Helene Lekven

I wish..

 • 30.06.2016, 12:55


Når været er som det er om dagen med regn, vind og ja, rett og slett drittvær, så lengter jeg litt ekstra ned til varmen igen. Det er ikke mye som minner om sommer med dette været, for i dag har jeg rett og slett skikkelig høstfølelse. Så å se tilbake på disse bildene var ikke annet enn litt små vondt. Men jeg hadde et lystpunkt i dag med negltime halv 11, så nå har jeg fått nye og fine festival-negler. Jeg skal få tatt noen bilder i løpet av de neste dagene slik at dere skal få se. For om jeg kan si det selv så syntes jeg de ble utrolig kule! Nå derimot er det pakking og en bytur som står på planen. Før jeg og Mathias snur nesen mot hytta. Da er vi på vei til Haugesund for helgen, og jeg tror det blir en fin, koselig og slitsom(for Mathias) tur. Han skal jo være med på Ironman på søndag, og været er ikke akkurat på hans side, men satser på at planene været har bedrer seg innen søndag! Blir hvertfall deilig med en helg borte sammen etter å ha ikke sett hverandre så mye. Man trenger litt kjærestetid innimellom og! Men jeg håper dere har det bra om dagen. Og at dere gjør det beste ut av hva enn slags vær dere har om dagen. Det er jo litt koselig med sånt vær og, det gir litt stemning! Men syntes den stemningen kan holde seg mer  til høsten, ikke komme allerede nå. For i dette øyeblikket høljer det ned utenfor, og kjenner at å bevege meg ut for å gå til byen ikke frister noe særlig! 

Men ha en super fin dag videre og ha en god helg når den tid kommer! Flere som lengter etter en sommer med fint vær? 

Let's talk: Why it's important to let yourself feel beautiful!

 • 29.06.2016, 11:00


I en hverdag hvor man stadig blir pvirket av sosiale medier er det veldig viktig ta seg tid og gjre det som fr oss til fle oss  s vakkre som vi faktisk er. Hver dag klarer vi alltid finne noe klage p, noe rakke ned p ved oss selv. Dette er utrolig synd, for hver og en av oss er nydelige p hver vr mte. Jadda, jadda, hrt det fr! Men holder det? Nei for enda s mange ganger  man f komplimenter av andre, s er det sjeldent man fler seg s fin som faktisk andre mener at du er. Man fler man kunne sminket  seg bedre, kledd seg annerledes eller rett og slett at man ikke duger. Vi er snn alle sammen, men i  dag vil jeg ta tak i det at vi m kunne f lov til fle oss vakkre. Noen ganger skal  det litt mer til enn andre ganger, men snn er det bare. Grunnen  til at jeg ble inspirert til skrive denne posten var at jeg faktisk  flte meg vakker i dette anekket. Jeg flte jeg fikk lange  og fine ben i buksen, jeg flte overkroppen ble rammet fint inn, og at jeg hadde en helhetlig og stilig look. Jeg hadde ikke sminket meg noe spesielt i forhold til de andre kveldene, jeg hadde hret kun i en stram hestehale og det var rett og slett ikke noe spesielt med utseendet i det hele tatt. Men den attituden jeg fikk med det antrekket, sminken og hret sammen, fikk meg til   fle meg vakker. Jeg skriver det rett ut, jeg flte meg vakker og jeg flte at jeg denne kvelden strlte mer av selvtillit enn det jeg gjorde noen av de andre dagene. Du mener kanskje ikke at dette var det fineste antrekket eller at jeg kunne sminket meg annerledes, men vet du hva? Det har absolutt ingenting for meg si. Om du syntes det s kan du jo gjre noe med det p deg selv, for det var akkurat slik jeg flte meg fin. Og det er det jeg vil f frem. Det er lov fle seg vakker, og det er viktig  kunne fle seg vakker! Det gjr s mye med selvtilliten og utstrlingen din at du aner det ikke selv en gang. Innimellom s m du unne deg  gjre det lille ekstra som fr deg til fle deg vakker. Selv om andre mener at det kanskje ikke var det fineste, s er det eneste som betyr noe at du fler deg fin. Og vet du hva? Selvtilliten du da utstrler gjr deg s vakker  at folk kun vil tenke p hvor lykkelig og selvsikker du s ut. Alt bare fordi du gjorde det lille ekstra, slik at du flte deg hakket finere en dag. S jeg vil utfordre deg! Jeg vil utfordre deg til pynte deg litt ekstra en helt vanlig dag. Om det er en liten endring eller en stor endring har ikke noe si. Bare du fler deg smashing en helt vanlig dag p skole eller jobb s er det nok til gjre hele dagen din bedre. Tro meg, den kvelden i det antrekket, det m ha vrt den beste p turen! Og jeg gleder meg til jeg skal ta sjansen og pynte meg litt ekstra en helt vanlig dag. Jeg gleder meg til se smasing ut. Og jeg gleder meg til strle av selvtillit fordi jeg fler meg bra i det helhetlige! 
Pynter du deg noen ganger ekstra for fle deg enda bedre? Hva gjr du for gi deg selv en skikkelig selvtillitsboost? 

News from Elizabeth Arden!

 • 28.06.2016, 09:47


La oss snakke litt om sminke i dag. I dag vil jeg dra frem noen produkter fra Elizabeth Arden. Jeg hadde med meg alle produktene p tur, og det var ikke tvil om at jeg stadig strekte meg etter disse produktene. Selv om jeg er p sommerferie, s sier jeg aldri neitakk til rde lepper eller noe litt mer peachy. Lepper har s mye si nr det kommer til helhetene i en sminkelook, og det er gjerne det som gir prikken over i?en. 

P denne turen valgte jeg ha med meg leppestiftene som heter Coral Crush og Sangria (den mrke rde). Jeg valgte disse to fordi de rett og slett er the best of both worlds. Det var flere kvelder jeg ville ha en skikkelig statement lip, og da var den rde perfekt. Ellers nr jeg nsket litt mer naturlig og sommerlig look s grep jeg etter den andre! Men jeg hadde jo ikke bare favoritter for leppene, men ogs til ynene og til kinna mine!  Jeg har de siste mnedene hatt veldig sansen for en smokey rosa look, og nr jeg s denne yenskyggen dere ser under, s visste jeg den var perfekt. Det er en nyanse mellom lilla og rosa og det gir en fin smokey look med nyaktig de nyansene! 

Jeg har gjerne brukt higlighetern Mary Louminizer over hele yelokket fr jeg gr inn med denne skyggen (Romance 22) i ovallinjen og blender den ut. Det er s enkelt, men like vell s utrolig fint! Jeg sminket Kristina ogs med denne looken en av dagene og hun ble super fin med den. S den looken passer like fint til dem med brunt hr som dem med blondt! 
Cream blushen jeg valgte ta med er en utrolig fin rosafarge som gir noen nydelige roser i kinnene etter man har blendet den ut. Fargen heter 2 Pink og jeg syntes den passer til en fin og sommerlig look. Ikke minst s er den veldig enkelt blende og du trenger ikke mye p for f farge. Da vet du at produktet varer lenge og at du kan f bruk for det igjen og igjen. Og ikke minst s gjr det ikke noe at pakningen er spass liten at man lett kan ta den med p reiser! 

Jeg digger disse produktene og i morgen kommer det faktisk ut en video p youtubekanalen min hvor jeg bruker disse produktene. Jeg filmet den p tur nr jeg gjorde meg klar til middag. S yes, det er en ny Get Ready With Me. Selv s elsker jeg se slike videoer og det da det enda gyere lage dem selv! (N hper jeg bare jeg blir fornyd med den, skal nemlig f redigert den etter jobb i dag..) 

Hva har du prvd fra Elizabeth Arden? Og er det evt noe du syntes jeg burde prve ut? 

// Produktene er sponset

Something Blue!

 • 27.06.2016, 10:00


Er det noe som er populrt i r s er det helt klart denim. Denim snekkerbukser, short, kjoler, skjrt og playsuites. Sistnevnte har jeg selv skaffet meg som dere ser og jeg er s fornyd. Den er verdens letteste slenge p seg om det ikke er alt for varmt. Det ser ogs stilig ut og ikke minst s er det lett style den bde opp og ned! Ta et par heler og en fin veske forn style deg opp, eller ha sandaler og en strandbag om du skal ha det litt mer avslappet. Mulighetene er s mange og det er det som er s fantastisk med plagg som dette!

Hva har du av denim, og hva liker du best med plagget? 

Back home.. For now!

 • 26.06.2016, 22:58


Da var jeg trygt hjemme fra tur, klar for dra tilbake p jobb i morra. Men det betyr ikke at poster fra turen er over, neida tvert imot! Jeg har flere bilder, antrekk og tips jeg vil dele med dere. Det kommer et anbefalingsinnleg etterhvert ogs, men slike innlegg tar gjerne litt mer tid s det fr komme nr det kommer. Men jeg hper at ferie innlegg fortsatt blir tatt godt i mot, selv om jeg er hjemme. Ellers har jeg nok ikke s mye blogge om da dagene gr mye i jobb og flytting frem til helgen! Til torsdag er det nemlig avgrde p hytta fr vi drar videre til Haugesund. Spennende meg en weekend et annet sted i Norge ogs.Jeg kjenner det skal vre litt godt komme tilbake p jobb og komme i gamle rutiner igjen. Ferie er deilig, men det er noe med det ha rutiner og ting man m f gjort! Jeg har ogs kost meg masse etter jeg kom hjem i gr tidlig ettermiddag. Jeg fikk en fantastisk overraskelse av min kjre, var p caf og vi har  virkelig hatt litt kvalitetstid, fr jeg har vrt med en venninne i dag. Akkurat slik en fin helg skal vre! 

Hper dere alle har hatt en fin hel og at dere fr en fin start p uken! 

Not quite as planned!

 • 24.06.2016, 07:47


Ting kan ikke alltid g som planlagt. Og denne gangen blir det at vi m reise hjem en dag tidligere. Det er en feil fra min og Charlotte sin side, men snn er det. Vi har hele dagen i dag, og blir ikke hentet av bussen fr over halv 11 i kveld. S kose oss i dag skal vi gjre fullt ut! Masse god mat, mange bilder skal tas, og slikking av sol skal utnyttes til siste rest. Selv om det plutselig ble en dag mindre, gjr vi det beste ut av det og jeg tror vi skal f en ganske s fin dag! 

I og med at jeg n har vrt p tur i to uker, s kjenner jeg at jeg er klar for ta turen hjem. Men nr man er innstillt p en ekstra dag s er det s klart en smule vanskelig omstille seg. Kofferten er n pakket, klar for utsjekking kl. 12:00, og frokost str n snart for tur. S str hjemturen for tur, men frst ? en fantastisk siste dag! Dette antrekket er det jeg hadde p den dagen vi leide bil og kjrte til Palma og Puerto Cristo. Det var et deilig, avslappende, men samtidig fint antrekk som jeg trivdes veldig godt i. Skjrtet fikk jeg av herlige Kristina da hun ikke brukte det lenger, og jeg elsker det! Slike skjrt som dette er noe av det fineste jeg vet og jeg gleder meg til denne og flere andre finner frem til skapet mitt. 

Hva syntes du om antrekket? Og ha en strlende alle gode lesere! 

I'm a Dior kind of girl!

 • 23.06.2016, 09:20


Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i sminke, og det er rart at jeg ikke kom hjem med mer enn det jeg faktisk gjorde etter roadtripen! To produkter fra Dior, det var det. Ja n er jo ikke akkurat Dior det billigste merket, men det er s absolutt verdt det. Jeg kom hjem med en Glow Maximizer og en Milky Tint fra sommerkolleksjonen deres. Det er en type lipgloss uten vre skikkelig sticky. Jeg er ikke verdens strste fan av lipgloss, men denne var helt fantastisk! N vil jeg (desverre) ha alle de andre fargene ogs!  

Glow Maximizeren har jeg enda ikke prvd da jeg var s sliten nr vi kom hjem i fra roadtripen, men gleder meg til teste den ut fr middagen i kveld. Da skal hvertfall disse to produktene tres i kraft, og jeg gleder meg! 

Hun som jobbet i standen var ogs super hyggelig og ga oss bare mer og mer prver p diverse produkter. Selv s har jeg den ene parfymen, men er greit ha en miniversjon som jeg kan ha i veska. Men den nyeste parfymen, Poison Girl, den tror jeg at jeg er ndt til kjpe meg! Den var super god p!  Kanskje det blir litt shopping til fr vi tar turen hjem natt til Sndag. 
Har du prvd noen av disse produktene? Har du evt noe annet fra Dior anbefale meg? 

?Best Roadtrip in history!

 • 22.06.2016, 08:28


I gr var dagen, dagen vi skulle leie bil og var s giret over. Hvertfall jeg var giret. Roadtrips er noe av det beste jeg vet, og denne ble ingen skuffelse! Vi plukket opp den kuleste rde Fiat 500 Cabriolet, kjrte inn til Palma for litt shopping. Selv shoppet jeg ikke noe srlig, men kom hjem med to produkter fra standen til Dior p El Corte de Ingles. Den bloggposten tenkte jeg dere skulle f seinere i dag, da det ble stille her i gr. 

Vi lunsjet ogs p en super koselig caf i gamlebyen i Palma fr turen gikk mot Puerto Cristo. Det er p nesten andre siden av ya i forholdt til oss, men det tok oss ikke mer enn en time hver vei. Rett utenfor Puerto Cristo var vi p en tour i dryppgrottene som finnes der. Selv har jeg vrt der fr, men det var like fasinerende vre med denne gangen. At noe s vakkert er naturskapt gjennom 10 millioner r?! Helt sykt! Men hvertfall, som dere ser kunne vi ikke vrt mer fornyd med bilvalget enn det vi var. Det er et eller annet med tre jenter, en cabriolet og god musikk som er dmt til bli en super god dag! Men en god dag, betyr ogs en veldig sliten Helene. Det fikk de andre jentene merke utover kvelden stakars, men snn er det. Gikk heldigvis veldig greit! 
 

N er det tid for frokost og en ny dag! Jeg hper dere fortsatt har det fint hjemme eller hvor enn du befinner deg i verden! 

Colorful fruits by the pool!

 • 20.06.2016, 09:54


Sola hyt p himmelen, bassenget klart for et avkjlende bad, og en cald Corona med lime i fargerike oppblsbare frukter. Det var det som preget store deler av dagen vr i gr, med en pause som vi ogs tilbrakte p solsenga, men da med sushi. Gjett om vi lever livet om dagen! Det er virkelig avslappende, og jeg ligger faktisk p solsengen n nr jeg skriver dette innlegget. Seinere i dag str det en ettermiddag og kveld i Palma for tur. Shopping, smoothie og annen god mat hrer med! Kjenner jeg gleder meg allerede.Baderingene til drikka er kjpt p Kremmerhuset til de som lurer! Du fr tre forskjellige i en pakke. I morgen og p Onsdag kommer forresten de to siste vloggene fra Barcelona forrige uke. Om det er av interesse s finner du dem p kanalen min HER. Til helgen kommer det ogs en video om hvordan jeg pakker til en to ukers ferie. S stay tuned! Jeg driver ogs filmer litt hver dag vi er her, s en ferievideo kommer nok opp etterhvert. Vi har jo ikke gjort s mye enda, men blir nok mange fine og morsome klipp seinere i uken! 

I morgen skal vi nemlig leie bil, og gjett om vi skal ha en skikkelig roadtrip med alle klassikerne alle kan p hytalerne! Musikk, godt selskap, gode minner og mye morsomheter. Gjett om jeg koser meg p tur med de fineste jentene! ❤️

Ha en strlende dag! Har du vrt p Mallorca fr? Noe du ville anbefalt oss sjekke ut? 

Our first night on our girlstrip!

 • 19.06.2016, 07:32


God morgen fra Mallorca! Jenteturen er i gang og vi kunne ikke vrt mer fornyd. Ja, Mallorca presterte med f veldig overskyet vr og regn utover dagen i gr, men det satte ingen stopper for stemningen vr. Vi tok oss en tur p outlet fr vi handlet inn masse godt og la oss rett ut p senga med planlegging av roadtripen vi skal ha. Jeg tror dette blir en fantastisk uke, og den kommer til g s alt for fort! Gleder meg til alt vi skal!

Vret lettet utover kvelden, og nr det var tid for middag var det fint vr igjen. Da var det p med finstasen og maska for det var tid for sushi. Og vi ble ikke skuffa! Forteller mer om restauranten i et annet innlegg. Men jeg tenkte at jeg n hvertfall kunne vise dere antrekket jeg hadde p i gr kveld. Det er gy fle at man faktisk ser bra ut og fler seg vell med at kroppen faktisk ser ut som den gjr! Det har jeg lengta lenge etter. Off-Shoulder top ? Ganni     Skjrt ? BikBok    Sko ? H&M    Veske ? Mulberry     Leppestift ? Elizabeth Arden (sponset)N str faktisk en treningskt for tur, s fort jeg har ftt publisert dette innlegget. Deretter blir det en deilig frokost og en lang dag med avslappning ved bassenget. Kjenner jeg gleder meg til bare slappe helt av. Vi skal ogs ta noen pauser med bildetakning, s oppdateringer blir det helt klart om dagen! Er ikke vanskelig kjenne at bloggmotivasjonen er mye mer p topp nr man er p tur. Lettere oppdatere med mer interessant! 

Er det noe spesielt dere nsker jeg skal blogge om fra jenteturen? Hper dere fr en fantastisk dag! 

My latest obsession!

 • 16.06.2016, 09:05


Jeg som satt i gr og blogget, og skrev at dere sikkert ikke kom til hre noe fra meg fr Lrdag.. S feil kan man jammen ta. Nr jeg sitter oppe lenger enn de andre og styrer med redigering av vlogger og bilder, og plutselig har masse av motivasjon. Da m man jo dra nytte av det! Og det var akkurat det jeg gjorde. S da fant jeg like greit ut at jeg var ndt til vise dere bursdagsgaven jeg kjpte til meg selv her om dagen. Noen av dere har kanskje allerede sett dem p instagram, hvis ikke s skal dere ikke f g glipp av noe n lenger! Jeg har lenge nsket meg et skikkelig feminint og litt spesielt solbrillepar. Jeg har tenkt lenge p noen fra Celine, men samtidig er det noe nesten alle har. Og s fant jeg noen fra Chanel. Men nr jeg prvde disse p flyplassen i Alicante s visste jeg at det mtte bli dem. Aldri livet om jeg hadde klart la dem vre igjen der!! 

N er ikke akkurat Prada de billigste solbrillene, men fy sren etter bare to dager merker jeg super stor forskjell fra de til de billige rayban solbrillene mine. M si at de tapte seg en del n ja. Noen ganger m man rett og slett betale litt ekstra for mer komfort og kvalitet! 

Er noe med det at nr man frst har kjpt n designer ting, s kommer det fort inn noe mer. Det er to mneder siden jeg kjpte Mulberry Lilyen min og n har jeg ftt meg Prada solbriller. Hva blir det neste?! Haha, nei det var nok det siste jeg skal kjpe selv p en god god stund. Flytter jo ut mot slutten av sommeren og da er det nok helt andre ting pengene gr til ja! S flte jeg kunne unne meg de i en skikkelig 20 rs dags gave! 

Hva syntes du om solbrillene? Og hvor har du kjpt dine favoritt solbriller? Uansett pris og merke! 😄

En ikke fullt s avslappende ferie!

 • 15.06.2016, 09:14


Det blogge p denne turen viste seg ikke bli s lett som planlagt. P det frste hotellet stod det ikke p nettet, for det var s bra at jeg til og med fikk lastet opp den frste vlogen fra turen vr. Se den HER. Men tiden strakk rett og slett ikke til. Var vi ikke p visninger, spiste noe mat eller var avgrde i andre byer, s l vi rett ut ved bassenget. Varmen slo oss alle ut fra tid til annen, men det er ikke s rart da gradestokken visste over 40 grader. S det blogge ble da rett  og slett ikke en prioritet, men det skal jeg ikke si unnskyld for. Jeg er p ferie og snn kan det da rett og slett bli noen ganger! N nr jeg skriver dette s skal jeg og mamma snart ut. Vi er nemlig n i Barcelona fr vi drar hjem i morgen. Reiseplanen var Alicante lrdag kveld til tirsdag formiddag. Og Barcelona tirsdag ettermiddag til torsdag formiddag. Dette er jo ikke en vanlig ferietur, men om du vil vite mer hvorfor s kan du jo sjekke ut vloggenJeg skal fortsette legge ut vlogger fra denne turen, jeg m bare f tid til redigere alt frst. S om du nsker se hva jeg har funnet p i lpet av denne uken, s anbefaler jeg deg subscribe til kanalen min! Der kommer vloggene en etter en, s stay tuned! Jeg tror nemlig ikke jeg fr tid til blogge mer fr jeg er p Mallorca, dagene frem til lrdag kommer til g i ett. Men vloggene begynner nok komme opp fr det! 

S hper jeg dere alle har det fortsatt bra! Ogs vil jeg bare si at jeg har begynt oppdatere instagrammen min mer jevnlig, s om du vil flge livet mitt der s er det bare klikke p modulen i sidebaren. 👌🏻🌸

Jeg blir 20; Dere fr gaver!!

 • 07.06.2016, 13:23


I dag er dagen, jeg er endelig 20 r. Det fles helt merkelig si det egentlig.. Men selv om det er jeg som har bursdag, s vil jeg vre den som deler ut gaver til dere. Jeg har nok en gang vrt s heldig f inng et samarbeid med Kappahl slik at jeg kan holde denne konkurransen. Jeg skal nemlig igjen dele ut hele tre gavekort; ett p 1000kr og to p 500kr. S hele tre vinnere fr neste uke et gavekort i posten! 

Denne gangen vil konkurranse foreg p instagram, men tenkte det var greit informere dere om den her p bloggen ogs. Det er mye av de samme reglene som tidligere, men om du ikke husker det, s kan du lese reglene her:

I og med at jeg skal ut reise etter jobb p lrdag, s tenker jeg at jeg m trekke vinnere allerede p fredag kl. 1200. P den mten kan jeg f sendt gavekortene til dere som vinner de, fr jeg reiser avgrde i to uker. Hres det greit ut? Hper det, og jeg hper at konkurransen fortsatt faller i like god smak hos dere. Kappahl er veldig snille som gir spass store summer, og de har s mye fint inne n at du kommer hvertfall ikke til angre om du melder deg p og kanskje vinner. 

Hvis du er nysgjerrig p hvordan du kan style diverse plagg fra Kappahl, og om klrna deres faktisk passer oss som er litt yngere, s kan du bare sjekke ut outfitinnleggene mine. Jeg har masse klr fra Kappahl. De er av god kvalitet, holder r etter r, og det kommer stadig inn nytt. Okei greit, de har mye jeg ikke ville kjpt der og, men de har en god del skatter som er mange av mine favorittplagg i garderoben n!

Er du med i konkurransen? Og hva kunne du evt tenke deg at neste konkurranse skulle bli? 

Travle dager og nytt objektiv

 • 05.06.2016, 19:41


Dagene går i ett, i det ene øyeblikket jobber jeg med en video, det neste et blogginnlegg, om det ikke er jobb, pakking av rommet eller venner som står for tur. Misforstå meg rett, jeg elsker å ha ting å gjøre, men akkurat nå kjenner jeg at jeg er klar for en ferie. Heldigvis må jeg ikke vente lenger enn en liten uke, og da er det så og si to uker med ferie. Den første uken blir ikke en veldig avslappende ferie, men den andre uken blir nok helt super.

Men nå skal vi ikke akkurat klage på det fantastiske sommerværet vi har her hjemme om dagen heller! Her en dag tidligere i uken sendte en venninne meg en melding om at vi måtte ta bilder på stranda en dag, og jeg var ikke akkurat vanskelig å be. Så for meg en maxikjole, i vannkanten mens sola var på vei ned, og det var akkurat det jeg fikk. Da fikk jeg til og med testet ut det nye objektivet mitt, og så langt har det ikke skuffet en eneste gang!Jeg har både tatt bilder med objektivet og jeg har filmet med det. Helt klart mitt nye favoritt objektiv, for så klare bilder og video har jeg ikke sett på lenge. Jeg startet å filme en video som skal ut mot slutten av måneden tidligere i dag, og kvaliteten er ti ganger bedre enn tidligere. Hvorfor har jeg ikke kjøpt dette objektivet før?!Forresten så endte jeg opp med en 45 mm istedet for en 25 mm, det av den grunnen at de hadde mye av de samme fordelene, men 45 mm hadde to mer. Den hadde en rask og god autofokus når det kom til filming, og den var billigere, så det var vell egentlig bare en vinnvinn situasjon. Jeg håper dere hvertfall ser litt forskjell på kvaliteten på bildene mine. Jeg kommer selvfølgelig til å bruke standardlinsa innimellom, men for det meste så er det nok 45 mm som blir brukt.

Nei, nå skal jeg avslutte på alle sosiale medier og virkelig ha en god avslutning på uken. På den måten blir jeg enda mer klar for en ny uke hvor jeg har enda mye å gjøre. 

Håper dere har hatt en fin uke så langt og at dere får en fin start på uken! Hold øynene oppe for en ny giveaway allerede på tirsdag!!

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits