Helene Lekven

My Upper Body Exercises!

 • 31.01.2017, 14:37


God tirsdag alle sammen! I am back! Og jeg er i dag tilbake med nok et treningsinnlegg til dere. Forrige gang viste jeg dere hvordan min treningsplan ser ut for yeblikket, og om du ikke har lest det s finner du det HER. Men i dag tenkte jeg g inn p ktene jeg pleier ha p tirsdager. Nemlig styrke p armer, bryst og rygg ? overkroppen. Jeg fikk hjelp av en venninne p forrige ukes trening og har bde bilder av hva apparatene heter, hvor mange kilo jeg tar og at jeg faktisk gjr velsene. Det ble mange rare bilder med grimaser innimellom, s jeg har valgt ut de som er mest nytrale slik at jeg ikke skremmer dere vekk herfra. Men med det sagt, s kan vi vell egentlig bare sette i gang med opplegget.

Jeg starter alltid treningsktene mine med 15 minutter oppvarming p sykkelen, uansett! S etter jeg har varmet godt opp og kjenner at jeg er god og varm kan jeg sette i gang med styrke kten. Jeg starter da med apparatet dere ser p bildene ovenfor. Chest Press er et apparat jeg startet med for ikke s mange ukene siden, men det er et utrolig effektivt apparat. Man kjenner virkelig at man har brukt musklene etter ha brukt dette. Selv s er jeg n p 13.5 + 4.5 kilo. Jeg har kt litt siden jeg startet med den, men ikke veldig mye. Og denne tar jeg 12 x 5, alts 5 runder med 12 repitisjoner. Kanskje hakket for mye for mange, men jeg liker kjenne at jeg har brukt musklene etter trening!

Dermed gr jeg videre til Row som er en maskin som fokuserer mye p triceps og diverse ryggmuskler. P denne har jeg faktisk kt kiloene en del, og er n p 22.5 + 2.3. (Det er kanskje ikke mye for mange, men n m du huske at jeg ikke har trent aktivt veldig lenge!) Jeg tar ogs denne 12 x 5 for f jobba godt med musklene i ryggen. Og jeg har faktisk kommet til det punktet at musklene begynner sakte men sikkert syntes, og det syntes jeg er s gy! Ikke at det ser slik ut p bildene?

S er det Incline Pull som str for tur. Denne har jeg ikke tatt s mye og men den er ganske enkel, og dermed tar jeg 22.5 + 6.8 kilo. Men jeg angrer egentlig litt p at jeg ikke har tatt den mer, for den er faktisk ganske s effektiv. Og jeg ble ganske s stl. Nr det kommer til hvor mange runder jeg tok p denne, s ble det med 12 x 3, men tenker kanskje ke til 12 x 4 neste gang. Trene vre del av ryggen enda litt mer! Syntes det er nemlig veldig gy trene ryggen. Fr var jeg veldig p bein og mage, men n er det det kjedeligste jeg gjr. Elsker overkroppstreninga mi ♥

S, for f et avbrekk fra armbruken tar jeg rett og slett et apparat som er for trene beina. P dette punktet begynner armene nemlig nrme seg en gele konsistens, s dermed er det deilig med en pause. Og da tar jeg selvflgelig pause med et annet apparat jeg elsker, nemlig Hipp Abduction /Adduction. Denne tar jeg uansett om jeg har styrke p overkroppen eller bein og mage. Det er rett og slett fordi dette apparatet har gjort en s stor forskjell nr det kommer til beina og ikke minst rumpa mi. S denne hopper jeg aldri over!! Jeg tar da 12 x 4  to ganger. Dette er jo et apparat med to forskjellige velser, s dermed gjr jeg hver velse 12 x 4.

N kan vi jo ikke bare trene tricepsen og glemme bicepsen, som jeg har gjort i s mange r. Dermed mtte jeg jo sette i gang med dette apparatet dere ser over. Det er veldig enkelt bruke, men samtidig utrolig tung. Spesielt for en som meg, som da er super svak i bicepsen. P denne tok jeg plent 13.5 kilo, og ikke et gram mer. Og siden jeg er s svak i denne muskelen klarer jeg ikke ta s mange runder. Dermed blir det gjerne 12 x 3. Og grunnen til at jeg tar 12 repitisjoner istedet for 10 er fordi jeg nsker bygge slanke muskler, og ikke store muskler. S derfor lnner det seg heller ha 12 repitisjoner!

Last but absolutely not least! S har vi dips og pullups. Dette har jeg s langt kun gjort de to siste styrkektene mine. Men fy sren s effektivt!! Det er supertungt, men p dette apparatet kan du f litt nybegynner hjelp, noe jeg absolutt trenger. Jeg er for svak til gjre det p egenhnd! Men det er kanskje dumt ha disse velsene helt til slutt i og med at p dette punktet, etter ha trent i minst en time er armene mine ganske kaputt. S siste rest av det jeg har igjen bruker jeg da her. (Og her ser du faktisk litt muskler i ryggen p bildene. hihi, morro!)

Frste gang jeg hadde denne styrke kten var jeg s gen i armene, at bare det svare p en melding var en oppgave i seg selv. Armene mine skalv og jeg hadde ikke kontroll, men herlighet, det var jo s deilig ogs. Det er da du vet du har hatt en god treningskt! Ikke var det lett vaske hret sitt etterp heller, men det var absolutt verdt det. Dette er faktisk den kten i uka jeg gleder meg mest til for jeg fler jeg fr s mye ut av den. Sist s brant jeg over 600 kalorier p en time med styrke, og det er ikke s vrst!

Pleier du bruke noen av de samme apparatene? Og hvordan liker du best trene overkroppen? 

My Upper Body Exercises!

 • 31.01.2017, 14:37


God tirsdag alle sammen! I am back! Og jeg er i dag tilbake med nok et treningsinnlegg til dere. Forrige gang viste jeg dere hvordan min treningsplan ser ut for øyeblikket, og om du ikke har lest det så finner du det HER. Men i dag tenkte jeg å gå inn på øktene jeg pleier å ha på tirsdager. Nemlig styrke på armer, bryst og rygg – overkroppen. Jeg fikk hjelp av en venninne på forrige ukes trening og har både bilder av hva apparatene heter, hvor mange kilo jeg tar og at jeg faktisk gjør øvelsene. Det ble mange rare bilder med grimaser innimellom, så jeg har valgt ut de som er mest nøytrale slik at jeg ikke skremmer dere vekk herfra. Men med det sagt, så kan vi vell egentlig bare sette i gang med opplegget.

Jeg starter alltid treningsøktene mine med 15 minutter oppvarming på sykkelen, uansett! Så etter jeg har varmet godt opp og kjenner at jeg er god og varm kan jeg sette i gang med styrke økten. Jeg starter da med apparatet dere ser på bildene ovenfor. Chest Press er et apparat jeg startet med for ikke så mange ukene siden, men det er et utrolig effektivt apparat. Man kjenner virkelig at man har brukt musklene etter å ha brukt dette. Selv så er jeg nå på 13.5 + 4.5 kilo. Jeg har økt litt siden jeg startet med den, men ikke veldig mye. Og denne tar jeg 12 x 5, altså 5 runder med 12 repitisjoner. Kanskje hakket for mye for mange, men jeg liker å kjenne at jeg har brukt musklene etter trening!

Dermed går jeg videre til Row som er en maskin som fokuserer mye på triceps og diverse ryggmuskler. På denne har jeg faktisk økt kiloene en del, og er nå på 22.5 + 2.3. (Det er kanskje ikke mye for mange, men nå må du huske at jeg ikke har trent aktivt veldig lenge!) Jeg tar også denne 12 x 5 for å få jobba godt med musklene i ryggen. Og jeg har faktisk kommet til det punktet at musklene begynner sakte men sikkert å syntes, og det syntes jeg er så gøy! Ikke at det ser slik ut på bildene…

Så er det Incline Pull som står for tur. Denne har jeg ikke tatt så mye og men den er ganske enkel, og dermed tar jeg 22.5 + 6.8 kilo. Men jeg angrer egentlig litt på at jeg ikke har tatt den mer, for den er faktisk ganske så effektiv. Og jeg ble ganske så støl. Når det kommer til hvor mange runder jeg tok på denne, så ble det med 12 x 3, men tenker kanskje å øke til 12 x 4 neste gang. Trene øvre del av ryggen enda litt mer! Syntes det er nemlig veldig gøy å trene ryggen. Før var jeg veldig på bein og mage, men nå er det det kjedeligste jeg gjør. Elsker overkroppstreninga mi ♥

Så, for å få et avbrekk fra armbruken tar jeg rett og slett et apparat som er for å trene beina. På dette punktet begynner armene nemlig å nærme seg en gele konsistens, så dermed er det deilig med en pause. Og da tar jeg selvfølgelig pause med et annet apparat jeg elsker, nemlig Hipp Abduction /Adduction. Denne tar jeg uansett om jeg har styrke på overkroppen eller bein og mage. Det er rett og slett fordi dette apparatet har gjort en så stor forskjell når det kommer til beina og ikke minst rumpa mi. Så denne hopper jeg aldri over!! Jeg tar da 12 x 4  to ganger. Dette er jo et apparat med to forskjellige øvelser, så dermed gjør jeg hver øvelse 12 x 4.

Nå kan vi jo ikke bare trene tricepsen og glemme bicepsen, som jeg har gjort i så mange år. Dermed måtte jeg jo sette i gang med dette apparatet dere ser over. Det er veldig enkelt å bruke, men samtidig utrolig tung. Spesielt for en som meg, som da er super svak i bicepsen. På denne tok jeg plent 13.5 kilo, og ikke et gram mer. Og siden jeg er så svak i denne muskelen klarer jeg ikke å ta så mange runder. Dermed blir det gjerne 12 x 3. Og grunnen til at jeg tar 12 repitisjoner istedet for 10 er fordi jeg ønsker å bygge slanke muskler, og ikke store muskler. Så derfor lønner det seg heller å ha 12 repitisjoner!

Last but absolutely not least! Så har vi dips og pullups. Dette har jeg så langt kun gjort de to siste styrkeøktene mine. Men fy søren så effektivt!! Det er supertungt, men på dette apparatet kan du få litt nybegynner hjelp, noe jeg absolutt trenger. Jeg er for svak til å gjøre det på egenhånd! Men det er kanskje dumt å ha disse øvelsene helt til slutt i og med at på dette punktet, etter å ha trent i minst en time er armene mine ganske kaputt. Så siste rest av det jeg har igjen bruker jeg da her. (Og her ser du faktisk litt muskler i ryggen på bildene. hihi, morro!)

Første gang jeg hadde denne styrke økten var jeg så gåen i armene, at bare det å svare på en melding var en oppgave i seg selv. Armene mine skalv og jeg hadde ikke kontroll, men herlighet, det var jo så deilig også. Det er da du vet du har hatt en god treningsøkt! Ikke var det lett å vaske håret sitt etterpå heller, men det var absolutt verdt det. Dette er faktisk den økten i uka jeg gleder meg mest til for jeg føler jeg får så mye ut av den. Sist så brant jeg over 600 kalorier på en time med styrke, og det er ikke så værst!

Pleier du å bruke noen av de samme apparatene? Og hvordan liker du best å trene overkroppen? 

Out of the office!

 • 30.01.2017, 12:53


God mandag alle sammen! Er dere klare for en ny uke? Jeg kjente jeg hvertfall var klar for å bli ferdig med den forrige. Jeg tror jeg nemlig har presset meg selv litt hardt i det siste, og jeg var rett og slett så utslitt at å få gjort noe var vanskelig. Dermed var forrige ukes siste treningsøkt på onsdag, og de to siste ble det rett og slett ikke noe av. Jeg har med det innsett at jeg må lytte hakket mer til kroppen enn det jeg har gjort tidligere, og ikke minst så må jeg la meg selv få slappe av en god del mer. Så i går var jeg faktisk ikke i nærheten av macen en gang!

Men i dag er det mandag, dagens trening er gjennomført, og dagens jobb for pappa er også gjort. Dermed har jeg nå tid resten av dagen til å jobbe med skole og youtube. I dag filmer jeg nemlig en video som er «A day in my life». Jeg skal rett og slett filme hva dagen min i dag består av, men ikke på en vlogmåte. Så det blir spennende.

Jeg har faktisk også lyst til å filme en annen video i dag, så tror jeg skal ta meg tid til det. Det er de dagene man føler for å filme hvor videoene gjerne blir de beste. Så da må jeg jo bare benytte meg av sjansen. Så ja, i dag, som dere kanskje skjønner skal jeg sette bloggen litt på hylla etter dette innlegget er publisert. I dag er skole og youtube på agendaen,  og så får jeg heller fokusere litt mer på bloggen i morgen, da sammen med trening og studier! Selv syntes jeg det høres ut som en god plan.

Så jeg håper dere får en fantastisk start på uken og at dere ikke sliter dere ut om dagen!  Dere må huske på og ta vare på dere selv, for det er ingen andre som gjør det for deg. Men jeg kjenner det er godt det er mandag, og jeg har faktisk fått en ganske så god start på dagen denne uken. Det er ganske stort, for jeg merket allerede forrige mandag at den uken ikke ville bli noe særlig. Så det lover jo godt for denne uken når jeg har en god dag allerede!

Ha en fantastisk dag! Og er det noe spesielt du vil jeg skal sette meg til å skrive om i morgen? 

Et perfekt alternativ i helgen!

 • 28.01.2017, 13:34


Januar er jo mneden for nyttrsforsetter, enten om det er at du vil trene mer, bli flinkere til spare penger, vre mer sosial eller spise mindre sukker. Selv har jeg ikke noe srlig med spesifikke nyttrsforsetter, men jeg prver stadig ta valg som er bedre for bde hode og kropp. Da at jeg m bli flinkere til ta meg tid til slappe av. Kanskje plukke opp en bok her og der, eller ta en hjemme-spa dag. Ogs har jeg blitt mer fokusert p velge matprodukter som er bedre for kroppen min. Og det vil si at jeg vil helst ikke ha matvarer med s veldig mye sukker i seg. Og et alternativ for en skikkelig godtemoms som meg er da disse sukkerfrie dropsene fra Fribol. Fy sren s gode!!

Jeg skal rlig innrmme at jeg var litt skeptisk. Jeg mener.. sukkerfrie drops som smaker godt? Sjeldent. Men joda, disse er faktisk utrolig gode! Favoritten er lakrissmaken da jeg er veldig veldig glad i lakris. Og s kommer de med jordbrsmak p andreplass, mens Karamint dropsene har nok samboeren ftt da jeg ikke er noe glad i noe som har sterk mint smak. Og denne ble rett og slett litt mye for meg. Men kose meg med lakris og jordbrdrops skal jeg helt klart i helgen!

Ikke misforst, jeg skal kose meg med sjokolade og vin ogs. Det er jo trossalt helg! Men jeg fler meg litt bedre med tanke p at noe av det jeg stapper i kroppen er hakket bedre enn det det kunne vrt. Jeg er hvertfall super glad for at det finnes slike alternativer man kan ty til f.eks hvis man m holde seg unna sukker av allergi rsaker. Det finnes jo det og! Om det er s mange drops igjen etter helgen, det vet jeg ikke om jeg kan love. Det var derfor jeg fant ut at jeg mtte ta bilder av dem i gr fr det forsvant for mange!

Har du smakt disse? Hva bruker du evt om du vil ha litt bedre samvittighet i helgen? 

En mned over all forventning!

 • 27.01.2017, 13:03


Endelig føler jeg at jeg er skikkelig tilbake, og da mener jeg ikke bare når det gjelder selve bloggen, men også når det kommer til antrekks innlegg. I hele høst har jeg forsåvidt sliti en del med meg selv, selvtilliten og slitt med generel depresjon. Men det føler jeg at jeg har klart å dra meg selv ut av, og det er helt fantastisk! Jeg føler meg mye mer vell igjen i min egen kropp, og jeg begynner å nærme meg noe som ligner på det å være fornøyd. Jeg har selvfølgelig noen områder jeg vil og trenger å jobbe mer på, men så langt er jeg superfornøyd. Og med det sagt tenkte jeg at vi i dag kunne se på alle antrekkene jeg har delt med dere denne første måneden i 2017.

Det er ikke super mange, men jeg syntes det er en god start. Nå kommer det nok enda flere antrekk i Februar, mye fordi jeg skal både til London og til Alicante(!!!). Må jo benytte meg av andre plasser jeg kan ta  bilder! Det jeg egentlig gleder meg mest til er alle de fine plassene jeg kan ta antrekksbilder i London. Og vet dere hva? Til og med Mathias sa at jeg måtte ha med meg flere antrekk slik at vi fikk tatt mange bilder der borte. I mean?! A bloggers dream man! ♥ Så antrekksbilder fra midten av februar og utover i mars blir nok (forhåpentligvis) super fine! Jeg gleder meg hvertfall veldig.

Men nå må jeg jobbe litt med skole. Så jeg håper dere får en fantastisk dag og at begynnelsen på helgen blir bra. Hva syntes du om månedens antrekk? Og gleder du deg til flere neste måned? 

My Favorite Products of 2016

 • 26.01.2017, 20:22


Jeg vet vi er godt inne i Januar, og ikke minst godt inne i 2017. Men det betyr ikke at jeg velger og la være å dele mine absolutt favorittprodukter fra det siste året. Jeg har nemlig prøvd utrolig mye nytt, og funnet noen helt nye favoritter når det kommer til både sminke, hår, negler og skincare. Derfor ville jeg dele med dere i dag, mine absolutte favoritter i disse kategoriene. Selv elsker jeg slike innlegg og videoer, mye på grunn av at man kan lære av andre og se hva andre elsker. Det kan få meg til å ville prøve noen nytt, og hvem vet plutselig pryder det neste års innlegg med favorittene mine fra i år?! So, what are we waiting for? Let´s get started!

Starte med sminkekategorien var nok det som føltes mest naturlig. Ikke vet jeg hvorfor, men kanskje fordi disse produktene var så naturlige for meg å plukke ut? Når det kommer til Foundation har jeg virkelig ikke prøvd noe som er bedre enn NARS Sheer Glow. Den har en fantastisk dekkevne, men samtidig ikke for mye. Den setter seg ikke i de store porene mine, og det er rett og slett den perfekte foundationen. Jeg skal kjøpe en ny en i Februar når jeg og Mathias er på tur (Funnet ut av hvor vi skal enda?), ettersom den jeg har på bildet over har vært tom noen måneder. Ikke at det ser sånn ut, men tro meg. Det er virkelig ikke mulig å få mer ut av den. Jeg har prøvd alt!

Når det kom til leppestifter måtte jeg rett og slett dra frem to stykker. Det var ikke snakk om at jeg skulle klare å velge mellom disse to. De er fra Mac som dere ser og er i fargene Yash (Nude, matt leppestift) og Brave. Dette har nemlig vært de to leppestiftene jeg har strukket meg etter uansett hvilken årstid eller anledning jeg trengte noe på leppene. De er naturlige og fine til både hverdags og fest, og det er nok det som gjør at jeg liker dem såpass godt!

Et annet produkt fra Mac som har vunnet hos meg i 2016 er Mac Prep + Prime Finishing Setting Powder. Jeg er blitt avhengig av å bruke den etter at alt av foundation og concealere er malt på ansiktet mitt. Jeg bruker den for å gjøre sluttresultatet mer matt uten å gi mer farge som da et annet pudder hadde gjort. Det holder også concealeren på hele dagen og det er det ikke mye annet jeg har funnet som gjør. Så denne er helt klart et must i sminkemappa også nå inn i 2017.

Og når vi snakker om Concealer kan jeg ikke glemme å nevne denne fra Nilens Jord. Jeg fikk den ganske tidlig i 2016, og brukte den ikke noe særlig i starten. Det var nok fordi jeg var såpass glad i Mac concealeren min. Men i løpet av det siste halvåret har jeg funnet ut at denne duo concealeren dere ser på bildene er perfekt som en base under øynene mine under foundationen, mens jeg da tar mac concealeren min oppå der igjen. Den komboen har reddet øynene mine så mange ganger!!

Last, but not least når det kommer til sminke vil jeg snakke om øyenskygger. Jeg har overraskende nok ikke kjøpt så mye øyenskygger i 2016 og dermed ikke prøvd så mye nytt. Men en av palettene jeg kjøpte var Naked Smokey fra Urban Decay. Den paletten har blitt brukt mye, og det som gjør det er at man kan sminke naturlig og fine øyne og man kan sminke smokey looks. Du kan alt med denne paletten, og det gjør den også veldig grei når det kommer til reiser, for da har du alt i en palett!

Når det kommer til hår produkter har jeg prøvd så mye nytt gjennom året at det å finne absolutte favoritter var forholdsvis vanskelig. Dermed ble det med kun tre forskjellige produkter. Den første jeg vil snakke om er håroljen. Jeg har ikke brukt noe særlig av hårolje før 2016, og ved et punkt brukte jeg det hver gang jeg hadde vasket håret. Nå holdt ikke det veldig lenge i og med at det blir stress med masse produkter hele tiden i en ellers travel hverdag. Men jeg brukte dette et par ganger så fort jeg merket at tuppene begynte å tørke ut og håret føltes slitt. Bare ved å bruke denne en gang i vått hår var håret mitt medgjørlig og det var så deilig. Føler da ikke at man må til frisøren og få klipt vekk halve håret hver gang det virker tørt. Oljen har rett og slett reddet livet til håret mitt!

Produktet dere ser fra Björn Axén er en balsam, men jeg har den tilhørende shampoen som en like stor favoritt. Det er bare merkelig hvor fort man går tom for shampo i forhold til balsam. Så jeg hadde rett og slett kastet shampo flaska, men balsamen gjør samme jobb med tanke på å vise dere produktet. Dette settet har jeg nemlig falt veldig for det siste året. Jeg prøvde de første gang når jeg var på Gran Canaria i Mars i fjor. Jeg hadde fått den tilsendt og tok den med meg for å teste der. Det er første gang jeg har opplevd at håret ikke blir rart på ferie. De reddet altså håret mitt i utlandet og har hatt de med meg på hver tur siden da!

Når det kommer til tørrshampo er jeg ekstremt kresen. Jeg vet hva jeg liker og hva jeg ikke liker. Det skal holde lenge og man skal ikke se at håret er fullt av tørrshampo. Foreløpig er Batiste den beste jeg har prøvd når det kommer til mine kriterier. Selvfølgelig, akkurat det er jo bare smak og behag på hva man liker og ikke, men Batiste er hvertfall min favoritt. Jeg så at de har kommet med hårspray også nå, eller har de hatt det lenge? Hvertfall så er det et produkt jeg garanter skal prøve ut i nærmeste fremtid!

Jeg kunne ikke unngå denne kategorien, mest fordi jeg har tre produkter jeg absolutt elsker og vil fortelle dere om! Det første produktet jeg vil snakke om er Micellar vannet fra Garnier. Jeg har prøvd både den med og uten olje og har begge i skuffen på badet. Hvem av de som er den største favoritten kan jeg virkelig ikke si deg, men et godt produkt er det så absolutt. Den får av den vannfaste mascaraen, fjerner sminken i ansiktet og etterlater det friskt og godt. Det er rett og slett en produkt som gjør en god jobb, og det er nok til at det blir en favoritt fra tid til annen!

Når det kommer til ansiktsmasker er det også en annen ting jeg er ganske kresen på. Nå liker jeg best de som er peel-off masker og foreløpig har jeg ikke prøvd noen som er bedre enn denne fra Formula 10.0.6. Den er frisk og godt og med en gang jeg har tatt den på føler jeg at huden føles friskere og at den gir en deilig fuktighet til huden min.  Den er lett å ta av og stivner relativt fort. Så absolutt min favoritt så langt når det kommer til peel-off masker, men om du har en å anbefale så tar jeg gjerne i mot tips! Det gjelder selvfølgelig alle kategorier.

Det neste produktet jeg vil snakke om er det nærmeste jeg kan komme et mirakel produkt. Superstart Skin Renewal fra Elizabeth Arden har vært en reddende engel for meg den siste tiden. Jeg fikk denne i starten av Desember, men den ble fort en favoritt og ikke minst en fast del av rutinene mine både morgen og kveld. Dette er et produkt som skal på etter at du har vasket ansiktet ditt, men før du påfører dag- og nattkrem. Med en gang man tar den på kjenner man bare en enorm fuktighet i hele ansiktet som er utrolig fuktighetsgivende. Og jeg tør faktisk med hånden på hjertet si at huden min aldri har vært så fin som den har blitt etter jeg startet med denne. Den er et mirakel! Men jeg er jo mennesklig, så jeg får jo selvfølgelig kviser her og der innimellom. Hadde den forhindret det i tillegg hadde jeg ikke gått noe sted uten den!

 Og når vi først er inne på kviser så føler jeg at jeg må nevne et annet produkt jeg oppdaget i 2016. Og det er Clinique Anti-blemish Solutions Clinical. Jeg fikk med to prøver av denne da jeg kjøpte en del ting fra Clinique i sommer. Og de prøvene er enda ikke brukt opp. Jeg får såpass lite kviser at prøveeksemplarene holder langt om lenge, men når jeg først får dem er denne fantastisk å ha. Så fort jeg kjenner at jeg begynner å få en kvise så smører jeg littegran på området. På den måten har jeg også forhindret kviser. Men så er det jo de giga og vonde kvisene som dukker opp i løpet av natta da. De som aldri går vekk. Denne kan virkelig korte ned på tiden den er vond og i det hele tatt tilstedet. Denne svir og tørker på en måte ut kvisene. Noen ganger er den mer effektiv enn andre, men jeg har aldri opplevd at den ikke har funket. Men jeg bruker denne mest før jeg skal legge meg i og med at den tørker ut kvisene, og da får du et tørt lag med produkt i ansiktet, og det vil vi jo ikke ha i løpet av dagen.

Jeg kan jo ikke gå gjennom en favoritt post uten å nevne noe om negler. Som kanskje mange av dere vet så er jeg veldig opptatt av negler og at de skal se fine ut. Er ikke neglene mine fine og stelt, da føler jeg meg så fæl og jeg klarer faktisk ikke å konsentrere  meg om noe annet! Og når jeg ikke har funnet noen gode neglsalonger jeg tør å legge tilliten min til enda (mange rare teknikker der ute), så har jeg jo måttet finne en annen løsning. Og den løsningen ble løsnegler fra Primark!

Jepp, fra Primark. Det er faktisk noen av de beste neglene jeg noen gang har prøvd, og akkurat nå er det de spisse mørke lilla neglene som løper over tastaturet her. Jeg byttet i helgen og da hadde jeg ikke byttet siden romjulen. Og de neglene jeg satte på i romjulen satt fortsatt som støpt. Jeg sleit med å få dem av.. Og det er imponerende!! Negler fra Primark hadde man aldri trodd skulle holde i over 3 uker, hvertfall ikke til en pris på 1.50 euro.. Men tror det har mye med teknikken og forarbeidet jeg gjør. Dette skal jeg faktisk gå inn i mer detalj på i en video om et par uker, så om du ønsker å vite teknikken min så får du se det da!

Og det var da mine favoritter fra 2016, alle samlet på et sted! Men fy søren, jeg må bare si at dagen i dag.. phu.. FOR en dag. Jeg hadde så mange planer og så mye jeg måtte få gjort ettersom jeg ikke har vært noe i form tidligere i uken. Men når det meste av det foregår på nett, og nettet krangler hele tiden så blir det ikke lett. Jeg kom litt for seint i gang med å redigere dagens video, som vil si at jeg startet å laste den litt for seint, og når nettet hopper ut og inn og jeg bruker nesten 3 timer på å bare laste den opp. Ja da mister man litt motet. Men heldigvis ordnet det seg, og nettet kom greit nok tilbake til at jeg fikk være med på dagens naturfagsundervisning kl 17. Men så var det jo også dette innlegget som jeg så vidt hadde startet på, og som skulle ut i dag. For ja, når jeg bestemmer meg for at det skal ut, ja da skal det ut!

Men nå er jeg ferdig for dagen og jeg kjenner det skal bli litt godt. I morgen er det en ny dag, en dag som skal bestå av filming, skole, jobb, redigering, blogging og deilig vin og snikksnakk med en venninne på kvelden! Kjenner jeg gleder meg til det. Er ikke mye som slår vin og jentesnakk en fredagskveld!

Men jeg håper dere har hatt en fin dag og at det er greit dette innlegget kommer ganske mye seinere på dagen enn de vanligvis gjør! Har du noen av de samme favoritt produktene fra 2016? Eller har du evt et produkt jeg MÅ prøve?! 

With a touch of Burberry

 • 23.01.2017, 10:30


God mandag alle sammen! Har dere hatt en fin helg? Selv syntes jeg den gikk hakket for fort, og jeg hadde nok litt for mye gjre. Men snn er det innimellom. Jeg kjenner jo samtidig at det er godt vre igang med en ny uke. En ny treningsuke, ny blogguke, ny jobbuke og ja, rett og slett en ny uke p alle mulige mter. Jeg er n akkurat tilbake fra ukens frste treningkt, og den starter som alltid med en langkt. Hvis du ikke har lest innlegget om treningopplegget mitt de neste ukene, s finner du det HER. I morgen skal jeg trene styrke sammen med en venninne, og hun har vrt s snill og sagt ja til hjelpe meg med bilder til et styrke innlegg til dere. S enten i lpet av denne, eller neste uke fr dere nok et treningsinnlegg da i mer detalj. Jeg hper det er noe som faller i smak. Det forrige innlegget mitt ble hvertfall ganske s populrt!

N str en deilig lunsj p planen fr jobbing er det som skal ta opp de neste timene. Da bde for pappa og skole. Er det mandag, s er det mandag! Men jeg skal ogs f filmet litt i dag, til onsdagens video. Jeg har nemlig funnet ut at jeg m bli flinkere til starte p videoene mine tidligere. Jeg har vrt flink til utsette filmingen til kvelden fr eller rett og slett samme dag. Og det er ikke lurt. Tro meg, det gr, men da tar det hele dagen/kvelden. S om jeg starter tidligere har jeg tid til annet ved siden av og jeg fr ikke like drlig tid. stresse og ha drlig tid er noe av det vrste jeg vet.

Nr det kommer til bildene i dagens innlegg er dette et av antrekkene jeg tok bilder av over helgen for en ukes tid siden. Den sndagen var det s kaldt og jeg visste ikke annet enn legge ull p ull. Dermed blir noen antrekk ikke alltid like stilige, men rett og slett praktiske. Men n syntes jeg Burberry skjerfet spriter det litt ekstra opp. Antrekket kunne vrt kjedeligere, det er helt klart! Det sier sitt om hvor kaldt det var nr jeg ikke tok av jakka p noen bilder. Det er en sjelden begivenhet, og jeg tar jakka lett av selv om det er minusgrader ute, men denne dagen? NOPE!

Nei, n fr jeg f i meg litt mat fr det gr for lang tid etter trening. Jeg hper dere fr en fantastisk dag og ikke minst en enda bedre start p uken. Jeg tror dette blir en bra dag. Jeg og Mathias bestilte nemlig en helgetur i gr, s det skal nok planlegges litt i kveld. Reiseret 2017 tok plutselig veldig av i forhold til hva jeg hadde trodd. Men det er bare gy! Kan dere gjette hvor vi skal p tur? Det hadde vrt s gy lese alle stedene dere trodde!

Hva sier du? Hvor tror du vi skal dra?? 

Mitt treningsopplegg de neste ukene!

 • 20.01.2017, 09:54


Forrige uke skulle jeg jo egentlig starte p et helt nytt treningsprogram, men som dere kanskje har ftt med dere s endte ikke forrige uke helt som planlagt. Dermed mtte jeg starte p nytt denne uken, men det gjr jo ingen verdens ting. Noen ganger blir det bare slik. Trikset er bare ikke la seg stoppe, og heller begynne nr du har muligheten igjen! Men n er jeg hvertfall i gang, og jeg kjenner det bde er motiverende og spennende p en og samme tid. Jeg gleder meg til jeg begynner se mer forandringer og jeg gleder meg til bli sterkere. Rett og slett en bedre versjon av meg selv!

Grunnen til at jeg i dag deler treningsprogrammet mitt med dere er at jeg tenkte vi kunne prve gjennomfre dette sammen. Januar er jo mneden hvor de fleste prver trene mer, og jeg tror kanskje grunnen til at det dabber av for mange er at man ikke har noen andre enn seg selv som utfordrer deg, og fordi man ikke gr etter noe program. S i dag utfordrer jeg DEG! Jeg utfordrer deg til gjennomfre de neste ukene sammen med meg. Du trenger ikke gjennomfre de forskjellige ktene p de eksakte dagene s lenge alle ktene blir gjort hver uke. 

P mandagene str det Langkt (1t langtur), og p de dagene pleier jeg sitte p sykkelen i en times tid. Ja, det hres veldig lenge ut, og ja det er ganske hardt. Men det som er vitkig er holde pulsen forholdsvis lav slik at du orker holde p spass lenge. Jeg har som en pekepinn at pulsen min skal ligge rundt 150. Litt under og litt over gr helt fint, men 150 er det jeg gr ut i fra. Da orker jeg holde p spass lenge, slik at jeg faktisk fr meg en langtur. Jeg velger sykkel da jeg ikke kan lpe p grunn av en skade i kneet, men om du heller vil lpe eller vre p elipsemaskinen gr det ogs helt fint. Det er opp til deg, poenget er bare at det skal vre en langtur p hvertfall en time.

Tirsdag har jeg styrke. Jeg har denne styrkekten dagen etter en langkt, men jeg fler ikke det har vrt noe problem tidligere. Jeg starter alltid treningskten med 15-20 minutter p sykkelen for f varmet opp kroppen skikkelig. Dermed hopper jeg litt rundt fra apparat til apparat. For yeblikket er jeg veldig glad i trene styrke p overkroppen, s apparatene som har mye med armer og overkroppen gjre blir aktivt brukt. Det er deilig kjenne musklene vokse og at man faktisk blir sterkere.

Torsdag er det intervaller som str p planen, og det er det faktisk frste gang p nesten et r at jeg har i dag (utsatte intervallkten fra torsdag til fredag, det er lov om det viser seg at det ikke passer. Det eneste som er viktig er at du bare gjennomfrer det senere istedet for droppe det). Det er nesten flaut si, men det er sant. S jeg kjenner jeg er ganske spent p hvordan det vil g i dag! I will update you, I promise. Jeg skal en periode n ha 44 intervaller. Det vil si at jeg frst varmer opp ved sykle 15-20 minutter fr intervallene starter. Dermed er vi i gang! 4 minutter med hy puls, ikke makspuls for da klarer du ikke holde nivet oppe i hele 4 minutter. Jeg skal ha 4 minutter med en puls p opp mot 170. Etter 4 minutter er det 2 minutter med pause alts rolig sykling slik at du fr ned pulsen igjen. Og s fort de 2 minuttene er omme, er det bare sette igang med nye 4 minutter p hy puls. Du skal alts sykle de harde 4 minuttene 4 ganger med 2 minutters mellomrom. Ugh, kjenner jeg gruer meg litt. Men det skal g s fint!

S til slutt, p Lrdag er det ukens fjerde og siste kt, som da blir en styrkekt! Jeg liker best trene styrke og kjenne at jeg bruker musklene mine. Derfor har jeg to av disse ktene i uka, da ogs for f litt variasjon mellom hver av de harde ktene. Som jeg sa i stad er jeg glad i trene overkroppen, men vi m ikke glemme beina og magen. Dermed er jeg p litt apparater som trener legger, lr og selvflgelig litt rumpe. Vi kan ikke glemme rumpa! Ogs tar jeg litt andre magevelser. Jeg trener da styrke nok til at det tar ca 1 time til sammen med oppvarmingen.

Hvis dere vil, s kan jeg sikkert f ordnet slik at jeg fr vist dere hva jeg trener p de forskjellige styrkektene. Jeg har nok en venninne som kan hjelpe meg om det er noe dere er interessert i (Hadde du vrt s snill, Elinor? ♥). Da kan jeg g litt mer i dybden p hver av ktene. Fortelle om repetisjoner, vise hvilke apparater jeg liker bruke til det forskjellige osv. S vr s snill og kommenter under her om det er noe du nsker!

Kunne du tenke deg hoppe p dette treningsprogrammet? Og nsker du at jeg skal g enda mer i dybden p styrkektene? 

Noe du garantert ikke har prvd fr!

 • 19.01.2017, 11:42


I hverdagen er det lett å gå i den samme fella. De samme middagene uke etter uke, enda så lei du kan være, rett og slett fordi det er styr å prøve noe nytt. Men i dag. I dag dere! I dag skal jeg dele med dere en helt fantastisk middag som ikke bare tar super kort tid å lage, men også er super god og sunn! Noen av dere har kanskje prøvd noe liknende med laksetaco før, men det var neppe noe du kan sammenlikne med denne retten. Den er saftig, smaksrik, og akkurat passe mettende.

Perfekt spør du meg!

Vi lager en glaze som vi har på fisken mens den steker, og det som skal være i denne glazen er: (4 porsjoner)

 • Saften av èn lime
 • 3 ss flytende honning
 • 1 ss rapsolje
 • 1 ts salt
 • 1/2 ts kvernet pepper

Mens Mathias da holder på med laksen er jeg godt igang med å kutte opp tomater og avokado. Jeg kutter dette opp i mellomstore biter som er naturlig å ha på tacoen. Når alt er kuttet opp tar jeg det i en felles bolle før jeg presser litt limesaft over. Dette er for å gjøre det hele enda mer friskt. Du kan også tilsette gul paprika og vårløk om det er ønskelig, men vi er ikke så glad i de to her i huset, så vi skipper dem.

Så er det bare å legge opp som du ville gjort med en normal taco lefse. Da Tomat og avokado blandinga, med den glazerte fisken oppå. Etterhvert som vi har hatt denne retten mer og mer har vi også lagt til litt salat slik at det skulle mette enda litt mer. Og vi har også funnet ut av en fiskefilet hver er fint til to tacolefser hver. Perfekt mengde, hvertfall for oss.

Selv så har vi, som dere kanskje skjønner, fått helt hekta på denne middagsretten. Vi prøvde den første gang i enten slutten av November eller starten av Desember, men uansett så har ikke denne vært laget få ganger etter det! Det som er så greit er at til slike retter kan man fjerne litt av det man ikke er så glad i og heller legge til noe annet. Det er enkelt og så lett! (Og vet du hva det beste er? Denne retten inneholder under 550 kalorier! Ikke at det skal ha så mye å si, men om det er noe du tenker på, spesielt nå i Januar, så vet du hvertfall hvor mye denne inneholder!)

Jeg kan nesten garantere at denne faller i smak om du prøver den ut selv! Hva tenker du? Kunne du tenke deg å prøve? 

Er dette riktig da Helene?

 • 18.01.2017, 16:18


Hei og god Onsdag alle sammen! Har dere hatt en fin dag? Jeg blogger jo egentlig ikke på onsdager, og det ser det ut som dere har fått med dere utifra statistikken her inne. Haha! Men jeg tenkte jeg skulle stikke innom og skrive litt til dere. Jeg digger nemlig å skrive nå, spesielt ettersom iMacen min kom i hus i går ettermiddag. Det er helt sykt! Jeg har ønsket meg denne macen i så mange år, og endelig er den min! Jeg har allerede redigert min første video på denne, som dere kan se under her. Jeg har også i dag jobbet en del med skole, og det er så mye mer behagelig å jobbe fra denne, enn fra ipaden. Jeg aner ikke hvordan jeg skulle klart dette skoleåret med en ipad, det aner jeg virkelig ikke.

Men jeg rekker egentlig ikke å skrive så mye som jeg egentlig skulle ønske. Jeg skal nemlig om ikke så alt for lenge ut døra for første gang i dag. Huff, det hørtes fælt ut, men jeg skal møte en venninne for en kaffe. Og det tror jeg blir veldig hyggelig. Sist gang vi traff hverandre var i romjula, og det er forsåvidt ganske lenge siden for å være oss. Jeg mener, vi pleide å møtes ca en gang hver uke før jul!

Men før jeg stikker ut må jeg male meg et ansikt først. Jeg gidder ikke ordne meg noe skikkelig hvis jeg vet at jeg har en dag hjemme med skole og jobb. Jeg kler på meg ordentlig med klær, men om jeg kan gå sminkeløs så går jeg sminkeløs. Det er jo ikke noe som er deiligere enn det! Og når vi snakker om sminke så er dagens video ute på youtube. Det er den som er over her i innlegget, og det er min Mac leppestift kolleksjon. Ikke at den er noe stor i det hele tatt, men tenkte det var en morsom video å lage. Ikke minst til den gangen jeg har mange flere mac leppestifter og kan se tilbake på hvor få jeg hadde!

Nei, nå må jeg sminke meg! Håper dere har hatt en strålende dag så langt og at dere liker videoen. Fortell meg gjerne hva dere syntes i kommentarene! 

Blue monday, no wait, it`s Tuesday!

 • 17.01.2017, 09:20


Antrekksbilder med sn, det m ndt til vre en favoritt i mine yne! Bildene blir s fine og lyse og det gjr rett og slett noe med stemningen nr man ser p bildene. I helgen kom det mange centimeter med sn, og jeg kunne ikke vrt mer fornyd med akkurat det. S gjett om min kjre samboer ble dratt ut hver dag for ta bilder! Da har jeg hvertfall fylt opp et lite lager med antrekksbilder, noe som er greit, for man vet aldri hvor mange dager det gr til neste gang det er opphold.

Denne uken er det nemlig meldt masse regn igjen. Ikke sn, men regn. Hver eneste dag. Vi kan jo alltids hpe p at det snur!

Dette var antrekket mitt p Lrdag. Vi skulle en tur p solsiden slik at Mathias fikk kjpt noe til sykkelen sin, og ikke minst slik at vi fikk oss en tur ut. Men jeg m rlig innrmme at jakka ble byttet ut etter at disse bildene ble tatt. Den er nemlig ikke s veldig varm, og p lrdag, da var det kaldt da! Men hadde det ikke vrt for at det faktisk var en god del kaldere enn jeg trodde, s hadde den jo blitt p. Jeg mener, den er jo s fin, og ikke minst annerledes!

Nr det gjelder den fine skjorta s kjpte jeg den p salg p Zara p Fredag. Den var satt ned til 99 kr fra 349 kr, s der m jeg si at jeg gjorde et kupp! Jeg mener, den er jo ogs super lekker med broderiet p brystet og over den ene skulderen. Det gir det lille ekstra til en vanlig stripete skjorte! Ogs liker jeg det at det var splitter p sidene av skjorta. Dette gjorde hele looken til skjorta mye mer flatterende enn det den ellers hadde vrt. Nei, jeg m virkelig si meg fornyd med det kjpet alts! Men hva syntes du?

Ellers hper jeg dere har ftt en fin start p uken! Min har vrt ganske s bra s langt, og jeg kan bare hpe at det fortsetter slik. Og det er jeg ganske sikker p at den vil! N derimot m jeg nok snu nesen min mot dagens studieplan. I dag skal det g i livsstil (kroppsvning), Gresk antikk (Historie) og analyse av lyriske tekster (Norsk). Spennende! Nei, jeg tror faktisk det skal bli bra. Det er utrolig godt kjenne at man er igang med studiene igjen. Det skal jeg rlig innrmme! (Bare ikke spr meg igjen om et par timer)

Ha en strlende dag! Og hva syntes du om Lrdagens antrekk? 

I fell in love all over again!

 • 16.01.2017, 18:43


Turen i dag ble ikke helt som planlagt. Vi hadde jo tenkt til ta turen til marka, men da m vi ta bussen et stykke. Og nr vi s at sola var p vei nedover allerede da Mathias kom hjem halv ett, bestemte vi oss bare for g en tur opp p festningen. S en tur ble det, og det var deilig bruke kroppen ogs litt ute i naturen, ikke bare inne p treningssenteret. Og nr jeg er inne p trening s m jeg bare nevne hvor overrasket jeg er over treningstightsen dere ser p bildene under her. 

Dette er p ingen mte sponset, og jeg velger skrive om dette fordi det er et produkt jeg genuint elsker og vil tipse dere om. Dere kjenner nok til merket allerede, men hvis ikke hrer du om det n. Treningstightsen fra Aimn er som ingenting jeg har prvd tidligere. Jeg har nemlig lenge sverget til 2xu tightsen min, men fy s ubehagelig den er i forhold!! Stoffet i Aimn tightsen er mykt og lett ha p, og vet dere hva? Den er ikke gjennomsiktig what so ever! 

Etter frste gang jeg tok den p for litt over en uke siden har jeg vrt frelst. Den er behagelig bare ha p seg til hverdags mens du slapper av hjemme. Og det trodde jeg aldri jeg skulle si! Jeg skjnnte aldri hvordan folk kunne si dette fr, men n ser jeg greia. Du m bare ha det riktige produktet! Jeg kjenner at det ikke er lenge til neste tights bestilles, men m nok betale skolepengene mine i frste omgang, bare stipendet kommer inn p konto, men en til tights fra aimn skal helt klart kjpes inn. Jeg mener, nr man trener 4 ganger i uka m man ha litt utvalg av treningsty, og nr man finner noe man elsker s finner man noe man elsker.

Jeg bestillte tightsen min fra GetInspired.no og jeg var superfornyd. Fraktiden var kort og produktet jeg fikk stod hyt over forventningene, s de skal jeg helt klart bestille av neste gang ogs! Jeg lurer litt p om jeg enten skal bestille denne eller denne. Jeg har ikke helt bestemt meg enda, men jeg har god tid! Ikke no hastverk her i grden, selv for en s god tights. (Skal rlig innrmme at jeg heller litt mer mot den grnne da) 

Tightsen var faktisk ganske s varm bruke ute, men etter litt over en timestid ute i kulda begynte jeg bli litt nummen i rumpa. Haha, huff. Men da skte vi varmen inne p Rosenborg Bakeri. Mathias ville nemlig spandere en deilig lunsj p oss, s det var s absolutt en hyggelig overraskelse. Og n har han insistert p sette opp hele pulten min uten hjelp. Jeg m f lov til si at jeg har kapret drmmemannen? 😍 

Har du prvd noe fra Aimn fr? Hvilket treningsty merke liker du aller best? 

Finally..

 • 16.01.2017, 09:00


God morgen og god mandag! En ny uke dere, og denne skal garantert g mye bedre enn den vi akkurat har avsluttet. Ikke at den var super ille, men det er noen ting jeg gjerne kunne vrt foruten. Men det var forrige uke, og n er denne uken og jeg kjenner jeg er klar for sette i gang. Denne mandagen, starter ikke som mine mandager pleier. Den pleier starte p treningssenteret, men i dag har jeg og Mathias noen andre planer som dagens trening. Om du lurer p hva vi skal kan du lese grsdagens post HER. Og mer om treningsprogrammet mitt skal dere faktisk f lese om seinere i uken.

I dag kommer faktisk pulten min. Endelig!! Fler jeg har ventet en evighet, men har forsvidt ikke det. Det er bare rart hvor sakte tiden kan g nr man venter p noe. Men i dag kommer den, og den skal helt klart bli satt opp, og gjort klar til iMacen ankommer seinere denne uken. Jepp, etter 11 mneder med kun en Ipad jobbe med nr det kommer til alt fra youtube og blogg til fritid og jobb. Det har vrt ganske slitsomt, og jeg har kjent konsekvensene p nakke og rygg. Spesielt de siste mnedene, s n skal det bli godt f en forandring!

S n skal det jobbe med skole, jobbe for pappa, redigere bilder og ikke minst redigere videoene mine bli mye lettere. Jeg gleder meg til f mer tilgang til alt jeg var vant til i iMovie, for det er ganske s begrenset det jeg fr gjort p ipaden. S jeg vil faktisk si at jeg er ganske s imponert over alt jeg har ftt til med den. Men n blir nok Ipaden kun brukt til blogg og youtube p reiser fremover, og godt skal det bli!

Ha en fantastisk start p uken kjre lesere! Har dere noe dere gleder dere til den kommende uken? 

Snakk om friste seg selv!

 • 15.01.2017, 16:53


I gr ettermiddag fikk jeg det plutselig for meg at jeg skulle lage skoleboller. Dette var faktisk noe jeg aldri hadde laget  fr, og enda var jeg skrsikker p at dette skulle bli bra. Det ble det sren meg ogs! De ble nok hakket strre enn planen, men s absolutt en grei strrelse. Men siden det ble en del boller la vi noen i fryseren til en annen helg hvor vi har lyst p noen bakevarer. Det er s greit! Da er det bare varme opp og kose seg!

S bde i gr og i dag har vi kost oss med en skolebolle hver. Vi har fortsatt en hver liggende p kjkkenet, som ikke ble lagt i fryseren, men de sparer vi nok til i morgen. Vi planlegger nemlig starte uken med en tur i marka. Det er meldt fin vr og snen er til stedet, s det str ikke p noe annet enn hva man gidder for komme seg ut. Dermed blir det varm toddy og skolebolle i sekken. Vi m jo ha med noe godt p langtur! Litt motivasjon.

Jeg brukte DENNE oppskriften, men brukte melange smr istedet for meierismr. Det var rett og slett fordi det var det eneste jeg hadde tilgjengelig, og jeg gadd ikke g p butikken enda en gang. Hadde allerede vrt der for kjpe vaniljekrem, melis og kokos. Men det at jeg brukte et annet smr var ikke merkbart i det hele tatt. S om du ikke har meierismr, eller vet at du har nok melange s gr det s absolutt fint!

Jeg var heller ikke s fin p det nr det kom til vaniljekremen, den ble fint kjpt ferdig p butikken. Det var rett og slett for gjre det lettere for meg selv. Jeg hadde mye p agendaen i gr, og det at jeg valgte bake passet ikke helt inn i planen, s da ble ferdig vaniljekrem lsningen.

Jeg m rlig innrmme at ved se p disse bildene igjen frister jeg meg selv til spise enda en. Men da angrer jeg nok i morgen. Og selv om jeg ikke liker at vi spiser kaker, godteri og drikker brus i uka, s er en langtur unntaket. Da er det lov. Og det meste er jo lov, da med mte. Jeg liker bare holde hverdagen og helgen separert nr det kommer til mat og drikke. Mest fordi alt annet i hverdagen min som regel er likt om det er hverdag eller helg.

Har du bakt noe i helgen? Eller kunne du tenke deg   bake n? Hehe, sorry, not sorry! De er supergode!

Sofisticated, or at least trying to be!

 • 13.01.2017, 12:10


God dag, og  god helg kjre lesere! Herlighet, fredagen er her allerede. Dagene flyr virkelig forbi om dagen. Selv har ikke ting gtt helt etter planen denne uka. Tirsdag presset jeg meg nok hakket for mye. Jeg jobbet for pappa, jeg jobbet ganske mange timer med skole, jeg satte deig, jeg filma to videoer og jeg lagde horn fr jeg var helt skutt. Jeg klarte rett og slett ikke fungere resten av kvelden. Onsdag vknet jeg dermed med en lett hodepine som aldri ga seg, og i gr l jeg rett ut med migrene helt til kvelden kom. Derfor ble det litt for stille fra min side i gr. Men det hper og tror jeg at dere forstr. Jeg tror jeg bare m bli flinkere til ikke presse meg selv s hardt!

Men siden jeg ikke blogget i gr tenkte jeg at dere skulle f to innlegg i dag. I gr skulle jeg nemlig publisere et fantastisk middagstips, men i og med at jeg aldri fikk skrevet det fr det heller komme seinere i dag. N derimot skal jeg snart en tur avgrde til byen. Jeg skal p et mte fr jeg skal se litt rundt i diverse butikker. Snike inn litt me-time i en travel hverdag er viktig! Ogs m jeg jo selvflgelig ikke presse meg selv for hardt, da kan det hende migrenen dukker opp igjen. Og det vil vi ikke ha noe av!

Her ser dere faktisk dagens antrekk. Jeg tvang Mathias ut i snen for litt over en times tid siden, fr han skulle p skolen, slik at jeg fikk noen bilder. Nr jeg har et antrekk jeg vil ha bilder av, og jeg vet at han ikke kommer hjem fr etter det har blitt mrkt, ja da drar jeg han ut tidligere enn han egentlig vil. Haha, livet med en blogger dere! Innerst inne tror jeg han syntes det er litt gy og. Men i dag tror jeg den gleden l langt inne, ettersom kulda, vinden og snen var til stedet.

Jeg kjenner jeg er litt nervs fr dagens mte, men jeg tror det skal g fint! Det pleier som regel det. Kanskje jeg finner noe fint til ha p den nye pulten min, i en av interirbutikkene i dag og. Jeg venter nemlig p f en pult i posten. Jepp, i posten. Jeg bestilte den fra Ikea, men hadde jeg visst at den ble sendt hele veien fra Oslo hadde jeg heller dratt p Ikea her i Trondheim selv alts. Jeg mener, hvorfor sende noe fra Oslo nr de har akkurat det samme p lageret her i Trondheim?! Tullete spr du meg. Ogs tok det jo plutselig mye lenger tid enn det det stod p siden deres. Den skulle nemlig vre klar til henting p posten her i dag, men hvor er den? Jo den er akkurat sendt fra Oslo den. S den fr jeg ikke fr p mandag. Huff, jaja, da har jeg noe glede meg til nr det gjelder mandag da!

Jeg hper dere alle fr en fantastisk dag i dag og ikke minst en fin start p helgen! Hva syntes du om dagens antrekk? 

Randome motivasjonstale!

 • 09.01.2017, 17:57


Da var frste dagen tilbake begynt g mot en slutt. Ukens frste treningskt er unnagjort, det ble en times tid p sykkelen i dag. Ukens frste jobb og skoledag er ogs over. I tillegg har jeg og Mathias rukket en tur p solsiden for ta en skikkelig kaffe p  Starbucks og for handle inn nye skrivebker. Jeg syntes det fortsatt er kjempe rart at jeg er igang med skole. Og n er jeg jo faktisk i gang. 

Jeg kjenner det er godt. Jeg kjenner det er godt jeg ogs har ftt inn en rutine n fra starten. Jeg satt nemlig i gr og planla hele uken, s alt er virkelig tilrettelagt slik at jeg klarer sjonglere alt sammen. Jeg mener, man klarer ikke sjonglere jobb, skole, trening, blogg og youtube uten en plan! Gr du inn i det uten motivasjon og organisering, da faller du lett gjennom p hvertfall ett, om ikke flere punkter. 

I morgen har jeg treningsfri, s planen bestr av jobb, skole og youtube. Innlegget som skal ut her i morgen er nemlig allerede ferdigskrevet, s jeg kan fokusere p ukens to youtube videoer nr jeg er ferdig med skole og jobb! Det sette av en ettermiddag til det ene og en annen til noe annet tror jeg er en fin mte gjre det p. Hvis dere vil vite mer om hvordan jeg direkte tenker nr jeg planlegger kommende uker, si i fra i kommentarfeltet. Det er kun p den mten jeg vet om det er noe som kunne vrt interessant! 

Ellers s kjenner jeg at jeg begynner bli sliten. Frste dag tilbake er vell kanskje den vanskeligste, er det ikke s? Jeg tror jeg kommer til bruke litt tid p venne meg til alt. Til jeg klarer venne meg til skole i tillegg til det jeg pleier  fylle dagene mine med. Mange nye inntrykk og mye nytt lre seg. Men jeg tror s absolutt at det skal g! Man m ha troa og positiviteten til stede, hvis ikke kommer man  seg ikke langt. Du kommer deg generelt kortere ved kun ha en negativ innstilling, s kom igjen folkens, jeg hper dere ogs ser p hverdagen og alt dere gjr som noe positivt. Selv om det kanskje virker kjedelig og trt i yeblikket.

Okei, n gr jeg vell kanskje inn p et helt annet tema som hrer hjemme i et helt annet innlegg. Men jeg tror virkelig p det. Man kommer s mye lenger i livet av ha en positiv innstilling.  En positiv innstilling til livet og alt som skjer i det! Alt vil ordne seg til slutt uansett.

Hper du har hatt en fin dag! Og er det din frste dag tilbake i dag ogs, eller startet du forrige uke? 

I think you would never have guessed!

 • 08.01.2017, 13:48


Hei og god sndag! Her i huset har vi hatt en lang morgen i senga hvor vi bare slappet av, men n er det straks lunsj p planen fr vi skal ut og g en tur. Jeg hadde en ganske hard styrke kt i gr som slo meg helt ut, jeg sovnet faktisk p sofaen i 16 tiden, og det er ikke normalt. Eller har sovnet mye fortere p dagen etter jeg startet trene, men det er gjerne nrmere kvelden. Men ja, hvertfall s fant vi ut at vi hverfall m komme oss ut noe i dag, s da tar vi turen ut p en gtur. Kanskje vi gr en tur p Bakklandet, det hadde vrt koselig!

MEN det er jo ikke det dere er her inne n for lese. Dere vil vite om det jeg har holdt hemmelig for dere de siste ukene. Jeg har prvd ikke hype det for mye opp, selv om det er ganske spesielt for min egen del. Det er bare det at det kan hende dere syntes dette bare er teit at jeg gjr en stor greie ut av, men det fr s bare vre!

Greia er det at i morgen begynner jeg endelig studere igjen. Jeg sier studere fordi jeg ikke starter noen spesiell utdanning i og med at jeg ikke har generell studiekompetanse, enda. Det er det jeg skal gjre noe med! I morgen er det p dagen 2 r siden jeg valgte slutte p videregende. Jeg hadde et halvt r igjen og jeg var s nre, men det var ingen utvei. Jeg skrev egetlig en helt egen og rlig post om det hele og hvorfor jeg sluttet et par mneder fr jeg kunne vrt ferdig. Men n nr jeg begynte lete etter det innlegget for linke det i denne posten, var det rett og slett ikke finne. Nr jeg slettet mange gamle poster for en stund tilbake m de innleggene jeg skrev rundt temaet ogs ha blitt borte. Men i korte trekk; Jeg utviklet panikkangst i sammenheng med skolen og alt presset jeg hadde rundt meg p den tiden.

Pannikangsten har jeg jobbet mye med, men for et halvt r siden var skole fortsatt ikke et tema jeg klarte snakke om uten f klump i magen. Men n, i morgen, p dagen to r senere begynner jeg alts p skolen igjen. Jeg hadde planer om ta opp fag i et r etter at jeg sluttet, men psyken tillot det rett og slett ikke. Dermed har jeg jobbet, blogget og utiklet en stor hobby innen youtube i lpet av de siste rene. Jeg har heldigvis tatt opp matte fra fr av, noe som er mitt vrste fag, s det er jeg veldig glad for.

Men jeg skal n ta opp historie, kroppsvining (merkelig nok? men m ha det for f generell studiekompetanse..), naturfag, norsk og sosiologi og sosialantropologi. 5 fag. Jeg tar disse fagene via Sonans, og da nettbasert. Dette var det eneste alternativet jeg flte meg klar for p dette punktet. Jeg flte meg ikke klar til g tilbake til en vanlig skoleform, og s fort det var snakk om det var klumpen tilbake. Dermed ble det bestemt at ta det nettbasert var den beste lsningen for meg.

P den mten fr jeg fortsatt jobbe for pappa, jobbe med bloggen og youtube mens jeg studerer fullt. For jeg gjr nemlig det. Jeg blir en fulltids student, jeg fr stipend og jobber like hardt som alle andre. Jeg har forelesninger, jeg har ansvar for mte opp og jeg gr forholdsvis like mye p skole som alle andre. Den eneste forskjellen er at jeg (med sttte fra foreldrene mine, som jeg er utrolig takknemlig for) n m betale MYE penger for gjre det p denne mten, og at jeg fr gjre det hjemmefra. Men som sagt det var det eneste alternativet jeg var klar for. For et halvt r siden var jo ikke skole et alternativ en gang, s det er et stort steg i riktig retning.

Jeg hper og tror at jeg skal klare det denne gangen, jeg har troa og jeg har, ikke minst, sttten fra folkene rundt meg. Jeg er s utrolig takknemlig til bde foreldrene mine, Mathias og de nrmeste vennene mine. De har stttet meg hele veien, nr det kom til det slutte p skolen, og n begynne igjen. Jeg hadde nok ikke klart det uten dem, spesielt mamma, pappa og Mathias. De har vrt helt fantastiske!

Det har jo vrt en tff tid, jeg skal si det. Det ser gjerne ikke snn ut her p bloggen eller p instagram, men jeg deler svrt lite som er veldig personlig. Men jeg kjenner hvertfall at det er godt og ha kommet til det steget at jeg er klar for komme igang, og jeg er klar for bli ferdig. Jeg har ingen verdens ide om hva jeg vil s fort jeg er ferdig med fagene. Absolutt ingen id. Men ettersom jeg blir ferdig med de siste eksamnene til jul 2017, og jeg kan ikke begynne studere noe spesielt fr etter sommeren 2018, fler jeg at jeg har ganske s godt tid!

Jeg gidder ikke stesse. Som en gammel klassevenninne sa til meg nr jeg mtte henne i jula; Hvorfor skal vi alle stresse s hele tiden? Nr jeg er ferdig med utdanningen min, da vil ikke jeg jobbe. Jeg vil reise og oppleve nye ting! Vi har ikke drlig tid, herlighet vi er 20 r gamle! Vi har resten av livet p jobbe, det er n vi m leve livet! Og det er s sant!

Selv har jeg ftt denne innstillingen fra mine egne foreldre som alltid har stttet meg og aldri presset meg til gjre noe jeg ikke vil. S jeg kjenner det er godt hre at flere og flere fr denne innstillingen etterhvert. Jeg fler vi trenger flere med den innstillingen, s det er godt se!

Men nei, dette ble et innmari langt innlegg som frte til avstikkere bde hit og dit, men jeg hper jeg fikk frem det jeg ville. Jeg er endelig klar for dra tilbake p skolebenken! Og jeg skjnner om dette innlegget ikke ga s mye mening for deg, om du ikke har fulgt bloggen min s lenge. Men hvis du har fulgt med en stund, eller er blant vennene mine p facebook, s vet du nok bakgrunnen og hvorfor dette er stort for meg.

N skal jeg avslutte, jeg lover! Jeg hper dere fr en fin sndag videre, og ha en fin frste dag tilbake p skolen om du ogs starter i morgen! 

The last confirmation!

 • 06.01.2017, 16:45


God fredag alle sammen! Har dere hatt en fin dag s langt? Og er det flere enn meg som er klare for helg? Selv s skal jeg jobbe litt i helgen ogs, men helg betyr litt mer kos nr det kommer til maten her i huset. Det liker jeg! Jeg er nemlig streng p at det skal spises ordentlig mat i hverdagen, mens i helgen kan man kose seg, da selvflgelig med mte. Men i dag er ikke en god dag bare fordi det er fredag og helg. Det er en god dag fordi jeg fikk endelig bekreftelse p det jeg har ventet med fortelle dere! 

Jeg skal skrive et mer utfyllende innlegg om det p sndag, s dere fr vente i spenning inntil da. Jeg vet, jeg er n en av de bloggerne som lokker med noe hun enda ikke vil fortelle.. men det er rett og slett kun fordi jeg vil skrive et ordentlig og mer utfyllende innlegg om det istedet for kun nevne det i en bisetning. Det er trossalt en ganske stor greie for meg, at jeg faktisk har klart ta dette steget.

N i kveld derimot skal jeg kose meg med hjemmelaget pizza og film. En klassisk fredag her i huset! Kanskje vi fyrer i peisen etterhvert og? Det har nemlig vrt s innmari kaldt her i Trondheim de siste dagene at jeg har ikke visst hvor jeg skulle gjre av meg.. Dere kan hvertfall tro det er kaldt dra p treningssentrene om morningene i treningstights. Ugh, fr frysninger av tanken p at jeg skal det i morgen tidlig! Styrke str p planen og jeg kjenner at gleden ved trene bare ker mer og mer. 

Etter at jeg startet i November er det et eller annet som har forandret seg oppi huet mitt. Eller s er det det at jeg ser forbedringene og ikke minst fremgangen jeg kan f. Jeg starter et nytt treningsprogram p mandag, s om det er noe jeg ser funker for meg og som jeg liker, s tenker jeg og kanskje dele det med dere etterhvert. Er det noe dere kunne tenkt dere? Skreddersydd treningsprogram fra min kjre samboer (toppidrettsutver), det er ikke verst.

Er du spent p de store myhetene mine? Er treningsinnlegg noe dere kunne vrt interessert i? 

Remember to take care of yourself!!

 • 05.01.2017, 10:00


Etter nesten to uker med ferie borte, noe som kjentes hakket for lenge, har jeg virkelig innsett at jeg m begynne ta mer vare p meg selv. Jeg inns det at jeg ikke var flink nok til slappe av, og virkelig koble helt ut en gang i mellom. Bare det ta seg et bad med et vinglass, legge en ansiktsmaske mens du skal se p en film, bake noe jeg har skikkelig lyst p osv. Og ikke minst, da legge bort mobilen! 

Dette er nemlig et av mine skalte nyttrsforsetter. Det ta mer vare p meg selv i hverdagen, lytte til kroppen og til slutt legge vekk mobilen nr jeg skal konsentrere meg om akkurat dette. Man slapper virkelig av p en helt annen mte! Det gikk nemlig opp et lys for meg p nyttraften da jeg l i badekaret fr jeg skulle stelle meg for kvelden. Jeg inns hvor deilig og ikke minst etterlengtet det var bare ligge der, da med et glass vin (eller gjerne et glass med kaldt vann og sitron) og slappe helt og holdent av. Da kun med mine egne tanker som flt ut i intet, og uten distraksjoner fra noen sosiale medier. 

Etter dette badet flte jeg meg s fresh, motivert og ikke minst inspirert. Det hadde jeg nok ikke vrt til samme grad om jeg ikke hadde lyttet til kroppen og tatt meg en skikkelig pause. N skal det sies at jeg tok et bad bde frste og andre nyttrsdag for virkelig dra nytte av at jeg hadde et badekar tilgjengelig. Det er den ultimate avslappningsmten for meg, men vi har desverre kun dusj hjemme. I-lands problemer..! 

S min oppgave n er jo finne den perfekte avslappningsmetoden for meg her hjemme i Trondheim uten at sosiale medier blir blandet inn i det. Jeg ser p akkurat det som en oppgave som er hakket vanskeligere, men jeg har motivasjonen og troa p at jeg skal finne noe. 

Jeg skal for eksempel etter byturen vi skal p straks, ta en deilig ansiktsmaske p mens jeg ser et par youtubevideoer jeg har hatt lyst til se en stund. Til vanlig er det da lett for meg sitte p andre sosiale medier mens jeg ser p videoene eller mens jeg rett og slett ser p film. Det skal jeg n ikke la meg selv f lov til lenger. Jeg skal slutte og la meg distrahere av mobilen slik at jeg faktisk kan slappe av og nyte filmen eller videoen jeg skal se p mens ansiktet mitt blir mykt som en barnerumpe. 

Jeg vet ikke om denne posten bare ble rotete, eller om jeg faktisk fikk frem poenget. Men uansett s vil jeg at du skal prve tenke litt mer over dine valg rundt deg selv. Slapper du nok av? Slapper du da faktisk av, eller lurer du deg selv til tro det? Det gjr jeg, alt for ofte! 

Legg vekk mobilen, og gjr noe du faktisk vil slappe av med! For du m virkelig huske ta vare p deg selv i hverdagen. Da blir den s mye bedre!!

How I stay organized in the new year!

 • 04.01.2017, 11:27


Endelig hjemme, og dere aner ikke hvor godt jeg har sovet i natt. Det var et mareritt st opp, og nr jeg frst registrerte at vekkerklokka ringte strakk jeg meg feil vei for sl den av, for det at jeg var hjemme var ikke en tanke en gang! Hahha, var nok ganske langt borte nr den frst ringte. Men er det rart?! komme hjem til sin egen seng etter ha vrt borte i nesten to uker, og helt nytt sengety resulterer helt klart til en fantastisk natt med svn!

Og dette innlegget skulle vell egentlig ut i gr, og det var ikke det at jeg ikke hadde tid til skrive det. For vi hadde tross alt over 9 timer til sammen p toget, men nr nettet ikke funker store deler av veien gjorde det det hele hakket vanskeligere. Dermed ble det heller utsatt til i dag, men det hper jeg gr greit! 

Jeg skal nemlig i dag snakke med dere om hvordan jeg organiserer hverdagen min n i starten av 2017. Jeg er som kanskje mange av dere vet, ganske glad og avhengig av planlegge om  jeg skal ha en effektiv nok dag/uke. Og i r har jeg faktisk bestemt meg for prve noe annet enn en personlig almanakk. Jeg har jo en derfra som varer til hvertfall Juli, men jeg liker veldig godt denne planleggeren jeg s p Panduro. Jeg betalte 399kr, og ja det er i det dyreste laget for en planlegger, jeg er enig der, men jeg tr faktisk si at det er verdt det!  

I denne boken er det inspirerende bilder og quotes mellom hver mned. Det er en egen siden med To Do liste fr hver mned starter, og p den siden er det flere andre bokser som du kan fylle ut med lister du nsker. Jeg bruker To Do lista og har laget en regnings liste forelpig. Det er fordi det er greit ha en liste over ting som m gjres i lpet av mneden, og ikke minst ha en liste over regninger for holde oversikten. 

Ellers, som dere ser p bildene er det to sider med en oversikt over alle dagene i hver mned. Der liker jeg skrive opp videoene som skal opp p youtube, for ha oversikten og uten at det m skrives inn i hver enkelt uke. (Selv om jeg faktisk gjr det ogs.) For ja, det er ogs sider for hver enkelt uke i mneden, hvor du kan holde oversikten over hva du m gjre fra dag til dag. 

Da liker jeg skrive opp de dagene jeg skal trene, om jeg skal noe sted, om jeg skal mte noen, om jeg skal jobbe osv. Det har jeg i dagsboksen uten linjer, mens nr det kommer til dagsboksen med linjer s skriver jeg inn hva slags innlegg eller hva slags video som skal ut den dagen (bl penn = blogginnlegg, rosa penn = youtube video). Dette gjr det lettere for meg holde oversikten p hva jeg m gjre nr det kommer bde til bloggen/youtube og til andre hverdagslige ting. 

Det er ogs noen ekstra ukesark i hver mned om du faktisk gjr noe feil eller faktisk vil gjre noe annerledes. Selv fant jeg ut av dette da jeg fylte inn datoer p feil sider den frste uken i januar. Haha, god start? Tjah, jeg lrte hvertfall at jeg skal dobbelt sjekke og ikke minst at det er noen ekstra ukes ark i hver mned. Mot slutten av hver mned er det faktisk ogs en oppsummeringsside som du kan fylle ut med gode minner, ting du hra lrt osv i lpet av mneden som har gtt. Dette ble jeg veldig engasjert av og jeg gleder meg til fylle ut arket for Januar.

Jeg gleder meg vell egentlig til komme ordentlig i gang med denne. Vi er jo bare noen dager inn i Januar, som betyr at jeg kun begynte bruke denne for noen dager siden, men s langt er jeg s ufattelig fornyd. Jeg har absolutt alt p en plass og jeg digger det!

Liker du holde livet organisert med slike planleggere? Hva slags planlegger har du evt?

Leaving Winter Wonderland...

 • 02.01.2017, 11:20


I dag reiser vi hjem. Eller, hvertfall hjem mot Tnsberg! Videre til Trondheim skal vi nok ikke fr i morgen, men reisen fra hytta starter allerede n. Rett etter at dette innlegget er skrevet ferdig og delt p diverse sosiale medier, er det rett i bilen, klar for en 3 timers biltur. Jeg er glad vi valgte bli en dag ekstra, da fikk vi en hel helg borte fra bde Tnsberg og Trondheim. Og er det en plass det alltid er godt komme til, s er det hytta. Inspirasjonen strmmer p hver gang jeg er her, og jeg kjenner ogs motivasjonen til at det skal fortsette. 


Jeg har ogs tenkt litt dere.. Jeg er utrolig motivert til blogge og jeg er like motivert til drive med youtube, s jeg er ndt til finne en fin balanse mellom de to mediene. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal i utgangspunktet blogge hver dag utenom de dagene jeg publiserer en video p youtube. Det vil si at det kommer (i utgangspunktet, kan hende det str tomt enkelte andre dager og) innlegg hver dag utenom Onsdager og Lrdager. Hva syntes dere om det? Da fler jeg at jeg klarer holde kvaliteten oppe bde her og p youtube uten at det blir for mye for meg. 

Jeg fr jo mer gjre dette ret enn bare blogg, youtube og jobb, s det finne en balanse for alt er nok nkkelen til suksess. Men jeg fr jo jobbet og gjort klart mye i lpet av togturen hjem i morgen. Jepp, du leste riktig. Vi skal ta toget fra Tnsberg til Trondheim. Jeg kjenner jeg er spent og gleder meg lite til ta fatt p en s lang reise, men det fr g! Da har jeg gjort det ogs! Men nei, n begynner ting bli klart til  at vi kan dra, s jeg m nok runde av. 

Jeg hper dere har hatt en fin start p det nye ret s langt, og at dere fortsatt lever litt p gleden av at det er et nytt r. Det gjr hvertfall jeg! Er virkelig super spent p 2017! Okei, skal slutte nevne det i hvert  innlegg. Dette er siste gangen, jeg lover. Eller? Jah, jeg lover! 

Ha en fantastisk mandag! Og ikke minst hva syntes du om antrekket? Mtte jo hvertfall f tatt et sett med antrekksbilder i s fine omgivelser! 

Happy New Year!!

 • 01.01.2017, 12:10


Den frste dagen i det nye ret. Dagen mange starter med en liten eller kanskje litt for stor hangover. Dagen hvor alle er motiverte til starte p nytt og ikke minst den frste siden i det frste kapittelet i 2017 boka. Selv er jeg ogs veldig klar og motivert for forandring, men det har jeg vrt siden slutten av November. Forskjellen er kanskje bare det at jeg ventet ikke til denne dagen med starte p forandringene jeg nsket. Jeg startet da allerede i November. 

Men selvflgelig kjenner jeg jo p det alle andre kjenner p. Jeg kjenner p den gleden av at dette er starten p det nye ret. Jeg kjenner p flelsen at dette ret, 2017, skal bli s mye bedre enn det i fjor. Jeg skal virkelig ikke klage, det var et fint r, men samtidig var det langt fra et av mine beste. Derfor tror jeg at jeg er enda mer motivert til jobbe for det jeg vil n i 2017. Jeg er jo allerede godt i gang, s hvorfor ikke fortsette?! 

Jeg skal fortelle dere mer om et av valgene jeg har tatt for 2017 senere. Det var et stort og ganske vanskelig valg for meg ta, s jeg er stolt over at jeg i det hele tatt klarte det. Ellers er jeg jo veldig motivert til bde blogg og youtube, og jeg er klar for ta begge deler til et nytt niv. Satser p at det ogs gjelder bloggen nr vi er tilbake hjemme. Er nemlig litt demotiverende med lite sollys og mye regn, men jeg skal gjre alt jeg kan. 

Jeg liker egentlig det at det er s mange som blir motiverte til ta tak i livene sine nr vi bikker over til et nytt r. Jeg syntes det bare er synd hvor fort det kan dabbe av hos de fleste av oss. Er det en ting jeg er glad for at jeg startet med i November s er det treninga. Jeg er s glad for det, og det er gy se forandringene p kroppen. I januar og kanskje februar er nok treningssenteret stappa, og det gruer jeg meg litt til, men samtidig gleder jeg meg til komme hjem og tilbake til trening. Ikke minst tilbake til en god rutine. Rutiner har det ikke vrt noe av siden vi reiste srover! 

Men jeg hper dere alle hadde en fin start p det nye ret! Selv hadde vi en super hyggelig kveld sammen, og i dag startet jeg dagen med nok et deilig bad mens jeg l og  s ut av vinduet p sola som lyste over snen. Perfekt start til 2017, helt klart! 

Hva er den ene tingen du vil prve forandre og ikke minst klare i lpet av 2017? Og hadde du en fin overgang til det nye ret? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits