jeg har brukt denne i flere måneder og den er fortsatt like fin ? det er ikke værst!

Nei, dette innlegget var gøy å skrive! Gi meg gjerne beskjed om dere ønsker flere slike VS innlegg. Jeg gjør dem gjerne!

Har du prøvd noen av disse? I såfall hva er din erfaring med dem? 

Things you can do this winter!

 • 03.12.2016, 11:20


Vi er inne i vintermånedene nå, og det kjennes virkelig på temperaturen utenfor døren. Derfor tenkte jeg i dag at jeg kan dele med dere hva jeg liker best å gjøre gjennom vinteren.Det er jo ganske så mye man kan gjøre og ikke minst sette mer pris på. Men man glemmer så fort de alternativene man har. Derfor skal jeg i dag ikke bare minne dere på hva man faktisk kan gjøre på denne fantastiske tiden av året, men også minne meg selv på det. So let`s go!

+ Stå på skøyter

Det å stå på skøyter er faktisk noe av det beste jeg vet. Stelle i stand med vafler, kakao eller toddy, kle godt på seg med klær og tilbringe en dag på skøytebanen. Da jeg var mindre drømte jeg faktisk om å begynne på kunstløp, og jeg ble like gira hver gang mamma lærte meg nye triks! Ikke at jeg noen gang faktisk meldte meg inn på noe kunstløp eller at jeg klarer alle de triksene nå lenger. Haha, man blir faktisk mer skeptisk og nervøs med alderen altså (ugh, nå følte jeg meg gammel). Det er noe med det at man vet konsekvensene av ting som å falle og slå halebeinet f.eks. Men jeg gleder meg hvertfall til jeg får hentet skøytene mine i Tønsberg i Jula.

+ Lage en skikkelig kopp med kakao

En deilig kopp kakao, gjerne med både marshmallow og krem er alltid deilig om vinteren. Denne prøver jeg så godt jeg kan å holde til helgen slik at det blir litt er spesielt og ikke minst at det ikke skal bli FOR mye usunnheter midt i uka. Jeg tyr gjerne til te med honning eller varm toddy om jeg trenger noe varm drikke midt i uken. Og gjett hvor deilig det er å unne seg en kopp med kakao når helgen først kommer igjen! picmonkey-collage

+ Krølle seg sammen på sofaen under et pledd og se en koselig film (gjerne julefilm om det er før jul)

ofc! Mens snøen (les: regn og sludd her i Trondheim) daler ned fra himmelen utenfor er det så ufattelig koselig å ta på kosebuksa og genseren før du tuller deg inn i fleeceteppet på sofaen når du skal se på film. Det er jo enda mer koselig om det er en julefilm så klart, hvertfall for min del, men det kan jeg sikkert være alene om. Det og hvertfall krølle seg under det varme teppet mens man vet at det er kaldt ute er jo deilig i seg selv!

+ Kle godt på seg og gå turer om kvelden når det snør lett

Er det noe jeg virkelig elsker, spesielt før jul, så er det å gå tur om kveldene når det er mørkt ute. Jeg er jo nysgjerrig av natur, som mange av dere andre, og jeg har ikke no problemer med å si at jeg liker å gå tur om kvelden for å se hvor koselig andre har det hjemme hos seg selv. Og grunnen til at jeg liker dette ekstra godt rundt jul er fordi det er så koselig hjemme hos folk med all julepynten! Og hele stemninga blir satt om det snør lett. Da er det deilig å gå med rolig musikk på øret og bare drømme seg vekk mens man går helt av seg selv, og plutselig ender hjemme igjen når det blir hakket for kaldt.

+ Møte venninner på cafe for litt ekstra kos

Nå er jeg en av dem som kan finne en hver unnskyldning for å dra på cafè året rundt. Jeg og en venninne går ikke mer enn kanskje to uker mellom hver cafetur og det er virkelig utrolig koselig. Men det er noe med denne tiden av året når alle stresser rundt, at jeg syntes det er enda deiligere å faktisk sette seg ned med en venninne og en kopp kaffe mens skravla går løst. picmonkey-collage

+ Tenne lys

Dette er jeg glad i gjennom hele høsten også, men vinteren er intet unntak. Jeg kan gjerne kjøpe inn duftlys med duft av vanilje, eller annen jule/vinterduft. Selv har jeg jo en som lukter alt du forbinder med jul og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Hver gang den har vært tent lukter leiligheten vår av fersk bakst og kos. Det er rett og slett en varm og god duft som gir skikkelig god-følelse. Anbefales!

+ Bake noe godt til kvelden

Forskjellig bakst hører vell til om vinteren. Jeg føler det er på denne tiden hvertfall jeg spontant kan bake noe godt til å ha til kvelden. Gjerne skillingsboller, fylte horn eller annen hvetebakst. Før jul har vi jo alle de tradisjonelle julekakene, mens etter jul går det nok mer i hvetebaksten jeg nevnte. Favoritten er jo skillingsboller, eller snurringser som andre kaller dem, så det blir det helt klart laget i løpet av de neste månedene!

Og det er hvertfall det jeg nå kan komme på når det gjelder ting jeg liker å gjøre om vinteren. Litt av hvert og ikke minst ting som setter litt stemning! Jeg håper bare vi får litt mer snø etterhvert og ikke bare sludd og regn! Det blir litt mer depressivt i lengden.

Hva liker du best å gjøre om vinteren? Og hvorfor? 

Going nude!

 • 01.12.2016, 14:01


Det er ikke super lenge siden jeg skrev forrige innlegg om negler her på bloggen. Men dette er for fantastisk til og ikke dele med dere. Da jeg var i Spania var vi en liten (les: Lang) tur innom Primark, og jeg klarte å raske med meg disse fake neglene. Jeg gjorde det i et håp om at de skulle tilfredstille behovet mitt for fine og lange negler. Og OM det gjorde!! Herlighet.. Har helt ærlig aldri prøvd noen bedre fake negler. Og jeg betalte 1.50 euro, som er ca 10 kr. (Tror jeg må spørre mamma pent om hun kan kjøpe med litt flere farger hjem til meg til jul)

Nå når jeg skriver dette har jeg hatt neglene på en hel uke. Det er kun èn som har falt av, men det var min skyld. Jeg slo hånda mi ganske kraftig og da falt den ene neglen på tommelen av. (ugh, det hørtes mer ekkelt ut enn det egentlig var.) Og resten av neglene har sitti som støpt fra første stund. Jeg har pussa neglene ned til den lengden og formen jeg selv ville ha, så for meg var denne løsningen perfekt. Jeg har vaska, rydda, trent og levd livet på helt samme måte som jeg ellers gjør, og ikke noe av det har fått de til å dette av. Jeg er mektig imponert og kan ikke annet enn å faktisk dele dette med dere! Jeg har et rødt sett også, men tenker at jeg sparer det til litt nærmere jul. Røde julenegler er et must for meg i år!

Hva syntes du om neglene? Og har du noen gang opplevd at fake negler har sitti så godt?

It`s time to tell you my secret!

 • 01.12.2016, 10:46


God 1. Desember alle sammen!!! Jeg kan virkelig ikke tro at Desember endelig er her. Jeg har ventet på at denne tiden skulle komme så alt for lenge nå, og det føles virkelig som en halv evighet. Men nok om hvor lenge jeg har ventet, jeg har en nyhet å dele med dere! Denne måneden har jeg nemlig bestemt meg for å gå inn for noe jeg aldri har gått inn for før. Jeg skal nemlig ikke bare gjøre èn ny ting, men hele tre!

Nr. 1.

er at jeg startet forrige uke en ny serie på youtubekanalen min. Jeg har kalt den for GRFC, altså Get Ready for Christmas, og er en rekke videoer hvor jeg deler forskjellige ting som gjør deg klar til jul. Jeg har f.eks. «Outfit Ideas», «Christmas Apartment Tour» og «Giftguide». Det er kun noen få eksempler som er filmet/planlagt. Alt er planlagt allerede, og filmingen er igang. Så om du vil se disse videoene, som kommer nye to ganger i uken, så kan du følge youtubekanalen min HER. Og den aller første videoen i serien kan du se HER.

Nr. 2.

er at jeg skal ha Blogmas. Jeg fikk min inspirasjon fra Vlogmas her. Jeg skal da blogge hver eneste dag, minst en gang om dagen, gjennom hele Desember. Det siste halvåret har bloggen «tapt seg» når det kommer til antall innlegg i uken, men i Desember kommer det minst et nytt innlegg hver eneste dag! Mange innlegg er planlagt hittil, mens jeg mangler noen andre dager. Så om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om i Desember så er det bare å si i fra! Det kommer også til å bli flere giveaways i løpet av måneden, og den første kommer faktisk allerede i morgen!

Nr. 3.

er faktisk at jeg skal prøve meg på vlogmas. Jeg kommer ikke til å vlogge hver dag, men de dagene hvor vi finner på juleting og selvfølgelig de dagene jeg virkelig føler for å vlogge. Juleting er som f.eks. julegaveshopping, pepperkakebaking og annen baking, pynting av hjem og juletre, julemarkeder osv. Jeg har mange planer allerede og gleder meg til å dele alt med dere. Dette kommer også ut på youtubekanalen min, så om du følger den blir du stadig oppdatert og ikke minst så får du et MYYYE større innblikk i livet mitt på den måten.  Nå deler jeg generelt lite fra mitt personlige liv på bloggen.

Så jeg har nok å gjøre denne måneden. Jeg har kaanskje tatt på meg litt for mye, men jeg elsker å holde meg selv opptatt. Det er jo selvfølgelig viktig å nyte tiden også, men det klarer jeg samtidig som jeg vlogger, og det å blogge kan jeg gjøre enten om morningen eller kvelden. Og det at man kan forhåndsskrive innlegg er jo også en veldig god ting. Men jeg håper dere er like klare som meg for hva enn denne måneden måtte bringe. Og som sagt, det er ikke julaften jeg elsker, det er tiden opp mot den som er det beste med hele Desember!

Så jeg håper dere får en fantastisk start på en fantastisk måned! Og hva syntes du om mine planer for Desember? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits