Helene Lekven

January Haul 2016

 • 28.01.2016, 12:26


Denne måneden har det blitt mye shopping. Alt for mye shopping! Og jeg tror (desverre) at det ikke blir så mye mindre neste måned. Men hvertfall så tenkte jeg at i denne omgang kunne jeg vise dere hva jeg har kjøpt i løpet av Januar! Selvfølgelig, samme dagen jeg filmet dette, så dro jeg til byen å kjøpe et par andre ting og, så det er jo ikke med i videoen. Men det meste er med, så håper dere liker en litt annerledes video her på bloggen. Og let me know hvis dere vil ha flere Haul videoer, jeg kommer nemlig til å ha mange muligheter til det de neste månedene!

Favoritt kjøpet mitt fra hele Januar må nok være Leo Wulff veska mi. Den er bare perfekt og jeg har brukt den hver gang jeg har vært utenfor døra etter jeg fikk den. Jah, jeg trenger vell egentlig ikke å repetere det jeg har sagt i videoen. Men hvertfall så er jeg så glad jeg kjøpte den, og det tror jeg at jeg vil være lenge fremover!

Hva syntes du om videoer som dette? Er det noe du kunne tenke deg at jeg fortsatte med? 

A typical Sunday for me!

 • 24.01.2016, 12:37


God søndag alle fine lesere! Herlighet, enda en uke er snart over, og vi er allerede godt inne i Januar. Eller.. Den begynner jo faktisk å gå mot slutten! Tiden flyr fort noen ganger altså, men for min del gjør det absolutt ingen ting. I dag skal jeg gjøre akkurat det jeg nesten gjør hver søndag, nemlig det å planlegge den kommende uken. Dette er noe jeg liker å gjøre for da har jeg litt mer oversikt og en plan jeg kan se tilbake på om jeg glemmer noe.

_MG_7455

_MG_7447

Jeg liker gjerne å sitte på rommet med noen stearinlys tent, notatboka, kalenderen og macen også ved min side. Jeg liker også å ha ting som inspirerer meg rundt meg slik at jeg blir inspirert til å være kreativ og komme med noen nye ideer. Det er ikke alltid det funker, men innimellom så kommer det noen små gullkorn.

_MG_7453

Jeg har jo en egen notatbok hvor jeg planlegger innleggene for uken, og når det kommer til hvilke innlegg jeg skal legge ut hvilke dager så er det veldig greit og ha den å se tilbake på! Det er stadig jeg glemmer hvilke innlegg som skal ut når det kommer til torsdag/fredag, men da er det bare å sjekke planen.

Veldig greit, men noen ganger er jeg jo også selvfølgelig mye mer spontan. Søndagene derimot er jeg veldig dårlig til å finne på innlegg. Jeg må planlegge det søndagen før og gjerne ta bilder til innlegget litt tidligere i uken. For om jeg ikke har gjort det innen søndagen kan det hende det rett og slett ikke blir noe innlegg. Jeg er rar jeg vet det, men søndager er jeg litt ekstra lat. Og det syntes jeg må være lov!

Hva pleier du å bruke søndagene dine på? Og er du også glad i å planlegge ting, uansett hva det er? 

// Sponsede produkter avbildet

Step-by-Step Pink Makeuplook

 • 23.01.2016, 14:00


Hey cuties! Håper dere har hatt en fin dag så langt. Selv er jeg enda på jobb, så dette er et forhåndsskrevet innlegg. Og egentlig et som er ganske annerledes enn det jeg har lagt ut tidligere! Kanskje det er noe dere vil jeg skal fortsette med litt fremover? Det var hvertfall gøy å teste ut, så let me know hvis dere vil ha mer av slike innlegg som dette!

2016122153048200_sbig

  1. Flawless start instant perfecting primer. Jeg har fått en rutine på å alltid starte med primer. Det har ikke alltid vært en del av rutinen min, men nå har den altså blitt det. Og jeg bruker da primeren fra Elizabeth Arden. Jeg bare fordeler den jevnt over ansiktet, og er kanskje litt ekstra nøye med å få det der jeg vet sminken forsvinner først.

2. Flawless finish perfectly nude foundation i fargen vanilla shell. Så går jeg over på foundation. Siden jeg fikk en av EA i posten her om dagen må jeg prøve den litt mer før jeg kan sammenlikne den med min tidligere foundation fra Nilens Jord, men foreløpig så ligger denne godt an. Jeg tar foundationen på kinnene, i panna og på haka før jeg fordeler det jevnt over ansiktet mitt. Og jeg syntes denne foundationen har en veldig god dekkevne!

3. Nilens Jord duo concealer. Denne concealeren fikk jeg også i posten her om dagen og jeg må si at so far so good! Den er en stick på den ene siden og er i flytende form på den andre. Denne gangen brukte jeg stikk formen, og tegner rett og slett der jeg ville dekke litt ekstra, før jeg blendet det ut med fingeren min.

4. Mac prep + prime er det perfekte puddere å bruke til å sette sminken. Denne kommer til å bli fast innventar i sminkemappa mi, og det har jeg jo sagt tidligere denne uken og. Jeg tar pudderet så og si over hele ansiktet for å sette alt, men konsentrerer meg aller mest om de plassene sminken min gjerne forsvinner først.

2016122153051021_sbig

  5. Elizabeth Arden bronzer er min go-to bronzer at the moment. Den gir en fin og naturlig contour da jeg ikke vil ha så alt for mye og for sterk contour. Jeg tar og bronzer under kinnbeina, litt i panna og under haka. Jeg vil bare gi ansiktet mitt litt dybde. Litt fasong. Og det syntes jeg denne gjør perfekt, spesielt til denne looken.

6. Dior skin nude air highlighter i fargen glowing nude. Jeg måtte jo bare ta den med! Den gir en fin og gyllen glød til ansiktet og man ser med en gang mye mer sunn ut. Jeg tok for det meste higlighter oppå kinnbeina, like under øyet som på bildet, på neseryggen, amorsbuen, litt på haka og litt nederst i panna.

7. Nars cream blush i fargen Lokoum. Denne er en old goodie som jeg i går dro frem igjen for denne looken. Det er en blush jeg brukte hele tiden for en stund tilbake, og jeg skjønner nå hvorfor jeg likte den så godt. Den gir mye og en fin farge til kinnene mine. Så jeg trenger vell ikke fortelle dere hvor jeg legger denne? 😉

2016122153054772_sbig

  8. Så var det tid for øyenskygge! Jeg startet med å bruke H&M eyeshadow i fargen Fine China. Og la den rett og slett over hele øyelokket. Og som jeg har fortalt tidligere er jeg glad i å bruke denne som en base uansett look. Det er bare en utrolig god øyenskygge!

9. Så tok jeg frem Urban Decay Spectrum paletten min og gikk for en skikkelig knæsh farge. Nemlig Blacklash (den sterke rosa fargen på bildet). Jeg gikk inn med den i ovallinjen og ytterst på øyelokket. Fargen er så pigmentert, men når man må blende så forsvinner mye av den sterkheten, så greit å legge lag på lag med blending i mellom frem til du er fornøyd med fargen.

10. Så gikk jeg inn med fargen Bordello som er ved sidenav og en lys brun-rosa farge. Denne syntes jeg kunne bli fin som en crease farge som jeg ville sagt på engelsk. Altså at jeg brukte den i ovallinjen min. Dette skapte en mer dybde til hele looken som hvertfall jeg likte veldig godt. Og husk å blende!!!

11. Til slutt når det kommer til øyenskygge blandet jeg Flashline og Daybreak og brukte dem innerst ved øye, da for å lyse opp looken litt. Og om du ser at du på dette stadiet må blende litt mer så er det bare å gjøre det. Blende er den viktigste jobben når det kommer til en fin look. Og jeg er desverre litt for lat til det selv og!

2016122153061493_sbig
  12. Eyeliner er neste steg. Og dere som følger meg på youtube, dere vet at jeg ikke klarer meg uten eyeliner! Jeg brukte som vanlig gel eyelineren min fra mac og tegnet en enkel liten vinge. Ikke for stor og ikke for liten, bare for å få den lille edgen til looken som jeg ønsket. En tutorial på hvordan du kan «jukse» deg til en flawless eyeliner kommer snart!

13. Også er det mascara. Som dere kanskje vet så er mascaraen til Elizabeth Arden min favoritt for øyeblikket og jeg er på min andre mascara allerede. Det ekke verst! Tror jeg har funnet min rette mascara.

14. Så er det brynene sin tur (glemte dem egentlig, så derfor de ikke er ordentlig og fine på de neste bildene og det under her..). Jeg bruker da øyenbrynspennen fra Nilens jord og tegner enkelt over den naturlig formen på brynene mine. Jeg ville ikke ha noen sterke og markerte øyenbryn i dag. Det skulle være en enkel og fin look.

15. Så på leppene gikk jeg inn med en lipliner fra mac i fargen Spice. Den er så fin og jeg vurderte faktisk å bare gå med leppene slik. En naturlig og fin nude farge. Jeg kunne lett gått med den alene, men denne gangen valgte jeg å bare tegne opp leppene mine og så fylle inn med den samme farge.

16. Og da til slutt gå over med min favoritt leppestift fra mac for øyeblikket, nemlig Plumfuk. Den er så fin og jeg syntes den gikk godt med øynene på denne looken. Håper du også syntes det!

20161221530166950_sbig

Det var da gårsdagens makeuplook! Er ikke ofte jeg går for en rosa look, men det hender. Og da kan jeg jo like godt vise den til dere også, sant? Jaja, jeg håper innlegget falt i smak og gi meg gjerne tilbakemelding på om det kunne vært bedre og evt på hvilken måte. Jeg kan ikke bli bedre om jeg ikke vet hva dere vil jeg skal bli bedre på!

Håper du kanskje fikk litt inspirasjon til kveldens look! Ha en fin lørdag alle sammen. 

​// Noen produkter i dette innlegget har vært sponset

Addicted to makeup...

 • 22.01.2016, 16:58


Okei, jeg skal inrømme det. Jeg er blitt avhengig av sminke. Ikke på den måten at jeg MÅ bruke det hver dag, men på den måten at jeg elsker å kjøpe ny sminke og utvide kolleksjonen min mer og mer. Det er jeg blitt avhengig av! Og i går gjorde jeg det igjen.. Jeg kom hjem med nok et sminkeprodukt, og denne gangen ikke bare hvilket som helst sminkeprodukt. Men nemlig Dior sin limited edition highlighter våren 2016.

_MG_7522

Jeg så den når jeg var en tur innom Kicks, og la merke til den med en gang da jeg ikke hadde sett den der før. Jeg gikk egentlig inn for å kjøpe en lipgloss jeg lenge har sett på fra Dior. Men jeg visste at med en gang jeg så highlighteren var nok sjansen større at den skulle bli med meg hjem. Jeg spurte en av damene som jobbet der, og hun fortalte meg at det var limited edition. Og ikke nok med det! De fikk bare inn to av hver (det var to typer highlightere), og det var kun én igjen av den jeg ønsket.

_MG_7517

Når jeg fikk vite det var det ikke snakk om at jeg skulle riske det å ikke få tak i denne seinere. Så highlighteren ble med meg hjem denne gangen, og lipglossen fikk vente. Jeg kan heller kjøpe den på Taxfreen eller liknende, for den er «fast inventar». Så den forsvinner ikke fra meg!

Men jeg kjenner jeg må stoppe meg selv litt. Det har gått enormt mye penger denne måneden og det spesielt på sminke. Så må rett og slett skjerpe meg litt.. Nå kan jeg bare tillate meg selv å kjøpe inn det jeg mangler av Maybelline sminke til neste video i serien min. Tror jeg må holde meg litt unna Kicks sin hjemmeside også. Den er farlig! 😱

dior

Men se så fin den er da! Nesten for fin til å brukes, men brukt blir den. Jeg brukte den i dag og den gir en utrolig fin og naturlig glød til ansiktet. De hadde den i denne fargen som var litt mer champagne farget, også hadde de en som var litt mer sølv. Jeg valgte denne da jeg føler den gir en fin glød både på vinterhud, men også på en litt mer farget sommerhud! Ahh, gleder meg allerede til å se resultatet da!

_MG_7523

Er det flere enn meg som er litt sånn på sminke innimellom? Flere av dere er kanskje litt mer på klær? Huff, jaja, men jeg syntes hvertfall sminke er gøy og jeg eksperimenterer stadig med flere looker. Det gjorde jeg i dag, og om jeg fikk det til slik jeg ville så skal dere få en steg-for-steg tutorial her i morgen. Det ble en fin og rosa look. Fin til våren når den kommer! I know, jeg er litt tidlig ute..

Er det et eller annet du er «avhengig» av? Noe du må kjøpe stadig vekk?

VIDEO: One look - One brand (Elizabeth Arden)

 • 22.01.2016, 10:32


God morgen alle sammen! I går fikk jeg endelig redigert den første videoen i den nye Youtube serien min. Jeg måtte utsette det fra onsdag til torsdag da jeg fortsatt sleit litt med hjernerystelsen fra søndagen, men det håper jeg gikk greit! Nå er den hvertfall på plass og om jeg kan si det selv så er jeg faktisk litt fornøyd med resultatet på den første videoen. Neste video i denne serien kommer den tredje onsdagen i februar.

YT - Elizabeth Arden

 Denne månedens video er det sminkeproduktene til Elizabeth Arden som har blitt prøvd ut. Det var noen av produktene jeg ikke hadde prøvd noe særlig før jeg filmet denne videoen, så noen var ganske nye for meg, mens andre ting har nå vært mine favorittprodukter de siste månedene. Men om du er nysgjerrig på den nye serien min og ikke minst sminken fra Elizabeth Arden, så sjekk ut videoen min da vell:

Håper dere likte videoen og om dere ønsker å følge meg videre på youtube så kan dere subscribe på kanalen min HER. Jeg legger nemlig ikke ut alle videoene jeg lager her på bloggen, så vil du få med deg alt så finner du resten av videoene mine på kanalen min. Jeg hadde også blitt super glad om dere tok dere tid til å like videoen min på youtube om dette er noe dere likte og at dere ønsker jeg skal fortsette med det!

Nei, nå må jeg komme meg i dusjen og ikke minst komme igang med dagen. Er jo deilig å slappe lenge av i morgenkåpa med god morgen tv, men hver dag kan man ikke det. Så det er bare å sette igang. Jeg har litt av hvert å gjøre før jeg kan ta helg, men det er jo slik det skal være.

Håper dere får en fantastisk start på helgen! Og gi meg gjerne tilbakemeldinger på hva du syntes om videoen og den nye serien!

// Videoen er sponset

Something I am looking forward to!

 • 21.01.2016, 17:01


Jeg er i lykkerus! Jeg og Mathias har akkurat bestilt oss en uke på Gran Canaria i Mars og jeg gleder meg super mye allerede. Vi reiser faktisk påskehelgen og er der utover i uken etter påske. Det blir så deilig med litt sol og varme, og bare det å ha ferien i boks er så utrolig deilig!

Vi skal faktisk bo i den samme bukten som jeg var med femellejentene i April i fjor. Det er ikke den beste bukten, men vi fikk hotell til en god pris, med all inclusive og jeg var da kjent så hvorfor ikke? Er jo verken langt til Puerto Rico eller Puerto de Mogan! Jeg tror vi kommer til å få en super uke nede i varmen. Og nå vet jeg hvertfall hva vi kan og burde gjøre.

GC

Vi har fått et nydelig dobbeltrom med balkong og sjø utsikt. Jeg søkte litt rundt på nettet og fant det til en veldig god pris. Vi skal bo der torsdag til onsdag, vi har all inclusive og det ligger sentralt nok. Jeg syntes det høres veldig greit ut jeg! Så nå er det bare å glede seg.

 

 

Jeg måtte jo nå gå tilbake å se på det jeg blogget under forrige tur, og jeg ser nå hva jeg må gjøre bedre denne gangen. For det første så må jeg ikke glemme kamera-laderen, og for det andre så må jeg ta fler bilder. Haha, det henger litt sammen, men dere skjønner hva jeg mener! Jeg vet hvertfall hva jeg kan blogge om og ta bilder av allerede, så det er jo en god start. Og etter denne turen kan jeg jo skrive et enda bedre anbefalingsinnlegg av ting man burde gjøre, plasser man burde spise osv. Om det er noe som faller i smak hos dere.

Nei nå må jeg redigere ferdig videoen som egentlig skulle vært oppe i går! Håper dere har en fortsatt fin dag!

My growing mac collection!

 • 20.01.2016, 11:00


I?m back!!! Haha, du tenker kanskje «har du vært borte?». Og for dere så har jeg vell egentlig ikke det da jeg var så lur og forhåndsskrive innlegg til både mandag og tirsdag allerede på søndag. For utpå dagen på søndag klarte jeg nemlig å pådra meg hjernerystelse. Så jeg har nå i to dager liggi rett ut og ikke kunnet gjort noe som helst, og ja jeg trodde jeg skulle kjede livet av meg. Men endelig er jeg litt bedre og kan sette meg hvertfall litt på macen. Det har vært etterlengtet!

Så i dag tenkte jeg å vise dere min mac kolleksjon som har vokst en del på kun to måneder. Sist jeg viste dere min mac kolleksjon, i slutten av November, bestod den av kun tre leppestifter. Men nå i Januar er det kommet litt mer i denne kolleksjonen, og det er så gøy å se!

_MG_7470

Siden sist har én ny leppestift ankommet kolleksjonen, nemlig Yash. Det er en matt leppestift og faktisk en av mine første matte. Jeg har ikke brukt den alt for mye etter at jeg kjøpte den i starten av Desember, men det er mest fordi jeg har sliti en del med tørre lepper, og da er det ikke noe særlig å påføre en matt leppestift. Så håper den tørkeperioden er på vei til å gå over slik at jeg nå kan begynne å bruke denne leppestiften mer. Er ikke noe som er mer kjedelig enn å ha en man ikke kan bruke.

mac

_MG_7476

Jeg har også skaffet meg en highlighter, prep + prime pudder og et shaping powder. Higlighteren er en av de nyeste tingene som er ankommet kolleksjonen min, og jeg elsker den allerede. Jeg fikk den vell i posten for en uke siden, og hver gang jeg har sminket meg siden det, har jeg brukt akkurat denne! Den gir den perfekte highlight!

Jeg kjøpte også denne måneden mac prep + prime. Det i håp om at sminken min skulle holde seg fin lengere og det gjør den så absolutt. Jeg påfører denne etter at jeg har tatt på foundation og concealer, da for å gjøre det litt mindre shiny, og for å sette sminken. Jeg elsker effekten dette pudderet gir sminken min, og tror dette kommer til å bli en fast en i sminkemappa mi fremover. Shapingpowderet kjøpte jeg i hovedsak i desember for å ha noe å sette concealeren min med, men nå har jeg prep + prime, så den blir ikke brukt så mye lenger..

_MG_7478

Også til slutt har jeg tre litt forskjellige produkter. Jeg har en concealer (som jeg har nå kjøpt to av da jeg mistet den andre i badegulvet for to uker siden..), gel eyeliner, lip pencil og prep + prime fix +. Concealeren er den beste jeg har prøvd, og med en gang jeg knuste den forrige måtte jeg bare bestille meg en ny en. Jeg klarer meg rett og slett ikke uten denne lenger! Og gel eyelineren er også blitt en favoritt i sminkeskuffen. Jeg kjøpte denne 5 desember og jeg har brukt den hver dag jeg har sminket meg (utenom i dag faktisk..).

Lip pencilen har jeg i fargen spice og jeg syntes den er kjempe kul, men desverre så passet den ikke så alt for godt til leppestiftene mine fra mac, men passet til noen andre jeg hadde. Og er nok ikke lenge til jeg har en mac leppestift som passer til den heller. Men når det kommer til mac prep + prime fix + så må jeg si at jeg er ganske skuffa. Den funker ikke som det skal på meg da den får ikke sminken til å smelte fint sammen, og om den faktisk gjør noe så syntes jeg faktisk den fjerner sminken min. Så den var rett og slett et bomkjøp..

Har du prøvd noen av disse mac produktene og hva syntes du om dem? Har du noen andre produkter å anbefale meg?

All shades of dark!

 • 19.01.2016, 13:00


Det er tirsdag, og nok en arbeidsdag er igang. I dag er det blogg/Youtube og å jobbe for pappa som står på planen. Men før jeg fortsetter med det så tenkte jeg å vise dere lørdagens outfit. Vi endte nemlig opp med å dra til Skien på besøk til besteforeldrene mine, og da hadde vi jentene en koselig liten tur på senteret like utenfor leiligheten deres. Og selvfølgelig tok jeg muligheten når jeg hadde et okey antrekk, fint vær og kameraet klart i vesken til å ta noen antrekksbilder til dere.

 
 

Bukse ? Gina Tricot || Cardigan & Overdel ? Kappahl (Sponset) || Øredobber ? MBMJ
Veske ? Leo Wulff || Solbriller ? Rayban || Sko -Din sko || Klokke ? Klokker.no (sponset)

 
 
 

Cardiganen jeg har på er faktisk på salg nå dere! Så om du trenger/bare vil ha en slik er det bare å løpe og kjøpe. Jeg digger slike cardigans selv, men har desverre alt for få av dem. Derfor ble jeg glad når jeg så denne og visste med en gang at den måtte bli min!

Jeg håper dere har en fin dag i dag og at uken har startet bra for deg. Selv har jeg litt å gjøre denne uken, så tror ting kommer til å gå slag i slag. Men det er ikke annet enn gøy! I morgen kommer jo også den første videoen i den nye youtubeserien min ut, så gleder meg masse til å få redigert den og ikke minst se hva dere syntes om den. Jeg kommer til å blogge mer om det i morgen!

Ha en fantastisk dag! Hva syntes dere om det kanskje litt for enkle antrekket mitt?

Elizabeth Arden VS. Nilens Jord

 • 18.01.2016, 12:00


Jeg har nå en stund prøvd to forskjellige øyenbrynspenner. En fra Elizabeth Arden og en fra Nilens Jord. Jeg tenkte at jeg i dag skulle ha en liten review av disse og fortelle dere om hva jeg likte best med de forskjellige. Jeg er jo på ingen måte proff når det kommer til akkurat dette, og det spesielt ikke når det kommer til øyenbryn, men jeg lærer hver dag og finner stadig ut hva jeg liker og hva jeg ikke liker. Så håper hvertfall at innlegget faller i smak!

Nå er dette to veldig forskjellige «penner». Den fra Nilens Jord er en mer blyant som man tenger på, mens den fra Elizabeth Arden er mer en Twist-up pencil. Jeg fant ikke noe annet å kalle den, så da ble det det! Jeg liker de på to helt forskjellige måter. Jeg syntes den fra Elizabeth Arden får en mye mer naturlig finish da det er lett å tegne slik at det ser ut som hår og at brynene da ser mer fyldige ut. Men på en annen måte så liker jeg også den fra Nilens Jord da den skaper mer jevnhet, og får brynene mine til å se flawless ut.
 
PicMonkey Collage
Så på en måte føler jeg ikke at det helt er rettferdig å sammenlikne disse to produktene, men på en annen måte hvorfor ikke? Man finner jo ikke ut hva man liker best om man ikke prøver ting som er litt forskjellige!! Men på akkurat dette vet jeg faktisk ikke om jeg kan komme frem til en favoritt. Nemlig fordi jeg liker begge to, men til helt forskjellige ting.

Ønsker jeg en naturlig look så griper jeg etter den fra Elizabeth Arden, men om jeg ønsker en flawless look blir det fort den fra Nilens Jord. Det er at det forskjellige type «blyanter» er nok det som gjør den største forskjellen. Konsistensen på begge er veldig behagelige og de er lette å påføre. Jeg føler kanskje at den fra EA er litt lettere å kontrollere da den ikke gir alt for mye farge på en gang og siden det er en så tynn blyant.

Så jah, som dere skjønner så sliter jeg litt med å finne ut av hvem som er min favoritt. Dermed tror jeg at jeg må si at de komme på førsteplass begge to. Det fordi jeg liker de til to helt forskjellige looks! Så om du liker en naturlig look vet du hva du kan prøve next, og om du ønsker en mer flawless look (som selvfølgelig er mer populært om dagen) så anbefaler jeg å prøve ut den fra NJ.

Håper dette hvertfall hjalp dere litt om dere er på utkikk etter et nytt øyenbryns produkt! Hva liker du best å bruke på øyenbrynene dine?

// Produktene er sponset

The knitted jumper!

 • 16.01.2016, 11:00


God lørdag alle gode lesere!! Kjenner bloggmotivasjonen er på topp tross i noen motbakker for øyeblikket, men motivasjonen er fortsatt på topp. I dag har jeg faktisk fri fra jobb, og det er en sjelden begivenhet på en lørdag. Men mye planer har jeg ikke.. Først var vell planen å dra til Oslo i dag, men så kom det noe i veien, så ble det Sandvika med lillesøster på torsdag i stedet, men det var absolutt koselig det også!

Jeg kjøpte meg faktisk et par nye joggesko da jeg var i Sandvika, men må til byen i dag for å bytte de til en størrelse større. Sånn går det når man ikke har med mamma på shopping. Da er det ikke alltid at alt blir prøvd ordentlig.. Jeg prøvde de jo, men ikke godt nok tydeligvis!

Jakke – Only || Genser – Kappahl (sponset) || Bukse – Gina Tricot || Veske – Leo Wulff

Klokke – klokker.no (sponset) || Solbriller – RayBan || Sko – Din Sko

​Jeg drømmer meg så bort på ferie om dagen at det er helt sykt. På en side så har jeg lyst til å kjøpe sminke (addicted I know..), men på en annen måte har jeg lyst til å spare til reise. Så i går tok jeg meg selv skikkelig i nakke skinnet. Jeg fikk ikke lov av meg selv til å bestille noe fra mac, selv om det var limited edition. Jeg får satse på at de har det fortsatt til salg når jeg føler jeg kan ta meg råd til det. Det har nemlig gått litt for mye penger denne måneden.. Lagt meg til en stygg uvane der altså!

Men hvertfall så håper jeg dere får en super lørdag i dag og at helgen behandler dere på en fin måte! 

A difficult time in my life...

 • 15.01.2016, 15:00


For et år siden måtte jeg ta et valg. Jeg måtte ta et valg jeg aldri trodde jeg ville ta eller kom til å ta. Men jeg gjorde det. Jeg sluttet på skolen. Jeg sluttet når jeg kun hadde et halvt år igjen på videregående? Men jeg måtte. Jeg kjente på meg selv at jeg ikke hadde noe valg. For om jeg fortsatte, så kom jeg til å bli ødelagt. Eller.. hvertfall mer ødelagt enn jeg allerede hadde blitt.

For et år siden fant jeg ut at jeg hadde utviklet panikkangst. Det hadde sakte men sikker bygget seg opp, uten at jeg selv visste om det. Jeg trodde jeg bare hadde problemer med å ha skjerf på noen ganger, jeg trodde bare jeg sleit med magen på grunn av allergi og jeg trodde jeg bare reiste meg litt for fort noen ganger. For de symptomene som var mest til stede hos meg var nemlig kvelningsfølelse, magesmerter og svimmel til den grad at jeg nesten svimte av et par ganer.

 

Det var noe av det merkeligste jeg opplevde og det ble som verst på skolen rett før jul i 2014. Jeg fikk det mer og mer. Jeg fikk det før prøveeksamen i biologi, jeg fikk det bare jeg kom på skolen en vanlig dag, og etterhvert kom det til og med når jeg skulle åpne på jobb. Det begynnte å komme, ikke bare situasjoner hvor jeg følte meg utrygg, men også i situasjoner hvor jeg lenge hadde vært trygg. Hvorfor skulle jeg nå, etter å ha jobbet på samme cafeen og gjort den samme rutinen i tre år, føle meg utrygg med akkurat det?

Men om dere har lest historien jeg la ut i fjor så vet dere det at jeg aldri kom meg tilbake på skolen etter juleferien. Jeg kledde på meg og stelte meg for å dra den første mandagen. Men kvelningsfølelsen, kvalmen, magesmertene, og ikke minst svimmelheten stoppet meg. Jeg var likblek i ansiktet og mamma ba meg bli hjemme. Og det var da jeg begynte å utforske.. Hva kunne dette være?! Og jeg fikk svaret, nemlig panikkangst. Jeg hadde absolutt alle symtomene, noen i større grad enn andre, men jeg hadde dem.

 

Jeg fikk tilbud av skolen jeg gikk på om en annen løsning hvor jeg kunne jobbe litt mer hjemme, men at jeg måtte på skolen innimellom. Men på dette stadiet fikk jeg panikkangst bare ved tanken på å måtte tilbake på skolen. Jeg klarte ikke å roe meg. Jeg klarte ikke å roe angsten jeg følte med akkurat det. Så jeg måtte ta valget. Jeg sluttet på videregående et halvt år før jeg kunne vært helt ferdig. Og karrakterene stod det ikke noe på, for jeg klarte meg ganske bra i alle fag. Var bare det at jeg ikke klarte mer.

Jeg valgte å ta opp matte og biologi som privatist i Mai 2015. Det var fordi det var de fagene jeg syntes var værst, og jeg ville bli ferdig med dem mens jeg enda hadde dem friskt i minnet. Jeg kom meg gjennom dem, ikke med de beste karakterene, men jeg kom meg gjennom dem.

Nå. Ett år senere begynner jeg å føle meg klar. Jeg begynner å føle meg litt mer klar for å dra tilbake til skolen. Og det er det som er planen, men på en litt annen måte. Jeg skal ta fag gjennom Sonans sine nettstudier. Jeg velger nettstudier da jeg føler det er litt mer fritt og jeg kan studere når jeg ønsker det på dagen. Jeg tror det er den rette løsningen for meg, og jeg kjenner at det skal bli litt godt å gjøre seg ferdig med videregående opplæring en gang for alle! Da kan jeg endelig gå videre på studier som jeg selv ønsker å ta. Men det kan jeg heller skrive om en annen gang.

Håper dere likte et litt annerledes innlegg som dette. Og kunne dere tenke dere litt mer slike «usensurerte» innlegg?

New baby to my collection!

 • 15.01.2016, 10:20


OH MY GOD! Jeg er så glad jeg tok sjansen og kjøpte denne vesken forrige uke. Det var salg på Miinto og jeg hadde lenge siklet over den perfekte hvite Leo Wulff vesken. Jeg så plutselig at den var på 30% og det var kun 30 minutter igjen av salget. Det var ikke noe jeg hadde lang tid å tenke over, og jeg spurte både den ene og den andre om jeg faktisk burde kjøpe den, og alle sa at jeg burde det, så jeg gjorde det. Og jeg er så alt for glad for at jeg gjorde det, jeg mener se på den lekre babyen da!!!

 

I «midten» er det hvitt skin og på sidene er det faktisk et beige aktig stoff, og jeg syntes det gir den perfekte kombinasjonen. Grunnen til at jeg ville ha denne akkurat i hvit var vell fordi jeg syntes den var så fin og stilren, og når jeg så det var et beige aktig stoff på sidene var jeg solgt. Jeg visste jeg kom til å elske den, så det gikk noen måneder før jeg faktisk bestilte den hjem, men nå er den min.

 

Dere har jo allerede sett den i negl-innlegget mitt, men jeg syntes denne fortjente et eget innlegg. Såpass fornøyd er jeg med den. Det eneste jeg var usikker på på forhånd var det hvor liten den faktisk var. Men den var akkurat perfekt i størrelse. Den var ikke for liten, noe som vil si at jeg fikk plass til kamera mitt (speilrefleksen!!) og hadde fortsatt godt med plass igjen i veksen. Men den var heller ikke for stor, noe som kan bli tungt og kronglete å bære på. Så akkurat det er jeg veldig fornøyd med. Den passet akkurat til det bruket jeg ville ha den til! Så gjett om denne blir på så og si alle outfitbildene mine fremover!

​Hva syntes du om den nye vesken min? Og hadde du turt å kjøpe den i hvit, eller hadde du gått for klassisk sort?

December favorites!

 • 14.01.2016, 14:00


God torsdag alle sammen! I dag tenkte jeg å fortelle dere om mine favoritt ting fra Desember. Bedre seint enn aldri, eller hva? Jeg tenkte at jeg denne gangen skulle både skrive et innlegg om det OG filme en youtube video om det. Så det vil si at om du ikke orker å lese kan du heller se det samme i en video under her.


Okei, jeg velger å begynne med skincare. Jeg har nemlig i Desember falt helt for Garnier sitt populære Micellar Cleansing Water. Jeg har brukt dette hver dag til å fjerne ansiktsminken og den får med alt over alt. Den er virkelig super bra og jeg føler ikke at den tørker ut huden på noen som helst måte. Jeg tar kun litt på en bomullspad og fjerner da sminken min på den måten. En enkel, fin og effektiv måte å fjerne sminken sin på. Og ikke minst mye bedre enn å bruke de serviettene man får kjøpt i butikkene!

Jeg har også lagt min elsk på to produkter fra Mac Cosmetics denne måneden. Nemlig mac sin Fluidline Blacktrack eyeliner gel og Plumful leppestiften. Jeg har bare brukt gel lineren siden jeg kjøpte den i starten av Desember, og gjett om jeg er frelst. Jeg har ikke hat lyst til å bruke noen liquide linere siden, og jeg tror det skal litt til for at jeg skal vende tilbake til akkurat det. (Det kommer forresten et tips/triks-innlegg til å få til eyelineren sin på en lettere måte til helgen) Og når det kommer til leppestiften, do I even need to say why? Den er bare fantastisk å ha på, jeg får så mange komplimenter når jeg har den på og ikke minst så er det jo en nydelig farge!

Jeg har også hatt hekta på et par produkter fra Elizabeth Arden. Jeg har virkelig fått sansen for blushen og mascaraenhennes. De er perfeksjon, og jeg er ganske vanskelig å overbevise når det kommer til mascara. Jeg har korte og veldig rette vipper. Men med en vippetang og denne mascaraen er det problemet løst. Og det varer så lenge, men utover kvelden så dropper de litt. Det er ikke så farlig da jeg sikkert bare skal ligge inne på sofaen resten av kvelden uansett!

I desember hadde jeg dilla på to øyenskyggepaletter som jeg stadig gikk tilbake til. Nemlig Fleur de Force sin Lunar Rose Palett og Soap & Glory Perfect ten palett. Mange nydelige farger som jeg alle har hatt dilla på. Mye kobber/gull og litt lillatoner. Jeg aner ikke hvor det med lillatonene kom fra, da jeg aldri har brukt det noe særlig før, men 2015s siste måned var det vendepunktet! Nå etter det har jeg blitt mye mer flink til å eksperimentere med farger, blant annet grønn, og det er ganske stort for min del!

Når det kommer til snacks i Desember, så ble det jo ikke akkurat lite av det. Men det som utmerket seg som en favoritt for min del må nok være Lakrids by Johan Bülow i smaken Salty Caramel Choc Coated Liquorice. FOR EN SMAK!!! Det var det merkeligste jeg hadde smakt når jeg fikk den av @KFJELLHAUG til jul, men samtidig så var det noe av det beste jeg hadde smakt.. Og nå er jeg hektet. Så må nok kjøpe meg en ny boks da jeg skal til Oslo, bare for å ha det liggende til denne boksen går tom!

​Jeg har også en annen julegave fra Kristina som har vært blant månedens favoritt og det er Voluspa Crisp Champagne. Den er helt himmelsk! Og om dere lurer på hvorfor julegaver er blant mine favoritter fra hele desember er det fordi vi hadde en egen liten julaften sammen på en café i Oslo i midten av Desember. Så føler det er da greit å ta det med!  Og jeg må kjøpe meg et nytt av denne og, da jeg nesten har brent det opp. Min kjærlighet til duftlys er litt for stor altså!

Sist, men ikke minst så har jeg i desember forelsket meg helt i den nye paletten min fra Urban Decay, Urban Spectrum eyeshadow palett. Det er helt utrolig hvor pigmentert denne paletten er og ikke minst så har den et bredt spekter av farger jeg ikke har fra før av. Dette er vell egentlig den paletten med mest fargerike farger, og jeg tror jeg liker det. Jeg begynner å utforske litt mer med farger og jeg tror jeg også kommer til å fortsette med det fremover!

 Disse favorittene kom som sagt litt seint, men jeg tenkte jeg hvertfall kunne vise dere hva jeg hadde hektet på den forrige måneden. Men jeg må virkelig si at desember var måneden hvor jeg prøvde mest nye produkter i løpet av hele 2015. Det var en måned med mye sminke shopping og sponsing. Så hadde helt klart mye å teste ut! Jeg hadde også hekta på en av Elizabeth Arden leppestiftene mine, men for øyeblikket så finner jeg den rett og slett ikke. Jeg har ingen anelse om hvor den har tatt veien… Og jeg sier dere: Det er ikke første gang noe av sminken min har plutselig bare forsvunnet! Tror jeg må ta en skikkelig ryddings på rommet i løpet av helgen!

Hvilket produkt/ting var det du bare MÅTTE bruke/ha i løpet av desember?

Au Natural!

 • 13.01.2016, 14:03


På mandag var jeg endelig avgårde og fikset neglene mine igjen, og gjett om det var godt. Jeg hadde nemlig nå gått med de forrige siden starten av Desember, og neglene mine vokser så fort at jeg egentlig må fornye gelén ganske often. Men dette gangen ble det litt for lenge, men slik blir det innimellom. Nå er de hvertfall fikset og jeg er nok en gang super fornøyd. Er det noe som er populært for tiden så er det å ha ganske nude negler og som er såpass spisse. Folk liker kanskje å ha de enda litt lenger, men denne lengden holder lenge for min del. Jeg jobber jo trossalt på café også!

Jeg fikset neglene mine også denne gangen hos Charlie på Tolvsrød senteret her i Tønsberg. Så om du kunne tenke deg å enten få ordet neglene eller få satt på vippeextensions så finner du prisene under, og facebooksiden hennes HER.

 

Jeg gleder meg hver gang til å få ordnet neglene mine. Det blir en slags addiction etterhvert. Man føler man må gjøre det for å ha fine og velstelte negler. Eller jeg føler hvertfall det som selv har super tynne og ødelagte negler. Det blir fort det når jeg har hendene mine stadig i vann på jobb. Så er godt å kunne unne seg dette for å ha fine og velstelte negler!

Hva slags farge syntes du jeg burde ta neste gang? Er det noe du liker å unne deg som noe ekstra i måneden?

Things I am looking forward to in 2016!

 • 12.01.2016, 12:00


Dette året kommer til å by på mye nytt og ikke minst mye spennende! Jeg har flere ting som jeg gleder meg til allerede, og jeg tenkte å dele med dere noen av tingene i dag. Det er jo ikke mange planer ting, men det er noe, og det er ting jeg gleder meg veldig mye til. Så håper dette er et innlegg som faller i smak, også håper jeg dere også har mye spennende planlagt for 2016.

En ukes ferie i Spania med familien. I starten av februar planlegger vi en tur til Spania. Vi har ikke bestilt noe konkret enda, men vi har planlagt en tur i starten av februar. Og bare tanken på sol og varme er noe jeg gleder meg til. Det frister gjerne mer enn del kulda og den sure vinden vi har her hjemme om dagen.

Leting etter Leilighet. Jeg og Mathias må snart begynner å følge med på markedet når det kommer til å leie leilighet til høsten. Vi skal nemlig flytte sammen, og for å finne noe og ha noe klart er det lurt å starte allerede nå. Selv om jeg ikke skal flytte før til sommer/høsten. Men det blir en spennende og ikke minst en morsom tid med tanke på akkurat dette.

 ​(bildene lånt fra  @KAMILLAHAALAND )

En ukes chartertur sammen med Mathias. I mars har jeg og Mathias planer om å ta en uspontan spontanferie. Vi tar det vi finner en ukes tid i forveien og gjør det beste ut av det. Det blir billigere og ikke minst så er jo det litt spennende. Så hvor vi skal har vi ingen anelse om, men at det skal bli en bra ukes tur til en av kanariøyene! Gleder meg stort allerede!

Jeg blir 20 år! og det er vell egentlig bare merkelig å si. Jeg føler på ingen måte at jeg nå skal bli 20. Og siden jeg og Kristina har bursdag så nærme hverandre har vi bestemt oss for at som en bursdagsgave til hverandre så tar vi en tur til London. Det blir nok ikke før uti Juni en gang, men er lov å glede seg allerede!

Slottsfjell festivalen. Jeg fikk nemlig billetter til årets festival av mamma og pappa til jul, og det var vell så og si det eneste jeg ønsket meg. Så jeg gleder meg til fire dager med musikk, dans og liv på slottsfjellet i Juli. Om noen av dere som leser bloggen skal, let me know!

Yes, det er vell egentlig det jeg gleder meg mest til i første omgang. Jeg tror det kommer til å skje mye annet morsomt i år også, er bare dette som er planlagt og som jeg gleder meg super mye til. Jeg tror virkelig 2016 blir mitt år, mer enn det har vært noen gang før og jeg gleder meg også til å ta med dere på den reisen. For å blogge har jeg ikke tenkt til å slutte med selv om det er mye som skjer. Det er jo da det er gøy å blogge, og ikke minst er det en god unnskyldning til å dokumentere alt!

​Har du noe spesielt du gleder deg til i 2016? Og skal du ut å reise i løpet av året, i såfall hvor? 

IF CLOTHING LINE!

 • 11.01.2016, 18:20


Etter jeg selv tok lappen, er det en ting jeg har blitt ekstremt mye mer oppmerksom på enn jeg var tidligere. Nemlig viktigheten med å bruke refleks når det er mørkt ute. Det er så ekkelt å kjøre også plutselig er det et menneske som går langs veien som du ikke har sett før du nesten var for nærme. Det er skummelt for både gående og de kjørende. Og det er sjåførene i bilene som får svi for at folk er for dårlige til å bruke reflekser. Så IF har nå kommet ut med noen plagg som skal gjøre det «lettere» å bruke refleks. For selve plaggene er rett og slett reflekser.

Når jeg så reklamen første gang satt jeg på kinoen i Trondheim sammen med kjæresten min. Og det var en av de reklamene jeg faktisk fulgte med på, i og med at jeg syntes det selv er så viktig. Selv så er jeg flink og har refleks stadig med meg, for jeg vet hvor dårlig jeg selv syntes i mørket. Men jeg syntes det er godt at IF tar tak og virkelig prøver å gjøre en forskjell, for det skal ikke så mye til. En liten refleks rundt armen er nok til at sjåførene i bilene ser deg!

Under her kan du se videoen jeg så da jeg ble fengslet på kinoen allerede i November.

Om du kunne tenke deg noen av plaggene du ser enten på bildene eller i videoen over, så kan du finne det HER. Et par votter som syntes og som kan minske sannsynligheten til påkjørsel med hele 50%, det er vell verdt det? Det kan spare livet ditt! Så vær flinke til å bruk refleks. Selv om snøen nå er her og det gjør det lysere ute, så kan det være vanskelig å se personer uten refleks.

Har du sett denne reklamen før? Hva tenkte du når du så den første gang?

// Annonse

A weekend off!

 • 11.01.2016, 14:12


Hei alle gode som tar turen innom selv om jeg ikke har blogget. Jeg valgte å ta helgen fri da jeg var på jobb og fordi Mathias skulle reise til Trondheim igjen i går, så ville tilbringe mest mulig tid sammen med han. Tenk at han har vært hjemme i hele 3 uker! På en måte har det gått så fort, men samtidig har vi gjort så mye at det føltes ganske lenge, og da er det litt tungt å vite at det er 7 uker til vi ses neste gang. Men sånn er det.

Selv startet jeg dagen i dag med en negltime for å freshe opp dem litt. De så nemlig ikke ut nå. Så var godt å endelig få gjort det. Dere får se de nye neglene mine i et innlegg i løpet av morgendagen. For i dag har jeg litt innlegg å skrive, litt planlegging å gjøre og rydding av rommet. Sistnevnte har jeg startet med, så er heldigvis godt igang!

Ser jeg må bestille en nappe og fargetime for brynene mine! Haha, se bort i fra dem..

Jeg ville bare innom en tur og ønske dere en god start på uken. Selv skal jeg jobbe litt både på cafeen denne uken, og med bloggen. Jeg har litt å ta igjen etter julen og nå den siste uken, men tror det skal bli godt å komme tilbake til gamle rutiner igjen! Det kan hende det blir nok en Oslotur til helgen om jeg ikke tar feil. Og jeg gleder meg allerede. Da skal jeg nemlig kjøpe noen siste og etterlengtede produkter fra mac! 🎉

Håper dere er klare for at jeg er fullt tilbake. Jeg tror ikke det blir to innlegg hver enste dag som jeg hadde i høst, for det ble rett og slett litt for mye til slutt. Et innlegg skal det bli hver dag, og enkelte dager kan det hende det blir fler. Det ser jeg litt an, men håper det går fint for dere!

Er du klart å komme deg tilbake til alle de gamle rutinene enda? Ha en fantastisk start på uken!

My two new paletts!

 • 08.01.2016, 17:52


Hei og god dag alle sammen. I dag tenkte jeg å vise dere de to nyeste øyenskygge-palettene i samlingen min. Jeg fikk paletten fra Urban Decay av fineste @KRISTINA til jul og hun overgikk virkelig seg selv altså. Jeg mener, har dere noen gang sett en finere palett? Det tror jeg ikke jeg har. Og det beste er jo at den er Limited Edition og at det er kun 50 andre i Norge som har den (med mindre noen kjøper den i utlandet så klart.). Jeg har testet flere av fargene hittil og jeg er så fornøyd med de og hvor pigmenterte de er. Det er ikke mye farge som skal til før du før en kul og knæsh look.

 
 

Før jul bestilte jeg meg også en øyenskyggepalett fra Fleur de Force. Dette er en youtuber som har kommet med noen sminkeprodukter, og jeg tenkte at det var på tide å prøve en av produktene hennes. Denne gangen ble det en liten men super lekker palett med 4 farger. Det er fire nøytrale farger, men den som er nederst til venstre er litt mer lilla enn de andre. Og den som er øverst til venstre er en nydelig champagne farge. Jeg bruker denne paletten stadig da den er enkel og lett å få med seg rundt, men også fordi den har nydelige farger som jeg gjerne griper etter, uansett palett!

 
 

Jeg har virkelig fått hekta på øyenskygger, og føler jeg begynner å få det litt mer til om dagen. Jeg syntes det er gøy å eksperimentere med nye farger og det er gøy å se nye resultater. Og selv om jeg på ingen måte er super god enda, så har jo ikke det så mye å si. Jeg har det gøy og koser meg med sminke. Det er akkurat som andre har fotball og turn som hobby. Tjah, hvertfall nesten! Man blir også bedre jo mer man øver/trener!

Er nok ikke lenge til det er flere nye paletter i samlingen min uansett merke. Jeg har en svakhet for nye øyenskygger altså. Og om jeg ikke tar helt feil så blir det nok kanskje en palett fra Mac når jeg skal til Oslo seinere i Januar. Det skal vi nok virkelig ikke se bort i fra..

Har du en øyenskygge palett jeg burde sjekke ut? Hva syntes du om disse palettene?

Let's talk!

 • 07.01.2016, 11:52


Nytt og unikt for slitt hår!

 • 06.01.2016, 11:43


Hva er vell mer kjedelig enn å ha slitt og tørt hår? Og det blir jo neppe bedre når vi påfører det så mye varme for så å bevege oss ut i kulden. Vi får splittede tupper og håret blir tørt og slitt før vi vet ordet av det. Men i går lanserte altså GHD noe mot dette, nemlig Advanced split end theraphy. Jeg har selv hatt denne i en måneds tid og har fått prøvd den ut selv. Jeg merker virkelig forskjell på håret mitt nå i forhold til hvordan det var for en måned siden. Jeg trodde ikke de slitte tuppene var til å redde ettersom sist jeg klipte håret var i August, men gjett om jeg tok feil! 

 

Jeg ble litt overrasket første gang jeg skulle bruke dette produktet. For man skal nemlig bruke varmen fra styleren din til å aktivere produktet. Under her finner dere en enkel guide til hvordan man skal bruke dette unike produktet:

 
 

Jeg har den siste måneden ca brukt denne en gang i uken. Det fordi man ikke trenger mer enn det, men likevell så ønsker man å holde det ved like og ikke minst beskytte håret. For det er nettopp det den skal gjøre. Den skal pleie håret, forebygge slitasje på håret og fikse splittede tupper. Det høres jo ut som en mirakelkur, men det er den virkelig også. Og som sagt ble den lansert i går og er tilgjengelig i salonger som fører GHD.

Er du som meg og liker å ta vare på håret, så tror jeg du fort kommer til å legge din elsk på denne her. Jeg skal selv nå ta enda en runde med den i dag etter dette innlegget er publisert og etter at jeg har tatt meg en dusj. Ja, jeg er litt treigt ute i dag. Ferietendensene er fortsatt litt i kroppen.. Men det begynner å komme seg.

Jeg tror forresten at jeg kanskje får enda en slik i posten i dag eller i morgen, så kanskje den skal være en del av en giveaway snart? Dere vil vell ha en ny giveaway? Jeg syntes det er så gøy å gi litt goder tilbake til dere lesere også, det er jo på grunn av dere jeg får prøvd og gjort så mye!

Kunne du tenke deg å prøve dette nye produktet? Og kunne du tenke deg at den hadde vært en del av en giveaway?

// Produktet er sponset

Favorite outfits from 2015!

 • 03.01.2016, 12:39


 
 
 

Jeg har vært mye flinkere når det kommer til outfit bilder i 2015 enn det jeg noen gang har vært. Det var vell først i 2015 jeg faktisk startet ordentlig med det, og når jeg skulle lage dette innlegget så hadde jeg nok av antrekk å velge mellom. Jeg vet jo selv at jeg ikke er noe særlig til moteblogger da jeg ikke skiller meg noe særlig ut. Men om jeg kan inspirere kun et par stykker, så er jo det også verdt det!

Man har jo forskjellig stil, og det er ikke alt andre går med som man klarer å gå med selv. Sånn er det bare. Selv så har jeg utviklet stilen min en del gjennom året, men man ser det kanskje ikke like mye på bloggen som jeg ser det hjemme selv. Jeg er hvertfall blitt en god del mer bevisst.

Så nå gleder jeg meg til å ta fatt på 2016, og alle de antrekkene dette året skal bringe. Jeg har jo allerede to utenlandsreiser på planen dette første halvåret, så der blir det hvertfall masse antreksbilder. Er noe med det at det er mye mer motiverende å ta antrekksbilder i utlandet!

​Hvilket av antrekkene likte du best? Og vil dere jeg skal fortsette med antrekk?

En dessert du ikke kan motstå!

 • 02.01.2016, 13:26


På nyttårsaften var det jo en selvfølge at vi måtte ha noe dessert, men det å finne ut hva vi ville ha var en annen ting. Vi ville ha noe som ikke var for tungt da vi skulle ha biff til middag. Så vi lette og lette og til slutt fant Mathias oppskriften på de dere ser under her. Det var virkelig den perfekte desserten da den var super frisk og enkel å spise. Og ikke minst var den lett å lage. Så jeg tenkte å tipse dere om denne herligheten, og om du prøver den, du vil ikke angre!

Kakebunnen

4 egg

120 gram sukker

120 gram hvetemel

¾ ts bakepulver

Annet

Vanilje Kesam

Kurv med Blåbær

Kurv med Jordbær

 

Dette gjør du:

Jeg begynte med å lage kakebunnen på formiddagen slik at jeg slapp å stresse med det seinere. Så jeg pisket sammen egg og sukker til en stiv og fin eggedosis. Når den var ferdig veltet jeg forsiktig inn melet og bakepulveret med en slikkepott. Det er viktig å ikke være for hardhent, da det lett kan slå ut luften av røra. Og det var vell egentlig det. Du trenger da bare å fordele det ut i en langpanne med bakepapir på, og steke det på 200 grader i 8-10 minutter. Husk at det er best at den avkjøles på rist!

Når kaken er ferdig kjølt ned kan du stikke ut de formene du trenger til din dessert. Jeg brukte glassene som mål, og skjærte rundt. Da visste jeg at det ville passe. Også la jeg de på en talerken med plast over og satte den i kjøleskapet inntil rett før servering.

Når det nærmet seg dessert tid tok jeg frem kakebitene, bærene og vaniljekesamen. Så tok jeg først oppi en kakebit, litt vaniljekesam og tok de bærene jeg ville ha på, før jeg lagde enda et lag igjen oppå der. En frisk og god dessert som forsvant på en to tre!

Ettersom jeg kun skulle ha kakebiter til to desserter så var det jo en del kake igjen etter jeg hadde skjært ut de bitene jeg trengte. Så da lagde jeg rett og slett rullekake av resten. Jeg kuttet slik at det ble rette kanter, fylte på med syltetøy og rullet kaken sammen. Så fikk vi noe vi kunne kose oss med noen dager etter også. En fin måte å gjøre to ting på en gang spør du meg! Og ikke minst er det jo super godt.

Jeg håper denne oppskriften falt i smak og at det fristet å prøve den. Vi fant hvertfall ut at det ikke skulle bli siste gang vi lagde denne. Da med en kake som var så fin og så luftig med en frisk og god vaniljekesam og friske bær. Ahh, det blir jo ikke bedre! Jeg kjenner jeg får vann i munn her jeg sitter..

Har du prøvd noen liknende dessert før? Og fikk du lyst til å prøve ut denne?

A wonderful start to the year!

 • 01.01.2016, 17:10


Ahh, dagen i dag har vært fantastisk. Jeg sov som en liten unge i over 10 timer i natt, så kan si jeg våknet kvikk og uthvilt i dag. Vi la oss vell i 2 tiden i natt, så dere kan jo regne dere til når jeg våknet i dag.. Vi koste oss med en deilig frokost før vi slappet av en liten stund foran hver vår pc. Men når vi så at solen tittet frem gjennom tåken var vi raske til å kle oss varmt for en fin tur på fjellet! Og gjett om turen ble fin. Jeg mener, se så nydelig det var da!

 
 
 
 
 
 

Absolutt fantastisk var det! Jeg håper det blir sånt vær hverfall én dag til i løpet av helgen. Da blir det enten en skitur sammen med litt god mat i sekken, eller samme topptur som i dag, bare da tar vi med akebrett til turen ned! Det var det eneste som manglet med turen i dag.

Nå er solen gått ned og vi sitter på hver vår pc igjen og slapper av. Vi har også akkurat laget oss en kakao med både krem og marshmallows, så gjett om vi koser oss. Vi kan si at den første dagen i det nye året ikke kunne vært bedre. Jeg har hvertfall storkost med sammen med min kjære.

​Hva har du brukt denne første dage i det nye året på? Har du hatt en fin start?

Nytt år - Ny planlegger

 • 01.01.2016, 12:00


Godt Nyttår alle sammen! Håper dere hadde en super start på 2016. Jeg skjønner ikke helt at vi er i enda et nytt år. Tiden flyr så alt for fort. Før vi vet ordet av det er det sommerferie og da har allerede halve året gått! Men før den tid er det mange spennende ting som skjer, både privat og blogg messig. Så jeg tror at 2016 blir et veldig godt år på flere kanter, og det er ikke noe som er mer motiverende enn det!

 
 

Men når det er en del som skjer er det jo greit å ha en plass å skrive ned alt slik at ikke ting forsvinner for meg. Jeg har da fått meg denne notatboken fra Personlig Almanakk. De var så snille og lot meg bestille det jeg ønsket og i og med at jeg allerede hadde en almanakk som bare er halvveis, tenke jeg at det var greit å bestille en notatbok. Jeg har nemlig brukt opp notatsidene bak i almanakken min for det er så godt med plass mellom linjene og det er jo en ringperm, noe som jeg syntes det gjør lettere å skrive ting i den. Jeg liker ikke notatbøker med harde covere, det blir for klønete?

 

Så i denne boken planlegger jeg da innlegg for den kommende uken (har blitt litt hipp som happ nå i jula desverre.), innlegg som må skrives, ideer til innlegg osv. Det er greit å ha alt som handler om bloggen på én plass. Istedet for noe her og noe der. Da har jeg kontroll. Men selvfølgelig, du kan jo selv bruke notatboken til akkurat det du vil. Og det beste er jo at du kan designe den helt selv!! Sjekk ut mer om det på hjemmesiden til Personlig Almanakk HER, og jeg lover deg du kommer til å bli avhengig om du bestiller. 💋

Pleier du å bestille noe fra Personlig Almanakk? Og har du prøvd notatbøkene deres der før??

// Notatboken er sponset

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits