Helene Lekven

Chocolate Chip Cookie Dough Cupcakes

 • 29.05.2016, 15:19My glowing facemakeup

 • 27.05.2016, 12:39


Things are going to change...

 • 23.05.2016, 10:50


God morgen og god mandag alle fine og trofaste lesere! Det er litt over en uke siden jeg sist blogget, men ting er rett og slett gått i ett og det har vært veldig mye å tenke på. Så det å blogge har rett og slett ikke blitt prioritert. Det har jo skjedd mye i det siste, men heldigvis begynner det å roe seg litt. Fortsatt har jeg jo mye å tenke på da jeg bare har litt over to uker igjen i huset her hjemme, så jeg må pakke sammen alt jeg har. Vi har ikke fått tak i noen leilighet enda, og jeg kjenner jeg begynner å bli stresset. Men det ordner seg vell helt sikkert. 

Good morning and I hope you are having a great start to the week! It is a little over a week since I last blogged, but I have just had so much stuff happening, and a lot to think about. So to blog has just not been a priority. There has been a lot og things happening lately, but it’s starting to calm down now. I still have a lot on my mind since I just have a little over two weeks left in our house, so I have to pack everything I own. We have not got a new apartement yet either, so I am getting a littlebit stressed about that. But hopefully it will get sorted soon. Huff, gjett om jeg lo når jeg så leppestiften hadde ikke bare flyttet seg litt oppover, men også ned på haken! Dette så jeg selvfølgelig ikke før etter vi kom hjem fra tur.. Gå tur med leppestift i halve ansiktet er fint! Haha, nei huff, bildet syntes jeg var fint med unntak av det så jeg velger å poste det uansett! 

Omg, I laughed so much when I got home and saw that I not only had lipstick over my top-lip, but also on my chin! Walking around the park with lipstick all over my face, great! Haha, but I thought the picture was cute, so I am posting it even though I have lipstick everywhere! Men siden jeg sist blogget har jeg også rukket å tenke en del når det kommer til bloggen. Og jeg har bestemt meg for at jeg kommer til å blogge mer når jeg vil og føler for det. Det kommer selvfølgelig flere oppdateringer i uken, og kanskje hver dag også, men det er bare hvis jeg føler for det. Jeg har nemlig bestemt meg for å satse enda litt mer på youtube. Jeg får så mye glede av å drive med det og være kreativ på den måten! Og om du vil følge med på det jeg gjør der og evt bli med på giveawayen jeg skal ha denne uken så kan du subscribe til kanalen min HER.

But since last time I blogged I have had the time to think a lot about my blog. And I have decided that I, from now on, am going to blog when I want and feel like it. There will be several post each week, and maybe every day, but only if I feel like it. This is because I want to get more into my youtube channel. I get so much joy out of making videos and being creativ like that! And if you want to follow me on my youtube journey and to take part of the giveaway I am going to post this week, then you can subscribe to my channel HERE

Håper dere får en super start på uken og at dere ikke har noe imot at jeg blogger på den måten! I hope you all have a great start to the week and that you are okey with my new blogging style!

Frisyretips til 17. Mai

 • 14.05.2016, 11:25


Det er ikke alltid like lett vite hva man skal gjre med hret til 17. Mai. Spesielt om du ikke har alt for langt hr. Man sker etter inspirasjon p diverse bildesider som WeHeartIt eller Pinterest, men det er ikke alltid det er noen instruksjon med disse bildene. Og da m man prve og feile litt fr man kanskje fr det til. I dag skal jeg dele en video med dere p hvordan jeg lager de frisyrene dere ser under her. 

Jeg viser hvordan jeg lager krller, jeg viser hvordan jeg liker flette og jeg viser dere hvordan jeg har likt sette opp hret mitt i det siste. Flettekransen har jeg ftt s enormt mye skryt av de dagene jeg har brukt den, og jeg skal selv bruke den til bunaden p br kjre nasjonaldag. Og om du nsker se fremgangsmten p hvordan jeg lagde de to frisyrene s finner du videoen HER. Jeg bruker en rettetang fra GHD til lage krllene, s om du ogs nsker lre hvordanman gjr det, s anbefaler jeg sjekke ut videoen. Jeg hper dette er noe som faller i smak hos dere, og legg gjerne igjen en kommentar om du brukte noen av frisyrene eller hvertfall har prvd p dem. Da blir jeg s glad! 

Kunne dere tenke dere f flere slike innlegg hvor jeg kanskje viser steg for steg p andre fisyrer da i bilder? Jeg kan ikke love at det blir bra med en gang, men om det er noe dere nsker s skal jeg prve s godt jeg kan! 

Let's talk: I have a dream

 • 13.05.2016, 14:20


Vi har alle en eller annen drm her i livet. Enten det er f barn, ha drmme jobben eller bare det reise til s mange land som mulig. Men de fleste av oss har en drm, meg selv inkludert. Dette har vrt en drm jeg har hatt i mange r, og det er en drm jeg har arvet av min kjre pappa. Mange har en drm her og en annen drm der, men denne drmmen har fulgt meg i mange r, og jeg har en flelse av at den drmmen ikke kommer til forsvinne fr jeg gjr det jeg kan for at den skal g i oppfyllelse. Jeg har i mange r drmt en drm om starte noe eget. Jeg nsker drive noe eget som jeg kan kalle mitt og vre stolt av. Jeg har lenge nsket drive en caf, og det vil jeg fortsatt. Men etter jeg og Mathias var p Gran Canaria har jeg funnet ut at det er s mange andre muligheter ogs! Det meste tullet vi egentlig med, men nr jeg tenker over det, s m det ikke bare forbli med tull om det er noe jeg nsker og kunne tenke meg!

Hvis du har en drm som du virkelig nsker oppfylle, hva skal da stoppe deg i g etter den drmmen? Er det litt uten om det vanlige? Ja, hvorfor ikke, da kan det jo sl an mer enn annet. Er det skummelt? Ja da er det enda mer gy vise at du mestret det. Jeg har vokst opp med en pappa som har hatt den spiren selv. Den drmmen om starte noe eget. Han har jobbet innen shipping i alle r, men de siste rene har han faktisk drevet for seg selv, og det ser ut til kunne g utrolig bra.Akkurat der har han vrt en utrolig stor inspirasjonskilde for min del. Jeg har vokst opp med det at man alltid skal flge drmmen sin. Jeg har vokst opp med sttte nr det kommer til s og si alt. Foreldrene mine har stttet meg fra alt til skole, til venner og andre valg jeg har tatt opp i gjennom. Og de sttter meg ikke noe mindre angende drmmen min. 

Men nr det gjelder den drmmen min s har jeg innsett at jeg har s mange valg. Jeg har s utrolig mange muligheter at jeg ikke aner hvor jeg skal starte. Men frst m det jobbing til. Jobbing, sparing og ikke minst masse masse planlegging. Men nr man har en drm s er det viktig jakte p den og virkelig gjre alt for og n den. Om du ikke gjr det nsker du det rett og slett ikke nok. Jeg kan skjnne det at tanken om strekke seg etter en drm man har kan vre skummelt. Men noen ganger m man bare ta det store steget, og man vet jo aldri? Du kan komme bedre ut av det enten det gjelder konomisk eller nr det gjelder erfaringer. For erfaring har ogs ekstremt mye si her i livet. Og bygger du deg opp forskjellige erfaringer gjennom rene s kan du komme langt med det, jeg lover. Jeg har sett det med egne yne! Det jeg vil f frem med dette innlegget er at du ikke er alene om ha en drm. Men det er kanskje et mindretall som faktisk trr gjre noe med den drmmen. Det er til deg jeg i dag sier at det er okei satse, det er din drm og det er bare du som kan gjre noe for at den skal g i oppfyllelse! Jeg har palner om g etter min drm, og jeg oppfordrer deg til det samme, uansett hva det mtte vre. 

Om du fler deg klar til strekke deg etter din drm syntes jeg du skal ta sjansen. Dette kan n vre din tur, det kan vre din tur til f en drm oppfylt, og jeg hper av hele mitt hjertet at din drm en eller annen gang i livet skal g i oppfyllelse. For det fortjener DU!

Det store innen sminke om dagen!

 • 12.05.2016, 16:21


NYX har jo vrt det store for alle jenter som er glad i sminke i det siste. Selv hadde jeg ikke prvd mer enn en yenskyggeprimer fr de ble tilgjengelig i butikk her i Norge. N har jeg prvd NYX Tinted Brow Pomade, NYX Liquide Lingerie (video fra frste gang jeg prvde dem HER), og til slutt s har jeg prvd NYX Soft Matte Lip Creamen dere ser p bildene under her! Den har virkelig den perfekte sommerfarge og jeg syntes den fortjente en shoutout til dere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde aldri prvd noe liknende av dette produktet fr og var veldig spent p om jeg kom til like den eller ikke. Og jeg har faktisk vrt en del frem og tilbake p om jeg liker den eller ikke. Men den vokser p meg! Jeg liker den litt og litt bedre for hver gang. Det er en merkelig konsistens som jeg ikke har vrt borti fr, og selv om den er matt syntes jeg ikke den trrer ut leppene. Den er fin, fuktig og lett legge p leppene, men vr forsiktig! Om du bommer litt s kan det vre vanskelig f bort alt, den setter nemlig veldig farge nr den frst er tatt p! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fargen jeg har heter Milan og jeg elsker den. Det er den perfekte sommerfargen og jeg gleder meg masse til bruke den fremover. For er det noe jeg liker med sommeren s er det rosa lepper! Det er ikke mye som slr det. Men jeg tror jeg skal kjpe meg litt mer fra NYX ogs, for av de fleste produktene jeg n har prvd s er jeg ganske s fornyd! Kanskje jeg skal prve et av contourkittene snart? N er ikke akkurat jeg en mester p det med contoure ansiktet, men har veldig lyst til prve noe som ikke er pudder, og det vet jeg NYX har. Men nei, n har jeg nok kostnader fremover, jeg m skjerpe meg 🙈

Har du prvd noe fra NYX og hva evt anbefaler du at jeg skal prve ut neste gang? 

Starting kind of fresh!

 • 11.05.2016, 10:59


Det er virkelig merkelig det skulle skrive min frste post hos blogg.no igjen. Det er over et r siden sist, og jeg m si at en del har faktisk forandret seg. Da til det bedre! Men det er derfor det ble litt stille her p bloggen i gr, for da var det fullt fokus p f designet snn nogelunde ferdig og f over innleggene mine fra Wordpress. Det tok litt lenger tid enn planlagt og plutselig var klokken nesten halv 12 p natta, s da fant jeg ut at det var litt sent blogge. Men ja! Bloggen er flytta og jeg er nok en gang tilbake til blogg.no der det hele starta for en god del r siden.

Men dere som fulgte meg p wordpress, merker dere i det hele tatt noe annerledes?  For dere kommer hit ved bare bruke http://helenelekven.com/, dere trenger ikke bruke blogg.no adressen, s hper det hvertfall gjorde det til en smude overgang!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tok meg en pause ute i sola i gr da, mellom all jobbinga. Da slappet jeg av med en smoothie og lakking av tneglene mine. N har jeg jo gel-negler p hendene, s trenger ikke lakke dem, men syntes det er greit  ta littegran vare p tneglene ogs. Og da gikk jeg for denne herlige baby bl fargen fra Essie. Fargen heter Bikini so Teeny og jeg digger navnet! Jeg blir glad av bde det og fargen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Men i dag er planene noe annet. Jeg og lillessteren min skal nemlig ut p verdensende for ha en liten piknik og virkelig kose oss sammen der. Kameraet blir med o g jeg har faktisk vrt  inne p tanken p vlogge i dag. S la meg vite om det er noe dere vil jeg skal gjre. Da fr dere bli med p en dag i livet mitt denne uken! 

Men hper dere hvertfall fr en fin dag i dag, s blogges vi mer og ordentlig seinere! 

I think I'm in love

 • 09.05.2016, 14:50


Herlighet, er helgen virkelig over allerede? Jeg syntes dagene og ukene går så fort om dagen, før vi vet ordet av det er det sommerferie! Ikke at jeg skal klage over det, men jeg har en del å måtte gjøre før den tid, så jeg kjenner jeg får litt hetta av at tiden faktisk går så fort. Men det går nok fint, bare jeg får gjort litt nå de neste ukene så skal jeg nok ha tid til å kose meg på ferier i Juni! 

Jeg kjenner jeg gleder meg til hva denne sommeren har å by på. Jeg skal på flere reiser, på festival og jobbe ganske mye. Jeg tror og håper på at dette skal bli en av de sommerne jeg husker best, for det er så innmari mye gøy som står på planen allerede, og ikke minst så blir jeg og Mathias samboere denne seinsommeren, så det blir bra! There is nothing like the feeling of the sun tuching your face for the first time after a long winter season! 

Denne uken har hvertfall jeg nok å stå på  med! Med både jobb på cafeen, filming, blogg jobbing, pakking, trening, fiksing av bryn og enda mer jobb på cafeen. Og ikke minst så kommer min kjære hjem denne uken, så skal bli godt å endelig se han igjen. Det er på den måten jeg ser hvor fort, men samtidig hvor sakte tiden går, for det er allerede fire uker siden vi så hverandre sist. 

Men nei, nå får jeg vell runde av. Kjente jeg var litt skravlete denne mandagen. Men det håper jeg bare er koselig? Og som dere kanskje har merket har jeg gått litt mer tilbake til det å ha litt hverdagsinnlegg igjen og ikke innlegg som nesten bare er fokusert på sminke og skjønnhet. Når man blogger om det går man litt tom etterhvert og da blir det litt vanskelig og ikke minst litt demotivernede å måtte finne noe nytt hele tiden. Jeg liker å blogge om det som faller meg inn, og det er da jeg syntes bloggpostene blir mer naturlige! 

Håper dere er enige angående bloggingen, også håper jeg dere alle får en fantastisk start på uken! Hva syntes du forresten om antrekket på bildene? Jeg elsker det! Så behagelig og feminint 😍

First time this year!

 • 08.05.2016, 19:00


FOR en dag det har vrt i dag! Solen har sttt hyt p himmelen, varmegradene hadde kt mer enn det det var i gr og det grille var det ikke et sprsml om en gang. S i ettermiddag har jeg og familien kost oss ute med grilling og masse prat. Jeg elsker slike sommerdager, men desverre har jeg vrt veldig preget av allergien min bde i gr og i dag. S jeg mtte bevege meg inn etter noen timer ute, for da klarte jeg ikke stoppe nyse, og ynene stoppet heller ikke svi og renne. S er ikke bare bare med denne rstiden, men er heldigvis bare s ille akkurat i det det virkelig springer p trrne! Et lite knippe med bilde fra ettermiddagen min. Jeg har ogs ftt filmet begge videoene jeg skulle, den ene er ogs redigert og lastet opp, men den blir ikke publisert fr p onsdag. En times trening fikk jeg ogs gjennomfrt etter at dagens frste post ble publisert. S det har egentlig vrt en ganske s effektiv, men samtidig avslappende dag. N ligger jeg rett ut p senga med rde og hovne yne som svir, s jeg unte meg et deilig stykke med iskake mens jeg s p litt youtube videoer. 

Jeg hper hvertfall dere alle har hatt en fin sndag og at dere har alle ftt ladet opp til en ny uke i morgen! 

Trying something new

 • 08.05.2016, 11:43


God sndags formiddag alle kjre gode lesere! Har dere hatt en fin helg s langt? Det hper jeg virkelig! Selv s koste jeg meg ute i solen etter jobb i gr og fikk jammen meg skille, s jeg var super fornyd nr jeg gikk til sengs i natt. Det er nemlig frste gang i r det var mulig ligge p varandaen i bikini og kunne sole seg uten at det var for kaldt. Vi hadde over 20 grader i skyggen og bestemte oss fort for at rekemiddagen skulle nytes ute i kveldssolen. En kjempe fin og sommerlig lrdags ettermiddag var det. 

Men i dag er det litt tilbake til hverdagen. Sndagene for min del er ikke alltid s rolige da det gjerne er den dagen jeg m filme til youtube kanalen min. Jeg m spesielt gjre det nr jeg har en travel uke i vente, og det er ikke et unntak denne gangen. I dag skal jeg filme en first impression av denne Cushion Foundationen fra Loreal. Jeg har ingen spesielle forventninger til den, og har heller ikke sett og lest s alt for mye om den. S jeg tenkte at jeg like greit kunne ta saken i egne hender og teste den ut selv. Jeg gleder meg til se hvordan den fles og hvordan den legger seg p huden. Jeg hper virkelig dette er en lett og fin foundation som jeg lett kan kjpe igjen. Jeg likte nemlig fargen jeg kjpte veldig godt, men om jeg fortsetter med den solingen jeg startet p i gr s kan jeg nok ikke bruke den hele sommeren, men da har jeg den hvertfall en periode n! 
S om du er nysgjerrig p hva jeg syntes om denne foundationen s kan du sjekke ut youtube kanalen min til onsdag. Det er nemlig da den skal ut! Men nei n m jeg runde av og komme i gang med dagen. Jeg skal nemlig avgrde p trening fr jeg skal filme to videoer og s forhpentligvis f ligget litt i solen i dag ogs. M nyte vret mens man har det, det har jeg lrt mang en gang, for plutselig er det kaldt igjen.. MEN vi hper p det beste! 

Har vren/sommeren birkelig kommet til dere enda? Og har du prvd denne foundationen fr? Hva syntes du evt om den? 

A Easy and Natural Look : Step-by-Step

 • 07.05.2016, 13:05


Jeg har ftt hektet p det naturlige med et bitte lite hint av farge. Det gr kjapt og er en enkel look lage. Jeg har n base, en annen farge i oval linjen og til slutt litt av en siste farge ytterst i hjrnet av yet. Dette fler jeg gir en fin sminket look, uten bli for mye p en hverdag. S i dag tenkte jeg vise dere den looken jeg gr mest for om dagen. Jeg har forresten ogs laget video av HELE ansiktslooken over p youtube kanalen min som du finner HER. S om du heller vil se video enn lese s har du muligheten til det denne gangen!
Til denne looken bruker jeg en palett fra Urban Decay som heter Spectrum Palett. Som base bruker jeg fargen FLATLINE, og den gr da over hele yelokket. Dette er en lys farge, med et hint av rosa og en del shimmer. Fargen er veldig pigmentert og lett jobbe med. 

S gr jeg inn med fargen BORDELLO i ovallinjen. Dette er for gi ynene litt dybde og vi kan p en mte kalle det litt contouring. Noen ganger bruker jeg ikke s mye av denne fargen, men andre ganger bygger jeg den ganske mye mer opp. Det kommer an p hvilken look jeg nsker den dagen. Denne fargen legger jeg med en blending brush, og jobber fargen sakte oppover. Det er aldri lurt starte med mye av en mrk farge, da kan det fort g galt, men ellers er ogs denne fargen pigmentert og lett blende ut!

Til slutt s gr jeg inn med fargen BURN og legger den i den ytterste delen av yelokket mitt. Jeg legger den vell egentlig som en liten trekant ytterst p lokket. Dette fler jeg gir enda mer dybde til looken, og gjr at det hele ser enda mer gjennomfrt ut. 

Bildene gir ikke s alt for godt innblikk i hvor fin denne lokken er. Jeg fr p en eller annen mte ikke til vise de ordentlige fargene da jeg vil ha lysere bilder. S da blir fargene litt vasket ut. Men jeg syntes det kom okey frem i noen av bildene over her. Og hvis du vhil se hvordan fargene virkelig blir, s syntes jeg det kommer godt frem i videoen jeg linket lenger opp!

I dag er jeg avgrde p jobb igjen, s jeg tenkte at det var den perfekte muligheten til dele denne looke med dere. For jeg har ikke akkurat tid til sitte foran ipaden i dag. Men hvertfall s nsker jeg dere en super fin helg videre, og jeg hper dere nyter sola og det varme vret om dere ogs er s heldige ha det!

Hva syntes du om denne looken, og nsker dere flere slike innlegg som dette? 

Let's talk: Det leve med panikkangst

 • 06.05.2016, 14:30


Som jeg skrev i forrige ukes Let?s talk spalte s sliter jeg med panikkangst. Jeg fikk den diagnosen for litt over et r siden n, og har levd med det i omtrent to r. Det startet som magesmerter, som utviklet seg til stadig svimmelhet, kaldsvetting, kvalme og besvimelser. I starten s ble jeg virkelig skremt, men etter ha lest litt p nettet fikk jeg en viss anelse om hva det kunne vre. Men da hadde det kommet langt, kanskje litt for langt. Jeg flte meg lenger ikke trygg i situasjoner jeg hadde lenge vrt trygg i. Jeg kunne f anfall p jobb, jeg kunne f anfall i byen og jeg kunne rett og slett f anfall i bilen. Sistnevnte var p ingen mte trygt, og drastiske tiltak mttes tas.   
   Jeg valgte slutte videregende et halvt r fr jeg var ferdig. Jeg valgte gjre akkurat det fordi det var skolen som var hovedgrunnen til at jeg utviklet panikkangst. Det var da det var p som verst! Jeg hadde et press  p skolen som jeg ikke lenger klarte takle. Jeg hadde press fra lrere som forventet mer og mer av meg, jeg hadde press fra venner og ikke minst s hadde jeg et press fra meg selv. Press var hovedfaktoren til mine anfall. S fort jeg hadde et press eller en forventning over meg, s kunne jeg f anfall. Jeg kunne f anfall om jeg skulle pne cafeen alene, osv. 

Men som sagt hadde det kommet langt. Det var ikke lenger bare i de tilfellene. En uke etter at jeg sluttet p skolen skulle jeg til Oslo sammen med en venninne. Jeg fikk et anfall bare jeg stod og ventet p toget. Jeg fikk anfall p toget hjem, og jeg fikk anfall i en av butikkene i Oslo. Jeg hadde aldri vrt redd for noe som helst som er lignende av dette, men det var s langt det hadde kommet.     
  Siden den gang, for et r siden, har jeg jobbet konstant med bli bedre. Jeg har presset meg selv ut av huset, jeg har kommet meg s langt at bare litt over  et halvt r etter denne hendelsen i Oslo, dro jeg til Dublin for en helg HELT alene. Det var en stor mestringsflelse! Men det klarte jeg bare av en grunn; jeg var bestemt fra frste stund at panikkangsten ikke lenger skulle f styre livet mitt. Jeg skulle  overvinne den hver eneste dag om det var det som skulle  til. Og n i dag merker jeg sjeldent noe til panikkangsten. 

Selvflgelig s kan alle ha drlige perioder, og det har jeg og. Er jeg litt langt nede en periode s er angsten mye vrre. Det skal ikke like mye til fr jeg merker et anfall komme. Men et skikkelig anfall, som da det var p det vrste har jeg ikke hatt siden Mai i  fjor. Jeg sluttet p skolen 3. Januar, og det siste skikkelig ordentlige anfallet hadde jeg i Mai. Det er noe som krevde ekstremt mye av meg, og veldig mye jobbing, men ogs  ekstremt med sttte fra de rundt meg.  
  Og nr jeg sier at jeg presset meg selv, s mener jeg virkelig at jeg presset meg selv. Bare et par mneder etter jeg sluttet p skolen meldte jeg meg p en bloggtur sammen med 9  andre jenter som jeg ikke kjente. Jeg skulle til en annet land, som jeg aldri hadde vrt fr, med 9 jenter jeg aldri hadde snakket med. Jeg tok drastiske tiltak for bli fort bedre. Men for meg s var det det som mtte til! 

N i dag lever jeg som jeg gjorde fr jeg merket noe til panikkangsten. Jeg merker ikke s mye til den i det daglige, men enkelt dager kan jo vre drligere enn andre, som sagt! Men jeg har lrt meg hvordan jeg skal forhindre et anfall om jeg merker det siger p. Jeg kan p en mye mer kontrollert mte stoppe eller forminske anfallene, og det kjenner jeg er godt!   Jeg er stolt av meg selv som har klart komme s langt p s kort tid,og det for det meste p egenhnd. I starten fikk jeg ogs mye hjelp fra kjresten min, for han visste akkurat hva jeg trengte hre om jeg sendte melding om at jeg kjente antydninger til et anfall. Men det leve med panikkangst kan vre brukbart OM man finner en mte kontrollere det p. Om man ikke finner en balanse s kan det leve med panikkangst veldig fort bli mye vrre. 

Hvis du sliter med noe av det samme s er det bare sende meg en mail eller en melding p face om du trenger noen snakke med. Bare det snakke med noen som vet hvordan du har det kan hjelpe veldig mye! Og om du vil jeg skal skrive et innlegg med tips til motivrke anfall s  gjr jeg gjerne det, men da kommenter gjerne under at du vil jeg skal gjre det. Du trenger ikke kommentere under ditt eget navn om du ikke nsker det!

Har du noen relasjon til panikkangst og nsker dere vite mer angende dette temaet?

Not In Stock

 • 05.05.2016, 15:00


Jeg som hadde planlagt litt av hvert denne helligdagen, mtte fort avlyse det ene og det andre nr det plutselig ble familie sndag denne torsdagen istedet! Men det gjorde ingen verdens ting. Man skal alltid ha tid til familie og de man er glade i, det er det jeg prioriterer over det meste. S nr dette innlegget publiseres spiser jeg nok middag med mine kjre besteforeldre. 

Men jeg nevnte jo i gr at jeg skulle en tur til byen for sjekke ut Kappahl sin nye kolleksjon. Og det er jo ingen hemmelighet at den passet meg som hnd i hanske. Jeg elsker hvite klr, blonder og alt som hrer med! S jeg klarte jo f med meg noe hjem! N ble det ikke alt det ikke alt det jeg hadde sett for meg, da butikken i Tnsberg ikke hadde alt sammen inne, men jeg kom hjem med et nydelig skjrt og solbrilleparet dere ser under her. 
Skjrtet fr dere ogs en sneak peak p da det er det som bladet, kameraet og solbrillene ligger opp. Jeg digger det og har tatt det i bruk allerede i dag, og ja, gjett om det skal bli tatt antrekksbilder. Det er nemlig en utrolig fin sommerdag her i dag, og da m man ta sjansen mens man har den sier n jeg! 

Men hvertfall s hper jeg dere alle har en fin fri dag i dag! Hva er dine planer for i dag? Bare avslapning eller har du mye du m f gjort? 

All the things to be happy about!

 • 04.05.2016, 15:10


Av og til gr motivasjonen opp og ned. Ogs for oss bloggere! Det er ikke alltid det er like lett vre positive til en hver tid og skulle inspirere andre. Noen ganger er man rett og slett litt for langt nede for slikt. Selv s har jeg vrt det n den siste uken. Jeg ville ikke at det skulle bli snn, men nr jeg ikke klarte finne noe positivt med hverdagen, var det vanskelig spre glede hos dere ogs! 

Det har vrt en tff uke med enormt mye flelser. Vi mistet hunden vr samtidig som vi styrte mye med salg av huset. Men n fler jeg at jeg er p vei tilbake! Jeg kjenner energien siger sakte men sikkert tilbake og jeg kjenner gleden ogs kommer igjen. Jeg har begynt glede meg igjen, og jeg gleder meg til mye fremover, og derfor tenkte jeg i dag dele med dere hva jeg gleder meg mest til! 
 Jeg hper dere alle har hatt det bra under mitt lille opphold, og jeg er utrolig takknmelig til alle dere som titter innom her dag ut og dag inn. Dere er et stort lyspunkt i dagen min! Og snakk om lyspunkt, jeg skal n en liten tur til byen for sjekke ut den nye kolleksjonen til Kappahl, den ser S lekker ut! Blir helt sikkert med meg noe hjem om jeg kjenner meg selv rett! 

Men hvertfall s m dere ha en fin dag videre, og jeg hper dere  er klare for masse nye bloggposter her! Jeg har ftt litt ny inspirasjon, og det hjelper alltid p motivasjonen! S vi blogges snart! 

Let's talk: Det ikke ha fullfrt videregende i en alder av 20

 • 01.05.2016, 15:44


 Ettersom jeg har ftt en god del nye lesere de siste rene er det kanskje ikke alle som vet at jeg ikke har fullfrt videregende. Jeg mtte slutte halvveis i pbyggsret mitt da jeg slet ekstremt med panikkangst. Det hadde utviklet seg sakte men sikkert og etter jul i tredjeklasse klarte jeg ikke dra tilbake p skolen. Jeg utviklet panikkangst i sammenheng med skolen. Jeg hadde et enormt press p meg, da ikke fra foreldrene mine. Men jeg hadde et enormt press fra venner, lrere og ikke minst meg selv. 

Dette skapte mye trbbel for meg. For jeg er ikke en av de som fr 6?ere uten jobbe for det. Og jobbe for de karrakterene jeg nsket, det gjorde jeg helt klart. Til det nivet at det gikk utover min egen helse.   
  I lpet av hsten sleit jeg veldig mye med magesmerter uten skjnne hve det kunne vre. Jeg dro til legen flere ganger uten finne noen grunn til de store smertene. Etterhvert s utviklet det seg ikke bare til magesmerter men ogs svimmelhet, kvalme og kaldsvetting. Jeg kunne f det i diverse sammenhenger nr det kom til skole, men etter juleferien hvor jeg falt totalt sammen, fikk jeg anfall i situasjoner jeg tidligere hadde vrt super trygg i. 

Jeg fikk anfall nr jeg skulle pne p jobb, og det var noe jeg hadde gjort hver helg i nesten 3 r, s det var ingen grunn til fle angst. Men det var kommet til det stadiet at jeg fikk anfall i de minste situasjoene hvor jeg mtte prestere p en eller annen mte, uansett hvor trygg jeg hadde vrt p det tidligere.   
  Dette gjorde da at jeg sluttet videregende og valgte ta fag som privastist. S det halvret jeg sluttet tok jeg matte som privatist. Det var fordi det var et fag jeg bare ville bli ferdig med mens jeg enda hadde kunnskapen friskt i minnet. Men etter det har jeg ikke tatt opp noen fag. Enda fr jeg angst med tanke p skole og hva jeg m gjre for bli ferdig. Jeg er kvitt panikkangsten til en viss grad, men nr det kommer til skole tror jeg den alltid vil vre der. 

Jeg fyller snart 20 r, og jeg er fortsatt ikke ferdig med videregende. Men jeg fler ikke at jeg trenger stresse med bli ferdig. Jeg har flere venner som er helt ferdig, men de er stuck p hva de vil gjre videre. Jeg trives med jobbe, og hvorfor skal jeg da tvinge meg selv gjennom skolen som gjr at helsen min blir vrre?!   
    Jeg drmmer om starte noe eget. Og for det trenger jeg ikke ha fullfrt videregende. S hvorfor skal jeg da presse meg selv gjennom de f siste fagene nr jeg ikke fler jeg trenger dem? Selv s  tror jeg ikke at jeg kommer til fulfre videregende,  og det er jeg p ingen mte redd for innrmme. Hvorfor skal det vre s tabu ikke fullfre videregende? Mange av de strste personene og mest suksessfulle her i verden er faktisk de som ikke har fullfrt videregende opplring. 

Men det som er, er at om du ikke fullfrer skolen blir du sett p som dum. Du klarer ikke det en gang, hvordan skal du klare deg videre i livet da?. Men vet du hva? Enkelte er rett og slett mer  praktisk smarte enn det de er teoretisk smarte. Dette er meg selv inkludert, og ettersom jeg gikk service og samferdsel s har jeg ftt opplring i det starte egen bedrift. Og det er planen. Innen ti r nsker jeg ha en egen bedrift. Jeg skal motbevise alle de som har snakket nedlatende bak ryggen min om at jeg sluttet videregende.  Jeg skal vise at det gr an vre suksessfull uten ha gjennomfrt skolen!
   MEN jeg vil ogs si det at, hadde det ikke vrt for at jeg utviklet den diagnosen jeg gjorde, s hadde nok jeg ogs fullfrt videregende. Jeg hadde aldri sett for meg at jeg var en av de som skulle slutte p skolen. Men slik ble det da, og da m man rett og slett tilpasse seg det. Selv om jeg sluttet, er det ikke sikkert det er det rette for deg. Og selv om jeg sier at man kan komme langt uten fullfre videregende  s sier jeg ikke til deg som gr p skolen i dag, at du burde slutte. Alle som slutter eller starter p nytt har helt egne grunner til det, men det som er viktigst er at man lytter til seg selv. Du vet kun hva som er best for  deg selv. 

Men som sagt, jeg har n ikke fullfrt videregende i en alder av snart 20. Jeg har ingen planer om fullfre i lpet av de kommende rene heller. Det kan forandre seg, selvflgelig, men forlpig s har jeg ingen verdens planer om fullfre. 

nsker dere at jeg snart skal holde en sprsmlsrunde, slik at dere kan f svar p alt dere lurer p? Og hva syntes du om dette temaet? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits