Helene Lekven

A cozy new year!

  • 31.12.2015, 15:32


Har dere en fin siste dag i 2015? Selv sov vi lenge i dag før vi nøt en sein frokost. Vi har også sett Hjemme Alene 5, og laget dessert til i kveld, og rullekake av restene. Oppskriften på desserten skal dere få en annen dag. Tror det blir en god og deilig dessert sammen med noe sprudlende i glasset. Snart skal sminken på og outfitbilder skal tas. Så har nok av ting å gjøre frem til middagen skal startes på.

Jeg og Mathias er alene på nyttårsaften i år, så vi har bestemt oss for å kose oss med en skikkelig biffmiddag. Er ikke alltid man trenger å være med mange andre på dager som dette. Jeg tror vi kan ha en super fin date sammen i kveld uansett jeg, og jeg tror det blir en super start på det nye året.

Hvis jeg ikke blogger noe seinere i dag så håper jeg dere får en super fin kveld og at dere får den starten på det nye året som dere ønsker. Ha det gøy og nyt kvelden med gode venner!

Pleier du å gjøre mye ut av Nyttår? Skal du sette deg noen nyttårs forsetter?

Want it to last all day??

  • 29.12.2015, 17:23


Det er snart nyttår, og er det noe man gjerne vil så er det at sminken skal holde seg fresh og fin gjennom hele kvelden og hele natta. Dette er ikke like lett uten en god base! Jeg tenkte derfor å fortelle dere om hva jeg bruker for at den skal holde best mulig, også ville jeg vise dere et par andre produkter fra Elizabeth Arden som jeg virkelig har lagt min elsk på denne måneden.

 

I det siste har jeg brukt den nye primeren til Elizabeth Arden som kom ut nå i Desember. Jeg har tidligere ikke hatt noe særlig erfaring med primere. Jeg har prøvd et par, men har ikke helt følt at de gjorde jobben godt nok. Men når jeg prøvde denne merket jeg en enorm forskjell. Den holder sminken på plass gjennom hele dagen og sminken min pleier gjerne å forsvinne utover ettermiddagen når jeg ikke bruker den. Så om du er på utkikk etter en god primer så er denne verdt å kjøpe. Jeg vet ikke helt nøyaktig hva den koster, men når den holder så godt på sminken så syntes hvertfall jeg det er verdt det!

 

Jeg har også lagt min elsk på denne blushen. Det er en lys rosa farge, som egentlig er ganske kald-tonet noe som er mye finere på min hud. Om jeg får ting som er for varm-tonede blir det ikke seende så fint ut. Hvertfall ikke om vinteren. Er noe annet om sommeren og etter man har vært i syden så klart! Men denne er lett å ta på, det blir ikke for mye på den første gangen, men den er også lett å bygge opp om man ønsker mer farge, Ikke minst er dette et produkt som varer lenge, og da ser jeg ikke problemet med å betale litt mer for et kvalitetsprodukt. Men selvfølgelig, det handler litt om interesse og prioriteringer!

 

Mascaraen, wow. Forrige måned skrøt jeg jo veldig av Maybelline sin False Lashes mascara, men denne måneden har denne fra EA vunnet over Maybelline sin. Jeg får nemlig super lange, fine og separerte vipper med denne. Den gir litt volum, men ikke så alt for mye. For min del så gjør ikke det så mye, men kan jo hende du ønsker litt mer. Jeg skal bruke denne i min neste Get Ready With Me video som kommer opp i løpet av uken, så dere kan se hvordan den blir da!

 

Og til slutt har jeg funnet denne herligheten av en Bronzer/Highlighter. Jeg selv bruker den akkurat nå til en fin og naturlig contouring da alle de tre fargene sammen gir en fin og naturlig glød til huden min. Jeg vedder på at denne kan være fin på sommerbrun hud, men den er ikke farlig å bruke om vinteren heller altså. Mønsteret og fargene er det ikke å si noe på, gjør ikke noe at sminken ser fin ut også? 😃

 

Dette har vært mine Go-To produkter fra Elizabeth Arden i det siste. Neste gang tenkte jeg å vise dere mine go-to fra et litt mer prisvennlig merke. Kan jo ikke bare ha de dyre sakene å snakke om! Så tenker kanskje å ta produktene jeg griper etter fra Maybelline. Det er nemlig det «drug-store» merket jeg bruker mest. Så håper slike innlegg faller i smak.

Det er faktisk noe likende jeg skal starte med på youtube kanalen min også. Jeg skal lage sminkevideoer med kun sminke fra et og et merke. Altså en sminkevideo med kun sminke fra Elizabeth Arden, en med kun sminke fra Maybelline, en med kun sminke fra Nilens Jord, kun med L?oréal, osv! Så håper det er noe som også kan falle i smak hos dere som følger bloggen min. Jeg deler jo ikke lenger alle videoene mine her, men skal si i fra når de videoene blir lagt ut!

Har du en annen god primer jeg burde prøve? Og hva syntes du om den nye ideen min?

// Produktene er sponset

- Min kveldsrutine -

  • 27.12.2015, 15:33


Er det noe jeg stadig får spørsmål om så er det hvilke produkter jeg bruker om kvelden/morgenen. Så i dag tenkte jeg å vise dere min rutine om kvelden. Jeg bruker nemlig ikke så alt for mange produkter om kvelden. Det av den grunnen at når jeg skal legge meg er jeg trøtt og vil vell bare legge meg.

 

Men hvertfall så bruker jeg denne Micellar Cleansing Water fra Garnier for å fjerne alt av ansiktssminke. Jeg tar noen av den på en bomullspad før jeg fjerner sminken på vanlig måte. Har jeg mye sminke på kan det hende jeg må bruke et par pads. Er viktig å få med seg alt, og ikke sove med noe sminke på huden. Det er om natten huden skal lege seg selv vet dere, og da er det dumt å ha noe sminke igjen på huden.

Så tar jeg denne eyemakeup removeren fra Nilens Jord på en bomullspad og fjerner øyesminken min. Jeg har falt helt for denne da den lett fjerner selv vannfast mascara, og det er det ikke alle som er like gode på. Jeg har brukt denne i noen uker nå, og jeg kjenner at den er blant de beste jeg har prøvd. Så spørs nok ikke om jeg må skaffe meg en ny en av denne så fort den er tom!

Til slutt smører jeg et lag med denne nattkremen fra Elizabeth Arden. Det er en tjukk og fin gel som reparerer huden i løpet av natten. Noe som er veldig greit etter en lang dag med en del sminke på. Og huden min blir virkelig myk og fin etter å ha brukt denne!! Jeg bruker også noen ganger en ansiktsolje fra Weleda i stedet for denne fra Elizabeth Arden. Jeg syntes det er greit å variere litt innimellom.

 Men ja, det var min enkle og fine kveldsrutine. Man trenger ikke alltid å belaste huden med forskjellige skrubber og liknende. Innimellom er det veldig bra, men langt i fra hver eneste kveld. Da er gjerne det enkleste det beste!

Jeg prøver jo stadig nye produkter, så kan jo si at dette ikke er min faste rutine hele tiden. Den er min faste rutine akkurat for øyeblikket, men i Januar ser den nok litt annerledes igjen. Sånn er det når man har lyst til å prøve så mye. Men så er det jo litt som blir faste favoritter også da!

​Har du noen produkter du MÅ bruke om kvelden? Hva heter de, slik at jeg kan teste de? 😄

​// Eight Hour Night Cream og Eye Makeup Remover ? sponset

Den travleste tiden

  • 22.12.2015, 10:46


God morgen alle sammen. Nyter dere julen enda? Selv så føler jeg vell egentlig at jeg ikke har rukket alt det jeg ville rekke. Jeg har ikke sett alle julefilmene jeg ville se og jeg har så vidt akkurat blitt ferdig med julegavene. Jeg har vært litt for flink til å kjøpe ting til meg selv i år, noe som egentlig ikke ligner meg. Jeg pleier å elske og bruke så mye penger/følelser som mulig på de jeg er glad i. Og jeg har jo gjort det i år og, men når det kommer til meg selv så har jeg unnet meg en del mer enn jeg pleier å gjøre. Jaja, det må vell være lov innimellom?

Jakke – NY || Skjerf – Day by Birger et Mikkelsen || Topp – H&M || Veske – Michael Kors
Skjørt – Kappahl (Sponset) || Sko – Din Sko || Solbriller – RayBan

 I dag er planen en liten tur til byen med Mathias for å handle inn de to siste julegavene han må kjøpe. Vi skal også i løpet av dagen få sett en julefilm, det blir også en familiemiddag hos han, så dagen i dag er nok ganske full. Men jeg håper på å få til å filme en video til dere i dag. Jeg har vært litt sløv i det siste/ hatt lite med tid til overs, men på nyåret kommer jeg sterkt tilbake. Har nemlig masse spennende på planen fremover!

Bloggen har også kommet litt i andre rekke om dagen. Jeg vet ikke hvor mye dere legger merke til det, jeg mener hvem har egentlig tid til å lese så mye blogger om dagen? Selv har jeg ikke mye tid. Jeg får lest innom et par når jeg logger inn her på Nouw for å skrive til dere. Men om det er noe spesielt dere ønsker jeg skal blogge om fremover, så er det bare å si i fra. Jeg er åpen for det meste. Om det er at dere ønsker en spørsmålsrunde, eller noe spesielt om sminke, det neste jeg ønsker å kjøpe osv. Bring it on!

Hva syntes dere om antrekket, og hva kunne dere tenke dere at jeg blogget om?

Glazed Apple!

  • 20.12.2015, 13:00


I fjor var jeg en av de som utsatte det å kjøpe noe fra jule-luktene til the Body Shop. Men i år skulle jeg ikke gjøre den samme tabben. Jeg falt nemlig i fjor for Glazed Apple lukten, men jeg kjøpte den aldri og plutselig var den borte fra butikkene. Og da angret jeg selvfølgelig veldig på at jeg ikke hadde bare kjøpt den med en gang, men nå gjorde jeg det hvertfall mens jeg var i Oslo. Så nå er denne serien endelig i mine hender!

Jeg valgte å kjøpe tinn-boksen med litt diverse produkter i, og jeg syntes dette også er en veldig fin julegave om du ikke helt hva du skal kjøpe til noen. Du får nemlig fire små produkter, alle som er super bra. Og jeg gleder meg spesielt til å prøve skrubben. Og dusjsåpen. Og bodylotionen. Og body Butteret. Jah, jeg gleder meg til å prøve alt! Snakk om å være freslt når det kommer til en god lukt altså!

 Det var visst en annen en som syntes det lukta litt godt også!

Akkurat nå er jeg på vei ut døra da jeg skal hente Mathias på flyplassen. Det blir så godt å se han igjen og ikke minst ha han hjemme i hele tre uker! De ukene skal vi nyte til det fulleste altså. Vi skal i kveld på et lite julebord med Per og Emilie, også blir du jo litt andre middager her og der før vi reiser på hytta første juledag. Blir nok veldig deilig å komme opp dit også, i og med at vi ikke har vært oppe siden vi var der i Juli!

Har du prøve noe fra noen av jule-luktene til the Body Shop? Hvilke liker du best?

Need some inspiration?

  • 19.12.2015, 13:00


Hei og god dag alle sammen! Har dere det bra? Jeg har min siste dag på jobb for i år i dag, så det skal bli litt deilig og jeg gleder meg til alle de kommende festlighetene. Selv starter jeg allerede i kveld, og jeg tror det blir bra altså. Og om du også skal på noe julebord eller en fest, og om du trenger inspirasjon til en sminkelook, tenkte jeg at jeg kunne dele med dere den siste videoen min.

Jeg har jo ikke lagt ut en video på halvannen uke, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Og jeg driver og planlegger en serie jeg skal starte med på youtube på nyåret. Mer om det vil jeg fortelle seinere, men det jeg kan si er at jeg tror og håper det vil slå an. Jeg legger hvertfall mye tid og penger inn i det prosjektet! Men yes, tilbake til denne ukens video, her har du inspirasjon til kveldens sminke:

Håper dette ga deg litt inspirasjon, og som du kanskje skjønte er det sånn jeg gikk da jeg var på Kurt Nilsen konserten tidligere i uken. Ikke at man så det ut mot kvelden, for tårene hadde rent som bare det pga kulda, men det var hvertfall slik det skulle se ut!

Håper dere likte videoen, og la meg gjerne vite om det er noen spesielle looks dere vil jeg skal prøve meg på! Send meg bilder eller link dem i kommentarfeltet, and I will se what I can do.

My Go-To Foundation!

  • 18.12.2015, 10:00


Jeg har lenge brukt No. 7 sin lift & luminate foundation, og jeg liker den fortsatt veldig godt. Men i det siste har denne fra Nilens Jord blitt den jeg griper mest etter. Det er vell kanskje fordi den passer hudfargen min litt mer akkurat nå, men også fordi jeg liker veldig godt hvordan den er og føles på huden min. Foundationen heter Second Skin Serum Foundation og er i fargen 547 Nude. Det er en vannbasert foundation, og det er ikke noe jeg har prøvd før. Og jeg må si at denne er mye mer flytende enn den fra No. 7. Men jeg liker det egentlig ganske godt!

 
 
 Foundation holder seg fin på huden og det går an å bygge opp dekkevnen til en viss grad. Men hva har man evt concealer til mon tro? Jeg liker hvertfall denne veldig godt for øyeblikket, og holder meg godt til denne. Men jeg kjenner jeg er blitt mer åpen til å prøve nye foundations, det er ikke bare én som er svaret. Det er mange andre der ute som passer min type hud. Som er normal til tørr hud. Så om du har samme type hud som meg, så tror jeg du vil like denne!

Har du en prøvd en slik type foundation før? Og har du noen andre foundations å anbefale meg? 

​// Produktet er sponset

A touch of blue!

  • 17.12.2015, 14:00


 
 
 
 

Skjørt ? Gina Tricot || Jakke ? Kappahl (sponset) || Skjorte ? H&M || Strømpebukse ? Primark
Veske ? Day by Birger et Mikkelsen || Solbriller ? Ray Ban || Sko ? DinSko || Skjerf ? Kappahl (sponset)

 
 Dette var tirsdagens outfit, og jeg er så glad jeg tok med meg den veska. Jeg får jo plass til så mye oppi den, og når jeg i tillegg skulle ha med gavene til Kristina, så var det greit å ha litt ekstra plass. Men når det kom til konserten så hadde jeg med meg en liten cross-body veske jeg brukte istedet. Jeg og Kristina hadde nemlig fått med oss en del fra de møtene vi hadde vært på, og vi (jeg..)hadde shoppet litt, så vi fant ut at det var greit å leie et oppbevaringsskap på OsloS.

Men i dag derimot er jeg tilbake igjen på jobb på caféen og blir det til vi stenger i ettermiddag. Men jeg håper dere får super fin dag i dag og at dere nyter helgen som kommer i morgen. Dere må huske å ikke stresse for mye nå, man skal nyte denne herlige juletiden!

Ha en fin dag alle, og er det bare jeg som er lite flink til å bruke farger om vinteren? 

Off to Oslo..

  • 15.12.2015, 10:00


 again! Mye i Oslo sa du? Ja det ble det akkurat nå. Men i dag har jeg så mye gøy på planen av jeg kan nesten ikke vente med å komme meg avgårde. Jeg skal først inn for å møte Kristina og på litt bloggmøter. Det blir sikkert litt shopping innimellom og. Før Erica kommer inn for å bli med oss å spise og på julekonsert med selveste Kurt Nilsen. Dette har jeg gledet meg lenge til nå, og jeg vet jeg kommer til å ha såå julefølelse etter denne dagen!

Jeg håper hvertfall at dere får en super tirsdag! Har du vært på noen julekonsert i år, eller skal du? 

Det lille ekstra?

  • 14.12.2015, 13:00


Forrige uke nevnte jeg jo hvordan jeg passer på at jeg får fin hud til jul. Denne uken tenke jeg å tipse dere om hvordan jeg får volum i håret til jul! Jeg har utrolig flatt og livløst hår og noen ganger er det bare umulig å kontrollere. Jeg har prøvd så mye, men ingeting har funket. Før nå!

Jeg har begynt med denne shampoen fra John Frieda som skal gi volum. Shampoen elsket jeg fra første øyeblikk da den skummet utrolig mye. Jeg elsker slike produkter som skummer mye da du slipper å ha like mye av produktet i håret som ellers. Så bare det fengslet meg fra første sekund.

Balsamen er også utrolig god. Den er myk og fin og ikke minst lett å jobbe med. Jeg er også ganske kresen når det kommer til balsamer, og er egentlig ikke så glad i å bruke det hele tiden. Men denne er så lett og fin for håret at det har ikke vært noe problem!

Men det jeg tror er den største hemmeligheten er det å bruke denne 7 day volume treatment. Denne skal masseres inn i røttene der du ønsker volum etter at du har klemt ut overflødig med vann ut av håret. Du skal la denne behandlingen være i mellom 3 og 5 minutter. Men for å være helt ærlig så er jeg ikke så nøye. Jeg har den i litt mens jeg vasker kroppen og slikt før jeg skyller det ut. Og for en som har null volum fra før av så skal det ikke så mye til før man fikk mye volum av denne. Så jeg ble slått i bakken første gang.

 Men den behandlingen burde du ikke bruke hver dag. Jeg pleier å vakse håret to eller tre ganger før jeg bruker den igjen. Det av den grunnen at det står bak på flaske at det skal gjøres slik! Men kan jo skjønne litt hvorfor. Det er nok en belastning på håret å få en slik kur hver dag!

Jeg er hvertfall blitt frelst når det kommer til denne serien. Jeg mener, hvem vil vell ikke ha litt volum i et ellers flatt hår? Det vil jeg, og det skal jeg fra nå av! 😄

Har du noen andre volumprodukter som du syntes funker? Og har du evt prøvd denne serien? 

// Produktene er sponset

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits