Helene Lekven

Mitt aller siste innlegg!

 • 24.04.2017, 15:11


I dag er dagen dere, i dag er dagen hvor jeg legger ut mitt aller siste blogginnlegg her på blogg.no. Jeg har de siste månedene blogget to plasser. Her på blogg.no og på helenelekven.com. Dette skal det nå bli slutt på. Neste uke skal jeg relansere hele helenelekven.com, og jeg kommer da tilbake med et helt nytt design laget av meg og min kjære samboer. Og jeg kommer da tilbake med enda mer flunkende nytt innhold. 

Jeg gleder meg super mye til å dele den nye bloggen og det nye designet. Og jeg håper alle dere som følger bloggen min her på blogg.no, fortsetter å følge meg videre på den andre bloggen. Om du ønsker en  plass hvor du kan se at jeg har lagt ut nye innlegg så kan du like facebooksiden min HER eller følge meg på Bloglovin' HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke det at jeg mistrivdes med blogg.no bloggen, det var bare det at jeg nå ønsket å ta bloggen min hakket videre. Eget domene har jeg  hatt lenge, men nå tar vi et ekstra steg og jeg kjenner jeg gleder meg. Som sagt så er re-lanseringen neste uke, og inntil da så kommer det ikke til å komme ut noen innlegg. Så en ukestid vil det være stille der inne. Men om dere følger meg på facebook så får dere helt klart en oppdatering så fort første innlegget blir publisert! 

Hvis du ønsker å følge meg i det daglige livet, så deler jeg en del på instastory, også deler jeg selvfølgelig masse bilder fra Spania på instagramkontoen min HER. Men ja, da håper jeg at jeg hører fra dere og hva dere syntes om den nye bloggen når jeg relanserer neste uke. Jeg stikker nok innom her og gir dere et lite hint at ting har begynt å skje over på den andre bloggen, vi får se. Men jeg håper dette ikke viser seg å bli en dårlig ting og at dere er like spente som meg! 

Hva slags design tror du kommer på den nye bloggen og kommer du til å følge meg videre? 

The blue lagoon

 • 24.04.2017, 10:47


God morgen og god mandag alle sammen!

Jeg tenkte jeg kunne starte denne mandagen som jeg har gjort noen ganger i det siste, med et innlegg for planene for uken. Men det var inntil jeg fant ut at jeg rett og slett kom ikke til å gjøre mye annet enn å studere, spise, kanskje trene litt når formen bedrer seg, studere, planlegge og studere enda litt mer. Jeg nevnte jo i gårsdagens innlegg at det kun er to uker igjen til eksamen, og jeg har i overkant mye å gjøre innen da. Jeg er dermed veldig glad for den kaffemaskinen vi gikk til innkjøp av forrige uke. Den kommer garantert godt med. For denne uken blir det tidlige morgener og seine kvelder med historieboka fra start til slutt. Jeg vil nemlig gjøre med fullstendig ferdig med hele pensum innen en uke (nei, jeg er faktisk ikke fullstendig ferdig enda..), slik at jeg får lest og repetert ting gjennom hele den siste uken. Rett og slett finpusse faktaene litt.

Nå skal det sies at jeg føler jeg har ganske så god kontroll på de kapitlene jeg har vært gjennom, så mye repetisjon er det ikke sikkert jeg trenger. Men jeg liker heller å være på den sikre siden. Nei nå får det være nok skolesnakk. Dere skjønner sikkert at jeg er litt små stressa, men det skal virkelig bli godt å bli ferdig. MEN over til antrekket dere ser på bildene; Jeg kjøpte kjolen på Primark og den var så fin og enkel og bare hive på seg over bikinien eller en dag jeg bare ville ha noe enkelt, men også fint og behagelig på. Det eneste var at med vinden som var tilstede under denne lille shooten gjorde det ikke lett å vise denne kjolen så veldig flatterende. Jeg mener, på noen av bildene så jeg faktisk ut som en stor ballong!! Haha, huff..

Men ellers var kjolen veldig fin og jeg trivdes med  å ha den på. Det er i hovedsak det viktigste! Også ville jeg selvfølgelig ha bilder fra akkurat den locationen hvor det blåste mest. Men det var jo så fint der at det var ikke noe alternativ å ta nye bilder et annet sted. Dermed får denne kjolen bare se litt uflatterende ut, også får dere prøve å se for dere hvordan kjolen ville se ut uten vinden som blåste den opp som en stor søppelsekk.

Ha en fantastisk start på uken! Har du noen spesielle planer for den uken eller skal du også sitte klistra til en eller annen bok gjennom de neste ukene? 

How I stay hydrated while traveling

 • 23.04.2017, 12:10


Det er ingen hemmelighet at det å holde veskemengden oppe når man reiser er viktig. Man må huske å drikke mye og få i seg mye veske som gjerne ikke inneholder alt for mye sukker. Selv er jeg veldig opptatt av dette og vann blir stadig kjøpt inn i tillegg til litt annen drikke som er for kosens skyld. Men det er ikke bare viktig å holde veskebalansen oppe med drikke, jeg liker også å tilføre fuktighet til ansiktet mitt på andre måter. Jeg fokuserer mye på ansiktet og er veldig nøye på fuktigheten i det når jeg reiser i og med at jeg sliter med en del tørr hud fra før av. Og når man sitter på 4 fly på 4 dager innen 10 dager så kan det gjøre ganske så mye skade. Men jeg tenkte jeg nå hvertfall kunne dele med dere mitt lille triks.

Jeg bruker nemlig Elizabeth Arden sin Miracle Facial Mist for å tilføre fuktighet till ansiktet mitt. Jeg kan spraye på et par ganger i løpet av en flytur, jeg kan finne den frem for å freshe opp ellers i løpet av dagen. Jeg kan bruke den mens jeg sitter og jobber med skole hjemme, og jeg kan bruke den etter jeg har vært på trening. Jeg føler meg så mye mer fresh med en gang og jeg kjenner jeg får en ny giv hver gang. Det er motiverende i seg selv at den fukter samtidig som det faktisk er super deilig å freshe seg opp litt innimellom. Også er det jo perfekt at den er innenfor grensen slik at man kan få den med seg på flyet i håndbagasjen.

Du kan bruke den før du sminker deg, men også oppå sminken. Det er absolutt ikke noe problem. Så der har dere det, mitt våpen til å holde ansiktet mitt hydrert og fint mens jeg reiser i mye tørr luft. Det er hvertfall de gangene jeg bruker denne sprayen mest flitting, men jeg skal innrømme at den blir brukt en del mens jeg jobber med skole, som en slags oppkvikker innimellom. Det funker!

Tenkte det passet seg å nevne denne nå som jeg har reist en del, også fikk jeg tatt disse bildene av den i Amsterdam, så hvorfor ikke?? Amsterdam var virkelig en fin by som jeg ble positivt overrasket over. Jeg har aldri tenkt på Amsterdam som en plass jeg har hatt lyst til å reise til, men nå er nok kanskje den tankegangen litt snudd. Grunnen til at vi var i Amsterdam var at vi mellomlandet på vei hjem fra Spania. Og vi landet i Amsterdam kl 13:05 på tirsdagen og neste fly gikk ikke før 09:20 på onsdagen. Så vi fikk en hel ettermiddag og kveld i Amsterdam. Det var sol og fint vær, men fy så bikkjekaldt! Vi måtte på jakt etter gensere, for det var en skikkelig kald vind i byen. Hvertfall for oss som kom rett fra over 20 + grader hver dag. Og den kulden resulterte til at jeg lå resten av denne uken syk, det er derfor dere ikke har hørt noe fra meg siden tirsdag ettermiddag. Er ikke bare bare å ligge rett ut med feber og kraftige allergiproblemer da kroppen fikk litt sjokk av å komme hjem igjen.

Men etter den ettermiddagen så er Amsterdam helt klart en by jeg kunne tenke meg tilbake for å utforske litt mer. Vi fikk sett de kjente elvene og og vi fikk sett litt av byen, men ikke sånn alt for mye. Så jeg vil gjerne se mer. Men hvis dere vil se hva mer vi gjorde mens vi var der, så filmet jeg dagen vår i denne vloggen HER.

Jeg håper dere alle hadde en super fin påske forrige uke, og at hverdagen har behandlet dere fint i etterkant. Jeg er selv super klar for en ny uke i morgen, og det blir nok mye skolejobbing fra morgen til kveld, for i morgen er det kun 2 uker igjen til eksamen, og etter å ha vært i Spania så ligger jeg godt bak skjema. Det er ikke noe jeg liker, men jeg koste meg så mye der nede at det er nesten verdt det. Jeg får bare svi litt mer for det nå denne uken. Men tenk da, om to uker er jeg helt ferdig med historie, for ever!!

Ha en fantastisk søndag, og avslutt uken på best mulig måte! Prioriterer du også å holde både kroppen og ansiktet godt hydrert ute på reiser?

Birthday celebrations, Go-Kart & A day in Amsterdam || WeeklyVlog#3

 • 22.04.2017, 12:17


Coolest hotel ever, shopping & sightseeing || WeeklyVlog#2

 • 21.04.2017, 16:20


The sexy dotted dress

 • 18.04.2017, 15:09


Tirsdag og tilbake til hverdagen for mange. Selv går jeg nok rundt og koser meg i gatene i Amsterdam akkurat i dette øyeblikk, men hverdagen er helt klart rett rundt hjørnet for meg og. Den siste dagen vår i Spania brukte vi som dere vet på litt handling og spa. Vi var også noen runder på visninger på hus der nede og ikke minst fikk vi tatt litt siste bilder, og nyti solen det siste vi kunne. Det var virkelig en perfekt siste dag der nede, det er helt klart.

Men jeg tenkte jeg skulle stikke innom dere i dag og slik at dere får nok en oppdatering mens jeg er ute og reiser. Må si det tok seg litt opp mot slutten av ferien, men nå hjalp det veldig på med noen dager fri og ikke minst litt påfyll av inspirasjon igjen. Det trengs nemlig innimellom det og!

Skal ikke se bort i fra at det blir en oppdatering eller to fra dagen vår i Amsterdam og, jeg ser for meg at det er en kjempe fin by. Også er det jo storsesong for tulipaner, noe som ikke gjør meg noen verdens ting!

Dette kjolen dere forresten ser på bildene fikk jeg forrige uke av Mathias. Jeg så den i butikkvinduet, og så med en gang at det var en kjole som måtte prøves. Jeg følte meg utrolig bra og likte den super godt, men jeg følte desverre ikke at jeg kunne ta meg råd til den. Da vet dere, da steppet Mathias inn og kjøpte den til meg, rett og slett fordi han syntes den kledde meg så godt.

Man sier ikke neitakk til slikt?! Jeg er hvertfall superfornøyd med den enda, og den er så tidløs at denne kan jeg bruke lenge. Noe som ikke gjør meg noen verdens ting! Bare se så fin da!

Har du vært i Amsterdam før? Og hva syntes du om kjolen??

How to get that spring lip

 • 17.04.2017, 08:52


God morgen og god andre påskedag!

I dag er det vår siste dag her i Spania, og jeg kjenner at det er ganske så leit. Det har vært så deilig å være her nede og jeg har virkelig storkost meg. Skulle gjerne hatt noen dager ekstra, men etter en ettermiddag og kveld i Amsterdam i morgen, skal det nok bli godt å komme hjem på onsdag. Det har bare vært så ufattelig deilig å kunne ta seg litt fri fra både blogg og skole. Jeg har selvfølgelig tatt bilder og slikt, så det vil fortsette å komme fremover, men det har vært deilig med noen dager fri for fullstendig alt!

Men i dag tenkte jeg å vise dere denne leppe looken. Denne våren er jo knæshe rosa lepper så inn som det går an å bli. Og jeg har for første gang faktisk beveget meg inn på denne trenden. Tidligere har jeg ikke vært så fan av den. Men jeg prøvde ut denne leppestiften og lipglossen fra Rituals sammen, og jeg likte rett og slett resultatet så godt at jeg har strukket meg etter denne kombinasjonen flere ganger! Leppestiften er i fargen BluePink og lipglossen er i fargen Rasberry Sunrise.

Selv har jeg aldri prøvd noe annen sminke fra Rituals, men så langt er jeg ganske så fornøyd. Selvfølgelig glemte jeg å gå innom Rituals butikken på Zenia på onsdag, så jeg fikk ikke kjøpt litt mer jeg kunne prøve ut. Men kanskje jeg kommer over butikken i Amsterdam i morgen, man vet aldri. Hvis ikke er alltids nettshopping en fin ting, eller??

Men nei, nå må jeg gå for vi skal ut og handle litt diverse før vi drar i morgen. Og da snakker jeg om diverse ting som er billigere å kjøpe her nede. Blir nok ikke så mye, men littegran. Jeg håper også på at vi skal få tid til en liten fotoshoot til før vi skal bort på spa-hotellet i ettermiddag. Da skal nemlig jeg og Mathias på en 2 ½ timers spa-avtale. Tilgang til spaet i 90 minutter og deretter massasje og peeling i 60 minutter etter det! Skal ikke ha en dårlig siste dag her nede hvertfall, det er helt klart.

Hva syntes du om denne looken med rosa lepper? Og hva syntes du om bildene? Ble så fornøyd med at jeg fikk litt annerledes produktbilder! 

Like a fairytale

 • 16.04.2017, 08:58


Hei og god søndagsmorgen!

Jeg håper dere alle har hatt en fin påskeferie så langt og at dere nyter tiden enten dere jobber, er på fjellet, er hjemme eller er ute og reiser. Jeg storkoser meg her i Spania hvertfall, og kjenner det er rart at vi allerede er kommet til den nest siste dagen her nede. Tirsdag morgen setter vi nesa mot Amsterdam før vi er hjemme igjen i Trondheim onsdag formiddag. Jeg gleder meg litt til å få utforsket Amsterdam en ettermiddag og kveld, men samtidig blir det nok litt kjedelig å reise herfra. Det er nemlig ufattelig deilige temperaturer her nede og vi storkoser oss med forskjellige aktiviteter hver dag. Jeg har vlogga det meste og har prøvd langt om lenge å få opp den første vloggen, men det er lettere sagt enn gjort. Så vi får nesten se om jeg er nødt til å vente og laste opp alle når vi har kommet hjem igjen! Håper ikke jeg må det, men nå er dere hvertfall advart om det skulle være tilfellet.

Hvor fint er det forresten ikke her?! Ahh, det var så nydelig og jeg vil helt klart tilbake en annen gang for en litt mer ordentlig shoot. Men må nok finne en location på andre siden av vannet da, for på den siden vi var, var det fullt av blomster jeg er skikkelig allergisk mot, og når det da blåser så resulterer det i at øynene mine renner som bare det resten av dagen, og ikke minst hovner noe voldsomt opp!!

Men det er jo søndag i dag og det betyr gjerne en oppskrift av et eller annet slag. Nå har det seg slik at jeg lagde egentlig noe forrige uke som jeg kunne blogge om i dag, men det ble ikke så vellykket som jeg hadde trodd det skulle bli. Og jeg vil jo ikke blogge om og anbefale dere ting jeg ikke kan stå for, så da blir det desverre  ikke noen oppdatering på matkategorien i dag. Det er vanskelig å holde seg til normale planer og liknende når man er på ferie, og ja jeg skal innrømme at det har vært deilig å få slappet ordentlig av i varmen.

Jeg har nok kanskje også slappet av hakket for mye for min egen smak da jeg nå ligger litt bak skjema når det kommer til studieplanen min. Ikke noe jeg helt liker i og med at det ikke er mange ukene igjen til eksamen, men det får gå. Så hardt som jeg har jobbet i det siste, har gjort det ekstra deilig å kunne ta seg noen dager fri nå!

Men nei nå må jeg nok runde litt av her. Vi skal nemlig snart avgårde på et marked rett borti her. Jeg har aldri vært på et marked her i området før, så det blir spennende. Om jeg kjøper noe tviler jeg nok litt på, men det er jo gøy å bare se og oppleve det og. Det er visst et veldig populært marked her i området!

Hva syntes du om bildene? Og jeg håper det går greit at det ikke er noe mat-innlegg denne søndagen? 

Plutselig var det gått noen dager!

 • 13.04.2017, 12:24


Hei alle sammen!

Nå er det noen dager siden dere hørte fra meg sist, men jeg kan ikke si annet at det har vært deilig med noen dager fri. Når vi kom hit på tirsdagmorgen ville jeg bare slappe av og nyte litt tid sammen med Mathias og familien i sola. Vi hadde tross alt bare sovet to timer natt til tirsdag, så vi var ikke akkurat lite slitne.. (hvorfor vi kun sov 2 timer forklarer jeg i vloggen som forhåpentligvis skal opp på lørdag. Ingen garanti med nettet her nede!)

Så nå har vi kost oss noen dager i deilige temperaturer, vi har fåttslappet av, spist deilig mat og til og med rukket litt shopping i mellomtiden. Jeg hadde egentlig tenkt til å blogge litt i går, men da jeg satte meg til å importere bilder var det ikke akkurat mange av de. Sånn går det når jeg filmer så mye. Men dermed måtte det vente til i dag tidlig slik at jeg fikk tatt noen bilder av dagens antrekk til dere før vi drar avgårde.


Hva vi skal er jeg enda ikke helt sikker på, men det er nok ikke noen stor sjanse for at vi blir sittende ved bassenget hele dagen, slik er familien min bare ikke laga. Så nå er foreldrene mine ute på sykkeltur, jeg steller meg og gjør meg klar til å ta bilder til dette innlegget og så fort alt dette er gjort, så er det nok ikke lenge til vi drar avgårde igjen.

Men jeg håper dere alle hvertfall har hatt en fin påskeferie så langt og at dere koser dere masse. Dere fortjener det alle sammen! 

Plans for the week

 • 10.04.2017, 09:45


Denne uken er det påskeferie for de fleste av oss. Noen reiser hjem der de kommer fra, andre reiser på fjellet, noen jobber mens en annen del av befolkningen rett og slett reiser bort for en ukes tid. Selv er jeg blant de i den siste kategorien. Denne uken så blir ukes planleggingen litt annerledes, i og med at vi ikke helt vet hva familien min har planlagt diverse dager. Men jeg kan hvertfall gå gjennom noe av det jeg vet!

Mandag

Denne dagen skal jeg rekke både det ene og det andre før vi drar mot flyplassen allerede i 15 tiden. Jeg skal nå hvert øyeblikk en tur på trening, før jeg så skal hjem, dusje, spise og stelle meg før jeg får gjort enda litt mer skole før avreise. Jeg vil gjerne jobbe med mest mulig nå slik at jeg kan ta det litt mer med ro på ferie i Spania. Men det blir nok å lese litt om ikke hver dag, hvertfall annen hver dag. Kan jo likesågodt lese på solsenga, jeg mener.. hvorfor ikke?! åja, stemmer, videre hva som skjer denne mandagen; Vi lander i Amsterdam i 19-20 tiden og drar nok rett på hotellet som skal ligge 5 minutter gange fra flyplassen. Og der blir det nok litt middag og en rolig kveld før vi må stå opp igjen allerede kl. 4:30.

Tirsdag

Som sagt så må vi opp rundt 4:30 i og med at flyet vårt går allerede kl. 7. Så vi kommer ganske tidlig frem til Alicante. Vi lander vell allerede rundt halv 10 tenker jeg. Men det er forsåvidt ganske deilig, for da får vi hele tirsdagen også i Spania. Det blir nok ikke mye aktiviteter denne dagen, blir nok mest å vise Mathias rundt i området og bare ta det med ro i og med at vi hadde såpass få timer med søvn på øynene natt til tirsdag.

 

Resten av uken

Jeg tror ikke det nytter å skrive noe mer dag for dag ved dette punktet. Noe jeg har erfart mens jeg har vært hos familien tidligere, så er det at ting skjer ganske så spontant. Men jeg vet sånn ca hva vi skal gjøre, bare ikke hvilke dager de forskjellige tingene faller på. Så jeg kan jo hvertfall ramse opp hva dere kommer til å bli oppdatert om gjennom uken; Vi skal en dag kjøre Go-kart og firhjulinger på stranda. Jeg og søsteren min skal ha en spa-dag. Vi skal en tur inn til Alicante. Det blir nok litt shopping på et utendørs kjøpesenter som heter Zenia, og diverse andre utflukter. Så jeg tror absolutt at dette skal bli en super uke, med mange morsome oppdateringer på dere. (forhåpentligvis)

Det blir jo selvfølgelig også noen timer på solsenga her og der og ikke minst trening og skole, men det er slikt som kommer i tillegg. Jeg gleder meg hvertfall til denne uken kommer ordentlig i gang, og den gjør vell egentlig det så fort jeg har fått publisert dette innlegget. For da bærer det rett avgårde på trening før skole står på planen, som sagt. Nei, nå repeterer jeg bare meg selv her, så det er vell bare på tide og runde av. Kanskje dere får en oppdatering i kveld, kanskje ikke, vi får se! Jeg vet hvertfall at hotellet vi skal bo på i natt er super kult og teknologisk, så kan hende jeg titter innom for å vise dere det!

Men jeg håper dere alle får en fin mandag! Hva er dine planer for denne påskeuken? 

Things just got real.. || VIDEO

 • 09.04.2017, 16:43


Fylte horn med ost og krydder

 • 09.04.2017, 14:14


Ja, jeg vet.. dere som har lest bloggen min en stund har nok sett denne oppskriften før. Nemlig oppskriften på fylte horn. Grunnen til at jeg publiserer denne på nytt nå er fordi denne er såpass god at den trengte å bli pusha litt frem i mat kategorien, og den trengte rett og slett en oppdatering. Det gamle innlegget hadde ikke bare dårlig bilder, noen av de var også forsvunnet, og innlegget så rett og slett ikke bra ut. Dermed får dere oppskriften på nytt!

Dette er noe som blir laget her hjemme med jevne mellomrom. Jeg skal ærlig innrømme at det var en stund siden sist nå, men det er nok på grunn av mye forskjellig. Blant annet at jeg var litt lei av gjærbakst. Men som dere ser både denne uken og vil se neste uke så er ikke det noe jeg er for øyeblikket.

Du trenger : 

 • 120 g margarin
 • 5 dl melk
 • 50 g gjær
 • 50g sukker
 • Ca. 15 dl hvetemel
 • ½ ts salt
 • Ost, krydder eller skinke

Fremgangsmåte:

 1. Start med å smelte smøret, ta i melken og varm så opp til 37 grader. Hell deretter ⅔ av smørblandingen i en kjøkkenmaskin, mens i resten av smørblandingen smuldrer du i gjæren og tilsetter sukker. Rør til gjæren er oppløst. (Hvis du bruker tørrgjær trenger du ikke passe på det 37 gradene, da heller du bare gjæren oppi melet og tar det oppi kjøkkenmaskinen med smøret, men husk sukkeret i smøret først!) Ha deretter alt i kjøkkenmaskinen og ha i mel og salt. Tilsett litt mel av gangen. Slipper deigen fra bollen er du ferdig og har en perfekt deig.
 2. Legg plastfolie over og så evt et kjøkkenhåndkle. Folien er viktig for at deigen skal få fuktighet mens den hever. Sett den så til heving så den blir dobbel størrelse. Ca 45 minutter.
 3. Ha deigen på bordet og del i 4 like deler. Kjevle så ut en av delene så den blir fin og rund. Så deler du inn i trekanter, fyller hver trekant med ost og skinke før du ruller dem sammen. La de heve litt. Jeg lot brett nr 1 heve mens jeg holdt på å lage brett nr 2 og brett nr 2 hevet når de andre stod i ovnen. Funket veldig fint.
 4. Pensle med egg før du steker dem og evt dryss litt ost over toppen også, dette gjorde jeg og det så mye bedre ut bare på grunn av det!
 5. Set ovnen på 220 grader og stek dem i 10-15 minutter. Kommer litt an på tykkelsen på horna.
 6. Sist, men ikke minst! Nyt dem mens de fortsatt er litt varme

Siden jeg spontant lagde disse forrige søndag hadde vi ikke skinke eller noe liknende i kjøleskapet, så jeg eksperimenterte litt. Jeg lagde noen med kun ost i, rett og slett fordi det er godt i seg selv, men også noen med pizzakrydder i (hadde ikke mer oregano, hvis ikke hadde jeg brukt det). Jeg anbefaler virkelig å prøve denne, og tilsett gjerne litt grovt mel istedet for bare fint mel. Jeg pleier å gjøre det, men halve deigen brukte jeg til å lage innbakte pølser, og det er ikke godt med grovt mel. Dermed ble det helt lyse horn denne gangen, men jeg skal innrømme, det er godt det og innimellom.

Har du prøvd å lage disse før? Hva liker du evt å ha inni? 

Outfit som vekker oppsikt

 • 07.04.2017, 14:28


God fredag og snart god påske alle sammen!

Er det ikke deilig å tenke på at det snart er påske?? Noen av dere skal kanskje jobbe i påsken også, men det blir vell ikke noe mindre kos av den grunn? Jeg aner ikke hvorfor, men påske har alltid vært en tid jeg er utrolig glad i. Kanskje det har litt å gjøre med alt godteriet? Haha, nei tror ikke det. Men når vi er inne på godteri.. Ja, både jeg og Mathias sprakk så innmari at det skulle ikke vært lov en gang.. For å si det sånn; det står en godteripose på kjøkkenet og venter på at kvelden skal komme. Jaja, bare vi spiser med måte og holder oss i form og spiser riktig ellers så skal det nok gå bra.  Jeg blir nemlig ekstremt fysen og MÅ ha noe (gjerne sjokolade) rundt den ene perioden i måneden. Da blir jeg nemlig verdens største sjokolade monster! Og så klart sprakk vi jo da, men sånn går det. Det hjelper ikke å banke seg selv opp for noe slikt.

Her er forresten et av antrekkene mine forrige uke. Det var ganske bra temperaturer og jeg tok sjansen på at dette var tilstrekkelig, og det var jo faktisk det. Helt til jeg stod i skyggen for å ta en rekke med bilder. Hehe, det var ikke like deilig, og jeg kjente gåsehuden spre seg på brystet mitt. huff. MEN det var en ting som slo meg når jeg gikk rundt i dette nede rundt solsiden forrige uke, og det var; det skal virkelig ikke mye til før folk stirrer deg i senk altså.. Jeg mener, jeg syntes ikke dette er alt for annerledes og rart, kanskje litt men det finnes jo så mye mer rart der ute enn en ola-playsuite med strømpeukse under?!

Jeg følte meg faktisk ganske kul jeg og når til og med Mathias sier at antrekket var kult og kledde meg bra, uten at jeg må spørre om det, så har jeg grunn til å føle meg bra! Jeg skulle hvertfall ikke la de diverse folkene som stirra meg i senk ødelegge den følelsen, men det fikk meg bare til å tenke at det er ikke rart at folk ikke tør å gå med det de egentlig vil. Så fort man gjør det og det er litt annerledes merker du det på kroppen altså! Og man ser fort forskjell på blikk som sier «Så kult» og «hva er det der for noe?». Men jeg sier, uansett hva du føler deg komfortabel med, rock det, for det er bare du som klarer det så bra som du kan! Bare de som ikke tørr å skille seg ut.

Og med det vil jeg si god helg og etterhvert god påske! Jeg tar på ingen måte ferie selv om jeg reiser til Spania neste uke, da blir både bloggen, youtube og skole med meg nedover. Haha, ferie før eksamen? Hva er det for noe?! Det er det jeg skal jobbe med nå også før Mathias kommer hjem. Da skal vi ut en tur og finne gulvteppe til soverommet før vi skal henge opp en hylle eller to. Vi har nemlig begynt å gjøre litt om på rommet, og jeg tror det kommer til å bli sååå bra. Etter i dag mangler vi bare å rive skapet, male veggene på nytt for så å få inn en kommode og et par hyller til! Det kommer til å bli så bra! Og selvfølgelig, dere skal få en oppdatering, men etter i dag blir soverommet satt på pause til uti sommeren en gang. To studenter har ikke tid til å pusse opp et soverom i eksamenstiden!

Men jeg håper dere får en super helg! Og hva syntes du om det jeg skrev om lenger opp i innlegget? 

Spring Lookbook || VIDEO

 • 05.04.2017, 12:56


My growing love for Rituals...

 • 04.04.2017, 10:31


God morgen og god tirsdag!

Hadde dere en fin start på uken i går? Det håper jeg virkelig! I dag tenkte jeg å ha et skjønnhets relatert innlegg igjen, og jeg skal faktisk snakke om en ansiktsmaske. Det er jo ingen hemmelighet at Rituals er et merke som står mitt hjerte nært, og det har det gjort siden Juni i fjor da jeg prøvde et produkt derfra for første gang. Det var en foaming shower gel, og etter jeg prøvde den har jeg vært så heldig og få prøvd masse annet fra det merket. Skrubben vi har fra Rituals står fast i dusjen og body creamen er også fast i den daglige rutinen. Vi er rett og slett frelst av Rituals sine produkter her i dette huset, og når jeg så de hadde kommet ut med Sheet Mask ble jeg helt i ekstase.

Sheet Masks har jo virkelig blitt det store innen skjønnhetsindustrien, og jeg hadde enda ikke prøvd ut noen. Bare det i seg selv er jo egentlig nok til å bli sjokkert, men det at Rituals skulle være den første Sheet Masken jeg prøvde.. Det måtte jo bare bli sånn! Så forrige uke bega jeg meg ut på en ny ansiktsmaske reise, og tok bilder av den underveis. Det var en merkelig opplevelse og jeg har ingen anelse om jeg gjorde det nøyaktig slik jeg skulle for masken var ALT for stor for ansiktet mitt, men fy søren så deilig den var!

Den hadde utrolig mye fukt i seg, men det er kanskje ikke så rart i og med at det var en Moisture Boost maske. Og det var absolutt det jeg trengte! De tørre områdene mine rundt nesa trenger alt de kan få, selv om Clinique Moisture Surge (som jeg skrev om i DETTE innlegget) gjør mye bra for huden min, så liker jeg og stadig prøve nye ting som kan forbedre de områdene enda mer. Og  jeg tror absolutt at denne masken vil hjelp for det. Bare man tar det litt oftere enn en gang. Så jeg skal helt klart kjøpe meg flere av disse når jeg er i Spania om en uke!

Da tror jeg faktisk at jeg skal se litt på andre hudprodukter som Rituals har å tilby. Jeg har hittil prøvd; foaming showergel, skrubb, body cream, leppestift og lipgloss, og håndkrem (som jeg ELSKER!!). Men jeg har ikke prøvd noen andre skjønnhetsprodukter. Så jeg tror absolutt det er på tide! Gleder meg til å gå litt bersherk i butikken i Spania, og jeg sier Spania for vi har desverre ikke en Rituals butikk her i Trondheim. Kanskje greit, for hvis ikke hadde nok alle pengene mine gått bort i den butikken hver måned!

Hva har du prøvd fra Rituals? Og har du prøvd slike sheet masks før? 

Comfy Monday

 • 03.04.2017, 10:15


God mandag og velkommen til en ny uke!

Denne mandagen har jeg vært klar for siden onsdag forrige uke. Mye fordi jeg følte uken min hadde startet så innmari rart og med mye utskeielser, at jeg syntes det var vanskelig å gjøre om på det igjen. Men i dag er det mandag, det er en ny uke og jeg er klar for å gjøre det en bra en. Så jeg skal nå hvert øyeblikk avgårde på treningssenteret slik at jeg får kickstartet uken skikkelig. Jeg delte jo med dere mine mål for April i DETTE innlegget, så da er det jo bare å sette igang fra dag 1!

Etter trening derimot blir det rett hjem og finne frem den deilige genseren dere ser på bildene. Den er virkelig helt fantastisk! Jeg bestillte både genseren og buksen hos Gina Tricot den helgen de hadde 25% på et helt kjøp, og jeg sparte faktisk nesten 200 kr til sammen ved å benytte meg av det tilbudet. Slikt gjør en student glad! Jeg trengte nemlig en ny olabukse, da det er like før min gamle faller fra hverandre. Så det var en nødvendighet, og genseren klarte jeg rett og slett ikke å la være. Jeg syntes den bare så så fin ut på nettsiden deres, og jeg lover, den er enda finere i virkeligheten! Og ikke minst enda deiligere enn den ser ut som.

Så en treningsøkt, et stilig, men samtidig komfortabelt antrekk og en positiv innstilling er akkurat det jeg trenger å starte denne uken med. Og jeg er så godt i gang! Fy søren, dette skal bli en bra uke dere!!

Etter å ha skrevet dette innlegget så kjenner jeg at jeg har motivert meg selv enda mer til å få en god uke. Rart med det der? Men jeg håper hvertfall dere alle får en super start på uken og at dere gjør det til en av de beste. Uansett om du ikke skal noe spesielt, gjør det du kan for at dette skal bli en av dine beste uker i ditt liv! I?m deep om dagen altså, men det er så viktig. Så jeg vil bare minne dere på det. For jeg vet selv at jeg også trenger den påminnelsen stadig vekk. Denne jenta glemmer for fort!

Men grip denne uken med alt du har, og ha en god en! Flere enn meg som benyttet seg av tilbudet til Gina Tricot? 

Mormors langpannekake

 • 02.04.2017, 14:53


God søndag kjære fine lesere!

Har dere hatt en fin helg? Selv har jeg vært ganske så sliten denne helgen og overskudd har jeg ikke hatt mye av. Men livet stopper ikke av den grunn! Skal ærlig innrømme at jeg ble i senga hakket for lenge denne søndagen, men det får da være lov innimellom. Hvertfall når dagen ikke skal brukes til annet enn rydding og skole. Jepp, etter jeg stod opp føles det ikke som jeg har gjort annet enn å rydde, men nå etter dette innlegget er publisert er det nok en gang skole som blir prioritert. På torsdag satte jeg nemlig opp en studieplan, og gjett om jeg må stå på denne måneden.. Så det er jo bare å sette igang fra første stund. MEN før det så skal jeg jo selvfølgelig dele med dere denne ukens oppskrift. I dag er det min kjære mormor sin oppskrift som skal ut og det er absolutt en av mine favoritt kaker. Den er for det første super saftig, glasuren er himmelsk og den bærer jo med seg mange minner fra barndommen.

Det er en veldig enkel kake å lage og siden den er så stor er det veldig greit å legge deler av den i fryseren. Det gjorde vi, og disse stykkene på bildene er faktisk tatt ut av fryseren ? de var fortsatt supersaftige og kanskje til og med hakket bedre. Grunnen til at jeg måtte ta ut stykkene av fryseren var at jeg lagde denne kaken forrige helg, og glemte helt at jeg skulle ta bilder av den. Og plutselig var den delen av kaken vi ikke hadde puttet i fryseren borte. Ikke at det gjorde noe, for da fikk vi en smak av denne deilige kaken denne helgen også! Og kjenner jeg det er greit å ha kake i fryseren for om vi skulle få noe uventet besøk eller lignende. Greit å ha noe liggende for sikkerhets skyld!

Du trenger dette til kaken:

400 g Smør

6 dl sukker

4 egg

3 dl melk

600 g hvetemel

4 ts bakepulver

3 sp kakao

Du trenger dette til glasuren:

400 g Melis (+/-)

4 sp Kakao

6 sp Smør

6 sp Kaffe

2 ts Vaniljesukker

Fremgangsmåte:

 1. Ha smør og sukker i en bolle, og rør hvitt.
 2. Tilsett ett egg av gangen.
 3. Ha i melk og hvetemel vekselsvis
 4. Ha i bakepulver og kakao til slutt.
 5. Fordel utover i en langpanne dekket med bakepapir.Stekes på 180 grader i 25 ? 30 minutter. Men følg gjerne med.
 6. Når kaken er ferdig kan du sette den litt til avkjøling mens du lager glasuren.
 7. Smelt smøret før du har oppi kakao, kaffe, vaniljesukker og melis til slutt. Husk å rør alt godt sammen!!
 8. NB! Glasuren må spres over kaken mens den fortsatt er lunken
 9. Og til slutt kan du ha over ønsket topping. Jeg er selv oppvokst med kokos på og elsker det, men lillesøsteren min liker bedre at det er strø på. Det er derfor jeg har begge deler på bildene.

Og der har dere oppskriften. En super enkel kake som er lett å slenge sammen og som blir bedre og bedre etterhvert som dagene går. Den er faktisk best en dag eller to etter at den er laget! Og hvis du bestemmer deg for å prøve deg på denne kaken så vil jeg gjerne høre hva dere syntes om den. Siden det er en oppskrift som står meg hakket nærmere enn det jeg pleier å dele, så betyr tilbakemeldinger fra dere ekstra mye! Så please let me know!

Nei nå har tiden fløyet hakket for fort fra meg og det er på høy tid for litt skole igjen. Jeg håper dere får en fin søndag og at dere koser dere og lader opp til den nye uken.

Kunne du tenke deg å prøve denne oppskriften? Hva slags kake er din største favoritt, og hvorfor? 

Worst Blogger Ever?? || VIDEO

 • 01.04.2017, 16:16


Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits