Helene Lekven

A little update

 • 28.04.2016, 11:11


Okei, så på mandag la jeg ut et innlegg hvor jeg fortalte at det kom til å bli en skummel start på uken. Desverre så må jeg medele at vi  måtte avlive huden vår.. Kreften hans var spredt seg, og det var absolutt ingen ting å gjøre. Så  etter det har alle her hjemme gått med en tomhet og en følelse av at noe mangler. Og det gjør jo det, vår kjære Leo mangler. Han har vært min trofaste venn nå gjennom 7 år, og det gjør vondt å tenke på at han ikke er her mer. 

Jeg har ikke hatt annet enn store gleder med han, og var jeg lei meg var han alltid der for å trøste meg helt til jeg lo igjen. Og enda da trøstet han meg mer! Jeg savner han så inderlig mye, det gjør vondt langt inne i hjerterota. Han var fantastisk, og helt seg selv. Aner ikke hvor hvor mange ganger jeg har ledd av den rare personligheten hans, men det er det  som har gjort Leo til Leo. 

Jeg sitter her og smiler, med tårer rennende nedover kinnene mine. Det er tungt å skrive dette, men det er så inderlig godt å få det ut også! Det å skrive får meg til å føle meg bedre, det er som en terapi, og akkurat nå er det  akkurat det jeg trenger! Jeg ser på den måten tilbake på alle de gode minnene, de små stundene hvor vi koser på teppet på rommet mitt. Hvor han sniker med seg en sokk fra skittentøyskurven på rommet. Måten han ser på deg og dytter borti deg når han vil ha kos. Og ikke minst hvordan han setter rumpa til når han vil du skal klø den. 

Alt det var Leo, og ingen annen hund kommer til å være som han! Jeg savner deg så alt for mye Leo! 

Products I can't live without

 • 27.04.2016, 14:50


Vi har alle noen produkter vi ikke kan klare oss uten. Det kan forandre seg veldig fra person til person, men selv er jeg blitt veldig opptatt av kvalitet nr det kommer til produktene jeg vil bruke p huden/ i hret mitt. Jeg har testet, feilet, testet og vunnet! Jeg har funnet produkter som passer meg best mulig, og etterjeg har funnet disse produktene har jeg ikke kunnet bytte de ut med noe. S i dag tenkte jeg dele mine favoritt produkter med dere, kanskje dere har prvd noe av det, kanskje ikke. Og selv om det passer meg og min hud/hr, s betyr det ikke at det passer deg, men det er verdt et forsk?

Jeg har det siste ret brukt flere produkter som Sanex selger. Jeg har brukt deodoranten deres og jeg bruker dusjspen som skal gi ekstra fuktighet til huden. N i vinter kom de ogs ut med en intimvask. Det er en ndvendighet ha i dusjen og denne fra Sanex skuffet ikke nr jeg prvde den. Den lukter frisk og mild, akkurat som de andre produktene til Sanex. Blir ogs spennende se om de kommer ut med noen andre lukter! 

Trrshampo er noe som er veldig fra person til person og hvordan hret er. Selv s liker jeg veldig godt trrshapoene til Batiste. Jeg liker aller best den med blomsterlukt, men den med cocos lukt og den originale er ogs brukbare. Er vell noe med hvilken lukt man foretrekker! Men denne trrshampoen fler jeg hvertfall har passet best til mitt hr av de jeg har prvd opp i gjennom.

Parfyme er noe jeg har vokst til elske mer og mer. Det er mange parfymer jeg ikke liker der ute, men nr jeg frst finner en jeg liker s faller jeg virkelig pladask! De siste mnedene har jeg brukt denne fra Miss Dior hver eneste dag, s kan si at det er en av parfymene jeg ikke kan leve uten. Men etter jeg fikk ny parmye forrige uke s har jeg kun brukt den hver dag. Men snn blir det jo gjerne nr man fr noe nytt enten i sminkekolleksjonen eller i garderoben ogs!

Jeg har ogs blitt veldig avhengig av et serum jeg blogget om for et par uker tilbake. Det er virkelig et mirakel serum som gir huden min den perfekte gld. Jeg klarer ikkke lenger la den utebli fra den daglige rutinen min. Jeg fler rett og slett at jeg ikke fr den samme glden og jeg fler meg heller ikke like bra! S det at dette serumet er blitt et produkt jeg ikke kan leve uten, det er helt klart! Og hvis du nsker lese mer om dette produktet finner du et eget innlegg om det HER

S m jeg jo ha noen produkter som gr til hender og yne ogs. Jeg er veldig avhengig av en god hndkrem som fukter godt. Det er fordi nr jeg jobber p cafe s m jeg vaske hendene mine hele tiden. Og som dere kanskje vet s trker vann merkelig nok ut huden. S en god hndkrem er et must for at hendene mine skal se fine ut! Hjelper ikke bare ha fine negler da nei! 

Og nr det kommer til ynene s er det en kombinasjon av to produkter som jeg ikke klarer meg uten. Men n er kun det ene produktet avbildet her. Jeg bruker nemlig Puff Off fra Benefit for fjerne hevelser og jah, rett og slett posene under ynene. Denne er perfekt for akkurat denne jobben, for du fr kremen ut gjennom et strykejern aktig tut, og s smrer du den ut med den ogs. Det gir en kjlig og behagelig flelse, og du merker at du vkner litt med en gang. Om du nsker se hvordan jeg bruker den s finner du det i DENNE videoen.

Og det var egentlig de produktene jeg absolutt ikke kan leve uten. Og jeg har vell helt rlig en del andre produkter jeg ikke vil gi fra meg uten kamp, men de produktene dere ser over her er nok de jeg aller helst hadde tatt vare p! Jeg mener, det er grunnleggende produkter som de fleste m ha! Eller, hvertfall jeg fler at man m ha, er jo selvflgelig ikke sikkert at du tenker det samme.

Hvilke produkter kan du ikke leve uten? Og er det evt et produkt du syntes jeg burde teste? 

// Enkelte av produktene avbildet er sponset ? alle rlig meninger

NYX Lingerie First Impressions

 • 26.04.2016, 14:40


Siden den forrige first impressions videoen min slo s an, bestemte jeg meg for lage enda en til dere. Jeg kjpte meg nemlig to liquide lipsticks fra NYX nr jeg var i Trondheim, og jeg klarte holde meg unna prve dem helt til jeg kom hjem og fikk filmet reaksjonen min. Det var ikke bare bare da jeg var veldig nysgjerrig p hvordan de ville bli p meg. Jeg skal ikke rpe noe om hva jeg syntes om de, det m du se videoen for vite! S yes, hper denne faller like godt i smak som den FORRIGE

 

Jeg tenker ha flere videoer som dette fremover, s kom gjerne med tips til hva dere vil jeg skal prve i den neste videoen. Og om du nsker se flere videoer jeg har lagt ut i det siste s finner du dem p kanalen min HER. Jeg legger, som sagt tidligere, ikke ut alle videoene mine her p bloggen. Jeg prver holde blogg og youtube litt separert, men noen ganger syntes jeg videoer kan bli delt her ogs. Men om du nsker flge med p videoene mine p youtube ogs, s er det bare subscribe til kanalen min, da blir du varslet hver gang jeg poster en ny video.  

 Jeg har n den siste mneden postet to videoer i uken, hver onsdag og hver lrdag, og jeg digger det. Jeg fr s glede av lage videoer, og se at folk liker dem. S hper dere ogs vil ta del i den reisen. Ogs blir det forresten snart en ny giveaway p kanalen min. Jeg m bare f premien i posten frst! 

Hva syntes du om videoen? Og hva nsker du jeg skal teste i den neste First impressions videoen min?

A relaxing and scary start to the week

 • 25.04.2016, 14:40


Etter s mange uker p farten og mye jobbing p cafeen har jeg endelig litt fri og det trengtes virkelig! Og jeg skal bruke disse dagene s godt som mulig. Jeg skal jobbe med bloggen, jeg skal trene og jobbe med youtube kanalen min. Men i dag og kanskje i morgen er det nok ganske begrenset hva jeg fr gjort. I dag skal nemlig hunden vr opperere for se om kreften har spredt seg. Vi er desverre ganske sikre her hjemme p at det har kommet for langt, og det er derfor jeg har forhndsskrevet dette innlegget..   Om kreften hans har spredt seg s kommer nemlig ikke Leo hjem igjen. Jeg sitter her med trer i ynene bare ved tanken, s om det faktisk skjer, at han ikke kommer hjem igjen, s er jeg nok ikke i stand til blogge og vre positiv i dag. Dermed valgte jeg skrive dette innlegget i gr. Vi hper selvflgelig p det beste, men bare den siste uken har han desverre tapt seg veldig, og han spiser nesten ikke livretten sin en gang lenger. 
 Men jeg hper hvertfall at alle og enhver av dere fr en fantastisk start p uken, og kyss og klem kjledyrene deres litt ekstra om dere har det. Plutselig kan alt snu. Det kom brdt p oss for to uker siden. Og om ikke du har kjledyr, ta litt ekstra vare p de du er glad i rundt deg ❤️ Det er nr slikt som dette skjer at man innser hvor srbart livet er!

Ha en fin mandag, og ta vare p de du er glad i!

Shades of Red by Elizabeth Arden

 • 24.04.2016, 12:55


Jeg er ikke en av de jentene som klarer bruke rde leppestifter hver dag. Men i perioder s vil jeg nesten ikke bruke annet. Jeg har da ogs prvde rde leppestifter fra en del forskjellige merker, og det er stor forskjell blandt de forskjellige. N m jeg innrmme at jeg har prvd mest blandt drugstore merkene, og ikke blandt de store merkene som Dior og Chanel. Men av alle merker jeg har prvd hittil s har Elizabeth Arden sine leppestifter sltt de andre med glans! 

Ikke bare er leppestiftene gode og kremete, de er lette pfre og heller ikke vanskelige korrigere om man trenger det. Elizabeth Arden har ogs et veldig bredt spekter nr det kommer til rde leppestifter, s sjansen for at du skal finne en som passer deg er veldig stor! Selv har jeg tre forskjellige og liker dem alle til hvert sitt bruk.    
 Det er tre forskjellige rd farger, og selv om den bakerste (Rose Petal) ikke ser fullt s rd ut, blir den seende rd ut p leppene. Det er nok ogs denne jeg griper mest etter om jeg nsker rde lepper i hverdagen. Da kan de to andre bli litt for kraftige, men det kommer selvflgelig an p humret mitt ogs. Fler jeg meg bold og har lyst p skikkelig rde lepper, ja da gr jeg for det! Alt kommer ned til humret mitt.

  
   Som sagt har jeg hverken prvd noen av de rde leppestiftene til hverken Dior eller Chanel. Men i lpet av de neste mnedene skal nok en rd chanel bli med meg hjem. Det fler jeg egentlig er et must i en hver jentes sminke kolleksjon! Man fr aldri nok rde leppestifter, for alle er s forskjellige og kan brukes til forskjellige eventer. 

Hva med deg? Nr fler du for bruke rde lepper? Og hvilket merke har den perfekte rde for deg? 💄

// produktene er sponset ? meningene er rlige

I have got a new favorite in my collection!

 • 23.04.2016, 14:25


   For et par dager siden kom familien min hjem fra Barcelona etter ha vrt der i noen dager. Og siden jeg mtte jobbe og ikke hadde muligheten til bli med, s mtte jeg hvertfall sende med en liten handleliste. Jeg fikk litt fra Primark (da litt kjedelige men ndvendige ting. Jeg fikk mascara fra Too Faced, Better than sex. Ogs fikk jeg denne parfymen fra Paco Rabanne. Og nr du hrer det merket tenker du kanskje p Lady Million eller 1 Million, men neida de har nemlig kommet med en ny parfyme! 
 Nemlig Olympa! Jeg fikk en prve av denne parfymen nr jeg kjpte noe fra Kicks for et par uker siden, og siden da har jeg elsket den. Jeg visste at jeg mtte f skaffet meg denne s fort som mulig, og det passet jo da perfekt at familien min skulle ut og reise. S n er parfymen min og jeg kunne ikke vrt mer fornyd!   Duften er veldig frisk, og har toner av vanilje, jasmin, salt (!), Ingefr og Lilje. Dette gir en frisk og god lukt uten noen jordaktige toner. Det fler jeg nemlig ikke passer meg s godt. Jeg trenger de friske og opplftende! Parfymen er inspirert av Gudinnen ? dronningen av alle dronninger, kvinnen av alle seiere, det absolutte ikonet. Og jeg tror at det er noe denne parfymen speiler godt. Og ikke minst tror jeg denne parfymen fort kan sl an hos mange. 

  Den lukter noe nr du lukter p flasken ogs lukter den noe annet p huden. Men frisk er den uansett, og det er hvordan den er p huden som gjorde at jeg forelsket meg totalt. Denne parfymen kommer til bli brukt helt til jeg gr lei. Og jeg kjenner at jeg n trengte f en ny parfyme i kolleksjonen min. M ha litt tilskudd til den her og der! 

Har du prvd denne parfymen fr? Og har du evt en duft anbefale meg etter ha lest her hva jeg liker? Tar imot alle tips med takk! ❤️

Let's talk: Hvordan det er vre en blogger

 • 22.04.2016, 14:30


 Jeg har blogget av og p i en del r n, men de to siste rene har det vrt mye mer konstant. Spesielt det siste ret har det virkelig tatt av nr det gjelder bde lesere, motivasjon og progresjon! Jeg elsker blogge. Jeg har alltid likt skrive, s det ha et sted hvor jeg kan skrive det jeg vil og nsker, har alltid vrt et ml for bloggen min. Men det siste ret har jeg hatt lyst til at det skal bli noe mer. Eller, jeg vil heller spesifisere det til de siste mnedene. Jeg fler jeg har tatt mer tak, bde nr det kommer til kvalitet p bilder og kvalitet p innleggene. Det er ikke lenger innlegg som blir skrevet to minutter fr det m publiseres!   
 Men selv om jeg er motivert og at dette er noe jeg virkelig liker drive med s betyr ikke det at det alltid er like lett. En gang i ny og ne kommer det en kommentar som setter seg. Du mister motivasjon og det drive med blogg er helt utenkelig. Det er da de verste kommentarene jeg snakker om, som ikke en gang blir godkjent for komme p bloggen. 

Jeg er jo ogs veldig p det at kommentarer ikke skal stoppe meg, det er en enkelt person opp i mot mange andre som sier jeg gjr en strlende jobb. Og det er de jeg skal hre p! Men nr kommentarene kommer mer direkte til meg, s krymper jeg meg litt. Kommentarer som ja, hu bloggeren!. Ugh, fr gysninger, for de sier det med en s nedlatende tone. Slike mennesker gjr meg rett og slett kvalm. 

  
 Hvorfor kan ikke bare folk f holde p med det de liker? Hvorfor skal liksom det blogge vre s negativt? Jeg liker det jeg gjr og har mye glede i skrive, ta bilder og ikke minst det vre kreativ. Det er slik jeg er, enkelt og greit. Jeg disser ikke deg for at du liker den og den sporten, jeg disser ikke deg for at du spiller spill, jeg disser ikke deg for dine hobbyer. For det er nettopp det det er. Bloggen er min hobby som har vist seg   faktisk bli litt lnnsom, og det skal jeg aldri i verden klage p! Men jeg hadde fint fortsatt blogge om inntektene fra den forsvant. Det er ikke for pengene at jeg blogger.

  
 Jeg kjenner at n som jeg skrev dette innlegget s hadde jeg mye mer frustrasjon angende temaet enn  jeg frst trodde. Det har tydeligvis gtt inn p meg, men samtidig s har det gjort meg enda mer motivert. For jeg nsker da motbevise disse menneskene som ikke har troa p meg. Jeg nsker motbevise de som ser ned p bloggere. Og jeg nsker besvise for meg selv at meningene til disse personene ikke har noe si. 

Jeg er glad jeg blogger. Jeg er glad jeg har gts til drive med det jeg liker. Jeg er stolt av meg selv som kom meg gjennom ungdomskolen og baksnakkingen der. Jeg er glad jeg kom meg gjennom alt det, for jeg er s mye sterkere og ikke minst enda mer stolt. Jeg skal fortsette blogge. Jeg skal fortsette og n nye hyder med hobbyen min. Og nok en gang, jeg skal bevise for alle de som snakker nedlatende om meg og alle andre bloggere, at det er ikke s teit. Vi fr mye ut av bloggen, fr du mye ut av hobbyen din? 

Phu, sorry for et skikkelig sinna innlegg! Men hper dere sttter meg i fortsette og drive som jeg gjr! 

In need of a closet detox

 • 21.04.2016, 15:00


Jeg nevnte jo i DETTE innlegget at jeg nsket rydde ut av skapet, kaste eller gi bort det jeg ikke ville ha lenger for s etterhvert kjpe inn en ny garderobe. Dette har jeg n startet med, da egentlig i litt feil rekkeflge, men jaja. Jeg har nemlig begynt kjpe inn litt til den nye og mer classy garderoben min. Og jeg kjenner jeg gleder meg til f alt p plass. I lpet av de neste ukene skal jeg f ryddet ordentlig ut av skapene mine (ogs p grunn av at vi skal ha visning av huset og unner ingen titte i de rotete skapene), og f alt p stell fr mneden er omme. Det er jo det jeg satte som ml, og jeg er bestemt p at det skal jeg klare. 

  

Jeg kommer til starte med skuffene hvor jeg da kvitter meg med alle gamle t-skjorter og topper som rett og slett ser gamle og slitte ut. Jeg kommer til sile ut gensere, bukser, og alt annet rot som fort kan dukke opp i de litt for sm skuffene. Det kommer til og ta tid, og jeg vet at masse skal bort, s er vell egentlig bare sette igang. 

Nr det kommer til selve skapene er det litt vrre. Jeg har kjoler, jakker og lignende og jeg kjenner jeg er litt for glad i det meste av det som er der. Jeg er ogs slik at jeg lett kan beholde ting bare fordi jeg er s glad i minnene jeg har nr jeg har hatt p de forskjellige kjolene og slikt. Og ja, jeg er s lame.. Men n m jeg bare innse at mye av det ikke blir brukt lenger og det er bare gi bort til noen andre som kan f nye minner med plaggene. 

S det er vell bare sette igang, for blir ikke gjort om jeg bare utsetter det og utsetter det. Jeg har nemlig ikke plass til de klrna jeg har begynt kjpe inn! S noe m helt klart bli gjort, og det fort! Og forresten, om dere lurer p hva det er jeg pleier ha i vesken s er det en video om det ute p youtube HER

Flere som egentlig m ta en skikkelig ryddings, men som bare utsetter det? Ikke si at jeg er alene! 🙈

A fresh start to the day, is a good start to the day!

 • 20.04.2016, 15:30


Denne uken har jeg startet hver dag med et stort glass vann med sitron og limeskiver i. Dette har ført til at jeg har fått en utrolig god og frisk start på dagen. Kjenner jeg våkner litt ekstra når jeg drikker det, og det er helt greit å ikke være avhengig av kaffe hver morgen. Vann finnes i springer og sitron koster ikke mye, så vil vell kanskje si det også lønner seg å starte dagen med vann med sitronskiver i.

Ikke bare våkner du litt av å starte dagen med et slikt glass, det er også bra for deg!  Jeg har funnet flere grunner til at det å drikke vann med sitron skal bli en fast del av min rutine, og jeg tenkte at jeg i dag ville dele de grunnene med dere:   

   
 Bare de grunnene er gode nok for meg, jeg starter dagen nå med en god dose sitronvann! En fresh start, er en god start. Og de siste dagene har vært tunge for meg, men det å starte dagen med en glass sitronvann gjør at de hvertfall får en bedre start! Så hvorfor ikke prøve det ut en ukes tid eller mer? Det kan forandre morgnene dine også! 

Har du noe du må ha fast hver morgen? Har du evt et annet tips til hva som burde bli en del av min rutine? 

My Style Icon - IntheFrow

 • 19.04.2016, 14:45


 Jeg har alltid fulgt en del youtubere, men det er ikke før jeg kom over youtubekanalen til Victoria at jeg virkelig ble inspirert. Hun er en geniuin jente som gir utrolig mye av seg selv. Hun jobber beinhardt med både youtubekanalen sin og med bloggen sin. Det gjør hun fordi det er det hun elsker å drive med! Hun har inspirert meg uatllige ganger med de fine og virkelig gode tekstene sine på bloggen, og hun har gjort at jeg har et større ønske om å lykkes i det jeg vil. 

Men det er ikke den eneste måten hun har inspirert meg. Hun har inspirert meg utrolig mye når det kommer til både sminke og mote. Hun er rett og slett blitt mitt stil icon! Kanskje litt tidlig å si det enda, men for øyeblikket holder jeg på å rydde ut av skapet ting jeg ikke vil ha eller trenger lenger. Og da gir jeg plass til en mer sofistikert og gjennomført stil. Shoppingen til den garderoben er i gang og jeg gleder meg allerede til å vise dere plaggene i antrekk! 

  

Bare hvordan Victoria styler forskjellige plagg og får til å se så plettfri ut hver gang, det skjønner jeg ikke. Jeg kommer ikke til å strekke meg så alt for mye etter henne, men jeg blir veldig inspirert av plaggene hun har og hvordan hun jobber med dem. Jeg lurer bare på hvor mye planlegging som ligger bak hvert antrekk, eller om hun bare slenger det sammen. Jeg håper ikke på sistnevnte, da er hun rett og slett en gudinne! (Hvertfall for min smak! Er jo ikke sikkert du liker stilen hennes)  

 

   
   Jeg bare håper på at jeg også en gang kan se like effortless ut, og ikke minst sofistikert samtidig som behagelig! Jeg har som sagt begynt å handle inn litt til den nye garderoben min, og jeg driver stadig å planlegger for nye plagg jeg skal kjøpe! En sort blazer står helt klart på planen, men det er det å finne den rette som ikke er så lett. 

Men om du liker stilen til Victoria du også, så finner du bloggen hennes HER. Og om du ønsker å se youtube videoene hennes så er det bare å søke på IntheFrow. Da kommer alle videoene og kanalen hennes opp! 

Hva syntes du om stilen til Victoria, og hvem er ditt stil ikon? Og hvorfor? 

Vi kommer til den tiden av ret igjen..

 • 18.04.2016, 17:22


For hver dag som gr s merker jeg at vi kommer nrmere og nrmere bde vren og sommeren. Og da mener jeg ikke bare at jeg merker det p allergien, men sola er jo mer og mer fremme!  Og det er n et produkt med solfaktor jeg skal snakke med dere om. Solfaktor er jo viktig ret rundt, men det er enda mer viktig n i lpet av de mnedene vi har i vente. Og siden ferieturer og bading i sjen etterhvert str for tur tenkte jeg anbefale dere et pudder. 

  
Dette er ikke et hvilket som helst pudder, men det har solfaktor og er faktisk vannfast! Selvflgelig s anbefales det tuche  opp med litt i lpet av dagen, akkurat som med solkrem. Det er jo ikke et vidunder pudder! Men jeg kan med hnden p hjertet si at dette var en reddende engel for meg p tur p Gran Canaria. Jeg brukte den hver dag, tuchet opp n og da og ble ikke solbrent i ansiktet i det hele tatt. Selvflgelig, nr solen var p sitt vrste p dagen valgte jeg smre litt solkrem i tillegg under. Man kan aldri vre for forsiktig nr det kommer til solen. Men med dette pudderet flte jeg meg fin, sminket og beskyttet p en gang. 

   Ogs er den jo s enkel pfre. Alt du trenger gjre er koste rundt i ansiktet, og s kommer pudderet ut gjennom kosten. Jeg fler dette er et pudder jeg kommer til strekke meg etter i sommer ogs. For  om sommeren liker jeg ikke like godt bruke flytende  foundation, s nr denne holder bra og beskytter huden samtidig s kan jeg jo absolutt bruke den istedet. Og det fles ikke ut som jeg har p noe, noe som er litt for deilig! 

Bruker du helst pudder eller flytende foundation om sommeren?

// Produktet er sponset ? Meningene er rlige 

Miss Independent

 • 17.04.2016, 14:20


I det siste har jeg vært ekstremt inspirert, og da ikke bare med blogg, men også med youtube. Det er fordi jeg blir veldig inspirert av en person jeg skal skrive mer om til uken, så hold øynene oppe for det! Men selv om jeg er veldig inspirert om dagen så betyr ikke det at jeg må stoppe å lete etter mer inspirasjon. Og det har jeg faktisk gjort denne uken, for jeg klarte å få tak i boken til Eirin kristiansen før den ble utsolgt, og jeg var inspirert bare jeg bladde gjennom den, så det lovte godt!   
  Jeg har også selvfølgelig lest litt i den nå, og jeg må virkelig si at jeg er imponert! Jeg leste litt fra flere sider høyt til lillesøsteren min og til mamma, og begge var like imponert og inspirert som meg. Mamma lurte faktisk på om ikke hun måtte lese deler av den selv. For selv om det er litt om blogging, og slikt så er det også mye om livsstil, det å være positiv selv i de vanskeligste tidene, osv. Jeg tror mange kan lære mye og bli inspirert av denne boken, uansett alder.   
 Jeg ser at det er mange som har fått tak i denne boken og det er jeg virkelig glad for. Jeg blir så glad når jeg ser at bloggere bruker «makten» sin til å utrette noe godt! Til å virkelig inspirere, og som Eirin sier seg, et friskt pust i hverdagen. Jeg er virkelig imponert over det denne jenta har fått til, uten at noen visste det. Og jeg har virkelig åpnet øynene mine og insett hvor genuin og flott denne 21 år gamle jenta er!

Så om du ikke har fått kjøpt deg denne boken enda, så er det virkelig å anbefale, du kommer ikke til å angre! 

Mixed feelings about this week

 • 16.04.2016, 14:35


Dette har bde vrt en tung og en fantastisk uke. Blandede flelser av fle seg bde lykkelig og super lei seg. Vi fant nemlig ut i starten av denne uken at huden vr, Leo, har kreft. Vi skal prve gjre det vi kan, men  det er nok ikke s mye vi faktisk kan f gjort. Dette er veldig tungt for meg og familien min, men samtidig har jeg hatt en veldig fin uke sammen med kjresten min i Trondheim. Det var helt klart en fin distraksjon, men n er jeg hjemme igjen og p tide si hei til realiteten! Likevell s vil jeg dele noen andre bilder og en liten video fra uken min i Trondheim.

  

Som dere ser s har jeg jo hatt en veldig fin uke, til tross for den drlige nyheten p mandag. Men jeg trengte det nok, slik  at jeg kunne prosessere det litt p egenhnd. Ikke bli pvirka av de andre i familien min, og da takle det p min mte. Det er nemlig desverre ikke s gode ods, men selvflgelig s hper vi p det beste! Han skal opperere 25. April, og da er det enten det ene eller det andre. Det er litt tungt tenke p, men vi m bare nyte den tiden vi har med han, uansett hvor lenge det er..

Hper dere har hatt en fin uke! Og har du husket melde deg p konkurransen jeg holder gende HER? Siste frist, vinneren trekkes i morgen! 

Let's talk: buying designer bags

 • 15.04.2016, 14:45


 Mange av dere har ftt med seg at jeg kjpte meg en Mulberry veske tidligere i uken. Og det er vell ikke en bedre tid enn n og skrive et innlegg om det kjpe dyre designer produkter. Det er veldig mange blandede flelser rundt omkring angende det bruke mange tusen p en veske, et skjerf eller rett og slett en jakke. Det kjpe en dyr merke jakke vil jeg vell egentlig si er litt mer aksepter, for man m jo ha noe av ordentlig kvalitet som holder oss varme. Men kan ikke jakker p HM holde oss varme alts? 

Jeg syntes det er litt for dumt at noe er mer akseptert bruke mer penger p enn annet. Selvflgelig, det er litt fra person til person, men dere ser hvor jeg vil. Det at jeg brukte n, kanskje litt for mye for enkelte, p en dyr veske er helt fjernt for noen. Og ja, for noen r siden var det ganske fjernt for meg og. 

  

  

Men jeg har innsett det at kvalitet koster. Du kan f kvalitet til en billigere penge ogs, men jeg setter s mye mer pris p kvaliteten i produktet og hvordan det er laget. Jeg kjpte min frste Mulberry veske for nyaktig en uke siden, og jeg hadde den i min besittelse allerede p mandag. Denne vesken hadde jeg nsket meg i 5 r. Det var ikke et impulskjp og det var ikke noe jeg gjorde lett. 

Greit at jeg virkelig nsket meg den, men det er viktig for meg faktisk ha pengene. Jeg vil ikke bruke penger jeg ikke har, om dere skjnner. Jeg har jobbet s hardt det siste ret. Kommet meg gjennom det finne ut at jeg hadde panikkangst. Jeg overvant det (hvertfall nesten) og jeg har virkelig jobbet for det og for mye annet. S av en eller annen grunn s mente jeg at jeg fortjente unne meg denne vesken.   
    

Dette er ogs en veske jeg vet jeg kommer til ha resten av livet. Den er veldig sentimental for meg, av personlige grunner jeg ikke nsker g ut med enda, og jeg kommer helt klart aldri til kunne selge den. Den er min, og om jeg forhpentligvis fr en jente i fremtiden, s skal den bli hennes om hun vil.  

Jeg bruker ikke penger p flere merkevesker eller andre merketing i mneden. Jeg kommer heller ikke til gjre det. Men om jeg fler at jeg fortjener det, for ja alle fortjener litt ekstra luksus i en eller annnen grad innimellom, s kan det hende jeg spanderer p meg en liten ting. Skal ikke se bort i fra at jeg kommer hjem med en liten ting fra LV etter turen til Mallorca med jentene i Juni. Perfekt 20 rs gave spr du meg. 
   Men nei, jeg syntes p ingen mte at dyre merker er noe man M ha. Jeg har klart meg helt fint uten frem til n, og hadde nok klart meg fint uten om jeg ikke hadde kjpt denne vesken. Men nr det er sagt, s har jeg ikke noe imot at man unner seg litt ekstra luksus innimellom. 

Jeg vet jeg risikerer litt stygge kommentarer angende press og slik nr jeg publiserer dette innlegget. Men det er nettopp det jeg vil f frem. Man trenger ikke designervesker, designer skjerf eller annet designerty for vre en bedre person, billigere alternativer er like bra! Men om man har en interesse og et nske over flere r syntes jeg det er helt greit! 

Hva mener DU angende dette temaet? 

The city is growing on me!

 • 14.04.2016, 11:25


 Jeg storkoser meg masse i Trondheim. Og selv om Mathias m jobbe med skole her og der har vi ftt tid til bde cafbesk, g-turer og kino! Mens Mathias var p skolen i gr tok jeg meg en rolig bytur alene, og det er deilig noen ganger det ogs. Man fler man kan g og se litt mer nye og bruke akkurat den tiden man nsker! Men i dag har Mathias helt fri og han har ogs bursdag. S vi finner nok p noe gy! Middag skal vi hvertfall spise ute i dag og s langt har vi  kost oss med gavepning og sitronmuffins som han nsket seg. (Si i fra om dere kunne tenke dere se oppskriften p det! )  
    
   Som dere ser s har jeg det ikke vondt her oppe! Det skal nok bli okei flytte oppover, for byen har jeg lrt meg bli glad i. Da var det bare det finne leilighet her da, men uansett s ordner det seg innen hsten. Det er jeg sikker p! Nei, n skal jeg stikke og ha en koselig dag sammen med kjresten min som er 20 r! 

I morgen kommer innlegget hvor jeg skriver litt rundt det bruke mange tusen p designer produkter. S om det er noe som kan virke interessant s er det bare ta turen innom i morgen! 

Har dere hatt en fin uke s langt? Begynner du og bli klar for helg n?

Step-by-Step: Ombr lips

 • 13.04.2016, 14:45


Noe jeg har ftt litt hektet p i det siste er det ha ombr fargede lepper. Jeg vet jeg er litt sein p den trenden der, men bedre seint enn aldri! Jeg har ikke prvd meg med s mye forskjellig da jeg virkelig falt for det frste og beste. Jeg hadde nemlig tatt p liplineren min som vanlig og skulle ta p Yash fra mac for ha nude lepper en dag. Men s sentrerte jeg da den nude fargen og bestemte meg for prve fylle inn yttersidene med lip crayonen jeg akkurat hadde ftt fra Burts Bees. 

De har nemlig mer enn bare de kjente leppomadene, og jeg hadde ftt tilsendt litt. S det at den lip crayonen kom i en dyp rd farge gjorde meg absolutt ingen ting. Jeg ble rett og slett kreativ ved ha den!

 

Fremgangsmten forklarte jeg vell egentlig ganske greit i starten av innlegget, men er jo greit med litt bilder som viser fremgangsmetoden. Etter ha fylt inn med den rde fargen blender jeg kantene litt inn i hverandre slik at det skal bli en fin og naturlig overgang. Blir ikke mye fint om det er harde linjer p leppene, med mindre det er looken du nsker s klart! 

    
 Jeg er veldig klar over at dette er en spesiell look. En spesiell ombr. Men av en eller annen grunn s liker jeg den veldig godt! Det er vell tredje eller fjerde gangen jeg bruker denne looken nr jeg skulle ta bildene  til innlegget, s det viser jo at den falt i smak. Jeg har ogs ftt flere komplimenter nr jeg har brukt denne leppe looken! 

Jeg har litt lyst til prve meg p litt mer ombr lepper, men str litt fast p hvordan jeg skal prve meg p! Men det er jo massevis av inspirasjon der ute p nettet, s er jo bare ske i vei! 

Hva syntes du om ombr lepper? Og hva syntes du om denne looken? 

// Burts Bees Lip Crayon er sponset

My new baby!

 • 12.04.2016, 14:30


Jeg har nsket meg henne i nrmere 5 r. Jeg har drmt, jeg har skt etter og jeg har prvd spare. Men det var s mye penger. Det var s mye penger for noe jeg kunne g lei. S jeg stoppet. Jeg sparte ikke lenger, jeg stoppet ske etter henne, men jeg stoppet aldri drmme. Og n, 5 r senere ligger hun ved siden av meg. Og ja, jeg snakker om Mulberry Lily. Jeg kan enda ikke tro at jeg har denne vesken!  

 Jeg satt p fredags ettermiddag og sjekket Finn.no etter en fin Mulberry Lily, og jeg fant faktisk en. Jeg sendte eieren en mail, og ikke mange minuttene senere satt jeg og overfrte pengene. Det var ganske spontant, men samtidig ikke. Det var en veske jeg hadde hatt lyst p i 5 r. Kan si med ganske stor sikkerhet at det ikke er et impulskjp. Men jeg er s glad jeg kjpte den.  

 De fine neglene mine er forresten fikset av Charlies negledesign og vippe extensions p Tolvsrd! Om du er interessert i finne ut mer eller bestille en time s finner du nummeret og facebooksiden hennes HER (Delvis sponset behandling) 

 Jeg satt med en skikkelig god lykkeflelse p fredagskvelden, og jeg ventet spent gjennom helgen p at den skulle komme frem. Den var akkurat som jeg hadde hpet. Den var fin i skinnet, passe strrlese og min. Den er min og ja, jeg vet det er litt merkelig vre s lykkelig p grunn av en materiell ting. Men nr det er noe man har nsket seg s lenge s blir det rett og slett litt teit noen ganger.  

 Jeg kommer forresten ogs seinere i uken til skrive et innlegg om hva jeg syntes om bruke s mange tusen p merketing. Jeg tenkte at det var et passende innlegg for Let?s talk spalten min p fredag denne uken. S jeg hper det er noen som faller i smak, og som kanskje kan oppklare litt for dere!

Har du noen designer produkter? Evt hva? Og hva syntes du om det kjpe dyre designer produkter? 

Restekvinner..

 • 11.04.2016, 15:00


Noen ganger glemmer jeg hvor godt vi har det i Norge. Vi glemmer hvordan det faktisk kan vre rundt om i verden, for man er s fokusert p seg selv og sitt liv. Man tenker rett og slett ikke p hvilke fle skikker og tradisjoner som er rundt om kring! Misforst meg rett, jeg sier ikke at alle skikker og tradisjoner er ille, men det finnes noen der ute! Og en av de som kanskje er snakket mest om i lpet av de siste rene er arrangert ekteskap. Det er ikke akkurat det jeg skal snakke om i dag, men det er ikke s veldig langt unna! 

 Det er flere og flere som gifter seg veldig unge. Men noen plasser er ikke det like frivillig. Og nei jeg snakker da ikke om arrangert ekteskap. I Kina burde nemlig kvinner gifte seg fr en alder av 25 r, hvis de da er eldre enn det og ugift er de rett og slett restekvinner. I Kina ses det veldig negativt p vre over den alderen og ikke vre gift, det kan rett og slett vanvre familien. Tenk det da! Uansett hvilken utdannelse, jobb og hvor glad og sammenspleiset familie jentene hadde, s var det bare en ting som var viktig. De er ikke gift. De har ingen mann. Og de var over 25 r . Hva er s galt med vre over 25 r og singel?!

Men det er det noen kinesiske kvinner har tatt tak i n! Sammen med hudpleiemerket SK-|| har de laget en mini dokumentar for pne ynene til folk rundt om i verden. De pnet virkelig mine trevte yne med denne dokumentaren. At s mange kvinner hver dag str ovenfor et slikt forventningspress og at dette ikke er mer snakket om skremmer meg. Men med denne kampanjen nsker de ikke bare pne ynene til folk rundt om i verden, men de nsker ogs snu kallenavnet restekvinner om til noe positivt! Og jeg anbefaler dere alle se denne dokumentaren:

Husk skru p tekst, med mindre du forstr kinesisk!

Etter jeg fikk vite om dette og denne kampanjen har jeg fortalt om det til flere jeg kjenner. Og jeg hper ogs du vil gjre det! Dette er et tema som m snakkes mer om, og ikke minst m vi sttte opp de kvinnene som er sterke og str opp mot kulturen sin! Jeg str opp for dem i dag, og jeg skal dele, forteller og gjre alt jeg kan for at andre skal gjre det samme.

Del dette innlegget og pne ynene til dine egne venner. Bry deg om andre, selv om de er p andre siden av jorden. Og ikke minst la oss #changedestiny for disse kvinnene i Kina! 

// Annonnse

GIVEAWAY!! A goodiebag

 • 10.04.2016, 13:10


Da er det et par uker siden forrige giveaway, og vi syntes vell det er p tide med en ny en n eller? Denne gangen har jeg en goodiebag dele ut til dere. Mesteparten er sponset, men jeg har ogs slengt med litt som er betalt fra egen lomme. Skal jeg gi tilbake til dere fine lesere s skal jeg gi tilbake!  

 Jeg har ordnet en skikkelig toalettmappe fra Happy Wifey, med diverse ting og produkter fra f.eks GHD og Elizabeth Arden. S jeg hper at en slik giveaway som dette faller i smak, og at dere kanskje nsker flere slike i fremtiden. Jeg har jo ftt litt ekstra av noen produkter i det siste, og jeg har da valgt gi det jeg fler jeg ikke trenger til dere i denne giveawayen! Men ja, kanskje vi skal komme oss til kriteriene?  

  Det du m gjre er:  VINNEREN ER TRUKKET

 1. Flge facebook siden til bloggen p facebook, HER
 2. Dele innlegget p facebook eller instagram.
 3. Kommentere dette innlegget med navn og mail slik at jeg kan kontakte deg om du vinner! 

Jeg kommer til trekke vinneren p sndag om en uke. Jeg kommer ikke til annonsere vinneren noe sted, jeg kommer bare til ta direkte kontakt med vinneren p mailen. Dette er fordi den som vinner ikke skal ha noe hat p seg. Jeg har opplevd at vinnere av konkurranser tidligere har ftt litt hat for at de har vunnet. Det er ikke noe jeg nsker, derfor har det blitt snn, det hper jeg dere forstr. S flg med p mailen din neste sndag! Kanskje du fr en super avslutning p uken! 🎉  

 Hper giveawayen faller i smak! Og er det noe spesielt dere kunne tenke dere skulle vrt som neste giveaway?

Review: Spring collection by Elizabeth Arden

 • 09.04.2016, 12:50


For noen uker så la jeg jo ut et innlegg og en video med min første reaksjon på produktene, du kan se videoen HER. Men i dag tenkte jeg å se litt på hva jeg syntes om produktene etter jeg har brukt dem en stund. Det er jo greit med en update slik at dere vet om det faktisk er verdt å kjøpe dem. Og jeg kan jo si at Elizabeth Arden er jo et veldig populært merke av en grunn. Hudproduktene hennes er helt himmelske og sminken er ikke langt unna de heller.

 Sunset Bronze er en bronzer som gir en veldig mye glød. Det er litt shimmer i noen av bronzer nyansene, og det at det også er forskjellige nyanser gir det et veldig fint sluttresultat. Dette er også en bronzer som varer veldig lenge, du trenger nemlig ikke så mye produkt av gangen. Så alt i alt er dette en veldig god bronzer, og jeg må faktisk si at den har slått ut bronzeren min fra NARS. Det ekke værst!

 Sunset eyeshadow har veldig fine og sommerlige farger, og det er klart at lilla/rosa og roségull er veldig inn til våren. Jeg vil anbefale å bruke en god base under disse skyggene da de kan crease litt utover mot kvelden! Jeg har brukt en av Color tattoo skyggene fra Maybelline som en base og jeg fikk da en kjempe kul og fin look som varte helt til jeg skulle ta av sminken om kvelden. Happy with that!

 Sunset Highlight har jeg faktisk ikke brukt så alt for mye da jeg elsker hvordan mac higlighteren min er på huden min om dagen. Men de dagene jeg har brukt den har jeg hatt en fin glød og higlight. Det er ikke så intens da det på en måte er en bronzet higlighter, men når jeg har litt mer farge til sommeren kommer nok denne til å bli superfin på! Også er det nok uvandt at det er en kremet konsistens, og jeg er bare vandt til pudder highlightere.

 Sunset lipgloss brukte jeg et par ganger over en leppestift i løpet av de ukene som er godt, og det ga faktisk en ganske kul effekt! Hvis du er ute etter det lille ekstra så tror jeg du vil like akkurat det, men det blir nok litt for mye for en hverdag på jobb på en café. Men som higlighteren, jeg er bombesikker på at denne vil bli brukt mer til sommeren. Tar gjerne sminken og stilen et ekstra hakk ut om sommeren!

 Har du prøvd noen av disse produktene siden jeg nevnte dem første gang? Hva ser du for deg at du hadde likt best av disse produktene? 

// Produktene er sponset – meningene er ærlige

Let's talk: Det flytte hjemmefra for frste gang

 • 08.04.2016, 16:05


Denne hsten blir veldig veldig spennende! Jeg skal nemlig flytte hjemmefra for frste og forhpentligvis siste gang. Jeg skal flytte fra gamle og kjente Tnsberg for flytte sammen med kjresten min i Trondheim. Jeg skal nordover til mrket og jeg kjenner det blir en spennende overgang. Jeg hper det gr fint, og i verstefall s fr jeg reise med jevne mellomrom til familien min i Spania. 

Ja, for det at jeg skal flytte ut er ikke den eneste forskjellen som skjer i familien min til hsten. Mamma, pappa og lillessteren min har nemlig bestemt seg for flytte til Spania.Hvor kult er ikke det? Selvflgelig er det jo rart at de skal vre ganske mange timer unna istedt for n time unna med fly. Men jeg klager ikke p at jeg kan reise til Spania hver gang jeg skal beske familien min!   
   Men tilbake til det med flytte ut. Enda er det ganske fjernt, mye p grunn av at vi enda ikke har funnet en leilighet. Vi leter og leter og enten er det for langt utenfor byen eller s koster de alt for mye i mneden. Det er sjeldent det er en mellomting, og da str det gjerne mellom oss og alle andre i samme situasjon. Men vi prver holde oss positive og hper p at April er vr mned nr det kommer til akkurat dette.

Det blir nok ogs en overgang vre samboer. Jeg og Mathias har vrt sammen i nesten 5 r nr vi flytter sammen, og har vell ikke prvd bo sammen i lpet av de rene. Og det siste ret har vi jo kun sett hverandre noen ganger i halvret siden han bor og studerer oppe i Trondheim og jeg  bor og jobber i Tnsberg. S det plutselig bo sammen og vre rundt hverandre hver dag blir nok en stor overgang. Men vi har troa, vi er begge instilt p det samme, noe som er veldig bra!   

     

    
 Jeg gleder meg veldig til innrede og f det fint i leiligheten. Det blir ogs spennende se hvor i Trondheim  vi ender opp hen. Nr det kommer til interir s har jeg jo kanskje litt for mye fra fr av, og skal ha med meg det meste. Men er nok en liten sjanse for at det blir litt nytt ogs. Hehe, lett friste med shopping? Ohyes! 

S selv om det er rat tenke p at jeg skal flytte ut og bort fra familien min, s gleder jeg meg veldig til en ny epoke i livet. Jeg blir samboer, blir mer selvstendig, jeg kommer ordentlig ut i arbeidsmiljet og jeg fler p en eller annen mte at jeg faktisk starter resten av livet mitt n. Jeg starter p resten av mitt liv  og jeg gleder meg super mye. 

Men samtidig er jeg nysgjerrig p deres historier! Hvordan syntes du det var flytte ut for frste gang? Og er det evt noe du ville gjort annerledes? (Skal lre det jeg kan  n mens jeg har muligheten!😅)

10 ting jeg vil gjre i April

 • 07.04.2016, 15:50


1. Jeg ønsker å være mer positiv og optimistisk! Dette kan noen ganger være veldig vanskelig for meg da jeg gir lett opp og kan ofte tenke på det negative rundt ting enn det positive. Det er noe jeg ønsker å forandre på, så da er vell en ny måned den perfekte anledningen til å starte med det. Og hittil føler jeg faktisk at jeg har gjort en god jobb!

2. Jeg vil trene mer og spise mer sunn mat. Treningen for meg går veldig opp og ned. I perioder er jeg super flink til å trene mye og flere ganger i uken, mens andre ganger trener jeg ikke i det hele tatt. Dette vil jeg ha slutt på, og vil heller ha faste dager med trening. Det trenger ikke å være skikkelig intenst hver gang, men bare jeg får beveget kroppen litt er jeg fornøyd! Også selvfølgelig å ikke spise for mye dumt, da har ikke treningen mye hensikt. 

  3. Jeg ønsker å blogge HVER dag. Jeg kan ikke fatte at jeg før klarte å blogge to ganger om dagen hver eneste dag. Hvordan klarte jeg å komme opp med alt? Og hvordan i huleste hadde jeg tid til det? For nå i det siste så har det hvertfall vært en eller to dager i uken hvor jeg ikke har blogget, det vil jeg nå ha slutt på. Og jeg tror jeg har funnet motivasjonen til å fikse på det. Så selv om jeg jobber fulltid i nesten hele April, utenom en tur til Trondheim, så skal dere få innlegg hver eneste dag! I promise!   

  4. Jeg vil at vi skal ha en leilighet i boks mot slutten av måneden. Det er ikke barebare å lete etter leilighet sammen med kjæresten når man befinner seg så mange mil fra hverandre. Men denne måneden håper jeg virkelig at vi finner den rette leiligheten til den rette prisen. Og om noen av dere vet om en leilighet i trondheim sentrumsområdet så er det bare å rope ut, vi tar imot all hjelp vi kan få!

5. Jeg ønsker å legge ut enda flere youtube videoer. De siste månedene har jeg lagt ut en video i uken. Jeg føler det er hakket for lite og skal derfor minst to ganger i måneden også legge ut video på lørdager. Jeg legger vanligvis ut kun på onsdager. Så om det er noen spesielle type videoer dere ønsker så er det bare å si i fra! Til lørdag kommer det ut «My morning skincare routine», så følg meg HER på youtube om du ønsker å se videoen når den kommer ut! 

6. Jeg vil bli flinkere til å spise frokost. Jepp, du leste riktig, flinkere til å spise frokost. Når jeg jobber så har jeg en tendens til å hoppe over frokosten da jeg hverken har lyst på mat så tidlig eller føler jeg har tid til det. (Sånn går det når man ligger litt for lenge i senga.) Men for at jeg skal klare å spise frokost må jeg ha litt mat jeg syntes er godt å velge mellom. Det går jo an å lage wraps med smør, salat, ost og agurk – super godt! Eller så går det an med youghurt og musli. Mulighetene er mange, jeg må bare finne ut av dem kvelden før slik at jeg vet hva jeg skal ha!

7. Jeg ønsker å bli mindre fokusert på kroppen min og hvordan den ser ut. Ja, jeg veit dette går litt i mot det at jeg vil trene mer. Men grunnen til at jeg vil trene mer er fordi jeg er i elendig form, og jeg vil forandre det. Men samtidig vil jeg lære meg å akseptere at jeg er som jeg er akkurat nå, og om det forandrer seg ved den ekstra treningen så er det bare en bonus!  

  8. Jeg ønsker å stå opp tidligere og få en tidligere start på dagen. Dette skjer jo ganske automatisk når jeg skal ha tidligvaktene på jobb, men det er kun et par dager i uken. Så jeg har lyst til at de dagene jeg har seinvakten (starter kl. 11) så vil jeg ikke ligge i senga til siste liten, jeg vil stå opp, ha god tid og få en ordentlig start på dagen!

9. Jeg vil være mer spontan! Om noen ringer og spør om jeg vil være med på noe, så skal jeg si ja. Selv om jeg har hatt en lang og slitsom dag på jobb. Jeg skal ta sjanser og leve livet. Jeg er trossalt 19 år og det er jo egentlig det jeg burde gjøre hver dag. Ikke ligge rett ut på sofaen hver kveld etter jobb. Også ønsker jeg spontanitet med tanke på reiser. Det var jeg forrige måned da jeg plutselig hadde bestilt jentetur til Mallroca i Juni! Og jeg håper på noe sånt denne måneden og. 

10. Jeg vil utvikle stilen min. Jeg skal gå gjennom skapet mitt, gi bort eller kaste det jeg ikke ønsker å ha lenger. Jeg skal ha en skikkelig opprydning og kun ta vare på det jeg vet jeg kan bruke på en stilfull måte! Jeg skal rett og slett gjøre skapet mindre denne måneden og bygge den opp igjen i løpet av de neste månedene! Og jeg gleder meg 🎉

Jeg elsker å lese slike lister på andre sine blogger. Og når jeg så Eirin skrev en slik post på bloggen hennes på Søndag, ble jeg inspirert til å skrive en selv. Jeg håper hvertfall den falt i smak hos dere også, og om dere ønsker flere slike liste-innlegg så er det bare å si i fra! Kanskje jeg skal skrive et slik fakta innlegg om meg? Hvem vet! 

Ha en fin dag videre! I morgen er det helg folkens!! 

Naturlig gld p flaske!

 • 06.04.2016, 15:05


Du vet nr du fr komplimenter om at huden din er blitt s fin, at du glder og du vet at et spesielt produkt har takken for det. Snn fler jeg! Jeg aner ikke hvor mange ganger den siste uken hvor folk har kommentert hvor fin huden min er, og at jeg har en s fin og naturlig gld. Og det er jo ikke noe som er bedre hre enn akkurat det! Og det beviser jo bare at etter jeg startet med dette serumet s har jeg virkelig merket forbedringer. 

Jeg har selv tidligere ikke brukt noe srlig serum, da jeg ikke har funnet en som jeg syntes passet til min hud o det jeg ville ha. Jeg fikk litt hjelp med akkurat det og fant frem til denne herligheten av et serum. Den er fra Beaut Pacifique og det er frste gang jeg har testet noe fra dette merket. S ikke bare var jeg spent p teste serumet, men jeg var ogs spent p det prve dette merket.    Det er flere fordeler ved bruke dette serumet. Det er noen yeblikkelige fordeler og noen langsiktige fordeler, og jeg tenkte at jeg kunne dele de fordelene med dere her.

yeblikkelige fordeler:

 • Korreksjon av ujevnheter p hudens overflate
 • Gir deg en naturlig gld
 • Hjelper sminken til skjule ujevn pigmentering

Langsiktige fordeler:

 • Reduserer rdme (Whaaaat??)
 • Bekjemper fri radikaler og reduserer alderstegn
 • Reparerer solskader
 • Inneholder to typer Vitamin E

 N har jeg jo selv merket flere av de yeblikkelige fordelene, og jeg gleder meg til se om jeg merker noen langsiktige fordeler! Jeg bruker ca 3 drper i ansiktet og to p halsen. Det str at man trenger bare to i ansikt og en p hals, men fler jeg da ikke fr fordelt produktet ordentlig. Dermed har jeg tatt en drpe ekstra hver gang! S om du syntes den er vanskelig fordele s vet du hva du skal gjre.

Denne har n blitt et fast innslag i min skjnnhetsrutine, og om jeg fortsetter f slike komplimenter som jeg har ftt s forsvinner den ikke med det frste!

Har du prvd dette serumet? Har du evt et annet serum anbefale meg? 

// Produktet er sponset ? Alltid rlige meninger

Places I want to travel!

 • 05.04.2016, 14:45


  Det er ikke mange r siden jeg sa at jeg aldri skulle til Hellas, men det var fr jeg falt for Santorini. Nr jeg oppdaget denne plassen visste jeg at jeg var ndt til reise dit en gang i lpet av livet. Jeg har ikke langt noen plan om nr jeg skal reise dit og med hvem enda, men at jeg skal dit i lpet av de neste rene det er helt klart! Tenk p alle de fine bildemulighetene og filmmulighetene! Da hadde det blitt mange antrekksshoots og lookbook videoer p dere alts. Man m jo utnytte det om man er p en s vakker plass som Santorini! 

 Roma, en helt annen type by enn Santorini. Ikke bare er faktisk dette en by, men det er en romersk by! Jeg har alltid vrt fasinert at gamle bygninger og at de forstetter bygge i stil som passer med det gamle. Nei, Roma skal jeg beske, og da skal jeg gr rundt med kamera klart slik at jeg kan ta bilder av alle de nydelig bygningene. Og ikke minst s har jo denne byen utrolig mye gammel historie, det hadde vrt gy festet en del av den historien til hver av plassene rundt om i Roma. 

  Du fr vell ikke en bedre badeferie enn i Thailand? Eller, jo kanskje p Maldivene som jeg skriver om lenger ned. Men i Thailand er det s mye man kan gjre og se. Man kan beske forskjellige templer rundt om, man kan leie bt, man kan ta del i gruppeturer i kajaker i hulene rundt. Beske hemmelige og bortgjemte strender, og jah, rett og slett bare nyte livet og det det har tilby. Dette er nok ikke en av plassene jeg lengter aller helst etter reise til, men en gang i lpet av livet skal jeg til Thailand ogs.

  Jeg kunne jo ikke utelate mitt andre hjem, Sr-Afrika. Heldigvis s vet jeg at det ikke er s alt for lenge til jeg skal tilbake dit. Jeg, Mathias og familien min skal nemlig nedover i Mars/April i 2017! Da har foreldrene mine nemlig 20 rs bryllupsdag, s da bruker vi alle det som en unnskyldning til ta oss en ekstra dyr tur til Sr Afrika. Vi skal bo i Villaer p et omrde med ville dyr, vi skal vise Mathias hvor vi bodde nr vi bodde der. Vi skal beske alt det vi husker fra vi var sm og jeg gleder meg super mye allerede!

  

 Maldivene er et sted som jeg har pnet ynene mer og mer for n i det siste. Det er flere youtubere og bloggere jeg flger som har vrt der i det siste og jeg  har insett hvor vakkert det er gjennom dem. Og jeg m innrmme at selv om det er ekstremt dyrt reise tid og bo der, s er det rett og slett verdt oppleve! Kanskje som en bryllupsreise? Haha, er hvertfall lov hpe! For hit SKAL jeg, hvertfall innen 5-10 r! Bare begynne spare 🙈

Flere som fikk lyst til ut og reise n? Hvor vil du aller helst reist akkurat n om du kunne det? 

Dior addict!

 • 04.04.2016, 15:00


For bare et eller to r siden kunne jeg ikke skjnne hva folk s i duftene fra Dior, og sminken var jeg heller ikke s inne i. Men i lpet av de siste mnedene har det forandret seg helt!  Det begynnte med at jeg falt for Miss Dior Blooming Bouquet parfymen. S falt jeg for highlighteren fra rets limited vr-kolleksjon. Og forrige uke falt jeg for Lip Maximizeren jeg kjpe p vei hjem fra GC! Jeg har begynnt f mer og mer sansen for merket, og jeg kjenner jeg gleder meg til f tak i mer fra sortimentet deres.  
  Jeg kunne egentlig tenke meg prve en av foundationene deres, og kanskje noen yenskygger? Ahh, jeg kan hvertfall drmme, for frst m jeg betale for sommerens ferietur med jentene. Men skal ikke se bort i fra at jeg unner meg noe i Mai mned! Jeg vet faktisk ikke hva det er, men fler Dior er et skikkelig vr og sommer merke. Jeg aner ikke hvor jeg har ftt det fra, men det er de sommerlige og friske fargene jeg ser for meg nr jeg tenker Dior. Om du har noe anbefale fra Dior s tar jeg i mot alle tips med stor takk. For jeg kan gjerne tenke meg prve alt, men prver gjerne deres tips frst! Jeg kjpte jo Lip Maximizeren da jeg hadde hrt s mye bra om den, og den skuffet ikke. Den lukter mint, og gir en prikkende effekt nr du har den p. Og et eller annet ved akkurat det syntes jeg er litt for tilfredsstllende! Griper etter den flere ganger om dagen for si det snn..

Hva anbefaler du fra Dior? Og hva er dine tanker om dette merket? 

Palmitos Park - Animal Kingdom

 • 03.04.2016, 14:19


P Gran Canaria valgte vi en dag beske Palmitos Park. Dette er en dyrepark med mange forskjellige typer dyr, og ikke minst flere typer show. Vi hadde ikke snn alt for hye forventninger, men vi ble virkelig positivt overrasket! Parken var stor og fin, og du flte til tider at du gikk midt i jungelen. Du kunne g gjennom flere fuglebur og komme tett oppi flere av dyrene. Mens andre var det litt mer avstand til, som f.eks Krokodillene. Men hvertfall s fikk jeg s mange fine bilder og ikke minst noen kule videoklipp fra denne dagen at jeg mtte jo dele dem med dere.!    
    
    
 I denne parken har de fire forskjellige type show. De har rn-show, eksotiske fugler show, delfin show og papegye show. Vi kom oss p tre av disse showene, da de tre frstnevnte. Fugle showene var helt fantastiske. De fly fritt og kunne flydd avgrde i det fri om de ville, men det var det ingen som gjorde! 

Det var helt utrolig se rnene og de forskjellige eksotiske fuglene p s nrt hold. Nr de fly s fly de rett over hodene p oss, og vi satt stadig med mpende munner av hvor utrolig alt sammen var. Delfinshowet var ogs utrolig bra. Det var flinke folk som klarte lage et bra og sammenhengende show hele veien. Og vet dere hva? Alle show var inkludert i inngangsbiletten! 

  
   Bde jeg og Mathias er super glade i dyr, og bestemte oss fort for at dette var en park vi ville beske. Og vi angret ikke da, og vi angrer heller ikke n. Vi sitter igjen med s mange gode minner fra denne dagen, og ikke minst mange fine bilder og videoklipp. Hvis dere vil se noen smklipp fra turen vr til GC (da inkludert denne dagen i parken) s finner du videoen HER! Og om du lurer p om dere virkelig burde ta dere turen til Palmitos Park s syntes jeg ikke at dere skal nle i det hele tatt. Noen ganger flte vi det var meg, Mathias og barnefamiliene p tur, men hvorfor ikke? Vi har like stor glede som de minste! Vi m ta vare p de sm gledene ❤️

Har du vrt i Palmitos Park fr? Og er det et sted du kunne tenke deg dra ut i fra dette? Det hper jeg!! 

Bjrn Axen? Hvem?

 • 02.04.2016, 14:35


Den siste mneden har jeg ikke bare blitt besatt av hvordan jeg behandler huden min, men jeg har ogs blitt mer bevisst p hvordan jeg behandler hret mitt. Og de siste ukene har jeg startet bruke denne shampoen og denne balsamen. Det er fra Bjrn Axen og jeg har blitt veldig positivt overrasket over merket. For kun noen uker siden hadde jeg ikke hrt om merket, men n kjenner jeg at jeg er frelst! Jeg har jo skrevet om noen shampoer tidligere her p bloggen, men disse topper virkelig alle sammen.    Disse to produktene skal skape volum i hret. Selv har jeg veldig flatt hr, s det skal ganske mye til fr jeg fr skikkelig volum i det. Men den gjorde at hret fltes veldig mye lettere og det er ikke noen negativ ting. Det er mange shampoer og balsamer som virker tyngende p hret, og da nr man allerede har flatt hr s er ikke det en god flelse. Men p de dagene jeg brukte denne serien s merket jeg en ganske stor forskjell p tyngden!
  En annen ting jeg merket allerede ved frste bruk, er det at shampoen skummer veldig mye og veldig lett. Jeg syntes det er kjedelig mtte bruke mye shampo for at det skal skumme ordentlig i hele hret. Men det trenger man ikke med dette produktet. Det fordelte seg lett i hele hret, skummet fort og ikke minst s ble det mye skum da jeg tok like mye shampo som jeg ellers pleier mtte gjre. Jeg skjnnte fort at jeg ikke trengte bruke like mye produkt nr jeg brukte disse. Og for vre helt rlig s har jeg vrengt hjernen hver gang jeg har brukt denne serien for finne noe negativt om den, og det har sren meg ikke vrt lett. Flaskene er ste, og i en nydelig og frisk farge. Shampoen gjr at hret fles lettere og produktene fordeler seg lett og jevnt i hret. S jah, jeg har rett og slett ikke funnet noe negativt enda!

Jeg skulle egentlig p et event i Oslo med Bjrn Axen p tirsdag, slik at jeg skulle f lre mer om produktene og ikke minst f litt hrinspo. Men det eventet fr jeg desverre ikke dratt p alikevell, s fr heller lre meg enda litt mer p egenhnd. Og om du forresten kunne tenke deg prve ut disse produktene s finner du shampoen HER og balsamen HER

Har du prvd noen av produktene til Bjrn Axen fr? Og hva er evt din erfaring med dem? 

// Produktene er sponset ? Alltid rlige meninger

Let's talk: Never give up..!

 • 01.04.2016, 17:39


 Mange har drmmer de nsker skal g i oppfyllelse. Et ml de nsker n. Eller et sted i livet de nsker vre. Og i dag tenkte jeg snakke litt om det jobbe mot det man nsker mer enn annet. Selv s nsker jeg drive med noe som gjr meg glad. Jeg nsker blogge videre og kanskje f den til vokse enda mer, jeg nsker holde p videre med youtube og jeg nsker starte en egen butikk/cafe. Og det skal jeg jobbe for! Det er det som er viktig. Man m jobbe videre for det man nsker og nr man en ny hyde s er det bare jobbe videre. 

Jeg sier dette, ikke bare med tanke p det jeg nevnte over, men ogs med tanke p utdanning/jobb. nsker du studere og rykke oppover i en bedrift, s jobb for det og kjenn flelsen av n det punktet du nsket. nsker du starte en egen bedrift? Ta sjansen! Du kan n langt, bare du jobber for det. Ingen ting kommer gratis her i verden og det er noe jeg selv har lrt. Og nr du selv nr det du tror er toppen s jobb videre, for det kan faktisk hende du kan komme enda lenger. Du m ha troa p deg selv og at du kan n langt!   
     

    Det er det ikke gi opp. Det er det ikke bagatelisere det og si: Nei, jeg starter med sparingen i morgen, Jeg starter lese p det faget i morgen, Jeg skriver det innlegget i morgen rett fr det skal ut, det gr fint. Sikkert ingen som legger merke til det. Er det noe du virkelig nsker ? ikke utsett det! Jobb sakte men sikkert mot ditt ml og dine drmmer. Det er bare en mte du kan n drmmene dine og det er jobbe seg fremover mot dem.

Men langs veien er det viktig sette seg ned tenke p alt man faktisk har ftt til. Nr du er i gang, sett deg ned og se hvor langt du er kommet siden den samme tiden for et r siden. Om du studerer, sett deg og tenk p alt du kan n og alt du har lrt p det ene ret. P alt det du kan ta med deg videre i utdanningen. Det var kanskje vanskelig i starten, men n er det kanskje enkelt? Du er kommet deg videre, nrmere drmmen din!

Om du blogger, sjekk hvordan bloggen din s ut for et r siden. Se hvor mye du har forbedret deg, ikke bare p bilder, men ogs tekst og hvordan du skriver annerledes. Alt forbedrer seg med tid, det ser jeg veldig selv ogs. Om du driver med youtube, se noen ganger tilbake p gamle videoer og se hvor mye du har forbedret sprket, redigeringen og utstrlingen. Selv har jeg ikke drevet med youtube like lenge som blogg, s kan ikke se s langt tilbake. Men forskjell ser jeg allerede. S gleder meg til se forskjellen nr jeg har holdt p med det i et r!

    
    
 S det jeg egentlig vil frem til er at alt er mulig, du m bare ikke gi opp. Og mter du p litt motgang? Ja, da setter du deg ned og ser p alt du har ftt til siden du startet bevege deg mot drmmen. Det kan vre nok motivasjon til at du nsker jobbe hardt videre. Og er det virkelig en drm, s lnner det harde arbeidet seg. Uansett

Nok et tungt, men viktig tema! Jeg har bestemt meg for ha flere slike innlegg her p bloggen, s hper de faller i smak. Og om dere nsker at jeg skal skrive om et spesielt tema s er det bare si i fra, jeg er pen for det meste 😘 Og husk, ikke gi opp p drmmene dine! De er der av en grunn. 

Hva er din drm, hva nsker du jobbe mot? Og fler du det er litt for lett gi opp? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits