Helene Lekven

Plutselig noen tusen kr fattigere

 • 29.02.2016, 14:09


Hei alle kjære og gode lesere! 

Er det noe jeg ikke har lyst til så er det å beklage for at jeg ikke har blogget så mye nå.. Jeg hadde jo så mange fine og gode innlegg på lur til dere. Men forrige uke sa macen min natta.. Så jeg mistet dermed alle bildene jeg hadde tatt til de innleggene. Jeg mistet alle videoene jeg hadde forhåndsfilmet og som skulle ut på youtube. Og jeg har mistet alt av bilder av minner fra 2016.. Jeg kjenner det er utrolig kjedelig. Men heldigvis ligger mye av det her ute fra før av.

Jeg har fått bestilt meg en Ipad som jeg skal blogge fra før jeg kjøper meg en iMac når jeg har råd til det. Så jeg har da valgt å vente med å blogge og alt slikt frem til jeg har fått Ipaden, håper dere skjønner det. For det er ikke akkurat lett å skrive lange innlegg på mobilen! 

Håper hvertfall dere får en super start på uken, så kommer jeg tilbake så fort Ipaden er på plass! ❤️

How To; Quick and easy thin eyeliner

 • 25.02.2016, 10:18


Først må jeg bare si at dette innlegget egentlig skulle ut i går, men når jeg skulle eksportere en video fra Imovie så kollapsa hele macen. Så i hele går ettermiddag og kveld satt jeg og prøvde å fikse akkurat det. Ikke at det hjalp.. Så i dag har jeg tilkalt forsterkninger, så håper de får til å fikse det!! Kan ikke leve uten macen.. Også ble jo da ukens youtube video nå forsinket (kanskje mistet for godt!)

Men, det var ikke det dette innlegget skulle handle om. Det skal handle om hvordan jeg lager en tynn og fin eyeliner. Jeg tenker å vise dere hvordan jeg lager en tjukkere og mer markert eyeliner en annen gang, og en med gel-eyeliner en gang etter det. Men nå er det en fin, enkel og tynn eyeliner vi skal fokusere på. 

eyeliner 

1. Først så lager jeg en liten strek ut fra øyet. Det er også da jeg bestemmer hva slags «flick» jeg ønsker. Når jeg har en tynn og fin eyeliner liker jeg gjerne å ha den ganske rett ut fra øyet, ikke så mye opp mot øyebrynet, men det er smak og behag.

2. Så begynner jeg å dra eyelineren fra ytters av den streken som allerede er der, og drar den innover mot midten av øyelokket. Når man da har den første streken rett ut fra øyet er det da lettere å lage en tynn linje når man kommer til dette steget! 

3. Så velger du om du ønsker at eyelineren skal gå helt inn i hjørnet på øyet eller om du vil at den skal stoppe på midten. Jeg gjør noen ganger helt inn, men denne gangen lagde jeg den så tynn at jeg bare ville ha den halvveis.men sørg for at det ser naturlig ut.

4. Til slutt så er det bare å gjøre det samme igjen på det andre øyet! Good Luck! Og husk, de trenger ikke være identiske, øynene dine er ikke det, og om eyelineren er identisk så kan det fortsatt se forskjellig ut! 

P2230034

Eyeliner er noe jeg alltid har likt å bruke selv, og jeg har fått sansen for veldig markerte og fyldige eyelinere. Men de siste ukene har det faktisk vært slike tynne eyelinere jeg har gått til. Det går litt opp og ned, noen ganger liker man ditt og andre ganger liker man datt bedre. Sånn er det bare! 

Jeg håper dere likte innlegget. Jeg har ingen anelse om hvordan det ser ut akkurat nå for jeg skriver dette på mobilen. Så kan hende jeg må rette opp litt når jeg får fikset macen seinere i dag, krysser fingrene ✌🏻️

Håper dere får en strålende dag i dag, og at dagens tips falt i smak! Hvordan liker du eyelineren best? 

Review: CosmoBeauty products

 • 23.02.2016, 15:08


P2140108

CosmoBeauty er et økologisk sminkemerke som er utviklet i samarbeid med norske leger og makeup artister. Og selve merket ble startet av Marita Niska for 8 år siden.  Produktene har kun naturlige tilsetningsstoffer og det er 100% rent! De bruker for eksempel Sink og Mika i produktene sine. Sink beroliger huden og Mika (knust kråkesølv) gjør at sminken gir en lysreflekterende effekt! Og dette høres jo for godt ut til å være sant, men det er det jeg nå har testet ut, så les videre om du er spent på hva jeg mener om disse produktene!

CosmoBeauty Moist FoundationDette var en av de første produktene jeg prøvde, og jeg kan helt klart si at den satte standaren. Foundationen smelter perfekt inn i huden, den fester seg ikke i de tørre flekke som kan komme i ansiktet mitt i løpet av dagen. Konsistensen på denne foundationen er lett og fin, og ikke minst enkel å blende ut. Og det er jo ikke noe å klage på når det kommer til det at dette er en foundation som gir fuktighet til huden, samtidig som den dekker over det du skal dekke. For den gjør faktisk det, den dekker så godt at de dagene jeg har brukt denne har jeg ikke måttet finne frem concealeren!

 

 

P2140106

CosmoBeauty Blush: Denne fargen er så lekker!! Det er veldig fin og pigmentert blush som er lett å blende ut i kinnene. Det er den første løspudder blushen jeg har prøvd, så jeg har ikke noe sammenlikningsgrunnlag når det kommer til det, men jeg er positivt overrasket! Jeg tror også denne vil bli fin og gi en fin glød i kinnene mine utover våren og sommeren.

CosmoBeauty Loose Eyeshadow: Hvor fantastisk er ikke den fargen? Det er i gull/kobber farge som sitter veldig godt på øyelokket med en gang. Jeg syntes også den er veldig lett å håndtere, men et har kanskje noe med teknikk og at jeg har lært meg å bruke slike øyenskygger. Denne blir nok også snart brukt i en ny tutorial på youtubekanalen min.

P2140113

CosmoBeauty Lipgloss Nude og i lilla shimmer: Jeg er jo egentlig ikke vært noe særlig glad i lipgloss tidligere, men i det siste har jeg fått litt mer sansen for det. Disse har jeg litt forskjellig formening om, da den ene inneholder litt større «glitter-korn» om jeg kan kalle det det. Og det føltes da litt for meg som å ha sukker på leppene, men den som er i nude er veldig behagelig og fin på leppene. Og shimmeret i den er ikke like store, så det føles ikke på samme måte som den lilla!

Jeg kjenner hvertfall at jeg er blitt positivt overrasket over CosmoBeauty merket, og jeg tror mye av de andre produktene deres også ligger på et slikt høyt nivå. CosmoBeauty ble også far 2014 tilgjengelig for salg til hele verden, så om du ikke bor i Norge, men fortsatt ønsker å prøve så kan du bare bestille i vei!

Har du prøvd noe fra dette merket før, eller kunne du tenke deg å prøve det ut?

// Produktene er sponset, men meningene er ærlige

Add something new, and then get motivation!

 • 22.02.2016, 14:29


P2210034 P2210036 P2210054 P2210046 PicMonkey Collage P2210057 P2210039

Enkelte dager er det så lett å sette sammen antrekk. Bildene blir bra og man føler seg bra! I går var en slik dag og det kjentes godt å endelig ha motivasjon til antrekksposter igjen. For den har nemlig ikke vært helt til stede de siste månedene, men nå satser vi på at det går mot lysere tider! Og når vi snakker om lysere tider, sjekk den søte toppen min. Jeg digger den, og med en gang jeg så den planla jeg allerede flere antrekk i hodet. Så ut i fra det vil jeg tro at dere kommer til å se denne i flere antrekk fremover!

Denne uken er det vinterferie for andre, men det betyr en full uke med jobb for meg. Så ferie har jeg ikke enda. Det må jeg vente til slutten av Mars med, men det går så fint! Mer å rutte med når vi er på tur, så jeg klager ikke. Jeg håper hvertfall dere får en super start på uken, og at dere nyter ferien om dere har det!

Skal du finne på noe gøy i ferien? Og hva syntes du om antrekket mitt? 

NARS by Steven Klein

 • 18.02.2016, 13:57


Da jeg var i Barcelona var jeg jo som sagt innom Sephora, og viste dere hva jeg kjøpte i dette innlegget. Men den dagen innlegget ble lagt ut dro jeg tilbake til Sephora og enda litt mer ble med meg hjem. Da var et av disse tingene denne Nars  paletten by Steven Klein. Jeg vurderte også Kat Von D sin contour palett, men droppet den og valgte denne fra Nars istedet. Den var satt ned fra 60 euro til 40 euro, så tok heller sjansen på å prøve dette i første omgang!

P2230043kopi P2230046kopi

Jeg har en cream blush fra Nars tidligere, men ellers har jeg ikke testet ut dette merket så mye før. Det  var også noe av det som gjorde at jeg valgte å kjøpe denne. Og jeg er veldig glad for at jeg gjorde det! Blushene er i 4 forskjellige, men alle nydelige, farger. Higlighteren måler seg ikke helt med det jeg har fra Dior eller Mac, men det funker. Contouren og bronzeren er utrolig fine og er alle lette å blende. Så hittil er jeg superfornøyd. Og jeg liker at jeg lett og kontrollert kan bygge opp fargene om jeg ønsker det!

P2230050kopi

Hvis du er ute etter en pudderpalett som da har alt, så vil jeg absolutt anbefale denne! Jeg har prøvd litt forskjellige slike pudderpaletter tidligere, men dette er helt klart den beste. Jeg må vell prøve meg litt på cream paletter snart og, men foreløpig er jeg så fornøyd med denne at det ikke frister. Jeg sier kanskje noe annet når jeg er på Sephora på Gran Canaria i Mars!

Har du prøvd noe fra NARS før, hva og ville du anbefalt meg å prøve det? 

VIDEO: One look - One brand || Nilens Jord

 • 17.02.2016, 16:13


Jeg nevnte jo tidligere i dag at jeg hadde lagt ut en ny video på youtube, men jeg bestemte meg nå for at jeg like godt kunne dele den her med dere.

Det er den andre videoen min i serien jeg startet nå i 2016. Det er en serie hvor jeg én gang i måneden (den tredje onsdagen i måneden) legger ut en sminkevideo hvor jeg kun har brukt sminke fra ett merke. Jeg hadde egentlig planer om å bruke sminke fra Maybelline denne gangen, men hvorfor det ikke ble noe av forklarer jeg i videoen! Så det ble da med sminke fra Nilens Jord, og jeg håper looken faller i smak.

Som jeg nevnte i videoen så er dette en veldig fin, naturlig og hverdagslig look. Jeg vil variere litt med sminkelooks på kanalen min, så denne gangen ble det en slik type, neste gang blir det nok noe helt annet. Men det er jo det som er gøy, utforske og prøve nye ting og se hva man liker!

Og forresten!! Husk å subscribe til youtubekanalen min. Det blir nemlig en giveaway når jeg når 100 subscribers, og tro meg, det er ikke langt unna!! Dere finner kanalen min HER.

Hva syntes du om videoen og ikke minst hva syntes du om looken?

// Sminken i denne videoen er sponset

La Sagrada Familla

 • 16.02.2016, 14:34


En kirke. En kirke de har bygget på i mange år, og som de minst kommer til å bygge på i 10 år til. Tenk at noe som enda ikke er ferdig, kan være så vakkert. For det var det. Det var noe av det vakreste jeg har opplevd, og jeg gleder meg til at jeg en gang skal tilbake når det er ferdig.Jeg mistet munn  og mele når jeg gikk inn i denne kirken, og jeg var ikke den eneste! Alle stod med åpne munner og etter en liten stund klarte vi bare å få ut «oj». Vi gikk tom for ord. For noe så vakkert går rett og slett ikke an å beskrive. Det går heller ikke an å ta bilder av det eller filme det, for skjønnheten kommer ikke helt gjennom. Men jeg prøvde!

P2110071 P2110034 P2110008 P2110039 P2110041 P2110044 P2110063 P2110057 P2110068

Det dere ser som er farget brunt på denne mini modellen er det som er blitt bygget foreløpig. Så de har en vei igjen å gå! Og jeg klarer nesten ikke se for meg hvor stort det blir da en gang!

P2110065

Om du ikke har opplevd denne kirken selv, så må du absolutt sette det på listen over ting du MÅ gjøre. Det er så verdt det! Jeg lover. Jeg vet egentlig ikke hva mer jeg kan si.. Du kan se hvordan det var på film i denne videoen. Men dere får ikke engang en liten følelse av hvor fint det var, så det er verdt å ta turen dit selv også!

Har du besøkt La Sagrada Familla, kunne du evt tenke deg å besøke kirken? 

What a deal!!

 • 15.02.2016, 16:29


Det er jo ingen hemmelighet at jeg har i løpet av høsten 2015 lagt min elsk på diverse av GHD sine produkter. Og når de har en så god deal som de holder gående nå, så kan jeg ikke gjøre annet enn å tipse dere om det. Fra 1. februar og til og med 31. mars har GHD en veldig god kampanje gående. Den lyder nemlig slik at når du bestiller deg et valgfritt elektrisk produkt fra GHD (til over 1 000,-), så får du med dette limited edition gavesettet dere ser under her:

P2140090

Gavesettet inneholder en av GHD paddle børstene deres og en heat protetct spray. Dette får du med gratis, når du f.eks kjøper en krølltang eller styler, og settet har en verdi på 528,-!

Selv er jeg blitt veldig opptatt av å ta vare på håret mitt, og når jeg da har muligheten til å få med heat protect spray OG en god børste når jeg kjøper en styler, så hvorfor ikke? Det er jo must haves for alle beauty guru?s og de som ønsker å ta vare på håret.

P2140093

P2140101

Gavesettet kommer også i en super eske som man kan bruke til oppbevaring. Den er elegant og fin, så den passer godt til å henge fremme på rommet mitt. Og det skjuler jo da både produktene jeg bruker til styling, børsten og platinum styleren min. Det skal jeg ikke klage på!

Så om du har ønsket deg en ny styler eller en ny krølltang så burde du virkelig slå til nå! Børsten er super god og løser opp floker på null komme niks. Sprayen beskytter håret godt, og esken skjuler alt, og holder rotet borte. Det blir vell egentlig ikke bedre enn det..

Kunne du tenke deg å slå til på dette tilbudet? Hva syntes du om GHD?

// Annonse

VIDEO: Barcelona februar 2016

 • 15.02.2016, 11:06


God morgen alle skjønne lesere! Har dere hatt en fin helg?

Da var det mandag igjen og vi starter enda en ny uke. Denne uken har jeg mye jobb å gjøre, men jeg startet heldigvis i går, så er godt i gang. Jeg skal også klippe meg denne uken, og det er virkelig noe som trengs. Jeg har nemlig ikke klippet håret siden August, så det er ikke akkurat det fine og korte håret lenger.

MEN i dag tenkte jeg å starte dagen med å dele videoen jeg har redigert fra Barcelona turen. Den viser vell egentlig mest hva en dag gikk ut på, da jeg filmet mesteparten den ene dagen. Men håper den hvertfall faller i smak. Jeg syntes det er gøy å lage slike videoer som vi da kan se tilbake på ved en seinere anledning!

Ellers i dag skal jeg filme to videoer, og i morgen skal jeg filme enda en. Så har nok å gjøre! Men jeg prøver også å motivere meg selv til å dra en tur på treningssenteret før jeg starter med filminga. Ikke at den motivasjonen begynner å nærme seg.. Skal ikke være lett med akkurat det der altså! Tror det blir lettere når jeg til høsten av bor sammen med en som trener nesten hver dag. Da må jeg jo henge litt med!

Men jeg håper dere får en fantastisk dag i dag og at starten på uken blir like bra. Og hadde dere en fin valentines/morsdag i går? 

Har vært med på bedre turer...

 • 14.02.2016, 13:33


Jeg har reist ganske mye opp gjennom oppveksten min og da vært på enda mer sightseeing turer. Men jeg må ærlig innrømme at sightseeingturene vi tok i Barcelona er noen av de kjedeligste jeg noen gang har opplevd. Jeg føler vi så enormt lite av byens severdigheter og føler ikke at jeg fikk et ordentlig godt overblikk av byen. Mamma og pappa hadde jo vært der før, og hadde da tatt en sightseeing tur som hadde vært utrolig bra. Det var tydeligvis ikke det det firmaet vi brukte denne gange.. Men hvertfall så fikk vi jo sett litt og noen av bildene får dere under her.

Jeg venter med å vise dere bilder av turen vår til La Sagarda Familla, da jeg syntes det fortjener et helt eget innlegg. For det var virkelig et mesterverk! Men her har dere hvertfall et knippe med bilder fra dag nr 2 i Barcelona!

P2100062 P2100091 P2100058 P2100066 P2100101 P2100122 P2100108 P2100139 P2100133 P2100141

Hele byen er jo utrolig vakker, og jeg trivdes utrolig godt. Jeg likte alle shoppingmulighetene, restaurantene, alle de nydelige kirkene og ikke minst så likte jeg gamlebyen. Det er noe med det å gå i de eldste delene av byer rundt om i verden som virkelig fengsler meg. Det er bare så vakkert og annerledes enn det man finner rundt om i de mer moderne områdene av byene. De gamle delene er på en måte så «hjemmekoselig» om dere skjønner hva jeg mener. Huff, nei nå høres jeg gal ut her, men hvertfall så er det noe spesielt med å finne alle de små skattene i gamlebyen!

Hva liker du best å utforske når du er ute og reiser? 

New in from Sephora!

 • 11.02.2016, 16:02


Som jeg nevnte i innlegget i går så var jeg en tur innom Sephora, og en liten slant ble da brukt der. Jeg fikk nemlig endelig kjøpt meg noen ting jeg hadde hatt lyst på veldig lenge. Jeg skal også tilbake i dag og se om jeg finner noe annet, så krysser fingrene for at jeg finner enda noe fint! Hehe, da skal jeg filme litt mer av butikken også, slik at dere får sett hvor fantastisk stor butikken er. Den er helt himmelsk!

P2100007

Jeg kjøpte meg to ting fra Urban Decay  og en ting fra Too Faced. Jeg har lenge ønsket meg Naked smokey paletten til Urban Decay, og når jeg så den i butikken bestemte jeg meg for å endelig unne meg den. Den har så fantastisk fine farger! De er kremete og ikke minst pigmenterte, den har et par matte farger og noen farger med med shimmer i. Brukte denne paletten både i går og i dag og jeg er superfornøyd med den allerede.

P2100009

Jeg bestemte meg også for å prøve den berømte Makeup Setting Spray fra Urban Decay. Jeg har hørt veldig mye bra om denne og hvem vil vel ikke at sminken skal sitte bedre enda lenger? Så da bestemte jeg meg for å prøve denne selv. Jeg glemte å bruke den i går, men tok å brukte den i dag, så skal gi dere en update på hva jeg syntes om den en annen gang. Jeg gleder meg hvertfall til å se om denne funker og er så bra som alle sier!

P2100011

Og sist, men ikke minst kjøpte jeg Better Than Sex mascara fra Too Faced. Denne er det også veldig mange som har skryti av både på blogger og youtube, så jeg tenkte jeg skulle prøve den selv. Første inntrykket var super bra og jeg føler den sitter fint på gjennom dagen uten at den begynner å smuldre utover dagen/kvelden. Den er lett og fin å påføre og den er absolutt ikke klumpete på vippene.

Så det var hvertfall det jeg kjøpte med meg hjem fra Sephora her om dagen. Man vet jo aldri om jeg finner enda mer i løpet av dagen i dag! Kan godt hende jeg går med en pose i hendene fra Sephora når dette innlegget er publisert, det vet vi ikke!

Har du noen av disse tingene, hva syntes du evt om det? Og hva hadde du helst kjøpt fra Sephora? 

My kind of morning!

 • 11.02.2016, 10:15


Det er så deilig med morgener når man er ute og reiser. Man får en mye større motivasjon til å stå opp og komme igang med dagen! Det er en stor sol som skinner inn gjennom vinduet, det er vårlige temperaturer ute og du kan unne deg en deilig frokost på balkongen. Det er en helt annen start enn den jeg har hjemme, og det er så mye mer lett. Jeg våkner jo mye mer tidlig, og jeg kommer rett og slett fort igang med dagen. Håper dette kan smitte over på vanene mine når jeg kommer hjem igjen og!

P2100027 P2100018

Hvem kan ikke si at det ikke så deilig ut å starte dagen på denne måten?

P2100023 P2100032

Og som dere kanskje skjønner er vi nok en gang klare for en fin dag. I går koste vi oss med en seightseeing tur, caféturer, vandring i gamlebyen og selvfølgelig litt shopping! Tror det kommer til å bestå av mye det samme i dag, bare vi tar en annen sightseeing tour, en vi tror blir enda bedre. Så jeg tror dagen i dag blir like fin som den i går. Ahh.. Tenk at det er siste dagen vår her allerede.. dagene går så alt for fort!

Er det bare jeg som er slik om morningen på ferier og sliter som bare det når jeg er hjemme? Håper ikke det! Ha en strålende dag alle fine <3 

Not the start we planned..

 • 10.02.2016, 10:00


Når vi skulle reise til Barcelona i går gikk ikke alt etter planen. Vi kom oss opp i 4 tiden og kjørte til Gardermoen, sjekket inn og spiste en deilig frokost og selvfølgelig ante fred og ingen fare. Vi satte oss på flyet og avgangstiden nærmet seg. Men vi? Vi stod stille. Først gikk det 5 minutter, og så gikk det enda 10 minutter før vi fikk vite hva som foregikk. De hadde nemlig funnet noen bulker på flyet som måtte sjekkes før vi kunne fly trygt avgårde, men så var jo de bulkene for store til at de ville risikere å fly. Så dermed var det av flyet igjen, på en buss, venting på bussen og til slutt stå i kø for å komme inn på flyet igjen! Haha, så halvannen time etter den opprinnelige avgangstiden var vi endelig oppe i lufta og klare for Barcelona!

Som sagt, ikke akkurat den starten vi hadde planlagt på denne turen. Men vi kom frem og fikk en koselig ettermiddag i byen. Her er et par snapshots fra dagen: (Jeg har filmet en hel del også, men det kommer i en samlet film neste uke.)

P2090028 P2090034

Vi koste oss med tapas til lunsj, hva er vell bedre enn det? Og er man i Spania, så er man i Spania. Også kikket vi litt rundt i diverse butikker. Jeg fikk svidd av en liten og god slant på Sephora, som jeg tenkte jeg kanskje skulle vise dere seinere i dag eller i kveld. Var ikke mye, men litt som jeg har ønsket meg en stund, men man vet jo heller ikke om det blir mer der i løpet av de neste dagene, for det er seriøst den største Sephora butikken jeg noen gang har vært i!!!

P2090055

P2090061

I dag er ikke planene så mye. Vi skal ta dagen litt som det kommer. Og vi startet dagen med en deilig frokost som inneholdt frukt og bær, grovbrød, iste, glutenfrie croissants og annet godt! Er godt å starte feriedagene slik, er så mye god og fersk frukt å få tak i her, dere aner ikke. Eller, dere skal få se i videoen jeg skal sette i sammen etter turen.

Men foreløpig så håper jeg dere får en super onsdag videre og at uken har behandlet dere fint så langt! 

Off again - travel essentials

 • 09.02.2016, 13:18


Når dere leser dette innlegget er nok vi fremme i Barcelona. Det er så sykt å tenke på! Jeg har så lenge hatt lyst til å reise dit at det er neste uvirkelig at vi skal dit nå. Jeg tror vi kommer til å storkose oss de dagene vi har der, og dere kommer garantert til å få noen oppdateringer i ny og ne. Og ikke minst så får jeg jo veldig mye blogg/video-stoff etter denne turen, så det er bare å stay tuned for that. Men først så tenkte jeg å vise dere litt essentials når det kommer til reising for meg.

P2010046

Håndkrem.. Det sier seg vell selv? Jeg mener, flylufta er ikke akkurat den beste og den tørker inn huden min på en, to, tre. Så det å ha med en god håndkkrem er helt klart et must for meg. Hvis ikke får jeg hender som ser like innskrumpa ut som rosiner, not good.

Klokke.. Jeg syntes det er veldig greit å ha en klokke på armen når jeg er ute å reiser. Da er jeg ikke avhengig av å sjekke mobilen hele tiden for å se hva klokka er. Er kanskje bare jeg som er sånn, men liker  å ha en klokke tilgjengelig da!

Pass.. Dette er jo egentlig en nødvendighet om man i det hele tatt skal få reise! Så dere skjønner vell pointet for denne. Jeg syntes også den bare så søt ut på bildene, så den måtte med.

P2010057

Solbriller og annet tilbehør.. Solbriller er jo veldig greit å ha da vi reiser til Spania. Jeg ønsker meg selv noen nye solbriller, men forløpig så holder disse fra Rayban. Jeg har jo også med litt annet tilbehør. Ringer som kan gjøre helheten til et antrekk og høye heler som kan brukes når vi skal ut på middag. Jeg elsker disse hvite sandalettene mine fra DinSko!

Også er det jo sminke da.. Jeg tenker at på denne turen så vil jeg ha det enkelt og fint. Dermed tar jeg ikke med så alt for mye. Grunn nr. 1 ? Det tar lagt tid om jeg skal ha med meg all sminken jeg bruker. Grunn nr. 2 ? Det veier alt for mye, og når man flyr med Ryanair, så må man spare der man kan! Dermed har jeg planer om å ha med foundation fra ELizabeth Arden da den er lett å bygge opp, mascara, eyeliner og the manizer sisters paletten min. I den er det en blush, higlighter og en bronzer. Perfekt til å ha med på reiser!

P2010052

Jeg ha jo også selvfølgelig med meg litt andre ting, f.eks en bok, men  her fikk dere hvertfall et lite innblikk. Så håper dette innlegget faller i smak, og la meg gjerne vite om dere liker å ha med/bruke noe av det samme når dere er ute og reiser! Jeg føler egentlig at dette er ganske generelt for alle, men er jo ikke sikkert du liker å ha det slik det dette.

Men hvertfall så blogges vi seinere, og da er det en oppdatering fra Barcelona!! Ha en strålende tirsdag <3

My makeup essentials lately!

 • 07.02.2016, 13:07


I det siste har jeg prøvd en del ny sminke, men jeg har fått noen faste ting som jeg stadig griper etter, og som jeg har pakket med meg på tur i helgen. Og jeg tenkte at jeg nå i dag kunne fortelle dere hvilke produkter det er. Kanskje dere blir inspirert eller får lyst til å prøve noen av produktene, man vet jo aldri!

I det siste så har jeg faktisk strukket meg etter The POREfessional primeren fra Benefit. Jeg syntes denne gjør en så stor forskjell på ansiktet mitt og ikke minst så forsvinner porene fullstendig! Det er ikke noe jeg kan klage på. Også går jeg selvfølgelig over med foundationen min fra Elizabeth Arden. Denne foundationen er nå blitt min nye favoritt. Jeg har tidligere skrevet om en foundation fra Nilens Jord, men denne fra EA har vunnet over den for øyeblikket.

P2010038 -1

Når jeg da tenker på mine essentials produkter så vil det si den enkleste sminken og de produktene jeg griper mest etter. Jeg bruker da en blush fra Makeup store, som egentlig er en øyenskygge, men syntes den er finere som en blush. Også higlighter jeg med Soft & Gentle fra Mac cosmetics. Ingen contouring, enkel og fin sminke er som oftest det beste.

Når det kommer til øynene så liker jeg som regel å gjøre det enkelt. Jeg bruker da Maybelline sin 24 hr. color tattoo over hele øyeloket, blender det ut og avslutter med eyeliner og mascara.

P2010041-1

Mange dager så bruker jeg gjerne en leppestift, men for det meste så har jeg gjerne bare gått over med en fin lipgloss. Da for det meste en fra Nilens Jord. Den er så fin og naturlig på og ikke minst så er den ikke for klissete. Jeg liker ikke lipglosser som er alt for klissete.

Så det var vell egentlig det. Jeg vet ikke hvor interessant dette var for dere, men selv er jeg såpass nysgjerrig at jeg gjerne vil lese slike innlegg som dette. Det er jo alltid gøy å se hva andre bruker mest og hvorfor de evt liker det.

Bruker du noen av disse produktene, og hva er evt det produktet du ikke kan leve uten?

// Sponsede produkter avbildet

VIDEO: Going out - Chatty makeup tutorial

 • 06.02.2016, 13:59


Det er lørdag, og hvilken dag er vell bedre å dele en sminkevideo med dere? Denne gangen har jeg laget en ganske ny og annerledes look enn det jeg har tidligere, OG det er en chatty tutorial, så den er hakket lenger enn de siste andre sminkevideoene mine. Men må bytte på litt innimellom, se hva dere liker best og samtidig tilfredstille alle sine ønsker!

Men hvertfall om du trenger en ide til en sminkelook for i kveld, så har jeg den perfekte looken til dere her. Selv så digger jeg denne og kan helt klart se meg selv bruke den en kveld jeg skal ut på byen. Ikke at det er så ofte, men jeg kunne lett brukt denne looken, så håper den faller i smak hos dere også!

Om dere har lyst til å sjekke ut noen av de andre youtube videoene mine, så kan dere finne de HER. Jeg publiserer nemlig ikke alle videoen mine her på bloggen. Så trykk gjerne subscribe om du ønsker å vite når jeg har lagt ut nye videoer. Jeg har også planer om å ha en giveaway så fort jeg når 100 subscribers. Jeg vet det ikke er mange, men man må feire seirene sine, uansett hvor små eller store de er! Så om du også vil at giveawayen skal komme fortere, subscribe da vell! 😀

Hva syntes du om videoen og sminkelooken? Liker du best chatty sminkevideoer, eller mutede med musikk? 

And I am off to..

 • 05.02.2016, 12:00


MG_5441

Da var fredagen her og jeg er klar for en liten helg i Trondheim. Det skal bli godt å se Mathias igjen! Vi skulle vell ikke se hverandre før om enda 3 uker, men fant ut at vi måtte ses før det. Så da går turen opp dit i dag før turen går hjem igjen søndag kveld. En helg er bedre enn ingenting, så vi er glad for alt vi kan få!

Hva planene er for helgen vet jeg ikke. Men jeg har hvertfall planen om å få mest mulig ut av den sammen med min kjære, så jeg har bestemt meg for å la mac’en ligge hjemme i Tønsberg. Men ikke vær redde, oppdateringer kommer i helgen uansett. Jeg tenker at jeg heller oppdatere dere på helgen min når jeg er hjemme igjen på mandag.

Håper dere får en super fin helg! Og om det er noen type innlegg dere vil jeg skal skrive til dere i løpet av de neste ukene, så er det bare å si i fra, tar i mot alle tips med takk! 

My go-to eyecream!

 • 04.02.2016, 15:18


Jeg har stadig prøvd nye øyekremer, uten å se noe særlig forskjell. Helt frem til jeg prøvde denne fra Origins. Jeg fikk en liten prøve av den for noen måneder siden, og brukte den morgen og kveld og jeg merket så stor forskjell på en liten uke. Det var da jeg bestemte meg for at denne måtte jeg kjøpe! Jeg kjøpte den på taxfree, men de har den også på Kicks om du vil prøve å få tak i den selv.

Dette er en GinZing krem som skal fjerne poser og ringer under øynene. Når det kommer til posene under øynene så er det blitt ufattelig mye bedre. Jeg har sliti en del med store poser under øynene, og det ser skjeldent bra ut på bilder. Selvfølgelig har jeg jo litt hovne øyne innimellom, det hadde vært rart om jeg ikke hadde det. Men jeg har merket veldig stor forskjell dag til dag!

P2010029 P2010033

Men noe jeg har sliti like mye med, om ikke mer, så er det de mørke ringene under øynene. Enda så mye vann jeg drikker, hvor mye søvn jeg får har de ikke forsvunnet. Og det ser enda værre ut når jeg har fått lite søvn og er trøtt. Men denne kremen har sakte men sikkert gjort disse ringene mindre og mindre. Og det som er igjen nå, er lett å dekke over med litt concealer, så det klager jeg ikke på lenger!

Jeg vet at denne øyekremen kommer til å bli fast innventar hos meg, men er nok åpen for å prøve andre også. Man vet jo aldri, det kan jo finnes kremer som faktisk er enda bedre enn den du allerede har! Selv må jeg få kjøpt meg en ny ansiktskrem da den jeg har fra Lancôme er helt tom. Godt jeg skal ut å reise neste uke!

Har du en annen god øyekrem eller ansiktskrem å anbefale meg? Har du evt prøvd denne øyekremen? 

All things grey!

 • 03.02.2016, 15:16


Da har jeg fått filmet, vært ute på lunsj med lillesøster, tatt bilder og slappet av litt på sofaen med youtube. En deilig og fin onsdag så langt! Jeg får så mye mer motivasjon så fort det er fint vær, for når det er grått og trist (som det har vært de siste dagene) så vil jeg bare ligge å se på serier. Men i dag er det fint og jeg har dratt nytte av det! Nå etter at dette innlegget er publisert skal jeg en tur til byen før jeg må hjem og redigere videoen jeg filmet tidligere i dag. Dere får en sneak peak på hva jeg gjorde på bildene under her, hint til sminken! IMG_7558 IMG_7559

Jeg har det med å bruke gråe og kjedelige antrekk for tiden. Det er ikke mye å ta bilder av, men det er det jeg går i og det jeg like for øyeblikket. Men det blir nok litt annet når vi er i Barcelona neste uke, så da satser vi på det!

IMG_7549 outfit IMG_7552

Ahh, det føles som om våren er på vei allerede og det er så godt! Jeg skal ikke klage på det. Det var jo ikke kaldt å stå og ta bilder, OG tårene rant ikke! Haha, det er ganske stort. For jeg har et problem om vinteren og det er at øynene mine renner av ingenting når det er kaldt. Så da må portretter tas først, for sminken blir da ødelagt hver gang. Men denne gangen var det varmt nok til at det ikke skjedde. Innmari deilig!

Jeg håper dere får en fin dag videre, og stikk innom youtubekanalen min i løpet av kvelden for å se hvordan jeg lagde den sminkelooken jeg har på bildene! 

I am traveling to...

 • 02.02.2016, 12:42


Barcelona!! Det er ikke lenge siden jeg blogget om at jeg skulle reise til Gran Canaria, og i dag tenkte jeg å blogge om at jeg skal til Barcelona! Haha, og det er faktisk ikke så lenge til. Vi er der nemlig om allerede en uke, og det er sykt! Vi skal på sightseeing, på shopping, spise tapas, og virkelig bare kose oss i noen dager, og det skal bli utrolig godt!

Det ble ganske spontant. Vi hadde en plan om å reise til Spania i februar, men det var ikke 100% bestemt. Men nå er reisen bestilt og vi er alle klare for tur. Det er jo litt gøy å bestille reise slikt spontant også! barcelona

Jeg har aldri vært i Barcelona før. Jeg vet de har Primark og jeg vet de har Sephora. De to butikkene skal jeg innom, uansett hva som skjer! Men om dere har noen tips til meg blir jeg veldig takknemlig om dere deler dem i kommentarfeltet. Jeg vet også at det er et outlet like utenfor sentrum, men vet ikke om vi får tid til å reise dit. Vi får se, og jeg håper på det beste, for hva er vell bedre enn å handle ting du har ønsket deg lenge på outlet?

Kom gjerne med alle tips du kan! Enten det er spisesteder, shopping eller plasser å utforske. Vi tar imot alle tips med åpne armer! 

January Favorites!

 • 01.02.2016, 17:31


Nå som januar er over så er det jo ikke noe mer passende enn å ta en January favorites. Denne gangen har jeg faktisk ikke filmet en slik video, så om dere vil vite hva jeg har likt ekstra godt denne måneden så er det bare å lese videre. Men gi meg beskjed om dere vil at jeg skal fortsette å filme dem i tillegg. Er jo ikke godt å vite hva dere liker best, så prøver meg litt frem.

P2010013Maybelline 24 hr. color tattoo

Denne kjøpte jeg for å bruke til en av videoene mine i youtube serien min. Men jeg har brukt den veldig mye bare for seg selv også. De dagene når jeg rett og slett ikke orker å styre med masse forskjellig øyenskygge og lignende, og vil at det bare skal gå fort men likevell bli fint. Da griper jeg etter denne, tar litt på fingeren og tar det på øyelokket, før jeg blender kantene litt. Da er jeg good to go!

Mac highlighter & Prep + prime

Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker higlightere. Denne måneden var det en fra mac, Soft & Gentle, som slo gjennom og ble min favoritt. Det er rett og slett fordi den gir en så varm og fin glød i ansiktet mitt. Og det er det jeg har villet ha mest denne måneden, retten og sletten! Men jeg har også elsket finishing powderet mitt fra mac. Jeg bruker dette etter jeg har tatt på foundation og concealer, da for å sette de produktene men også for å få en litt mer matt effekt. Jeg er ikke helt inne for en glødene foundationlook denne måneden. Jeg liker heller å gløde med highlighterene mine!

P2010022

Lâncome leppestift

Denne fikk jeg jo til jul av lillesøsteren min. Jeg hadde funnet den selv, og sendte henne vell egentlig bare et bildet av den for det var det jeg ønsket meg av henne. Og da fikk jeg jammen meg den! Det er en fantastisk fin rødfarge, og er helt klart vært min go-to når det gjelder rødt denne måneden. Jeg fikk et par andre røde leppestifter i løpet av måneden også, men har ikke fått prøvd dem ordentlig ut enda, for jeg likte denne så godt!

Liplinere

Denne måneden kjøpte jeg mine første liplinere. I know, how late am I? Men nå er jeg frelst, og jeg har bare lyst på fler og fler liplinere. Foreløpig har jeg disse to, en fra Isadora i rød og en fra mac i fargen Spice. Jeg bruker disse hele tiden, og den fra mac bruker jeg nesten hver dag. Den passer til mange av leppestiftene mine og det er ikke noe jeg klager over. Men liplinere er nok noe jeg kommer til å kjøpe mer av fremover!

P2010016

Øyekrem fra Origins

OMG. Jeg er frelst! Jeg har prøvd et par øyekremer før, men ingen har gitt det resultatet jeg har fått med denne øyekremen. Men jeg tenker at jeg ikke skal skrive så alt for mye om den her i dette innlegget, for den fortjener rett og slett et eget innlegg. Så stay tuned for that later this week!

A-derma håndkrem

Etter å ha vært på hytta over nyttår sleit jeg veldig med tørre hender og jeg følte ikke at noen av håndkremene mine hjalp. Så en dag når jeg var på jobb gikk jeg innom apoteket og spurte desperat etter en god håndkrem. Da fikk jeg anbefalt denne da den gir enormt god fuktighet, men også at den tørker fort inn i huden. Så det er rett og slett den perfekte kremen å bruke om dagen! Hun anbefalte en annen tjukkere en til å smøre hendene med om kvelden, men jeg kjøpte ikke den. Ikke at det gjorde noe, for hendene mine har aldri vært finere og mykere!

P2010019

Det var da mine største favoritter denne måneden innen skjønnhet. Det er litt av hvert, men det er jo gjerne slik det blir. Jeg er allerede spent på å se hva som blir mine favoritter neste måned, det er stadig nye ting. Og nå denne måneden så skal jeg jo shoppe på Sephora (spoiler) så får garantert noen nye favoritter derfra tenker jeg!

Nei, dere får ha en fin kveld videre, så blogges vi mer i morgen! Hva er ditt absolutte favoritt produkt fra Januar? 

Ny uke - Nye muligheter!

 • 01.02.2016, 11:24


Ja, da var en ny uke igang, og jeg kjenner at nå er endelig motivasjonen og inspirasjonen bloggmessig tilbake igjen. Jeg hadde nok godt av å ta meg en pause uken som var. Jeg hadde bare litt for mye å stri med akkurat den uken, at å være positiv og spre inspirasjon var ikke noe jeg følte jeg ville klare. Men nå er jeg tilbake og det kjennes godt. Og hva er vell bedre enn å starte måneden med og begynne å blogge ordentlig fra domenet mitt igjen?!

PA160062

I løpet av de neste ukene så kommer det til å skje en del. Jeg skal til Trondheim til helgen igjen, en ganske spontan tur som jeg bestilte i går. Også skal jeg videre en annen plass på tirsdag, men det får dere høre mer om seinere i uken. Så det er bare å følge med, for jeg tror dere vil like innholdet jeg har planlagt de to kommende ukene her på bloggen.

Jeg håper dere alle får en fin start på uken. Jeg må selv fortsette å planlegge litt. Planlegge og jobbe med innlegg som skal ut denne uken, men også planlegge videoen for denne og neste uke. Så har nok av ting å gjøre i dag, men det er godt det. For da sitter jeg ikke å bare sløver og ser på The Vampire Diaries. Jepp, jeg er blitt hektet på den serien igjen…

Ha en strålende start på uken, og er dere spent på ukens blogginnhold? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits