Helene Lekven

My insta lately & a little update!

  • 30.10.2016, 14:15


picmonkey-collagepicmonkey-collage2Hei og god Søndag alle sammen! Har dere det bra?  Den siste uken har vært ganske tung for min del. Høsten har kommet for fullt i Trondheim og da snakker vi grå himmel, regn og sur vind- høst! Ikke akkurat den jeg er mest glad i, men det er jo til en viss grad koselig også. Jeg tenkte jeg bare skulle dele et innlegg med dere og fortelle dere hvorfor det er så stille her om dagen. Jeg jobber nemlig ekstremt mye med bloggen for tiden, men tingen er det at jeg jobber med mye som ikke skal publiseres helt enda. Jeg har et prosjekt på lur som tar mye tid og da blir det at jeg gjerne jobber med det istedet for å blogge hver dag. Det er kanskje litt kjedelig nå, men tro meg, jeg tror dere vil se at det er verdt det. Og ikke minst så har jeg egentlig ikke så alt for mye å blogge om nå om dagen. Men jeg reiser til Spania den 10. November, og dere vet alle at jeg blir mer aktiv når jeg er andre plasser enn hjemme! Så mer blogging blir det helt klart!  Men hvis du savner litt oppdateringer så kan du gjerne følge meg på insta (hvor bildene over her er fra) eller på youtubekanalen min. Jeg har nemlig begynt å vlogge en del mer, så der kan dere få et enda større innblikk i hverdagen min! Er dere spente på hva dette prosjektet mitt er for noe? Hva tror du det kan være?

Hey everyone, I hope you are all doing well! So the last week has been so crappy. The sad part of autumn has arrived here in Trondheim, and I am not happy about it. But, sometimes it actually is a little cozy too, so I guess it`s fine. So today I just wanted to blog so I could let you know why I have been so quiet lately here on my blog. I am actually working on something that you will know about in a couple of months, but for now I want to keep it for myself. But that means that I am working a lot with that, and not my day to day blogging. But, It will be worth it, I promise!! I am also travlling to Spain on the 10th of November, so that means I have a lot more to blog about. So I am soon back on track with everything! And if you want to follow my life from day to day you can follow me on Insta (username: Helenelekven) or follow my youtube channel where I post two videos per week and also some vlogs. Are exited for what my secret is? And what do you think it is? 

Dior Christmas Collection

  • 25.10.2016, 17:30


Er det bare jeg som er klar for jul og er over hele Halloween greia før det egentlig i det hele tatt har starta? I år er jeg virkelig ikke i noe humør for halloween av en eller annen grunn. I fjor var jeg super gira, men i år er jeg heller der at det skal være jul allerede i morgen. Det hjelper ikke akkurat å se julebrusen, klementiner, pepperkaker osv i butikkene allerede. Jeg er en juleelsker som kanskje har en tendens til å gå litt over styr når det kommer til alt rundt jul. Julefilmer, baking av julekaker, stå på skøyter, kjøpe julegaver, gå i gågatene og ikke minst dra på julemarkeder. Jul gjør meg generelt lykkelig. Men jeg har enda ikke hatt min første pepperkake, eller drukket noe julebrus, og det er jeg stolt over. Men jeg må innrømme at de første julefilmene er blitt sett, klementinene ligger i kjøleskapet og jeg klør i fingrene etter å fjerne høstdekorasjonene i leiligheten for å erstatte de med juledekorasjoner. Jepp, jeg har den følelsen nå i slutten av Oktober, som mange andre kanskje får nærmere slutten av November.

Men dekorasjonen blir hvor de er, og det skal de frem til slutten av November. Jeg skal klare det! Men jeg har også unnet meg en ting til og det er å holde meg oppdatert på diverse blogger om de kommende julekolleksjonene i sminkekategorien. Og jeg må nesten si at denne kolleksjonen fra Dior er blant favorittene. Det er noe med Dior som er så sofistikert og nydelig som virkelig snakker til meg. Både når det kommer til selve produktene, men også pakningen til produktene. Jeg mener.. Gull til en julekolleksjon.. Det kunne ikke passet bedre!

Pictures by Fleur de Force

Jeg må nesten si at øyenskyggepaletten er den største favoritten i denne kolleksjonen. Deretter kommer nok highlighteren på en god andre plass. Disse bildene er forresten lånt fra Fleur de Force sin blogg. Hun skrev en veldig fin og utfyllende blogpost om den kommende kolleksjonen. Så om dere vil vite mer om kolleksjonen så anbefaler jeg dere å ta turen innom bloggen hennes. Jeg bare følte jeg måtte dele disse nydelige bildene med dere slik at dere også kan få se den nye kolleksjonen som kommer.

Jeg håper det ikke bare er jeg som er såpass crazy at jeg vil ha jul allerede? Det kan godt hende, men vet du hva.. Det er faktisk helt greit. Jeg vet enkelte ikke er så glad i julen og har god grunn til det. Og det er forsåvidt ikke selve julaften jeg higer etter. Jeg lengter etter tiden opp mot julaften. Dagene hvor du koser deg med pepperkakebaking, pynter juletre mens du koser deg med en stor kopp kakao med krem, eller har en koselig kveld med venner hvor dere spiser julegrøt. Det er den tiden jeg elsker og lengter så inderlig etter. Jeg har også noen veldig spesielle planer denne førjulstiden. Det er noe jeg aldri har gjort før og jeg gleder meg virkelig til jeg skal dele med dere hva det er. Men foreløpig får dere vente i spenning!

Har du lyst til å gjette hva det er jeg skal gjøre denne førjulstiden, tjah, når den tid kommer? 

Elizabeth Arden - New Release!

  • 18.10.2016, 16:10


For noen uker siden fikk jeg en spennende pakke i posten. En pakke med masse forskjellige godsaker, og deriblant disse liquide lipsticksene fra Elizabeth Arden. Jeg elsker Elizabeth Arden sine produkter, og det skjnner dere kanskje ut i fra hvor mye jeg bruker produktene i videoer eller skriver om dem her p bloggen. Men det er nettopp det. Jeg skriver om og bruker det jeg elsker, og lar heller vre skrive om tingene/produktene jeg ikke elsker. Og denne gangen vil jeg dele med dere nok et fantastisk produkt fra flinke Elizabeth Arden.

Nr jeg pnet pakken med masse godsaker, var det disse fire produktene som skilte seg ut fra frste stund. Liquide lipsticks har lenge vrt i vinden, og selv har jeg ikke hoppet p denne trenden fordi jeg ikke har likt de jeg har prvd. Jeg har prvd litt diverse, men har stadig funnet ut at denne trenden ikke er noe for meg. Men jeg mistet aldri hpet. S jeg en ny type i butikkene s kjpte jeg gjerne den, i tilfelle lykken skulle snu. Og nr jeg prvde disse fra Elizabeth Arden s snudde det.

Jeg var s heldig at jeg fikk tilsendt 4 av de 9 forskjellige fargene, og de er virkelig super fine alle sammen. Jeg syntes jeg kler enkelt e bedre enn andre, men slik er det vell alltid. Er den noe jeg elsker ved disse leppestiftene s er det faktisk den delen man pfrer leppestiften med. Den er supermyk og ikke minst presis. Du trenger ndvendigvis ikke bruke lipliner nr du skal ta p disse. De er ogs super long lasting og de gir en nydelig farge p leppene dine selv om selve leppestiften ikke lenger er p.

 

Nr det kommer til hva slags farger jeg har, hvordan de ser ut, og hva mer jeg syntes om disse produktene m du nesten se videoen jeg har laget for finne ut av. Jeg vil ogs veldig gjerne vite hva du syntes om disse om du har prvd dem, og ikke minst om du faktisk kanskje har lyst til prve dem n? 

Let's talk; Det som er riktig for meg, trenger ikke vre riktig for deg!

  • 16.10.2016, 14:57


Etter jeg valgte å avslutte opplæringen min hos Espresso House (som nå har åpnet på Trondheim Torg! Ta dere turen dit om du bor i Trondheims området!) er det mange som har lurt på hva planen min er videre. Det er mange spørsmål, og det er rett og slett vanskelig å svare alle «riktig». For det som kan være riktig for meg akkurat nå, behøver ikke å være riktig for dem om de var i min situasjon. Det gjør det vanskelig. Det gjør det tungt. Og ikke minst det gjør alt ti ganger vanskeligere. Etter jeg valgte å avslutte opplæringen min hos Espresso House, har jeg startet å jobbe for firmaet til pappa. Med enkle ord, uten å gå for mye inn i detalj, vil jeg si at jeg jobber med en programvare som overvåker logistikken til ship og regner på kostnadene. Dette jobber jeg nå med. Jeg jobber hjemmefra og trives faktisk ganske godt med det. Jeg jobber omtrent 60% og på den måten får jeg godt med penger, og godt med tid til både sosiale ting, blogg og to youtubevideoer i uken. Det er den perfekte situasjonen for meg akkurat nå. Men når jeg stadig får spørsmålet om hva planen er videre, så får jeg en følelse av at dette ikke skal eller kan være den perfekte situasjonen. Skjørt – BikBok     Genser – Kappahl (sponset)     Solbriller – Prada    Sko – DinSko     Veske – Marlene BirgerJeg vet jo at det som er viktig er at jeg trives med det. Men det er vanskelig å holde på den gleden jeg føler når andre får et forvrengt ansiktsuttrykk når jeg sier hva jeg driver med. Det er kanskje ikke den situasjonen og hverdagen du ville ha sittet i og vært glad for, men jeg trives utrolig godt med det. Jeg får jobbet, jeg får drevet med mine to (tre ) største hobbyer, og jeg får nok tid til å være sosial i tillegg. Det er vell den situasjonen de fleste ønsker, er det ikke det? Nå når jeg faktisk sier det på den måten? Og ikke sier at jeg jobber for min egen far, driver med blogg og youtube (hvem tror hun at hun er?!) og er med venner. Det er hvilket svar jeg gir folk som har noe å si. Jeg er lei av at svaret mitt stadig skal være feil for andre. Det er riktig for meg, men som jeg har sagt, så kjenner jeg at meningene og ansiktsuttrykkene folk kommer med begynner å tære på. Jeg blir usikker. Må jeg finne noe annet? Må jeg virkelig gjøre noe annet fordi andre syntes dette ikke er bra nok? Det skal ikke være sånn. Men det er desverre slik samfunnet i dag er blitt. Alle skal følge nogelunde de samme retningene. Alle må studere, eller i verste fall hvertfall jobbe for noen andre enn sin egen far. Alle må være sosiale på alt, hver helg, og hver ledige time. Men det er ikke meg. Og jeg er bombesikker på at jeg ikke er alene om det. Derfor er det desto viktigere at jeg skriver dette innlegget i dag. Ja, jeg jobber for pappa. Ja, jeg driver med blogg og youtube. Og ja, jeg har tid til å være med venner. For meg er det den perfekte situasjonen, og jeg ønsker den ikke noe annerledes enn slik det er akkurat nå. Om en måned eller to, er kanskje saken en annen. Men nå.. nå trives jeg akkurat slik ting er. Og jeg skal ikke bruke tid eller energi på å bry meg om meningene og ansiktsuttrykkene til dere som har noe i mot det lenger. Jeg trives, og det er det som er viktig! 

How To: Homemade IcedTea

  • 07.10.2016, 22:54


Okei, jeg vet at dette kanskje er tiden hvor man heller tyr til vanlig varm te, men fy sren, denne er helt fantastisk! Jeg kunne ikke la vre og dele dette med dere.. For etter at jeg og Mathias flyttet opp til Trondheim, har vi faktisk laget iste et par ganger. Og nr vi lagde det denne gangen bestemte vi oss faktisk for at vi skal prve f laget det hver mandag. Det er super enkelt og det lager seg s og si selv, s her er ikke akkurat unnskyldningene mange! 

I know.. at this time of the year, you would rather drink warm, than cold tea. But this is so amazing, I just had to share it! Since me and my boyfriend moved to Trondheim, we have made iced tea a couple of times. The last time we did it, we also agreed that we would try to make 3L of Iced Tea once a week. It is super easy to make, so there are no excuses.S vi har en lsvekt te som vi var s heldige f av moren til Mathias, og du kan bruke akkurat den smaken du liker best. Vi bruker ogs noen avlange teposer som kan kjpes p Sstrene Grene, og fyller da de ganske fulle med teen. Vi bruker tre poser p tre liter iste. Etter vi har fordelt te i posene koker vi opp liiitt over tre liter vann i en kjele (litt over tre liter p grunn av at en del kan forsvinne som damp om du glemmer lokk.. we learned the hard way). Nr vannet har kokt opp, tar du den av platen, legger teposene oppi, tilsetter litt sukker og legger lokket p. Dermed er det bare vente (gjre andre ting) inntill teen har kjlt seg ned. 

You can use whatever loose tea you like the taste of, and fill up some big teabags with it. We use around three bags for three liters. We boil a little over three liters of water, then set it aside before we put our teabags in the water and ad some sugar. Put a lid on it, and let it cool completely down. And while you wait you can do whatever you want or need to do. Etter at teen har kjlt seg ned fyller vi tre av disse flaskene dere ser p bildet (det er kun to stk der da vi allerede hadde drukket opp en av dem da jeg skulle ta disse bildene). De rommer omtrent en liter hver, og nr vi har tre stk, s passer det perfekt lage tre liter med iste. Nr den er ferdig fordelt er det bare sette de i kjleskapet og ta seg et glass med deilig iste nr man nsker det. S enkelt er det alts! Jeg hadde aldri laget dette selv hadde jeg ikke bodd med Mathias. Hva man lrer om og av hverandre nr man flytter sammen alts! 

After the tea has cooled down we distribute the three liters on to different containers. After that you put it in the fridge and you let it get nice and cold. Then you can enjoy a glas of iced tea whenever you want! It?s that easy! Me myself had never tried making this before I moved in with Mathias. You learn so much about and from each other when you move in together!Jeg anbefaler hvertfall prve det ut. Om det ikke er noe for deg, s er det ikke noe for deg, men jeg kan si deg en ting: jeg trodde aldri det ville vre noe for meg! Men s feil kan man alts ta. N fr jeg nesten ikke nok, og ikke er det dyrt heller. Du finner jo masse god og billig lsvektte og te-posene p Sstrene Grene. S n vet du hvertfall hvilken butikk du m beske om du nsker prve det samme! Og om du faktisk prver det; la meg vite hvordan det gikk, og ikke minst hva du syntes om det! 

I recomend that you try this out, I think you would enjoy it. If you don?t like tea, the you don?t like tea. But I just want to mention one thing: I never thought that I would like this, but I love it! I can?t get enough of it now 😅 But if you do decide to try it out, comment down below what you think of it! 

Hstens store hinder!

  • 06.10.2016, 10:50


Hsten er kommet for bli. Influensaen begynner boltre seg i flere norske hjem, og andre forkjlelser str fort for tur. rstidene kan gjre mye skade p kroppene vre, og noen ganger gjr vi kanskje litt for lite for beskytte den. Selv blir jeg veldig sjeldent syk, men jeg liker ogs gjre det jeg kan for ikke bli det! Jeg har n begynt p noen kosttilskudd som skal hjelpe meg med bde det ene og det andre. Utenom de jeg viser dere i innlegget i dag, bruker jeg ogs tranebrtabletter for motvirke Urinveisinfeksjoner s mye som mulig. Jeg tror kroppen min vil sl tilbake p at jeg ikke er s mye syk med urinveisinnfeksjoner istedet! Men det er min mening.. Og ikke minst s var det ikke det dette innlegget skulle handle om i dag! 

I am not writing this post in english as it is a Norwegian brand and you can only buy these in Norway. 

Man klarer gjerne f i seg mye av det man trenger via et variert kosthold. Men enkelte ganger trenger ogs kroppen litt ekstra hjelp. De siste mnedene har jeg brukt disse kosttilskuddene fra SHIFT. Jeg tar  C-Vitamin, man fr aldri nok av det. Jeg tar Sink, som ker srheling og styrker immunforsvaret. Jeg tar magnesium, som gjr at musklene fr mindre spenninger. Selv har jeg slitt mye med kramper i perioder, men denne har da hjulpet mot det, for musklene mine fr slappet av. Og til slutt s tar jeg Omega3, we all need some Omega3!

Som dere kanskje skjnner s gjr jeg det jeg kan for at jeg ikke skal bli syk. For er det noe jeg virkelig misliker s er det faktisk det. Ligge rett ut uten orke eller ha lyst til noen ting, men samtidig er s rastls at du ikke aner hvor du skal gjre av deg.. ugh, nei, bare tanken p det er flt. S gjett om jeg skal fortsette med dette. So far so good. Jeg har ikke vrt syk p en god stund n, og bank i bordet for det, s fr satse p at jeg kan takke disse pillene for det! Her i Trondheim er hvertfall hsten kommet for bli. Vi har hatt kjempe fint hstvr med flere dager skyfritt, men det resulterer igjen til at det blir veldig veldig kaldt. I dag har gradestokken vist det kaldeste hittil, noe som var akkurat 0 grader. Nr jeg s det kjente jeg at jeg ble glad jeg kan jobbe hjemmefra. Det fristet ikke bevege seg ut med det frste. Men jeg har tatt ullkjolen min i bruk i dag, s blir nok en tur ut etter litt jobb. Og ja, jeg skal f oppdatert dere snart med hva jeg har startet jobbe med. M bare f tatt noen bilder og satt meg ned og skrevet det frst. 

Er det kaldt hos dere i dag? Hva er det kaldeste dere har hatt hittil i r? 

Ready for Autumn!

  • 03.10.2016, 19:04


Er det en tid hvor jeg må jobbe mer med meg selv enn ellers, så er det når høsten og regnet kommer. Hittil har vi heldigvis vært så heldig med fint høstvær. Og det gjorde meg inspirert til å gjøre det beste ut av høsten, og heller dra frem mye fint, slik at ikke alt drukner i mørket når regnet kommer. Dermed har jeg gjort leiligheten vår høstfin. Jeg ville nemlig lage en video hvor jeg pyntet for høsten, og dro frem de tingene jeg liker best ved den. Det var det jeg gjorde i går, og jeg gleder meg til dere får se resultatet. Nå går jeg høsten i møte med positive tanker, og det har såå mye å si! Sliter du noe særlig med høstdeperasjoner? Hva gjør du evt for å motvirke det? 

The autumn is a time where many people struggle. Myself included. But this year I have decided to do something about it. So yesterday I made a video where I decorate our apartment for autumn, and focus on other good things about this season. I am choosing to focus on the good and beautiful things, and not the dark and sad things. What do you like the best about autumn?

Get a more organized life!

  • 02.10.2016, 14:10


Det er ingen tvil om at jeg har vrt veldig organisert av meg de siste rene. Men det er n nr jeg har flyttet ut og har startet p det voksne livet jeg ser hvor viktig det er fortsette med det. I og med at jeg ikke skal jobbe fulltid hos Espresso House lenger, er jeg ikke like avhengig av en almanakk som jeg egentlig ville vrt. Men en planleggingsfrik som meg klarer seg sjeldent uten uansett. Og selv om jeg ikke skal jobbe hos EH betyr ikke det at jeg ikke skal jobbe. Jeg skal jobbe 60-80%, jeg skal fortsette med to youtube videoer i uken og ikke minst s skal jeg fortsette blogge. 

There is no doubt that I have been organized for the most of my life. But after I moved out I see how crucial my planner has been for how I plan and organize now. As I?m no longer going to work fultime at Espresso House, I will not need to be too organized. But if you?re like me, going without a planner can only go on for so long.. I?m addicted to planning and organizing! Even though I?m not working for EH anymore, I am still going to work. I have now a parttime job, and I am also going to do two youtube videos a week, and blog. So I?m still a working girl! Dermed er almanakken min noe av det kjreste jeg eier. Jeg planlegger videoer, filmer mange i forkant om jeg trenger det, og planlegger nyaktig nr jeg m filme resten. Det krever tid og arbeid, men fy sren, jeg elsker virkelig det jeg driver med. Dermed, om det er litt planlegging som skal til for at alt gr i hop, s er det bare slik det m bli! Nr man har flere baller i lufta syntes jeg gjerne at ha alt skrevet ned i almanakken min gjr det ti ganger lettere holde orden. Hvis man har for mye er det lett glemme enkelte ting, men om du har det skrevet ned s blir du mint p at du faktisk m gjre det og det. 

Thats why my planner has been my preciouse. I plan videos, I plan when to film them, and I do film them. It takes time and work, but it is so worth it. I love making videos, and I love blogging. That?s why I don?t mind all the planning and organizing. When you have a lot to do, I find it easy to forget something. But if I plan ahead and write everything down, I will never forget. And that?s the beauty of planning. Og ja jeg m skrive ned at jeg m vanne planta? Jeg er ikke vant til det enda, og det kan fort g i glemmeboka. Jeg var ogs s heldig og vant disse klistremerkene hos Krist.in, s n holder jeg enda mer kontroll med dem p plass her og der! 

Jeg var ogs avhengig av almanakken da jeg gikk p skolen, men n er behovet helt annerledes. Regninger m holdes styr p, vaskedager m settes av, jobb 5 dager i uken, sosiale begivenheter, og som sagt youtube og blogg planlegging. Mye nytt og annerledes skal holdes styr p, og jeg kjenner at uten almanakken hadde jeg ikke klart meg i fem minutter en gang. Okei, kanskje litt voldsomt, men dere skjnner greia! Er du avhengig av ha en almanakk? Og hvordan er du p planlegging og organisering? 

I was also addicted to my planner when I went to school, but now I need it for some other reasons. Adult stuff like bills, cleaning, work, social events, and youtube and my blog, are all in my planner. It?s something different to plan than when I went to school, but I kind of like it. Are you addicted to planning? And how do you like to plan and organize? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits