Helene Lekven

A little update

 • 28.04.2016, 11:11


Okei, så på mandag la jeg ut et innlegg hvor jeg fortalte at det kom til å bli en skummel start på uken. Desverre så må jeg medele at vi  måtte avlive huden vår.. Kreften hans var spredt seg, og det var absolutt ingen ting å gjøre. Så  etter det har alle her hjemme gått med en tomhet og en følelse av at noe mangler. Og det gjør jo det, vår kjære Leo mangler. Han har vært min trofaste venn nå gjennom 7 år, og det gjør vondt å tenke på at han ikke er her mer. 

Jeg har ikke hatt annet enn store gleder med han, og var jeg lei meg var han alltid der for å trøste meg helt til jeg lo igjen. Og enda da trøstet han meg mer! Jeg savner han så inderlig mye, det gjør vondt langt inne i hjerterota. Han var fantastisk, og helt seg selv. Aner ikke hvor hvor mange ganger jeg har ledd av den rare personligheten hans, men det er det  som har gjort Leo til Leo. 

Jeg sitter her og smiler, med tårer rennende nedover kinnene mine. Det er tungt å skrive dette, men det er så inderlig godt å få det ut også! Det å skrive får meg til å føle meg bedre, det er som en terapi, og akkurat nå er det  akkurat det jeg trenger! Jeg ser på den måten tilbake på alle de gode minnene, de små stundene hvor vi koser på teppet på rommet mitt. Hvor han sniker med seg en sokk fra skittentøyskurven på rommet. Måten han ser på deg og dytter borti deg når han vil ha kos. Og ikke minst hvordan han setter rumpa til når han vil du skal klø den. 

Alt det var Leo, og ingen annen hund kommer til å være som han! Jeg savner deg så alt for mye Leo! 

Products I can't live without

 • 27.04.2016, 14:50


Vi har alle noen produkter vi ikke kan klare oss uten. Det kan forandre seg veldig fra person til person, men selv er jeg blitt veldig opptatt av kvalitet når det kommer til produktene jeg vil bruke på huden/ i håret mitt. Jeg har testet, feilet, testet og vunnet! Jeg har funnet produkter som passer meg best mulig, og etterjeg har funnet disse produktene har jeg ikke kunnet bytte de ut med noe. Så i dag tenkte jeg å dele mine favoritt produkter med dere, kanskje dere har prøvd noe av det, kanskje ikke. Og selv om det passer meg og min hud/hår, så betyr det ikke at det passer deg, men det er verdt et forsøk?

Jeg har det siste året brukt flere produkter som Sanex selger. Jeg har brukt deodoranten deres og jeg bruker dusjsåpen som skal gi ekstra fuktighet til huden. Nå i vinter kom de også ut med en intimvask. Det er en nødvendighet å ha i dusjen og denne fra Sanex skuffet ikke når jeg prøvde den. Den lukter frisk og mild, akkurat som de andre produktene til Sanex. Blir også spennende å se om de kommer ut med noen andre lukter! 

Tørrshampo er noe som er veldig fra person til person og hvordan håret er. Selv så liker jeg veldig godt tørrshapoene til Batiste. Jeg liker aller best den med blomsterlukt, men den med cocos lukt og den originale er også brukbare. Er vell noe med hvilken lukt man foretrekker! Men denne tørrshampoen føler jeg hvertfall har passet best til mitt hår av de jeg har prøvd opp i gjennom.

Parfyme er noe jeg har vokst til å elske mer og mer. Det er mange parfymer jeg ikke liker der ute, men når jeg først finner en jeg liker så faller jeg virkelig pladask! De siste månedene har jeg brukt denne fra Miss Dior hver eneste dag, så kan si at det er en av parfymene jeg ikke kan leve uten. Men etter jeg fikk ny parmye forrige uke så har jeg kun brukt den hver dag. Men sånn blir det jo gjerne når man får noe nytt enten i sminkekolleksjonen eller i garderoben også!

Jeg har også blitt veldig avhengig av et serum jeg blogget om for et par uker tilbake. Det er virkelig et mirakel serum som gir huden min den perfekte glød. Jeg klarer ikkke lenger å la den utebli fra den daglige rutinen min. Jeg føler rett og slett at jeg ikke får den samme gløden og jeg føler meg heller ikke like bra! Så det at dette serumet er blitt et produkt jeg ikke kan leve uten, det er helt klart! Og hvis du ønsker å lese mer om dette produktet finner du et eget innlegg om det HER

Så må jeg jo ha noen produkter som går til hender og øyne også. Jeg er veldig avhengig av en god håndkrem som fukter godt. Det er fordi når jeg jobber på cafe så må jeg vaske hendene mine hele tiden. Og som dere kanskje vet så tørker vann merkelig nok ut huden. Så en god håndkrem er et must for at hendene mine skal se fine ut! Hjelper ikke bare å ha fine negler da nei! 

Og når det kommer til øynene så er det en kombinasjon av to produkter som jeg ikke klarer meg uten. Men nå er kun det ene produktet avbildet her. Jeg bruker nemlig Puff Off fra Benefit for å fjerne hevelser og jah, rett og slett posene under øynene. Denne er perfekt for akkurat denne jobben, for du får kremen ut gjennom et strykejern aktig tut, og så smører du den ut med den også. Det gir en kjølig og behagelig følelse, og du merker at du våkner litt med en gang. Om du ønsker å se hvordan jeg bruker den så finner du det i DENNE videoen.

Og det var egentlig de produktene jeg absolutt ikke kan leve uten. Og jeg har vell helt ærlig en del andre produkter jeg ikke vil gi fra meg uten kamp, men de produktene dere ser over her er nok de jeg aller helst hadde tatt vare på! Jeg mener, det er grunnleggende produkter som de fleste må ha! Eller, hvertfall jeg føler at man må ha, er jo selvfølgelig ikke sikkert at du tenker det samme.

Hvilke produkter kan du ikke leve uten? Og er det evt et produkt du syntes jeg burde teste? 

// Enkelte av produktene avbildet er sponset ? alle ærlig meninger

NYX Lingerie First Impressions

 • 26.04.2016, 14:40


Siden den forrige first impressions videoen min slo så an, bestemte jeg meg for å lage enda en til dere. Jeg kjøpte meg nemlig to liquide lipsticks fra NYX når jeg var i Trondheim, og jeg klarte å holde meg unna å prøve dem helt til jeg kom hjem og fikk filmet reaksjonen min. Det var ikke bare bare da jeg var veldig nysgjerrig på hvordan de ville bli på meg. Jeg skal ikke røpe noe om hva jeg syntes om de, det må du se videoen for å vite! Så yes, håper denne faller like godt i smak som den FORRIGE

 

Jeg tenker å ha flere videoer som dette fremover, så kom gjerne med tips til hva dere vil jeg skal prøve i den neste videoen. Og om du ønsker å se flere videoer jeg har lagt ut i det siste så finner du dem på kanalen min HER. Jeg legger, som sagt tidligere, ikke ut alle videoene mine her på bloggen. Jeg prøver å holde blogg og youtube litt separert, men noen ganger syntes jeg videoer kan bli delt her også. Men om du ønsker å følge med på videoene mine på youtube også, så er det bare å subscribe til kanalen min, da blir du varslet hver gang jeg poster en ny video.  

 Jeg har nå den siste måneden postet to videoer i uken, hver onsdag og hver lørdag, og jeg digger det. Jeg får så glede av å lage videoer, og se at folk liker dem. Så håper dere også vil ta del i den reisen. Også blir det forresten snart en ny giveaway på kanalen min. Jeg må bare få premien i posten først! 

Hva syntes du om videoen? Og hva ønsker du jeg skal teste i den neste First impressions videoen min?

A relaxing and scary start to the week

 • 25.04.2016, 14:40


Etter så mange uker på farten og mye jobbing på cafeen har jeg endelig litt fri og det trengtes virkelig! Og jeg skal bruke disse dagene så godt som mulig. Jeg skal jobbe med bloggen, jeg skal trene og jobbe med youtube kanalen min. Men i dag og kanskje i morgen er det nok ganske begrenset hva jeg får gjort. I dag skal nemlig hunden vår opperere for å se om kreften har spredt seg. Vi er desverre ganske sikre her hjemme på at det har kommet for langt, og det er derfor jeg har forhåndsskrevet dette innlegget..   Om kreften hans har spredt seg så kommer nemlig ikke Leo hjem igjen. Jeg sitter her med tårer i øynene bare ved tanken, så om det faktisk skjer, at han ikke kommer hjem igjen, så er jeg nok ikke i stand til å blogge og være positiv i dag. Dermed valgte jeg å skrive dette innlegget i går. Vi håper selvfølgelig på det beste, men bare den siste uken har han desverre tapt seg veldig, og han spiser nesten ikke livretten sin en gang lenger. 
 Men jeg håper hvertfall at alle og enhver av dere får en fantastisk start på uken, og kyss og klem kjæledyrene deres litt ekstra om dere har det. Plutselig kan alt snu. Det kom brådt på oss for to uker siden. Og om ikke du har kjæledyr, ta litt ekstra vare på de du er glad i rundt deg ❤️ Det er når slikt som dette skjer at man innser hvor sårbart livet er!

Ha en fin mandag, og ta vare på de du er glad i!

Shades of Red by Elizabeth Arden

 • 24.04.2016, 12:55


Jeg er ikke en av de jentene som klarer å bruke røde leppestifter hver dag. Men i perioder så vil jeg nesten ikke bruke annet. Jeg har da også prøvde røde leppestifter fra en del forskjellige merker, og det er stor forskjell blandt de forskjellige. Nå må jeg innrømme at jeg har prøvd mest blandt drugstore merkene, og ikke blandt de store merkene som Dior og Chanel. Men av alle merker jeg har prøvd hittil så har Elizabeth Arden sine leppestifter slått de andre med glans! 

Ikke bare er leppestiftene gode og kremete, de er lette å påføre og heller ikke vanskelige å korrigere om man trenger det. Elizabeth Arden har også et veldig bredt spekter når det kommer til røde leppestifter, så sjansen for at du skal finne en som passer deg er veldig stor! Selv har jeg tre forskjellige og liker dem alle til hvert sitt bruk.    
 Det er tre forskjellige rød farger, og selv om den bakerste (Rose Petal) ikke ser fullt så rød ut, blir den seende rød ut på leppene. Det er nok også denne jeg griper mest etter om jeg ønsker røde lepper i hverdagen. Da kan de to andre bli litt for kraftige, men det kommer selvfølgelig an på humøret mitt også. Føler jeg meg bold og har lyst på skikkelig røde lepper, ja da går jeg for det! Alt kommer ned til humøret mitt.

  
   Som sagt har jeg hverken prøvd noen av de røde leppestiftene til hverken Dior eller Chanel. Men i løpet av de neste månedene skal nok en rød chanel bli med meg hjem. Det føler jeg egentlig er et must i en hver jentes sminke kolleksjon! Man får aldri nok røde leppestifter, for alle er så forskjellige og kan brukes til forskjellige «eventer». 

Hva med deg? Når føler du for å bruke røde lepper? Og hvilket merke har den perfekte røde for deg? 💄

// produktene er sponset ? meningene er ærlige

I have got a new favorite in my collection!

 • 23.04.2016, 14:25


   For et par dager siden kom familien min hjem fra Barcelona etter å ha vært der i noen dager. Og siden jeg måtte jobbe og ikke hadde muligheten til å bli med, så måtte jeg hvertfall sende med en liten handleliste. Jeg fikk litt fra Primark (da litt «kjedelige» men nødvendige ting. Jeg fikk mascara fra Too Faced, Better than sex. Også fikk jeg denne parfymen fra Paco Rabanne. Og når du hører det merket tenker du kanskje på Lady Million eller 1 Million, men neida de har nemlig kommet med en ny parfyme! 
 Nemlig Olympéa! Jeg fikk en prøve av denne parfymen når jeg kjøpte noe fra Kicks for et par uker siden, og siden da har jeg elsket den. Jeg visste at jeg måtte få skaffet meg denne så fort som mulig, og det passet jo da perfekt at familien min skulle ut og reise. Så nå er parfymen min og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!   Duften er veldig frisk, og har toner av vanilje, jasmin, salt (!), Ingefær og Lilje. Dette gir en frisk og god lukt uten noen jordaktige toner. Det føler jeg nemlig ikke passer meg så godt. Jeg trenger de friske og oppløftende! Parfymen er inspirert av Gudinnen ? dronningen av alle dronninger, kvinnen av alle seiere, det absolutte ikonet. Og jeg tror at det er noe denne parfymen speiler godt. Og ikke minst tror jeg denne parfymen fort kan slå an hos mange. 

  Den lukter noe når du lukter på flasken også lukter den noe annet på huden. Men frisk er den uansett, og det er hvordan den er på huden som gjorde at jeg forelsket meg totalt. Denne parfymen kommer til å bli brukt helt til jeg går lei. Og jeg kjenner at jeg nå trengte å få en ny parfyme i kolleksjonen min. Må ha litt tilskudd til den her og der! 

Har du prøvd denne parfymen før? Og har du evt en duft å anbefale meg etter å ha lest her hva jeg liker? Tar imot alle tips med takk! ❤️

Let's talk: Hvordan det er å være en blogger

 • 22.04.2016, 14:30


 Jeg har blogget av og på i en del år nå, men de to siste årene har det vært mye mer konstant. Spesielt det siste året har det virkelig tatt av når det gjelder både lesere, motivasjon og progresjon! Jeg elsker å blogge. Jeg har alltid likt å skrive, så det å ha et sted hvor jeg kan skrive det jeg vil og ønsker, har alltid vært et mål for bloggen min. Men det siste året har jeg hatt lyst til at det skal bli noe mer. Eller, jeg vil heller spesifisere det til de siste månedene. Jeg føler jeg har tatt mer tak, både når det kommer til kvalitet på bilder og kvalitet på innleggene. Det er ikke lenger innlegg som blir skrevet to minutter før det må publiseres!   
 Men selv om jeg er motivert og at dette er noe jeg virkelig liker å drive med så betyr ikke det at det alltid er like lett. En gang i ny og ne kommer det en kommentar som setter seg. Du mister motivasjon og det å drive med blogg er helt utenkelig. Det er da de verste kommentarene jeg snakker om, som ikke en gang blir godkjent for å komme på bloggen. 

Jeg er jo også veldig på det at kommentarer ikke skal stoppe meg, det er en enkelt person opp i mot mange andre som sier jeg gjør en strålende jobb. Og det er de jeg skal høre på! Men når kommentarene kommer mer «direkte» til meg, så krymper jeg meg litt. Kommentarer som «åja, hu bloggeren!». Ugh, får gysninger, for de sier det med en så nedlatende tone. Slike mennesker gjør meg rett og slett kvalm. 

  
 Hvorfor kan ikke bare folk få holde på med det de liker? Hvorfor skal liksom det å blogge være så negativt? Jeg liker det jeg gjør og har mye glede i å skrive, ta bilder og ikke minst det å være kreativ. Det er slik jeg er, enkelt og greit. Jeg disser ikke deg for at du liker den og den sporten, jeg disser ikke deg for at du spiller spill, jeg disser ikke deg for dine hobbyer. For det er nettopp det det er. Bloggen er min hobby som har vist seg  å faktisk bli litt lønnsom, og det skal jeg aldri i verden klage på! Men jeg hadde fint fortsatt å blogge om inntektene fra den forsvant. Det er ikke for pengene at jeg blogger.

  
 Jeg kjenner at nå som jeg skrev dette innlegget så hadde jeg mye mer frustrasjon angående temaet enn  jeg først trodde. Det har tydeligvis gått inn på meg, men samtidig så har det gjort meg enda mer motivert. For jeg ønsker da å motbevise disse menneskene som ikke har troa på meg. Jeg ønsker å motbevise de som ser ned på bloggere. Og jeg ønsker å besvise for meg selv at meningene til disse personene ikke har noe å si. 

Jeg er glad jeg blogger. Jeg er glad jeg har gøts til å drive med det jeg liker. Jeg er stolt av meg selv som kom meg gjennom ungdomskolen og baksnakkingen der. Jeg er glad jeg kom meg gjennom alt det, for jeg er så mye sterkere og ikke minst enda mer stolt. Jeg skal fortsette å blogge. Jeg skal fortsette og nå nye høyder med hobbyen min. Og nok en gang, jeg skal bevise for alle de som snakker nedlatende om meg og alle andre bloggere, at det er ikke så teit. Vi får mye ut av bloggen, får du mye ut av hobbyen din? 

Phu, sorry for et skikkelig sinna innlegg! Men håper dere støtter meg i å fortsette og drive som jeg gjør! 

In need of a closet detox

 • 21.04.2016, 15:00


Jeg nevnte jo i DETTE innlegget at jeg ønsket å rydde ut av skapet, kaste eller gi bort det jeg ikke ville ha lenger for så å etterhvert kjøpe inn en ny garderobe. Dette har jeg nå startet med, da egentlig i litt feil rekkefølge, men jaja. Jeg har nemlig begynt å kjøpe inn litt til den nye og mer classy garderoben min. Og jeg kjenner jeg gleder meg til å få alt på plass. I løpet av de neste ukene skal jeg få ryddet ordentlig ut av skapene mine (også på grunn av at vi skal ha visning av huset og unner ingen å titte i de rotete skapene), og få alt på stell før måneden er omme. Det er jo det jeg satte som mål, og jeg er bestemt på at det skal jeg klare. 

  

Jeg kommer til å starte med skuffene hvor jeg da kvitter meg med alle gamle t-skjorter og topper som rett og slett ser gamle og slitte ut. Jeg kommer til å sile ut gensere, bukser, og alt annet rot som fort kan dukke opp i de litt for små skuffene. Det kommer til og ta tid, og jeg vet at masse skal bort, så er vell egentlig bare å sette igang. 

Når det kommer til selve skapene er det litt værre. Jeg har kjoler, jakker og lignende og jeg kjenner jeg er litt for glad i det meste av det som er der. Jeg er også slik at jeg lett kan beholde ting bare fordi jeg er så glad i minnene jeg har når jeg har hatt på de forskjellige kjolene og slikt. Og ja, jeg er så lame.. Men nå må jeg bare innse at mye av det ikke blir brukt lenger og det er bare å gi bort til noen andre som kan få nye minner med plaggene. 

Så det er vell bare å sette igang, for blir ikke gjort om jeg bare utsetter det og utsetter det. Jeg har nemlig ikke plass til de klærna jeg har begynt å kjøpe inn! Så noe må helt klart bli gjort, og det fort! Og forresten, om dere lurer på hva det er jeg pleier å ha i vesken så er det en video om det ute på youtube HER

Flere som egentlig må ta en skikkelig ryddings, men som bare utsetter det? Ikke si at jeg er alene! 🙈

A fresh start to the day, is a good start to the day! 

 • 20.04.2016, 15:30


Denne uken har jeg startet hver dag med et stort glass vann med sitron og limeskiver i. Dette har ført til at jeg har fått en utrolig god og frisk start på dagen. Kjenner jeg våkner litt ekstra når jeg drikker det, og det er helt greit å ikke være avhengig av kaffe hver morgen. Vann finnes i springer og sitron koster ikke mye, så vil vell kanskje si det også lønner seg å starte dagen med vann med sitronskiver i.

Ikke bare våkner du litt av å starte dagen med et slikt glass, det er også bra for deg!  Jeg har funnet flere grunner til at det å drikke vann med sitron skal bli en fast del av min rutine, og jeg tenkte at jeg i dag ville dele de grunnene med dere:   

   
 Bare de grunnene er gode nok for meg, jeg starter dagen nå med en god dose sitronvann! En fresh start, er en god start. Og de siste dagene har vært tunge for meg, men det å starte dagen med en glass sitronvann gjør at de hvertfall får en bedre start! Så hvorfor ikke prøve det ut en ukes tid eller mer? Det kan forandre morgnene dine også! 

Har du noe du må ha fast hver morgen? Har du evt et annet tips til hva som burde bli en del av min rutine? 

My Style Icon - IntheFrow

 • 19.04.2016, 14:45


 Jeg har alltid fulgt en del youtubere, men det er ikke før jeg kom over youtubekanalen til Victoria at jeg virkelig ble inspirert. Hun er en geniuin jente som gir utrolig mye av seg selv. Hun jobber beinhardt med både youtubekanalen sin og med bloggen sin. Det gjør hun fordi det er det hun elsker å drive med! Hun har inspirert meg uatllige ganger med de fine og virkelig gode tekstene sine på bloggen, og hun har gjort at jeg har et større ønske om å lykkes i det jeg vil. 

Men det er ikke den eneste måten hun har inspirert meg. Hun har inspirert meg utrolig mye når det kommer til både sminke og mote. Hun er rett og slett blitt mitt stil icon! Kanskje litt tidlig å si det enda, men for øyeblikket holder jeg på å rydde ut av skapet ting jeg ikke vil ha eller trenger lenger. Og da gir jeg plass til en mer sofistikert og gjennomført stil. Shoppingen til den garderoben er i gang og jeg gleder meg allerede til å vise dere plaggene i antrekk! 

  

Bare hvordan Victoria styler forskjellige plagg og får til å se så plettfri ut hver gang, det skjønner jeg ikke. Jeg kommer ikke til å strekke meg så alt for mye etter henne, men jeg blir veldig inspirert av plaggene hun har og hvordan hun jobber med dem. Jeg lurer bare på hvor mye planlegging som ligger bak hvert antrekk, eller om hun bare slenger det sammen. Jeg håper ikke på sistnevnte, da er hun rett og slett en gudinne! (Hvertfall for min smak! Er jo ikke sikkert du liker stilen hennes)  

 

   
   Jeg bare håper på at jeg også en gang kan se like effortless ut, og ikke minst sofistikert samtidig som behagelig! Jeg har som sagt begynt å handle inn litt til den nye garderoben min, og jeg driver stadig å planlegger for nye plagg jeg skal kjøpe! En sort blazer står helt klart på planen, men det er det å finne den rette som ikke er så lett. 

Men om du liker stilen til Victoria du også, så finner du bloggen hennes HER. Og om du ønsker å se youtube videoene hennes så er det bare å søke på IntheFrow. Da kommer alle videoene og kanalen hennes opp! 

Hva syntes du om stilen til Victoria, og hvem er ditt stil ikon? Og hvorfor? 

Vi kommer til den tiden av året igjen..

 • 18.04.2016, 17:22


For hver dag som går så merker jeg at vi kommer nærmere og nærmere både våren og sommeren. Og da mener jeg ikke bare at jeg merker det på allergien, men sola er jo mer og mer fremme!  Og det er nå et produkt med solfaktor jeg skal snakke med dere om. Solfaktor er jo viktig året rundt, men det er enda mer viktig nå i løpet av de månedene vi har i vente. Og siden ferieturer og bading i sjøen etterhvert står for tur tenkte jeg å anbefale dere et pudder. 

  
Dette er ikke et hvilket som helst pudder, men det har solfaktor og er faktisk vannfast! Selvfølgelig så anbefales det å tuche  opp med litt i løpet av dagen, akkurat som med solkrem. Det er jo ikke et vidunder pudder! Men jeg kan med hånden på hjertet si at dette var en reddende engel for meg på tur på Gran Canaria. Jeg brukte den hver dag, tuchet opp nå og da og ble ikke solbrent i ansiktet i det hele tatt. Selvfølgelig, når solen var på sitt værste på dagen valgte jeg å smøre litt solkrem i tillegg under. Man kan aldri være for forsiktig når det kommer til solen. Men med dette pudderet følte jeg meg fin, sminket og beskyttet på en gang. 

   Også er den jo så enkel å påføre. Alt du trenger å gjøre er å koste rundt i ansiktet, og så kommer pudderet ut gjennom kosten. Jeg føler dette er et pudder jeg kommer til å strekke meg etter i sommer også. For  om sommeren liker jeg ikke like godt å bruke flytende  foundation, så når denne holder bra og beskytter huden samtidig så kan jeg jo absolutt bruke den istedet. Og det føles ikke ut som jeg har på noe, noe som er litt for deilig! 

Bruker du helst pudder eller flytende foundation om sommeren?

// Produktet er sponset ? Meningene er ærlige 

Miss Independent

 • 17.04.2016, 14:20


I det siste har jeg vært ekstremt inspirert, og da ikke bare med blogg, men også med youtube. Det er fordi jeg blir veldig inspirert av en person jeg skal skrive mer om til uken, så hold øynene oppe for det! Men selv om jeg er veldig inspirert om dagen så betyr ikke det at jeg må stoppe å lete etter mer inspirasjon. Og det har jeg faktisk gjort denne uken, for jeg klarte å få tak i boken til Eirin kristiansen før den ble utsolgt, og jeg var inspirert bare jeg bladde gjennom den, så det lovte godt!   
  Jeg har også selvfølgelig lest litt i den nå, og jeg må virkelig si at jeg er imponert! Jeg leste litt fra flere sider høyt til lillesøsteren min og til mamma, og begge var like imponert og inspirert som meg. Mamma lurte faktisk på om ikke hun måtte lese deler av den selv. For selv om det er litt om blogging, og slikt så er det også mye om livsstil, det å være positiv selv i de vanskeligste tidene, osv. Jeg tror mange kan lære mye og bli inspirert av denne boken, uansett alder.   
 Jeg ser at det er mange som har fått tak i denne boken og det er jeg virkelig glad for. Jeg blir så glad når jeg ser at bloggere bruker «makten» sin til å utrette noe godt! Til å virkelig inspirere, og som Eirin sier seg, et friskt pust i hverdagen. Jeg er virkelig imponert over det denne jenta har fått til, uten at noen visste det. Og jeg har virkelig åpnet øynene mine og insett hvor genuin og flott denne 21 år gamle jenta er!

Så om du ikke har fått kjøpt deg denne boken enda, så er det virkelig å anbefale, du kommer ikke til å angre! 

Mixed feelings about this week

 • 16.04.2016, 14:35


Dette har både vært en tung og en fantastisk uke. Blandede følelser av å føle seg både lykkelig og super lei seg. Vi fant nemlig ut i starten av denne uken at huden vår, Leo, har kreft. Vi skal prøve å gjøre det vi kan, men  det er nok ikke så mye vi faktisk kan få gjort. Dette er veldig tungt for meg og familien min, men samtidig har jeg hatt en veldig fin uke sammen med kjæresten min i Trondheim. Det var helt klart en fin distraksjon, men nå er jeg hjemme igjen og på tide å si hei til realiteten! Likevell så vil jeg dele noen andre bilder og en liten video fra uken min i Trondheim.

  

Som dere ser så har jeg jo hatt en veldig fin uke, til tross for den dårlige nyheten på mandag. Men jeg trengte det nok, slik  at jeg kunne prosessere det litt på egenhånd. Ikke bli påvirka av de andre i familien min, og da takle det på min måte. Det er nemlig desverre ikke så gode ods, men selvfølgelig så håper vi på det beste! Han skal opperere 25. April, og da er det enten det ene eller det andre. Det er litt tungt å tenke på, men vi må bare nyte den tiden vi har med han, uansett hvor lenge det er..

Håper dere har hatt en fin uke! Og har du husket å melde deg på konkurransen jeg holder gående HER? Siste frist, vinneren trekkes i morgen! 

Let's talk: buying designer bags

 • 15.04.2016, 14:45


 Mange av dere har fått med seg at jeg kjøpte meg en Mulberry veske tidligere i uken. Og det er vell ikke en bedre tid enn nå og skrive et innlegg om det å kjøpe dyre designer produkter. Det er veldig mange blandede følelser rundt omkring angående det å bruke mange tusen på en veske, et skjerf eller rett og slett en jakke. Det å kjøpe en dyr merke jakke vil jeg vell egentlig si er litt mer aksepter, «for man må jo ha noe av ordentlig kvalitet som holder oss varme». Men kan ikke jakker på HM holde oss varme altså? 

Jeg syntes det er litt for dumt at noe er mer akseptert å bruke mer penger på enn annet. Selvfølgelig, det er litt fra person til person, men dere ser hvor jeg vil. Det at jeg brukte nå, kanskje litt for mye for enkelte, på en dyr veske er helt fjernt for noen. Og ja, for noen år siden var det ganske fjernt for meg og. 

  

  

Men jeg har innsett det at kvalitet koster. Du kan få kvalitet til en billigere penge også, men jeg setter så mye mer pris på kvaliteten i produktet og hvordan det er laget. Jeg kjøpte min første Mulberry veske for nøyaktig en uke siden, og jeg hadde den i min besittelse allerede på mandag. Denne vesken hadde jeg ønsket meg i 5 år. Det var ikke et impulskjøp og det var ikke noe jeg gjorde lett. 

Greit at jeg virkelig ønsket meg den, men det er viktig for meg å faktisk ha pengene. Jeg vil ikke bruke penger jeg ikke har, om dere skjønner. Jeg har jobbet så hardt det siste året. Kommet meg gjennom det å finne ut at jeg hadde panikkangst. Jeg overvant det (hvertfall nesten) og jeg har virkelig jobbet for det og for mye annet. Så av en eller annen grunn så mente jeg at jeg fortjente å unne meg denne vesken.   
    

Dette er også en veske jeg vet jeg kommer til å ha resten av livet. Den er veldig sentimental for meg, av personlige grunner jeg ikke ønsker å gå ut med enda, og jeg kommer helt klart aldri til å kunne selge den. Den er min, og om jeg forhåpentligvis får en jente i fremtiden, så skal den bli hennes om hun vil.  

Jeg bruker ikke penger på flere merkevesker eller andre merketing i måneden. Jeg kommer heller ikke til å gjøre det. Men om jeg føler at jeg fortjener det, for ja alle fortjener litt ekstra luksus i en eller annnen grad innimellom, så kan det hende jeg spanderer på meg en liten ting. Skal ikke se bort i fra at jeg kommer hjem med en liten ting fra LV etter turen til Mallorca med jentene i Juni. Perfekt 20 års gave spør du meg. 
   Men nei, jeg syntes på ingen måte at dyre merker er noe man MÅ ha. Jeg har klart meg helt fint uten frem til nå, og hadde nok klart meg fint uten om jeg ikke hadde kjøpt denne vesken. Men når det er sagt, så har jeg ikke noe imot at man unner seg litt ekstra luksus innimellom. 

Jeg vet jeg risikerer litt stygge kommentarer angående press og slik når jeg publiserer dette innlegget. Men det er nettopp det jeg vil få frem. Man trenger ikke designervesker, designer skjerf eller annet designertøy for å være en bedre person, billigere alternativer er like bra! Men om man har en interesse og et ønske over flere år syntes jeg det er helt greit! 

Hva mener DU angående dette temaet? 

The city is growing on me! 

 • 14.04.2016, 11:25


 Jeg storkoser meg masse i Trondheim. Og selv om Mathias må jobbe med skole her og der har vi fått tid til både cafébesøk, gå-turer og kino! Mens Mathias var på skolen i går tok jeg meg en rolig bytur alene, og det er deilig noen ganger det også. Man føler man kan gå og se litt mer nøye og bruke akkurat den tiden man ønsker! Men i dag har Mathias helt fri og han har også bursdag. Så vi finner nok på noe gøy! Middag skal vi hvertfall spise ute i dag og så langt har vi  kost oss med gaveåpning og sitronmuffins som han ønsket seg. (Si i fra om dere kunne tenke dere å se oppskriften på det! )  
    
   Som dere ser så har jeg det ikke vondt her oppe! Det skal nok bli okei å flytte oppover, for byen har jeg lært meg å bli glad i. Da var det bare det å finne leilighet her da, men uansett så ordner det seg innen høsten. Det er jeg sikker på! Nei, nå skal jeg stikke og ha en koselig dag sammen med kjæresten min som er 20 år! 

I morgen kommer innlegget hvor jeg skriver litt rundt det å bruke mange tusen på designer produkter. Så om det er noe som kan virke interessant så er det bare å ta turen innom i morgen! 

Har dere hatt en fin uke så langt? Begynner du og bli klar for helg nå?

Step-by-Step: Ombré lips

 • 13.04.2016, 14:45


Noe jeg har fått litt hektet på i det siste er det å ha ombré fargede lepper. Jeg vet jeg er litt sein på den trenden der, men bedre seint enn aldri! Jeg har ikke prøvd meg med så mye forskjellig da jeg virkelig falt for det første og beste. Jeg hadde nemlig tatt på liplineren min som vanlig og skulle ta på Yash fra mac for å ha nude lepper en dag. Men så sentrerte jeg da den nude fargen og bestemte meg for å prøve å fylle inn yttersidene med lip crayonen jeg akkurat hadde fått fra Burts Bees. 

De har nemlig mer enn bare de kjente leppomadene, og jeg hadde fått tilsendt litt. Så det at den lip crayonen kom i en dyp rød farge gjorde meg absolutt ingen ting. Jeg ble rett og slett kreativ ved å ha den!

 

Fremgangsmåten forklarte jeg vell egentlig ganske greit i starten av innlegget, men er jo greit med litt bilder som viser fremgangsmetoden. Etter å ha fylt inn med den røde fargen blender jeg kantene litt inn i hverandre slik at det skal bli en fin og naturlig overgang. Blir ikke mye fint om det er harde linjer på leppene, med mindre det er looken du ønsker så klart! 

    
 Jeg er veldig klar over at dette er en spesiell look. En spesiell ombré. Men av en eller annen grunn så liker jeg den veldig godt! Det er vell tredje eller fjerde gangen jeg bruker denne looken når jeg skulle ta bildene  til innlegget, så det viser jo at den falt i smak. Jeg har også fått flere komplimenter når jeg har brukt denne leppe looken! 

Jeg har litt lyst til å prøve meg på litt mer ombré lepper, men står litt fast på hvordan jeg skal prøve meg på! Men det er jo massevis av inspirasjon der ute på nettet, så er jo bare å søke i vei! 

Hva syntes du om ombré lepper? Og hva syntes du om denne looken? 

// Burts Bees Lip Crayon er sponset

My new baby!

 • 12.04.2016, 14:30


Jeg har ønsket meg henne i nærmere 5 år. Jeg har drømt, jeg har søkt etter og jeg har prøvd å spare. Men det var så mye penger. Det var så mye penger for noe jeg kunne gå lei. Så jeg stoppet. Jeg sparte ikke lenger, jeg stoppet å søke etter henne, men jeg stoppet aldri å drømme. Og nå, 5 år senere ligger hun ved siden av meg. Og ja, jeg snakker om Mulberry Lily. Jeg kan enda ikke tro at jeg har denne vesken!  

 Jeg satt på fredags ettermiddag og sjekket Finn.no etter en fin Mulberry Lily, og jeg fant faktisk en. Jeg sendte eieren en mail, og ikke mange minuttene senere satt jeg og overførte pengene. Det var ganske spontant, men samtidig ikke. Det var en veske jeg hadde hatt lyst på i 5 år. Kan si med ganske stor sikkerhet at det ikke er et impulskjøp. Men jeg er så glad jeg kjøpte den.  

 De fine neglene mine er forresten fikset av Charlies negledesign og vippe extensions på Tolvsrød! Om du er interessert i å finne ut mer eller bestille en time så finner du nummeret og facebooksiden hennes HER (Delvis sponset behandling) 

 Jeg satt med en skikkelig god lykkefølelse på fredagskvelden, og jeg ventet spent gjennom helgen på at den skulle komme frem. Den var akkurat som jeg hadde håpet. Den var fin i skinnet, passe størrlese og min. Den er min og ja, jeg vet det er litt merkelig å være så lykkelig på grunn av en materiell ting. Men når det er noe man har ønsket seg så lenge så blir det rett og slett litt teit noen ganger.  

 Jeg kommer forresten også seinere i uken til å skrive et innlegg om hva jeg syntes om å bruke så mange tusen på merketing. Jeg tenkte at det var et passende innlegg for Let?s talk spalten min på fredag denne uken. Så jeg håper det er noen som faller i smak, og som kanskje kan oppklare litt for dere!

Har du noen designer produkter? Evt hva? Og hva syntes du om det å kjøpe dyre designer produkter? 

Restekvinner..

 • 11.04.2016, 15:00


Noen ganger glemmer jeg hvor godt vi har det i Norge. Vi glemmer hvordan det faktisk kan være rundt om i verden, for man er så fokusert på seg selv og sitt liv. Man tenker rett og slett ikke på hvilke fæle skikker og tradisjoner som er rundt om kring! Misforstå meg rett, jeg sier ikke at alle skikker og tradisjoner er ille, men det finnes noen der ute! Og en av de som kanskje er snakket mest om i løpet av de siste årene er arrangert ekteskap. Det er ikke akkurat det jeg skal snakke om i dag, men det er ikke så veldig langt unna! 

 Det er flere og flere som gifter seg veldig unge. Men noen plasser er ikke det like frivillig. Og nei jeg snakker da ikke om arrangert ekteskap. I Kina burde nemlig kvinner gifte seg før en alder av 25 år, hvis de da er eldre enn det og ugift er de rett og slett restekvinner. I Kina ses det veldig negativt på å være over den alderen og ikke være gift, det kan rett og slett vanvære familien. Tenk det da! Uansett hvilken utdannelse, jobb og hvor glad og sammenspleiset familie jentene hadde, så var det bare en ting som var viktig. De er ikke gift. De har ingen mann. Og de var over 25 år . Hva er så galt med å være over 25 år og singel?!

Men det er det noen kinesiske kvinner har tatt tak i nå! Sammen med hudpleiemerket SK-|| har de laget en mini dokumentar for å åpne øynene til folk rundt om i verden. De åpnet virkelig mine tårevåte øyne med denne dokumentaren. At så mange kvinner hver dag står ovenfor et slikt forventningspress og at dette ikke er mer snakket om skremmer meg. Men med denne kampanjen ønsker de ikke bare å åpne øynene til folk rundt om i verden, men de ønsker også å snu kallenavnet restekvinner om til noe positivt! Og jeg anbefaler dere alle å se denne dokumentaren:

Husk å skru på tekst, med mindre du forstår kinesisk!

Etter jeg fikk vite om dette og denne kampanjen har jeg fortalt om det til flere jeg kjenner. Og jeg håper også du vil gjøre det! Dette er et tema som må snakkes mer om, og ikke minst må vi støtte opp de kvinnene som er sterke og står opp mot kulturen sin! Jeg står opp for dem i dag, og jeg skal dele, forteller og gjøre alt jeg kan for at andre skal gjøre det samme.

Del dette innlegget og åpne øynene til dine egne venner. Bry deg om andre, selv om de er på andre siden av jorden. Og ikke minst la oss #changedestiny for disse kvinnene i Kina! 

// Annonnse

GIVEAWAY!! A goodiebag

 • 10.04.2016, 13:10


Da er det et par uker siden forrige giveaway, og vi syntes vell det er på tide med en ny en nå eller? Denne gangen har jeg en goodiebag å dele ut til dere. Mesteparten er sponset, men jeg har også slengt med litt som er betalt fra egen lomme. Skal jeg gi tilbake til dere fine lesere så skal jeg gi tilbake!  

 Jeg har ordnet en skikkelig toalettmappe fra Happy Wifey, med diverse ting og produkter fra f.eks GHD og Elizabeth Arden. Så jeg håper at en slik giveaway som dette faller i smak, og at dere kanskje ønsker flere slike i fremtiden. Jeg har jo fått litt ekstra av noen produkter i det siste, og jeg har da valgt å gi det jeg føler jeg ikke trenger til dere i denne giveawayen! Men ja, kanskje vi skal komme oss til kriteriene?  

  Det du må gjøre er:  VINNEREN ER TRUKKET

 1. Følge facebook siden til bloggen på facebook, HER
 2. Dele innlegget på facebook eller instagram.
 3. Kommentere dette innlegget med navn og mail slik at jeg kan kontakte deg om du vinner! 

Jeg kommer til å trekke vinneren på søndag om en uke. Jeg kommer ikke til å annonsere vinneren noe sted, jeg kommer bare til å ta direkte kontakt med vinneren på mailen. Dette er fordi den som vinner ikke skal ha noe hat på seg. Jeg har opplevd at vinnere av konkurranser tidligere har fått litt hat for at de har vunnet. Det er ikke noe jeg ønsker, derfor har det blitt sånn, det håper jeg dere forstår. Så følg med på mailen din neste søndag! Kanskje du får en super avslutning på uken! 🎉  

 Håper giveawayen faller i smak! Og er det noe spesielt dere kunne tenke dere skulle vært som neste giveaway?

Review: Spring collection by Elizabeth Arden

 • 09.04.2016, 12:50


For noen uker så la jeg jo ut et innlegg og en video med min første reaksjon på produktene, du kan se videoen HER. Men i dag tenkte jeg å se litt på hva jeg syntes om produktene etter jeg har brukt dem en stund. Det er jo greit med en update slik at dere vet om det faktisk er verdt å kjøpe dem. Og jeg kan jo si at Elizabeth Arden er jo et veldig populært merke av en grunn. Hudproduktene hennes er helt himmelske og sminken er ikke langt unna de heller.

 Sunset Bronze er en bronzer som gir en veldig mye glød. Det er litt shimmer i noen av bronzer nyansene, og det at det også er forskjellige nyanser gir det et veldig fint sluttresultat. Dette er også en bronzer som varer veldig lenge, du trenger nemlig ikke så mye produkt av gangen. Så alt i alt er dette en veldig god bronzer, og jeg må faktisk si at den har slått ut bronzeren min fra NARS. Det ekke værst!

 Sunset eyeshadow har veldig fine og sommerlige farger, og det er klart at lilla/rosa og roségull er veldig inn til våren. Jeg vil anbefale å bruke en god base under disse skyggene da de kan crease litt utover mot kvelden! Jeg har brukt en av Color tattoo skyggene fra Maybelline som en base og jeg fikk da en kjempe kul og fin look som varte helt til jeg skulle ta av sminken om kvelden. Happy with that!

 Sunset Highlight har jeg faktisk ikke brukt så alt for mye da jeg elsker hvordan mac higlighteren min er på huden min om dagen. Men de dagene jeg har brukt den har jeg hatt en fin glød og higlight. Det er ikke så intens da det på en måte er en bronzet higlighter, men når jeg har litt mer farge til sommeren kommer nok denne til å bli superfin på! Også er det nok uvandt at det er en kremet konsistens, og jeg er bare vandt til pudder highlightere.

 Sunset lipgloss brukte jeg et par ganger over en leppestift i løpet av de ukene som er godt, og det ga faktisk en ganske kul effekt! Hvis du er ute etter det lille ekstra så tror jeg du vil like akkurat det, men det blir nok litt for mye for en hverdag på jobb på en café. Men som higlighteren, jeg er bombesikker på at denne vil bli brukt mer til sommeren. Tar gjerne sminken og stilen et ekstra hakk ut om sommeren!

 Har du prøvd noen av disse produktene siden jeg nevnte dem første gang? Hva ser du for deg at du hadde likt best av disse produktene? 

// Produktene er sponset – meningene er ærlige

Let's talk: Det å flytte hjemmefra for første gang

 • 08.04.2016, 16:05


Denne høsten blir veldig veldig spennende! Jeg skal nemlig flytte hjemmefra for første og forhåpentligvis siste gang. Jeg skal flytte fra gamle og kjente Tønsberg for å flytte sammen med kjæresten min i Trondheim. Jeg skal nordover til mørket og jeg kjenner det blir en spennende overgang. Jeg håper det går fint, og i verstefall så får jeg reise med jevne mellomrom til familien min i Spania. 

Ja, for det at jeg skal flytte ut er ikke den eneste forskjellen som skjer i familien min til høsten. Mamma, pappa og lillesøsteren min har nemlig bestemt seg for å flytte til Spania.Hvor kult er ikke det? Selvfølgelig er det jo rart at de skal være ganske mange timer unna istedt for én time unna med fly. Men jeg klager ikke på at jeg kan reise til Spania hver gang jeg skal besøke familien min!   
   Men tilbake til det med å flytte ut. Enda er det ganske fjernt, mye på grunn av at vi enda ikke har funnet en leilighet. Vi leter og leter og enten er det for langt utenfor byen eller så koster de alt for mye i måneden. Det er sjeldent det er en mellomting, og da står det gjerne mellom oss og alle andre i samme situasjon. Men vi prøver å holde oss positive og håper på at April er vår måned når det kommer til akkurat dette.

Det blir nok også en overgang å være samboer. Jeg og Mathias har vært sammen i nesten 5 år når vi flytter sammen, og har vell ikke prøvd å bo sammen i løpet av de årene. Og det siste året har vi jo kun sett hverandre noen ganger i halvåret siden han bor og studerer oppe i Trondheim og jeg  bor og jobber i Tønsberg. Så det å plutselig bo sammen og være rundt hverandre hver dag blir nok en stor overgang. Men vi har troa, vi er begge instilt på det samme, noe som er veldig bra!   

     

    
 Jeg gleder meg veldig til å innrede og få det fint i leiligheten. Det blir også spennende å se hvor i Trondheim  vi ender opp hen. Når det kommer til interiør så har jeg jo kanskje litt for mye fra før av, og skal ha med meg det meste. Men er nok en liten sjanse for at det blir litt nytt også. Hehe, lett å friste med shopping? Ohyes! 

Så selv om det er rat å tenke på at jeg skal flytte ut og bort fra familien min, så gleder jeg meg veldig til en ny epoke i livet. Jeg blir samboer, blir mer selvstendig, jeg kommer ordentlig ut i arbeidsmiljøet og jeg føler på en eller annen måte at jeg faktisk starter resten av livet mitt nå. Jeg starter på resten av mitt liv  og jeg gleder meg super mye. 

Men samtidig er jeg nysgjerrig på deres historier! Hvordan syntes du det var å flytte ut for første gang? Og er det evt noe du ville gjort annerledes? (Skal lære det jeg kan  nå mens jeg har muligheten!😅)

10 ting jeg vil gjøre i April

 • 07.04.2016, 15:50


1. Jeg ønsker å være mer positiv og optimistisk! Dette kan noen ganger være veldig vanskelig for meg da jeg gir lett opp og kan ofte tenke på det negative rundt ting enn det positive. Det er noe jeg ønsker å forandre på, så da er vell en ny måned den perfekte anledningen til å starte med det. Og hittil føler jeg faktisk at jeg har gjort en god jobb!

2. Jeg vil trene mer og spise mer sunn mat. Treningen for meg går veldig opp og ned. I perioder er jeg super flink til å trene mye og flere ganger i uken, mens andre ganger trener jeg ikke i det hele tatt. Dette vil jeg ha slutt på, og vil heller ha faste dager med trening. Det trenger ikke å være skikkelig intenst hver gang, men bare jeg får beveget kroppen litt er jeg fornøyd! Også selvfølgelig å ikke spise for mye dumt, da har ikke treningen mye hensikt. 

  3. Jeg ønsker å blogge HVER dag. Jeg kan ikke fatte at jeg før klarte å blogge to ganger om dagen hver eneste dag. Hvordan klarte jeg å komme opp med alt? Og hvordan i huleste hadde jeg tid til det? For nå i det siste så har det hvertfall vært en eller to dager i uken hvor jeg ikke har blogget, det vil jeg nå ha slutt på. Og jeg tror jeg har funnet motivasjonen til å fikse på det. Så selv om jeg jobber fulltid i nesten hele April, utenom en tur til Trondheim, så skal dere få innlegg hver eneste dag! I promise!   

  4. Jeg vil at vi skal ha en leilighet i boks mot slutten av måneden. Det er ikke barebare å lete etter leilighet sammen med kjæresten når man befinner seg så mange mil fra hverandre. Men denne måneden håper jeg virkelig at vi finner den rette leiligheten til den rette prisen. Og om noen av dere vet om en leilighet i trondheim sentrumsområdet så er det bare å rope ut, vi tar imot all hjelp vi kan få!

5. Jeg ønsker å legge ut enda flere youtube videoer. De siste månedene har jeg lagt ut en video i uken. Jeg føler det er hakket for lite og skal derfor minst to ganger i måneden også legge ut video på lørdager. Jeg legger vanligvis ut kun på onsdager. Så om det er noen spesielle type videoer dere ønsker så er det bare å si i fra! Til lørdag kommer det ut «My morning skincare routine», så følg meg HER på youtube om du ønsker å se videoen når den kommer ut! 

6. Jeg vil bli flinkere til å spise frokost. Jepp, du leste riktig, flinkere til å spise frokost. Når jeg jobber så har jeg en tendens til å hoppe over frokosten da jeg hverken har lyst på mat så tidlig eller føler jeg har tid til det. (Sånn går det når man ligger litt for lenge i senga.) Men for at jeg skal klare å spise frokost må jeg ha litt mat jeg syntes er godt å velge mellom. Det går jo an å lage wraps med smør, salat, ost og agurk – super godt! Eller så går det an med youghurt og musli. Mulighetene er mange, jeg må bare finne ut av dem kvelden før slik at jeg vet hva jeg skal ha!

7. Jeg ønsker å bli mindre fokusert på kroppen min og hvordan den ser ut. Ja, jeg veit dette går litt i mot det at jeg vil trene mer. Men grunnen til at jeg vil trene mer er fordi jeg er i elendig form, og jeg vil forandre det. Men samtidig vil jeg lære meg å akseptere at jeg er som jeg er akkurat nå, og om det forandrer seg ved den ekstra treningen så er det bare en bonus!  

  8. Jeg ønsker å stå opp tidligere og få en tidligere start på dagen. Dette skjer jo ganske automatisk når jeg skal ha tidligvaktene på jobb, men det er kun et par dager i uken. Så jeg har lyst til at de dagene jeg har seinvakten (starter kl. 11) så vil jeg ikke ligge i senga til siste liten, jeg vil stå opp, ha god tid og få en ordentlig start på dagen!

9. Jeg vil være mer spontan! Om noen ringer og spør om jeg vil være med på noe, så skal jeg si ja. Selv om jeg har hatt en lang og slitsom dag på jobb. Jeg skal ta sjanser og leve livet. Jeg er trossalt 19 år og det er jo egentlig det jeg burde gjøre hver dag. Ikke ligge rett ut på sofaen hver kveld etter jobb. Også ønsker jeg spontanitet med tanke på reiser. Det var jeg forrige måned da jeg plutselig hadde bestilt jentetur til Mallroca i Juni! Og jeg håper på noe sånt denne måneden og. 

10. Jeg vil utvikle stilen min. Jeg skal gå gjennom skapet mitt, gi bort eller kaste det jeg ikke ønsker å ha lenger. Jeg skal ha en skikkelig opprydning og kun ta vare på det jeg vet jeg kan bruke på en stilfull måte! Jeg skal rett og slett gjøre skapet mindre denne måneden og bygge den opp igjen i løpet av de neste månedene! Og jeg gleder meg 🎉

Jeg elsker å lese slike lister på andre sine blogger. Og når jeg så Eirin skrev en slik post på bloggen hennes på Søndag, ble jeg inspirert til å skrive en selv. Jeg håper hvertfall den falt i smak hos dere også, og om dere ønsker flere slike liste-innlegg så er det bare å si i fra! Kanskje jeg skal skrive et slik fakta innlegg om meg? Hvem vet! 

Ha en fin dag videre! I morgen er det helg folkens!! 

Naturlig glød på flaske! 

 • 06.04.2016, 15:05


Du vet når du får komplimenter om at huden din er blitt så fin, at du gløder og du vet at et spesielt produkt har takken for det. Sånn føler jeg! Jeg aner ikke hvor mange ganger den siste uken hvor folk har kommentert hvor fin huden min er, og at jeg har en så fin og naturlig glød. Og det er jo ikke noe som er bedre å høre enn akkurat det! Og det beviser jo bare at etter jeg startet med dette serumet så har jeg virkelig merket forbedringer. 

Jeg har selv tidligere ikke brukt noe særlig serum, da jeg ikke har funnet en som jeg syntes passet til min hud o det jeg ville ha. Jeg fikk litt hjelp med akkurat det og fant frem til denne herligheten av et serum. Den er fra Beauté Pacifique og det er første gang jeg har testet noe fra dette merket. Så ikke bare var jeg spent på å teste serumet, men jeg var også spent på det å prøve dette merket.    Det er flere fordeler ved å bruke dette serumet. Det er noen øyeblikkelige fordeler og noen langsiktige fordeler, og jeg tenkte at jeg kunne dele de fordelene med dere her.

Øyeblikkelige fordeler:

 • Korreksjon av ujevnheter på hudens overflate
 • Gir deg en naturlig glød
 • Hjelper sminken til å skjule ujevn pigmentering

Langsiktige fordeler:

 • Reduserer rødme (Whaaaat??)
 • Bekjemper fri radikaler og reduserer alderstegn
 • Reparerer solskader
 • Inneholder to typer Vitamin E

 Nå har jeg jo selv merket flere av de øyeblikkelige fordelene, og jeg gleder meg til å se om jeg merker noen langsiktige fordeler! Jeg bruker ca 3 dråper i ansiktet og to på halsen. Det står at man trenger bare to i ansikt og en på hals, men føler jeg da ikke får fordelt produktet ordentlig. Dermed har jeg tatt en dråpe ekstra hver gang! Så om du syntes den er vanskelig å fordele så vet du hva du skal gjøre.

Denne har nå blitt et fast innslag i min skjønnhetsrutine, og om jeg fortsetter å få slike komplimenter som jeg har fått så forsvinner den ikke med det første!

Har du prøvd dette serumet? Har du evt et annet serum å anbefale meg? 

// Produktet er sponset ? Alltid ærlige meninger

Places I want to travel!

 • 05.04.2016, 14:45


  Det er ikke mange år siden jeg sa at jeg aldri skulle til Hellas, men det var før jeg falt for Santorini. Når jeg oppdaget denne plassen visste jeg at jeg var nødt til å reise dit en gang i løpet av livet. Jeg har ikke langt noen plan om når jeg skal reise dit og med hvem enda, men at jeg skal dit i løpet av de neste årene det er helt klart! Tenk på alle de fine bildemulighetene og filmmulighetene! Da hadde det blitt mange antrekksshoots og lookbook videoer på dere altså. Man må jo utnytte det om man er på en så vakker plass som Santorini! 

 Roma, en helt annen type by enn Santorini. Ikke bare er faktisk dette en by, men det er en romersk by! Jeg har alltid vært fasinert at gamle bygninger og at de forstetter å bygge i stil som passer med det gamle. Nei, Roma skal jeg besøke, og da skal jeg går rundt med kamera klart slik at jeg kan ta bilder av alle de nydelig bygningene. Og ikke minst så har jo denne byen utrolig mye gammel historie, det hadde vært gøy å festet en del av den historien til hver av plassene rundt om i Roma. 

  Du får vell ikke en bedre badeferie enn i Thailand? Eller, jo kanskje på Maldivene som jeg skriver om lenger ned. Men i Thailand er det så mye man kan gjøre og se. Man kan besøke forskjellige templer rundt om, man kan leie båt, man kan ta del i gruppeturer i kajaker i hulene rundt. Besøke hemmelige og bortgjemte strender, og jah, rett og slett bare nyte livet og det det har å tilby. Dette er nok ikke en av plassene jeg lengter aller helst etter å reise til, men en gang i løpet av livet skal jeg til Thailand også.

  Jeg kunne jo ikke utelate mitt andre hjem, Sør-Afrika. Heldigvis så vet jeg at det ikke er så alt for lenge til jeg skal tilbake dit. Jeg, Mathias og familien min skal nemlig nedover i Mars/April i 2017! Da har foreldrene mine nemlig 20 års bryllupsdag, så da bruker vi alle det som en unnskyldning til å ta oss en ekstra dyr tur til Sør Afrika. Vi skal bo i Villaer på et område med ville dyr, vi skal vise Mathias hvor vi bodde når vi bodde der. Vi skal besøke alt det vi husker fra vi var små og jeg gleder meg super mye allerede!

  

 Maldivene er et sted som jeg har åpnet øynene mer og mer for nå i det siste. Det er flere youtubere og bloggere jeg følger som har vært der i det siste og jeg  har insett hvor vakkert det er gjennom dem. Og jeg må innrømme at selv om det er ekstremt dyrt å reise tid og bo der, så er det rett og slett verdt å oppleve! Kanskje som en bryllupsreise? Haha, er hvertfall lov å håpe! For hit SKAL jeg, hvertfall innen 5-10 år! Bare å begynne å spare 🙈

Flere som fikk lyst til å ut og reise nå? Hvor vil du aller helst reist akkurat nå om du kunne det? 

Dior addict! 

 • 04.04.2016, 15:00


For bare et eller to år siden kunne jeg ikke skjønne hva folk så i duftene fra Dior, og sminken var jeg heller ikke så inne i. Men i løpet av de siste månedene har det forandret seg helt!  Det begynnte med at jeg falt for Miss Dior Blooming Bouquet parfymen. Så falt jeg for highlighteren fra årets limited vår-kolleksjon. Og forrige uke falt jeg for Lip Maximizeren jeg kjøpe på vei hjem fra GC! Jeg har begynnt å få mer og mer sansen for merket, og jeg kjenner jeg gleder meg til å få tak i mer fra sortimentet deres.  
  Jeg kunne egentlig tenke meg å prøve en av foundationene deres, og kanskje noen øyenskygger? Ahh, jeg kan hvertfall drømme, for først må jeg betale for sommerens ferietur med jentene. Men skal ikke se bort i fra at jeg unner meg noe i Mai måned! Jeg vet faktisk ikke hva det er, men føler Dior er et skikkelig vår og sommer merke. Jeg aner ikke hvor jeg har fått det fra, men det er de sommerlige og friske fargene jeg ser for meg når jeg tenker Dior. Om du har noe å anbefale fra Dior så tar jeg i mot alle tips med stor takk. For jeg kan gjerne tenke meg å prøve alt, men prøver gjerne deres tips først! Jeg kjøpte jo Lip Maximizeren da jeg hadde hørt så mye bra om den, og den skuffet ikke. Den lukter mint, og gir en prikkende effekt når du har den på. Og et eller annet ved akkurat det syntes jeg er litt for tilfredsstllende! Griper etter den flere ganger om dagen for å si det sånn..

Hva anbefaler du fra Dior? Og hva er dine tanker om dette merket? 

Palmitos Park - Animal Kingdom

 • 03.04.2016, 14:19


På Gran Canaria valgte vi en dag å besøke Palmitos Park. Dette er en dyrepark med mange forskjellige typer dyr, og ikke minst flere typer show. Vi hadde ikke sånn alt for høye forventninger, men vi ble virkelig positivt overrasket! Parken var stor og fin, og du følte til tider at du gikk midt i jungelen. Du kunne gå gjennom flere fuglebur og komme tett oppi flere av dyrene. Mens andre var det litt mer avstand til, som f.eks Krokodillene. Men hvertfall så fikk jeg så mange fine bilder og ikke minst noen kule videoklipp fra denne dagen at jeg måtte jo dele dem med dere.!    
    
    
 I denne parken har de fire forskjellige type show. De har Ørn-show, eksotiske fugler show, delfin show og papegøye show. Vi kom oss på tre av disse showene, da de tre førstnevnte. Fugle showene var helt fantastiske. De fløy fritt og kunne flydd avgårde i det fri om de ville, men det var det ingen som gjorde! 

Det var helt utrolig å se ørnene og de forskjellige eksotiske fuglene på så nært hold. Når de fløy så fløy de rett over hodene på oss, og vi satt stadig med måpende munner av hvor utrolig alt sammen var. Delfinshowet var også utrolig bra. Det var flinke folk som klarte å lage et bra og sammenhengende show hele veien. Og vet dere hva? Alle show var inkludert i inngangsbiletten! 

  
   Både jeg og Mathias er super glade i dyr, og bestemte oss fort for at dette var en park vi ville besøke. Og vi angret ikke da, og vi angrer heller ikke nå. Vi sitter igjen med så mange gode minner fra denne dagen, og ikke minst mange fine bilder og videoklipp. Hvis dere vil se noen småklipp fra turen vår til GC (da inkludert denne dagen i parken) så finner du videoen HER! Og om du lurer på om dere virkelig burde ta dere turen til Palmitos Park så syntes jeg ikke at dere skal nøle i det hele tatt. Noen ganger følte vi det var meg, Mathias og barnefamiliene på tur, men hvorfor ikke? Vi har like stor glede som de minste! Vi må ta vare på de små gledene ❤️

Har du vært i Palmitos Park før? Og er det et sted du kunne tenke deg å dra ut i fra dette? Det håper jeg!! 

Björn Axen? Hvem?

 • 02.04.2016, 14:35


Den siste måneden har jeg ikke bare blitt besatt av hvordan jeg behandler huden min, men jeg har også blitt mer bevisst på hvordan jeg behandler håret mitt. Og de siste ukene har jeg startet å bruke denne shampoen og denne balsamen. Det er fra Björn Axen og jeg har blitt veldig positivt overrasket over merket. For kun noen uker siden hadde jeg ikke hørt om merket, men nå kjenner jeg at jeg er frelst! Jeg har jo skrevet om noen shampoer tidligere her på bloggen, men disse topper virkelig alle sammen.    Disse to produktene skal skape volum i håret. Selv har jeg veldig flatt hår, så det skal ganske mye til før jeg får skikkelig volum i det. Men den gjorde at håret føltes veldig mye lettere og det er ikke noen negativ ting. Det er mange shampoer og balsamer som virker tyngende på håret, og da når man allerede har flatt hår så er ikke det en god følelse. Men på de dagene jeg brukte denne serien så merket jeg en ganske stor forskjell på tyngden!
  En annen ting jeg merket allerede ved første bruk, er det at shampoen skummer veldig mye og veldig lett. Jeg syntes det er kjedelig å måtte bruke mye shampo for at det skal skumme ordentlig i hele håret. Men det trenger man ikke med dette produktet. Det fordelte seg lett i hele håret, skummet fort og ikke minst så ble det mye skum da jeg tok like mye shampo som jeg ellers pleier å måtte gjøre. Jeg skjønnte fort at jeg ikke trengte å bruke like mye produkt når jeg brukte disse. Og for å være helt ærlig så har jeg vrengt hjernen hver gang jeg har brukt denne serien for å finne noe negativt om den, og det har søren meg ikke vært lett. Flaskene er søte, og i en nydelig og frisk farge. Shampoen gjør at håret føles lettere og produktene fordeler seg lett og jevnt i håret. Så jah, jeg har rett og slett ikke funnet noe negativt enda!

Jeg skulle egentlig på et event i Oslo med Björn Axen på tirsdag, slik at jeg skulle få lære mer om produktene og ikke minst få litt hårinspo. Men det eventet får jeg desverre ikke dratt på alikevell, så får heller lære meg enda litt mer på egenhånd. Og om du forresten kunne tenke deg å prøve ut disse produktene så finner du shampoen HER og balsamen HER

Har du prøvd noen av produktene til Björn Axen før? Og hva er evt din erfaring med dem? 

// Produktene er sponset ? Alltid ærlige meninger

Let's talk: Never give up..!

 • 01.04.2016, 17:39


 Mange har drømmer de ønsker skal gå i oppfyllelse. Et mål de ønsker å nå. Eller et sted i livet de ønsker å være. Og i dag tenkte jeg å snakke litt om det å jobbe mot det man ønsker mer enn annet. Selv så ønsker jeg å drive med noe som gjør meg glad. Jeg ønsker å blogge videre og kanskje få den til å vokse enda mer, jeg ønsker å holde på videre med youtube og jeg ønsker å starte en egen butikk/cafe. Og det skal jeg jobbe for! Det er det som er viktig. Man må jobbe videre for det man ønsker og når man en ny høyde så er det å bare jobbe videre. 

Jeg sier dette, ikke bare med tanke på det jeg nevnte over, men også med tanke på utdanning/jobb. Ønsker du å studere og rykke oppover i en bedrift, så jobb for det og kjenn følelsen av å nå det punktet du ønsket. Ønsker du å starte en egen bedrift? Ta sjansen! Du kan nå langt, bare du jobber for det. Ingen ting kommer gratis her i verden og det er noe jeg selv har lært. Og når du selv når det du tror er «toppen» så jobb videre, for det kan faktisk hende du kan komme enda lenger. Du må ha troa på deg selv og at du kan nå langt!   
     

    Det er det å ikke gi opp. Det er det å ikke bagatelisere det og si: «Nei, jeg starter med sparingen i morgen», «Jeg starter å lese på det faget i morgen», «Jeg skriver det innlegget i morgen rett før det skal ut, det går fint. Sikkert ingen som legger merke til det.» Er det noe du virkelig ønsker ? ikke utsett det! Jobb sakte men sikkert mot ditt mål og dine drømmer. Det er bare en måte du kan nå drømmene dine og det er å jobbe seg fremover mot dem.

Men langs veien er det viktig å sette seg ned å tenke på alt man faktisk har fått til. Når du er i gang, sett deg ned og se hvor langt du er kommet siden den samme tiden for et år siden. Om du studerer, sett deg og tenk på alt du kan nå og alt du har lært på det ene året. På alt det du kan ta med deg videre i utdanningen. Det var kanskje vanskelig i starten, men nå er det kanskje enkelt? Du er kommet deg videre, nærmere drømmen din!

Om du blogger, sjekk hvordan bloggen din så ut for et år siden. Se hvor mye du har forbedret deg, ikke bare på bilder, men også tekst og hvordan du skriver annerledes. Alt forbedrer seg med tid, det ser jeg veldig selv også. Om du driver med youtube, se noen ganger tilbake på gamle videoer og se hvor mye du har forbedret språket, redigeringen og utstrålingen. Selv har jeg ikke drevet med youtube like lenge som blogg, så kan ikke se så langt tilbake. Men forskjell ser jeg allerede. Så gleder meg til å se forskjellen når jeg har holdt på med det i et år!

    
    
 Så det jeg egentlig vil frem til er at alt er mulig, du må bare ikke gi opp. Og møter du på litt motgang? Ja, da setter du deg ned og ser på alt du har fått til siden du startet å bevege deg mot drømmen. Det kan være nok motivasjon til at du ønsker å jobbe hardt videre. Og er det virkelig en drøm, så lønner det harde arbeidet seg. Uansett

Nok et tungt, men viktig tema! Jeg har bestemt meg for å ha flere slike innlegg her på bloggen, så håper de faller i smak. Og om dere ønsker at jeg skal skrive om et spesielt tema så er det bare å si i fra, jeg er åpen for det meste 😘 Og husk, ikke gi opp på drømmene dine! De er der av en grunn. 

Hva er din drøm, hva ønsker du å jobbe mot? Og føler du det er litt for lett å gi opp? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits