Helene Lekven

Man trenger litt fri innimellom!

  • 30.07.2016, 17:01


Det er Lørdag, det er helg og jeg har endelig litt fri. Jeg har faktisk vært på jobb i dag også, så resten av helgen skal brukes til total avslappning! Trenger det etter så mange dager, eller forsåvidt uker, med noe å gjøre hver eneste dag. Jeg håper på at dagens fine vær holder seg slik til i morgen også, slik at jeg kanskje kan tilbringe litt tid på stranda, det hadde vært deilig! Er jo alltid ekstra digg med helg når det er fint ute. Vil hvertfall prøve å få til en cafétur i morgen.Jeg og Mathias var faktisk ute og tok noen bilder etter jobb her tidligere i uken. Og det at han har fått litt interesse for foto gjør meg ingen verdens ting! Greit å få hjelp av noen som vil lære mer og har interesse av å ta bilder. Da blir det gjerne litt bedre kvalitet og jeg blir selv mye mer fornøyd med dem. Denne gangen lekte vi oss på en litt «øde» vei, som tydeligvis ikke var så øde som vi trodde. Haha, ble å løpe ut av veien noen ganger for å si det sånn! Nei nå skal jeg nyte resten av ettermiddagen og kvelden og slappe helt av. Jeg håper dere alle har hatt en fin uke, og at dere nyter det som begynner å bli det siste av sommerferien! Selv har jeg litt ferie fra og med Fredag, da har jeg hatt min siste vakt på jobb, noe som blir veldig spesielt. Men jeg gleder meg veldig til å flytte oppover til Trondheim! Det skal komme en tour av leiligheten der oppe så fort vi føler vi har kommet oss ordentlig i hus, så det er bare å følge med. 

Ha en fantastisk helg fine lesere! Hva syntes dere om bildene? 

Man trenger litt fri innimellom!

  • 30.07.2016, 16:01


Det er Lørdag, det er helg og jeg har endelig litt fri. Jeg har faktisk vært på jobb i dag også, så resten av helgen skal brukes til total avslappning! Trenger det etter så mange dager, eller forsåvidt uker, med noe å gjøre hver eneste dag. Jeg håper på at dagens fine vær holder seg slik til i morgen også, slik at jeg kanskje kan tilbringe litt tid på stranda, det hadde vært deilig! Er jo alltid ekstra digg med helg når det er fint ute. Vil hvertfall prøve å få til en cafétur i morgen.Topp – Gina Tricot     Bukse – Kappahl (sponset)    Solbriller – Prada     Sko – H&M     Veske – Mulberry Jeg og Mathias var faktisk ute og tok noen bilder etter jobb her tidligere i uken. Og det at han har fått litt interesse for foto gjør meg ingen verdens ting! Greit å få hjelp av noen som vil lære mer og har interesse av å ta bilder. Da blir det gjerne litt bedre kvalitet og jeg blir selv mye mer fornøyd med dem. Denne gangen lekte vi oss på en litt «øde» vei, som tydeligvis ikke var så øde som vi trodde. Haha, ble å løpe ut av veien noen ganger for å si det sånn! Nei nå skal jeg nyte resten av ettermiddagen og kvelden og slappe helt av. Jeg håper dere alle har hatt en fin uke, og at dere nyter det som begynner å bli det siste av sommerferien! Selv har jeg litt ferie fra og med Fredag, da har jeg hatt min siste vakt på jobb, noe som blir veldig spesielt. Men jeg gleder meg veldig til å flytte oppover til Trondheim! Det skal komme en tour av leiligheten der oppe så fort vi føler vi har kommet oss ordentlig i hus, så det er bare å følge med. 

Ha en fantastisk helg fine lesere! Hva syntes dere om bildene? 

Enkelte helger blir bare bedre enn andre

  • 26.07.2016, 19:00


FOR en helg! Bloggen ble helt klart satt på vent, da ting gikk i ett fra start til slutt. Jeg må virkelig si at dette har vært en lang, fantastisk, krevende, morsom og ikke minst slitsom helg. Fredagen startet jeg på jobb som vanlig, men så fort jeg var ferdig var det bare hjem og stelle seg, for jeg skulle på middags- og konsert date med min kjære. Dette var nemlig noe jeg ga han i bursdagsgave tidligere i år,  og jeg tror ikke kvelden kunne blitt noe mer vellykket! Vi starta kvelden med deilig mat og drikke på Papparazzie (elsker den restauranten, annbefales virkelig), og ikke minst så gikk det i mye prat. Både om hvordan vi trodde konserten skulle bli og om alt det spennende vi skulle gjøre resten av helgen! Etter et par timer (tror jeg) med skravling,  mat og drikke var det klart for Bernhoft konsert i Foynhagen.Konserten stod helt og holdent til forventningene, og det at Mathias sa det var den beste konserten han hadde vært på, gjorde godt. Er deilig når bursdagsgaver virkelig faller i smak, er det ikke? Men hvertfall så var det en vellykket kveld, som endte hjemme hos Mathias. Vi måtte sove der, selv om det er kortere til meg. For der stod bilen og hengeren klar for avreise allerede kl 6 morningen etter. Da var det nemlig avgårde til Trondheim. 

Men hva som skjedde resten av helgen og hva vi gjorde i Trondheim får dere sjekke ut i Vloggen som blir lagt ut på youtube kanalen min i morgen, du kan finne den HER! Jeg valgte å vlogge slik at jeg kunne se tilbake på denne helgen, og se hvor bra jeg hadde det og hvor lykkelig jeg er. Elsker slikt! 

Hadde du en fin helg? Og fant du på noe spennende, eller nøt du et avslappende liv? Det skal jeg den kommende helgen, helt klart!! 

Update; Mulberry Lily

  • 20.07.2016, 20:20


Nå har jeg snart hatt denne veska i 3 måneder. Jeg har brukt den mye og testet den en del. Og i dag tenkte jeg å komme med en liten oppdatering på hva egentlig syntes om veska og om jeg fortsatt er glad for at jeg kjøpte den. Jeg har brukt den så og si hver eneste dag siden April, og dere går kanskje litt lei av å se den i hvert antrekk. Men rett før jeg kjøpte den solgte jeg eller kastet så og si alle veskene jeg hadde. Så jeg har vell nå egentlig bare denne Mulberry veska og en annen veske jeg betalte 130 kr for i Spania. Men selv om jeg har brukt den så og si hver dag har den ikke mistet noe form. Jeg har presset kamera nedi, og jeg har hatt den så og si tom. Så veska har virkelig fått prøvd seg, og jeg er imponert. Imponert over hvor godt den holder formen, og ikke minst er jeg glad veska har den strukturen den har. Det gjør da at merker ikke blir synelige på den måten som det hadde blitt om det var glatt skinn. Dette var noe jeg var klar over da jeg var på jakt etter denen vesken. Jeg ville ha en som holdt lenge og ikke viste slittasje like fort som andre. Jeg kunne ikke funnet en bedre veske! Jeg er så glad for at jeg tok sjansen og invisterte i denne vesken. Mange mener kanskje at det ikke er verdt det. Men etter å ha hatt den i noen måneder så ser jeg det at dette er en veske som alltid vil bety mye for meg. Min første designerveske som skal vare livet ut. Den har allerede en stor plass i hjertet mitt. Og til deres som syntes det er tragisk å kjøpe så dyre vesker: Jeg kjøpte den «brukt» på finn.no (les: Brukt et par ganger. Var fortsatt plastikk på ting), til en pris som mange kjøper en mobil for annenhvert år, grovt sett. Så det å bruke de pengene på en veske som vil vare i mange år istedet har jeg ikke no trøbbel med i det hele tatt! 

Som dere skjønner så angrer jeg ikke i det hele tatt! Har du en designer veske du har ønsket deg lenge, og evt hvem?? 

Yet another excuse... 

  • 18.07.2016, 18:34


Nå føles det som år og dag siden jeg sist skrev et innlegg her, og det er jo forsåvidt det også. Etter jeg kom hjem fra alle turene jeg var på i Juni har allting gått i ett. Om jeg ikke har jobba, så har jeg filma eller vært med venner. Forrige uke var det også Slottsfjell festivalen, så da gikk ting slag i slag enda jeg hadde fri fra jobb de dagene. Jeg tror ting skal roe seg litt nå. Og bare jeg får balansert jobb, blogg, youtube, venner, flytting og kjæresten så er alt bra! Haha, huff, lettere sagt enn gjort, det er helt klart! 

Men vi er positive, og jeg lover at jeg skal prøve å få tatt meg litt mer tid til bloggen,det blir bare litt mye i perioder. Og tro det eller ei, blogging tar en del tid. Du må ha bilder, du må redigere bilder, du må skrive tekst, gå over tekst et par ganger, så bli fornøyd før du endelig poster det. Plutselig er det gått noen timer! Disse bildene tok Mathias av meg på et av vorsene jeg var på forrige uke, før festivalen. Det var poolparty og slip n? slide! Og det kunne ikke passet seg bedre å få brukt denne nydelige badedrakten. Jeg brukte den også på Mallorca turen, men det er et eller annet som skriker festival og poolparty av den! Jeg storkoste meg hvertfall i selskap med gode venner, og med supre konserter utover kvelden så kunne det ikke blitt bedre. Er noe med det festivallivet om sommeren altså! 

Selv er slottsfjell den eneste festivalen jeg skal på i sommer, og jeg kjenner egentlig at det er greit. Fire dager med mye gåing og konserter er nok for min del. Og ikke minst er det greit å ikke bruke opp festival morroa, blir jo ikke gøy om man blir lei! 

Var du på Slottsfjell? Eller skal du evt på noen andre festivaler? 

Tips til å unngå overvekt når du skal reise

  • 08.07.2016, 09:23


Sommeren er her og det er ikke til å legge skjul på at jeg har vært en god del borte den siste måneden. Jeg har pakket til den ene ferien etter den andre, og jeg har kjent på det og både pakke for mye og det å pakke for lite med meg. Det var liksom ikke noe midt i mellom. Men jeg klarte meg fint av den grunn! Og selv om jeg på en tur hadde pakket med meg litt for mye, hadde jeg enda ikke overvekt. Det var nok fordi jeg sparte inn, der det gikk an å spare når det kom til vekt. Parfymen min ble tatt over i en mindre beholder, slik at jeg slappp å ta med hele. Jeg begrenset meg med sko. Og ikke minst så tok jeg med meg travel sized produkter når det kom til diverse hårprodukter. Jeg mener, det må være noe av det smarteste som finnes. Sparer mye vekt der altså! 

Og denne gangen hadde jeg noen produkter fra Wella. Tørrshampo, shampo, hårmaske, hårolje. De har det meste, også i travel sizes! Tørrshampoen brukte jeg noen ganger på tur og funker som de fleste andre gjør. Håret ser ikke lenger fett ut og du føler du kan gå ut uten at alle vil se at du ikke har vasket det. Tørrshampo syntes jeg er en litt for fin ting! Det er nok ikke siste gang jeg pakket med meg travel sized produkkter. Men om du ikke ønsker å kjøpe egne og nye produkter, kan du evt kjøpe mindre beholdere og ta shampo, eller hva enn du vil ha med, oppi. Det er en fin løsning som sparer en del vekt. Toalettmappa er nemlig det som fort veier mest i min baggasje! Håper ikke jeg er den eneste?? 
Hva er ditt beste tips når det kommer til pakking og overvekt? 

// Produktene er sponset

Festival nails ready! 

  • 05.07.2016, 09:33


Forrige uke var jeg på min faste negltime som jeg er hver måned. Jeg var spent og klar for å få stelt neglene mine igjen, for etter 4 uker er de hakket for lange og kan brekke av når som helst. Så gjett om jeg gleder meg like mye til hver eneste time! Men denne gangen, den var spesiell. Jeg hadde funnet et bilde av noen negler på WeHeartIt og jeg gledet meg til å få noe inspirert av det bildet. Jeg gledet meg til å få festivalnegler klare for sommeren! Ikke bare fikk jeg negler inspirert av bildet, jeg fikk så og si helt like negler som på bildet! Det er ikke værst altså. Jeg fikk lilla negler, både plaine og med steiner, jeg fikk en plain hvit negl, og en negl med lilla tupp og mønster på. Hva skriker vell mer festival enn det? Jeg er så fornøyd, og det at Charlie tar utfordringen på strak arm syntes jeg er utrolig kult! Det er gøy å ha noe annerledes enn bare plaine farger hver gang, og tiden kunne ikke passet bedre. Hvis du bor i Tønsberg området så anbefaler jeg virkelig at dere tar turen innom Charlie?s Nail Design & Eyelash Extensions (link). Hun holder til i andre etasje på Tolvstød senteret, rett ved legekontoret. Jeg har gått og ordnet neglene mine hos henne i snart ett år. Og det at den neste timen min, 5. August, er den siste jeg skal ha hos henne, er helt rart. Men sånn går det når man flytter avgårde! Får satse på at jeg finner en som er like flink i Trondheim!

Hva syntes du om årets festival negler? Selv så digger jeg dem! 

Happy Weekend

  • 03.07.2016, 11:10


Haugesund har vært utrolig fin hittil! I går var det forkost kl. 9 og ting gikk i ett til nærmere samme tid på kvelden. Mens gutta gjorde seg klare for Ironman som er i dag, var jeg og Mona på shopping i gågata og på café besøk. Det var veldig så hyggelig og ikke minst så gjorde det ikke noe at jeg kom hjem med en ny regnjakke. Kanskje jeg får vist dere en annen dag, må bare få tatt no bilder med den først. 

Men nå når dette innlegget blir lagt ut er nok vi en eller annen plass i Haugesund sentrum. Da har gutta holdt på en stund og har fortsatt litt igjen. Så blir spennende å se resultatet! Men jeg håper hvertfall dere har hatt en fin helg så langt, selv så har jeg kost meg masse på tur i helgen foreløpig. Og det er rart at vi skal hjem allerede i morgen! Men da er det bare å nyte tiden vi har igjen og ikke minst ha det gøy.

Ha en fin søndag og husk å lade godt opp til en ny uke. Uansett om du har feri eller jobb er det viktig (deilig) å utnytte søndagen! 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits