Helene Lekven

I Have To Tell You Something!

  • 30.09.2016, 17:15


Hei alle gode lesere, har dere hatt en fin uke? Det håper jeg virkelig. Som kanskje noen av dere vet så reiste jeg til Oslo på mandag for å starte på opplæringen til den nye jobben min. Der skulle jeg være på opplæring frem til den 7. Oktober. Nå har det seg slik at jeg er hjemme igjen og har valgt å avslutte opplæringen min. Jeg skulle egentlig jobbe hos Espresso House på heltid, men dette blir da ikke tilfellet lenger. Grunnene til at jeg valgte å avslutte opplæringen er mange, og det er ikke noe jeg føler behov for å skrive om. Det eneste jeg vil si er at denne jobben passet ikke meg slik jeg hadde håpet den ville. 

Hey everyone! I hope you all have had a great week so far. As some  of you know I traveled to Oslo on Monday to start my training for my new job. I was going to stay there until the 7th. Of October, but I am already back home. I have decided to stop my training, and I am not going to be working at Espresso House. There are several reasons for my decision, but I am not going to write about them. I am just going to say that the job was not what I hoped it would be. Det vil derfor si at jeg ikke skal jobbe heltid for Espresso House når det åpner her i Trondheim. Slik ble det da denne gangen, og hva det er jeg skal gjøre videre nå tenkte jeg at jeg kunne dele med dere i et annet innlegg seinere. Jeg var hjemme allerede på onsdag, men jeg kan ikke beskrive hvor godt det var å komme hjem. Det å møte på så mye motgang som jeg gjorde de to dagene jeg var i Oslo tok virkelig på. Men det er over og det skal bli godt å legge hele situasjonen bak seg! 

So that?s how it goes sometimes. And I am going to update you on what my plan is from now on, in a later post. So stay tuned for that. I came back from Oslo already on Wednesday, and it was so so nice! I had such a rough time in Oslo, so it was the best feeling ever to come home to my love. I am glad that everything is in the past and I can now look forward!Nå gleder jeg meg bare til å sette i gang med helgen. Jeg har nemlig planer om en bytur i morgen, og forhåpentligvis dukker sola opp slik at det blir en fin dag! Jeg elsker helger, og liker gjerne å gjøre dem spesielle. Det er ikke alltid jeg får det til, men helg skal være helg, det er helt klart! Selv blir det kun avslappning med film, nachos og godteri. En skikkelig fredagskveld med andre ord! Og med det sagt så ønsker jeg dere en superfin helg! ❤️

Now I?m just exited to get the weekend started. I am planning to go into town tomorrow, and hopefully the sun will join us. That would make my Saturday complete. I love the weekends, and I always try to make them special in some way. And tonight I am just relaxing on the couch with my love, a Harry Potter movie, nachos and some candy. And with that said, I want to wish you a wonderful weekend! ❤️

?On My Designer Wishlist #1

  • 21.09.2016, 14:20


Om dette blir mitt neste designer kjøp vet jeg for all del ikke, men det er hvertfall denne som står høyest på ønskelista for øyeblikket! Fargen kan kanskje skremme mange, men det var nøyaktig det som trakk meg til den. Jeg syntes fargen var utrolig lekker og ikke minst kan det gjøre et ganske kjedelig antrekk hakket mer spennende. Det er hvertfall noe jeg kunne trenge nå og da, istedet for å gjøre det enda kjedeligere med den faste svarte veska. Misforstå meg rett, jeg elsker fortsatt min kjære Mulberry Lily i svart, men noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde noe litt mer spennende å velge mellom. Som f.eks denne Mulberry vesken under her. 

This bag is gonna be mine, but if it’s gonna be my next purchase; I dont know. This either way is now on the top of my wishlist! The color can maybe frighten a lot of you, but that’s exactly what made me love it so much. The color is so so beautiful and it can do so much to a boring outfit. Trust me, with this bag, nothing will look boring! If I wear a total black outfit, I don’t want to use my boring black bag too, so that’s when I would need a beautiful bag like the one on the picture.  

Foreløpig blir det kun med ønsket om den, men jeg kjenner det på meg. Jeg ønsker virkelig at den skal bli min! Kanskje i løpet av nyåret? Det hadde ikke gjort meg noe hvertfall! Men får se, ingen ting skal bli gjort på impuls hvertfall, det klar jeg ikke når det er snakk om såpass med penger.. 

For now it’s just going to be on my wishlist, but I can feel it. This is going to be mine! Maybe in the beginning of 2017? That would have been great! What do you think about the bag? And do you have a special bag on your wishlist? 

Hva syntes du om vesken?  Og hvilken designerting står på din ønskeliste? Det er alltid lov å ønske! 

3-Step SkinCare by Clinique

  • 19.09.2016, 15:10


De siste månedene har jeg endelig selv fått testet den mye omtalte 3-step Skincare av Clinique. Jeg hadde vel egentlig ikke noen planer om å prøve disse med det første heller, men etter en tur på Kicks for noen måneder siden, kom jeg ut med både det ene og det andre! I starten var jeg også veldig flink til å bruke det både morgen og kveld, men som alle andre går jeg litt lei og det er lett å skippe det enten morgen eller kveld. Men jeg bruker det så og si hver dag, hvertfall hver dag jeg har på sminke, og det er som regel alltids noe jeg har klart å smøre på! Så i dag tenkte jeg å dele med dere hva jeg syntes om hvert enkelt av disse produktene, både hver for seg og sammen.Det første steget for meg er vell gjerne å fjerne øyensminken min (når jeg renser om kvelden), men etter det så går jeg direkte over på det som egentlig skal være det første steget. Den er sikkert kjempefin til å fjerne øyensminke med også, men  jeg sverger litt for mye til produktet jeg bruker fra Vichy. Men hvertfall så bruker jeg denne ansiktssåpen for å løse opp sminken jeg har i ansiktet. Det er nemlig akkurat det den gjør. Den løser opp det som ikke skal være i ansiktet, og når du fjerner  såpen fra ansiktet med en fuktig klut blir ansiktet ditt helt fint og rent uten sminke. Og det uten å utsette huden for kjemikalier og lignende som er i sminkeservietter. 

Jeg elsker denne såpen og jeg kjenner at jeg har begynt å sverge til denne uansett om jeg har på sminke eller ikke. Det er nemlig en ekstremt deilig og frisk følelse man har etter å ha renset ansiktet på denne måten. Og ikke minst så er den mild og fin for huden, så den gjør absolutt ingen skade! Så er det steg nr. 2. Dette steget har jeg egentlig vært litt skeptisk til nå og da. Men når jeg skjønnte at jeg faktisk bare måtte følge de instruksene jeg fikk på Kicks, har det endret seg litt. Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg skulle bare snu flasken opp ned én gang mot en cottonpad, man trenger ikke mer produkt enn det. Dette er nemlig et veldig sterkt produkt, men den fjerner siste rest av det step 1 løste opp, så det gjør nytte for seg. Men det er viktig og ikke bruke dette over alt i ansiktet. I starten så brukte jeg det litt for mye i forhold til det jeg fikk beskjed om, og da ble de tørre områdene enda  mer tørre. 

Denne skal man nemlig bare sveipe lett over fra pannen og ned til haken, over kinnene på begge sider og fra pannen og nedover nesa. Jeg dro padden også mer rundt neseområdet, noe jeg ikke skulle gjort. Men etter jeg sluttet med det har jeg virkelig sett forskjellen, og ser nå hva jeg burde og ikke burde gjøre. Så denne var litt prøving og feiling, men den begynner endelig å falle sakte men sikkert i smak. Dette steget har jeg elsket fra første stund. Det er en helt fantastisk krem som gir ekstremt med fuktighet uten å gjøre de mer oljete områdene enda mer oljete. Det er en myk og behagelig krem som er lett å fordele i ansiktet. Det er ikke en tjukk konsistens som f.eks dag og nattkremen jeg skal snakke om under her. Denne er mer flytende og er vell kanskje derfor jeg får inntrykk av at den er så fuktighetsgivende. Siden den også er så lett å spre rundt i ansiktet trenger du heller ikke mye av produktet hver gang, litt holder langt! 

Så kommer vi til step 4 i min rutine. Jeg har nemlig enda et step, og det er enten dag- eller nattkrem. Kremene er tjukke i konsistensen og gir godt med fuktighet til de tørre områdene, og siden disse også er egnet for de med kombinert hud så gjør de ikke de oljete områdene værre. Noe jeg virkelig trengte (tydeligvis.) 

Disse var grunnen til at jeg gikk inn på Kicks i første omgang, og etter å ha blitt anbefalt disse for min hud som er ganske kombinert, spurte jeg videre om denne 3-step serien Clinique har. Hun solgte den serien like godt til meg som hun solgte meg kremene, og jeg angrer ikke i det hele tatt! Nå koster de to kremene mer til sammen enn 3-step serien til sammen, men det er absolutt verdet det. Hele denne kombinasjonen med produkter har gjort et under med huden min og jeg kjenner det skal litt til før jeg snur ryggen til denne. 

Du kan få denne 3-step serien egnet til hvordan din hud er. Har du helt tørr hud, oljete hud eller kombinert som meg er det alltid produkter egnet til akkurat ditt behov. Det er det som er så fint med denne serien. Det er ikke noen faste produkter som blir solgt sammen, produktene kan du kjøpe hver for seg som da gjør det mye lettere å skreddersy det til ditt eget behov. Og trenger du hjelp så kan jeg skrive under på at du garantert kommer til å få det. De som jobber på Kicks ser fort hva slags hudtype du har og finner produktene du trenger, så ikke vær redd for det om du er usikker. Jeg var selv usikker og fikk fantastisk hjelp! 

Har du prøvd denne serien før? Hva syntes du evt om den? Hva er din erfaring? 

I found myself a new hobby.. 

  • 16.09.2016, 11:09


Okei, let?s talk parfyme.. Jeg har nemlig en ny favoritt! Jeg lagde en video på youtube som ble lagt ut forrige uke, hvor jeg forteller dere om mine Top 5 favoritt parfymer. Du kan finne videoen HER, men jeg tenkte jeg også skulle fortelle dere om én av favorittene mine her i dag. Det er nemlig en ganske ny parfyme som enda ikke har fått så mye oppmerksomhet, men som jeg absolutt føler burde få mer! Det er en etterfølger av en parfyme det samme merket kom ut med i fjor høst, og jeg må si at denne skårer enda høyere på lista enn den i fjor gjorde. Og jeg ELSKET den i fjor!! 

Jeg snakker nemlig om den nye Always Red Femme by Elizabeth Arden, etterfølgeren av fjorårets Always Red. Når jeg fikk lukte på den nye for første gang var det en stund siden jeg sist hadde luktet på fjorårets, og jeg klarte rett og slett ikke å skille duftene med en gang. Men jeg fikk med meg parfymen hjem, og testet den nye opp mot den «gamle» og fy søren. Du kjenner selvfølgelig undertonene av fjorårets i Always Red Femme, men det er to ganske forskjellige parfymer. Det må jeg faktisk si! 

Always Red Femme har en mye mer frisk duft av blomster. Jeg vil si at den er hakket mildere enn Always Red av den grunn. Always Red kan nemlig bli i det sterkeste laget for mange, men Always Red Femme tror jeg kan passe til de fleste som ikke ønsker en like markert lukt. Den gir en fantastisk duft, men samtidig er den mer nøytral, og ikke minst litt mer søt. Selv så er jeg veldig glad i parfymer med duft av diverse blomster (som man kanskje skjønner når man ser på Top 5 favorites videoen min..), så denne parfymen falt  selvfølgelig i god jord hos meg. Etter jeg fikk denne med meg hjem har jeg brukt den så og si hver dag, utenom når jeg skal på fest. Da har jeg faktisk tatt meg selv i og heller bruke Always Red, da jeg føler den gir meg en ekstra edge når jeg skal ut, den gir  meg den ekstra selvtilliten. Mens Always Red Femme er en duft som passer meg perfekt til hverdags! 

Jeg har virkelig lagt min elsk på diverse parfymer de siste månedene, og jeg kjenner det er en farlig hobby å bevege seg inn på. Det er så mange fantastiske dufter der ute, og jeg oppdager bare fler og fler. Før dere vet ordet av det så blogger jeg nok om enda en parfyme. Neida. Joda.. 

Hvilken parfyme er din  favoritt? I would like to know! 

Did I forget to tell you?? 

  • 12.09.2016, 16:16


Det er mandag og en ny uke er allerede godt i gang. Jeg kjenner jeg er klar for en travel uke, og har fått gjort mye allerede. For selv om jeg vasket mye av leiligheten vår fredag morgen før innflytningsfesten betyr ikke det at det så veldig rent og fint ut her lørdagsmorgenen. Og siden jeg hadde besøk hele helgen, så ble ting ikke vasket før i dag. Men sånn er det, nå er det hvertfall gjort og jeg kjenner det er super deilig å starte uken med en ren leilighet! 

Jeg har også brukt tid på å ordne med budsjettet vårt, og nå skal jeg rett og slett sitte i sofaen og skrive noen innlegg som dere skal få fremover. Den 26. September reiser jeg nemlig til Oslo for opplæring i den nye jobben min, og blir der i nesten to uker. Jeg aner ikke om jeg vil få noe tid til å blogge eller ikke, så er greit å ha litt på lager i tilfelle! Jeg har kanskje ikke fortalt dere at jeg har fått jobb? Eller, jeg fikk tre jobber på tre uker, men den siste var drømmejobben, så jeg var helt i himmelen når jeg fikk den! Jeg skal nemlig starte å jobbe for Espresso House Norge. De har ingen café i Trondheim fra før av, så dette blir helt nytt. Alle de ansatte er nye for hverandre og jeg tror vi kommer til å bli et skikkelig godt team. Selv skal jeg jobbe fulltid, så blir nok av tid på jobb. Men det er akkurat slik jeg liker det! Får bare være litt effektiv med blogg og youtube ting de dagene jeg har fri. Så som dere kanskje skjønner har jeg litt å gjøre både her og der før jeg forsvinner til Oslo. For evt om jeg faktisk får tid til å blogge så er det ikke sikkert jeg har noe særlig med bilder til dere. Men slikt vet man jo faktisk ikke før man er der, og det er derfor jeg vil være litt førevar. 

Men jeg håper hvertfall dere får en fantastisk start på uken og at dere er spente på innleggene dere har i vente fremover! 

Ikke værst å komme hjem til! 

  • 08.09.2016, 12:25


Er det bare jeg som bruker litt tid til å komme tilbake til hverdagen etter å ha vært på ferie? Jeg håper virkelig ikke at det bare er meg! Jeg har egentlig litt for mye som skal gjøres i dag, og når lysten på å gjøre noe ligger på omtrent null, og med en syk kjæreste spørs det hvor mye som egentlig blir gjort. Vi skulle vell egentlig en tur på ikea, for å handle noen siste møbler vi trenger, men spørs om ikke det blir utsatt til en annen gang. Sånn er det!

Men en ting som ikke gjorde det så vanskelig å komme hjem var jo at jeg våknet opp til blå himmel og sol! Hva mer kan en jente som akkurat har vært i Spania be om? Hadde nesten vært deprimerende å komme hjem til drittvær, men denne gang ei! Hihi, happy girl! Det er ikke så mye som skal til for å glede meg skjønner dere. Men nei, jeg får vell vekke sjuklingen slik at vi får i oss litt mat. Jeg håper dere får en strålende dag. Selv skal jeg prøve å få så mye jeg kan/orker å få gjort. Jeg er nemlig ikke helt i form enda  selv heller,  forkjølelsen sitter enda litt igjen. Men er godt på bedringens vei heldigvis! 

Første stopp ? mat, andre stopp -pakke ut av kofferten! Hehe, vi snakkes! 

I'm going home

  • 07.09.2016, 10:40


God morgen alle kjære, gode lesere! Virkelig gøy å se at dere liker at jeg blogger mer igjen. Det gir helt klart en ekstra motivasjon, det kan jeg skrive under på! Men nå, nå begynner jeg å gå inn i de siste timene mine her i Spania. Flyet går mot Oslo allerede 13:40, men er nok ikke hjemme i Trondheim før kl 23 i kveld. Så tror det skal bli en lang og slitsom dag i dag! Men jeg har jo hatt det alle tiders på besøk hos familien min, så kan virkelig ikke klage. Jeg skal også nyte de siste timene nå. Jeg har noen småklipp jeg må få filmet, ellers så blir det avslappning, pakking og en skikkelig god familielunsj! 

Er det noe jeg liker med å dra utenlands er all den ferske og billige frukten de har her. Ikke minst så smaker det jo helt himmelsk! Jeg har helt klart fått hektet på druer, og kanskje litt vannmelon. Men det har jeg spist så mye av i sommer fra før av, så druene vinner denne gangen! 

Og forresten, jeg har jo fortsatt mange bilder å dele med dere fra turen, så ikke fortvil om at ferieinnleggene skal stoppe. Det gjør de absolutt ikke enda! Jeg må bare få kommet meg helskinnet hjem først.

Ha en fantastisk dag, og hva liker du best med å dra til utlandet? 🌴

Beautiful Sunset & A Crazy Purchase

  • 05.09.2016, 19:13


I går kveld var det den fineste solnedgangen jeg har sett på lenge! Jeg og Linn skulle filme noe til en video jeg har i tankene og filmet noe til den med denne solnedgangen. Men jeg kunne jo ikke gå ned fra takterrasen uten noen bilder i tillegg. Så bilder ble det, og etter litt redigering (for å få meg selv bedre frem i bildene) syntes jeg de ble riktig så bra! Er så koselig og ikke minst fint med slike spesielle solnedganger. Ikke at dere ser så mye av selve solnedgangen i disse bildene, men dere ser hva slags lys sola ga. Jeg har hatt nok en superfin dag her i Spania, og det er rart at det allerede er den siste hele dagen min her i morgen. Men i dag kjenner jeg egentlig at jeg kunne vært foruten den ekstreme varmen. På det meste har det i dag blitt målt 43 grader ute, og det kjentes ut som om man gikk inn i en badstu så fort man gikk ut døren. For å si det sånn har vi tilbragt en hel del tid inne hvor det har vært aircondition? Kjedelig når man først er i spania, men tørr og varm luft er ikke noe særlig å ligge og sole seg i altså! Håper på en litt kjøligere dag i morgen, sånn rundt 31 grader, det passer fint! 🙊 

Vi tok også en shopping pause i ettermiddag, og av alle ting så kjøpte jeg meg en ullkåpe fra Zara.. Hvem kjøper ullkåpe når det  er 43 grader rett utenfor? Jo, jeg! Haha, jeg skal trossalt hjem i overimorgen. Hjem til Trondheim hvor tiden fort går mot høst og vinter. Og ikke minst så er jo Zara en spansk kjede, og dvs at det er mye billigere å kjøpe den her. Så jeg sparte penger, selv om det så helt crazy ut! 

Hva syntes du om bildene? Og kunne du vært like crazy som meg, eller står jeg alene om dette? 

Too hot.. Just too hot! 

  • 05.09.2016, 09:20


God morgen alle sammen! Har dere det bra?? Jeg håper det. Selv så har jeg det aldri så bra. Jeg er nemlig en liten tur i Spania hos familien min. Jeg har vært her siden Lørdag og det er derfor det har vært litt stille her i helgen. Jeg har storkost meg på shopping, sightseeing og avslappning i/ved bassenget. Levd livet, rett og slett! Men i dag tenkte jeg og unne dere litt tid! Good blogger, right? 

Nei, selv om jeg er her nede så er det ikke no pause. Filming og bilder skal bli tatt, og Linn blir stadig satt i arbeid stakar. Men heldigvis så syntes hun det er litt gøy, hvertfall heeelt innerst inne! Neida. Joda. Neida! Her er et bittelite knippe med bilder fra de få timene vi prøvde å være i Alicante i går. Fy søren det var ikke lenge vi holdt ut. Gradestokken viste nemlig opp mot 36 grader, og det kan fort bli litt for mye (selv for de som faktisk nå bor her nede..) Men vi fikk hvertfall sett promenaden langs vannet, alle bodene og smakt en super god youghurtis! Det blir ikke siste gang!! Jeg har tidligere ikke vært noen særlig fan av youghurtisen, men denne.. Oh my god. Blandingen av litt mango, litt eple og litt hvit sjokolade youghurtis var perfekt med jordbær, vannmelon og kiwi, det må rett og slett ha vært den beste og friskeste kombinasjonen!! 

Nei nå skal jeg ut til bassnget og nyte noen timer der. Lillesøster skal på skole, pappa avgårde på jobbreise, og da blir det fort bare meg og mamm igjen. Så blir nok noen avslappende timer her før vi føler at vi bare må finne på et eller annet! Det er ganske kjent for oss å være det..

Ha en fantastisk dag kjære lesere, og ha en strålende start på uken! 

Et vidunder for håret! 

  • 02.09.2016, 14:35


Som blogger få jeg prøve ut mye forskjellig. Ikke bare sminke og andre hudprodukter, men også alt fra parfymer til shampo. Og i dag er jeg bare nødt til å fortelle dere om den nye serien jeg har startet å bruke til håret mitt. Jeg føler jeg bare må dele med dere det som jeg faktisk elsker og tror at dere vil like, jeg gjør det ikke av noen andre grunner! Og i dag, i dag skal jeg dele med dere det som har forandret håret mitt de siste ukene. 

Dette er serien jeg har startet å bruke. Den er fra Wella og heter Elements. Denne serien har en frisk og god duft som gir en fin og oppkvikkende start på dagen. (Om du dusjer om morningen så klart.) Første gang jeg prøvde den kjente jeg hvor lett shampoen fordelte seg i håret, og det tynget ikke i det hele tatt. Balsamen, myk som den skal være, gjorde vidunderlige ting med håret mitt. Hver dag jeg har brukt denne serien, latt håret lufttørke UTEN å gjøre noe som helst med det ? ikke en eneste floke når du skal gre håret etterpå! Hvor fantastisk er ikke det?! Jeg stod bare å måpte på badet første gang jeg opplevde dette. Og gjør det forsåvidt noen ganger enda..

Serumet har jeg også prøvd ut en gang eller to, men føler dette er noe som trenger å bli brukt litt mer langvarig for at man skal kunne merke noen forskjell. Så gleder meg til å se/føle forskjellen etterhvert!

Og når det kommer til hårmasken har jeg enda ikke fått testet denne ut skikkelig. Er et eller annet med de hårmaskene jeg tenker er skikkelig stress.. Det er sikkert ikke det, og det er nok bare jeg som innbiller meg det. Jeg skal nok få meg til å få testet den ut en dag. En dag jeg sikkert kjeder meg noe grusomt! Hehe.

Men er det en shampo og balsam jeg absolutt kan anbefale til dere der ute med lignende hår som meg, så er det absolutt denne serien! Det sier kanskje sitt når samboeren kommer og kommenterer hvor god shampoen er? Den er visst ikke bare god for oss jenter! 

Har du prøvd denne serien før? Evt noe annet fra Wella jeg burde prøve ut??

//sponset

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits