Helene Lekven

Getting that spring feeling!

 • 26.02.2017, 14:04


God søndag alle sammen! Jeg er endelig hjemme igjen, og det ble brått stille fra meg her inne i helgen. Men sånn er det når man er skikkelig dårlig, og det er jo slik livet er, så det føler jeg rett og slett at jeg ikke trenger å unnskylde meg for. Og om du følger meg på insta, så fikk du sikkert med deg noen av «klage» insta storiene mine, og skjønte hvorfor jeg ikke blogget.

Men nå er jeg hvertfall hjemme og føler meg forholdsvis bedre. Jeg er som regel fin til litt utpå dagen hvor jeg blir slått rett i bakken. Det er en slager, men dermed er det jo greit at jeg hvertfall får gjort litt mens jeg enda har energi til det.
 

Det er forsåvidt også derfor jeg blogger nå, men å redigere noen bilder fra Spania hadde jeg ikke overskuddet til, så det får bli med noen som allerede var redigert fra London. Dere får heller få en titt på Spaniabildene i morgen tenker jeg. Og ikke minst så syntes jeg disse bildene bare er fine, de minner meg virkelig mye om våren og hvor mye jeg lengter etter den!

Men jeg må jo innrømme, jeg syntes det er fint når snøen ligger så fint som den nå gjør utenfor vinduet. Bare den ikke smelter og gjør bakken utenfor såpeglatt å gå ned, så er jeg fornøyd! Også er det jo super koselig å sitte inne med en kopp te under teppet, og se ut på det fine vinterværet ute. Mens du vet at det snart er tid for nystekte fastelavens boller!

Det har jeg også nemlig gjort i dag, satt bolledeig som nå står i ovnen og godgjør seg. Hmm, jeg innser nå at jeg ikke høres veldig syk ut, men jeg er på bedringens vei, og jeg skal innrømme at jeg ikke gjorde alt på egenhånd. Mathias hjalp meg med både det ene og det andre!

Resten av dagen skal kun gå til avslappning før det er tilbake til hverdagen igjen i morgen. Jeg skal kose meg videre med te-koppen min, boka jeg starta på i går og etterhvert noen (forhåpentligvis) deilige fastelavensboller. Og jeg gleder meg sånn!!

Jeg håper dere alle får en fantastisk avsluttning på uka! Vi er vell ikke de eneste som har valgt å kose oss litt ekstra med fastelavensboller i dag? 

Mexican, please!

 • 23.02.2017, 10:38


Jeg fortalte dere jo om marerittet vi hadde når det kom til et sted å spise i Notting hill i DETTE innlegget. Og jeg fortalte at det løste seg heldigvis til slutt ved at vi fant denne mexikanske restauranten. Selv har jeg helt ærlig aldri vært på en mexikansk restaurant før, så jeg visste ikke helt hva jeg skulle forvente. Og helt ærlig? Jeg visste ikke hva halvparten på menyen var. Jeg tok bare en sjanse og bestilte noe som hørtes godt ut. Jeg bestilte Chicken Tostada, mens Mathias bestillte en eller annen tacorett. Jeg tok bare bilde av hans rett i og med at den så mer appetittelig ut, men min smakte faktisk best (Ja, måtte smake på Mathias sitt også). Så jeg kan absolutt anbefale Chicken Tostada om du ikke vet hva du vil ha på en mexikansk restaurant.

 

Det var en super fin og koselig restaurant og de ansatte var hyggelige og ikke minst hjelpsomme om man lurte på noe. Når det kom til prisen på dette stedet så var jeg ikke veldig imponert, jeg og Mathias betalte nesten like mye for maten vår, men han hadde dobbelt så mye mat som meg. Så må si jeg ble litt overrasket. Jeg mener, jeg hadde én lefse greie og jeg betalte 7.20 pund. Ganske så dyrt om du spør meg, men det var absolutt verdt det. Vi storkoste oss! Jeg ville bare bestillt noe annet slik at jeg fikk mer mat for pengene neste gang.

 

I det vi fikk maten vår, fikk de på bordet ved siden av oss et fat med Churros og flytende sjokolade. Og vi ble selvfølgelig litt for fristet av det, og når ingen av oss ble så veldig mette av maten passet det perfekt å bestille et fat på deling selv. Det var super godt og jeg må innrømme at det er farlig å gå plasser de har dette fra nå av. Men jeg har klart meg bra so far. Jeg mener, det hjelper jo ikke å trene for og stramma opp litt om jeg bare fortsetter å spise som om man er på ferie. Hehe, nå er jeg jo fortsatt på ferie, men dere skjønner hva jeg mener!

Har du noen gang spist på en mexikansk restaurant? Hva ville du anbefalt å bestille? 

Notting Hill - Portobello Road Market

 • 21.02.2017, 10:00


God morgen kjære lesere! Nå er jeg straks på vei ut døra på vei til flyplassen, men før det tenkte jeg å dele med dere dagens innlegg. Det er hektisk å blogge når man reiser så mye, det må jeg si! Men fy søren så gøy det er også. Man får jo så mye mer å blogge om, man får enda flere bilder og ikke minst en helt ny inspirasjon. Og det skader nok aldri!

En av dagene vi var i London måtte vi jo selvfølgelig til Notting Hill for å sjekke ut området, og Portobello Road Market. Jeg hadde vært der før,  men den gangen hadde jeg ikke gjort noe research på forhånd og ante ikke hvor jeg skulle gå, så det ble ikke så vellykket. Denne gangen derimot fant vi frem og det var super morsomt å se alt som ble solgt i de forskjellige bodene. Og ikke minst så var det jo fint med alle de nydelige bygningene både her og der. Så antrekksbilder måtte jo tas!

Turtleneck ? Primark (helt fantastisk!!)      Jakke ? Topshop      Sko ? Nike      Bukse ? Gina Tricot
Veske ? Mulberry      Klokke ? Daniel Wellington (sponset)      Solbriller ? Asos

Den eneste feilen vi gjorde var å vente til Lørdagen før vi tok turen. Det var stappet med folk over alt, og ikke bare valgte vi å ta turen på en lørdag. Men også rundt lunsjtider på en lørdag. Det var som å be om å møte på overfylte resturanter og gater. Men det ordnet seg og vi fant oss et meksikansk sted å spise, og vi ble begge veldig fornøyde. Men de to stedene vi egentlig hadde lyst til å velge mellom å spise, de var ikke et alternativ en gang. Vi ville enten på Farm Girl eller Jusu Brothers. Farm Girl hadde selvfølgelig kø langt ut døra, som kanskje noen av dere regnet med. Men det var ikke så ille på Jusu Brothers, det var bare litt for lenge for oss å vente så sultne som vi var. Men sånn går det, vi gjør ikke samme feilen en seinere gang!

Men nå må jeg faktisk avslutte for nå begynner det å nærme seg skummelt mye til når jeg skal ta bussen til Værnes. Vi får heller blogges mer seinere i kveld, eller i morgen fra Spania!

Hva syntes du om antrekket? Og har du vært i Notting hill før? 

Randoms from London

 • 20.02.2017, 14:37


Ny uke, og ny reise i morgen. Men vi er nok ikke helt ferdig med London enda. Jeg har fortsatt et par plasser jeg vil skrive om, også har jeg jo selvfølgelig noen antrekksbilder til dere. Vi tok vell bilder av fire antrekk, så de vil komme ut i løpet av de neste ukene. Men i dag tenkte jeg heller å vise dere litt bilder fra London som rett og slett ikke passer inn i et annet innlegg. Et knippe med randome bilder fra rundt om i London!

I dag er planen å rydde ut av kofferten, vaske litt klær og finne frem mer sommerlige klær før jeg skal pakke. Det er meldt mellom 15 og 20 grader på dagen, så det er ikke super duper varmt, men det er absolutt varmt nok til å pakke litt sommer/vårklær! Selv om jeg må pakke litt varmere klær og. Det er vistnok veldig skiftende og kan være en kald vind, så det er bare å forberede seg på alt! Godt jeg har en lett koffert hvor det går an å ta med seg en del.

Grunnen til at jeg reiser nedover til Spania denne uken er det at på onsdag blir lillesøsteren min 18 år. Og ikke snakk om at jeg skulle gå glipp av den store dagen hennes! Så dermed reiser jeg nedover i morgen, og kommer hjem igjen på lørdag. Det er enda en kort tur, med kun 3 hele dager, men det føler jeg er akkurat nok. Jeg har prøvd å være der en uke, men det ble nok hakket for lenge, så tre hele dager og to reisedager er nok perfekt!

Men jeg håper dere får en super start på uken! Og er det noe spesielt dere ønsker å lese om på bloggen fremover? Jeg tar imot alle forslag! Greit å vite litt hva dere vil lese om også. Eller er du fornøyd slik det er? 

Breakfast in bed

 • 19.02.2017, 10:40


God morgen, og god søndag! Jeg sier dette hver uke, og jeg gjør det igjen; tenk at denne uken begynner å gå mot slutten.. I kveld reiser vi hjem fra London og jeg kjenner det er ganske så kjedelig, men samtidig så er vi ganske så slitne nå. Det tar på med travle dager i storbyen og gåing fra morgen til kveld. Men det har absolutt vært deilig å komme seg litt vekk. Det hadde vi begge veldig godt av! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kommer nok til å ta det ganske så rolig i dag, og gjøre akkurat det vi vil og kanskje ta noen siste bilder. Vi flyr ikke hjemover før i 20 tiden, så vi har litt tid på dagen i dag. Men stresse rundt og løpe hit og dit, det gidder vi ikke i dag. Avslappning og kjærestetiden vi har igjen her i London skal utnyttes helt til siste slutt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men nå må jeg egentlig avslutte og få pakket de siste tingene i kofferten slik at vi får sjekket ut. Bedre å gjøre det med en gang istedet for å måtte komme tilbake to ganger til i løpet av dagen! Så jeg håper dere får en fantastisk søndag og at dere lader skikkelig opp til en ny uke ? så blogges vi mer i morgen når jeg er tilbake i Norge (for en dag).

Hva er dine planer for denne søndagen? Og hva er din absolutte favorittfrokost på tur? 

Current Wishlist - Interior

 • 18.02.2017, 09:15


Tidligere skrev jeg jo at jeg ville bli mer aktiv når det kommer til Interiør. Og mer aktiv har jeg helt klart blitt. Er det noe jeg tar meg selv i å tenke på stadig vekk er det forskjellige biter interiør som jeg gjerne kunne satt her og der i leiligheten. Foreløpig er det nok kjøkkenet hvor jeg ønsker meg mest. Og akkurat nå har jeg dette dere ser under her i handlekurven min på lunehjem.no. Det er dette jeg ønsker meg mest av alt for øyeblikket. Okei, jeg ønsker meg jo selvfølgelig noe fra Kähler i tillegg, men det får vente litt til. Med mindre jeg finner noe på salg så klart. Jeg har nemlig sett at det er en del salg på Tilbords på Kähler, og det kan bli litt farlig. Disse koppene står nemlig litt for høyt på ønskelista (ikke at de er på salg da).

1. HER          2. HER          3. HER          4. HER

Har du noe av dette? Og i såfall er du fornøyd? Grunnen til at jeg ønsker koppen med en M på, er fordi jeg allerede har en med en H. Og jeg har skikkelig lyst til at vi skal ha de to ved siden av hverandre med en blomst hver oppi på kjøkkenbenken. Jeg tror det kan bli så fint og ikke minst stilrent. Og da sammen med de matchende kjøkkenhåndklene er det jo prikken over i´en. Skiferplaten er nok mest for bilder av bakevarer og lignende, når jeg skal ta bilder av det til bloggen. Men det er jo også fint å servere småting på om man får besøk. Så man kan absolutt bruke det til en hel del. Det er bare å bruke fantasien.

Har du forresten en interiørside jeg burde sjekke ut? Og hva syntes du om ideene mine for kjøkkenet? 

Pink Lemonade at Peggy Porschen

 • 17.02.2017, 22:25


God kveld kjære lesere! Har dere det bra? Vi har det super bra her i London, men fy søren føttene mine har ikke hatt det så fælt på lenge. Er det noe man gjør mye av i London, så er det å gå, og det har vi virkelig merka (glemmer det fra hver gang man er her). Ikke minst når vi vil spise steder vi aldri har vært og skal prøve å finne frem. Haha, nei vi storkoser oss vi altså! Dagen i dag har gått mest til shopping, og vi har begge fått svidd av litt penger. Men det er faktisk ikke jeg som har shoppet mest, og det er ikke værst. Men er nok fordi jeg ikke var noe særlig i shoppinghumør. Er nok noe annet om jeg føler mer for det i morgen.

Men nå vil jeg vise dere noen bilder fra en café vi var på etter å ha spist en litt sunnere lunsj. Vi fant nemlig ut at en dessert til lunsjen var vell fortjent! Jeg hadde nemlig lest litt forskjellige blogger før denne turen, og jeg leste et innlegg om denne caféen, og det tok ikke lang tid før jeg visste vi skulle hit. Det var jo så instagramvennlig at det ikke burde vært mulig!

Jeg koste meg med pink lemonade og en Victoria Sponge kake (om jeg husker riktig), mens Mathias gikk for den klassiske Red Velvet cupcake. Begge var superfornøyde med valget sitt, og jeg får vell egentlig vann i munnen nå når jeg tenker over det. Jeg kan hvertfall si at dette ikke skuffet, og vi tok faktisk turen til det området bare på grunn av denne cafeen, så hadde jo vært kjedelig om det ikke falt i smak.

Nå derimot har vi kost oss med litt deilig roomservice og filmen Non-Stop går på tv. Vi blir nok liggende her resten av kvelden og jeg kjenner det er helt greit. Selv om jeg gikk til innkjøp av nye joggesko etter bare et par timer i byen, så er beina mine helt skutt, og leggene mine er stive som fy. Så en kveld i senga før en god natt søvn er helt greit!

Jeg håper dere har hatt en fin fredag, og at dere får en super helg! Har du noen morsome planer for helgen? 

Aloft Hotel in London

 • 17.02.2017, 09:01


Wow for en dag det ble i går! Vekkerklokka ringte allerede kl. 3:15, vi satt på flybussen en drøy time seinere, og flyet var i lufta litt over 06:30. Flyet skulle gå til Stavanger, men det jeg ikke hadde fått med meg var at det også skulle innom Bergen. Dermed ble det først en flyvning til Bergen, så en svipptur på 25 minutter i lufta for å komme til Stavanger. Når vi endelig var ankommet Stavanger, var vi jo selvfølgelig litt forsinket, men vi rakk flyet videre til London. Phu!

Det tok jo selvfølgelig tid å komme frem til hotellet også, noe vi ikke gjorde før klokken slo 13:00 (lokal tid). Og etter det var vi så sultne at vi bare måtte finne oss et sted å spise. Dermed gikk turen innover til sentrum. Det ble mat, og vi gikk og kikket innom både Nike Town og Topshop/Topman. Shoppet noe gjorde vi ikke da vi var så skutt etter en lang reise, og det ble ikke noe bedre av at vi kun hadde sovet 2 ½ time den natta. Innen kl 19. Var vi tilbake på hotellet, med potetgull i senga foran tv?n som snurret en film. Hvor jeg da til slutt slokna. Det ble dermed ikke noe event på meg med Club Monaco i går, jeg var alt for sliten og jeg hadde virkelig ikke kreftene til det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

Men det var helt klart nok om gårsdagen, la meg heller vise dere og fortelle dere litt om hotellet vårt! Hotellet ligger litt utenfor sentrum, akkurat over grensen til sone 3 på undergrunnen, om det sier deg noe. Vi bor på Aloft, og det er virkelig et helt fantastisk hotell. Det er faktisk også veldig dyrevennlig, og det gjør med en gang at det får et pluss i boka hos meg. Men det er jo selvfølgelig noe med atmosfæren her da. Det er ikke uten grunn at både jeg og familien min stadig reiser tilbake til dette hotellet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Baren er superlekker med gode drinker og gode matretter om du ønsker en middag i baren. Det er også underholdning her noen kvelder, og det er alltid gøy å få med seg.

Vi fikk et ganske så likt rom som det jeg og søsteren min hadde sist jeg bodde på dette hotellet. Rommene er romslige med store senger, stor dusj, nydelig bad, og jah. Det er rett og slett super fine og sofistikerte rom, som jeg digger. Og sengene er faktisk ganske så bra også, og det er jeg pirkete på!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er vi hvert øyeblikk på vei ut døren her. Mathias skal nemlig klippe seg i en superkul salong i Topman butikken. Hvor crazy er ikke det?! Og mens han gjør det kan jeg gå i underetasjene hvor det er Topshop. Jeg kan shoppe, sette meg på cafeen, skaffe meg en blow-dry eller få ordnet neglene. ALT er å finne i den butikken altså. Jeg digger det! Skal prøve å få tatt litt bilder slik at jeg får vist dere. Men nå må jeg stikke. Snakkes!

Jeg håper dere får en fantastisk dag! Og hvordan syntes du hotellet ser ut? 

We're on our way!

 • 16.02.2017, 05:35


Veldig god morgen alle sammen! Dette ble virkelig et tidlig innlegg. Men sånn går det når man er på reisefot! Vi var oppe allerede i 3 tiden for å være sikre på at vi fikk med oss alt vi skulle, og slik at vi hadde god tid. Man vet aldri hva som kan skje, selv om man reiser midt på natta. Men nå er vi faktisk på vei! Det er så merkelig, jeg føler vi bestillte denne reisen for bare en ukestid siden, men det er allerede en måned siden. Merkelig hvor fort tiden går. Ikke at jeg vil at disse neste dagene skal gå noe fort. Jeg vil bare nyte hvert eneste minutt av hver eneste time, sammen med min kjære. Vi har allerede noen planer langt, men vi har faktisk nesten 4 hele dager i byen, og vi har vell egentlig kun planlagt ca. hva vi vil gjøre to av dagene.

I dag er planen og ta det med ro. Vi lander på Heathrow allerede kl. 10:00, og vi regner med at vi er på hotellet innen en time eller to. Og da har vi faktisk resten av dagen på oss! Så det blir nok litt smått med shopping, før vi har en rolig kveld på hotellet. Eller, det blir en rolig kveld på hotellet etter et event med Club Monaco (skal ikke klage på at det er fashion week i London denne uken). Gleder meg super mye til eventet, men forteller mer om det siden.  Vi tok jo ikke denne turen for å stresse rundt, så dermed er det deilig at vi faktisk har vært i London før. Vi føler ikke at vi må stresse rundt for å se alt. Vi så vell egentlig alt av turiststeder under vår forrige tur sammen, for rundt 3 år (!!) siden. Og da føler vi at vi kan ta det litt mer med ro og ikke minst gjøre akkurat det vi føler for akkurat i øyeblikket på denne turen.

Nok bloggmateriale skal det helt klart bli ut av denne turen. Følg meg gjerne på instagram også, jeg bruker nemlig instastories mye mer enn snapchat for øyeblikket. Og gjennom hele turen vår skal jeg oppdatere der jevnt og trutt. Så følg meg HER om du vil holde deg oppdatert!

Nei, nå skal vi nok snart gå ombord i flyet, så vi får heller blogges igjen fra London! Ha en fantastisk dag! 

Something blue..!

 • 15.02.2017, 13:43


Jeg vet det er onsdag, men føler jeg for å blogge og skrive, så gjør jeg det. Jeg måtte bare vise dere disse øredobbene jeg fikk i posten i går. Jeg har bestilt litt av hvert fra Asos i det siste, og om du lurer på hva, så kan du se Haul videoen jeg akkurat har lastet opp på youtube HER. Men selv om jeg lagde den videoen, så måtte jeg bare vise dere disse. Jeg falt helt pladask for dem da jeg så dem på nettsiden, og jeg kan med hånden på hjertet si at de er enda mer fine i virkeligheten!

Da jeg var yngere, sånn typ. ungdomskolealder, var jeg så flink til å bruke forskjellige typer øredobber som virkelig gjorde det lille ekstra til hvert antrekk. Jeg husker jeg fikk mye komplimenter for det, og jeg elsket det. Men det sklei veldig ut, og nå de siste årene har jeg nesten ikke brukt øredobber en gang.

Men de siste månedene har jeg smått blitt flinkere til å bruke de igjen, og dermed tenkte jeg å kjøpe inn litt flere og litt mer statement øredobber. Og dette paret ble det første jeg gikk til innkjøp av, og jeg kunne vell egentlig ikke gjort et bedre kjøp. Hvertfall ikke hvis du spør meg. Jeg gleder meg kjempe masse til å style disse til forskjellige antrekk. Jeg mener, har du et helsvart antrekk så kan disse virkelig gjøre det lille ekstra du mest sannsynlig mangler.

Hvis du kunne tenke deg disse øredobbene, så finner du dem HER. Det ser desverre ut til at de nå er utsolgt, og jeg ser også grunnen. De var nemlig 96 kr da jeg kjøpte dem, men de har i etterkant blitt satt ned til 68 kr. Jeg kan skjønne at det hadde blitt utsolgt på 96 kr, for så fine er de. Men de var jo garantert å bli utsolgt til en lavere pris. MEN de fyller jo gjerne opp lagrene igjen etterhvert, det er derfor jeg fortsatt ville dele linken med dere. Så følg med, de kan komme tilbake!!

Hva syntes du om øredobbene? Hva syntes du om statement øredobber generelt? 

Kjærlighetens dag!

 • 14.02.2017, 10:56


I dag er dagen som «alle» single hater og «alle» i forhold elsker. Selv så har jeg ikke så veldig mye forhold til denne dagen. Vi har vell heller aldri hatt muligheten til å feire Valentines day sammen, mye fordi Mathias drev med ski de første årene vi var sammen (dvs. VELDIG mye borte), og i fjor så bodde vi jo to helt forskjellige plasser. Nå hørtes det ut som at Mathias var den eneste grunnen til at det ikke er blitt noen feiring av denne dagen sammen, det er det ikke! Jeg har heller ikke vært så veldig opptatt av denne dagen. Jeg er mer på det at man skal vise hverandre at man elsker hverandre med hverdagsgleder hver dag, og ikke bare samle alt til en dag i året. Hvor kjedelig er ikke det?!

Nå blir det vell egentlig ikke noe særlig med valentines feiring i dag heller, selv om vi faktisk bor sammen. Mathias er på skolen, og jeg sitter jo her og jobber med både skole, blogg og youtube. Også skal Mathias igjen på et klubbmøte med Triathlonklubben i kveld, så det passer seg rett og slett ikke. Vi får heller ta en valentines feiring i løpet av helgen! For selv om jeg tenker at man burde vise kjærligheten mer enn den ene dagen i året, så elsker jeg enhver unnskyldning til å feire et eller annet hakket ekstra!

Men uansett hva du skal i dag, enten om det er å bare slappe av og legge litt kjærlighet i deg selv, eller om du skal være med venninner, eller kjæresten, så håper jeg du får en fantastisk dag! Men husk, ikke bare gjør det ekstra ut av denne ene dagen i året. Ta vare på kjærligheten med små hverdagsgleder (nesten) hver dag!

Har du noen planer for denne dagen? Og hva er dine tanker rundt valentines day?

Interior lover!

 • 13.02.2017, 10:44


Jeg har alltid vært veldig interessert i interiør, og det er ingen hemmelighet at jeg liker å stadig gjøre om på ting. Da jeg fortsatt bodde hjemme klarte jeg ikke å ha det likt i mer enn et par måneder av gangen, før jeg måtte gjøre om på hele rommet ved å ommøblere eller at jeg måtte bytte litt rundt på interiøret. Nå har vi ikke så mange muligheter når det kommer til å ommøblere her i leiligheten, men det har jo skjedd litt små forandringer siden vi flyttet inn. Mathias sin pult er flyttet fra stua og inn på rommet ved siden av. Mens jeg har nå fått egen kontordel rett ved siden av peisen i stua.

Men jeg har jo også byttet mye om på interiøret fra vi flyttet inn. Vi flyttet inn, hadde puter i friske og sommerlige farger, nytt interiør fra Ikea og jeg var super fornøyd. Men vi var vell så vidt inne i September før jeg var på jakt etter mer høstlige dekorasjoner. Det fant jeg jo, dere kan se hva jeg gjorde for å gjøre leiligheten klar til høsten i DENNE videoen.

Så var det jo jul, og julepynten og juletreet kom frem. Dette kom frem allerede i slutten av November, for da var jeg så lei av høstdekorasjonene. Men i Januar så forsvant jo julepynten igjen. Vi fikk ikke tatt det ned før vi var tilbake i Trondheim den 4. Januar. Jeg har faktisk «juleputene» fortsatt fremme, men de er ikke med julemotiv så føler ikke at det gjør noe. Jeg ville nemlig ikke finne frem alt til våren og sommeren allerede, og jeg ville beholde noen varme farger i leiligheten. Så da ble det de!

Men det var vell egentlig ikke alt dette jeg skulle skrive om i denne posten, jeg ville nemlig egentlig bare vise dere min favoritt del av huset for øyeblikket. Og merkelig nok så er det faktisk den ene vinduskarmen vår bak sofaen. Jeg syntes den er så koselig med kaktusene, lysholderen og lyshuset mitt fra Kähler. Jeg elsker kombinasjonen med alt sammen, og jeg har faktisk hatt lyshuset der en god stund. Men det er kun nylig jeg satte kaktusene og lysholderen der i tillegg, og det kunne ikke blitt bedre spør du meg. Nå elsker jo jeg Kähler, og jeg ønsker meg utrolig mye fra de forskjellige kolleksjonene deres, så å kjøpe Kähler til meg i gave er helt klart en slager! Det tror jeg moren til Mathias har skjønt da jeg fikk en stor Kähler skål til jul. Jeg elsker den og den pryder så fint på kjøkkenbordet atte!

Jeg har også en liten og en medium Omaggio Vase, så vi kan godt si at Kähler kolleksjonen min vokser sakte, men sikkert! Det er jo også noe med det at man forelsker seg i et merke og deres design, så jeg klarer jo ikke helt å stoppe. Så da vet dere det venner og familie; Sliter dere med å finne på noe i bursdagsgave eller lignende til meg, så er Kähler ting alltid et godt alternativ. Blir like glad hver gang!

Men grunnen til at jeg også forteller dere litt om min passion for ikke bare Kähler, men også for interiør, er fordi jeg ønsker å fordype meg enda litt mer i det. Jeg ønsker å gå til innkjøp av mer. Jeg ønsker å kunne ta fine bilder av interiør og ja, jeg ønsker rett og slett å ha mer med interiør å gjøre! Dermed håper jeg det er greit for dere med litt innslag av interiør her og der. Selv syntes jeg det hvertfall er supergøy å se hva andre har og hva slags designere de liker. Og ikke minst hvordan folk styler det hjemme hos seg selv.

Hva er dine tanker om interiør? Greit at det er der, eller har du en liten interiør elsker i magen? 

Valentines Makeuplook

 • 12.02.2017, 10:29


Finally Friday!

 • 10.02.2017, 18:30


God fredag alle sammen! Det er fredag og jeg kjenner at denne fredagen, den var etterlengtet. Det har vært en hard uke med mye studier, mye blogg og litt youtube. I dag vlogger jeg faktisk også, ikke at det har vært så vellykket.. Så tenker å kombinere i dag og i morgen i en vlog. Dermed tror jeg ikke at jeg skal skrive så alt for mye om hva jeg har gjort i dag, for da får dere heller se søndagens video. Men jeg tror ikke jeg kommer til å legge den ut her på bloggen, så om du ønsker å se den, så finner du youtubekanalen min HER.

Jeg hadde egentlig tenkt til å ta noen antrekksbilder til dette innlegget i dag. Men dere ser hvordan det gikk. Det er nemlig ikke så lett når jeg har flere antrekk planlagt, men jeg vil helst ha dem med til London og ta bilder av dem der. Og ikke minst er det rett og slett super vanskelig og i det hele tatt finne noe moteriktig når det er så bitende kaldt ute. Misforstå meg rett, jeg elsker at vi har sol og blå himmel, men er minusgradene nødt til å komme med på kjøpet?!

Bildene over her er forresten fra Weheartit.com, og du finner brukere min HER. Dette er alle bilder jeg selv har likt og som du finner i min feed!

Men jeg håper du har hatt en super fredag, og en enda bedre start på helgen! Har du noen spesielle planer?

Capture Your Style! + Fototips innlegg?

 • 09.02.2017, 11:40


Instagram, fantastiske instagram. Nå er det deg jeg kommer for! 

For noen uker siden fikk jeg denne boken dere ser under her i posten. Jeg bestilte den fra Asos i håp om enda mer inspirasjon. Og om jeg fikk inspirasjon! Det er lenge siden jeg har sett en så fin og gjennomført bok om bilder. Jeg elsker å ta bilder og kan en del fra før av, men det betyr ikke at jeg ikke trenger å lære mer. Dermed skal jeg fordype med i denne boka. Lese, titte på bilder og suge til meg lærdom. Og ikke minst så er jo hvert eneste bilde i denne boken helt nydelige, så inspirasjonen vil nok strømme på. Selv om man kan mye og har fine bilder, så kan man alltid bli bedre, og det er det jeg jobber mot.

Hvor nydelig? Og det som er enda mer sykt er jo faktisk at 99% av bildene i boka er tatt med mobilkamera! Jeg tar mest bilder med kamera i og med at når jeg tar bilder er det gjerne til bloggen, og da vil jeg ha det så bra som mulig. Men hadde jeg ikke blogget så er det jo faktisk mulig å få nydelige bilder med kun mobilen også! Og jeg tar jo bilder kun med mobilen innimellom jeg og. Bildene dere ser på her, er faktisk tatt med mobilen min. Jeg likte de bedre enn de jeg fikk med kameraet. Det er sjeldent!

Så mye lærdom og så my inspirasjon, jeg gleder meg! Dette kan nok hjelpe meg når det kommer til bildene på ferieturene. Det skal jeg ikke klage på! Jeg tenkte jeg hvertfall kunne tipse dere om denne boken, om dere ikke hadde hørt om den før. Selv hadde jeg sett boken på Asos tidligere, men jeg satte meg ikke noe mer inn i det enn det. Dermed etter jeg så en video med hun som har skrevet boken var jeg solgt, jeg måtte ha den! Så jeg håper dette var av noe interesse for deg også? Jeg får stadig spørsmål om hvordan jeg tar bilder og hvordan jeg redigerer dem, men jeg føler liksom jeg ikke har nok kompetanse til å snakke om det.

Jeg har tidligere gått på fotokurs og jeg kan en del, men jeg vil på ingen måte si at jeg er i nærheten av utlært. Og akkurat nå gjør jeg akkurat det jeg føler er best for meg. Jeg vurderer å lage enten et innlegg eller en video om det, jeg gjør det. Bare for å vise dere hvor enkelt det faktisk kan gjøres. Men nå har det seg slik at jeg bare har ett godt kamera til å ta bilder med. Og det må jeg jo bruke til å ta bilder av at jeg tar bilder + og faktisk ta bildene. Så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få til det enda, men vi får se. Jeg ville hvertfall nå gi dere som spør etter det, en liten oppdatering. Jeg har blandede følelser om det, men jeg jobber for og få det gjort!

Har du sett noe til denne boken før? Og er fototips innlegg noe dere kunne vært interessert i? 

My new office area!

 • 07.02.2017, 10:22


Noen av dere har kanskje fått med dere at jeg har fått meg pult og iMac. Dere som følger meg på insta har nok skjønt det hvertfall (Du finner brukeren min HER). Men hvertfall så tenkte jeg at jeg i dag kunne vise dere hvordan pulten min ser ut foreløpig. Jeg har litt diverse som jeg har lyst til å kjøpe inn og jeg har kanskje lyst til å få hengt opp noen hyller eller bilder på veggen, men får ikke helt bestemt meg. Så dette er helt klart ikke sluttresultatet, men det er en god start!

H-«kopp» ? HER     Mønstret «kopp» ? Søstrene Grene      Journal ? HER     Alexa Chung it ? HER

How to be Parisian ? HER     Rosa blyanter ? HER

For nå er jeg hvertfall super fornøyd selv. Jeg har en plass å jobbe da når det kommer til egentlig alt jeg driver med. Det er lettere å jobbe med blogg og youtube, det er bedre for meg å jobbe med skole på en pult osv. Det var helt klart ikke et bomkjøp! En pult og en iMac er ikke akkurat den billigste investeringen, men det var absolutt en god investering! Det er så mye bedre for nakken min å jobbe på denne måten istedet for å sitte å jobbe med alt på ipaden i sofaen. Nå har jeg ikke enda fått investert i en god stol, så problemer med rygg og nakke er ikke helt borte, men det får komme med tid. Jeg kan ikke kjøpe inn alt på en gang. Da forsvinner pengene fort! Skal jo trossalt til London neste uke og. Ææ, helt sykt å tenke på. Om litt over en uke er jeg i London!!

Men hva syntes dere om «kontoret mitt»? Noe du ville gjort annerledes? Det er helt lov å si! 

Workout essentials!

 • 06.02.2017, 11:15


Det er mandag, og en ny uke er nok en gang i gang! Jeg er virkelig motivert til å gjøre dette til en fin og ikke minst effektiv uke. Jeg har mye skole jeg må jobbe med før jeg skal være borte i så og si en uke i strekk. Greia er den at to dager etter at jeg og Mathias kommer hjem fra London, reiser jeg nedover til Spania for å besøke familien min. Og jeg har en følelse av at det blir ikke så mye skolejobbing hverken i London eller Spania, så da har jeg litt å gjøre både denne og neste uke før avreise! Men det går helt fint.

Mandagen startet jo som de fleste mandager gjør. Nemlig på treningssenteret! I dag valgte jeg å få gjennomført noen intervaller, slik at jeg fikk en knallstart på uken. Og gjett om det var deilig! Jeg har tidligere også fått spørsmål her på bloggen om hva det er jeg pleier å ha med på trening, og det tenkte jeg at jeg kunne gå inn på i dette innlegget.

Jeg har omtrent 5-10 minutters gå avstand til treningssentret jeg bruker, dermed skifter jeg hjemme både før og etter trening. Noe som vil si at jeg også dusjer hjemme. Av den grunn har jeg jo ikke med meg så mye hver gang jeg skal på trening. Men det jeg har med meg er alltid pulsklokka mi + pulsbeltet så klart, joggesko og en vannflaske. Pulsklokka er jeg ekstremt avhengig av, for jeg bruker den veldig aktivt underveis i treningen, spesielt under intervallene eller når jeg skal sitte en time på sykkelen. Da er det jo viktig og følge med på pulsen vet dere! Også syntes jeg jo selfølgelig det er super gøy og motiverende å se hvor mange kalorier jeg brenner i løpet av hver økt!

Joggesko og vannflaske er vell ganske obvious hvorfor jeg har med? Det er ikke alle som liker å bruke sko under trening, men jeg er nok ikke en av dem. Det å ikke bruke sko på trening er for meg bare rart og unaturlig. Men herlighet, liker man å gå uten så er ikke det et problem for meg, hvertfall så lenge du ikke tvinger meg til å gjøre det samme! Men jeg håper hvertfall det ga dere litt svar, om dette var noe dere lurte på!

Nå skal jeg lage meg litt etter trening mat og kose meg med det mens jeg ser en episode av The Originals. Jeg skal jobbe med skole ganske store deler av dagen i dag, så da vil jeg ta det litt med ro først. Må ha noe som motiverer oss vet dere! Blir nok et par episoder i kveld også om jeg ikker tar feil, jeg må jo ha noe å jobbe mot. Haha, men med det sagt så er jeg veldig sulten og lengter etter neste episode, så vi får heller blogges!

Ha en fantastisk start på uken! Og er det noe annet treningsrelatert dere vil jeg skal blogge om i fremtiden? 

Jeg er stolt!

 • 05.02.2017, 12:36


Det er rart hvordan det begynner å bli naturlig for meg. Det er rart hvordan jeg begynner å bli vandt til å ha mye å gjøre. Jeg klarer å sjonglere mellom blogg, youtube, trening, studier og jobb. Det er merkelig at det går! Men vet du hva? Det går faktisk overraskende bra! Jeg er motivert til å blogge, jeg er motivert til å filme og jeg er motivert til å trene. Og oppå alt det så får jeg faktisk studert. Vent! Ikke bare får jeg alt det gjort. Jeg får vaska og rydda, laga middag og i tillegg vært litt sosial her og der. Vet du hva? Jeg er faktisk litt imponert over meg selv. Fuck Janteloven! Jeg er stolt over hvor flink jeg er om dagen!

Hva syntes du om antrekket? Selv likte jeg det overraskende godt! 

How I get inspired & stay motivated

 • 04.02.2017, 15:54


Fairytale!

 • 04.02.2017, 12:51


Det ble plutselig ikke noe innlegg på dere i går! Sånn er det når ting går slag i slag fra man står opp. I går filmet jeg en sminkelook som skal ut på youtube på lørdag om en uke. Jeg var heller ikke helt i toppform, men jeg var i byen for en liten shoppingrunde (Må jo ha litt nytt før shoppingturen til London! Haha, girls gotta be girls!) og en cafètur med Elinor. Vi endte opp på Fairytale, som tidligere het Fairytale Cupcakes, men de er gått litt bortifra det konseptet og har nå startet med småkaker, terter og macroner. Ikke at det gjør meg veldig mye, for jeg er ikke i sentrum nok til at jeg drar dit så ofte, og det var super godt det de hadde nå. Men det var liksom den ene plassen i byen man fikk tak i ordentlig gode cupcakes..  Jaja, får finne en cupcake cafe i London! Her er hvertfall litt bilder fra gårsdagens cafètur;


Jeg gikk for en sitron terte og islatte, mens Elinor gikk for en macron i tillegg til islatten. Jeg har en liten svakhet når det kommer til Sitron Terter, men jeg må si at sitron cupcaken var ganske så god den og, mens de hadde den! Nei, nå skal jeg slutte! De er fortsatt super bra, og lokalet er like koselig som alltid! Jeg mener, hvor søtt er ikke serviset??


Og med det bildet sier jeg takk for meg. Jeg håper dere har alle hatt en super fin start på helgen! Jeg hadde egentlig tenkt til å slappe av en del i helgen, men det blir nok fortsatt litt blogg-, youtube- og skole jobbing. Jeg klarer jo aldri å ta meg helt fri. Men dagen i dag får jeg nesten ta som det kommer. Jeg har nemlig hatt noen smerter i øvre del av magen på høyre side siden i går kveld, og om det ikke forsvinner snart må jeg rett og slett ta en tur på legevakta. Mamma ville nok at jeg skulle vært der allerede i dag tidlig, men jeg ser det litt an. Men hverfall så får dere ha en fin dag! 

Og ha en fantastisk helg! Har du noen morsome planer for helgen? 

Ikke helt som forventet!

 • 02.02.2017, 13:03


God morgen! Har dere hatt en fin uke så langt? Herlighet, tenk at det er torsdag allerede.. Dagene flyr virkelig avgårde. Ikke vet jeg hvorfor jeg blir like overrasket hver uke, men tiden flyr virkelig! I går hadde jeg og Mathias en skikkelig koselig kveld, hvor vi ganske så spontant fant ut at vi skulle lage cookies litt for seint på kvelden. Så da ble det jo sein nattkos med cookies og diverse youtube videoer utover natta. Sånt er greit innimellom, bare det ikke blir for ofte. Koselig og ganske så spontant var det hele, spesielt etter en lang dag med studier. I dag derimot er det tilbake til studiene, men først ville jeg bare vise dere noe jeg fikk i posten her om dagen.

Jeg fikk nemlig en liten pakke av Funliving.no med en Checkliste i marmor, en Journal og noen nydelige rosa blyanter. Jeg har helt forelsket meg i checklista med marmor mønster. Den er brukt hver dag etter at jeg fikk den. Jeg er fortsatt super glad i planleggeren min, men det er også godt å ha noe mindre å notere på fra dag til dag. Og hvor ofte dukker det ikke opp noe nytt man må gjøre i løpet av uken? Det føler jeg denne er perfekt til!

Journalen vet jeg vell ikke helt hvordan jeg skal bruke enda. Jeg tror jeg må sette meg litt mer inn i den, men den er jo så lekker å se på at det og bare ha den på pulten er for øyeblikket godt nok. Men jeg tar veldig gjerne i mot tips til hvordan den er fin å bruke om du har en slik selv! Jeg har vært litt inne på tanken om å skrive ned mitt favoritt øyeblikk fra hver dag i boken, og til slutt en oppsummering av hver uke. Jeg vet ikke helt ennå, men jeg kan godt oppdatere dere etterhvert som jeg har funnet ut av hva jeg vil.

Blyantene er jo også lekre, og jeg må ærlig innrømme at jeg får et lite smil om munnen hver gang jeg ser dem. De er bare så søte i den rosafargen med de små koselige ordene på! Nei, denne pakken var en stor slager altså, det var også derfor jeg bare måtte vise dere dette! Jeg kjøper lett dette igjen når jeg skal bruke dette opp, det er helt klart. Kommer garantert til å bli avhengig av checklisten! Men nei, nå må jeg nesten begynne å få krysse av litt ting på dagens checkliste. Kom jo litt seinere i gang i dag enn planlagt ettersom det ble litt seinere i seng i natt, men det syntes jeg er helt greit! Kvelder som det, sammen som kjærester trenger man innimellom. Også i hverdagen!

Håper dere får en fantastisk dag i dag, og hva syntes du om tingene? Var de ikke fine? 

A day in my life!

 • 01.02.2017, 16:59


Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits