Helene Lekven

A cozy new year!

  • 31.12.2015, 15:32


Har dere en fin siste dag i 2015? Selv sov vi lenge i dag fr vi nt en sein frokost. Vi har ogs sett Hjemme Alene 5, og laget dessert til i kveld, og rullekake av restene. Oppskriften p desserten skal dere f en annen dag. Tror det blir en god og deilig dessert sammen med noe sprudlende i glasset. Snart skal sminken p og outfitbilder skal tas. S har nok av ting gjre frem til middagen skal startes p.

Jeg og Mathias er alene p nyttrsaften i r, s vi har bestemt oss for kose oss med en skikkelig biffmiddag. Er ikke alltid man trenger vre med mange andre p dager som dette. Jeg tror vi kan ha en super fin date sammen i kveld uansett jeg, og jeg tror det blir en super start p det nye ret.

Hvis jeg ikke blogger noe seinere i dag s hper jeg dere fr en super fin kveld og at dere fr den starten p det nye ret som dere nsker. Ha det gy og nyt kvelden med gode venner!

Pleier du gjre mye ut av Nyttr? Skal du sette deg noen nyttrs forsetter?

Want it to last all day??

  • 29.12.2015, 17:23


Det er snart nyttr, og er det noe man gjerne vil s er det at sminken skal holde seg fresh og fin gjennom hele kvelden og hele natta. Dette er ikke like lett uten en god base! Jeg tenkte derfor fortelle dere om hva jeg bruker for at den skal holde best mulig, ogs ville jeg vise dere et par andre produkter fra Elizabeth Arden som jeg virkelig har lagt min elsk p denne mneden.

 

I det siste har jeg brukt den nye primeren til Elizabeth Arden som kom ut n i Desember. Jeg har tidligere ikke hatt noe srlig erfaring med primere. Jeg har prvd et par, men har ikke helt flt at de gjorde jobben godt nok. Men nr jeg prvde denne merket jeg en enorm forskjell. Den holder sminken p plass gjennom hele dagen og sminken min pleier gjerne forsvinne utover ettermiddagen nr jeg ikke bruker den. S om du er p utkikk etter en god primer s er denne verdt kjpe. Jeg vet ikke helt nyaktig hva den koster, men nr den holder s godt p sminken s syntes hvertfall jeg det er verdt det!

 

Jeg har ogs lagt min elsk p denne blushen. Det er en lys rosa farge, som egentlig er ganske kald-tonet noe som er mye finere p min hud. Om jeg fr ting som er for varm-tonede blir det ikke seende s fint ut. Hvertfall ikke om vinteren. Er noe annet om sommeren og etter man har vrt i syden s klart! Men denne er lett ta p, det blir ikke for mye p den frste gangen, men den er ogs lett bygge opp om man nsker mer farge, Ikke minst er dette et produkt som varer lenge, og da ser jeg ikke problemet med betale litt mer for et kvalitetsprodukt. Men selvflgelig, det handler litt om interesse og prioriteringer!

 

Mascaraen, wow. Forrige mned skrt jeg jo veldig av Maybelline sin False Lashes mascara, men denne mneden har denne fra EA vunnet over Maybelline sin. Jeg fr nemlig super lange, fine og separerte vipper med denne. Den gir litt volum, men ikke s alt for mye. For min del s gjr ikke det s mye, men kan jo hende du nsker litt mer. Jeg skal bruke denne i min neste Get Ready With Me video som kommer opp i lpet av uken, s dere kan se hvordan den blir da!

 

Og til slutt har jeg funnet denne herligheten av en Bronzer/Highlighter. Jeg selv bruker den akkurat n til en fin og naturlig contouring da alle de tre fargene sammen gir en fin og naturlig gld til huden min. Jeg vedder p at denne kan vre fin p sommerbrun hud, men den er ikke farlig bruke om vinteren heller alts. Mnsteret og fargene er det ikke si noe p, gjr ikke noe at sminken ser fin ut ogs? 😃

 

Dette har vrt mine Go-To produkter fra Elizabeth Arden i det siste. Neste gang tenkte jeg vise dere mine go-to fra et litt mer prisvennlig merke. Kan jo ikke bare ha de dyre sakene snakke om! S tenker kanskje ta produktene jeg griper etter fra Maybelline. Det er nemlig det drug-store merket jeg bruker mest. S hper slike innlegg faller i smak.

Det er faktisk noe likende jeg skal starte med p youtube kanalen min ogs. Jeg skal lage sminkevideoer med kun sminke fra et og et merke. Alts en sminkevideo med kun sminke fra Elizabeth Arden, en med kun sminke fra Maybelline, en med kun sminke fra Nilens Jord, kun med L?oral, osv! S hper det er noe som ogs kan falle i smak hos dere som flger bloggen min. Jeg deler jo ikke lenger alle videoene mine her, men skal si i fra nr de videoene blir lagt ut!

Har du en annen god primer jeg burde prve? Og hva syntes du om den nye ideen min?

// Produktene er sponset

- Min kveldsrutine -

  • 27.12.2015, 15:33


Er det noe jeg stadig fr sprsml om s er det hvilke produkter jeg bruker om kvelden/morgenen. S i dag tenkte jeg vise dere min rutine om kvelden. Jeg bruker nemlig ikke s alt for mange produkter om kvelden. Det av den grunnen at nr jeg skal legge meg er jeg trtt og vil vell bare legge meg.

 

Men hvertfall s bruker jeg denne Micellar Cleansing Water fra Garnier for fjerne alt av ansiktssminke. Jeg tar noen av den p en bomullspad fr jeg fjerner sminken p vanlig mte. Har jeg mye sminke p kan det hende jeg m bruke et par pads. Er viktig f med seg alt, og ikke sove med noe sminke p huden. Det er om natten huden skal lege seg selv vet dere, og da er det dumt ha noe sminke igjen p huden.

S tar jeg denne eyemakeup removeren fra Nilens Jord p en bomullspad og fjerner yesminken min. Jeg har falt helt for denne da den lett fjerner selv vannfast mascara, og det er det ikke alle som er like gode p. Jeg har brukt denne i noen uker n, og jeg kjenner at den er blant de beste jeg har prvd. S sprs nok ikke om jeg m skaffe meg en ny en av denne s fort den er tom!

Til slutt smrer jeg et lag med denne nattkremen fra Elizabeth Arden. Det er en tjukk og fin gel som reparerer huden i lpet av natten. Noe som er veldig greit etter en lang dag med en del sminke p. Og huden min blir virkelig myk og fin etter ha brukt denne!! Jeg bruker ogs noen ganger en ansiktsolje fra Weleda i stedet for denne fra Elizabeth Arden. Jeg syntes det er greit variere litt innimellom.

 Men ja, det var min enkle og fine kveldsrutine. Man trenger ikke alltid belaste huden med forskjellige skrubber og liknende. Innimellom er det veldig bra, men langt i fra hver eneste kveld. Da er gjerne det enkleste det beste!

Jeg prver jo stadig nye produkter, s kan jo si at dette ikke er min faste rutine hele tiden. Den er min faste rutine akkurat for yeblikket, men i Januar ser den nok litt annerledes igjen. Snn er det nr man har lyst til prve s mye. Men s er det jo litt som blir faste favoritter ogs da!

​Har du noen produkter du M bruke om kvelden? Hva heter de, slik at jeg kan teste de? 😄

​// Eight Hour Night Cream og Eye Makeup Remover ? sponset

Den travleste tiden

  • 22.12.2015, 10:46


God morgen alle sammen. Nyter dere julen enda? Selv så føler jeg vell egentlig at jeg ikke har rukket alt det jeg ville rekke. Jeg har ikke sett alle julefilmene jeg ville se og jeg har så vidt akkurat blitt ferdig med julegavene. Jeg har vært litt for flink til å kjøpe ting til meg selv i år, noe som egentlig ikke ligner meg. Jeg pleier å elske og bruke så mye penger/følelser som mulig på de jeg er glad i. Og jeg har jo gjort det i år og, men når det kommer til meg selv så har jeg unnet meg en del mer enn jeg pleier å gjøre. Jaja, det må vell være lov innimellom?

Jakke – NY || Skjerf – Day by Birger et Mikkelsen || Topp – H&M || Veske – Michael Kors
Skjørt – Kappahl (Sponset) || Sko – Din Sko || Solbriller – RayBan

 I dag er planen en liten tur til byen med Mathias for å handle inn de to siste julegavene han må kjøpe. Vi skal også i løpet av dagen få sett en julefilm, det blir også en familiemiddag hos han, så dagen i dag er nok ganske full. Men jeg håper på å få til å filme en video til dere i dag. Jeg har vært litt sløv i det siste/ hatt lite med tid til overs, men på nyåret kommer jeg sterkt tilbake. Har nemlig masse spennende på planen fremover!

Bloggen har også kommet litt i andre rekke om dagen. Jeg vet ikke hvor mye dere legger merke til det, jeg mener hvem har egentlig tid til å lese så mye blogger om dagen? Selv har jeg ikke mye tid. Jeg får lest innom et par når jeg logger inn her på Nouw for å skrive til dere. Men om det er noe spesielt dere ønsker jeg skal blogge om fremover, så er det bare å si i fra. Jeg er åpen for det meste. Om det er at dere ønsker en spørsmålsrunde, eller noe spesielt om sminke, det neste jeg ønsker å kjøpe osv. Bring it on!

Hva syntes dere om antrekket, og hva kunne dere tenke dere at jeg blogget om?

Glazed Apple!

  • 20.12.2015, 13:00


I fjor var jeg en av de som utsatte det å kjøpe noe fra jule-luktene til the Body Shop. Men i år skulle jeg ikke gjøre den samme tabben. Jeg falt nemlig i fjor for Glazed Apple lukten, men jeg kjøpte den aldri og plutselig var den borte fra butikkene. Og da angret jeg selvfølgelig veldig på at jeg ikke hadde bare kjøpt den med en gang, men nå gjorde jeg det hvertfall mens jeg var i Oslo. Så nå er denne serien endelig i mine hender!

Jeg valgte å kjøpe tinn-boksen med litt diverse produkter i, og jeg syntes dette også er en veldig fin julegave om du ikke helt hva du skal kjøpe til noen. Du får nemlig fire små produkter, alle som er super bra. Og jeg gleder meg spesielt til å prøve skrubben. Og dusjsåpen. Og bodylotionen. Og body Butteret. Jah, jeg gleder meg til å prøve alt! Snakk om å være freslt når det kommer til en god lukt altså!

 Det var visst en annen en som syntes det lukta litt godt også!

Akkurat nå er jeg på vei ut døra da jeg skal hente Mathias på flyplassen. Det blir så godt å se han igjen og ikke minst ha han hjemme i hele tre uker! De ukene skal vi nyte til det fulleste altså. Vi skal i kveld på et lite julebord med Per og Emilie, også blir du jo litt andre middager her og der før vi reiser på hytta første juledag. Blir nok veldig deilig å komme opp dit også, i og med at vi ikke har vært oppe siden vi var der i Juli!

Har du prøve noe fra noen av jule-luktene til the Body Shop? Hvilke liker du best?

Need some inspiration?

  • 19.12.2015, 13:00


Hei og god dag alle sammen! Har dere det bra? Jeg har min siste dag p jobb for i r i dag, s det skal bli litt deilig og jeg gleder meg til alle de kommende festlighetene. Selv starter jeg allerede i kveld, og jeg tror det blir bra alts. Og om du ogs skal p noe julebord eller en fest, og om du trenger inspirasjon til en sminkelook, tenkte jeg at jeg kunne dele med dere den siste videoen min.

Jeg har jo ikke lagt ut en video p halvannen uke, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Og jeg driver og planlegger en serie jeg skal starte med p youtube p nyret. Mer om det vil jeg fortelle seinere, men det jeg kan si er at jeg tror og hper det vil sl an. Jeg legger hvertfall mye tid og penger inn i det prosjektet! Men yes, tilbake til denne ukens video, her har du inspirasjon til kveldens sminke:

Hper dette ga deg litt inspirasjon, og som du kanskje skjnte er det snn jeg gikk da jeg var p Kurt Nilsen konserten tidligere i uken. Ikke at man s det ut mot kvelden, for trene hadde rent som bare det pga kulda, men det var hvertfall slik det skulle se ut!

Hper dere likte videoen, og la meg gjerne vite om det er noen spesielle looks dere vil jeg skal prve meg p! Send meg bilder eller link dem i kommentarfeltet, and I will se what I can do.

My Go-To Foundation!

  • 18.12.2015, 10:00


Jeg har lenge brukt No. 7 sin lift & luminate foundation, og jeg liker den fortsatt veldig godt. Men i det siste har denne fra Nilens Jord blitt den jeg griper mest etter. Det er vell kanskje fordi den passer hudfargen min litt mer akkurat n, men ogs fordi jeg liker veldig godt hvordan den er og fles p huden min. Foundationen heter Second Skin Serum Foundation og er i fargen 547 Nude. Det er en vannbasert foundation, og det er ikke noe jeg har prvd fr. Og jeg m si at denne er mye mer flytende enn den fra No. 7. Men jeg liker det egentlig ganske godt!

 
 
 Foundation holder seg fin p huden og det gr an bygge opp dekkevnen til en viss grad. Men hva har man evt concealer til mon tro? Jeg liker hvertfall denne veldig godt for yeblikket, og holder meg godt til denne. Men jeg kjenner jeg er blitt mer pen til prve nye foundations, det er ikke bare n som er svaret. Det er mange andre der ute som passer min type hud. Som er normal til trr hud. S om du har samme type hud som meg, s tror jeg du vil like denne!

Har du en prvd en slik type foundation fr? Og har du noen andre foundations anbefale meg? 

​// Produktet er sponset

A touch of blue!

  • 17.12.2015, 14:00


 
 
 
 

Skjrt ? Gina Tricot || Jakke ? Kappahl (sponset) || Skjorte ? H&M || Strmpebukse ? Primark
Veske ? Day by Birger et Mikkelsen || Solbriller ? Ray Ban || Sko ? DinSko || Skjerf ? Kappahl (sponset)

 
 Dette var tirsdagens outfit, og jeg er s glad jeg tok med meg den veska. Jeg fr jo plass til s mye oppi den, og nr jeg i tillegg skulle ha med gavene til Kristina, s var det greit ha litt ekstra plass. Men nr det kom til konserten s hadde jeg med meg en liten cross-body veske jeg brukte istedet. Jeg og Kristina hadde nemlig ftt med oss en del fra de mtene vi hadde vrt p, og vi (jeg..)hadde shoppet litt, s vi fant ut at det var greit leie et oppbevaringsskap p OsloS.

Men i dag derimot er jeg tilbake igjen p jobb p cafen og blir det til vi stenger i ettermiddag. Men jeg hper dere fr super fin dag i dag og at dere nyter helgen som kommer i morgen. Dere m huske ikke stresse for mye n, man skal nyte denne herlige juletiden!

Ha en fin dag alle, og er det bare jeg som er lite flink til bruke farger om vinteren? 

Off to Oslo..

  • 15.12.2015, 10:00


 again! Mye i Oslo sa du? Ja det ble det akkurat nå. Men i dag har jeg så mye gøy på planen av jeg kan nesten ikke vente med å komme meg avgårde. Jeg skal først inn for å møte Kristina og på litt bloggmøter. Det blir sikkert litt shopping innimellom og. Før Erica kommer inn for å bli med oss å spise og på julekonsert med selveste Kurt Nilsen. Dette har jeg gledet meg lenge til nå, og jeg vet jeg kommer til å ha såå julefølelse etter denne dagen!

Jeg håper hvertfall at dere får en super tirsdag! Har du vært på noen julekonsert i år, eller skal du? 

Det lille ekstra?

  • 14.12.2015, 13:00


Forrige uke nevnte jeg jo hvordan jeg passer på at jeg får fin hud til jul. Denne uken tenke jeg å tipse dere om hvordan jeg får volum i håret til jul! Jeg har utrolig flatt og livløst hår og noen ganger er det bare umulig å kontrollere. Jeg har prøvd så mye, men ingeting har funket. Før nå!

Jeg har begynt med denne shampoen fra John Frieda som skal gi volum. Shampoen elsket jeg fra første øyeblikk da den skummet utrolig mye. Jeg elsker slike produkter som skummer mye da du slipper å ha like mye av produktet i håret som ellers. Så bare det fengslet meg fra første sekund.

Balsamen er også utrolig god. Den er myk og fin og ikke minst lett å jobbe med. Jeg er også ganske kresen når det kommer til balsamer, og er egentlig ikke så glad i å bruke det hele tiden. Men denne er så lett og fin for håret at det har ikke vært noe problem!

Men det jeg tror er den største hemmeligheten er det å bruke denne 7 day volume treatment. Denne skal masseres inn i røttene der du ønsker volum etter at du har klemt ut overflødig med vann ut av håret. Du skal la denne behandlingen være i mellom 3 og 5 minutter. Men for å være helt ærlig så er jeg ikke så nøye. Jeg har den i litt mens jeg vasker kroppen og slikt før jeg skyller det ut. Og for en som har null volum fra før av så skal det ikke så mye til før man fikk mye volum av denne. Så jeg ble slått i bakken første gang.

 Men den behandlingen burde du ikke bruke hver dag. Jeg pleier å vakse håret to eller tre ganger før jeg bruker den igjen. Det av den grunnen at det står bak på flaske at det skal gjøres slik! Men kan jo skjønne litt hvorfor. Det er nok en belastning på håret å få en slik kur hver dag!

Jeg er hvertfall blitt frelst når det kommer til denne serien. Jeg mener, hvem vil vell ikke ha litt volum i et ellers flatt hår? Det vil jeg, og det skal jeg fra nå av! 😄

Har du noen andre volumprodukter som du syntes funker? Og har du evt prøvd denne serien? 

// Produktene er sponset

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits