Helene Lekven

Outfits of the month!

 • 31.03.2017, 10:29




Jeg tror vi kan si oss enige om at denne mneden har jeg virkelig stepped up the game nr det kommer til antrekksbilder. Okei, det er et par der fra Februar ogs, men jeg lagde ikke et innlegg som dette for den mneden s tenkte jeg hvertfall kunne slenge med noen av dem i denne mnedens innlegg. Og jeg vil si at jeg er ganske stolt av meg selv. For en som var s usikker p seg selv gjennom hsten og ikke ville poste mer enn et eller to antrekksinnlegg gjennom nesten et halvt r, til at dette dere ser over her er kun p en liten mned, s er dette ganske bra. Jeg mener, det er grunn til vre stolt! Men vet dere hva? Dere som leste grsdagens innlegg vet det nok allerede. Men jeg skal faktisk satse  p at jeg fr til ENDA flere i lpet av April. Det er ganske sykt. Det er et stort ml for meg og jeg hper virkelig jeg fr det til. Jeg skal helt klart prve!

Hvilket antrekk likte du aller best fra Mars? 

10 ting jeg skal gjre i April

 • 30.03.2017, 10:47


1. Kose meg i Spania sammen med Mathias hos familien min.

I pska reiser jeg og Mathias en tur srover for beske familien min. Mathias har nemlig ikke vrt der nede etter at de flyttet dit p seinsommeren i fjor, s vi fant ut at det n var p tide. S det blir en uke med turer hit og dit, spennende opplevelser, shopping og ikke minst feiring av bursdagen til bde Mathias og pappa! Det skal helt klart feires. Den uka tror jeg kommer til bli s bra, og jeg skal garantert vlogge flere av dagene, for de tror jeg vi kommer til sette pris p nr vi kan se tilbake p dem. Det vet jeg hvertfall at jeg kommer til gjre!

2. Lese masse til eksamnene. Begynner nrme seg skummelt fort n!

Off.. ja. Vi er straks inne i April og det er snart en knapp mned til frste eksamen. Den tanken liker jeg virkelig ikke og jeg fr egentlig litt vondt i magen av den. Men det er jo bare jobbe p, s skal det nok g bra. Jeg m bare skaffe meg hakket mer disiplin frst. Men jeg jobber nok hakket bedre under press, s satser p at April blir en god lesemned!

3. Opprettholde den sunne livsstilen jeg klarte bygge opp i Mars.
Men det er fortsatt lov kose seg innimellom!

Tjah, den sunne livsstilen.. N ble det nok hakket for mye utskeielser denne siste uken i Mars, s kan nok ikke skryte p meg at jeg gjorde det super bra. Men det er er lov glippe gjennom innimellom, trikset er bare akseptere det og prve gjre det bedre neste gang. Og det er akkurat det jeg skal! Godteristoppen varer hvertfall til vi reiser ned til Spania, da blir det nok en liten pause i og med at det alltid blir god mat p ferier, og det er jo tross alt pske. Men etter den uken borte er det rett tilbake p godteristoppen. Kanskje teit av oss gjre det p den mten, men det funker for oss!

4. G mer turer.

G mer turer er absolutt noe jeg har lyst til gjre mer av. Jeg og Mathias prver hvertfall f til n tur sammen i uken, men noen ganger sluntrer vi unna. Dette vil jeg ikke at vi skal gjre i April og dermed setter jeg dette som et lite ml for mneden. Jeg vil ogs prve komme meg mer ut p turer ellers, men det kan jeg si mer om i det neste punktet.

5. Trene minst 3 ganger i uken, gjerne mer. Men er ikke krise om det ikke skjer.

Jeg skal rlig innrmme at i Desember og Januar var jeg hyppig p senteret og jeg har vell egentlig ikke flt meg bedre enn det jeg gjorde da p lenge. Men etter jeg var syk i en periode i februar, var p to ferieturer og har vrt litt syk etter det har det rett og slett ikke blitt alt for mye trening. Det skal det bli forandring p. S n er det bare komme seg ut p tur de dagene jeg ikke skal p treningssenteret og de dagene jeg er p treningssenteret er det helt klart nok! En god balanse med bevegelse hver dag, det har jeg troa p!

6. Prve lage noen nye matretter. Gjerne middagsretter.

Som dere vet har jeg jo n avsluttet ukene med matinnlegg her p bloggen. Jeg har delt med dere den perfekte lunsjretten, en saftig sitronkake, og en deilig middagsoppskrift hittil. Flere oppskrifter skal det bli og denne helgen blir det faktisk min kjre mormors langpannekake. Nok en kake, og det er nok mye det det gr i, i og med at jeg elsker bake. MEN denne mneden har jeg lyst til prve meg p flere nye matretter slik at jeg kan dele dem med dere her p bloggen. Vi kan jo ikke bare ha kaker og lignende p menyen hver sndag, vi m ha litt variasjon!

7. Ta enda mer antrekksbilder.

Mars har virkelig vrt en god mned nr det kommer til antrekksbilder. Hvor mange jeg la ut kan dere se i morgendagens innlegg. Men i April, da skal det bli enda mer (forhpentligvis). Jeg skal jo rlig innrmme at det ikke er alltid like lett finne nye mter kombinere antrekk p, men jeg har enda noen ideer p lur, s vi skal nok f til noe! Ogs blir det nok litt smshopping i Spania ogs, s finner jo alltids noe nytt der og. Og jeg mener, nok en tur betyr nok en gang antrekksbilder p tur, noe som er utrolig gy. Ssteren min har allerede funnet nye plasser vi kan ta bilder og jeg gleder meg!

8. Gjre noe jeg aldri har gjort fr.
(Stor sannsynlighet for dette nr vi er i Spania)

Okei, det ble litt mye snakk om Spania i dette innlegget kjenner jeg. Men nr man skal vre der i en hel uke ut av fire, s blir det jo litt. Og jeg mener.. for vre rlig s blir det nok bare trening, blogg, youtube og skole som opptar dagene mine ellers. Men tilbake til punkt nr. 8. Gjre noe jeg aldri har gjort fr.

Dette skal jeg faktisk ikke bare gjre en gang i Spania, men TO!

1. Jeg skal for frste gang kjre GoKart, og jeg er utrolig spent. Men jeg ser desverre for meg at jeg kommer til og vre skikkelig pysete og kjrer s fint jeg kan. Det er helt imot min natur kjre s fort at jeg ikke har fullstendig kontroll. Men hvem vet, kanskje jeg klarer slippe meg skikkelig ls??

2. Vi skal ogs kjre firhjulinger p stranda, og det tror jeg kommer til bli s gy. Tror det kanskje blir litt terreng og slik ogs, s det er virkelig noe jeg ser frem til! Rart at jeg er mer komfortabel med det, men jaja, trust me. I?m kind of wierd, if you did not know already!

9. Bli enda flinkere til ta pauser. Gjerne med meditasjon.

Her er jeg fl. Jeg er ikke flink til ta pauser i det hele tatt. Jeg jobber meg i hjl i mange timer i strekk og jeg stopper ikke fr jeg er gtt p smellen. Jeg ender da som regel rett ut p sofaen, og har i vrste fall jobbet p meg en migrene. Det er noe jeg er utrolig redd for fr eksamen. For migrene kommer jo mye av stress. Og stress og eksamen, det hrer vell sammen, gjr det ikke? ja, bare meg? okei. Haha, nope. I don?t think so! S pauser m jeg rett og slett bli flinkere til unne meg. Og jeg har faktisk lyst til sette meg litt mer inn i meditasjon. Jeg har prvd det er par ganger, og p en mte tror jeg at jeg liker det, men p en annen mte s kjenner jeg at jeg m prve det litt mer ut fr jeg klarer bestemme meg for at dette er noe jeg liker.

10. Fortsette med godtestoppet!

Jepp. Denne er litt nevnt tidligere, s det er vell egentlig ikke s veldig mye mer si om det. Men da har det hvertfall kommet frem som et eget ml, og det er det jo s absolutt!

S der har dere det. Mine ml / ting jeg vil f gjort i lpet av den neste mneden. Jeg gleder meg til se litt tilbake p dette innlegget nr mneden er omme og faktisk se hvor mye som faktisk ble gjennomfrt. Jeg hper virkelig jeg har klart de fleste for de er absolutt oppnelige, men om jeg nr dem til den graden jeg nsker det er en annen sak. Jeg har en tendens til forvente litt for mye av meg selv. S kanskje det ogs skal vre et ml i tillegg til alt dette; Ikke forvente s mye av meg selv. Om jeg har klart dem, selv i en liten grad, s er det absolutt godt nok!

Har du noen ml eller ting du har lyst til gjre i lpet av April? Og hva er ditt strste ml for mneden? 

Classy & feminin

 • 29.03.2017, 18:26


Long time no see hadde jeg egentlig lyst til å skrive nå, men det er vell egentlig ikke helt sant? Det bare blir litt rart når alle innleggene i helgen + det på mandag var ferdigskrevet, så føler jeg ikke at jeg har sitti ned og skrevet noe til dere på lenge. Jeg gjorde jo det tidligere i dag, jeg skrev jo det innlegget som kom ut i formiddag, men følte liksom ikke at jeg var tilbake før nå. Hvorfor? Jeg har ingen anelse, men det føles hvertfall godt å være tilbake. Og enda bedre føles det når jeg har noen ferske antrekksbilder til dere!

I dag har jeg og Mathias brukt deler av dagen til å ta bilder og filme diverse antrekk, og dette var det første vi tok bilder av. Grunnen til det var fordi det var dette antrekket jeg brukte mest i helgen og jeg ville så gjerne vise dere dette allerede nå. Jeg følte meg så fin og feminin med skjorta og vi kan jo si at den setter standarden for resten av antrekket? Det syntes hvertfall jeg! Og den passet perfekt med en vårlig rosa leppe. Jeg prøvde ut leppestiften og glossen fra Rituals, som jeg fikk i DENNE videoen, og jeg må faktisk si at jeg liker resultatet ganske så godt. Det hadde jeg ikke trodd, for å være fullstendig ærlig.

Men jeg ville vell egentlig bare innom for å høre hvordan det står til med dere? Jeg håper dere har hatt en fin uke så langt, det har hvertfall jeg! Men nå blir det nok ikke så mye spennende som skjer resten av den, men det er helt greit. Og dere, jeg håper dere får en fin lillelørdag videre og gjør det beste ut av hver dag. Livet er herlig når man bare lærer seg å sette litt mer pris på ting. Det er helt klart noe jeg må lære meg selv. Det er så lett å få en negativ innstilling til diverse ting, men livet blir så mye bedre bare man lærer seg å tenke positivt!

Hva syntes du om antrekket? Og har du hatt en fin uke så langt? 

Vr redning i hverdagen!

 • 29.03.2017, 12:34


Det er vår, vinter og høst, alt på en gang, om dagen. Og er det noe som blir veldig fremtredende i hverdagen da, så er det sår hals og en rekke forkjølelser. Hittil så vil jeg si at jeg har hatt min del av de tingene allerede nok i år. Så jeg har prøvd mye forskjellige pastiller når det kommer til den såre halsen, men jeg kommer stadig frem til samme konklusjon. Nemlig det at Fribol er de som kan tingene sine best! De er ikke de som smaker aller best, det skal jeg innrømme, men nå har de kommet med en del nye smaker som gjør at de blir hakket mer utholdelige!

Disse dropsene er 100% naturlige, sukkerfrie og med god effekt. Med en gang jeg kjenner at det kiler litt i halsen så går jeg i skapet etter en av disse boksene. Og det samme gjør faktisk Mathias. Ikke at det er så sjeldent, han blir jo sjuk av ingenting. Men han holder heldigvis den store forkjølelsen unna med disse pastillene.

Her ser du de diverse smakene de har på markedet for øyeblikket! Favoritten til både meg og Mathias må nok være den med lakris smak. Men skal vi ta noe vi vet (eller føler) tar ordentlig knekken på en forkjølelse går vi for den som heter Strong. Den har en kraftig utresmak (det har de andre og, men de er dempet med andre smaker), og svir godt i halsen, noe vi hvertfall føler tar knekken på alt av bakterier!

Og visste du at Fribol også selger diverse andre sukkerfrie produkter? Det visste nemlig ikke jeg! De selger f.eks. også sukkerfrie drops («godteri»drops, drops mot dårlig ånde og drops som fremmer spyttsekresjon), sukkerfri vingummi, sukkererstatning (strø) og sukkerfritt bakemiddel. Selv har jeg kun prøvd godteridropsene, men jeg ble nysgjerrig på både vingummien og det sukkerfrie bakemiddelet. Det er hvertfall noe jeg kan tenkte meg å prøve fra dette merket i fremtiden! Greit å spare seg for sukker der man kan!

For oss har det hvertfall blitt nok sukker denne uken, er nemlig ikke bare bare å holde seg unna alt det søte når man har besøk. Men nå er det snart en ny måned og det er deilig, for da føler jeg at vi får en ny sjanse til å prøve, og det trengs. Nå derimot skal jeg stelle meg ferdig for en dag med fotoshoots. Jeg har allerede tatt litt andre bilder i dag, men nå er det ut og ta diverse antrekksbilder og filme litt!

Har du prøvd disse dropsene mot hoste og hals før? Hva syntes du om dem? 

// Dropsene er sponset

Plans for the week

 • 27.03.2017, 09:54


Ny uke, nye muligheter! Denne mandagen blir helt klart ikke som mine vanlig mandager, ettersom min kjre lillesster enda er p besk. Hun drar ikke hjem fr i morgen kveld, s det gjr rett og slett denne uken litt annerledes for min del, men det er veldig greit! Det er bare deilig f litt uker som er litt annerledes, for det kan gjerne g litt for mye i det samme snn ellers. Men ja, n er dere vell spente p hvordan denne uken ser ut i forhold til den forrige?

Mandag

Det er mandag, og det er den frste dagen byen faktisk er pen mens ssteren min er her. S vi skal nok helt klart en tur inn til sentrum for litt shopping. Shoppingen blir det nok mest hun som tar seg av, men jeg er veldig flink til vindus-shoppe! Ogs er det jo utrolig gy se hva som er i butikkene om dagen. Jeg er jo faktisk ikke s ofte inne i sentrum (sier jeg n som jeg har vrt der to ganger p litt over en uke..). S det skal nok bli en hyggelig dag! Kanskje jeg oppdaterer med litt bilder fra dagen seinere i dag?

Tirsdag

Denne dagen blir nok ganske rolig, og vi har ikke noe spesielt planlagt. Kanskje jeg jobber litt med skole mens Linn holder p med sitt fr vi finner p et eller annet. Hun drar jo ogs seinere p kvelden, s en deilig middag skal vi ha fr den tid. Men det er litt deilig ha noen dager pne til gjre akkurat hva man fler for ogs. Og denne uken blir det rett og slett en tirsdag, og ikke fredag som det vanligvis er. Eller.. ikke noe spesielt planlagt er vell ikke helt riktig. Linn skal nemlig ta sin frste tattovering tirsdag morgen/formiddag, s det kommer til bli utrolig spennende!

Onsdag

SKOLE! To ukedager er gtt unna, og helt sikkert ikke s mye skolearbeid. Dermed blir nok store deler av denne dagen satt av til skole, skole og atter skole. Om jeg fikk litt hetta nr jeg fikk vite eksamensdatoene? Kanskje litt. Men jeg begynner fle at jeg nrmer meg litt bedre tid, s det er deilig! Jeg m bare jobbe litt til fr jeg fler jeg er der jeg burde vre.

Torsdag

Etter en lang skoledag p onsdag, s starter jeg nok torsdagen med en deilig treningskt. Hva  det blir trene denne dagen tror jeg jeg skal kjenne etter nr dagen kommer. Resten av dagen derimot blir det nok fortsatt mye skole som skal st p planen. Kanskje ta noen bilder til noen blogginnlegg osv. Filmedag trenger jeg ikke sette av denne uken da jeg ligger godt foran skjema. Greit filme flere videoer nr man kan, s fr jeg litt fri fra youtube-jobben innimellom. Noen ganger m det bare bli snn, mens andre ganger skjer det av ren tilfeldighet. Uansett er det litt deilig!

Fredag

Fredagene pleier jo vre de dagene jeg har litt pne til gjre det som trengs, men som jeg skrev tidligere ble dette heller p tirsdagen denne uken. Dermed blir det nok en del skolearbeid denne dagen ogs. Kanskje kjedelig hre at det er kun det jeg skal, men snn er n livet til studenter. Det blir nok ogs en rolig fredagskveld hjemme med pizza til middag og en Harry Potter film p skjermen. Jepp, vi er nok en gang p en ny Harry Potter runde. Vi blir aldri lei!

Lrdag

Kanskje vi skal f til litt venninnetid igjen? Det frister hvertfall ta en cafetur enten p bakklandet eller jah, hvor som helst egentlig. Jeg bare elsker venninnetid p diverse cafeer, s det skal jeg helt klart f til! Ellers blir det nok en rolig lrdag, med kanskje litt rydding av leiligheten. Fler det alltid trengs s er greit f det unnagjort.

Sndag

Sndagene vre pleier vi gjerne holde hellige. Nr jeg sier det s mener jeg at vi planlegger gjerne absolutt ingenting, og gjr nyaktig det vi har lyst til. Enten om det er g en tur sammen, sitte p hver vr pc, se filmer eller serier sammen, osv. Og ikke minst spise deilig mat. Ikke godteri ettersom vi har godteristopp, men deilig mat gjelder like godt p sndag som det gjr p fredag og lrdag her i hus. Ikke ndvendigvis usunt, men godt!

S der har dere det! Det viste seg kanskje ikke vre den mest interessante uken likevell, men snn er det n. Nr man starter uken med to dager fri fra skole, blir det fort et fokus p det seinere i uken. Og det blir nok ikke noe mindre fokus p det frem mot eksamen. MEN jeg skal prve ikke skrive for mye om det. Det er jo kjedelig hre om skole hele tiden, I know. I?ll try my best!

Har du noen spesielle planer for uken? I hvertfall s m du ha en fantastisk en! 

Pastaform med kylling

 • 26.03.2017, 11:44


Det er sndag og vi vet alle hva det betyr n? En ny oppskrift!

I dag tenkte jeg dele med dere en deilig middagsrett som vi (jeg) har hatt litt hekta p i det siste. Jeg digger alt som er i den, og ikke minst den deilige smaken. Den er like god dag nummer to, og anbefales virkelig lage om du er p et stramt studentbudsjett. Det er nemlig en billig rett som varer i to dager om dere er to personer eller mindre. Den holder hvertfall fint til middag i to dager for oss. Den er kjempe enkel s fort du har ftt den inn i fingra. Ikke at den er super vanskelig frste gangen heller, men den blir bare lettere og lettere jo mer man lager den. Men det er vell slik med de fleste nye retter man lager?

Det du trenger er:

1. Grnnsaker ( Vi pleier ha gulrot og brokkoli )    2. Pasta      3. Kylling kuttet i biter       4. Melk og litt mel

Fremgangsmte:

1. Kok opp vann til pastaen, mens du kutter opp en kyllingfilet og grnnsaker. (Se litt an hvor mye grnnsaker dere selv nsker)

2. Ha i en klype med salt og pastaen i vannet nr det koker, og begynn steke kyllingen. Jeg pleier ha litt olje p stekepanna, og blande inn litt krydder i oljen fr jeg tilsetter kyllingen nr panna er varm nok.

3. Brun kyllingen godt, men ikke gjennomstek den helt. Nr den er ferdig kan du sette den til side, mens du lager en jevning. Ta da litt melk i en kjele med 3 ss mel, visp dette klumpefritt fr du setter p varmen. Ha gjerne i litt ekstra melk og kok den opp under omrring. Jevningen kan plutselig tykne ganske fort, men da er det bare tilsette litt mer melk. Denne jevningen skal ha en litt tjukk, men ikke for tjukk. (Og husk! Det er bedre med litt for mye veske i formen enn for lite. Da kan det nemlig fort bli litt trt!)

4. S nr jevningen er ferdig begynner det nok nrme seg med pastaen ogs. Dermed kan du ta begge kjelene av platene, helle ut vannet av pastaen. Og deretter blande alt sammen; Pastaen, jevningen, kyllingen, og grnnsakene. Bland dette godt og ha oppi en ildfast form.

5. Ha et lag med ost p toppen og sett den i en varm ovn p ca. 200 grader. Den kan st i rundt 20 minutter, men det er lurt flge med at det ikke svir seg.

6. Sist men ikke minst er det bare nyte en deilig middag med masse godt i seg!

Skal rlig innrmme at jeg fikk lyst p denne til middag i dag, vi har ikke hatt denne middagen siden forrige uke en gang, s n er det snart p tide igjen. Kanskje til uka kanskje? Mest sannsynelig! Hvis ikke blir jeg ndt til lage den til lunsj. Da blir det plutselig et godt lunsjmltid en dag og middag en annen. Hehe, det ble det den gangen jeg lagde det sist, og da jeg tok de bildene dere ser over her. Men det funker det og! Hvertfall nr man har alt man trenger i kjleskapet!

Har du prvd noe liknende fr, og kunne du evt tenke deg prve denne? 

What I've been loving lately || VIDEO

 • 25.03.2017, 14:25


Just ad a little blue details

 • 24.03.2017, 10:43


God morgen og god helg kjre lesere!

Jeg har selvflgelig klart starte helgen med bli syk. I gr l jeg rett ut med feber, og hadde det ikke srlig godt. Det ble vell ogs bare vrre og vrre utover formiddagen. Hittil i dag har jeg flt meg hakket bedre, og bank i bordet for at det skal fortsette slik. Jeg har ikke tid til ligge rett ut i dag, og jeg fr jo tross alt besk seinere, s sjuk er ikke et alternativ en gang! Jeg hadde egentlig planlagt ta noen antrekksbilder i gr, men det ble ikke bare stoppet av at jeg var syk. Det ble ogs stoppet av snstormen som herjet utenfor vinduet. Jeg mener hvor ble det av den nydelige vren med de behagelige temperaturene vi hadde tidligere i uken?

Heldigvis hadde jeg et siste antrekk p lur fra vi var i London i Februar. Jeg visste ikke helt om jeg nsket publisere de for jeg syntes bildene ble litt gr og kjedelige, men n ble det n slik da. S hper dere hvertfall liker det enkle antrekket.

Selv om man blogger om mote og skjnnhet s er noen ganger det enkleste det beste. Hvorfor ikke vise dere det ogs? Det er jo slik vi alle er. Vi har ikke like gode og inspirerte dager nr det kommer til antrekk, selv ikke motebloggere, hver eneste dag. Men vi pleier som regel bare vise de gode dagene, gjr vi ikke? Dermed har jeg i dag bestemt meg for vise dere et ganske s enkelt og kanskje litt kjedelig antrekk. Jeg har hvertfall noen statement redobber p da, s det hjelper jo hvertfall litt.

Men nei, n m jeg nesten komme i gang med dagens planer, og om du lurer p hva det er s kan du finne ukesplanen min i dette innlegget HER. Det er nemlig ikke lite som str p planen i dag, og det er bare gode ting, s det skal vell vre motivasjon i seg selv til komme i gang? Vi sier det!

Jeg hper dere alle har hatt en fin uke s langt, og at helgen deres blir superbra. Og at dere forhpentligvis slipper enda en vinter, som vi tydeligvis har ftt! Alle dere som har en nydelig vrdag i dag, g ut og nyt det!

Hva syntes du om antrekket og at man ogs viser de antrekkene som kanskje er litt kjedeligere en gang i mellom? 

Clinique Moisture Surge

 • 23.03.2017, 10:16


God morgen alle sammen!

Har dere hatt en fin uke s langt? Selv har jeg hatt en ganske s effektiv en og jeg kjenner at jeg med god samvittighet kan ta helg i morgen ettermiddag. Men det er i morgen, n derimot tenkte jeg dele med dere et lite tips. Dere som har fulgt meg lenge har kanskje ftt med seg at jeg sliter en del med trr hud. Spesielt over kinna, mellom yenbryna og rundt nesa florerer trrheten. Det aller verste er nok rundt nesa. Men i dag skal jeg komme med et lite tips til dere som sliter med noe av det samme.

For en mnedstid siden kjpte jeg DENNE gel-kremen fra Clinique. Den heter Moisture Surge, og bare navnet gir jo helt klart et lite hint om hva den vil gjre med huden din. Den vil helt klart tilfre fuktighet og gjre den silkemyk. Frste gang jeg brukte den ble jeg faktisk sltt i bakken av hvor myk huden i resten av ansiktet mitt ble. Selvflgelig, n ble jo ikke de trre omrdene borte over natta, og de er for den saks skyld ikke helt borte enda heller. Men jeg merker ekstrem forskjell fra fr og etter jeg begynte med denne gel-kremen.

Jeg var s trr at jeg hadde flak med hud og sr rundt nesa mi, og det var kjempe vondt. Sminka satt heller ikke noe fint i dette omrdet, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjre. Men nr jeg s denne kremen, tenkte jeg at det hvertfall ikke kunne skade prve den ut. Og jeg angrer ikke et sekund! Denne funket hvertfall bra for meg, men hvis du er hakket vrre eller noe lignende, s finner du ogs en som heter Moisture Surge Intense HER. (Jeg bruker den forresten hver morgen og hver kveld.)

Selv kjpte jeg denne kremen i Spania, i et hp om at den skulle vre billigere der. Ikke at den var det for HER hos NordicFeel var den billigere enn det jeg kjpte den for. NordicFeel har ellers et veldig godt utvalg p hudpleie, da ogs til en veldig god penge. P noen av produktene str det til og med hva de blir solgt for i butikkene, mens deres egen pris er hakket lavere. Det skader helt klart ikke! Jeg vet hvertfall hvor jeg m bestille neste gang nr jeg gr tom for denne kremen. Noe som muligens ikke er s lenge til..

Sliter du med noe liknende av det jeg gjorde? Hva slags krem bruker du for f fuktighet i ansiktet? 

This jacket though....

 • 21.03.2017, 10:56


Nok en dag med skinnende sol, nr det egentlig er meldt regn. Det gjr ikke annet enn godt p humret alts! For en uke dette skal bli, uansett hva vret er de neste dagene! Jeg kjenner jeg kribler etter komme meg en tur ut i det fine vret, fr det eventuelt snur. Det ser virkelig helt fantastisk ut med skyfri himmel, sol og sm skudd p trrne utenfor. Det er virkelig vr, kjre dere! Vi har til og med kjpt inn enda et par pskeliljer slik at vi faktisk kunne ha noen i stuevinduet ogs, og det ble s fint!

Planene ble litt forandret i dag, jeg skulle egentlig ha en filmedag i dag, men det blir rett og slett flyttet til i morgen uten at det blir noe problem. Jeg kjenner at jeg rett og slett vil fokusere litt ekstra p skole fr jeg fler jeg kan ta meg den ene dagen fri for filme. Jeg fikk nemlig eksamensdatoene mine i gr, og nr den jeg fler jeg er minst klar for er allerede helt i starten av Mai, mens den andre ikke er fr i Juni fikk jeg litt sm hetta. Dermed blir det skolejobbing for alle penga i dag. Og en gtur da, en gtur i det nydelige vret!

Jeg virkelig digger denne jakka jeg har p bildene. Jeg syntes den er s annerledes at den rett og slett blir kjempe kul. Jeg elsker armene p den, og nedre halvdel av jakken er dekket av fuskepels, og det gjr s mye ekstra til et ellers kjedelig antrekk. For et r siden hadde jeg nok aldri brukt spass med penger p et plagg som er spass out there, men selvtilliten har nok kt noen hakk nr det kommer til stilen min. Det er ikke alltid det blir like bra og det kan jeg se selv. Og selv om denne jakken ikke akkurat passer til alt i garderoben min, s var den absolutt verdt det. Og den var jo ikke super dyr, det var den ikke! Kommer an p hvem som ser tenker jeg.

Dette var antrekket mitt p sndag og jeg nsket ikke annet enn noe som var enkelt og komfortabelt, og det var akkurat det dette antrekket var. Enkelt, komfortabelt, men samtidig litt stilig med jakka og statement redobbene! Jeg har ogs, som dere kanskje ser, ftt litt hekta p krllete hr. Jeg har mine perioder hvor jeg elsker det og andre perioder hvor jeg ikke gidder gjre noe med hret, men n er det en god krlleperiode. Det er nok mest fordi jeg har funnet en god og effektiv mte f en avslappet, men samtidig fin look.

Og nr vi frst er inne p beauty talk ? jeg driver og planlegger en del skjnnhetsinnlegg som skal legges ut i lpet av den neste mneden. Men jeg lurer litt p hva det er dere er mest interessert i hre om? Om det er sminke, hudpleie, hr, noen spesielle merker, osv. Jeg nsker veldig gjerne tilbakemelding, enten i kommentarfeltet eller p melding. Da fr jo dere delta litt i hva som kommer ut p denne bloggen og!

Men jeg hper dere fr en strlende tirsdag, og hva syntes du om sndagens antrekk? 

Plans for the week

 • 20.03.2017, 11:21


God morgen og god mandag kjære lesere!

Jeg tenkte jeg kunne starte denne uken litt annerledes enn jeg vanligvis pleier. Jeg tenkte at jeg i dag kunne dele med dere hvordan planene mine for uken ser ut. Dere får jo stadig litt innblikk i livet mitt enkelte dager, når jeg skriver om det. Men jeg tenkte det kanskje kunne være litt morsomt å dele med dere alt jeg vet jeg skal denne uken allerede på denne mandagen. Planer forandrer seg og ting må kanskje flyttes på etterhvert, men det er hvertfall slik uken min ser ut denne mandags formiddagen.

Jeg håper dette er noe som hvertfall kan være litt interessant for oss overnysgjerrige mennesker! Også får dere jo se litt hvordan jeg legger opp ukene mine.

Mandag

Mandager pleier for meg å enten være veldig travel eller veldig rolig. I dag er det nok en litt mer rolig start på uken, og jeg kjenner at det ikke gjør noe. Jeg skal rydde og vaske litt der det trengs, men leiligheten ser faktisk ganske så fin ut, så er ikke mye som må gjøres. Kanskje tørke litt støv her og der, og ta oppvasken på kjøkkenet. Ellers blir det å jobbe meg ferdig med et kapittel i Sosiologi, planlegging av uken (som jeg forsåvidt gjør mens jeg skriver dette innlegget), laste opp onsdagens video på youtube, og sist men ikke minst må også ukeshandelen bli gjort! Det er lenge siden vi faktisk har fått gjort ukeshandelen på en mandag, men det får vi søren meg i dag!

Tirsdag

Trening står på planen first thing denne tirsdagen. Hva som skal trenes aner jeg ikke enda, men jeg mistenker at det kanskje blir en liten hardøkt på sykkelen. Selv om jeg syntes spinningen var super fæl på torsdag forrige uke, så er virkelig motivasjonen der til å bli bedre! Dette blir også ukens filmedag, og skole blir gjerne lagt på hyllen denne dagen. Jeg skal filme to videoer, og gjerne få redigert minst en av dem. Men det blir gjerne begge når jeg først er igang. Det blir også litt annet bloggarbeid da jeg har diverse nye samarbeid rundt hjørnet. Så det blir utrolig spennende!

Onsdag

Onsdag blir en rolig studiedag etter en travel tirsdag. Sosiologi står også på planen denne dagen, og nok et kapittel skal jobbes gjennom. Det nest siste kapittelet faktisk, så snart er det den siste gjennomgangen før eksamen står for tur. En av videoene som ble filmet på tirsdag skal også lastes opp denne onsdagen, slik at den ligger klar for publisering på lørdag. Også satser jeg på å få tatt noen antrekksbilder til et innlegg nærmere helgen!

Torsdag

Dette er heller ikke en veldig spennende dag, da dagen skal starte med trening før jeg skal fokusere litt på historie igjen. Må jo ikke bare jobbe med ett fag, jeg har jo faktisk eksamen i to!

Fredag

Fredag derimot. Fredag gleder jeg meg veldig til! Jeg skal denne dagen bake min kjære mormors sjokolade langpannekake. Jeg får en venninne på besøk til middag og vi skal kose oss med både middag og kake som dessert. Jeg tror det blir en utrolig koselig kveld. Men ellers på dagen så bruker jeg gjerne fredagene mine på det jeg føler jeg ikke fikk gjort tidligere i uken. Enten om det er noe bloggmessig, eller om det er at jeg føler jeg må jobbe mer med skole osv. Fredagene mine pleier altså å være veldig åpne!

Lørdag

Lørdag blir det nok som vanlig en rolig start på dagen. En deilig frokost før litt rydding og vasking av leiligheten står for tur. Denne gangen en ordentlig vask av både kjøkken, gulv, og bad. Vi får nemlig seint lørdag kveld besøk av lillesøsteren min fra Spania. Og uansett hvem det er vi får besøk av så liker jeg at det ser litt mer ordentlig ut når de kommer. Dermed litt småvasking på forhånd. Også blir det selvfølgelig å møte henne på busstoppet nede på Solsiden!

Søndag

I og med at søsteren min kommer såpass seint på lørdag tenker vi at søndagen skal bli ganske så rolig. Vi gidder ikke å stresse, og vi tar morgenen og formiddagen med ro. Det blir nok en tur bort på Bakklandet om været er på vår side. Kanskje vi til og med kan sitte ute og ta oss en kopp kaffe? Det hadde vært veldig deilig. Og på kvelden så blir det nok enten en tur på kino eller en film her hjemme. Kommer litt an på hva vi føler for, så vi får se!

Men det er hvertfall slik min uke ser ut for øyeblikket. En god blanding av skole, youtube, blogg og sosialt. Bloggarbeidet kommer jo i tillegg til alt annet hver dag, for der tar jeg ikke pause, men jeg gadd likevell ikke å skrive at jeg måtte blogge hver dag. Det vet dere jo mest sannsynlig fra før av!

Dere ser også kanskje at ukene mine ikke er de mest spennende, men når man studerer fulltid og har to «jobber» så går det mye tid til det. Men denne uken har jeg jo faktisk satt av en kveld til jentekveld, OG vi får besøk av lillesøsteren min. Så denne helgen vil det jo faktisk skje litt, noe som er litt gøy. Det kommer til å skje litt neste uke også, så kanskje jeg skal prøve å starte den uken på denne måten da og?

Hva tenker du? Liker du slike innlegg som dette? Og skal du noe spesielt denne uken? 

Lemon Loaf || VIDEO

 • 19.03.2017, 12:19


Fy sren for en sndag dette kommer til bli! Nr man vkner til at solen skinner, og det egentlig er meldt overskyet og kanskje regn. Det er det vanskelig og ikke smile! Jeg sitter ogs her i treningstyet og er klar for en styrke kt her hjemme i stua s fort dette innlegget er ute. Jeg skal helt klart avslutte uken p beste vis. For senere i dag kommer ogs Elinor p kake og te, s det blir utrolig koselig! Vi hres sikker skikkelig gamle og kjedelige ut, men vi er begge super glad i te, og nr jeg har denne fantastiske sitronkaka i kjleskapet s blir det fort et par stykker ved siden av.

Jeg lagde sitronkaka p fredag, og det var frste gang jeg prvde det. Det gikk egentlig helt fint og den ble super bra, helt til jeg skulle ha den ut av formen. Det ville den rett og slett ikke. S hele kaka gikk i opplsning. Ikke fordi den var trr eller understekt; den var nemlig veldig fin. Jeg hadde bare tatt det dumme valget smre brdformen istedet for ha bakepapir. Og i og med at oppskriften skulle vre i en video denne uken, mtte jeg jo lage hele kaken p nytt slik at jeg fikk tatt bilder og filmet en fin kake. Er jo ikke fristende lage en kake som gikk i opplsning? Men jeg hper hvertfall dette ser hakket mer fristende ut!

Oppskriften finner du i denne korte og fine videoen:

Grunnen til at jeg ville vise dere oppskriften i en video denne uken er fordi jeg ville prve noe nytt for disse sndags-matinnleggene, og fordi jeg hadde planlagt en bakevideo som skulle ut p youtube. S da gikk jo det rett og slett hnd i hnd! Det kunne ikke passet bedre.

Kaken(e) ble hvertfall kjempe gode og Mathias har bestilt de igjen allerede til uken, men det fr vi n se p. Nr vi har inngtt en avtale p godteristopp i en mned, er det ikke akkurat det beste lage kaker hele tiden. MEN jeg skal lage en kake neste helg. Da kommer nemlig lillessteren min p besk fra Spania, og da tenkte jeg at jeg kanskje skulle lage min kjre mormors sjokolade langpanne kake. Den er helt fantastisk. S et par stykker av den skal vi f lov til spise, selv med godteristopp!

Men jeg hper dere kanskje ble litt fristet til lage dere en sitronkake! Jeg syntes det er S godt selv, og det passer seg jo veldig i og med at vi er p vei inn i psketiden. Pskeliljene er allerede p plass som dere vet, og jeg elsker det! Denne kaken er super enkel, tar kun noen minutter slenge sammen, fr den lager seg helt selv i ovnen. Enklere blir det ikke rett og slett!!

Kunne du tenke deg prve denne? Og nsker dere noe spesielt nr det kommer til mat innleggene p sndagene? Noe du vil jeg skal prve ut for deg? 

I've got a plan!

 • 17.03.2017, 17:44


Tiden har virkelig flyet fra meg i dag! Okei, jeg skal innrmme at det var en ganske rolig start p dagen i dag, ved at jeg dro meg litt for lenge i senga. Men det er ikke det som har stjlet timene ut av dagen min i dag. Det er det rett og slett filming av bakevideoen min som har gjort. Alt gikk ikke helt etter planen og jeg mtte starte helt fra bnn av igjen nr kaka egentlig var ferdig. Ikke veldig motiverende, og det var ganske s vanskelig holde positiviteten oppe akkurat da. Men kake nr. 2 ble faktisk enda bedre enn den frste, s det endte ganske s bra, og jeg er super fornyd med resultatet! Mathias var ganske glad for at jeg mtte lage to, for da ble det jo faktisk mer  kake p han. Men tror heller jeg skal invitere en venninne p kaffe/te og kake p Sndag, slik at vi ikke spiser opp alt p egenhnd!

Men jeg stresset litt med faktisk f denne kaken bra av to grunner. Nr. 1 ? Jeg mtte ha et ferdig resultat til videoen min som skal opp i morgen tidlig. Og nr. 2 ? Jeg har lyst til starte med en fast dag i uken hvor jeg blogger om mat og oppskrifter. Forrige sndag startet jeg jo med blogge om DENNE fantastisk kyllingsalaten (som du absolutt burde smake om du ikke har gjort det enda), ogs tenkte jeg fortsette med det. blogge om mat generelt p sndager! Enten det er lunsjretter, frokostretter, kaker, middager, mellommltider osv. Jeg har lyst til avslutte uken deres hver uke, men en inspirerende oppskrift som du kanskje kan prve deg p den kommende uken.

Lp ut for ta bilder midt mellom regnbygene i dag, men det funket fjell det, s her har dere alts denne fredagens antrekk!

Jeg vet hvertfall jeg syntes det er gy og ikke minst inspirerende se hva bloggerne jeg flger lager til middag, lunsj og kaker. Selvflgelig ikke hver dag, men en oppskrift av forskjellige ting en gang i uken tror jeg kan bli ganske bra. Jeg har allerede planlagt at sndag neste uke skal det komme ut en middagsoppskrift som jeg absolutt elsker! Men denne helgen har dere en fantastisk kake og se frem til. Og selv om videoen kommer ut p youtube i morgen, s betyr ikke det at sndagsinnlegget kommer ut p lrdag istedet. Neida, da fr dere vente til sndag! S skal dere selvflgelig f en annen oppdatering her inne fra meg i morgen. Jeg skal ikke la det st helt stille!

Ellers vil jeg jo prve ha helst to antrekk per uke fremover. Denne uken er hvertfall i boks n, og s fr vi se hvor lenge jeg faktisk klarer holde det. Men jeg har troa! Jeg er veldig inspirert til andre innlegg om dagen ogs, s plutselig har jeg s mange planlagt at det fort kan komme to innlegg p en dag, men det er vell ikke krise, er det det?

S der har dere det! En liten plan for hvordan jeg legger opp bloggukene mine for tiden. Helst to antrekk i uken, og oppskrift p et eller annet p sndager. S kommer selvflgelig skjnnhet, interir og reising i tillegg til det. Jeg tror det er en god plan og jeg gleder meg til fylle ut litt mer av mat-kategorien igjen!

Men n hper jeg dere fr en fantastisk fredag videre og at dere har hatt en fin start p helgen! Hva syntes du om planen min for bloggen fremover, og hva syntes du om antrekket p bildene? 

Let's go to the gym!

 • 16.03.2017, 13:27


God dag alle sammen!

Det er torsdag og det er snart helg, s heng i! Selv startet jeg dagen min p treningssenteret. Eller retteresagt p min aller frste spinngtime p flere r. Jeg husker den tiden da jeg gikk p ungdomsskolen, jeg hadde skikkelig hekta p spinning og var med p timer hver eneste uke. Jeg syntes det var s gy og jeg likte det at jeg presset meg selv s hardt. I dag derimot. Det var ikke gy! Haha, huff, jeg trodde jeg hadde harde intervaller fra fr av, men denne jeg hadde i dag, den var ekstrem! Jeg hadde vell egentlig ikke s mye forventninger fr jeg gikk inn, men fy sren.. S fort vi var i gang kjente jeg at dette skulle bli en hard halvtime!

Jeg var nemlig p en spinningstime som het IntervallSpinn 30. Det vil si Intervall spinning i 30 minutter. Og det var helt klart 30 aktive minutter p sykkelen, ikke at det ikke var noe jeg forventet. Jeg har jo vrt p spinning fr. Men jeg ser jo hvertfall n at det er bare fortsette slik at jeg faktisk fr opp formen noen hakk. Det er garantert et behov jeg har, og det kjente jeg godt underveis i denne timen. I avslappnings periodene som var p 1:30 minutt, instruktren hadde ftt pulsen ned i 125, mens jeg fortsatt hadde en puls p 170! Skummelt!

Dermed tror jeg faktisk at jeg skal gjre torsdagene til min faste spinning dag. Trenger helt klart en effektiv mte f opp formen p, og denne kten hver torsdag er et veldig godt alternativ. Jeg kan ogs kombinere den med en styrketime p 45 minutter etter nr jeg kommer i litt bedre form! Jeg fikk alternativet i dag ogs, om jeg ville bli med, men jeg var ferdig! Ogs kjente jeg at forkjlelsen fortsatt sitter litt i kroppen, s presse meg selv for hardt, det var ikke noe jeg ville i dag.

Men da har vi planen i boks dere! Perfekt! Jeg er ikke super gira p dra tilbake p den timen, men jeg er gira p komme i bedre form, s da er det bare det som m til.

Liker du spinning? Hva slags timer liker du best g p, eller er du mest p egentrening? 

Addicted to traveling? Is that a thing?

 • 14.03.2017, 09:04


Hvorfor er det s gy med antrekksbilder i utlandet? Det er noe med det at man har nye omrder, nye bakgrunner og rett og slett ny inspirasjon! Jeg elsker se antrekksbildene jeg har tatt mens jeg er ute p reiser. De gir meg merkelig nok en helt annen glede nr jeg ser tilbake p dem, enn om jeg har tatt de rett borti gata eller nede p solsiden. Det er flere minner som ligger bak bildene, enn det at jeg drar Mathias vekk fra pc?n for ta noen bilder en dag. Det er nok mest det, men s er det jo ogs s inspirerende finne nye plasser man kan ta bilder. Jeg m rett og slett bare bli flinkere til pne ynene mine for nye alternativer her i omrdet. Trondheim er jo en vakker by, med mange muligheter. Jeg drar bare ikke nok nytte av den!

Men n kommer det nok ikke til bli lite antrekksbilder fra utlandet dette ret. Jeg startet jo 2017 med ca. null antall reiser planlagt, og n sitter jeg n her i starten av Mars og har allerede vrt p to utenlandsreiser. En tur til London og en tur til Alicante, som dere helt klart har hrt nok om frem til n. Men det jeg ville snakke om n, var reisene som n er planlagt videre fremover. Det har nemlig vist seg bli noen!

Den neste reisen vr er om litt under en mneds tid. Vi skal nemlig en tur srover til familien min i pskeferien for feire at pappa fyller r. Og samtidig, retteresagt dagen fr pappa fyller alts Mathias r. S vi fr nok ta en skikkelig bursdagsfeiring den helgen vi er der! Vi skal vre der i en uke, og stopper innom Amsterdam p vei hjem, s vi har faktisk en hel ettermiddag og kveld i Amsterdam fr vi reiser videre hjem dagen etter. Mathias har jo ikke vrt og beskt familien min i Spania tidligere, s han har jo litt ta igjen av opplevelser, men det skal nok bare bli gy!

Neste reise etter det er forelpig en som fortsatt er litt usikker. Dette er rett og slett fordi det er midt i eksamensperioden. Lillessteren min vil nemlig ha meg med til England en helg, og da en spesifikk helg p grunn av noe som skjer i den byen vi drar til. MEN jeg fr ikke eksamensdatoene mine fr den 20 Mars, s jeg vet ikke om jeg kan eller ikke fr det. S om det passer seg og at jeg har eksamen en eller annen gang fr den spesifikke helgen blir det en helgetur til England i Mai.

Det blir ogs kanskje en tur til Budapest i Juni, og i Juli blir det Kroatia med familien til Mathias. S jeg kan med hnden p hjertet si at det blir et ganske s bra reise r for min del. Og jeg gleder meg kjempe masse til alt jeg skal f oppleve av nye, og gamle og kjente plasser.

Jeg og Mathias har faktisk planlagt en reise nordover p seinsommeren en gang ogs. Mathias har nemlig lenge hatt et stort nske om dra til Lofoten, s da blir det rett og slett det n i r! Satser p at vi begge fr jobbet en del i sommer, slik at vi kan ta oss rd til det. Jeg mener, det er ikke billig leie bil og kjre oppover mot Lofoten! Men det blir nok helt sikkert en fantastisk tur om vi fr det til. Noe jeg absolutt hper at vi gjr.

Men jeg m jo si at det er ganske imponerende starte ret med null planlagte reiser, og n to og en halv mned senere sitter jeg med to gjennomfrte og fem til som kan skje. Da kun litt over halvveis inn i ret! Noen er litt mer usikre enn andre, men 3 av dem blir det garantert. Haha, vi fr se om det blir noe til hsten. Det er nok ikke sikkert i og med at det blir s mye annet tidligere i r, men n er jo hsten den vrste tiden bo i Trondheim p. S kan hende jeg m rmme litt srover i r og, vi fr se!

Har du noen reiser planlagt for resten av ret? Og hvor er din absolutte drmmedestinasjon? || Og hva syntes du om antrekket og bildene? 

New in; Interior

 • 13.03.2017, 11:49


God mandag kjre deg!

Jeg sitter n her foran iMacen, stl som bare det og klar for en ny uke. I utgangspunktet skulle jeg jobbe litt med skole i dag, fr jeg skulle filme et par videoer. Men jeg tror jeg faktisk skal velge og kun fokusere en god del p skole i dag. Jeg fler dette er en effektiv dag jeg kan f mye ut av, og da vil jeg f mye ut av skolearbeidet. Filme kan jeg gjre i morgen! Noen ganger merker man bare at det man har planlagt for dagen, ikke er den beste bruken av tiden. Men da er det s innmari deilig og kunne tenke p at det faktisk ikke er s farlig om ting ikke gr helt som planlagt.

P fredag derimot da hadde jeg en voldsomt effektiv dag, noe du kanskje s om du flger meg p instagram (jeg er ram p instastories noen dager!). Og jeg fikk til og med presset inn en tur p postkontoret hvor blant annet denne M-koppen fra DesignLetters l og ventet p meg. Jeg delte jo med dere en liten nskeliste nr det kom til interir HER en tid tilbake, og der var bde M-koppen og kjkkenhndkle jeg fikk i posten sist fredag. Deilig og unne seg litt man nsker seg innimellom! Og ikke minst s syntes jeg det ble S fint med pskeliljer plantet i koppene. De str og pryder kjkkenvinduet og jeg blir like glad hver gang jeg ser dem st der.

Det gjr virkelig noe med helheten p kjkkenet og det er nok det jeg liker aller best med de. Ogs er det jo gy se at s mange blomster er kommet allerede, og at det fortsatt er mange p vei. Disse bildene tok jeg p fredag, s det er en god del mer blomster p dem n enn den dagen koppen kom.

Jeg har fortsatt noen andre smting jeg nsker til kjkkenet fr jeg fler det blir komplett og akkurat slik jeg ser det for meg. Men som student har man ikke allverdens med penger, s jeg m prioritere litt annet i frste omgang, men snn er det! N er det hvertfall blitt litt vr/pske p kjkkenet, og jeg er storfornyd med bare det!

Hva syntes du om ha blomster i Designletters koppene? Og nsker dere mer interirsnakk fra min kant? Og er det flere enn meg som sakte, men sikkert begynner f vren/psken i hus? 

The perfect lunch meal!

 • 12.03.2017, 10:00


De siste ukene har vi vrt rimelig hekta p noen spesielle retter. Og jeg tenkte at jeg kunne dele de med dere, en etter en. Og i dag ville jeg dele med dere noe som er perfekt til middag, eller til lunsj i et par dager. Det er nemlig en kyllingsalat med pasta. Den er super enkel lage og du kan selvflgelig lage din helt egen vri, men denne jeg har laget under her, er den vi har hatt hekta p. Bde denne uken og forrige lagde jeg opp en ganske stor bolle, og fordelte det deretter i mindre beholdere. Det frte da til at vi ikke bare hadde en fantastisk lunsj den dagen jeg lagde det, men ogs dagen etter. To dager med kyllingsalat for to personer til en ganske billig penge og ganske s sunt i tillegg, er ikke vrst!

Det er hvertfall bedre for meg som gjerne kan bli fysen p usunne ting om jeg vet at jeg ikke har noe annet godt i kjleskapet. Men de dagene jeg vet jeg har dette ferdig laget i kjleskapet s fr jeg faktisk heller lyst p dette, enn boller og andre usunne ting. Og bare det at vi har ingrediensene hjelper meg mye. Det er faktisk lettere for meg ta meg den ekstra tiden p lage alt sammen, enn spise noe usunt. Mye fordi:

1. Det er billigere spise noe du allerede har enn dra p butikken og kjpe noe nytt.

2. Og hvis man drar p butikken kan det gjerne bli hakket for usunt. Misforst meg rett, enkelte dager er man svakere enn andre, men jeg er hvertfall glad for at jeg syntes det er lettere legge inn den ekstra innsatsen for holde seg mer sunn i hverdagen!

Dette gjr du:

 1. Kok opp vann, ha i salt og til slutt ha i pastaen.
 2. Kutt opp grnnsakene du vil ha i salaten (vi pleier bruke salat, tomat og agurk) og kyllingen

  (TipsDu fr perfekt mengde kylling om du kjper hos Bunnpris til 25 kr.)

 3. Ha i olje og krydderet du vil bruke p kyllingen i en panne. Vi pleier bruke et krydder som heter Allround krydder. Nr panna er varm nok er det bare steke i vei og evt tilsette mer krydder om det trengs.
 4. Nr kyllingen er ferdig stekt er nok ogs pastaen ferdig. Sett da pannen med kylling til side, hell ut det varme vannet av pasta-kjelen, ha nytt kaldt vann oppi og hell det ut igjen (Gjerne gjenta dette et par ganger. Dette er for at pastaen ikke skal stivne nr den blir kald.)
 5. Sist men ikke minst s er det bare blande alt sammen. Nr vi skal spise salaten pleier vi ogs ha litt pepper og olivenolje p slik at vi fr enda litt mer smak, men det er selvflgelig opp til enhver. Men p denne mten fler vi ikke at vi trenger dressing, noe som er vinn vinn!

Og det var rett og slett det! Dette er perfekt lage slik at du enkelt kan ta det med deg p skole eller jobb. Mathias liker hvertfall veldig godt at jeg lager det, for da er det lettere for han ta meg seg mat p skolen, noe som resulterer i at han selv bruker mindre penger. Men jeg kan jo skjnne at det er lite motiverende og ta med seg trre brdskiver med ost eller lignende. Om du ogs er slik s anbefaler jeg sette av en kveld og lag opp en stor bolle med slik salat. Er det bare til deg s fr du jo noen lunsjer. For meg og Mathias holder det til en lunsj hver i to dager, dermed har du plutselig 4 ferdiglagde lunsjer for uka.

Perfekt! Det er ganske s sikkert mye mer konomisk, ogs er det nok mest sannsynlig hakket sunnere enn det du hadde valgt om du kjpte mat i kantina eller p butikken i lunsjpausen. S jeg hper hvertfall at dette var et godt tips til dere som trengte litt ny inspirasjon. Vi kan hvertfall anbefale det!

Pleier du lage opp litt lunsj, eller er du en av de som gjerne kjper mat p skole/jobb? Og hrtes dette ut som noe du kunne tenke deg prve? 

Pink, black n' grey!

 • 10.03.2017, 11:23


God morgen, og endelig kan jeg si det; god helg!

Planen var egentlig starte dagen p treningssenteret allerede kl 9 i dag, men slik endte det da ikke. Jaja, snn er det. Jeg har nok gjre i dag, s treningen fr heller vente til i morgen. Men det er fredag dere, og det er helg. Solen skinner til og med i dag og! Vi har virkelig hatt en knallfin uke den uken her, og jeg kunne ikke vrt mer fornyd med det selv om jeg ikke har vrt helt i form med tanke p migrenen tidligere i uken. Bare det at jeg ser det er en nydelig bl himmel med en stor sol p seg blir jeg mer enn fornyd!

Og nr vi frst er innom det med migrene, s ble disse bildene tatt p onsdagen. Jeg hadde flt meg fin hele formiddagen, men nr disse bildene ble tatt hadde migrenen desverre begynt komme kraftig tilbake. Derav grunnen til at jeg ser s trtt ut. Og gjett om det bar rett hjem og legge seg nr bildene var tatt. Da var jeg ferdig.

Men jeg ville bare s veldig gjerne vise dere dette antrekket. Jeg flte meg nemlig skikkelig bra i det og da er det jo gy vise det litt frem. Ikke at jeg s s mye annet enn bleik ut i den toppen med denne bakgrunnen, men det fr s vre. Det er ikke mange mter jeg  har kunnet ftt noe sol p kroppen i det siste. Selvbruning fler jeg bare delegger alle klrne mine og solarium er det ikke snakk om en gang! S da viser jeg heller stolt frem hvor bleik jeg er frem til vrsolen varmer nok til at man kan sitte litt ute igjen! Og jeg er jo helt klart ikke alene om ikke vre brun p denne tiden av ret, s jeg skal rlig innrmme at jeg ikke bryr meg s mye om det ser ut som toppen og huden min gr i ett. Det er jo egentlig bare komisk. Haha!

Det er fredag, og det betyr gjerne en dag med filming for min del. Men frst skal jeg f gjort unna litt oppgaver i Sosiologi, slik at jeg fr levert inn dem fr helgen virkelig er i gang. Og etter det skal resten av morgendagens youtube video filmes, for s at jeg skal redigere den og laste den opp. I ettermiddag skal jeg ogs mte Elinor for et glass vin, kanskje vi fr sitti litt i solveggen p solsiden, det hadde vrt deilig! Ogs blir det filmmaraton, vin og god mat med min kjre i kveld. Dette kan jo rett og slett ikke bli annet enn en god dag!

Jeg hper dere ogs fr en bra start p helgen og at dere gjr akkurat det dere har lyst til! Har du noen spesielle planer for denne helgen? 

Flowers always make everything better!

 • 09.03.2017, 12:19


God torsdag og snart god helg!

For en uke dette har vært. Mandagen startet så bra og jeg fikk gjort så mye og følte at dette skulle bli en ordentlig bra og effektiv uke. Tjah, det var helt til migrenen inntraff Tirsdag morgen. Så både Tirsdag og i går lå jeg rett ut med migrene store deler av dagen. Eller, jeg følte meg bra i går frem til litt utpå ettermiddagen, da smøg migrenen seg tilbake. Men det positive er at jeg og Mathias fikk hvertfall tatt ferdig vårrengjøringen her i leiligheten før jeg lå rett ut resten av dagen. Nye tulipaner kom det også i hus, og til og med årets første påskeliljer er på plass på kjøkkenet. Gleder meg så mye til de blomstrer! Blomster gjør meg så enormt glad og løfter humøret mitt med en gang jeg ser dem. Så det er ikke annet enn positivt å ha noen i hus!

Disse blomstene er nok de jeg hadde forrige uke, og de holdt seg så fine i en hel uke. Og det syntes jeg er ganske så bra. Ikke at jeg vet helt hva som er normalt når det kommer til tulipaner, men når det står at det kun er en 5 dagers garanti, så forventer jeg ikke at de er super fine i en hel uke! De kjøpte jeg på Floriss på Solsiden, mens denne uken prøvde jeg meg på å kjøpe noen fra Rema 1000 i og med at de hadde tilbud på dem den uken her, men er ikke like imponert. Jeg måtte faktisk kaste noen allerede i dag tidlig.. Men de som står igjen nå, de står veldig fint, så satser på at de hvertfall holder gjennom helgen!

Jeg har så veldig en fredagsfølelse i dag, og dere vet vell alle hvor fælt det er? Men det er ikke fredag og helg enda, så jeg får vell snu nesa mot skolebøkene. Ble jo ikke akkurat mye lesing etter innlegget på tirsdag og ikke i går heller. Så har en god del å ta igjen før jeg kan ta helg. Og jeg må nok kanskje jobbe litt gjennom helgen og, jeg kjenner eksamensnervene begynner å komme allerede og det er ikke bra. Så da er det greit å komme seg gjennom stoffet slik at jeg får gått skikkelig igjennom det jeg føler jeg må gå mer gjennom. Og jeg roer meg forhåpentligvis litt mer når jeg får eksamensdatoene den 20. Mars. Eller, jeg roer meg nok ikke om jeg finner ut at eksamen er i slutten av April. Da blir jeg nok ikke mindre stressa. Men jaja, det får jeg heller ta når den tid kommer!

Og som dere kanskje skjønner er tankene litt all over the place i dag, litt som denne bloggposten. Men slik er det noen ganger. Følelser og tanker er ikke alltid like lett å kontrollere, men jeg prøver så godt jeg kan.

Jeg håper dere hvertfall får en veldig fin torsdag og ikke minst at dere har hatt en fin uke så langt! Og er det flere enn meg som har en kjærlighet til det å ha blomster i hus? 

Getting that spring feeling

 • 07.03.2017, 12:15


God tirsdag kjre lesere!

Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er sitte her etter en morgen tilbake p trening. Jeg fler det er evigheter siden sist jeg var en tur innom treningssenteret, og det er det vell egentlig og, i og med at det er litt under tre uker siden jeg dro til London, og etter det s har jeg jo vrt sjuk. Men n er jeg endelig p vei tilbake, og det kjennes kjempe godt! N derimot tenkte jeg vise dere antrekket mitt for den nydelige sndagen vi hadde i helgen. Vi har virkelig vrt heldige med vret i det siste!

Som jeg nevnte i et innlegg tidligere fant jeg rets vrjakke den siste dagen i Alicante, og det er nettopp denne dere ser p disse bildene. Den er fra Mango og var s og si akkurat det jeg lette etter. Denne mango butikken var en outlet butikk, s ikke vet jeg om det var fjorrets eller hva det var, men fornyd ble jeg hvertfall. Jeg har lenge hatt lyst p en beige kpe, men syntes det var for grent kjpe en varm kpe n nr det sakte mens sikkert begynner g mot vr. S da nr jeg fant denne istedet visste jeg det var meant to be!

Jeg virkelig elsker de nye Nike skoene mine ogs. De trenger nok en vask igjen ganske snart i og med at de gangene jeg landet p Vrnes bde fra London og Spania forrige mned, sndde det. Og det vil si at det er sludd og vtt ved solsiden, som igjen gir skitne joggesko. Men heldigvis er det veldig lett fikse med en vask, og en vask skal de helt klart f fr vren er her for fullt. Det er innmari fint med lyse joggesko, men det kan vre en utfordrende ting til tider og. Negative trenger man ikke vre om lyse sko av den grunn, som sagt det er ganske s lett f vasket dem fine og rene igjen!

Men n m jeg nesten f spist litt mat fr Historie str p studieplanen. Fr satse p at energinivet gr opp med litt trening unnagjort. Det hadde ikke gjort noe det. Men jeg hper dere alle fr en nydelig dag og at dere gjr absolutt det beste ut av den.

Hva syntes du om antrekket? Og har du funnet rets vrjakke enda? (Om ikke kan det komme en fristende post om det snart!)

When it comes to my lips...

 • 06.03.2017, 10:24


I only use the best!

Det er jo ingen hemmelighet at som blogger og youtuber m man ha en viss interesse for bde mote og skjnnhet. Hvertfall den type blogger og youtuber jeg selv er. Og jeg setter pris p det se bra ut bde nr det kommer til hjelp fra sminke eller klr. Klesstilen min har forandret seg mye det siste ret, og den er vell fortsatt litt i forandring. Man kan ikke akkurat bytte ut klesskapet over natta. Men nr det kommer til sminke s er jeg ganske nytral av meg. Jeg gr mye for de samme type fargene bde over ynene og p leppene mine. Og det har ikke forandret seg s mye med rene, men nye produkter finner jeg alltids, og da ikke minst nye favoritter.

For yeblikket er jeg veldig opptatt av ikke trke ut leppene mine. De har nemlig gjennomgtt en del i det siste da jeg har vrt mye ombord i fly, og sitter mye inne i trr luft. Og da er det viktig for meg at produktene jeg bruker p leppene ikke gjr skaden vrre. Elizabeth Arden 8 Hour Cream er dermed en fast partner hos meg. Den ligger s og si konstant p pulten min slik at jeg har god tilgang til den, ogs havner den fort i veska s fort jeg skal ut av leiligheten. Grunnen til at jeg liker den s godt er at den fukter leppene mine som ingen andre produkter noen gang har gjort. Og den holder fuktigheten lenge, noe jeg syntes er ganske viktig. Er deilig ikke mtte fukte leppene p nytt hvert femte minutt.

Ellers s har jeg de siste ukene oppdaget de to andre leppeproduktene. Nr. 1 er Velvet Lip Glide fra Nars i fargen Bound, og den falt i smak fra frste yeblikk. Den jeg har er faktisk en prve jeg fikk med nr jeg kjpte en Primer og Foundation fra Nars, men det er ikke et sprsml om jeg skal kjpe den i en strre strrelse en gang. Jeg har den faktisk p i DENNE videoen. Det er en veldig fin og nytral farge. Jeg vil kalle den nude, men heller mer nude lilla enn nude beige. Og det er helt klart en farge jeg gjerne griper etter nr jeg skal ha nye leppestifter. Jeg aner helt rlig ikke hvor mange forskjellige typer nudes og lilla nudes jeg har i kolleksjonen min.. Det er nok hakket for mange. Men vi bare later som at den tanken aldri streifet oss. Okei? Okei.

Og sist, men ikke minst s har vi den nyeste leppestiften min fra Rimmel London. Denne er i farge Nr. 55 og heter My Nude, som dere kan se p bildet lenger opp i innlegget. Dette er en av leppestiftene i kolleksjonen til Kate Hudson, og jeg elsker s mange av de fargene hun har gitt ut med dem. Jeg har jo en fra tidligere, som jeg blogget om HER. Ikke akkurat en lignende farge, men absolutt like nydelig som denne. Ogs gjr det jo ingen ting at prisen er spass lav. Det er en fantastisk konsistens, og en farge som holder lenge p leppene. Og som sagt tidligere er det helt klart et pluss at man ikke m passe p at leppestiften holder seg fin hele tiden gjennom dagen.

Men jeg er veldig interessert i hre hva du syntes om leppestifter og andre leppeprodukter. Jeg vil vite hva du evt liker best bruke, og hva din absolutte favoritt leppestift er. Kanskje jeg fr prvd den ut jeg og?

London by night

 • 05.03.2017, 09:35


Den siste kvelden vr i London, som var Lrdags kvelden, valgte vi spise en litt seinere middag midt i hjertet av London, fr vi tok turen til Tower Bridge. Grunnen til at jeg ville hit var for ta noen kule nattbilder av den majestetiske broen. Den er helt klar like vakker om kvelden, som om dagen, om ikke enda mer vakker. Og bildene syntes jeg heller ikke skuffet. Jeg har ganske mange bilder fra denne turen til Tower Bridge, men man m jo ta en del fr bildene i mrket faktisk blir bra. S det var jo flere som ikke kom gjennom nlyet. Men av de som kom gjennom har jeg plukket ut tre av bildene, som dere skal f se. Og hvis du ser nye, s kan du faktisk se noen stjerner p noen av bildene. Det syntes jeg er ganske s sykt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

N har vi nesten skapt en tradisjon hvor vi m ha bilde p/ved Tower Bridge, for dette gjorde vi ogs p turen vi hadde for tre r siden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker faktisk ta bilder nr det er mrkt ute, det er noe med det at jeg utfordrer meg selv litt ekstra nr det kommer til fotointeressen min. Selv om det er kanskje litt for enkelt bruke det kameraet jeg har n til det, s syntes jeg det er s gy. ta litt billder av majestetiske bygninger eller liknende om kvelden.. Det m jeg helt klart prve f til mer av. Jeg mener, jeg bor i en fantastisk fin og gammel by med mange flotte bygninger som er fint lyst opp.. Hvorfor har jeg ikke gjort det fr?! Gjett om det skal bli gjort i nrmeste fremtid! Og om dere vil se bildene ? si gjerne i fra i dette innlegget slik at jeg er klar over det. Hvis ikke blir det nok bilder jeg tar for min egen interesse og hobby!

Hva syntes du om bildene? Og er slike bilder noe dere vil se mer av? 

It's in the (gold) details!

 • 03.03.2017, 10:10


God morgen! Det er fredag, solen skinner og jeg er super klar for noen dager fri. Nok en uke begynner nrme seg slutten, men fr den tid skal det bli utrolig deilig med helg. Vi har vell egentlig ikke s mye planer, men med det vret som er meldt hele helgen er det klart at vi m finne p noe. Turer skal det hvertfall bli nok av. Det er nemlig s deilig starte dagen med g en tur. Spesielt nr det er fint vr, med skyfri himmel, en sol som varmer og ikke minst fuglene som begynner kvitre. Vren er virkelig fantastisk alts!

Og som dere kanskje ser har jeg vr tilbehret klart allerede. Noen nye solbriller er kjpt inn, nytt deksel til mobilen, og et lite og enkelt smykke. Tilbehr har mye si nr det kommer til enkelte antrekk, og n som vren er rundt hjrnet tenkte jeg det var p tide med noe nytt. Solbrillene kjpte jeg rett og slett fordi de er s like Prada solbrillene mine, men enormt mye billigere. Jeg ville nemlig ha noen solbriller i den stilen, men i svart og ikke bare bl, som jeg har fra fr. S da ble det med et billigere eksemplar fra Asos forelpig. Vi fr se hva som skjer i lpet av sommeren!

Mobildeksel ? HER      Smykke ? HER      Solbriller ? HER

Dekselet kjpte jeg vell egentlig mest fordi det gamle var s falleferdig og stygt at jeg virkelig trengte et nytt et. Og da falt valget ganske fort p denne fra New Look, via Asos. Jeg fr virkelig ferie stemning av se p det, og jeg fler forsvidt ikke at det er en negativ ting. Det er fargerikt og gjr meg glad, noe mer trenger jeg ikke. Eller, det er jo faktisk greit at det beskytter mobilen min samtidig da!

Men ellers er nok planen nyte dagen litt i dag. G en tur i det fine vret, kanskje ta en kaffe p solsiden og bare nyte livet. Det hres ganske s fristende ut, men jeg har nok ogs litt jobb gjre i dag og. Filming str p planen, ogs m jeg jo redigere den fr den skal ut i morgen. Men det gr ganske kjapt og greit! Jeg m bare f satt igang. Og dere, hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal lage video av i nrmeste fremtid er det bare si i fra! Jeg har noen ideer for de neste ukene, men tips fra dere hjelper veldig det ogs!

Ha en fantastisk fredag! Har du noen spesielle planer for i dag eller resten av helgen? 

You make me blush!

 • 02.03.2017, 08:48


Ja, nei det er vell p tide med et nytt antrekk fra London, er det ikke det? Jeg har jo fortsatt noen av dem igjen, men om du faktisk flger meg p instagram, s har du jo kanskje sett noen av disse bildene. Jeg klarer jeg ikke la vre publisere der fr jeg har lagt dem ut her. Jeg bare elsker vre aktiv p instagram om dagen, og ikke minst se at s mange liker bildene mine! S om du faktisk nsker sjekke ut brukeren min og kanskje flge meg, s kan du finne meg HER.

Kjolen jeg har p her kjpte jeg faktisk i London, p Primark. Vi tok s og si alle antrekksbildene de siste dagene, s rakk jo shoppe litt fr det. Og nr vi lette etter et sted for ta bilder av meg i denne kjolen fant vi ganske fort den perfekte locationen. Vi var nemlig i South Kensington, og visste vi ville ta litt bilder rundt om i omrdet. Og nr vi da fant disse husene med rosa blomster utenfor var det ikke snakk om at vi skulle g derfra uten noen bilder. N syntes de jo ikke s godt i bildene alikavell, for det var litt vanskelig vinkel ta bilder i da det var biler langs hele fortauet. Men det vi fikk til er jeg hvertfall ganske s fornyd med!

Kjole ? Primark     Veske ? Mulberry      Strmpebukse ? Primark      Sko ? DinSko      Solbriller ? Asos

N derimot sitter jeg i kosebukse og en deilig genser. Jupp, skikkelig kosety dag hjemme i dag, for jeg skal nemlig mesteparten av dagen fokusere p skole, skole og atter skole. Trenger litt slike dager innimellom. Men etter de dagene jeg har hatt, hvor jeg faktisk har jobbet en hel del, + i dag, s gleder jeg meg til en rolig helg hvor jeg kan gjre akkurat hva jeg vil og ikke tenke p skole en gang! Deilig. Men nei, jeg kan ikke tenke p helg n, det er fortsatt idag igjen, og det er ikke lite av fag som str p planen.

S jeg hper dere alle fr en fantastisk dag, og ikke minst at dere har hatt en fin uke s langt! Hva syntes du om antrekket, og ikke minst bildene?

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits