Helene Lekven

I wish..

 • 30.06.2016, 12:55


Når været er som det er om dagen med regn, vind og ja, rett og slett drittvær, så lengter jeg litt ekstra ned til varmen igen. Det er ikke mye som minner om sommer med dette været, for i dag har jeg rett og slett skikkelig høstfølelse. Så å se tilbake på disse bildene var ikke annet enn litt små vondt. Men jeg hadde et lystpunkt i dag med negltime halv 11, så nå har jeg fått nye og fine festival-negler. Jeg skal få tatt noen bilder i løpet av de neste dagene slik at dere skal få se. For om jeg kan si det selv så syntes jeg de ble utrolig kule! Nå derimot er det pakking og en bytur som står på planen. Før jeg og Mathias snur nesen mot hytta. Da er vi på vei til Haugesund for helgen, og jeg tror det blir en fin, koselig og slitsom(for Mathias) tur. Han skal jo være med på Ironman på søndag, og været er ikke akkurat på hans side, men satser på at planene været har bedrer seg innen søndag! Blir hvertfall deilig med en helg borte sammen etter å ha ikke sett hverandre så mye. Man trenger litt kjærestetid innimellom og! Men jeg håper dere har det bra om dagen. Og at dere gjør det beste ut av hva enn slags vær dere har om dagen. Det er jo litt koselig med sånt vær og, det gir litt stemning! Men syntes den stemningen kan holde seg mer  til høsten, ikke komme allerede nå. For i dette øyeblikket høljer det ned utenfor, og kjenner at å bevege meg ut for å gå til byen ikke frister noe særlig! 

Men ha en super fin dag videre og ha en god helg når den tid kommer! Flere som lengter etter en sommer med fint vær? 

Let's talk: Why it's important to let yourself feel beautiful! 

 • 29.06.2016, 11:00


I en hverdag hvor man stadig blir påvirket av sosiale medier er det veldig viktig å ta seg tid og gjøre det som får oss til å føle oss  så vakkre som vi faktisk er. Hver dag klarer vi alltid å finne noe å klage på, noe å rakke ned på ved oss selv. Dette er utrolig synd, for hver og en av oss er nydelige på hver vår måte. Jadda, jadda, hørt det før! Men holder det? Nei for enda så mange ganger  man få komplimenter av andre, så er det sjeldent man føler seg så fin som faktisk andre mener at du er. Man føler man kunne sminket  seg bedre, kledd seg annerledes eller rett og slett at man ikke duger. Vi er sånn alle sammen, men i  dag vil jeg ta tak i det at vi må kunne få lov til å føle oss vakkre. Noen ganger skal  det litt mer til enn andre ganger, men sånn er det bare. Grunnen  til at jeg ble inspirert til å skrive denne posten var at jeg faktisk  følte meg vakker i dette anekket. Jeg følte jeg fikk lange  og fine ben i buksen, jeg følte overkroppen ble rammet fint inn, og at jeg hadde en helhetlig og stilig look. Jeg hadde ikke sminket meg noe spesielt i forhold til de andre kveldene, jeg hadde håret kun i en stram hestehale og det var rett og slett ikke noe spesielt med utseendet i det hele tatt. Men den attituden jeg fikk med det antrekket, sminken og håret sammen, fikk meg til  å føle meg vakker. Jeg skriver det rett ut, jeg følte meg vakker og jeg følte at jeg denne kvelden strålte mer av selvtillit enn det jeg gjorde noen av de andre dagene. Du mener kanskje ikke at dette var det fineste antrekket eller at jeg kunne sminket meg annerledes, men vet du hva? Det har absolutt ingenting for meg å si. Om du syntes det så kan du jo gjøre noe med det på deg selv, for det var akkurat slik jeg følte meg fin. Og det er det jeg vil få frem. Det er lov å føle seg vakker, og det er viktig å  kunne føle seg vakker! Det gjør så mye med selvtilliten og utstrålingen din at du aner det ikke selv en gang. Innimellom så må du unne deg å  gjøre det lille ekstra som får deg til å føle deg vakker. Selv om andre mener at det kanskje ikke var det fineste, så er det eneste som betyr noe at du føler deg fin. Og vet du hva? Selvtilliten du da utstråler gjør deg så vakker  at folk kun vil tenke på hvor lykkelig og selvsikker du så ut. Alt bare fordi du gjorde det lille ekstra, slik at du følte deg hakket finere en dag. jeg vil utfordre deg! Jeg vil utfordre deg til å pynte deg litt ekstra en helt vanlig dag. Om det er en liten endring eller en stor endring har ikke noe å si. Bare du føler deg smashing en helt vanlig dag på skole eller jobb så er det nok til å gjøre hele dagen din bedre. Tro meg, den kvelden i det antrekket, det må ha vært den beste på turen! Og jeg gleder meg til jeg skal ta sjansen og pynte meg litt ekstra en helt vanlig dag. Jeg gleder meg til å se smasing ut. Og jeg gleder meg til å stråle av selvtillit fordi jeg føler meg bra i det helhetlige! 
Pynter du deg noen ganger ekstra for å føle deg enda bedre? Hva gjør du for å gi deg selv en skikkelig selvtillitsboost? 

News from Elizabeth Arden!

 • 28.06.2016, 09:47


La oss snakke litt om sminke i dag. I dag vil jeg dra frem noen produkter fra Elizabeth Arden. Jeg hadde med meg alle produktene på tur, og det var ikke tvil om at jeg stadig strekte meg etter disse produktene. Selv om jeg er på sommerferie, så sier jeg aldri neitakk til røde lepper eller noe litt mer peachy. Lepper har så mye å si når det kommer til helhetene i en sminkelook, og det er gjerne det som gir prikken over i?en. 

På denne turen valgte jeg å ha med meg leppestiftene som heter Coral Crush og Sangria (den mørke røde). Jeg valgte disse to fordi de rett og slett er the best of both worlds. Det var flere kvelder jeg ville ha en skikkelig statement lip, og da var den røde perfekt. Ellers når jeg ønsket litt mer naturlig og sommerlig look så grep jeg etter den andre! Men jeg hadde jo ikke bare favoritter for leppene, men også til øynene og til kinna mine!  Jeg har de siste månedene hatt veldig sansen for en smokey rosa look, og når jeg så denne øyenskyggen dere ser under, så visste jeg den var perfekt. Det er en nyanse mellom lilla og rosa og det gir en fin smokey look med nøyaktig de nyansene! 

Jeg har gjerne brukt higlighetern Mary Louminizer over hele øyelokket før jeg går inn med denne skyggen (Romance 22) i ovallinjen og blender den ut. Det er så enkelt, men like vell så utrolig fint! Jeg sminket Kristina også med denne looken en av dagene og hun ble super fin med den. Så den looken passer like fint til dem med brunt hår som dem med blondt! 
Cream blushen jeg valgte å ta med er en utrolig fin rosafarge som gir noen nydelige roser i kinnene etter man har blendet den ut. Fargen heter 2 Pink og jeg syntes den passer til en fin og sommerlig look. Ikke minst så er den veldig enkelt å blende og du trenger ikke mye på for å få farge. Da vet du at produktet varer lenge og at du kan få bruk for det igjen og igjen. Og ikke minst så gjør det ikke noe at pakningen er såpass liten at man lett kan ta den med på reiser! 

Jeg digger disse produktene og i morgen kommer det faktisk ut en video på youtubekanalen min hvor jeg bruker disse produktene. Jeg filmet den på tur når jeg gjorde meg klar til middag. Så yes, det er en ny Get Ready With Me. Selv så elsker jeg å se slike videoer og det da det enda gøyere å lage dem selv! (Nå håper jeg bare jeg blir fornøyd med den, skal nemlig få redigert den etter jobb i dag..) 

Hva har du prøvd fra Elizabeth Arden? Og er det evt noe du syntes jeg burde prøve ut? 

// Produktene er sponset

Something Blue! 

 • 27.06.2016, 10:00


Er det noe som er populært i år så er det helt klart denim. Denim snekkerbukser, short, kjoler, skjørt og playsuites. Sistnevnte har jeg selv skaffet meg som dere ser og jeg er så fornøyd. Den er verdens letteste å slenge på seg om det ikke er alt for varmt. Det ser også stilig ut og ikke minst så er det lett å style den både opp og ned! Ta et par heler og en fin veske fornå style deg opp, eller ha sandaler og en strandbag om du skal ha det litt mer avslappet. Mulighetene er så mange og det er det som er så fantastisk med plagg som dette!

Hva har du av denim, og hva liker du best med plagget? 

Back home.. For now! 

 • 26.06.2016, 22:58


Da var jeg trygt hjemme fra tur, klar for å dra tilbake på jobb i morra. Men det betyr ikke at poster fra turen er over, neida tvert imot! Jeg har flere bilder, antrekk og tips jeg vil dele med dere. Det kommer et anbefalingsinnleg etterhvert også, men slike innlegg tar gjerne litt mer tid så det får komme når det kommer. Men jeg håper at ferie innlegg fortsatt blir tatt godt i mot, selv om jeg er hjemme. Ellers har jeg nok ikke så mye å blogge om da dagene går mye i jobb og flytting frem til helgen! Til torsdag er det nemlig avgårde på hytta før vi drar videre til Haugesund. Spennende meg en weekend et annet sted i Norge også.Jeg kjenner det skal være litt godt å komme tilbake på jobb og komme i gamle rutiner igjen. Ferie er deilig, men det er noe med det å ha rutiner og ting man må få gjort! Jeg har også kost meg masse etter jeg kom hjem i går tidlig ettermiddag. Jeg fikk en fantastisk overraskelse av min kjære, var på café og vi har  virkelig hatt litt kvalitetstid, før jeg har vært med en venninne i dag. Akkurat slik en fin helg skal være! 

Håper dere alle har hatt en fin hel og at dere får en fin start på uken! 

Not quite as planned! 

 • 24.06.2016, 07:47


Ting kan ikke alltid gå som planlagt. Og denne gangen blir det at vi må reise hjem en dag tidligere. Det er en feil fra min og Charlotte sin side, men sånn er det. Vi har hele dagen i dag, og blir ikke hentet av bussen før over halv 11 i kveld. Så å kose oss i dag skal vi gjøre fullt ut! Masse god mat, mange bilder skal tas, og slikking av sol skal utnyttes til siste rest. Selv om det plutselig ble en dag mindre, gjør vi det beste ut av det og jeg tror vi skal få en ganske så fin dag! 

I og med at jeg nå har vært på tur i to uker, så kjenner jeg at jeg er klar for å ta turen hjem. Men når man er innstillt på en ekstra dag så er det så klart en smule vanskelig å omstille seg. Kofferten er nå pakket, klar for utsjekking kl. 12:00, og frokost står nå snart for tur. Så står hjemturen for tur, men først ? en fantastisk siste dag! Dette antrekket er det jeg hadde på den dagen vi leide bil og kjørte til Palma og Puerto Cristo. Det var et deilig, avslappende, men samtidig fint antrekk som jeg trivdes veldig godt i. Skjørtet fikk jeg av herlige Kristina da hun ikke brukte det lenger, og jeg elsker det! Slike skjørt som dette er noe av det fineste jeg vet og jeg gleder meg til denne og flere andre finner frem til skapet mitt. 

Hva syntes du om antrekket? Og ha en strålende alle gode lesere! 

I'm a Dior kind of girl!

 • 23.06.2016, 09:20


Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i sminke, og det er rart at jeg ikke kom hjem med mer enn det jeg faktisk gjorde etter roadtripen! To produkter fra Dior, det var det. Ja nå er jo ikke akkurat Dior det billigste merket, men det er så absolutt verdt det. Jeg kom hjem med en Glow Maximizer og en Milky Tint fra sommerkolleksjonen deres. Det er en type lipgloss uten å være skikkelig sticky. Jeg er ikke verdens største fan av lipgloss, men denne var helt fantastisk! Nå vil jeg (desverre) ha alle de andre fargene også!  

Glow Maximizeren har jeg enda ikke prøvd da jeg var så sliten når vi kom hjem i fra roadtripen, men gleder meg til å teste den ut før middagen i kveld. Da skal hvertfall disse to produktene tres i kraft, og jeg gleder meg! 

Hun som jobbet i standen var også super hyggelig og ga oss bare mer og mer prøver på diverse produkter. Selv så har jeg den ene parfymen, men er greit å ha en miniversjon som jeg kan ha i veska. Men den nyeste parfymen, Poison Girl, den tror jeg at jeg er nødt til å kjøpe meg! Den var super god på!  Kanskje det blir litt shopping til før vi tar turen hjem natt til Søndag. 
Har du prøvd noen av disse produktene? Har du evt noe annet fra Dior å anbefale meg? 

?Best Roadtrip in history! 

 • 22.06.2016, 08:28


I går var dagen, dagen vi skulle leie bil og var så giret over. Hvertfall jeg var giret. Roadtrips er noe av det beste jeg vet, og denne ble ingen skuffelse! Vi plukket opp den kuleste røde Fiat 500 Cabriolet, kjørte inn til Palma for litt shopping. Selv shoppet jeg ikke noe særlig, men kom hjem med to produkter fra standen til Dior på El Corte de Ingles. Den bloggposten tenkte jeg dere skulle få seinere i dag, da det ble stille her i går. 

Vi lunsjet også på en super koselig café i gamlebyen i Palma før turen gikk mot Puerto Cristo. Det er på nesten andre siden av øya i forholdt til oss, men det tok oss ikke mer enn en time hver vei. Rett utenfor Puerto Cristo var vi på en tour i dryppgrottene som finnes der. Selv har jeg vært der før, men det var like fasinerende å være med denne gangen. At noe så vakkert er naturskapt gjennom 10 millioner år?! Helt sykt! Men hvertfall, som dere ser kunne vi ikke vært mer fornøyd med bilvalget enn det vi var. Det er et eller annet med tre jenter, en cabriolet og god musikk som er dømt til å bli en super god dag! Men en god dag, betyr også en veldig sliten Helene. Det fikk de andre jentene merke utover kvelden stakars, men sånn er det. Gikk heldigvis veldig greit! 
 

Nå er det tid for frokost og en ny dag! Jeg håper dere fortsatt har det fint hjemme eller hvor enn du befinner deg i verden! 

Colorful fruits by the pool! 

 • 20.06.2016, 09:54


Sola høyt på himmelen, bassenget klart for et avkjølende bad, og en cald Corona med lime i fargerike oppblåsbare frukter. Det var det som preget store deler av dagen vår i går, med en pause som vi også tilbrakte på solsenga, men da med sushi. Gjett om vi lever livet om dagen! Det er virkelig avslappende, og jeg ligger faktisk på solsengen nå når jeg skriver dette innlegget. Seinere i dag står det en ettermiddag og kveld i Palma for tur. Shopping, smoothie og annen god mat hører med! Kjenner jeg gleder meg allerede.Baderingene til drikka er kjøpt på Kremmerhuset til de som lurer! Du får tre forskjellige i en pakke. I morgen og på Onsdag kommer forresten de to siste vloggene fra Barcelona forrige uke. Om det er av interesse så finner du dem på kanalen min HER. Til helgen kommer det også en video om hvordan jeg pakker til en to ukers ferie. Så stay tuned! Jeg driver også å filmer litt hver dag vi er her, så en ferievideo kommer nok opp etterhvert. Vi har jo ikke gjort så mye enda, men blir nok mange fine og morsome klipp seinere i uken! 

I morgen skal vi nemlig leie bil, og gjett om vi skal ha en skikkelig roadtrip med alle klassikerne alle kan på høytalerne! Musikk, godt selskap, gode minner og mye morsomheter. Gjett om jeg koser meg på tur med de fineste jentene! ❤️

Ha en strålende dag! Har du vært på Mallorca før? Noe du ville anbefalt oss å sjekke ut? 

Our first night on our girlstrip!

 • 19.06.2016, 07:32


God morgen fra Mallorca! Jenteturen er i gang og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Ja, Mallorca presterte med å få veldig overskyet vær og regn utover dagen i går, men det satte ingen stopper for stemningen vår. Vi tok oss en tur på outlet før vi handlet inn masse godt og la oss rett ut på senga med planlegging av roadtripen vi skal ha. Jeg tror dette blir en fantastisk uke, og den kommer til å gå så alt for fort! Gleder meg til alt vi skal!

Været lettet utover kvelden, og når det var tid for middag var det fint vær igjen. Da var det på med finstasen og maska for det var tid for sushi. Og vi ble ikke skuffa! Forteller mer om restauranten i et annet innlegg. Men jeg tenkte at jeg nå hvertfall kunne vise dere antrekket jeg hadde på i går kveld. Det er gøy å føle at man faktisk ser bra ut og føler seg vell med at kroppen faktisk ser ut som den gjør! Det har jeg lengta lenge etter. Off-Shoulder top ? Ganni     Skjørt ? BikBok    Sko ? H&M    Veske ? Mulberry     Leppestift ? Elizabeth Arden (sponset)Nå står faktisk en treningsøkt for tur, så fort jeg har fått publisert dette innlegget. Deretter blir det en deilig frokost og en lang dag med avslappning ved bassenget. Kjenner jeg gleder meg til å bare slappe helt av. Vi skal også ta noen pauser med bildetakning, så oppdateringer blir det helt klart om dagen! Er ikke vanskelig å kjenne at bloggmotivasjonen er mye mer på topp når man er på tur. Lettere å oppdatere med mer interessant! 

Er det noe spesielt dere ønsker jeg skal blogge om fra jenteturen? Håper dere får en fantastisk dag! 

My latest obsession! 

 • 16.06.2016, 09:05


Jeg som satt i går og blogget, og skrev at dere sikkert ikke kom til å høre noe fra meg før Lørdag.. Så feil kan man jammen ta. Når jeg sitter oppe lenger enn de andre og styrer med redigering av vlogger og bilder, og plutselig har masse av motivasjon. Da må man jo dra nytte av det! Og det var akkurat det jeg gjorde. Så da fant jeg like greit ut at jeg var nødt til å vise dere bursdagsgaven jeg kjøpte til meg selv her om dagen. Noen av dere har kanskje allerede sett dem på instagram, hvis ikke så skal dere ikke få gå glipp av noe nå lenger! Jeg har lenge ønsket meg et skikkelig feminint og litt spesielt solbrillepar. Jeg har tenkt lenge på noen fra Celine, men samtidig er det noe nesten alle har. Og så fant jeg noen fra Chanel. Men når jeg prøvde disse på flyplassen i Alicante så visste jeg at det måtte bli dem. Aldri livet om jeg hadde klart å la dem være igjen der!! 

Nå er ikke akkurat Prada de billigste solbrillene, men fy søren etter bare to dager merker jeg super stor forskjell fra de til de «billige» rayban solbrillene mine. Må si at de tapte seg en del nå ja. Noen ganger må man rett og slett betale litt ekstra for mer komfort og kvalitet! 

Er noe med det at når man først har kjøpt én designer ting, så kommer det fort inn noe mer. Det er to måneder siden jeg kjøpte Mulberry Lilyen min og nå har jeg fått meg Prada solbriller. Hva blir det neste?! Haha, nei det var nok det siste jeg skal kjøpe selv på en god god stund. Flytter jo ut mot slutten av sommeren og da er det nok helt andre ting pengene går til ja! Så følte jeg kunne unne meg de i en skikkelig 20 års dags gave! 

Hva syntes du om solbrillene? Og hvor har du kjøpt dine favoritt solbriller? Uansett pris og merke! 😄

En ikke fullt så avslappende ferie! 

 • 15.06.2016, 09:14


Det å blogge på denne turen viste seg å ikke bli så lett som planlagt. På det første hotellet stod det ikke på nettet, for det var så bra at jeg til og med fikk lastet opp den første vlogen fra turen vår. Se den HER. Men tiden strakk rett og slett ikke til. Var vi ikke på visninger, spiste noe mat eller var avgårde i andre byer, så lå vi rett ut ved bassenget. Varmen slo oss alle ut fra tid til annen, men det er ikke så rart da gradestokken visste over 40 grader. Så det å blogge ble da rett  og slett ikke en prioritet, men det skal jeg ikke si unnskyld for. Jeg er på ferie og sånn kan det da rett og slett bli noen ganger! Nå når jeg skriver dette så skal jeg og mamma snart ut. Vi er nemlig nå i Barcelona før vi drar hjem i morgen. Reiseplanen var Alicante lørdag kveld til tirsdag formiddag. Og Barcelona tirsdag ettermiddag til torsdag formiddag. Dette er jo ikke en vanlig ferietur, men om du vil vite mer hvorfor så kan du jo sjekke ut vloggenJeg skal fortsette å legge ut vlogger fra denne turen, jeg må bare få tid til å redigere alt først. Så om du ønsker å se hva jeg har funnet på i løpet av denne uken, så anbefaler jeg deg å subscribe til kanalen min! Der kommer vloggene en etter en, så stay tuned! Jeg tror nemlig ikke jeg får tid til å blogge mer før jeg er på Mallorca, dagene frem til lørdag kommer til å gå i ett. Men vloggene begynner nok å komme opp før det! 

Så håper jeg dere alle har det fortsatt bra! Også vil jeg bare si at jeg har begynt å oppdatere instagrammen min mer jevnlig, så om du vil følge livet mitt der så er det bare å klikke på modulen i sidebaren. 👌🏻🌸

Jeg blir 20; Dere får gaver!! 

 • 07.06.2016, 13:23


I dag er dagen, jeg er endelig 20 år. Det føles helt merkelig å si det egentlig.. Men selv om det er jeg som har bursdag, så vil jeg være den som deler ut gaver til dere. Jeg har nok en gang vært så heldig å få inngå et samarbeid med Kappahl slik at jeg kan holde denne konkurransen. Jeg skal nemlig igjen dele ut hele tre gavekort; ett på 1000kr og to på 500kr. Så hele tre vinnere får neste uke et gavekort i posten! 

Denne gangen vil konkurranse foregå på instagram, men tenkte det var greit å informere dere om den her på bloggen også. Det er mye av de samme reglene som tidligere, men om du ikke husker det, så kan du lese reglene her:

I og med at jeg skal ut å reise etter jobb på lørdag, så tenker jeg at jeg må trekke vinnere allerede på fredag kl. 1200. På den måten kan jeg få sendt gavekortene til dere som vinner de, før jeg reiser avgårde i to uker. Høres det greit ut? Håper det, og jeg håper at konkurransen fortsatt faller i like god smak hos dere. Kappahl er veldig snille som gir såpass store summer, og de har såå mye fint inne nå at du kommer hvertfall ikke til å angre om du melder deg på og kanskje vinner. 

Hvis du er nysgjerrig på hvordan du kan style diverse plagg fra Kappahl, og om klærna deres faktisk passer oss som er litt yngere, så kan du bare sjekke ut outfitinnleggene mine. Jeg har masse klær fra Kappahl. De er av god kvalitet, holder år etter år, og det kommer stadig inn nytt. Okei greit, de har mye jeg ikke ville kjøpt der og, men de har en god del skatter som er mange av mine favorittplagg i garderoben nå!

Er du med i konkurransen? Og hva kunne du evt tenke deg at neste konkurranse skulle bli? 

Travle dager og nytt objektiv

 • 05.06.2016, 19:41


Dagene går i ett, i det ene øyeblikket jobber jeg med en video, det neste et blogginnlegg, om det ikke er jobb, pakking av rommet eller venner som står for tur. Misforstå meg rett, jeg elsker å ha ting å gjøre, men akkurat nå kjenner jeg at jeg er klar for en ferie. Heldigvis må jeg ikke vente lenger enn en liten uke, og da er det så og si to uker med ferie. Den første uken blir ikke en veldig avslappende ferie, men den andre uken blir nok helt super.

Men nå skal vi ikke akkurat klage på det fantastiske sommerværet vi har her hjemme om dagen heller! Her en dag tidligere i uken sendte en venninne meg en melding om at vi måtte ta bilder på stranda en dag, og jeg var ikke akkurat vanskelig å be. Så for meg en maxikjole, i vannkanten mens sola var på vei ned, og det var akkurat det jeg fikk. Da fikk jeg til og med testet ut det nye objektivet mitt, og så langt har det ikke skuffet en eneste gang!Jeg har både tatt bilder med objektivet og jeg har filmet med det. Helt klart mitt nye favoritt objektiv, for så klare bilder og video har jeg ikke sett på lenge. Jeg startet å filme en video som skal ut mot slutten av måneden tidligere i dag, og kvaliteten er ti ganger bedre enn tidligere. Hvorfor har jeg ikke kjøpt dette objektivet før?!Forresten så endte jeg opp med en 45 mm istedet for en 25 mm, det av den grunnen at de hadde mye av de samme fordelene, men 45 mm hadde to mer. Den hadde en rask og god autofokus når det kom til filming, og den var billigere, så det var vell egentlig bare en vinnvinn situasjon. Jeg håper dere hvertfall ser litt forskjell på kvaliteten på bildene mine. Jeg kommer selvfølgelig til å bruke standardlinsa innimellom, men for det meste så er det nok 45 mm som blir brukt.

Nei, nå skal jeg avslutte på alle sosiale medier og virkelig ha en god avslutning på uken. På den måten blir jeg enda mer klar for en ny uke hvor jeg har enda mye å gjøre. 

Håper dere har hatt en fin uke så langt og at dere får en fin start på uken! Hold øynene oppe for en ny giveaway allerede på tirsdag!!

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits