Helene Lekven

Årets første og ting som ikke går helt etter planen!

  • 27.11.2016, 13:10


På torsdag fikk jeg veldig spontant lyst til å lage pepperkaker. Så pepperkaker ble det. Plutselig hadde vi vært på butikken og var igang med bakingen mens vi så på Hjemme Alene 1 etterfulgt av Arthur Christmas. Så gjett om vi koste oss med «hjemmelagde» pepperkaker! Jeg sier «hjemmelagde» i og med at vi ikke lagde deigen selv. Men de smakte deilig og ikke minst ble det en koselig julekveld på en tilfeldig Torsdag! Spontaniteten lenge leve, sier nå jeg!

Føler slike dager blir enda mer spesielle når de ikke er planlagt og plutselig bare skjer. Det er hvertfall noen som ikke skjedde så mye av før vi flyttet sammen. Det er mye lettere å finne på slike spontane ting som det nå. Vi skulle forresten også pynte leiligheten og juletreet på fredag sammen med Elinor, men det ble desverre ikke noe av. Vi fikk begynt på det å pynte leiligheten, men noe juletrepynting ble det nok ikke. Vi tok juletreet opp av kjelleren og ante fred og ingen fare inntil vi skulle sette bitene sammen. Da viste det seg at den øverste delen av et juletre på 180 cm ikke lenger eksisterte. Vi hadde ikke fått med oss hele når vi flytta i sommer, av en eller annen grunn?

Så det var det juletreet. Men vi dro avgårde i går kveld for å kjøpe nytt. Så et pyntet juletre er nå oppe til 1. Søndag i advent! Hvis du lurer på hvorfor i alle dager jeg pynter så tidlig kan du lese om det i dette innlegget. Men ja, ellers har det ikke skjedd så mye denne helgen, jeg har jobba med blogg, jeg har jobba for pappa og jeg har vært på trening. En forholdsvis rolig helg, men kjente det var greit denne gangen!

Håper du har hatt en fin helg, og ha en enda bedre start på den nye uken i morgen! Nå er vi faktisk snart i Desember dere!! 

My Go-To Red Lipstick

  • 25.11.2016, 08:01


Det er ingen hemmelighet at det finnes et enormt utvalg med røde leppestifter på markedet. Det finnes røde med en matt finish, glossy finish, rødbrune, sterke røde og mye mye mer. Jeg har en matt rød leppestift på ønskelista, men den er så dyr at jeg ikke tør å tenke tanken en gang. Men det er ikke det jeg ville snakke om nå. Nå ville jeg dele med dere min go-to når det kommer til berry red lipsticks! Jeg fant nemlig den nydeligste og friskeste rødfargen på matbutikken i Spania. Den kostet i underkant av 5 euro, og da var det ikke et spørsmål om den skulle bli med meg hjem. Jeg mener? En lekker og superbra leppestift til under 50 kr. Det får du ikke i Norge!!

Leppestiften er fra merket Rimmel London, som vi desverre ikke har i Norge. Men du kan helt trygt og fint bestille HERFRA. Jeg har bestilt fra FeelUnique flere ganger, og har ingen dårlige opplevelser med å bestille derfra. Om du vil ha nøyaktig den leppestiften jeg viser dere på bildene så finner dere den HER. Den er i farge nr. 107! De har faktisk 52% avslag I DAG, så hvorfor ikke bestille et par til deg selv og en ekstra som du kan gi bort i julegave? Jeg tror hvertfall jeg skal bestille meg noen, jeg er nemlig superfornøyd med denne jeg har fra før av. Så det vil si at nå kan du faktisk få denne leppestiften til 28 kr! UNDER 30 kr dere! Wow. 

Leppestiften har en matt til glossy finish, noe jeg selv liker veldig godt. Da er de gjerne litt mer fuktighetsgivende. Den er lett å påføre, men smitter forholdsvis lett over på andre om du er borti dem med en gang du har tatt den på. Men den går ikke utenfor linjene, dette har hvertfall ikke jeg opplevd, og jeg har brukt den så og si hver dag den siste uken. Den er ekstremt pigmentert, og gir farge til leppene også etter at den har forsvunnet. Denne er nok finest å påføre med jevne mellomrom, slik at du ikke kun har leppestift ytterst og ikke i midten av leppene. Men det å påføre den på nytt er ikke noe problem for meg, da vet jeg til en hver tid at den ser bra ut!

Den ser hakket mer rosa ut på bildene, men der må jeg nok skylde på redigeringen min. Dette er en nydelig berryrød leppestift som jeg har fått helt hekta på. Jeg føler dette kommer til å være min go-to den neste måneden da rød lepper er den største trenden. Man har ingen unnskyldning til og ikke bruke mye røde lepper opp mot jul altså! Den er hvertfall en stor favoritt nå, kan hende det forandrer seg i løpet av de neste ukene. Plutselig står jeg på et bilde med knæsh rød leppestift og ikke berry rød. Haha, kanskje rare navn jeg kommer med nå, men står fast på de norske ordene. Snakker mest om sminke på engelsk, og da er det vanskeligere å snakke om dem på norsk.

Dette er forreste ikke noen annonnse på noen måte. Måtte gjøre om på innlegget da jeg faktisk så de hadde et bedre tilbud i dag enn det de hadde tidligere i uken da jeg skrev innlegget. Det er kun et genuint tips jeg ville dele med dere. Dere kan jo tross alt spare en helt del penger! 

Men hva syntes du om leppestiften? Og har du prøvd noe fra Rimmel London før? 

10 ting jeg gleder meg til i Desember (førjulstiden)

  • 23.11.2016, 08:00


Desember nærmer seg og jeg tenkte at det endelig var litt små greit å komme med det første juleinnlegget. Jeg satt nemlig for noen dager siden og tenkte på alt jeg gledet meg til den neste måneden, eller ja, generelt førjulstiden. Det er så mye jeg kjenner gleden av rundt jul, og selv om jeg vet dette ikke gjelder for alle, vil jeg veldig gjerne dele med dere de tingene jeg gleder meg til. Jeg koser meg nemlig mye mer i løpet av førjulstiden enn det jeg gjør julaften. Selvfølgelig jeg har det bra og koser meg masse da også, men innerst inne vet jeg at det betyr at all den koselige tiden snart er over? Men ja, tingene jeg gleder meg til:

1. Bake pepperkaker og dekorere dem

Pepperkaker hører helt klart julen med og med min kjære samboer i hus tror jeg ikke det blir laget pepperkaker bare èn gang i Desember. Vi har også planer om å gå all inn på pepperkakehuset i år, men om vi får det til er en annen sak! Vi har sett på litt ideer på Pinterest, men å prøve seg på noen av dem er jo nesten en fornærmelse overfor dem, for vi kommer aldri til å klare det så bra! Men hva enn vi finner, skal vi hvertfall gjøre vårt absolutt beste! Det er det viktigste.

2. Høre på mer julesanger

Jeg skal innrømme at jeg har jukset og hørt på en del julesanger allerede. Men jeg har to lister. Jeg har en liste med engelske julesanger, og en liste med de gamle, kjære og tradisjonsrike norske sangene. Så jeg har hørt en stund på den engelske, men å nærme med det norske har jeg på ingen måte tenkt til å nærme meg før Desember starter. Ikke en gang når leiligheten skal pyntes i helgen. Ja, vi skal pynte leiligheten allerede til helgen, men kommer straks tilbake til det.picmonkey-collage

3. At det er mer akseptert å ha julefølelse

Jeg gleder meg til Desember for da er det som sagt mer akseptert å ha julefølelse. At det er mer akseptert å spille julemusikk, se på julefilmer, og ja rett og slett gjøre alt som har med jul å gjøre. Jeg har nå gått med julefølelse i over en måned, så kjenner jeg gleder meg til det virkelig er akseptert å ha julefølelse.

4. Pynte leiligheten til jul.

Som jeg sa i punkt nummer 3, skal jeg og Mathias pynte leiligheten allerede i helgen. Dette er det selvfølgelig en grunn til, ellers hadde jeg nok ikke pyntet før vi hvertfall var inne i Desember. Jeg vil ikke helt oppgi grunnen til at jeg må pynte så tidlig enda, det får dere heller vite neste uke. Jeg må nemlig i år ligge litt før skjema, så passer forsåvidt godt at jeg har gjort det siden midten av oktober. Men jeg bruker kanskje grunnen til at jeg skal pynte som en ekstra god unnskyldning. Det gjør meg hvertfall ikke noe å pynte allerede. Jeg gleder meg jeg!

5. Julekvelder med venner

Julekvelder med venner hvor du enten baker pepperkaker, spiser julegrøt og hører på musikk eller rett og slett bare har en skikkelig julemiddag sammen. Det og dele tiden med familie og venner er jo viktig i førjulstiden og ikke minst romjulen. Derfor gleder jeg meg veldig til jeg skal få arrangere julegrøt, juleverksteder, og andre julekvelder. Arrangere ting er jeg kanskje litt for glad i, og gjett om det blir forsterket på denne tiden av året.picmonkey-collage2

6. Juleverksted

Juleverksted er faktisk noe jeg ikke har hatt på flere år. Men i år har jeg og en venninne allerede funnet ut at vi MÅ ha juleverksted  hvor vi lager merkelapper til gaver, pakker inn gaver med litt ekstra effort og mye mye mer. Vi må jo selvfølgelig dra inn litt gamle gleder som å lage snøkrystaller av ark osv. Men juleverksted blir det hvertfall, og bloggen blir helt sikkert oppdatert etter noe så koselig som det!

7. Pakke inn julegaver

Som jeg kort nevnte over så liker jeg og bruke mer tid på innpakningen på gaver. Det er ikke alle man har tid til å gjøre det på, men enkelte gaver tar jeg meg ekstra godt tid på. Gjerne mens jeg enten sitter foran peisen med julemusikk eller mens jeg ser en av favoritt julefilmene mine. Det er viktig å lage en koselig tid av de minste tingene. Det er det som gjør denne tiden så ekstra fin!

8. Fyre i peisen

Fyre i peisen er også en av de tingene vi skal sette av helt til det er som kaldest, og det er det jo gjerne i Desember. Så jeg gleder meg til vi endelig skal fyre i peisen, for det gir en ekstra lun stemning som ellers er vanskelig og skape med kun stearinlys. Men stearinlys er en fin erstatning i mellomtiden, det kan jeg skrive under på! Og ikke minst så blir det da varmt i hele leiligheten når vi faktisk får fyrt. For øyeblikket må vi ha døra til gangen lukket slik at ikke den kalde luften utenfra tar opp hele leiligheten!picmonkey-collage3

9. Vår egne lille julaften

Dette er den første julen jeg og Mathias bor sammen. Men vi skal ikke feire julaften sammen. Mathias skal hjem til sin familie i Tønsberg, mens jeg skal møte min i Skien hos besteforeldrene mine. Dermed har vi faktisk bestemt oss for at istedet for å lage julekalender til hverandre så kjøper vi noen små, men fine gaver til hverandre og har vår egen julaften her hjemme før vi flyr hjemover. Med julemiddag, finstasen på, og gaveåpning. Ikke det at vi kommer til å være mange dager borte fra hverandre i Jula, men jeg gleder meg skikkelig til å ta fatt på dette som en tradisjon inntil vi bestemmer oss for at det å feire jul sammen er det neste.

10. Alle julefilmene

Jeg gleder meg super mye til å se alle julefilmene. Vi har ikke tv kanaler og akkurat nå når vi nærmer oss juletider syntes jeg det er litt kjedelig, men har liksom ikke savnet det ellers siden vi flytta. Vi har Netflix og Chromecast så tv`n blir brukt, det er bare ikke kanaler på den. Ikke det at det er noe problem, for julefilmene på lista mi skal helt klart ses. Dere skal også få et innlegg med mine top 5 favoritt julefilmer, men det får vente litt på seg. Må nok være litt nærmere Desember først.picmonkey-collage

BONUS. Alle minnene som skal bli skapt.

Det jeg tror jeg gleder meg aller mest til er nok alle de minnene jeg sitter igjen med etter Desember og førjulstiden er over. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å sitte på julaften og ikke vite hvor jeg skal gjøre av meg. For alle de fine stundene og den fine tiden er plutselig over på null komma niks. Men så er det bare og konsentrere seg på nyttårsfesten! Og hvordan man vil starte det nye året.

Hva gleder du deg mest til når det kommer til førjulstiden? 

Jeg vil gjøre det slutt! 

  • 21.11.2016, 08:00


De dagene jeg var i Spania fikk jeg en del tid til å tenke. Spesielt på søndagen gikk tankene både hit og dit. Dette var etter jeg så en eller annen video på facebook. Jeg finner den desverre ikke igjen, så jeg får ikke delt den med dere. Men ja, tankene mine. Tanker har så lett for å bli en negativ del av hverdagen, man tenker negativt om seg selv og hva man kan klare eller man tenker noe negativt om andre og hva de gjør. Det gjør jo det at hverdagen vår stadig blir styrt i en negativ retning. En negativ retning som igjen gjør det vanskelig for at vi noen gang vil bli lykkelige. 

Tenk.. Tenk så mye bedre dagen hadde blitt om du heller tenkte en positiv ting om deg selv og heller fant en positiv ting som kommer ut av det kjedelige du må gjøre. Tenk positivt om andre og håp at de har det bra med seg selv og ikke rakk ned på dem fordi du tenker negativt om deg selv. Bare noen små enkle grep kan jo gjøre hver eneste dag så mye bedre! 

Selv har jo jeg vært ganske deprimert den siste måneden. Det har vært vanskelig å tenke positivt om meg selv, og  det har vært vanskelig å tenke positivt om youtube og blogg. Livet har rett og slett vært vanskelig en periode nå, men sånn er det innimellom, spesielt når høstmørket kommer. 

Men jeg har nå bestemt meg for at det skal bli slutt. Jeg vil gjøre det slutt med de negative tankene som opptar så store deler av hverdagen min. For ja, de negative tankene, de er hakket for mange om dagen. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg rakker ned på meg selv, og ikke minst kroppen min! Det er ganske mange ganger om dagen desverre. Men det skal bli slutt på det. Jeg skal begynne og prøve å tenke positivt istedet for negativt. 

Jeg er glad jeg ikke er tynn som en strek. Jeg er glad jeg har litt pupper. Jeg er glad jeg har litt rumpe, selv om strekkmerkene har fulgt med. Jeg mener, hvem har da ikke bittelitt strekkmerker?! Jeg er vakker som jeg er, og jeg kan alltids gjøre noe med det jeg ikke liker. Jeg kan trene magen, jeg kan trene ryggen og armene, alt kan gjøres noe med, og det er jo det som er så positivt!! Akkurat på samme måte som du kan trene vekk det ekstra fettet på magen, kan du trene bort de negative tankene. 

Jeg kjenner jeg gleder meg til og starte på nytt. En ny hverdag med mer positivitet. En ny hverdag hvor jeg sier mer ja, selv om jeg er usikker. En ny hverdag hvor jeg er meg selv og skal være stolt av det. Det er jo så mye mer gøy å være rundt personer som er positive enn negative. For om man omgir seg med så mye negativitet så smitter det jo bare over på deg selv. Så se deg rundt, hva er positivt i livet ditt? Ta tak i det som er positivt og ta vare på det, og heller glem det som påvirker deg negativt. Det er kanskje vanskelig i starten, men i det lange løp så vil du ha det så mye bedre og ikke minst ha et lykkeligere liv enn det du hadde før. 

Jeg ønsker selv å være lykkelig. Jeg ønsker å ha det bra med meg selv. Men det betyr jo selvfølgelig at jeg må jobbe for det. Jeg må jobbe for positivitet. Og jeg må jobbe for å bli lykkelig. Ingenting kommer gratis her i livet!

Klarer du og opprettholde positive tanker istedet for negative tanker? I såfall burde du være stolt!

A big favorite in November 

  • 19.11.2016, 10:39


Jeg er en av de som gjerne liker og kun drikke kakao opp mot jul. Men i og med at jeg har vært litt tidlig ute med alt som har med julen å gjøre, så har jeg selvfølgelig fått hekta på kakao hakket tidligere enn andre år. Det startet den første helgen i November, da jeg og en venninne hadde årets første julekveld. Siden den kvelden har jeg vært helt frelst når det kommer til kakao med marshmellows og krem. Ikke akkurat den sunneste kombinasjonen, men absolutt den som smaker best. Kakao er rett og slett ikke det samme uten de to tingene lenger.

Jeg drakk selvfølgelig ikke noe særlig av dette når jeg var i Spania, men de ukene av November hvor jeg har vært hjemme har det blitt litt. Det blir nok ikke noe mindre i løpet av Desember, om jeg kjenner meg selv rett.. Det er et eller annet med julemusikk, pepperkaker, julefilm og andre juleting som ikke blir det samme uten en god kopp kakao! Men da skal det være i en kopp som er litt mer julete enn den dere ser på bildene, ikke akkurat mye som skriker jul der nei. Bare vent til dere får se julekoppene jeg kjøpte tidligere i uka, de er super søte!!! 

Og ja, jeg må innrømme at jeg faktisk fristet meg selv ved å skrive dette innlegget. Bildene tok jeg nemlig for noen uker siden, så spørs om ikke jeg skal gå og lage meg en deilig kopp nå når dette innlegget er publisert. Jeg tror og håper ikke at det bare er jeg som forbinder kakao med jul. Det er noe med den kosen kakao skaper. Ahh, sitte foran peisen med et pledd, en bok og en kopp kakao må jo bare være det beste og mest avslappende noen gang. Okei, jepp, det er helt klart det jeg skal gjøre nå! Snakkes!

Hva forbinder du kakao med? Og hvordan liker du din kakao best? 

Something special!

  • 14.11.2016, 11:15


Solnedgangene her i Spania er virkelig noe for seg selv! Klare og nydelige farger som pryder store deler av himmelen. Og når skyene også bidrar i solnedgangen blir det enda mer spesielt. Det skaper mer kontraster, og for en som elsker å ta bilder finnes det jo ikke noe bedre! Jeg tok disse i går kveld, og har faktisk nesten ikke redigert dem. Bare justert litt på skyggen og gjort det mørkere. Ellers ville jeg holde bildet så naturlig som mulig. 

Hva syntes du om bildet? Hvor i verden har du opplevd den fineste solnedgangen du har sett? 

Travelt fra morgen til kveld! 

  • 13.11.2016, 12:57


Dagene har gått i ett siden jeg ankom Spania seint Torsdag ettermiddag. Vi har så og si gjort noe fra morgen til kveld og jeg har virkelig storkost meg. Og i og med at jeg vlogger denne uken er det noen ganger vanskelig å huske på at jeg må ta bilder i tillegg. Men i går når vi var i Alicante klarte jeg faktisk begge deler, og det er jeg ganske så stolt av. For jeg filmet masse og tok faktisk noen bilder som dere skal få se nå! 

Vi kjørte til Alicante ganske seint på formiddagen, og startet på en borg på toppen av byen. En gammel borg høyt oppe, med bratte bakker og flotte ruiner. Det var kjempefint, og utsikten var absolutt verdt å se. Men den slår nok ikke utsikten fra borgen på toppen av Nice i Frankrike! Det skal nemlig litt til. Men det var verdt et besøk til denne borgen, det må jeg si. 

Etter vi følte oss ferdig på borgen kjørte vi ned i gamlebyen for og kikke litt og ikke minst handle om vi fant noe. Men det jeg syntes var så utrolig fasinerende var rett og slett disse trærne dere ser på bildene under her. Midt blant bygningene i gamlebyen dukket disse svære trærne med noen enorme røtter opp. Du kan se skalan på trærne på bildet hvor søstra mi står innimellom dem. Det var virkelig en rar opplevelse å se. Kan ikke se for meg hvordan verdens største tre er i forhold til dette en gang! 

Behind the scenes.. jeg klarer alltid og sette fast solbrillene i håret! Men vi hadde hvertfall en super dag i Alicante hvor vi kom i skikkelig julestemning mot slutten. Vi var nemlig innom et av El Corte Ingles sentrene i byen og i den ene etasjen var det jul. Oh, yes! Det var skikkelig jul, med julemusikk, mange fine juletrær, lys og strømper. Jeg vlogget også dette, så om du er nysgjerrig på hvor julete det faktisk var så sjekk den ut når den er ute på onsdag! Jeg har aldri sett noe liknende!! 

Mens i dag er det nok for det meste avslapning som står på planen. Lillesøster er avgårde med noen venninner og foreldrene mine er ute på tur for øyeblikket. Men jeg ble hjemme for at jeg kunne blogge og oppdatere dere litt. Nå derimot skal shortsen på og jeg skal rett ut i sola. I dag er det nemlig super varmt igjen, så kjenner det skal bli godt med litt ekstra D-Vitaminer før jeg reiser hjem tidlig torsdag morgen!

Håper dere har e super uke! Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om mens jeg er her nede? 

Good Hair Day, Every Day!

  • 07.11.2016, 13:31


Etter jeg flyttet hjemmefra er det en ting jeg har utsatt å kjøpe. Jeg har ikke helt følt at behovet har vært så veldig til stedet, men nå som minusgradene for lengst har meldt sin ankomst tenkte jeg det var greit og få en føner i hus. Det er ikke lenger aktuelt å gå ute med halv vått hår som stivner i kulda og ikke minst øker sannsynligheten for å bli syk. Dermed ble jeg veldig glad når denne kom på døra Fredag ettermiddag. En skikkelig god fredagsgave, det var det helt klart! Og ikke minst ble jeg super glad for at jeg fikk den nye kobber versjonen. Jeg forventet egentlig at jeg skulle få den rosa sløyfe aksjon føneren, som er like lekker, men det gjorde ikke noe at det var denne som dukket opp.

Jeg fikk også med en Heat Protect Spray som en ekstra overraskelse, og børsten hadde jeg fra før av. Jeg sverger virkelig til GHD når det kommer til det og ta vare på håret. Og det gjør jo ingen verdens ting at alt er helt plettfritt når det kommer til designet. Enkelt og ikke minst sofistikert! De har også andre ting i den nye kobberversjonen, og om du lurer på hva så finner du det HER

Så nå er det endelig slutt på og sitte i leiligheten med vått hår og fryse mens jeg venter på at det skal tørke! Nå trenger jeg den ikke akkurat denne uken når jeg reiser til Spania, men den er nok utrolig kjekk og ha når jeg kommer hjem igjen. Tenk, når jeg kommer hjem igjen er vi faktisk over halvveis i November, og Desember nærmer seg da med stormskritt. Jeg tror faktisk at noe fra denne serien er super fine julegaver. Så om du er usikker på hva du skal gi så finner du masse fint på DENNE siden. Det er flere gavepakker der! Dagens store tips.

Er ikke denne nye versjonen lekker? Og er det flere enn meg som er i gang med og tenke på julegaver? 

My autumn & winter nails

  • 04.11.2016, 10:17


Dere som har fulgt meg her på bloggen en stund  vet jo det at jeg er veldig opptatt av å ha fine negler. Jeg hadde gelnegler i over halvannet år og kunne ikke drømt om noe bedre. Men etter at jeg flyttet til Trondheim har jeg ikke funnet noen jeg vil stole på til å sette gelnegler på meg. Er mange rare teknikker der ute! Men nå har heldigvis en negldesigner fra Tønsberg flyttet hit, så blir nok en time der etterhvert. Må bare vente på at økonomien stabiliserer seg litt først. Dermed har jeg i mellomtiden prøvd mitt beste for å ta vare på mine egne negler. Jeg har pusset og lakket og jeg har vært ganske fornøyd. Men neglene mine er ikke de sterkeste og de brekker før de kan komme til den lengden jeg liker. Dermed gleder jeg meg til den dagen jeg setter fot i en neglsalong igjen. (Ja, Charlie, du er savnet.. og jeg digger det nye navnet) Er du på utkikk etter noen i Tønsberg kan jeg hvertfall anbefale Charlies Art of Design, hun er virkelig super flink og ikke minst hyggelig!

Men siden jeg da ordner neglene mine selv måtte jeg gå til innkjøp av noen nye neglelakker. Når man har gelnegler trenger man nemlig sjeldent neglelakk, så det var ikke akkurat det største utvalget i skuffen. Men Essie hadde virkelig noen fine alternativer ute nå, og det å velge viste seg å bli vanskelig. Har som sagt ikke allverdens med penger for øyeblikket, så det ble med denne nydelige fargen dere ser på bildet. En fin, naturlig og passende farge til høsten og vinteren. Den heter ChinChilly, og det er et eller annet med det som virkelig gjorde at jeg likte lakken mer. Haha, kanskje bare jeg som er slik, men det får være!

På bildene har jeg faktisk hatt lakken på noen dager, så de holder ganske godt. Men må nok fornye lakken i morgen tenker jeg. Det begynner å chippe litt og bli litt slitt. Jeg bruker først en base neglelakk, før jeg bruker fargen og til slutt en top coat. Så det er jo en oppgave i seg selv å ordne neglene sine, men jeg føler meg så mye bedre bare de ser litt presentable ut! Men jeg kjenner også at jeg gleder meg til den dagen gelneglene er tilbake! 

Jeg følte forresten at jeg ikke bare kunne si høstnegler lenger, i går kom nemlig den første snøen dalende ned fra himmelen her i Trondheim og det var så fantastisk. For min del er snø så mye bedre enn masse regn. Derfor ble jeg i supergodt humør i går. Og det tok ikke lang tid før jeg og en venninne planla vår første julekveld, som da faktisk skal skje allerede i kveld. Vi er kanskje litt tidlig ute, men hello, snøen er her og vi må bare gjøre det beste ut av julefølelsen! Så i kveld blir det kakao, pepperkaker og julefilm og jeg gleder meg super mye! 

Har du en fin høst- og vinterfarge jeg burde prøve ut nesten gang? Og hva er evt din Go To farge om høsten/vinteren? 

Høsten er ikke alltid like lett...

  • 02.11.2016, 16:10


God dag alle kjære lesere! I dag har jeg faktisk en god dag selv, så håper du også har det. De siste dagene har vært veldig tunge og jeg har vært i et veldig depressivt humør. Men etter å ha sovet to timer ekstra i formiddag og så at det var sol og fint vær ute, har det gått hakket bedre. Jeg stelte meg og fikk igjen endelig tatt noen antrekkbilder til dere. Jeg har også tatt litt andre bilder til seinere bloggposter. Man må virkelig dra nytte av sollyset når det først er her altså. Men nå ser det jo faktisk ut til at det er meldt en del bra vær igjen her i Trondheim, og det er jeg ikke annet enn sjeleglad for! Så bank i bordet på at det er meldt bra vær. Men med det bra været så kommer jo gjerne kuldegradene også, kan si vinterkåpa godt brukt allerede! Er så deilig med den kragen på jakka, slipper å bruke skjerf hele tiden.


Jeg har faktisk også hoppet på Choker trenden. Jeg har en tendens til å hate noen av de gamle trendene som kommer på nytt, før jeg ettehvert elsker dem. Jeg gjorde det både med slengbukser og nå chokeren. Det gir en litt ekstra edge til et ellers kjedelig antrekk, for jeg må ærlig inrømme at antrekket dere ser på bildene er så plain og så kjedelig at man nesten kan sovne av det. Men med en gang jeg satte opp håret og tok på chokeren ble det en helt ny vibe til antrekket, og DET elsker jeg. Det er så gøy når små detaljer kan ha så mye å si! 

Ahh, jeg kjenner bare gleden over at sola er her bobler inni meg! Jeg tror jeg nemlig sliter med en ganske kraftig høstdepresjon, har aldri opplevd liknende faktisk. Men i dag kjenner jeg glede bruse gjennom kroppen og gjett om det er deilig. Tror det hvertfall er rundt tre uker siden jeg virkelig kjente det sist! Jeg trener regelmessig og har virkelig gjort alt jeg kan for å motvirke at høstdepresjonen skal innta, men det gikk visst ikke helt som planlagt. Den slo faktisk til hardere enn noen gang før! Men satser på at det blir bedre med sol de kommende ukene. Er hvertfall sikret sol når jeg reiser til Spania om en uke!

Hva syntes du om antrekket? Og hvordan har du reagert på høsten so far? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits