Helene Lekven

In my bag - Pool edition

 • 31.03.2016, 12:28


 Da var vi hjemme igjen fra Gran Canaria, og jeg kjenner jeg savner stedet allerede. Jeg blogget ikke noe hverken i går eller tirsdag, men det var mest fordi jeg ville nyte den siste dagen vår fullt ut. Også reiste vi jo i hele går og var hjemme i natt, så da forsvant tiden rett og slett. Men nå er jeg hjemme med bra internett igjen og jeg har masse bloggmateriale, så håper dere er klar for mange innlegg fremover! Jeg har også fått en skikkelig boost når det kommer til motivasjon, så dette blir bra!   Men nå tenkte jeg å vise dere hva jeg alltid hadde med meg i bagen når vi skulle ligge ved bassenget på tur. Jeg hadde alltid med meg boken jeg holder på å lese, How to be Parisian everywhere you are. Det er ikke mye som er deiligere enn å slappe av med en bok på solsenga og denne boken er virkelig blitt en favoritt, som jeg også skrev tidligere i uken. Jeg ble litt fortapt i boka noen ganger, men heldigvis passet Mathias på slik at jeg ikke brente meg! 

  Og når vi snakker om brent, så er det jo også viktig med solfaktor mens man ligger ved bassenget. Og selv om det var Mars og de på Gran Canaria fortsatt regnet det som vinter der nede var det hver dag over 25 grader og solen stekte godt. Så solfaktor 30 gjennom hele ferien var det som skulle til. Prøvde vi oss med solfaktor 15 ble vi brent med en gang, så det nyttet ikke. Så da var det den fra Shift som fikk bli med meg for kroppen min, også brukte jeg en solkrem til ansiktet fra Elizabeth Arden. Denne var med solfaktor 50, og jeg har da naturlig nok ikke fått så mye farge i ansiktet. Men er det et sted jeg passer litt for godt på huden, så er det i ansiktet!   Leppene og øynene er jo også viktige å beskytte, og derfor hadde jeg med baby lips fra Maybelline som har solfaktor 30 (?) og solbriller. Solbrillene mine er fra Kappahl, og jeg liker de utrolig godt. De blokker sola godt og de sitter veldig godt på, så de er jeg ikke annet enn fornøyd med! 

Også måtte jo  GoPro kamera med! Hvis ikke hadde vi ikke fått satt sammen en video fra turen.. Og det har vi faktisk. Jeg holder på å laste den opp, as we speak. Så når du har lest dette innlegget er den sikkert oppe og klar for avspilling! Du kan finne videoen fra turen HER

Pleier du å bruke høy solfaktor eller er du en av de som kan klare deg med mindre? Og pleier du å ha mye av det samme i bagen ved bassenget? 

// Noen av produktene er sponset

Puerto de Mogan - Skjønnhetens by! 

 • 28.03.2016, 10:34


Er det en by jeg visste jeg skulle tilbake til i løpet av denne uken på Gran Canaria, så var det Puerto de Mogan. Vi gjorde nemlig den tabben at vi reiste hit den siste dagen på GC i fjor, og angret veldig på at vi ikke dro dit en gang tidligere i uken. Så denne gangen hadde jeg kamera på plass og var klar en haug med fantastiske bilder fra nydelige Puerto de Mogan.     

    
   

 Puerto de Mogan er en gammel havnelandsby som bærer preg av greske bygninger overfylt med fargerike blomster. Det er en helt annen aura over denne plassen enn noen annen plass på denne øya. Alt er så fredelig, laidback og rett og slett så fantastisk nydelig. Jeg drømmer meg bort i alle bygningene, og har bestemt meg for at neste gang skal jeg bo på hotellet i denne havna. Tenk å gå i disse omgivelsene hver dag da dere? I wish!  

    
   

Bildene i seg selv sier jo mye om hvor vakkert det er der, men det sier på ingen måte nok. Dette er rett og slett en by som må oppleves. Også får man så fine bilder der at jeg kunne ikke dra hjem derfra uten noen fine antrekksbilder, det hadde vært en skam! Men de får dere ikke se nå, det får vi spare til et annet innlegg! 

Er ikke Puerto de Mogan nydelig?! Kunne du tenkt deg å besøke denne landsbyen? 

Trening på ferie? Er du gal?!

 • 27.03.2016, 12:18


Hahaha! Etter å ha postet innlegget i går fikk jeg en kommentar «Trener dere når dere er på ferie? 🙈». Og ja når jeg er på ferie med Mathias trener vi. Han trener så og si hver dag , mens jeg blir med innimellom. Nå er det ikke alt jeg kan bli med på, f.eks. Løping på grunn av kneet mitt. Så når det er noe jeg kan bli med på, så gjør jeg det! Og ettersom vi skulle hit har jeg fått litt freshe og nye treningsklær for anledningen. Jeg digger treningstightsene til KappAhl, de er virkelig gode! Jeg har nå to par, nr. 1 er begynt å bli slitt da jeg har brukt den så mye. Så det å få en ny tights fra dem skadet virkelig ikke!  

  Jeg bruker også treningstoppen fra KappAhl. Den er sydd sammen med en treningsBH, noe jeg var litt skeptisk på i starten. Men det var ikke så ille som jeg trodde, det viste seg faktisk å være bedre, så det er ikke en negativ egenskap!Men det er ikke sånn at jeg klarer å trene like mye (eller i det hele tatt) når Mathias ikke er med på tur. For resten av familien min trener ikke så mye, og da er det lett å droppe det selv. Men da er det greit å ha en kjæreste som kan dra deg med på trening!     

    Og om du ønsker å prøve ut treningstøyet til Kappahl, så anbefaler jeg dere å bli med på giveawayen jeg holder! Jeg deler nemlig ut tre gavekort, to på 500kr og et på 1000kr! Du kan finne konkurransen HER.

Hva med deg? Trener du litt når du er på ferie eller slapper du fullstendig av? 

// treningsklærne er sponset

Easter at Gran Canaria!

 • 26.03.2016, 17:37


  At vi bestillte en tur hit til Gran canaria er ikke noe vi har angret på i det hele tatt. Vi fikk utrolig mye ut av dagen i går og hittil i dag har vi trena, spist og vært avgårde på shopping. Vi koste oss i Meloneras med litt god drikke og dyr shopping. Det er hvertfall godt vi kan nyte livet! Og nå ligger vi på hver vår solseng ved bassenget med noe kaldt i glasset. Ahh, påske på Gran Canaria, helt okei!    

  Vi skal nå fortsette å sole oss og bare nyte varmen før vi skal opp på rommet å gjøre oss klare for middag. Men det er heldigvis noe timer til! Jeg har faktisk ikke tatt så mange bilder på turen hittil, men det kommer! Film er det hvertfall nok av til en fin Travel Diary. 

Jeg håper dere har en fin påske hvor enn i verden du er! Gjør du no spennende i påska?

Giveaway: Gavekort på 1000kr og 500kr

 • 25.03.2016, 15:13


God dag alle sammen!   Har dere det bra? Det håper jeg, og om ikke så ønsker jeg å gjøre den littegran bedre for deg! I dag skal jeg nemlig starte en ny giveaway hvor du kan vinne gavekort fra Kappahl, og jeg deler nok en gang ut hele 3 stykker. Jeg deler ut ett på 1000kr og to stk på 500kr. Syntes det er gøy å gi litt tilbake til dere så det at tre av dere har muligheten til å vinne gjør meg og glad. Det er jo på grunn av dere som titter innom daglig at jeg kan være med på så mye gøy. Så å gi litt tilbake syntes jeg er godt!  

  Det du må gjøre for å delta er:  VINNERNE ER TRUKKET

 1. Følge meg på instagram HER
 2. Kommenteret bildet på insta (som forteller om konkurransen), og tagge to venner.
 3. Håpe på det beste! Good luck ❤️

  

Jeg trekker vinneren på mandag slik at noen får en super start på uken når de får vite at de har vunnet! Og. Om du ønsker å se litt antrekk med plagg fra Kappahl så har jeg planer om noen innlegg med plagg fra Kappahl fremover (har også mange antrekk med plagg derfa under kategorien antrekk). Og på bildene her har jeg faktisk på meg en morgenkåpe fra Kappahl, den er super fin og deilig! 

Nei, nå må jeg komme meg ut i sola! Håper dere får en superfin dag videre, og at dere vil delta i konkurransen!

Video: First Impressions - Elizabeth Arden Spring Collection

 • 23.03.2016, 14:38


  Forrige uke blogget jeg jo om den nye vår-koleksjonen til Elizabeth Arden, og jeg nevte da at jeg skulle lage en video hvor jeg prøver sminken for første gang. Det har jeg nå gjort og den ligger klar ute på youtube! Jeg er faktisk utrolig fornøyd med mye av produktene, men hva jeg syntes om det forskjellige må du se videoen for å vite. Du finner den HER

Jeg kjenner jeg er så klar for å reise til Gran Canaria i morgen. Det blir så bra og ikke minst deilig!🌴 Så tror ikke jeg kommer til å blogge i morgen da vi skal reise så og si hele dagen, men på fredag er jeg tilbake igjen med den første oppdateringen fra turen! Det kommer forresten også en giveaway i løpet av helgen, så det er bare å følge med! 

Ha en strålende Torsdag og ikke minst ha en fin påske! 🐣☀️

In My On-Flight bag! 

 • 22.03.2016, 12:54


 Som mange av dere vet så reiser jeg til Gran Canaria førstkommende torsdag! Og i den sammenhengen tenke jeg å vise dere hva jeg har planer om å ha i håndbaggasjen. Og da mener jeg ikke On-flight kofferten, men veska eller ryggsekken jeg har med i tillegg. På denne turen har jeg faktisk bestemt meg for å bruke en ryggsekk jeg fikk av Mathias før en reise for ca et år siden. Grunnen til at jeg kan bruke den nå, er fordi jeg har med meg iPad på tur istedet for å ha med meg mac! (Sekken er forresten fra Accessorize)   Eller har jeg med meg en mappe med boardingkotene våre og passene,slik at jeg har det samlet på en plass. Og da bruker jeg mappen som jeg har fått av FunLiving.no, og om du ønsker deg en slik kan du finne den HER. Jeg har brukt den på hver eneste reise siden jeg fikk den og er superfornøyd! God kvalitet og oversiktlig da den er gjennomsiktig! 

Ellers må jeg ha med meg både iPad og bok. På den måten får jeg både jobbet litt og fylt på med litt inspirasjon. For ja, How to be Parisian Wherever you are, er virkelig inspirerende! Skal skrive en review på boka så fort jeg er kommet meg gjennom den! Men ellers så har også Mathias med seg pc?n sin, så det at vi kommer til se et par episoder med Games of Thrones er ikke umulig. 
    Når det kommer til produkter jeg vil ha med på flyet så holder jeg det gjerne veldig minimalt. Det av den grunnen at jeg vet jeg ikke trenger all verdens og fordi det blir tungt å drasse på! Jeg pleier som regel alltid å ta med meg en ansiktskrem, en leppomade, og en håndkrem for at jeg kan gi fuktighet til huden mens vi er i den tørre lufta på flyet. Jeg kommer på denne turen også til å ta med meg deodorant og en Eau de Toilette parfyme. Det av den grunnen at vi skal på en seks timersflytur med Ryanair? Gjett om jeg gleder meg..! 

Neida, men da er det hvertfall godt å friske seg opp litt underveis. Og denne gangen har jeg valgt å ta med meg en av de nye fra Elizabeth Arden. Den luker himmelsk med hint av mandarin og andre frukter. Den sitter ganske godt til å være en Eau de Toilette, og det er ikke noe jeg skal klage på. Og om du er interessert finner du den HER! (De har forresten en body cream  og en shower gel med samme lukt! Ahh, gjett om den er på min ønskeliste!! 😍)
 Og det var rett og slett det! Eller, tjah, jeg finner nok noe mer jeg kan fylle opp sekken min med mellom nå og avreise. Men det her er hvertfall basen jeg går ut i fra. Og jeg syntes det er en fin base, den inneholder deg jeg aller mest har bruk for, og det er jo det som er det viktigste! 

Nei, nå må jeg og Mathias til byen en tur. Han må ha seg litt vår og sommerklær til tur. Så jeg håper dere får en super dag idag  og at dere nyter påska dere som har ferie allerede, og dere som ikke har fri enda; det er snart deres tur! Haha, det hørtes litt fælt ut, men ja, det et ikke lenge igjen til de røde dagene! 

Ha en strålende dag! Og pleier du å ha noe av det samme i din håndbaggasje? 

// Noen produkter som er avbildet er sponset

NAKED Flushed Dupe!

 • 21.03.2016, 14:38


 Jeg er sjeldent på jakt etter dupes av produkter jeg allerede har, men innimellom skjer det litt uten at jeg er klar over det. Her en dag når jeg så gjennom sminkekolleksjonen min så jeg at jeg hadde to trioer av bronzer, blusher og highlighter. Jeg har hatt den fra Urban Decay i flere år, men denne fra Makeup Revolution er kun noen måneder gammel. Etter at jeg delte den ut i en konkurranse på youtubekanalen min, fant jeg ut at jeg ville ha  den selv også, så  da var det bare å bestille seg en hjem.   
Dere ser at det er en annen undertone på den fra Makeup Revolution. Og selv om det er det så syntes jeg det er en god dupe for den fra Urban Decay. Det er fordi begge er pigmenterte, gode å blende ut, og ikke minst ser bar ut på huden. Men i og med at de har forskjellige undertoner så syntes jeg de er fine til hver sin årstid. Den fra MR har varmere undertoner, og er fin på en gyllen sommerhud. Mens den fra UD har litt kaldere undertoner og er da finere til huden om vinteren! Så gode dupes for hver sin årstid!   Også vil jeg forresten si at det er veldig gøy at så mange leste og var interesserte i det innlegget jeg skrev på lørdag angående kroppshysteriet. Det kom ikke noe særlig kommentarer på innlegget, men jeg har fått flere meldinger både på mail og på facebook, og det er så koselig. Dere må vite at det setter jeg virkelig pris på! Og om det er et spesielt tema dere ønsker jeg skal snakke om neste gang så er det bare å si i fra!

Ønsker dere flere slike dupes innlegg? Og er det evt et spesielt produkt dere vil jeg skal finne en dupe til? 

Let's talk: Body Image & How to Love Yourself

 • 19.03.2016, 16:46


 Opp gjennom oppveksten har jeg sliti en del med selvbildet mitt, og hadde generelt dårlig selvtillit etter en tung tid på barneskolen med psykisk mobbing. Lenge har jeg hatt det så bra og selvtilliten har økt enormt i løpet av de siste årene. Jeg har klart å bygge både selvtilliten og selvbildet mitt veldig. Men nå de siste ukene har jeg virkelig gått på en smell når det kommer til akkurat det. 

I og med at jeg skal til Gran Canaria til uken har jeg vært veldig fokusert på hvordan kroppen min ser ut. Og den er ikke akkurat slik man ser alle de fine jentene på instagram er. Og ja, det er fælt, men det er en så stor sannhet. Sosiale medier er blitt en så stor del av hverdagen at man rett og slett sammenlikner seg med alt som finnes der ute. Og når jeg ser på alle de fine jentene, så tenker jeg rett og slett «æsj, jeg er feit og stygg. Hvorfor kan ikke jeg se ut som dem?»  
  Men man kan ikke tenke sånn. Alle er forskjellige og jeg har rett og slett ikke genene til å se ut som en strek. Jeg er en del av familie med store hofter, og det er jeg faktisk glad for. Jeg er glad jeg har hofter og har anlegg for en skikkelig rumpe. Det syntes jeg er kult, men det som er er at det er ikke nok. De sosiale mediene maler et bilde om at slik må du se ut. Har du et lite ekstra lag på magen ? «ugh, du er hvertfall ikke tynn!». Har du litt større lår og må noen størrelser opp i bukser  ? «Er  du så stor? Jøss, jeg må ha XXS jeg!» 

Æsj, kjenner jeg blir kvalm av dagens samfunn. For enda så mye vi snakker om at kropsspress er dumt, og at det ikke burde være sånn, så er det faktisk slik! Blir noen intervjuet på gaten om hva de syntes om kroppspresset så syntes de jo ikke noe om det, og de sier at de ikke tenker sånn. Men likevell så drar vi hjem, ser oss selv i speilet og rakker ned på oss selv.   

  For ja, selv om det er et press til å bruke de minste størrelsene og mange gjerne «konkurerer» litt om å ha den minste størrelsen i vennegjengen, så er det kun vi selv som gjør det så ille for oss selv. Vi er vår egen verste fiende, vår egen største kritiker, vår egen personlige mobber. For det er det vi gjør. Vi mobber oss selv. Vi sier at vi selv ikke er gode nok, fordi vi selv tror at andre forventer at vi skal se slik ut. Men det er så langt fra sannheten. Folk er rett og slett så opptatte med seg selv og kritikere sin egen kropp og utseendet at de ikke har tid til å ta deg i samme slengen! 

Så med de ordene har jeg tenkt til å dra til Gran Canaria. Jeg har tenkt til å ha på bikini, ha på kjoler og shorts og jeg har tenkt til å føle meg flott! Jeg har kanskje ikke den flateste magen på hotellet. Jeg har kanskje ikke de tynneste lårene eller den minste rumpa, men jeg er helt og holdent meg selv!   
   Jeg skal være stolt av den jeg er. Hvis jeg er litt oppblåst fordi jeg har spist noe med melk (laktose intolleranse..) så er jeg oppblåst da. Men jeg er menneske og jeg er meg, det er det som er det viktigste. Og jeg har en utfordring til både meg selv og dere. Se dere i speilet og si høyt tre ting dere liker ved dere selv. Gjør det hver gang du står foran et speil, enten det er på rommet eller badet, og si tre positive ting hver gang. 

Jeg tror nemlig at om vi begynner å fokusere mer på det som er positivt med oss selv, så glemmer vi litt bort det negative. Det kan gjøre at vi føler oss bedre, øker selvtilliten og ikke minst det får oss til å se bedre ut. En boost av selvtillit har aldri skadet et ytre, med mindre man elsker seg selv alt for høyt. Da blir det litt mye ☺️ Og still deg selv et siste spørsmål: hadde du latt din egen datter tenke og si slikt om selv selv som du gjør daglig?

Hva syntes dere om dagens antrekk og ikke minst liker dere at antrekkspostene har litt mer personlig preg med slike tekster innimellom? 

Spring Collection by Elizabeth Arden

 • 18.03.2016, 15:43


Det er ganske mange fordeler ved å være en blogger, og det å få tilsendt produkter er kun en av dem. Men det er noe jeg setter aller mest pris på. Jeg anbefaler da ikke det jeg ikke ville anbefalt andre å prøve, men jeg setter pris på muligheten til å prøve  nye produkter diverse merker kommer ut med. Og denne gangen har jeg vært så heldig å få tilsendt den nye vår-kolleksjonen som Elizabeth Arden har kommet ut med.    
  Dere ser jo det at det er mye lillefarger og shimmer som er det store nå denne sesongen og det må jeg ærlig innrømme at jeg liker litt for godt! Jeg liker en fin glød i ansiktet med fine og varme farger over øynene. Og jeg føler det får frem øyenfargen min mye mer, og det er ikke noe jeg skal klage over! Bare det at kolleksjonen heter Sunshine Bronze sier jo sitt om hva som er hovedpoenget med denne serien!

Planen var ikke å skrive så mye om produktene i dag, men bare å vise dere kolleksjonen. Grunnen til det er at i dag har jeg også filmet en First Impression video fra denne kolleksjonen min som kommer opp på youtube til onsdag igjen. Så om du er interessert i å høre hva jeg syntes om produktene så stay tuned on Wednesday!   
 Men si meg en ting? Denne kolleksjonen ser vell ikke annet enn helt plettfri ut? Jeg elsker hvertfall pakningen og utseendet til denne kolleksjonen, og jeg kan i det minste si at den ikke skuffet på huden min heller! Har du sett noe til denne kolleksjonen før og kunne du tenke deg å få hende i den? Da har du alle produktene HER

Hva syntes du om kolleksjonen og kunne du tenkt deg å prøve den ut??

// Produktene er sponset

Video: My everyday makeuproutine

 • 17.03.2016, 15:05


  

Klikk HER for å se videoen! 

Review: Setting Spray by Urban Decay

 • 16.03.2016, 15:10


Da jeg var i Barcelona i Februar var en av tingene som fikk bli med meg hjem fra Sephora, Urban Decay sin Makeup setting spray. Jeg har prøvd dager uten å bruke den, og dager hvor jeg bruker den for å se om jeg kan sammenlikne resultatet på slutten av dagen. Og gjett om jeg har sett forskjell! Etter å ha sminket meg om formiddagen har jeg gjerne sprayet en del jevnt over hele ansiktet. På sprayen står det at man skal spraye i en T-form og i en X-form. Dette har da ikke funket for min del.  

 Jeg har da rett og slett ikke fått nok produkt i ansiktet slik at sminken min setter ordentlig. Derfor må jeg spraye en del mer enn det som står, og jeg sprayer vell egentlig ganske vilkårlig. Nå kan det jo hende at T- og X-formen funker for mange av dere. Men for meg var det rett og slett ikke nok. Det er da man ser at man må tilpasse alt til seg og sin hud og ikke minst sine egne vaner. Noen tar seg mer i ansiktet enn andre og da trenger man automatisk mer spay!  

 Jeg har jo ikke akkurat prøvd så mange slike setting sprayer før, men av de jeg har prøvd så er denne en helt klar favoritt. Jeg tror ikke jeg helt tør å prøve en ny en heller i og med at jeg endelig har funnet en som passer meg. Men. Om du har en som er enda bedre enn denne,  så tar jeg gjerne i mot tips, for jeg er jo nysgjerrig på om de faktisk er bedre! 

Har du prøvd denne før? Og har du evt en annen å anbefale meg? 

Caitlyn Jenner x Mac Cosmetics

 • 14.03.2016, 15:02


 Tidligere i år ble det annonsert at Caitlyn Jenner har samarbeidet med Mac Cosmetics om en ny leppestift. Denne kommer ut allerede 7. April og jeg er super klar for å få tak i den samme dag! 100 % av overskuddet på salget av denne leppestiften går til MAC Aids Fund Transgender Initiative og jeg syntes at det så flott det Mac gjør når det kommer til ting som det. Det å ha noen av leppestiftene som støtter forskjellige ting, er helt fantastisk. Ikke minst så er fargen på leppestiften helt on fleek. Jeg mener, har du sett fargen?! Den kommer til å bli så fin og naturlig på og ikke minst en som er fin å bruke til både hverdags og fest. Og ut i fra det Caitlyn selv sier så er det akkurat det som var meningen! 

 Hun sier også at grunnen til hun ville lage en leppestift som man ville bruke mye, var at man da måtte kjøpe oftere nye og ikke minst så går det da mer og mer penger til den veldedige organisasjonen! Det sier til meg at det er en dame som virkelig bryr seg, og det er jo ikke rart, hun har vært gjennom mye! Navnet på leppestiften er blitt «Finally Free» og bare det syntes jeg sier så mye. Jeg gleder meg til at denne kan pryde seg sammen med de andre leppestiftene i samlingen min.

Er ikke fargen på leppestiften nydelig? Og hva syntes du om det Mac gjør for å samle inn penger? 

Step-by-Step: Smokey Gold Look

 • 11.03.2016, 16:20


  Jeg lovte dere en tutorial til en look hvor jeg brukte Urban Decay Smokey paletten, og som dere ser så holder jeg det jeg lover. Jeg prøvde meg på en ny vri når jeg skulle ta bilder til dette innlegget, men heldigvis ble jeg fornøyd med sluttresultatet! Jeg ønsket er smokey look som hadde et hint av sølv og gull. Og det er noe jeg føler jeg fikk til på en god måte, og om du ønsker å lage denne looken selv, så har du oppskriften under her:   

1. Det første jeg gjør er å ta fargen Combust over hele øyelokket som en slags base for resten av øyenskyggen. Jeg liker å gjøre dette først da jeg føler de mørkere skyggene blir litt lettere å blende ut, men det er nok smak og behag! 

2. Så går jeg inn med en mørk lilla farge som heter Smolder, denne legger jeg i ovallinjen og blender den godt utover. Jeg har ikke noe særlig av denne på selve øyelokket. 

3. Så sprayer jeg litt Mac fix+ på en øyenskyggekost før jeg tar litt av sølvfargen Armor på hele øyelokket. Grunnen til at jeg sprayer kosten med fix+ er at jeg ønsker at sølvfargen skal bli mer intens på øyelokket. Det hadde den ikke blitt uten den sprayen.

4. Til slutt går jeg inn med fargen High innerst i hjørnet på øye, før jeg så tar litt Dirtysweet langs ovallinjen. Dette gjør jeg bare for å få et hint avgull. Jeg tar ikke mye på! 

5. Så avslutter jeg med å legge eyelineren og så ta på mascara. Jeg har brukt en eyeliner fra Maybelline, master precise liquide eyeliner, og mascara fra Too Faced, Better than sex. Neste tutorial som kommer ut på bloggen er hvordan jeg lager den perfekte tjukke eyelineren. Så stay tuned om det er noe du ønsker!

  
   Da håper jeg denne looken er en som falt i smak hos flere av dere! Jeg liker den hvertfall veldig godt. Det er et eller annet med den mørke gullaktige og sølvaktige looken som fenger meg. Det kan godt hende det er bare jeg som liker det, men jaja! Og som jeg sa over her så er neste tutorial how to do the perfect thick eyeliner. Så det er bare å følge med til uken igjen for det innlegget. Nei, nå tar jeg helg for i dag, i morgen er det jobb igjen, men i kveld skal jeg kose meg med den tradisjonelle fredags tacoen!

Ha en fin fredagskveld alle sammen! Og hva syntes dere om dagens look? 

February Favorites 2016

 • 09.03.2016, 15:40


 Jepp, det er den tiden av måneden hvor bloggere oppsummerer den forrige måneden som gikk med enten favoritt ting og produkter, eller antrekk. Selv har jeg denne måneden laget en video om mine favoritt ting, som jeg tenkte jeg kunne dele med dere her på bloggen også! Jeg har en del skjønnhetsprodukter denne gangen da jeg hadde litt nytt å rutte med etter Barcelonaturen tidligere i Februar. Jeg hadde selvfølgelig andre favoritter også, men det må dere nesten se videoen for å få vite noe om. Og dere finner den her på youtube.  
  Jeg syntes det er så gøy å prøve nye produkter om dagen, men det blir fort litt dyrt for lommeboka. Så må begrense meg betraktelig fremover. Har en ferie å betale, og jeg skal på en annen ferie, så pengene flyr avgårde uansett. Men skal ikke se bort i at et eller annet av sminke blir med meg hjem fra flyplassen etter diverse turer de neste månedene!   

 Jeg har fått helt hekta på Urban Decay sin Naked Smokey palett. Og jeg har også planer om å dele en tutorial fra denne paletten i løpet av uken, satser på at jeg får gjort det ferdig til lørdagen. Jeg er nemlig ikke helt i form i dag, og da er det bare avslapning som høres fristende ut! Men en tutorial kommer hvertfall i løpet av helgen, det er helt sikkert! Men frem til da kan dere slappe av med en kopp te og se den nye favorites videoen min! Enjoy ☕️

Hva er det ene produktet du stadig gikk tilbake til i Februar? 

My favorite high end lipsticks! 

 • 08.03.2016, 15:35


   Leppestifter er det veldig mange jenter som er glade i. Mens andre jenter heller like noe litt mer enkelt, men dagens innlegg tenkte jeg skulle gå ut til de som liker leppestifter like godt, om ikke mer enn det jeg gjør. For i dag tenkte jeg å dele med dere mine fem favoritter av de litt mer «eksklusive» merkene. Jeg visste ikke helt om jeg skulle ta med Mac i denne runden eller ikke, men fant ut at det passet hakket mer sammen med disse enn de fra Loréal, maybelline osv! 

Mac Matt leppestift i fargen Yash: en nydelig nude farge som sitter lenge og fint på leppene. Denne griper jeg gjerne etter om jeg har en veldig røff øyenskygge, og vil ha noe naturlig på leppene. Men denne bruker jeg også på jobb på cafeen, da den er naturlig og fin. Kan ikke ha for mye sminke der, og da funker den fint! 
  YSL leppestift i farge nr. 5: Denne er helt fantastisk og jeg bruker den mye gjennom våren og sommeren. Den gir nemlig en fin og pigmentert rosafarge som holder utrolig lenge. Hvis jeg er ute etter en frisk look, så er det gjerne denne jeg griper etter, for samtidig som den er så fin syntes jeg den også er veldig myk og fuktighetsgivende. Og det er virkelig et pluss i boka! 

Lancôme leppestift i fargen nr. 47: Denne fikk jeg til jul av lillesøsteren min da jeg ønsket meg en skikkelig fin og rød leppestift. Og det fikk jeg! Denne er virkelig knall rød, og liner du leppene ordentlig før du påfører denne får du nydelige, fyldige og perfekte jule-lepper! Jeg bruker ikke så mye røde lepper annet enn rundt juletider, men det er alltid greit å ha en tilgjengelig i kolleksjonen i tilfelle man føler det er en rød leppe dag! Dior leppestift i fargen nr. 343: Denne er vell en av de eldste favorittene, og dere kan vell se hvor lite det er igjen av den? Denne kjøpte jeg på taxfreen på vei hjem fra Frankrike for noen år siden. Jeg ville ha et merke, men visste ikke hva eller hvordan. (Var ganske uvitende på den tiden) men på en eller annen måte kom jeg hjem med denne fine Dior leppestiften. Det er en nydelig, nesten fersken farge som er utrolig fin på. Denne bruker jeg gjerne en del om våren da den passer så til fargene jeg liker å gå med! Så gleder meg til å bruke denne litt mer igjen!   

  Elizabeth Arden leppestift i fargen Rose Petal 47: DENNE, den er sååå fint på! Okei, jeg har vell sagt at alle er fine på, men dete er jo en grunn til at alle disse er favorittene mine! Dette er en matt leppestift nok en gang, men den føles ikke matt i det hele tatt. Den tørker ikke ut leppene, og jeg vil heller si at den faktisk git fuktighet! Den holder seg lenge fin på leppene, men å tuche opp i løpet av dagen kan være lurt. Nei, jeg liker denne altså!   Og sist, men ikke minst Plumful fra mac: Denne er i en veldig lik farge som den fra EA, men denne har ikke en matt finish. Jeg kjøpte denne i Trondheim i høst og har brukt den super mye siden jeg fikk tak i den. Det var en farge jeg ikke hadde fra før, og jeg ville prøve noe nytt. Og det falt helt klart i smak, for denne er blitt brukt mye! Den er lett å påføre og smitter ikke så lett av, det blir også en veldig naturlig farge å gripe etter etterhvert, for men blir fort avhengig av denne føler jeg. Det har jeg blitt!

 Det var da mine topp 5 av de mer eksklusive merkene. Noen litt nyere og andre litt eldre, men alle like store favoritter. Jeg tenker å ha et innlegg om mine favoritter fra litt mindre eksklusive merker også, men har helt ærlig ikke så mange av dem. Så må nesten bygge opp kolleksjonen min litt mer før jeg kan si noe om dem. Jeg bruker også de dere ser over her litt for mye til at jeg får brukt de andre! 

Men håper hvertfall innlegget faller i smak! Og hva er den aller største favoritt når det kommer til high end leppestifter? 

// Innlegget inneholder et sponset produkt

Guess where I'm going! 

 • 07.03.2016, 15:15


Turen er bestillt og jeg er klar for en skikkelig jentetur sammen med Kristina og Charlotte. Jeg tror det kommer til å bli en allertides tur med masse sol, trening, god mat og ikke minst shopping! Kristina blogger ikke lenger, men dere kommer nok til å få noen oppdateringer fra både meg og Charlotte underveis i oppholdet. Jeg vet selv at jeg elsker å lese bloggene til folk som er på ferie, også er det jo morsomt å se tilbake på ved seinere annledninger. Det er stadig jeg ser tilbake på innleggene jeg la ut i løpet av feriene mine det siste året!    
    
 Er det noen som klarer å gjette hvor vi skal ut i fra bildene? Vi skal til solfyllte Mallorca! Vi skal kose oss der nede en hel uke. Jeg er enda litt i sjokk tror jeg. Jeg fikk nemlig på torsdag formiddag en melding av Kristina om vi skulle kanskje reise dit, og bare noen timer seinere var den allerede bestillt! Gikk litt fort i svingene, men det er jo litt gøy det og. Må ta litt fatt i den spontaniteten innimellom!   

    
Ahh, jeg kjenner jeg frister meg selv ved å i det hele tatt poste disse bildene! For ikke kom her og si at det ikke ser deilig ut, for det vet jeg så alt for godt selv at det gjør. Men er godt man har noe å glede seg til. Jeg føler jeg virkelig har mye å se frem til de neste månedene, egentlig det neste året, og det skal jeg ikke klage på!!

Flere som fikk lyst til å ut og reise nå, eller er det bare meg? 

Treat yourself to a home spa

 • 06.03.2016, 14:50


Noen ganger ønsker man kun én ting og det er å slappe av og virkelig pleie kroppen sin fullstendig. En slik dag hadde jeg forrige søndag, og det var absolutt noe jeg trengte. Jeg var sliten etter å ha jobbet 7 av 8 dager og jeg trengte å samle litt ny energi. Og hva er vell bedre da enn å ta seg en skikkelig hjemme-spa-dag? 

Dermed har jeg i dag tenkt til å vise dere hva jeg gjør og hvilke produkter jeg bruker på en skikkelig hjemme-spa-dag:     

 Uansett når jeg velger å ha hjemmespa så setter jeg alltid stemningen med litt musikk. Hvordan musikk jeg setter på kommer helt an på humøret. Noen ganger setter jeg på rolig og behagelig musikk, mens andre ganger kan musikken ha litt mer fart, ikke skikkelig pop rock, men noe som fortsatt gir meg den ekstra energien og roen jeg trenger. Love yourself, and your body! 

  Et hjemme-spa er jo ikke komplett uten en ansiktsmaske. De siste månedene har jeg brukt denne fra Formula 10.0.6, og jeg elsker den! Det er en peel of mask, som du lett smører utover huden, lar den tørke inn mens du tar deg et deilig og avslappende bad. Og når masken er størknet kan du bare pelle den av huden din. Selv så var det en litt for lang stund siden jeg hadde brukt noen maske sist, så denne gangen kjente jeg virkelig at den jobbet. Og det syntes jeg er så godt, for da vet jeg at det funker!
  Jeg nevnte jo over at jeg tar gjerne et bad når jeg har på ansiktsmaske. I det badet så liker jeg da gjerne å bruke en bathbomb fra Lush. Nå hadde jeg denne gangen bare noe som skummet, så i tillegg til badeskummet tok jeg litt olje i for å mykgjøre huden min. Det er så deilig å komme ut av et bad med deilig og myk hud, og da funker Weleda sine oljer helt perfekt! Etter jeg har tatt  det deilige badet og den forfriskende masken liker jeg å gjerne ta en liten cleanse av ansiktet mitt. Det er mest for å forsikre meg om at jeg har fått av alle rester etter masken, men også for å få bort de siste urenhetene jeg ikke vil ha på/i huden min. Og jeg har da de siste årene sverget til Ole Henriksen sin On the Go Cleanser. Den har vært med meg gjennom så mye og gjør alltid underverker til huden min. Er ikke mye som takler de tørre flekkene i ansiktet mitt, men det gjør denne, hver gang!
  Etter å ha tatt cleansen på ansiktet mitt tar jeg litt av denne 3-1 cleansing water på en liten pad og «smører» utover ansiktet mitt. For 1 av de 3 delene av denne er nemlig en tonic, og vi vet alle hvor greit det er med en god tonic til ansiktet! Også avslutter jeg selvfølgelig alt med en god krem. Da jeg hadde dette spa-ritualet brukte jeg kremen fra Elizabeth Arden som du ser under her, men hadde det vært nå hadde det nok vær om denne kremen jeg skrev om på fredag.  

 Og helt til slutt for å avslutte smører jeg inn kroppen min med fuktighetskrem og pusser tennene mine. Jeg brukte en fuktighetskrem fra Clarins, og den holder så godt på fuktigheten og det holder å smøre seg et par ganger i uken om man bruker den. (Bildet av kremen ble desverre for dårlig til å poste..) Og så brukte jeg dette «settet» til å pusse tennene. Jeg har da en tannbørste og tannkrem fra Colgate sin Max White collection, som skal gjøre tennene fine og hvite. Det skader vell aldri å prøve eller hva? Men det som faktisk er nytt med denne er at i tannbørsten er det en tannblekningspenn, så når du har pusset tennene smører du litt av det på og etterhvert så skal du rett og slett få hvitere tenner. Enkelt og greit! 

Har du noen lignende spa-ritualer? Hva liker du eventuelt å gjøre annerledes? 

// Noen av produktene er sponset

Homemade.. 

 • 05.03.2016, 15:50


Jeg er så heldig at min kjære mamma har strikket en ny skappelgenser til meg, og jeg digger den! Den er litt annerledes enn hva andre har og hva man sammenlikner med skappelgenseren. Den ble akkurat slik jeg ønsket at den skulle bli. Jeg syntes olivenfargen er nydelig og at den går velig fint sammen med det beige/kremhvite mønsteret. Yes, en ny, deilig og varm genser som jeg kommer til å bruke masse. Hvertfall når jeg flytter til kalde Trondheim til høsten. Brrrr….  

  Genser – made by my mom || Bukse – American Eagle || Solbriller – Kappahl (Sponset) || Veske – Leo Wulff || Sko – Din Sko

  

  Neglene mine har jeg enda en gang fått ordnet hos Charlie’s naildesign & eyelash extensions. Om du er interessert i en time kan du sende henne en meld, du finner nummeret på facebook siden hennes HER.  (Behandlingen var delvis sponset)   

        

 Det å bruke hjemmestrikkede gensere går jo litt av og på moten, men selv så elsker jeg det. Jeg bruker de hjemmestrikkede genserne så mye for jeg vet hvor mye kjærlighet som er lagt ned i dem, og ikke minst så har man noe litt mer unikt enn det alle andre kjøper i butikkene. Nei, jeg liker hjemmestrikkede gensere, jakker og den slags!!

Har dere hatt en fin helg så langt? Det håper jeg, og jeg håper resten av den blir like bra! 

Review: No.7 Beautiful Skin

 • 04.03.2016, 15:30


 Jeg har lenge sverget til en dagkrem fra Lancôme, ikke en av de billigste kremene akkurat, men det var den beste jeg hadde funnet til huden min. Nå på nyåret gikk jeg tom for den kremen og har bare utsatt å kjøpe ny, i og med at det er billigere å kjøpe den på taxfreen. Nå glemte jeg jo selvfølgelig å kjøpe den når jeg var i Barcelona i februar, og denne uken kunne jeg ikke vente lenger med å køpe en ny krem. 

Dermed gikk jeg innomApoteket etter jobb for å høre om de hadde en god krem for tørr hud. Jeg sliter nemlig veldig med tørre områder rundt og på nesa mi. Så å ha en god krem må jeg ha. Da fikk jeg anbefalt denne fra No.7 sin kolleksjon. Jeg har tidligere prøvd en foundation derfra, og mamma bruker flere av produktene dems og er super fornøyd. Så jeg tenkte at jeg hvertfall kunne gi det en sjanse, og den kostet jo ikke mer enn 209 kr!   
  Det jeg liker veldig godt med denne kremen er at den har solfaktor 15. Det er alltid greit å ha litt solfaktor i kremene sine selv om det ikke er sommer. Om man er et sted med sterkere sol så holder det selvfølgelig ikke med kun denne kremen, da er det jo best å ha en solkrem til ansiktet i tillegg. Men for nå så er dette perfekt for meg! Kremen er tjukk og fyldig og den gir mye fuktighet fra dag 1. Så jeg kjenner at jeg har troa på at kremen skal få vekk de tørreste flekkene mine. Det er jo ikke helt borte enda, men etter å hatt tørr hud i flere uker, så forventer jeg ikke at det skal bli borte over natta. Da måtte det ha vært en mirakelkur! Men jeg ser den forbedrer huden min for hver dag som går, så jeg er positiv til at denne kremen kanskje erstatter min kjære fra Lancôme! 

Har du en annen god ansiktskrem som er fin for tørr hud? Og har du prøvd produkter fra No.7 før?

I'm back! 

 • 03.03.2016, 14:28


Hei og god dag fine lesere! Da var iPaden i hus og jeg er klar for å kommefor fullt tilbake til bloggingen. Jeg kjenner jeg har vært helt stressa og ikke visst hva jeg skulle gjøre den siste uken. Det er ekkelt å føle seg så hjelpesløs og ikke minst så kjenner man jo på det at man som blogger er ekstremt avhengig av teknologien sin. Men nå er vi tilbake og jeg er klar for å komme igang. Jeg har mye ny motivasjon og jeg satt i går og kom på mange nye innlegg til dere.  

   Det kommer til å bli litt mote, og skjønnhet. Jeg har jo begynt å fokusere mer på skjønnhet og litt mote her på bloggen. Det er ikke like mye fritidsinnlegg her lenger og det syntes jeg egentlig er helt greit. Da har jeg et løpende tema på bloggen og dere vet ca hva dere får lese hver gang dere klikker dere inn hit. Reising er selvfølgelig et unntak. Da blir det masse oppdateringer fra dagene på tur osv. Men det har jeg en følelse av at dere ikke har noe i mot. Eller tar jeg helt feil der? 

Jeg er jo på ingen måte proff når det kommer til skjønnhet og jeg har selv lært mye kun de siste månedene. Men det er ved å blogge om ting, å prøve nye produkter og ikke minst å bygge opp erfaringer som gjør at man blir bedre. Jeg tror på ingen måte at jeg vet best for akkurat deg og din hud, men jeg skriver da gjerne om hvordan jeg opplever ting på min hud. Det jeg sier og skriver her på bloggen er absolutt ikke et fasit svar. Alle opplever ting forskjellig, og da snakker jeg ikke bare om skjønnhet.   

   Jeg er hvertfall super glad for å være tilbake, og jeg er mer klar enn noen gang. Og det å jobbe med iPaden i forhold til bilder og blogging, det går som en drøm! Jeg tror jeg fant en veldig god løsning på et problem som plutselig dukket opp. Hvertfall, så håper jeg dere er klare for mange fine innlegg fremover. Og i dag er det faktisk også kun 3 uker til jeg og Mathias reiser til Gran Canaria, så blir mye morro fremover. Ahh, som jeg gleder meg til de neste månedene! ❤️

Er du klar for flere skjønnhets og moteinnlegg? Er det evt noe spesielt du vil jeg skal blogge om? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits