Helene Lekven

Outfits of the month!

 • 31.03.2017, 10:29
Jeg tror vi kan si oss enige om at denne måneden har jeg virkelig stepped up the game når det kommer til antrekksbilder. Okei, det er et par der fra Februar også, men jeg lagde ikke et innlegg som dette for den måneden så tenkte jeg hvertfall kunne slenge med noen av dem i denne månedens innlegg. Og jeg vil si at jeg er ganske stolt av meg selv. For en som var så usikker på seg selv gjennom høsten og ikke ville poste mer enn et eller to antrekksinnlegg gjennom nesten et halvt år, til at dette dere ser over her er kun på en liten måned, så er dette ganske bra. Jeg mener, det er grunn til å være stolt! Men vet dere hva? Dere som leste gårsdagens innlegg vet det nok allerede. Men jeg skal faktisk satse  på at jeg får til ENDA flere i løpet av April. Det er ganske sykt. Det er et stort mål for meg og jeg håper virkelig jeg får det til. Jeg skal helt klart prøve!

Hvilket antrekk likte du aller best fra Mars? 

10 ting jeg skal gjøre i April

 • 30.03.2017, 10:47


1. Kose meg i Spania sammen med Mathias hos familien min.

I påska reiser jeg og Mathias en tur sørover for å besøke familien min. Mathias har nemlig ikke vært der nede etter at de flyttet dit på seinsommeren i fjor, så vi fant ut at det nå var på tide. Så det blir en uke med turer hit og dit, spennende opplevelser, shopping og ikke minst feiring av bursdagen til både Mathias og pappa! Det skal helt klart feires. Den uka tror jeg kommer til å bli så bra, og jeg skal garantert vlogge flere av dagene, for de tror jeg vi kommer til å sette pris på når vi kan se tilbake på dem. Det vet jeg hvertfall at jeg kommer til å gjøre!

2. Lese masse til eksamnene. Begynner å nærme seg skummelt fort nå!

Off.. ja. Vi er straks inne i April og det er snart en knapp måned til første eksamen. Den tanken liker jeg virkelig ikke og jeg får egentlig litt vondt i magen av den. Men det er jo bare å jobbe på, så skal det nok gå bra. Jeg må bare skaffe meg hakket mer disiplin først. Men jeg jobber nok hakket bedre under press, så satser på at April blir en god lesemåned!

3. Opprettholde den sunne livsstilen jeg klarte å bygge opp i Mars.
Men det er fortsatt lov å kose seg innimellom!

Tjah, den «sunne» livsstilen.. Nå ble det nok hakket for mye utskeielser denne siste uken i Mars, så kan nok ikke skryte på meg at jeg gjorde det super bra. Men det er er lov å glippe gjennom innimellom, trikset er bare å akseptere det og prøve å gjøre det bedre neste gang. Og det er akkurat det jeg skal! Godteristoppen varer hvertfall til vi reiser ned til Spania, da blir det nok en liten pause i og med at det alltid blir god mat på ferier, og det er jo tross alt påske. Men etter den uken borte er det rett tilbake på godteristoppen. Kanskje teit av oss å gjøre det på den måten, men det funker for oss!

4. Gå mer turer.

Gå mer turer er absolutt noe jeg har lyst til å gjøre mer av. Jeg og Mathias prøver å hvertfall få til èn tur sammen i uken, men noen ganger sluntrer vi unna. Dette vil jeg ikke at vi skal gjøre i April og dermed setter jeg dette som et lite mål for måneden. Jeg vil også prøve å komme meg mer ut på turer ellers, men det kan jeg si mer om i det neste punktet.

5. Trene minst 3 ganger i uken, gjerne mer. Men er ikke krise om det ikke skjer.

Jeg skal ærlig innrømme at i Desember og Januar var jeg hyppig på senteret og jeg har vell egentlig ikke følt meg bedre enn det jeg gjorde da på lenge. Men etter jeg var syk i en periode i februar, var på to ferieturer og har vært litt syk etter det har det rett og slett ikke blitt alt for mye trening. Det skal det bli forandring på. Så nå er det bare å komme seg ut på tur de dagene jeg ikke skal på treningssenteret og de dagene jeg er på treningssenteret er det helt klart nok! En god balanse med bevegelse hver dag, det har jeg troa på!

6. Prøve å lage noen nye matretter. Gjerne middagsretter.

Som dere vet har jeg jo nå avsluttet ukene med matinnlegg her på bloggen. Jeg har delt med dere den perfekte lunsjretten, en saftig sitronkake, og en deilig middagsoppskrift hittil. Flere oppskrifter skal det bli og denne helgen blir det faktisk min kjære mormors langpannekake. Nok en kake, og det er nok mye det det går i, i og med at jeg elsker å bake. MEN denne måneden har jeg lyst til å prøve meg på flere nye matretter slik at jeg kan dele dem med dere her på bloggen. Vi kan jo ikke bare ha kaker og lignende på menyen hver søndag, vi må ha litt variasjon!

7. Ta enda mer antrekksbilder.

Mars har virkelig vært en god måned når det kommer til antrekksbilder. Hvor mange jeg la ut kan dere se i morgendagens innlegg. Men i April, da skal det bli enda mer (forhåpentligvis). Jeg skal jo ærlig innrømme at det ikke er alltid like lett å finne nye måter å kombinere antrekk på, men jeg har enda noen ideer på lur, så vi skal nok få til noe! Også blir det nok litt småshopping i Spania også, så finner jo alltids noe nytt der og. Og jeg mener, nok en tur betyr nok en gang antrekksbilder på tur, noe som er utrolig gøy. Søsteren min har allerede funnet nye plasser vi kan ta bilder og jeg gleder meg!

8. Gjøre noe jeg aldri har gjort før.
(Stor sannsynlighet for dette når vi er i Spania)

Okei, det ble litt mye snakk om Spania i dette innlegget kjenner jeg. Men når man skal være der i en hel uke ut av fire, så blir det jo litt. Og jeg mener.. for å være ærlig så blir det nok bare trening, blogg, youtube og skole som opptar dagene mine ellers. Men tilbake til punkt nr. 8. Gjøre noe jeg aldri har gjort før.

Dette skal jeg faktisk ikke bare gjøre en gang i Spania, men TO!

1. Jeg skal for første gang kjøre GoKart, og jeg er utrolig spent. Men jeg ser desverre for meg at jeg kommer til og være skikkelig pysete og kjører så fint jeg kan. Det er helt imot min natur å kjøre så fort at jeg ikke har fullstendig kontroll. Men hvem vet, kanskje jeg klarer å slippe meg skikkelig løs??

2. Vi skal også kjøre firhjulinger på stranda, og det tror jeg kommer til å bli så gøy. Tror det kanskje blir litt terreng og slik også, så det er virkelig noe jeg ser frem til! Rart at jeg er mer komfortabel med det, men jaja, trust me. I?m kind of wierd, if you did not know already!

9. Bli enda flinkere til å ta pauser. Gjerne med meditasjon.

Her er jeg fæl. Jeg er ikke flink til å ta pauser i det hele tatt. Jeg jobber meg i hjæl i mange timer i strekk og jeg stopper ikke før jeg er gått på smellen. Jeg ender da som regel rett ut på sofaen, og har i værste fall jobbet på meg en migrene. Det er noe jeg er utrolig redd for før eksamen. For migrene kommer jo mye av stress. Og stress og eksamen, det hører vell sammen, gjør det ikke? Åja, bare meg? okei. Haha, nope. I don?t think so! Så pauser må jeg rett og slett bli flinkere til å unne meg. Og jeg har faktisk lyst til å sette meg litt mer inn i meditasjon. Jeg har prøvd det er par ganger, og på en måte tror jeg at jeg liker det, men på en annen måte så kjenner jeg at jeg må prøve det litt mer ut før jeg klarer å bestemme meg for at dette er noe jeg liker.

10. Fortsette med godtestoppet!

Jepp. Denne er litt nevnt tidligere, så det er vell egentlig ikke så veldig mye mer å si om det. Men da har det hvertfall kommet frem som et eget mål, og det er det jo så absolutt!

Så der har dere det. Mine mål / ting jeg vil få gjort i løpet av den neste måneden. Jeg gleder meg til å se litt tilbake på dette innlegget når måneden er omme og faktisk se hvor mye som faktisk ble gjennomført. Jeg håper virkelig jeg har klart de fleste for de er absolutt oppnåelige, men om jeg når dem til den graden jeg ønsker det er en annen sak. Jeg har en tendens til å forvente litt for mye av meg selv. Så kanskje det også skal være et mål i tillegg til alt dette; Ikke forvente så mye av meg selv. Om jeg har klart dem, selv i en liten grad, så er det absolutt godt nok!

Har du noen mål eller ting du har lyst til å gjøre i løpet av April? Og hva er ditt største mål for måneden? 

Classy & feminin

 • 29.03.2017, 18:26


Long time no see hadde jeg egentlig lyst til å skrive nå, men det er vell egentlig ikke helt sant? Det bare blir litt rart når alle innleggene i helgen + det på mandag var ferdigskrevet, så føler jeg ikke at jeg har sitti ned og skrevet noe til dere på lenge. Jeg gjorde jo det tidligere i dag, jeg skrev jo det innlegget som kom ut i formiddag, men følte liksom ikke at jeg var tilbake før nå. Hvorfor? Jeg har ingen anelse, men det føles hvertfall godt å være tilbake. Og enda bedre føles det når jeg har noen ferske antrekksbilder til dere!

I dag har jeg og Mathias brukt deler av dagen til å ta bilder og filme diverse antrekk, og dette var det første vi tok bilder av. Grunnen til det var fordi det var dette antrekket jeg brukte mest i helgen og jeg ville så gjerne vise dere dette allerede nå. Jeg følte meg så fin og feminin med skjorta og vi kan jo si at den setter standarden for resten av antrekket? Det syntes hvertfall jeg! Og den passet perfekt med en vårlig rosa leppe. Jeg prøvde ut leppestiften og glossen fra Rituals, som jeg fikk i DENNE videoen, og jeg må faktisk si at jeg liker resultatet ganske så godt. Det hadde jeg ikke trodd, for å være fullstendig ærlig.

Men jeg ville vell egentlig bare innom for å høre hvordan det står til med dere? Jeg håper dere har hatt en fin uke så langt, det har hvertfall jeg! Men nå blir det nok ikke så mye spennende som skjer resten av den, men det er helt greit. Og dere, jeg håper dere får en fin lillelørdag videre og gjør det beste ut av hver dag. Livet er herlig når man bare lærer seg å sette litt mer pris på ting. Det er helt klart noe jeg må lære meg selv. Det er så lett å få en negativ innstilling til diverse ting, men livet blir så mye bedre bare man lærer seg å tenke positivt!

Hva syntes du om antrekket? Og har du hatt en fin uke så langt? 

Vår redning i hverdagen!

 • 29.03.2017, 12:34


Det er vår, vinter og høst, alt på en gang, om dagen. Og er det noe som blir veldig fremtredende i hverdagen da, så er det sår hals og en rekke forkjølelser. Hittil så vil jeg si at jeg har hatt min del av de tingene allerede nok i år. Så jeg har prøvd mye forskjellige pastiller når det kommer til den såre halsen, men jeg kommer stadig frem til samme konklusjon. Nemlig det at Fribol er de som kan tingene sine best! De er ikke de som smaker aller best, det skal jeg innrømme, men nå har de kommet med en del nye smaker som gjør at de blir hakket mer utholdelige!

Disse dropsene er 100% naturlige, sukkerfrie og med god effekt. Med en gang jeg kjenner at det kiler litt i halsen så går jeg i skapet etter en av disse boksene. Og det samme gjør faktisk Mathias. Ikke at det er så sjeldent, han blir jo sjuk av ingenting. Men han holder heldigvis den store forkjølelsen unna med disse pastillene.

Her ser du de diverse smakene de har på markedet for øyeblikket! Favoritten til både meg og Mathias må nok være den med lakris smak. Men skal vi ta noe vi vet (eller føler) tar ordentlig knekken på en forkjølelse går vi for den som heter Strong. Den har en kraftig utresmak (det har de andre og, men de er dempet med andre smaker), og svir godt i halsen, noe vi hvertfall føler tar knekken på alt av bakterier!

Og visste du at Fribol også selger diverse andre sukkerfrie produkter? Det visste nemlig ikke jeg! De selger f.eks. også sukkerfrie drops («godteri»drops, drops mot dårlig ånde og drops som fremmer spyttsekresjon), sukkerfri vingummi, sukkererstatning (strø) og sukkerfritt bakemiddel. Selv har jeg kun prøvd godteridropsene, men jeg ble nysgjerrig på både vingummien og det sukkerfrie bakemiddelet. Det er hvertfall noe jeg kan tenkte meg å prøve fra dette merket i fremtiden! Greit å spare seg for sukker der man kan!

For oss har det hvertfall blitt nok sukker denne uken, er nemlig ikke bare bare å holde seg unna alt det søte når man har besøk. Men nå er det snart en ny måned og det er deilig, for da føler jeg at vi får en ny sjanse til å prøve, og det trengs. Nå derimot skal jeg stelle meg ferdig for en dag med fotoshoots. Jeg har allerede tatt litt andre bilder i dag, men nå er det ut og ta diverse antrekksbilder og filme litt!

Har du prøvd disse dropsene mot hoste og hals før? Hva syntes du om dem? 

// Dropsene er sponset

Plans for the week

 • 27.03.2017, 09:54


Ny uke, nye muligheter! Denne mandagen blir helt klart ikke som mine vanlig mandager, ettersom min kjære lillesøster enda er på besøk. Hun drar ikke hjem før i morgen kveld, så det gjør rett og slett denne uken litt annerledes for min del, men det er veldig greit! Det er bare deilig å få litt uker som er litt annerledes, for det kan gjerne gå litt for mye i det samme sånn ellers. Men ja, nå er dere vell spente på hvordan denne uken ser ut i forhold til den forrige?

Mandag

Det er mandag, og det er den første dagen byen faktisk er åpen mens søsteren min er her. Så vi skal nok helt klart en tur inn til sentrum for litt shopping. Shoppingen blir det nok mest hun som tar seg av, men jeg er veldig flink til å vindus-shoppe! Også er det jo utrolig gøy å se hva som er i butikkene om dagen. Jeg er jo faktisk ikke så ofte inne i sentrum (sier jeg nå som jeg har vært der to ganger på litt over en uke..). Så det skal nok bli en hyggelig dag! Kanskje jeg oppdaterer med litt bilder fra dagen seinere i dag?

Tirsdag

Denne dagen blir nok ganske rolig, og vi har ikke noe spesielt planlagt. Kanskje jeg jobber litt med skole mens Linn holder på med sitt før vi finner på et eller annet. Hun drar jo også seinere på kvelden, så en deilig middag skal vi ha før den tid. Men det er litt deilig å ha noen dager åpne til å gjøre akkurat hva man føler for også. Og denne uken blir det rett og slett en tirsdag, og ikke fredag som det vanligvis er. Eller.. «ikke noe spesielt planlagt» er vell ikke helt riktig. Linn skal nemlig ta sin første tattovering tirsdag morgen/formiddag, så det kommer til å bli utrolig spennende!

Onsdag

SKOLE! To ukedager er gått unna, og helt sikkert ikke så mye skolearbeid. Dermed blir nok store deler av denne dagen satt av til skole, skole og atter skole. Om jeg fikk litt hetta når jeg fikk vite eksamensdatoene? Kanskje litt. Men jeg begynner å føle at jeg nærmer meg litt bedre tid, så det er deilig! Jeg må bare jobbe litt til før jeg føler jeg er der jeg burde være.

Torsdag

Etter en lang skoledag på onsdag, så starter jeg nok torsdagen med en deilig treningsøkt. Hva  det blir å trene denne dagen tror jeg jeg skal kjenne etter når dagen kommer. Resten av dagen derimot blir det nok fortsatt mye skole som skal stå på planen. Kanskje ta noen bilder til noen blogginnlegg osv. Filmedag trenger jeg ikke å sette av denne uken da jeg ligger godt foran skjema. Greit å filme flere videoer når man kan, så får jeg litt «fri» fra youtube-«jobben» innimellom. Noen ganger må det bare bli sånn, mens andre ganger skjer det av ren tilfeldighet. Uansett er det litt deilig!

Fredag

Fredagene pleier jo å være de dagene jeg har litt åpne til å gjøre det som trengs, men som jeg skrev tidligere ble dette heller på tirsdagen denne uken. Dermed blir det nok en del skolearbeid denne dagen også. Kanskje kjedelig å høre at det er kun det jeg skal, men sånn er nå livet til studenter. Det blir nok også en rolig fredagskveld hjemme med pizza til middag og en Harry Potter film på skjermen. Jepp, vi er nok en gang på en ny Harry Potter runde. Vi blir aldri lei!

Lørdag

Kanskje vi skal få til litt venninnetid igjen? Det frister hvertfall å ta en cafetur enten på bakklandet eller jah, hvor som helst egentlig. Jeg bare elsker venninnetid på diverse cafeer, så det skal jeg helt klart få til! Ellers blir det nok en rolig lørdag, med kanskje litt rydding av leiligheten. Føler det alltid trengs så er greit å få det unnagjort.

Søndag

Søndagene våre pleier vi gjerne å holde hellige. Når jeg sier det så mener jeg at vi planlegger gjerne absolutt ingenting, og gjør nøyaktig det vi har lyst til. Enten om det er å gå en tur sammen, sitte på hver vår pc, se filmer eller serier sammen, osv. Og ikke minst spise deilig mat. Ikke godteri ettersom vi har godteristopp, men deilig mat gjelder like godt på søndag som det gjør på fredag og lørdag her i hus. Ikke nødvendigvis usunt, men godt!

Så der har dere det! Det viste seg å kanskje ikke være den mest interessante uken likevell, men sånn er det nå. Når man starter uken med to dager fri fra skole, blir det fort et fokus på det seinere i uken. Og det blir nok ikke noe mindre fokus på det frem mot eksamen. MEN jeg skal prøve å ikke skrive for mye om det. Det er jo kjedelig å høre om skole hele tiden, I know. I?ll try my best!

Har du noen spesielle planer for uken? I hvertfall så må du ha en fantastisk en! 

Pastaform med kylling

 • 26.03.2017, 11:44


Det er søndag og vi vet alle hva det betyr nå? En ny oppskrift!

I dag tenkte jeg å dele med dere en deilig middagsrett som vi (jeg) har hatt litt hekta på i det siste. Jeg digger alt som er i den, og ikke minst den deilige smaken. Den er like god dag nummer to, og anbefales virkelig å lage om du er på et stramt studentbudsjett. Det er nemlig en billig rett som varer i to dager om dere er to personer eller mindre. Den holder hvertfall fint til middag i to dager for oss. Den er kjempe enkel så fort du har fått den inn i fingra. Ikke at den er super vanskelig første gangen heller, men den blir bare lettere og lettere jo mer man lager den. Men det er vell slik med de fleste nye retter man lager?

Det du trenger er:

1. Grønnsaker ( Vi pleier å ha gulrot og brokkoli )    2. Pasta      3. Kylling kuttet i biter       4. Melk og litt mel

Fremgangsmåte:

1. Kok opp vann til pastaen, mens du kutter opp en kyllingfilet og grønnsaker. (Se litt an hvor mye grønnsaker dere selv ønsker)

2. Ha i en klype med salt og pastaen i vannet når det koker, og begynn å steke kyllingen. Jeg pleier å ha litt olje på stekepanna, og blande inn litt krydder i oljen før jeg tilsetter kyllingen når panna er varm nok.

3. Brun kyllingen godt, men ikke gjennomstek den helt. Når den er ferdig kan du sette den til side, mens du lager en jevning. Ta da litt melk i en kjele med 3 ss mel, visp dette klumpefritt før du setter på varmen. Ha gjerne i litt ekstra melk og kok den opp under omrøring. Jevningen kan plutselig tykne ganske fort, men da er det bare å tilsette litt mer melk. Denne jevningen skal ha en litt tjukk, men ikke for tjukk. (Og husk! Det er bedre med litt for mye veske i formen enn for lite. Da kan det nemlig fort bli litt tørt!)

4. Så når jevningen er ferdig begynner det nok å nærme seg med pastaen også. Dermed kan du ta begge kjelene av platene, helle ut vannet av pastaen. Og deretter blande alt sammen; Pastaen, jevningen, kyllingen, og grønnsakene. Bland dette godt og ha oppi en ildfast form.

5. Ha et lag med ost på toppen og sett den i en varm ovn på ca. 200 grader. Den kan stå i rundt 20 minutter, men det er lurt å følge med at det ikke svir seg.

6. Sist men ikke minst er det bare å nyte en deilig middag med masse godt i seg!

Skal ærlig innrømme at jeg fikk lyst på denne til middag i dag, vi har ikke hatt denne middagen siden forrige uke en gang, så nå er det snart på tide igjen. Kanskje til uka kanskje? Mest sannsynelig! Hvis ikke blir jeg nødt til å lage den til lunsj. Da blir det plutselig et godt lunsjmåltid en dag og middag en annen. Hehe, det ble det den gangen jeg lagde det sist, og da jeg tok de bildene dere ser over her. Men det funker det og! Hvertfall når man har alt man trenger i kjøleskapet!

Har du prøvd noe liknende før, og kunne du evt tenke deg å prøve denne? 

What I've been loving lately || VIDEO

 • 25.03.2017, 14:25


Just ad a little blue details

 • 24.03.2017, 10:43


God morgen og god helg kjære lesere!

Jeg har selvfølgelig klart å starte helgen med å bli syk. I går lå jeg rett ut med feber, og hadde det ikke særlig godt. Det ble vell også bare værre og værre utover formiddagen. Hittil i dag har jeg følt meg hakket bedre, og bank i bordet for at det skal fortsette slik. Jeg har ikke tid til å ligge rett ut i dag, og jeg får jo tross alt besøk seinere, så sjuk er ikke et alternativ en gang! Jeg hadde egentlig planlagt å ta noen antrekksbilder i går, men det ble ikke bare stoppet av at jeg var syk. Det ble også stoppet av snøstormen som herjet utenfor vinduet. Jeg mener hvor ble det av den nydelige våren med de behagelige temperaturene vi hadde tidligere i uken?

Heldigvis hadde jeg et siste antrekk på lur fra vi var i London i Februar. Jeg visste ikke helt om jeg ønsket å publisere de for jeg syntes bildene ble litt grå og kjedelige, men nå ble det nå slik da. Så håper dere hvertfall liker det enkle antrekket.

Selv om man blogger om mote og skjønnhet så er noen ganger det enkleste det beste. Hvorfor ikke vise dere det også? Det er jo slik vi alle er. Vi har ikke like gode og inspirerte dager når det kommer til antrekk, selv ikke motebloggere, hver eneste dag. Men vi pleier som regel bare å vise de gode dagene, gjør vi ikke? Dermed har jeg i dag bestemt meg for å vise dere et ganske så enkelt og kanskje litt kjedelig antrekk. Jeg har hvertfall noen statement øredobber på da, så det hjelper jo hvertfall litt.

Men nei, nå må jeg nesten komme i gang med dagens planer, og om du lurer på hva det er så kan du finne ukesplanen min i dette innlegget HER. Det er nemlig ikke lite som står på planen i dag, og det er bare gode ting, så det skal vell være motivasjon i seg selv til å komme i gang? Vi sier det!

Jeg håper dere alle har hatt en fin uke så langt, og at helgen deres blir superbra. Og at dere forhåpentligvis slipper enda en vinter, som vi tydeligvis har fått! Alle dere som har en nydelig vårdag i dag, gå ut og nyt det!

Hva syntes du om antrekket og at man også viser de antrekkene som kanskje er litt «kjedeligere» en gang i mellom? 

Clinique Moisture Surge

 • 23.03.2017, 10:16


God morgen alle sammen!

Har dere hatt en fin uke så langt? Selv har jeg hatt en ganske så effektiv en og jeg kjenner at jeg med god samvittighet kan ta helg i morgen ettermiddag. Men det er i morgen, nå derimot tenkte jeg å dele med dere et lite tips. Dere som har fulgt meg lenge har kanskje fått med seg at jeg sliter en del med tørr hud. Spesielt over kinna, mellom øyenbryna og rundt nesa florerer tørrheten. Det aller verste er nok rundt nesa. Men i dag skal jeg komme med et lite tips til dere som sliter med noe av det samme.

For en månedstid siden kjøpte jeg DENNE gel-kremen fra Clinique. Den heter Moisture Surge, og bare navnet gir jo helt klart et lite hint om hva den vil gjøre med huden din. Den vil helt klart tilføre fuktighet og gjøre den silkemyk. Første gang jeg brukte den ble jeg faktisk slått i bakken av hvor myk huden i resten av ansiktet mitt ble. Selvfølgelig, nå ble jo ikke de tørre områdene borte over natta, og de er for den saks skyld ikke helt borte enda heller. Men jeg merker ekstrem forskjell fra før og etter jeg begynte med denne gel-kremen.

Jeg var så tørr at jeg hadde flak med hud og sår rundt nesa mi, og det var kjempe vondt. Sminka satt heller ikke noe fint i dette området, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Men når jeg så denne kremen, tenkte jeg at det hvertfall ikke kunne skade å prøve den ut. Og jeg angrer ikke et sekund! Denne funket hvertfall bra for meg, men hvis du er hakket værre eller noe lignende, så finner du også en som heter Moisture Surge Intense HER. (Jeg bruker den forresten hver morgen og hver kveld.)

Selv kjøpte jeg denne kremen i Spania, i et håp om at den skulle være billigere der. Ikke at den var det for HER hos NordicFeel var den billigere enn det jeg kjøpte den for. NordicFeel har ellers et veldig godt utvalg på hudpleie, da også til en veldig god penge. På noen av produktene står det til og med hva de blir solgt for i butikkene, mens deres egen pris er hakket lavere. Det skader helt klart ikke! Jeg vet hvertfall hvor jeg må bestille neste gang når jeg går tom for denne kremen. Noe som muligens ikke er så lenge til..

Sliter du med noe liknende av det jeg gjorde? Hva slags krem bruker du for å få fuktighet i ansiktet? 

This jacket though....

 • 21.03.2017, 10:56


Nok en dag med skinnende sol, når det egentlig er meldt regn. Det gjør ikke annet enn godt på humøret altså! For en uke dette skal bli, uansett hva været er de neste dagene! Jeg kjenner jeg kribler etter å komme meg en tur ut i det fine været, før det eventuelt snur. Det ser virkelig helt fantastisk ut med skyfri himmel, sol og små skudd på trærne utenfor. Det er virkelig vår, kjære dere! Vi har til og med kjøpt inn enda et par påskeliljer slik at vi faktisk kunne ha noen i stuevinduet også, og det ble fint!

Planene ble litt forandret i dag, jeg skulle egentlig ha en filmedag i dag, men det blir rett og slett flyttet til i morgen uten at det blir noe problem. Jeg kjenner at jeg rett og slett vil fokusere litt ekstra på skole før jeg føler jeg kan ta meg den ene dagen fri for å filme. Jeg fikk nemlig eksamensdatoene mine i går, og når den jeg føler jeg er minst klar for er allerede helt i starten av Mai, mens den andre ikke er før i Juni fikk jeg litt små hetta. Dermed blir det skolejobbing for alle penga i dag. Og en gåtur da, en gåtur i det nydelige været!

Jeg virkelig digger denne jakka jeg har på bildene. Jeg syntes den er så annerledes at den rett og slett blir kjempe kul. Jeg elsker armene på den, og nedre halvdel av jakken er dekket av fuskepels, og det gjør så mye ekstra til et ellers kjedelig antrekk. For et år siden hadde jeg nok aldri brukt såpass med penger på et plagg som er såpass out there, men selvtilliten har nok økt noen hakk når det kommer til stilen min. Det er ikke alltid det blir like bra og det kan jeg se selv. Og selv om denne jakken ikke akkurat passer til alt i garderoben min, så var den absolutt verdt det. Og den var jo ikke super dyr, det var den ikke! Kommer an på hvem som ser tenker jeg.

Dette var antrekket mitt på søndag og jeg ønsket ikke annet enn noe som var enkelt og komfortabelt, og det var akkurat det dette antrekket var. Enkelt, komfortabelt, men samtidig litt stilig med jakka og statement øredobbene! Jeg har også, som dere kanskje ser, fått litt hekta på krøllete hår. Jeg har mine perioder hvor jeg elsker det og andre perioder hvor jeg ikke gidder å gjøre noe med håret, men nå er det en god krølleperiode. Det er nok mest fordi jeg har funnet en god og effektiv måte å få en avslappet, men samtidig fin look.

Og når vi først er inne på beauty talk ? jeg driver og planlegger en del skjønnhetsinnlegg som skal legges ut i løpet av den neste måneden. Men jeg lurer litt på hva det er dere er mest interessert i å høre om? Om det er sminke, hudpleie, hår, noen spesielle merker, osv. Jeg ønsker veldig gjerne tilbakemelding, enten i kommentarfeltet eller på melding. Da får jo dere delta litt i hva som kommer ut på denne bloggen og!

Men jeg håper dere får en strålende tirsdag, og hva syntes du om søndagens antrekk? 

Plans for the week

 • 20.03.2017, 11:21


God morgen og god mandag kjære lesere!

Jeg tenkte jeg kunne starte denne uken litt annerledes enn jeg vanligvis pleier. Jeg tenkte at jeg i dag kunne dele med dere hvordan planene mine for uken ser ut. Dere får jo stadig litt innblikk i livet mitt enkelte dager, når jeg skriver om det. Men jeg tenkte det kanskje kunne være litt morsomt å dele med dere alt jeg vet jeg skal denne uken allerede på denne mandagen. Planer forandrer seg og ting må kanskje flyttes på etterhvert, men det er hvertfall slik uken min ser ut denne mandags formiddagen.

Jeg håper dette er noe som hvertfall kan være litt interessant for oss overnysgjerrige mennesker! Også får dere jo se litt hvordan jeg legger opp ukene mine.

Mandag

Mandager pleier for meg å enten være veldig travel eller veldig rolig. I dag er det nok en litt mer rolig start på uken, og jeg kjenner at det ikke gjør noe. Jeg skal rydde og vaske litt der det trengs, men leiligheten ser faktisk ganske så fin ut, så er ikke mye som må gjøres. Kanskje tørke litt støv her og der, og ta oppvasken på kjøkkenet. Ellers blir det å jobbe meg ferdig med et kapittel i Sosiologi, planlegging av uken (som jeg forsåvidt gjør mens jeg skriver dette innlegget), laste opp onsdagens video på youtube, og sist men ikke minst må også ukeshandelen bli gjort! Det er lenge siden vi faktisk har fått gjort ukeshandelen på en mandag, men det får vi søren meg i dag!

Tirsdag

Trening står på planen first thing denne tirsdagen. Hva som skal trenes aner jeg ikke enda, men jeg mistenker at det kanskje blir en liten hardøkt på sykkelen. Selv om jeg syntes spinningen var super fæl på torsdag forrige uke, så er virkelig motivasjonen der til å bli bedre! Dette blir også ukens filmedag, og skole blir gjerne lagt på hyllen denne dagen. Jeg skal filme to videoer, og gjerne få redigert minst en av dem. Men det blir gjerne begge når jeg først er igang. Det blir også litt annet bloggarbeid da jeg har diverse nye samarbeid rundt hjørnet. Så det blir utrolig spennende!

Onsdag

Onsdag blir en rolig studiedag etter en travel tirsdag. Sosiologi står også på planen denne dagen, og nok et kapittel skal jobbes gjennom. Det nest siste kapittelet faktisk, så snart er det den siste gjennomgangen før eksamen står for tur. En av videoene som ble filmet på tirsdag skal også lastes opp denne onsdagen, slik at den ligger klar for publisering på lørdag. Også satser jeg på å få tatt noen antrekksbilder til et innlegg nærmere helgen!

Torsdag

Dette er heller ikke en veldig spennende dag, da dagen skal starte med trening før jeg skal fokusere litt på historie igjen. Må jo ikke bare jobbe med ett fag, jeg har jo faktisk eksamen i to!

Fredag

Fredag derimot. Fredag gleder jeg meg veldig til! Jeg skal denne dagen bake min kjære mormors sjokolade langpannekake. Jeg får en venninne på besøk til middag og vi skal kose oss med både middag og kake som dessert. Jeg tror det blir en utrolig koselig kveld. Men ellers på dagen så bruker jeg gjerne fredagene mine på det jeg føler jeg ikke fikk gjort tidligere i uken. Enten om det er noe bloggmessig, eller om det er at jeg føler jeg må jobbe mer med skole osv. Fredagene mine pleier altså å være veldig åpne!

Lørdag

Lørdag blir det nok som vanlig en rolig start på dagen. En deilig frokost før litt rydding og vasking av leiligheten står for tur. Denne gangen en ordentlig vask av både kjøkken, gulv, og bad. Vi får nemlig seint lørdag kveld besøk av lillesøsteren min fra Spania. Og uansett hvem det er vi får besøk av så liker jeg at det ser litt mer ordentlig ut når de kommer. Dermed litt småvasking på forhånd. Også blir det selvfølgelig å møte henne på busstoppet nede på Solsiden!

Søndag

I og med at søsteren min kommer såpass seint på lørdag tenker vi at søndagen skal bli ganske så rolig. Vi gidder ikke å stresse, og vi tar morgenen og formiddagen med ro. Det blir nok en tur bort på Bakklandet om været er på vår side. Kanskje vi til og med kan sitte ute og ta oss en kopp kaffe? Det hadde vært veldig deilig. Og på kvelden så blir det nok enten en tur på kino eller en film her hjemme. Kommer litt an på hva vi føler for, så vi får se!

Men det er hvertfall slik min uke ser ut for øyeblikket. En god blanding av skole, youtube, blogg og sosialt. Bloggarbeidet kommer jo i tillegg til alt annet hver dag, for der tar jeg ikke pause, men jeg gadd likevell ikke å skrive at jeg måtte blogge hver dag. Det vet dere jo mest sannsynlig fra før av!

Dere ser også kanskje at ukene mine ikke er de mest spennende, men når man studerer fulltid og har to «jobber» så går det mye tid til det. Men denne uken har jeg jo faktisk satt av en kveld til jentekveld, OG vi får besøk av lillesøsteren min. Så denne helgen vil det jo faktisk skje litt, noe som er litt gøy. Det kommer til å skje litt neste uke også, så kanskje jeg skal prøve å starte den uken på denne måten da og?

Hva tenker du? Liker du slike innlegg som dette? Og skal du noe spesielt denne uken? 

Lemon Loaf || VIDEO

 • 19.03.2017, 12:19


Fy søren for en søndag dette kommer til å bli! Når man våkner til at solen skinner, og det egentlig er meldt overskyet og kanskje regn. Det er det vanskelig og ikke smile! Jeg sitter også her i treningstøyet og er klar for en styrke økt her hjemme i stua så fort dette innlegget er ute. Jeg skal helt klart avslutte uken på beste vis. For senere i dag kommer også Elinor på kake og te, så det blir utrolig koselig! Vi høres sikker skikkelig gamle og kjedelige ut, men vi er begge super glad i te, og når jeg har denne fantastiske sitronkaka i kjøleskapet så blir det fort et par stykker ved siden av.

Jeg lagde sitronkaka på fredag, og det var første gang jeg prøvde det. Det gikk egentlig helt fint og den ble super bra, helt til jeg skulle ha den ut av formen. Det ville den rett og slett ikke. Så hele kaka gikk i oppløsning. Ikke fordi den var tørr eller understekt; den var nemlig veldig fin. Jeg hadde bare tatt det dumme valget å smøre brødformen istedet for å ha bakepapir. Og i og med at oppskriften skulle være i en video denne uken, måtte jeg jo lage hele kaken på nytt slik at jeg fikk tatt bilder og filmet en fin kake. Er jo ikke fristende å lage en kake som gikk i oppløsning? Men jeg håper hvertfall dette ser hakket mer fristende ut!

Oppskriften finner du i denne korte og fine videoen:

Grunnen til at jeg ville vise dere oppskriften i en video denne uken er fordi jeg ville prøve noe nytt for disse søndags-matinnleggene, og fordi jeg hadde planlagt en bakevideo som skulle ut på youtube. Så da gikk jo det rett og slett hånd i hånd! Det kunne ikke passet bedre.

Kaken(e) ble hvertfall kjempe gode og Mathias har bestilt de igjen allerede til uken, men det får vi nå se på. Når vi har inngått en avtale på godteristopp i en måned, er det ikke akkurat det beste å lage kaker hele tiden. MEN jeg skal lage en kake neste helg. Da kommer nemlig lillesøsteren min på besøk fra Spania, og da tenkte jeg at jeg kanskje skulle lage min kjære mormors sjokolade langpanne kake. Den er helt fantastisk. Så et par stykker av den skal vi få lov til å spise, selv med godteristopp!

Men jeg håper dere kanskje ble litt fristet til å lage dere en sitronkake! Jeg syntes det er SÅ godt selv, og det passer seg jo veldig i og med at vi er på vei inn i påsketiden. Påskeliljene er allerede på plass som dere vet, og jeg elsker det! Denne kaken er super enkel, tar kun noen minutter å slenge sammen, før den lager seg helt selv i ovnen. Enklere blir det ikke rett og slett!!

Kunne du tenke deg å prøve denne? Og ønsker dere noe spesielt når det kommer til mat innleggene på søndagene? Noe du vil jeg skal prøve ut for deg? 

I've got a plan!

 • 17.03.2017, 17:44


Tiden har virkelig fløyet fra meg i dag! Okei, jeg skal innrømme at det var en ganske rolig start på dagen i dag, ved at jeg dro meg litt for lenge i senga. Men det er ikke det som har stjålet timene ut av dagen min i dag. Det er det rett og slett filming av bakevideoen min som har gjort. Alt gikk ikke helt etter planen og jeg måtte starte helt fra bånn av igjen når kaka egentlig var ferdig. Ikke veldig motiverende, og det var ganske så vanskelig å holde positiviteten oppe akkurat da. Men kake nr. 2 ble faktisk enda bedre enn den første, så det endte ganske så bra, og jeg er super fornøyd med resultatet! Mathias var ganske glad for at jeg måtte lage to, for da ble det jo faktisk mer  kake på han. Men tror heller jeg skal invitere en venninne på kaffe/te og kake på Søndag, slik at vi ikke spiser opp alt på egenhånd!

Men jeg stresset litt med å faktisk få denne kaken bra av to grunner. Nr. 1 ? Jeg måtte ha et ferdig resultat til videoen min som skal opp i morgen tidlig. Og nr. 2 ? Jeg har lyst til å starte med en fast dag i uken hvor jeg blogger om mat og oppskrifter. Forrige søndag startet jeg jo med å blogge om DENNE fantastisk kyllingsalaten (som du absolutt burde smake om du ikke har gjort det enda), også tenkte jeg å fortsette med det. Å blogge om mat generelt på søndager! Enten det er lunsjretter, frokostretter, kaker, middager, mellommåltider osv. Jeg har lyst til å avslutte uken deres hver uke, men en inspirerende oppskrift som du kanskje kan prøve deg på den kommende uken.

Løp ut for å ta bilder midt mellom regnbygene i dag, men det funket fjell det, så her har dere altså denne fredagens antrekk!

Jeg vet hvertfall jeg syntes det er gøy og ikke minst inspirerende å se hva bloggerne jeg følger lager til middag, lunsj og kaker. Selvfølgelig ikke hver dag, men en oppskrift av forskjellige ting en gang i uken tror jeg kan bli ganske bra. Jeg har allerede planlagt at søndag neste uke skal det komme ut en middagsoppskrift som jeg absolutt elsker! Men denne helgen har dere en fantastisk kake og se frem til. Og selv om videoen kommer ut på youtube i morgen, så betyr ikke det at søndagsinnlegget kommer ut på lørdag istedet. Neida, da får dere vente til søndag! Så skal dere selvfølgelig få en annen oppdatering her inne fra meg i morgen. Jeg skal ikke la det stå helt stille!

Ellers vil jeg jo prøve å ha helst to antrekk per uke fremover. Denne uken er hvertfall i boks nå, og så får vi se hvor lenge jeg faktisk klarer å holde det. Men jeg har troa! Jeg er veldig inspirert til andre innlegg om dagen også, så plutselig har jeg så mange planlagt at det fort kan komme to innlegg på en dag, men det er vell ikke krise, er det det?

Så der har dere det! En liten plan for hvordan jeg legger opp bloggukene mine for tiden. Helst to antrekk i uken, og oppskrift på et eller annet på søndager. Så kommer selvfølgelig skjønnhet, interiør og reising i tillegg til det. Jeg tror det er en god plan og jeg gleder meg til å fylle ut litt mer av mat-kategorien igjen!

Men nå håper jeg dere får en fantastisk fredag videre og at dere har hatt en fin start på helgen! Hva syntes du om planen min for bloggen fremover, og hva syntes du om antrekket på bildene? 

Let's go to the gym!

 • 16.03.2017, 13:27


God dag alle sammen!

Det er torsdag og det er snart helg, så heng i! Selv startet jeg dagen min på treningssenteret. Eller retteresagt på min aller første spinngtime på flere år. Jeg husker den tiden da jeg gikk på ungdomsskolen, jeg hadde skikkelig hekta på spinning og var med på timer hver eneste uke. Jeg syntes det var så gøy og jeg likte det at jeg presset meg selv så hardt. I dag derimot. Det var ikke gøy! Haha, huff, jeg trodde jeg hadde harde intervaller fra før av, men denne jeg hadde i dag, den var ekstrem! Jeg hadde vell egentlig ikke så mye forventninger før jeg gikk inn, men fy søren.. Så fort vi var i gang kjente jeg at dette skulle bli en hard halvtime!

Jeg var nemlig på en spinningstime som het IntervallSpinn 30. Det vil si Intervall spinning i 30 minutter. Og det var helt klart 30 aktive minutter på sykkelen, ikke at det ikke var noe jeg forventet. Jeg har jo vært på spinning før. Men jeg ser jo hvertfall nå at det er bare å fortsette slik at jeg faktisk får opp formen noen hakk. Det er garantert et behov jeg har, og det kjente jeg godt underveis i denne timen. I avslappnings periodene som var på 1:30 minutt, instruktøren hadde fått pulsen ned i 125, mens jeg fortsatt hadde en puls på 170! Skummelt!

Dermed tror jeg faktisk at jeg skal gjøre torsdagene til min faste spinning dag. Trenger helt klart en effektiv måte å få opp formen på, og denne økten hver torsdag er et veldig godt alternativ. Jeg kan også kombinere den med en styrketime på 45 minutter etter når jeg kommer i litt bedre form! Jeg fikk alternativet i dag også, om jeg ville bli med, men jeg var ferdig! Også kjente jeg at forkjølelsen fortsatt sitter litt i kroppen, så å presse meg selv for hardt, det var ikke noe jeg ville i dag.

Men da har vi planen i boks dere! Perfekt! Jeg er ikke super gira på å dra tilbake på den timen, men jeg er gira på å komme i bedre form, så da er det bare det som må til.

Liker du spinning? Hva slags timer liker du best å gå på, eller er du mest på egentrening? 

Addicted to traveling? Is that a thing?

 • 14.03.2017, 09:04


Hvorfor er det så gøy med antrekksbilder i utlandet? Det er noe med det at man har nye områder, nye bakgrunner og rett og slett ny inspirasjon! Jeg elsker å se antrekksbildene jeg har tatt mens jeg er ute på reiser. De gir meg merkelig nok en helt annen glede når jeg ser tilbake på dem, enn om jeg har tatt de rett borti gata eller nede på solsiden. Det er flere minner som ligger bak bildene, enn det at jeg drar Mathias vekk fra pc?n for å ta noen bilder en dag. Det er nok mest det, men så er det jo også så inspirerende å finne nye plasser man kan ta bilder. Jeg må rett og slett bare bli flinkere til å åpne øynene mine for nye alternativer her i området. Trondheim er jo en vakker by, med mange muligheter. Jeg drar bare ikke nok nytte av den!

Men nå kommer det nok ikke til å bli lite antrekksbilder fra utlandet dette året. Jeg startet jo 2017 med ca. null antall reiser planlagt, og nå sitter jeg nå her i starten av Mars og har allerede vært på to utenlandsreiser. En tur til London og en tur til Alicante, som dere helt klart har hørt nok om frem til nå. Men det jeg ville snakke om nå, var reisene som nå er planlagt videre fremover. Det har nemlig vist seg å bli noen!

Den neste reisen vår er om litt under en måneds tid. Vi skal nemlig en tur sørover til familien min i påskeferien for å feire at pappa fyller år. Og samtidig, retteresagt dagen før pappa fyller altså Mathias år. Så vi får nok ta en skikkelig bursdagsfeiring den helgen vi er der! Vi skal være der i en uke, og stopper innom Amsterdam på vei hjem, så vi har faktisk en hel ettermiddag og kveld i Amsterdam før vi reiser videre hjem dagen etter. Mathias har jo ikke vært og besøkt familien min i Spania tidligere, så han har jo litt å ta igjen av opplevelser, men det skal nok bare bli gøy!

Neste reise etter det er foreløpig en som fortsatt er litt usikker. Dette er rett og slett fordi det er midt i eksamensperioden. Lillesøsteren min vil nemlig ha meg med til England en helg, og da en spesifikk helg på grunn av noe som skjer i den byen vi drar til. MEN jeg får ikke eksamensdatoene mine før den 20 Mars, så jeg vet ikke om jeg kan eller ikke før det. Så om det passer seg og at jeg har eksamen en eller annen gang før den spesifikke helgen blir det en helgetur til England i Mai.

Det blir også kanskje en tur til Budapest i Juni, og i Juli blir det Kroatia med familien til Mathias. Så jeg kan med hånden på hjertet si at det blir et ganske så bra reise år for min del. Og jeg gleder meg kjempe masse til alt jeg skal få oppleve av nye, og gamle og kjente plasser.

Jeg og Mathias har faktisk planlagt en reise nordover på seinsommeren en gang også. Mathias har nemlig lenge hatt et stort ønske om å dra til Lofoten, så da blir det rett og slett det nå i år! Satser på at vi begge får jobbet en del i sommer, slik at vi kan ta oss råd til det. Jeg mener, det er ikke billig å leie bil og kjøre oppover mot Lofoten! Men det blir nok helt sikkert en fantastisk tur om vi får det til. Noe jeg absolutt håper at vi gjør.

Men jeg må jo si at det er ganske imponerende å starte året med null planlagte reiser, og nå to og en halv måned senere sitter jeg med to gjennomførte og fem til som kan skje. Da kun litt over halvveis inn i året! Noen er litt mer usikre enn andre, men 3 av dem blir det garantert. Haha, vi får se om det blir noe til høsten. Det er nok ikke sikkert i og med at det blir så mye annet tidligere i år, men nå er jo høsten den «værste» tiden å bo i Trondheim på. Så kan hende jeg må rømme litt sørover i år og, vi får se!

Har du noen reiser planlagt for resten av året? Og hvor er din absolutte drømmedestinasjon? || Og hva syntes du om antrekket og bildene? 

New in; Interior

 • 13.03.2017, 11:49


God mandag kjære deg!

Jeg sitter nå her foran iMacen, støl som bare det og klar for en ny uke. I utgangspunktet skulle jeg jobbe litt med skole i dag, før jeg skulle filme et par videoer. Men jeg tror jeg faktisk skal velge og kun fokusere en god del på skole i dag. Jeg føler dette er en effektiv dag jeg kan få mye ut av, og da vil jeg få mye ut av skolearbeidet. Filme kan jeg gjøre i morgen! Noen ganger merker man bare at det man har planlagt for dagen, ikke er den beste bruken av tiden. Men da er det så innmari deilig og kunne tenke på at det faktisk ikke er så farlig om ting ikke går helt som planlagt.

På fredag derimot da hadde jeg en voldsomt effektiv dag, noe du kanskje så om du følger meg på instagram (jeg er ram på instastories noen dager!). Og jeg fikk til og med presset inn en tur på postkontoret hvor blant annet denne M-koppen fra DesignLetters lå og ventet på meg. Jeg delte jo med dere en liten ønskeliste når det kom til interiør HER en tid tilbake, og der var både M-koppen og kjøkkenhåndkle jeg fikk i posten sist fredag. Deilig og unne seg litt man ønsker seg innimellom! Og ikke minst så syntes jeg det ble SÅ fint med påskeliljer plantet i koppene. De står og pryder kjøkkenvinduet og jeg blir like glad hver gang jeg ser dem stå der.

Det gjør virkelig noe med helheten på kjøkkenet og det er nok det jeg liker aller best med de. Også er det jo gøy å se at så mange blomster er kommet allerede, og at det fortsatt er mange på vei. Disse bildene tok jeg på fredag, så det er en god del mer blomster på dem nå enn den dagen koppen kom.

Jeg har fortsatt noen andre småting jeg ønsker til kjøkkenet før jeg føler det blir komplett og akkurat slik jeg ser det for meg. Men som student har man ikke allverdens med penger, så jeg må prioritere litt annet i første omgang, men sånn er det! Nå er det hvertfall blitt litt vår/påske på kjøkkenet, og jeg er storfornøyd med bare det!

Hva syntes du om å ha blomster i Designletters koppene? Og ønsker dere mer interiørsnakk fra min kant? Og er det flere enn meg som sakte, men sikkert begynner å få våren/påsken i hus? 

The perfect lunch meal!

 • 12.03.2017, 10:00


De siste ukene har vi vært rimelig hekta på noen spesielle retter. Og jeg tenkte at jeg kunne dele de med dere, en etter en. Og i dag ville jeg dele med dere noe som er perfekt til middag, eller til lunsj i et par dager. Det er nemlig en kyllingsalat med pasta. Den er super enkel å lage og du kan selvfølgelig lage din helt egen vri, men denne jeg har laget under her, er den vi har hatt hekta på. Både denne uken og forrige lagde jeg opp en ganske stor bolle, og fordelte det deretter i mindre beholdere. Det førte da til at vi ikke bare hadde en fantastisk lunsj den dagen jeg lagde det, men også dagen etter. To dager med kyllingsalat for to personer til en ganske billig penge og ganske så sunt i tillegg, er ikke værst!

Det er hvertfall bedre for meg som gjerne kan bli fysen på usunne ting om jeg vet at jeg ikke har noe annet godt i kjøleskapet. Men de dagene jeg vet jeg har dette ferdig laget i kjøleskapet så får jeg faktisk heller lyst på dette, enn boller og andre usunne ting. Og bare det at vi har ingrediensene hjelper meg mye. Det er faktisk lettere for meg å ta meg den ekstra tiden på å lage alt sammen, enn å spise noe usunt. Mye fordi:

1. Det er billigere å spise noe du allerede har enn å dra på butikken og kjøpe noe nytt.

2. Og hvis man drar på butikken kan det gjerne bli hakket for usunt. Misforstå meg rett, enkelte dager er man svakere enn andre, men jeg er hvertfall glad for at jeg syntes det er lettere å legge inn den ekstra innsatsen for å holde seg mer sunn i hverdagen!

Dette gjør du:

 1. Kok opp vann, ha i salt og til slutt ha i pastaen.
 2. Kutt opp grønnsakene du vil ha i salaten (vi pleier å bruke salat, tomat og agurk) og kyllingen

  (TipsDu får perfekt mengde kylling om du kjøper hos Bunnpris til 25 kr.)

 3. Ha i olje og krydderet du vil bruke på kyllingen i en panne. Vi pleier å bruke et krydder som heter Allround krydder. Når panna er varm nok er det bare å steke i vei og evt tilsette mer krydder om det trengs.
 4. Når kyllingen er ferdig stekt er nok også pastaen ferdig. Sett da pannen med kylling til side, hell ut det varme vannet av pasta-kjelen, ha nytt kaldt vann oppi og hell det ut igjen (Gjerne gjenta dette et par ganger. Dette er for at pastaen ikke skal stivne når den blir kald.)
 5. Sist men ikke minst så er det bare å blande alt sammen. Når vi skal spise salaten pleier vi også å ha litt pepper og olivenolje på slik at vi får enda litt mer smak, men det er selvfølgelig opp til enhver. Men på denne måten føler vi ikke at vi trenger dressing, noe som er vinn vinn!

Og det var rett og slett det! Dette er perfekt å lage slik at du enkelt kan ta det med deg på skole eller jobb. Mathias liker hvertfall veldig godt at jeg lager det, for da er det lettere for han å ta meg seg mat på skolen, noe som resulterer i at han selv bruker mindre penger. Men jeg kan jo skjønne at det er lite motiverende og ta med seg tørre brødskiver med ost eller lignende. Om du også er slik så anbefaler jeg å sette av en kveld og lag opp en stor bolle med slik salat. Er det bare til deg så får du jo noen lunsjer. For meg og Mathias holder det til en lunsj hver i to dager, dermed har du plutselig 4 ferdiglagde lunsjer for uka.

Perfekt! Det er ganske så sikkert mye mer økonomisk, også er det nok mest sannsynlig hakket sunnere enn det du hadde valgt om du kjøpte mat i kantina eller på butikken i lunsjpausen. Så jeg håper hvertfall at dette var et godt tips til dere som trengte litt ny inspirasjon. Vi kan hvertfall anbefale det!

Pleier du å lage opp litt lunsj, eller er du en av de som gjerne kjøper mat på skole/jobb? Og hørtes dette ut som noe du kunne tenke deg å prøve? 

Pink, black n' grey!

 • 10.03.2017, 11:23


God morgen, og endelig kan jeg si det; god helg!

Planen var egentlig å starte dagen på treningssenteret allerede kl 9 i dag, men slik endte det da ikke. Jaja, sånn er det. Jeg har nok å gjøre i dag, så treningen får heller vente til i morgen. Men det er fredag dere, og det er helg. Solen skinner til og med i dag og! Vi har virkelig hatt en knallfin uke den uken her, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det selv om jeg ikke har vært helt i form med tanke på migrenen tidligere i uken. Bare det at jeg ser det er en nydelig blå himmel med en stor sol på seg blir jeg mer enn fornøyd!

Og når vi først er innom det med migrene, så ble disse bildene tatt på onsdagen. Jeg hadde følt meg fin hele formiddagen, men når disse bildene ble tatt hadde migrenen desverre begynt å komme kraftig tilbake. Derav grunnen til at jeg ser så trøtt ut. Og gjett om det bar rett hjem og legge seg når bildene var tatt. Da var jeg ferdig.

Men jeg ville bare så veldig gjerne vise dere dette antrekket. Jeg følte meg nemlig skikkelig bra i det og da er det jo gøy å vise det litt frem. Ikke at jeg så så mye annet enn bleik ut i den toppen med denne bakgrunnen, men det får så være. Det er ikke mange måter jeg  har kunnet fått noe sol på kroppen i det siste. Selvbruning føler jeg bare ødelegger alle klærne mine og solarium er det ikke snakk om en gang! Så da viser jeg heller stolt frem hvor bleik jeg er frem til vårsolen varmer nok til at man kan sitte litt ute igjen! Og jeg er jo helt klart ikke alene om å ikke være brun på denne tiden av året, så jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke bryr meg så mye om det ser ut som toppen og huden min går i ett. Det er jo egentlig bare komisk. Haha!

Det er fredag, og det betyr gjerne en dag med filming for min del. Men først skal jeg få gjort unna litt oppgaver i Sosiologi, slik at jeg får levert inn dem før helgen virkelig er i gang. Og etter det skal resten av morgendagens youtube video filmes, for så at jeg skal redigere den og laste den opp. I ettermiddag skal jeg også møte Elinor for et glass vin, kanskje vi får sitti litt i solveggen på solsiden, det hadde vært deilig! Også blir det filmmaraton, vin og god mat med min kjære i kveld. Dette kan jo rett og slett ikke bli annet enn en god dag!

Jeg håper dere også får en bra start på helgen og at dere gjør akkurat det dere har lyst til! Har du noen spesielle planer for denne helgen? 

Flowers always make everything better!

 • 09.03.2017, 12:19


God torsdag og snart god helg!

For en uke dette har vært. Mandagen startet så bra og jeg fikk gjort så mye og følte at dette skulle bli en ordentlig bra og effektiv uke. Tjah, det var helt til migrenen inntraff Tirsdag morgen. Så både Tirsdag og i går lå jeg rett ut med migrene store deler av dagen. Eller, jeg følte meg bra i går frem til litt utpå ettermiddagen, da smøg migrenen seg tilbake. Men det positive er at jeg og Mathias fikk hvertfall tatt ferdig vårrengjøringen her i leiligheten før jeg lå rett ut resten av dagen. Nye tulipaner kom det også i hus, og til og med årets første påskeliljer er på plass på kjøkkenet. Gleder meg så mye til de blomstrer! Blomster gjør meg så enormt glad og løfter humøret mitt med en gang jeg ser dem. Så det er ikke annet enn positivt å ha noen i hus!

Disse blomstene er nok de jeg hadde forrige uke, og de holdt seg så fine i en hel uke. Og det syntes jeg er ganske så bra. Ikke at jeg vet helt hva som er normalt når det kommer til tulipaner, men når det står at det kun er en 5 dagers garanti, så forventer jeg ikke at de er super fine i en hel uke! De kjøpte jeg på Floriss på Solsiden, mens denne uken prøvde jeg meg på å kjøpe noen fra Rema 1000 i og med at de hadde tilbud på dem den uken her, men er ikke like imponert. Jeg måtte faktisk kaste noen allerede i dag tidlig.. Men de som står igjen nå, de står veldig fint, så satser på at de hvertfall holder gjennom helgen!

Jeg har så veldig en fredagsfølelse i dag, og dere vet vell alle hvor fælt det er? Men det er ikke fredag og helg enda, så jeg får vell snu nesa mot skolebøkene. Ble jo ikke akkurat mye lesing etter innlegget på tirsdag og ikke i går heller. Så har en god del å ta igjen før jeg kan ta helg. Og jeg må nok kanskje jobbe litt gjennom helgen og, jeg kjenner eksamensnervene begynner å komme allerede og det er ikke bra. Så da er det greit å komme seg gjennom stoffet slik at jeg får gått skikkelig igjennom det jeg føler jeg må gå mer gjennom. Og jeg roer meg forhåpentligvis litt mer når jeg får eksamensdatoene den 20. Mars. Eller, jeg roer meg nok ikke om jeg finner ut at eksamen er i slutten av April. Da blir jeg nok ikke mindre stressa. Men jaja, det får jeg heller ta når den tid kommer!

Og som dere kanskje skjønner er tankene litt all over the place i dag, litt som denne bloggposten. Men slik er det noen ganger. Følelser og tanker er ikke alltid like lett å kontrollere, men jeg prøver så godt jeg kan.

Jeg håper dere hvertfall får en veldig fin torsdag og ikke minst at dere har hatt en fin uke så langt! Og er det flere enn meg som har en kjærlighet til det å ha blomster i hus? 

Getting that spring feeling

 • 07.03.2017, 12:15


God tirsdag kjære lesere!

Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å sitte her etter en morgen tilbake på trening. Jeg føler det er evigheter siden sist jeg var en tur innom treningssenteret, og det er det vell egentlig og, i og med at det er litt under tre uker siden jeg dro til London, og etter det så har jeg jo vært sjuk. Men nå er jeg endelig på vei tilbake, og det kjennes kjempe godt! Nå derimot tenkte jeg å vise dere antrekket mitt for den nydelige søndagen vi hadde i helgen. Vi har virkelig vært heldige med været i det siste!

Som jeg nevnte i et innlegg tidligere fant jeg årets vårjakke den siste dagen i Alicante, og det er nettopp denne dere ser på disse bildene. Den er fra Mango og var så og si akkurat det jeg lette etter. Denne mango butikken var en outlet butikk, så ikke vet jeg om det var fjorårets eller hva det var, men fornøyd ble jeg hvertfall. Jeg har lenge hatt lyst på en beige kåpe, men syntes det var for gærent å kjøpe en varm kåpe nå når det sakte mens sikkert begynner å gå mot vår. Så da når jeg fant denne istedet visste jeg det var meant to be!

Jeg virkelig elsker de nye Nike skoene mine også. De trenger nok en vask igjen ganske snart i og med at de gangene jeg landet på Værnes både fra London og Spania forrige måned, snødde det. Og det vil si at det er sludd og vått ved solsiden, som igjen gir skitne joggesko. Men heldigvis er det veldig lett å fikse med en vask, og en vask skal de helt klart få før våren er her for fullt. Det er innmari fint med lyse joggesko, men det kan være en utfordrende ting til tider og. Negative trenger man ikke å være om lyse sko av den grunn, som sagt det er ganske så lett å få vasket dem fine og rene igjen!

Men nå må jeg nesten få spist litt mat før Historie står på studieplanen. Får satse på at energinivået går opp med litt trening unnagjort. Det hadde ikke gjort noe det. Men jeg håper dere alle får en nydelig dag og at dere gjør absolutt det beste ut av den.

Hva syntes du om antrekket? Og har du funnet årets vårjakke enda? (Om ikke kan det komme en fristende post om det snart!)

When it comes to my lips...

 • 06.03.2017, 10:24


I only use the best!

Det er jo ingen hemmelighet at som blogger og youtuber må man ha en viss interesse for både mote og skjønnhet. Hvertfall den type blogger og youtuber jeg selv er. Og jeg setter pris på det å se bra ut både når det kommer til hjelp fra sminke eller klær. Klesstilen min har forandret seg mye det siste året, og den er vell fortsatt litt i forandring. Man kan ikke akkurat bytte ut klesskapet over natta. Men når det kommer til sminke så er jeg ganske nøytral av meg. Jeg går mye for de samme type fargene både over øynene og på leppene mine. Og det har ikke forandret seg så mye med årene, men nye produkter finner jeg alltids, og da ikke minst nye favoritter.

For øyeblikket er jeg veldig opptatt av å ikke tørke ut leppene mine. De har nemlig gjennomgått en del i det siste da jeg har vært mye ombord i fly, og sitter mye inne i tørr luft. Og da er det viktig for meg at produktene jeg bruker på leppene ikke gjør skaden værre. Elizabeth Arden 8 Hour Cream er dermed en fast partner hos meg. Den ligger så og si konstant på pulten min slik at jeg har god tilgang til den, også havner den fort i veska så fort jeg skal ut av leiligheten. Grunnen til at jeg liker den så godt er at den fukter leppene mine som ingen andre produkter noen gang har gjort. Og den holder fuktigheten lenge, noe jeg syntes er ganske viktig. Er deilig å ikke måtte fukte leppene på nytt hvert femte minutt.

Ellers så har jeg de siste ukene oppdaget de to andre leppeproduktene. Nr. 1 er Velvet Lip Glide fra Nars i fargen Bound, og den falt i smak fra første øyeblikk. Den jeg har er faktisk en prøve jeg fikk med når jeg kjøpte en Primer og Foundation fra Nars, men det er ikke et spørsmål om jeg skal kjøpe den i en større størrelse en gang. Jeg har den faktisk på i DENNE videoen. Det er en veldig fin og nøytral farge. Jeg vil kalle den nude, men heller mer nude lilla enn nude beige. Og det er helt klart en farge jeg gjerne griper etter når jeg skal ha nye leppestifter. Jeg aner helt ærlig ikke hvor mange forskjellige typer nudes og lilla nudes jeg har i kolleksjonen min.. Det er nok hakket for mange. Men vi bare later som at den tanken aldri streifet oss. Okei? Okei.

Og sist, men ikke minst så har vi den nyeste leppestiften min fra Rimmel London. Denne er i farge Nr. 55 og heter My Nude, som dere kan se på bildet lenger opp i innlegget. Dette er en av leppestiftene i «kolleksjonen» til Kate Hudson, og jeg elsker så mange av de fargene hun har gitt ut med dem. Jeg har jo en fra tidligere, som jeg blogget om HER. Ikke akkurat en lignende farge, men absolutt like nydelig som denne. Også gjør det jo ingen ting at prisen er såpass lav. Det er en fantastisk konsistens, og en farge som holder lenge på leppene. Og som sagt tidligere er det helt klart et pluss at man ikke må passe på at leppestiften holder seg fin hele tiden gjennom dagen.

Men jeg er veldig interessert i å høre hva du syntes om leppestifter og andre leppeprodukter. Jeg vil vite hva du evt liker best å bruke, og hva din absolutte favoritt leppestift er. Kanskje jeg får prøvd den ut jeg og?

London by night

 • 05.03.2017, 09:35


Den siste kvelden vår i London, som var Lørdags kvelden, valgte vi å spise en litt seinere middag midt i hjertet av London, før vi tok turen til Tower Bridge. Grunnen til at jeg ville hit var for å ta noen kule nattbilder av den majestetiske broen. Den er helt klar like vakker om kvelden, som om dagen, om ikke enda mer vakker. Og bildene syntes jeg heller ikke skuffet. Jeg har ganske mange bilder fra denne turen til Tower Bridge, men man må jo ta en del før bildene i mørket faktisk blir bra. Så det var jo flere som ikke kom gjennom nåløyet. Men av de som kom gjennom har jeg plukket ut tre av bildene, som dere skal få se. Og hvis du ser nøye, så kan du faktisk se noen stjerner på noen av bildene. Det syntes jeg er ganske så sykt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har vi nesten skapt en tradisjon hvor vi må ha bilde på/ved Tower Bridge, for dette gjorde vi også på turen vi hadde for tre år siden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker faktisk å ta bilder når det er mørkt ute, det er noe med det at jeg utfordrer meg selv litt ekstra når det kommer til fotointeressen min. Selv om det er kanskje litt for enkelt å bruke det kameraet jeg har nå til det, så syntes jeg det er så gøy. Å ta litt billder av majestetiske bygninger eller liknende om kvelden.. Det må jeg helt klart prøve å få til mer av. Jeg mener, jeg bor i en fantastisk fin og gammel by med mange flotte bygninger som er fint lyst opp.. Hvorfor har jeg ikke gjort det før?! Gjett om det skal bli gjort i nærmeste fremtid! Og om dere vil se bildene ? si gjerne i fra i dette innlegget slik at jeg er klar over det. Hvis ikke blir det nok bilder jeg tar for min egen interesse og hobby!

Hva syntes du om bildene? Og er slike bilder noe dere vil se mer av? 

It's in the (gold) details!

 • 03.03.2017, 10:10


God morgen! Det er fredag, solen skinner og jeg er super klar for noen dager fri. Nok en uke begynner å nærme seg slutten, men før den tid skal det bli utrolig deilig med helg. Vi har vell egentlig ikke så mye planer, men med det været som er meldt hele helgen er det klart at vi må finne på noe. Turer skal det hvertfall bli nok av. Det er nemlig så deilig å starte dagen med å gå en tur. Spesielt når det er fint vær, med skyfri himmel, en sol som varmer og ikke minst fuglene som begynner å kvitre. Våren er virkelig fantastisk altså!

Og som dere kanskje ser har jeg vår tilbehøret klart allerede. Noen nye solbriller er kjøpt inn, nytt deksel til mobilen, og et lite og enkelt smykke. Tilbehør har mye å si når det kommer til enkelte antrekk, og nå som våren er rundt hjørnet tenkte jeg det var på tide med noe nytt. Solbrillene kjøpte jeg rett og slett fordi de er så like Prada solbrillene mine, men enormt mye billigere. Jeg ville nemlig ha noen solbriller i den stilen, men i svart og ikke bare blå, som jeg har fra før. Så da ble det med et billigere eksemplar fra Asos foreløpig. Vi får se hva som skjer i løpet av sommeren!

Mobildeksel ? HER      Smykke ? HER      Solbriller ? HER

Dekselet kjøpte jeg vell egentlig mest fordi det gamle var så falleferdig og stygt at jeg virkelig trengte et nytt et. Og da falt valget ganske fort på denne fra New Look, via Asos. Jeg får virkelig ferie stemning av å se på det, og jeg føler forsåvidt ikke at det er en negativ ting. Det er fargerikt og gjør meg glad, noe mer trenger jeg ikke. Eller, det er jo faktisk greit at det beskytter mobilen min samtidig da!

Men ellers er nok planen å nyte dagen litt i dag. Gå en tur i det fine været, kanskje ta en kaffe på solsiden og bare nyte livet. Det høres ganske så fristende ut, men jeg har nok også litt jobb å gjøre i dag og. Filming står på planen, også må jeg jo redigere den før den skal ut i morgen. Men det går ganske kjapt og greit! Jeg må bare få satt igang. Og dere, hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal lage video av i nærmeste fremtid er det bare å si i fra! Jeg har noen ideer for de neste ukene, men tips fra dere hjelper veldig det også!

Ha en fantastisk fredag! Har du noen spesielle planer for i dag eller resten av helgen? 

You make me blush!

 • 02.03.2017, 08:48


Ja, nei det er vell på tide med et nytt antrekk fra London, er det ikke det? Jeg har jo fortsatt noen av dem igjen, men om du faktisk følger meg på instagram, så har du jo kanskje sett noen av disse bildene. Jeg klarer jeg ikke å la være å publisere der før jeg har lagt dem ut her. Jeg bare elsker å være aktiv på instagram om dagen, og ikke minst se at så mange liker bildene mine! Så om du faktisk ønsker å sjekke ut brukeren min og kanskje følge meg, så kan du finne meg HER.

Kjolen jeg har på her kjøpte jeg faktisk i London, på Primark. Vi tok så og si alle antrekksbildene de siste dagene, så rakk jo å shoppe litt før det. Og når vi lette etter et sted for å ta bilder av meg i denne kjolen fant vi ganske fort den perfekte locationen. Vi var nemlig i South Kensington, og visste vi ville ta litt bilder rundt om i området. Og når vi da fant disse husene med rosa blomster utenfor var det ikke snakk om at vi skulle gå derfra uten noen bilder. Nå syntes de jo ikke så godt i bildene alikavell, for det var litt vanskelig vinkel å ta bilder i da det var biler langs hele fortauet. Men det vi fikk til er jeg hvertfall ganske så fornøyd med!

Kjole ? Primark     Veske ? Mulberry      Strømpebukse ? Primark      Sko ? DinSko      Solbriller ? Asos

Nå derimot sitter jeg i kosebukse og en deilig genser. Jupp, skikkelig kosetøy dag hjemme i dag, for jeg skal nemlig mesteparten av dagen fokusere på skole, skole og atter skole. Trenger litt slike dager innimellom. Men etter de dagene jeg har hatt, hvor jeg faktisk har jobbet en hel del, + i dag, så gleder jeg meg til en rolig helg hvor jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil og ikke tenke på skole en gang! Deilig. Men nei, jeg kan ikke tenke på helg nå, det er fortsatt idag igjen, og det er ikke lite av fag som står på planen.

Så jeg håper dere alle får en fantastisk dag, og ikke minst at dere har hatt en fin uke så langt! Hva syntes du om antrekket, og ikke minst bildene?

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits