Helene Lekven

Smokey Gold by Mac Cosmetics

 • 31.08.2016, 14:30


Sminke er noe som bare har interessert meg mer og mer de siste årene. Jeg har vell forsåvidt alltid vært glad i sminke, men de siste årene har det blitt noe mer. Jeg øver på nye looks stadig vekk og lærer alltid noe nytt. Og når jeg går tilbake og ser hvor mye jeg har utviklet meg ikke bare det siste året, men også den siste tiden, er det rart å se på foskjellen. For den er stor! 

Selvfølgelig er det ikke alltid slik at jeg står lenge foran speilet og bruker evig lang tid på sminken. Noen ganger går jeg helt uten sminke, andre ganger med litt naturlig sminke og noen ganger innimellom det, full face makeup! 

Men i dag ville jeg vell egentlig bare vise dere denne lokken jeg lagde i helgen. Jeg filmet looken til en One Brand Tutorial som skal ut på youtubekanalen min nå i September. Men jeg ble så fornøyd at jeg bare må dele bildene med dere også! Det er vell lov å si at man blir fornøyd? Samma det, jeg sier det uansett! Jeg ble fornøyd!!

Om du ønsker å se videoen når de kommer ut, så finner du videoen på denne linken. Om du trykker på den nå så kommer du nok ikke til den, men videoen går opp den 14 september. Så etter det burde du komme direkte til videoen med linken! 

Hva syntes du om looken? Er det noe du kunne vært interessert i å se hvordan jeg gjorde?

Electric Pink by GHD

 • 30.08.2016, 14:20


Vi begynner å nærme oss Oktober med stormskritt, ikke at det skal være noen negativ ting. Oktober er jo trossalt den måneden hvor alle er så aktive med å støtte den rosa sløyfe aksjonen mot brystkreft. Men du trenger jo ikke å vente så lenge før du deltar i denne aksjonen på å samle inn/gi penger. GHD har hvert år noen limited produkter som de selger i høstperioden for å samle inn til akkurat denne aksjonen. I år har de allerede samlet inn 9 533 509 euro, og jeg håper for all del at de skal kunne på over 10 000 000 euro, som også er GHD sitt eget mål for i år!

Produktene de i år selger som støtte til denne aksjonen er Platinum Electric Pink Styler, V Electric Pink Styler, Air Electric Pink Hairdryer og Electric Pink Hairband Ball. Selv har jeg hårføneren som er på vei hjem til meg. Vi trengte en hårføner, jeg har hørt mye bra om hårfønerne til GHD og ikke minst så er den jo super lekker! Det at den symboliserer en så god sak gjør meg heller ingen verdens ting.

For en som har hatt mye kreft i familien, ikke akkurat brystkreft men det er like tungt uansett hvilken kreft det er, så er det ekstra viktig å fronte en slik sak som dette. Man må støtte der man kan, og om man har mulighet til det, så mye som mulig! Jeg kjøper kanskje litt «unødvendig» mye med rose sløyfer her og der, men samtidig er det ikke unødvendig at pengene går til en så god sak! 

Hva tenker du? Kunne du tenke deg å støtte en god sak ved å kjøpe noe du kanskje har ønsket deg lenge, eller kanskje trenger? 

//Annonse

Etter  Deg..

 • 29.08.2016, 14:30


Etter deg, oppfølgeren til Et Helt Halvt År. Etterfølgeren av boken alle leste og var bergtatt av. Boken jeg selv kjøpte, men aldri gadd å starte på. Jeg så filmen, og jeg vet at ingen film kan måle seg med boka, men den fikk meg gira til å lese på historien videre. Og akkurat det gjorde jeg. I løpet av 5 dager forrige uke leste jeg 500 sider, jeg var hekta.

Boka dreier seg mye om livet til Lou etter at Will gikk bort. En overraskelse dukket opp på døra en dag. Og denne overraskelsen gjorde at livet til Lou nok en gang ble snudd på hodet. Livet var en blanding av sorg og frustrasjon, men med denne overraskelsen forandret mye seg over tid. Livet begynte å dreie seg om latter og kjærlighet. Og ikke minst fikk Lou tilbudt drømmejobben, drømmejobben som av alle plasser befant seg i New York City. Hva den store overraskelsen var og om hun tok drømmejobben eller ikke må du nesten lese boken selv for å se, eller som jeg med den første boken, se filmen. Men jeg ville absolutt anbefale dere å lese denne boken. Den er gripende og fenger deg fra start til slutt. Jeg var en skikkelig lesehest før, og etter en lang pause så tror jeg faktisk at denne boken har snudd meg mot akkurat det igjen.Det å lese er faktisk gøy, man må bare finne en god bok! Og jeg må innrømme at jeg vet ikke om jeg hadde plukket opp den boken, hadde det ikke vært for at vi er uten nett. Men jeg plukket den opp, den ble lest på 5 dager, og jeg føler det ikke er lenge til jeg starter på neste bok. Kall meg en lesehest om du vil, for akkurat nå elsker jeg det! 

Har du lest boken? Eller fikk du evt lyst til å lese den nå?

City Smart by Elizabeth Arden

 • 26.08.2016, 14:50


Det er rart og si det, men jeg har faktisk flyttet til en «storby». Så mye som det går ann å ha en storby her i Norge. Jeg snakker ikke om Oslo, men vil helt klart si at Trondheim er i en så og si lik klasse som Oslo. Det er mye trafikk, mye eksos og man merker på huden at det rett og slett tar mer på å bo i byen enn litt utenfor. Men det varte ikke lenge. Jeg ble nemlig informert om et fantastisk nytt produkt fra Elizabeth Arden. 

Jeg har begynt å bruke denne som en type primer, etter fuktighetskremen og før jeg tar på meg sminke. Jeg snakker nemlig om Prevage City Smart. Denne skal beskytte huden mot forrurensinga som er i luften, og i større byer er det nok av det, helt klart! Den skal også gi fuktighet, og antioksidanter til huden, men det jeg også liker med den er at den har litt farge i seg, og hvor godt sminken faktisk sitter etter jeg har brukt denne. Jeg trenger langt i fra like mye i ansiktet som jeg gjorde før. Man sparer faktsik også sminke ved å bruke denne. Det ekke værst! Det er kanskje vanskelig å tro at noe så enkelt som et produkt under sminken skal hjelpe huden din mot alt det ekle i lufta, og jeg var egentlig litt skeptisk selv. Men jeg har faktisk merket en betydelig forskjell. Jeg merker det når jeg fjerner sminken om kvelden. Den har holdt på fuktigheten i ansiktet og jeg blir ikke tørr her og der. Sminken kan gjerne fort gjøre det mot ansiktet mitt. Men denne har motvirket det. Og ja, jeg føler rett og slett at huden min er renere, av en eller annen grunn. Det er vell egentlig bare vanskelig å forklare.. Det er noe man bare må teste og erfare selv tror jeg! 

Har du hørt om noe liknende av dette, og kunne du evt tenke deg å prøve det ut? 

Hver årstid har sin sjarm!

 • 24.08.2016, 13:10


Vi er midtveis i uken allerede.. Tenk det da dere! Tiden flyr, det er helt klart. Men nå kjenner jeg at jeg endelig begynner å komme mer i orden, og jeg har faktisk fått begynt å vaske litt i leiligheten. Frem til nå har det nemlig vært for kaotisk til å en gang gjøre akkurat det! Men nå er vi snart klare, og jeg kjenner jeg gleder meg til de siste brikkene, som f.eks internett og tv, kommer på plass. Jeg sitter nemlig nå på Starbucks hver gang jeg skal skrive og publisere et innlegg. Haha, ikke at jeg skal klage på det, får kose meg med deilig kaffe sammen med jobbinga!Er det en annen bonus jeg liker med å bo i en så vakker by som Trondheim, så er det alle  de forskjellige plassene å ta bilder. Noen ganger vil jeg bare ha helt enkle bakgrunner, mens andre ganger vil jeg ha litt mer «bevegelse» i bakgrunn. Alt kan jeg finne så og si overalt her og jeg digger det. Jeg oppdager stadig flere plasser hvor jeg tenker «ahh, der hadde det vært fint å ta bilder!» Haha, dere andre som blogger eller har blogget, dere vet hvordan det er! Vi har faktisk vært så heldige at vi har hatt en del fint og varmt vær her i Trondheim etter at vi flyttet oppover, så jeg har ikke langt sommerklærna helt unna enda. Jeg elsker og kunne prise sommeren så lenge jeg kan, men samtidig så gleder jeg meg til de diverse høsttrendene! Er noe med høsten og klærne og tiden som gjør at jeg koser meg hakket ekstra. Hvertfall helt til jeg må utenfor døren. Da kunne jeg gjerne klart meg uten det sure og kalde været! Haha, hver årstid har sin sjarm, er det ikke det man skal si? 
Men jeg håper hvertfall dere får en fin onsdag videre, gjør det beste ut av den! 

GIVEAWAY: Personlig almanakk

 • 22.08.2016, 14:25


Når jeg skal ha en giveaway sammen med personlig almanakk, så er det vell ikke så mange som trenger å spørre om hva det er for noe? Disse konkurransene har florrert rundt på blogger og på instagram, og i dag skal dere få muligheten til å melde dere på enda en konkurranse. 

Personlig almanakk er en nettside hvor du rett og slett kan bestille deg en egen designet personlig almanakk. Du kan velge hvilken måned den skal starte på, hvordan du vil ha forsiden og sist men ikke minst kan du velge hvordan innsiden av den skal se ut. Muligehetene er mange, og du bestemmer så og si alt! 

Jeg har selv sverget til personlig almanakk de tre siste årene og har følt meg helt lost uten en de siste tre månedene. Min forrige gikk nemlig ut i Juni, og jeg har bare ikke surret meg til å bestille en ny. Men nå er det snart en på vei i posten og gjett om jeg gleder meg til å få orden på livet mitt igjen!! 

Men kanskje jeg skal komme meg til poenget, og hvordan dere faktisk kan delta i konkurransen? Alt du trenger å gjøre, er:

 1. Du må følge meg (@helenelekven) på insta (der konkurransen foregår)
 2. Dere må tagge to venner i kommentarfeltet på på dette bildet på insta. 
 3. Og så må dere ha masse lykke til!!!!

Vinneren trekkes på Torsdag, og når jeg kontakter vinneren på insta trenger jeg bare mailen din slik at Personlig almanakk kan ta direkte kontakt med deg selv. Masse lykke til og jeg håper dere setter like mye pris på denne konkurransen som jeg gjør. Elsker å gi litt tilbake til dere lesere også! 💕

Once a blogger, always a blogger! 

 • 18.08.2016, 22:28


Flytting, innredning, pappesker, rot og kaos. Det er det dagene mine har svømt i denne uken. Det er ikke bare bare å flytte, det kan jeg helt klart skrive under på.. Og egentlig så har jeg heller ikke nett enda, men deler via mobilen slik at jeg faktisk får oppdatert dere noe! Vi får heller ikke nett før 7. September, så blir nok litt reserveløsninger frem til det. Men selv om jeg ikke har hatt tid til å blogge, så betyr ikke det at jeg ikke har tatt litt bilder her og der. 

Forrige uke før vi reiste opp til Trondheim var vi ute på nøtterøy en tur. Og der er det en skikkelig old school bensinstasjon som jeg matchet perfekt. Selvfølgelig måtte vi jo stoppe og ta noen bilder! Haha, once a blogger, always a blogger! Jeg kjenner jeg gleder meg til inredningen er fullstendig her i leiligheten. Da står en videotour av den for tur! Ikke at jeg får lastet opp noe særlig med videoer nå frem til vi får instalert internett, men så fort det er på plass så kommer de.  Jeg kjenner motivasjonen er fullstendig på plass, men tiden og mangelen av internett gjør ting litt vanskelig. Men tenk den gleden når jeg får til å gjøre mer av alt igjen da dere!! Jeg planlegger også et tutorial innlegg til dere i løpet av de neste ukene, og om det er noe spesielt dere ønsker å se, så let me know! Jeg tar imot alle ønsker og utfører dem gjerne. Jeg håper dere også er klare for mange innlegg og videoer utover høsten, for som dere kanskje skjønner er jeg klar som et egg. Jeg får jo ikke sagt det nok? MEN nå skal dere få slippe å lese om alle unnskyldningene og alle loveordene mine. 

Ha en fantastisk kveld videre, og ha en god helg når den tid kommer! 

En annerledes pizza

 • 04.08.2016, 15:25


I og med at helgen begynner å nærme seg tenkte jeg at jeg kunne dele med dere en oppskrift jeg selv benyttet meg av forrige uke. Pizza er noe jeg selv er veldig glad i, og for noen år tilbake ble jeg introdusert for en hvit pizza. Jeg hadde aldri smakt eller hørt om noe slikt og ble ganske så overrasket, men om det falt i smak var helt sikkert. Jeg har ikke hatt det mange ganger i etterkant, men hver gang jeg har hatt det lurer jeg alltid på hvorfor jeg ikke har det oftere. Det er jo så godt! Så i dag ville jeg dele med dere denne fantastiske versjonen av en pizza!Denne gangen valgte vi faktisk å kjøpe en ferdig bunn, da vi ikke orket eller hadde tid til å styre med å lage en deig. Så vi valgte å kjøpe den italienske versjonen av ferdigdeigene slik at vi kunne lage oss en skikkelig Italiensk pizza. Det vi gjordet etter å ha rulla ut deigen, var: smøre et lag med Crème Fraiche, raspe opp litt ost og fordele det utover pizza?n, vi delte også opp litt mozzarella, tok på litt salt, pepper, basilikum og mais. Da følte vi den var klar for ovnen. 

Når pizza?n var ferdig stekt la vi oppå litt Serranoskinke og Ruccola. Selv er ikke jeg så glad i ruccola, så akkurat det plukket jeg av på mine stykker. Men når man har en hvit pizza så gjør litt farge seg godt på! Og gjett om pizzaen falt i smak. Den var smaksrik (spesielt om du også brukte dressing på), bunnen var sprø og den er lett å spise. Kunne ikke blitt bedre spør du meg! Nå må det sies at jeg ikke er så glad i pizzaer med alt for mye tomatsmak, det er et eller annet ved det jeg syntes er litt kvalmende. Så en hvit pizza med Crème Fraiche var deilig og lett å spise! Det er helt klart ikke siste gang jeg lager denne versjonen av en pizza! Hvertfall ikke nå som jeg flytter ut og får velge litt mer selv. 
Har du smak en hvit pizza før? Hva liker du evt å ha på den? 👌🏻

5 mål for August!

 • 02.08.2016, 15:15


En ny måned krever noen nye mål. Og i og med at jeg endelig begynner å få motivasjon til å blogge igjen, tenkte jeg at det ikke kunne passet seg bedre enn å dele månedens mål med dere nå. Det er mål jeg virkelig skal jobbe for at jeg skal nå. Og det er jo noe med det at når man faktisk skriver ned målene er det lettere å følge dem og minne seg selv på hva det er man skal jobbe mot. Så det var det jeg tenkte jeg kunne gjøre i dag da vet dere!

 • Første mål må nok bli tilegnet bloggen. Jeg ønsker nemlig å blogge mer igjen, og ikke bare mer men også enda mer variert. Flere oppskrifter, antrekk, skjønnhet og dagligdagse ting. Rett og slett det som faller meg inn. Bloggen er jo trossalt mitt fristed og jeg skal ikke føle at jeg skrive om ditt eller om jeg  skrive om datt. Det er av det jeg mistet interessen tidligere, og det skal vi ikke ha noe av lenger.
 • Få meg en jobb. I og med at jeg flytter til Trondheim den 15. August, er jeg nødt til å slutte den fantastiske jobben min. Akkurat det syntes jeg er super trist og jeg kjenner det  skal bli rart å ha den siste vakten min på torsdag! Men samtidig blir det spennende å se hvor jeg ender opp. Jeg håper selvfølgelig at jeg kunne fått en jobb på en eller annen cafe, eller en annen servicestilt jobb. Men foreløpig har jeg ikke hatt noe særlig hell. Håper det blir noe annet når jeg kan møte opp personlig med søknader og cv’er.
 • Få orden i leiligheten.  Jeg og Mathias var jo oppe i leiligheten vår for litt over en uke siden, og vi forlot det ikke akkurat i den skjønneste orden. Esker utover gulvet, en sofa for mye, en alt for stor pult og en vaskemaskin for mye sier vell det meste? Så om noen i Trondheimsområdet enten trenger en pult, sovesofa eller vaskemaskin så er det bare å si i fra! Men jeg gleder meg hvertfall til alle esker er pakket ut og at leiligheten ser akkurat ut som vi vil ha den!

 • Komme i rutine med youtube kanalen min igjen. De siste ukene har ikke alle videoene som skulle vært oppe, kommet opp. Dette er mye fordi tiden rett og slett ikke har strukket til innimellom all jobbingen, sosiale eventer og kjæreste tid. Så jeg gleder meg til å komme ordentlig tilbake til to videoer i uken igjen! Jeg elsker å være kreativ og lage videoer, og når folk begynner å følge meg vil jeg heller ikke skuffe dem ved og ikke laste opp.
 • Holde godteri og andre usunnheter kun til helgene. Dette startet jeg med allerede i går, og jeg er fast bestmt på at det skal jeg klare. Men jeg må ærlig innrømme at jeg stadig sliter på jobb. Når man om morningen steker sveler.. Ahh, duften er så herlig! Og når da siste rest av røren er igjen til en svele som er akkurat for liten til å selge, er det vanskelig å si nei. Men jeg har klart meg så langt! Og når jeg har skrevet her at det kun skal holdes til helgene, så må det jo holdes! Kan jo ikke sitte her å ljuge til dere! 🙈

Det var mine 5 mål for August! Jeg syntes det er viktig og ikke sette seg for mange mål. Da er det mindre sjanse for at man klarer alle, og man får da kanskje ikke den mestringsfølelsen. Det er forskjell på følelsen om du har 10 mål og bare klarer 5, enn om du har 5 mål og kanskje klarer dem alle! Jo færre mål, jo større sjanse er det for å få dem alle gjort, og derav mestringsfølelse.

Har du satt deg noen mål for August? Lyst til å hvertfall fortelle meg ett av dem? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits