Helene Lekven

London by night

  • 05.03.2017, 09:35


Den siste kvelden vår i London, som var Lørdags kvelden, valgte vi å spise en litt seinere middag midt i hjertet av London, før vi tok turen til Tower Bridge. Grunnen til at jeg ville hit var for å ta noen kule nattbilder av den majestetiske broen. Den er helt klar like vakker om kvelden, som om dagen, om ikke enda mer vakker. Og bildene syntes jeg heller ikke skuffet. Jeg har ganske mange bilder fra denne turen til Tower Bridge, men man må jo ta en del før bildene i mørket faktisk blir bra. Så det var jo flere som ikke kom gjennom nåløyet. Men av de som kom gjennom har jeg plukket ut tre av bildene, som dere skal få se. Og hvis du ser nøye, så kan du faktisk se noen stjerner på noen av bildene. Det syntes jeg er ganske så sykt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har vi nesten skapt en tradisjon hvor vi må ha bilde på/ved Tower Bridge, for dette gjorde vi også på turen vi hadde for tre år siden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker faktisk å ta bilder når det er mørkt ute, det er noe med det at jeg utfordrer meg selv litt ekstra når det kommer til fotointeressen min. Selv om det er kanskje litt for enkelt å bruke det kameraet jeg har nå til det, så syntes jeg det er så gøy. Å ta litt billder av majestetiske bygninger eller liknende om kvelden.. Det må jeg helt klart prøve å få til mer av. Jeg mener, jeg bor i en fantastisk fin og gammel by med mange flotte bygninger som er fint lyst opp.. Hvorfor har jeg ikke gjort det før?! Gjett om det skal bli gjort i nærmeste fremtid! Og om dere vil se bildene ? si gjerne i fra i dette innlegget slik at jeg er klar over det. Hvis ikke blir det nok bilder jeg tar for min egen interesse og hobby!

Hva syntes du om bildene? Og er slike bilder noe dere vil se mer av? 

You make me blush!

  • 02.03.2017, 08:48


Ja, nei det er vell på tide med et nytt antrekk fra London, er det ikke det? Jeg har jo fortsatt noen av dem igjen, men om du faktisk følger meg på instagram, så har du jo kanskje sett noen av disse bildene. Jeg klarer jeg ikke å la være å publisere der før jeg har lagt dem ut her. Jeg bare elsker å være aktiv på instagram om dagen, og ikke minst se at så mange liker bildene mine! Så om du faktisk ønsker å sjekke ut brukeren min og kanskje følge meg, så kan du finne meg HER.

Kjolen jeg har på her kjøpte jeg faktisk i London, på Primark. Vi tok så og si alle antrekksbildene de siste dagene, så rakk jo å shoppe litt før det. Og når vi lette etter et sted for å ta bilder av meg i denne kjolen fant vi ganske fort den perfekte locationen. Vi var nemlig i South Kensington, og visste vi ville ta litt bilder rundt om i området. Og når vi da fant disse husene med rosa blomster utenfor var det ikke snakk om at vi skulle gå derfra uten noen bilder. Nå syntes de jo ikke så godt i bildene alikavell, for det var litt vanskelig vinkel å ta bilder i da det var biler langs hele fortauet. Men det vi fikk til er jeg hvertfall ganske så fornøyd med!

Kjole ? Primark     Veske ? Mulberry      Strømpebukse ? Primark      Sko ? DinSko      Solbriller ? Asos

Nå derimot sitter jeg i kosebukse og en deilig genser. Jupp, skikkelig kosetøy dag hjemme i dag, for jeg skal nemlig mesteparten av dagen fokusere på skole, skole og atter skole. Trenger litt slike dager innimellom. Men etter de dagene jeg har hatt, hvor jeg faktisk har jobbet en hel del, + i dag, så gleder jeg meg til en rolig helg hvor jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil og ikke tenke på skole en gang! Deilig. Men nei, jeg kan ikke tenke på helg nå, det er fortsatt idag igjen, og det er ikke lite av fag som står på planen.

Så jeg håper dere alle får en fantastisk dag, og ikke minst at dere har hatt en fin uke så langt! Hva syntes du om antrekket, og ikke minst bildene?

Getting that spring feeling!

  • 26.02.2017, 14:04


God søndag alle sammen! Jeg er endelig hjemme igjen, og det ble brått stille fra meg her inne i helgen. Men sånn er det når man er skikkelig dårlig, og det er jo slik livet er, så det føler jeg rett og slett at jeg ikke trenger å unnskylde meg for. Og om du følger meg på insta, så fikk du sikkert med deg noen av «klage» insta storiene mine, og skjønte hvorfor jeg ikke blogget.

Men nå er jeg hvertfall hjemme og føler meg forholdsvis bedre. Jeg er som regel fin til litt utpå dagen hvor jeg blir slått rett i bakken. Det er en slager, men dermed er det jo greit at jeg hvertfall får gjort litt mens jeg enda har energi til det.
 

Det er forsåvidt også derfor jeg blogger nå, men å redigere noen bilder fra Spania hadde jeg ikke overskuddet til, så det får bli med noen som allerede var redigert fra London. Dere får heller få en titt på Spaniabildene i morgen tenker jeg. Og ikke minst så syntes jeg disse bildene bare er fine, de minner meg virkelig mye om våren og hvor mye jeg lengter etter den!

Men jeg må jo innrømme, jeg syntes det er fint når snøen ligger så fint som den nå gjør utenfor vinduet. Bare den ikke smelter og gjør bakken utenfor såpeglatt å gå ned, så er jeg fornøyd! Også er det jo super koselig å sitte inne med en kopp te under teppet, og se ut på det fine vinterværet ute. Mens du vet at det snart er tid for nystekte fastelavens boller!

Det har jeg også nemlig gjort i dag, satt bolledeig som nå står i ovnen og godgjør seg. Hmm, jeg innser nå at jeg ikke høres veldig syk ut, men jeg er på bedringens vei, og jeg skal innrømme at jeg ikke gjorde alt på egenhånd. Mathias hjalp meg med både det ene og det andre!

Resten av dagen skal kun gå til avslappning før det er tilbake til hverdagen igjen i morgen. Jeg skal kose meg videre med te-koppen min, boka jeg starta på i går og etterhvert noen (forhåpentligvis) deilige fastelavensboller. Og jeg gleder meg sånn!!

Jeg håper dere alle får en fantastisk avsluttning på uka! Vi er vell ikke de eneste som har valgt å kose oss litt ekstra med fastelavensboller i dag? 

Mexican, please!

  • 23.02.2017, 10:38


Jeg fortalte dere jo om marerittet vi hadde når det kom til et sted å spise i Notting hill i DETTE innlegget. Og jeg fortalte at det løste seg heldigvis til slutt ved at vi fant denne mexikanske restauranten. Selv har jeg helt ærlig aldri vært på en mexikansk restaurant før, så jeg visste ikke helt hva jeg skulle forvente. Og helt ærlig? Jeg visste ikke hva halvparten på menyen var. Jeg tok bare en sjanse og bestilte noe som hørtes godt ut. Jeg bestilte Chicken Tostada, mens Mathias bestillte en eller annen tacorett. Jeg tok bare bilde av hans rett i og med at den så mer appetittelig ut, men min smakte faktisk best (Ja, måtte smake på Mathias sitt også). Så jeg kan absolutt anbefale Chicken Tostada om du ikke vet hva du vil ha på en mexikansk restaurant.

 

Det var en super fin og koselig restaurant og de ansatte var hyggelige og ikke minst hjelpsomme om man lurte på noe. Når det kom til prisen på dette stedet så var jeg ikke veldig imponert, jeg og Mathias betalte nesten like mye for maten vår, men han hadde dobbelt så mye mat som meg. Så må si jeg ble litt overrasket. Jeg mener, jeg hadde én lefse greie og jeg betalte 7.20 pund. Ganske så dyrt om du spør meg, men det var absolutt verdt det. Vi storkoste oss! Jeg ville bare bestillt noe annet slik at jeg fikk mer mat for pengene neste gang.

 

I det vi fikk maten vår, fikk de på bordet ved siden av oss et fat med Churros og flytende sjokolade. Og vi ble selvfølgelig litt for fristet av det, og når ingen av oss ble så veldig mette av maten passet det perfekt å bestille et fat på deling selv. Det var super godt og jeg må innrømme at det er farlig å gå plasser de har dette fra nå av. Men jeg har klart meg bra so far. Jeg mener, det hjelper jo ikke å trene for og stramma opp litt om jeg bare fortsetter å spise som om man er på ferie. Hehe, nå er jeg jo fortsatt på ferie, men dere skjønner hva jeg mener!

Har du noen gang spist på en mexikansk restaurant? Hva ville du anbefalt å bestille? 

Notting Hill - Portobello Road Market

  • 21.02.2017, 10:00


God morgen kjære lesere! Nå er jeg straks på vei ut døra på vei til flyplassen, men før det tenkte jeg å dele med dere dagens innlegg. Det er hektisk å blogge når man reiser så mye, det må jeg si! Men fy søren så gøy det er også. Man får jo så mye mer å blogge om, man får enda flere bilder og ikke minst en helt ny inspirasjon. Og det skader nok aldri!

En av dagene vi var i London måtte vi jo selvfølgelig til Notting Hill for å sjekke ut området, og Portobello Road Market. Jeg hadde vært der før,  men den gangen hadde jeg ikke gjort noe research på forhånd og ante ikke hvor jeg skulle gå, så det ble ikke så vellykket. Denne gangen derimot fant vi frem og det var super morsomt å se alt som ble solgt i de forskjellige bodene. Og ikke minst så var det jo fint med alle de nydelige bygningene både her og der. Så antrekksbilder måtte jo tas!

Turtleneck ? Primark (helt fantastisk!!)      Jakke ? Topshop      Sko ? Nike      Bukse ? Gina Tricot
Veske ? Mulberry      Klokke ? Daniel Wellington (sponset)      Solbriller ? Asos

Den eneste feilen vi gjorde var å vente til Lørdagen før vi tok turen. Det var stappet med folk over alt, og ikke bare valgte vi å ta turen på en lørdag. Men også rundt lunsjtider på en lørdag. Det var som å be om å møte på overfylte resturanter og gater. Men det ordnet seg og vi fant oss et meksikansk sted å spise, og vi ble begge veldig fornøyde. Men de to stedene vi egentlig hadde lyst til å velge mellom å spise, de var ikke et alternativ en gang. Vi ville enten på Farm Girl eller Jusu Brothers. Farm Girl hadde selvfølgelig kø langt ut døra, som kanskje noen av dere regnet med. Men det var ikke så ille på Jusu Brothers, det var bare litt for lenge for oss å vente så sultne som vi var. Men sånn går det, vi gjør ikke samme feilen en seinere gang!

Men nå må jeg faktisk avslutte for nå begynner det å nærme seg skummelt mye til når jeg skal ta bussen til Værnes. Vi får heller blogges mer seinere i kveld, eller i morgen fra Spania!

Hva syntes du om antrekket? Og har du vært i Notting hill før? 

Randoms from London

  • 20.02.2017, 14:37


Ny uke, og ny reise i morgen. Men vi er nok ikke helt ferdig med London enda. Jeg har fortsatt et par plasser jeg vil skrive om, også har jeg jo selvfølgelig noen antrekksbilder til dere. Vi tok vell bilder av fire antrekk, så de vil komme ut i løpet av de neste ukene. Men i dag tenkte jeg heller å vise dere litt bilder fra London som rett og slett ikke passer inn i et annet innlegg. Et knippe med randome bilder fra rundt om i London!

I dag er planen å rydde ut av kofferten, vaske litt klær og finne frem mer sommerlige klær før jeg skal pakke. Det er meldt mellom 15 og 20 grader på dagen, så det er ikke super duper varmt, men det er absolutt varmt nok til å pakke litt sommer/vårklær! Selv om jeg må pakke litt varmere klær og. Det er vistnok veldig skiftende og kan være en kald vind, så det er bare å forberede seg på alt! Godt jeg har en lett koffert hvor det går an å ta med seg en del.

Grunnen til at jeg reiser nedover til Spania denne uken er det at på onsdag blir lillesøsteren min 18 år. Og ikke snakk om at jeg skulle gå glipp av den store dagen hennes! Så dermed reiser jeg nedover i morgen, og kommer hjem igjen på lørdag. Det er enda en kort tur, med kun 3 hele dager, men det føler jeg er akkurat nok. Jeg har prøvd å være der en uke, men det ble nok hakket for lenge, så tre hele dager og to reisedager er nok perfekt!

Men jeg håper dere får en super start på uken! Og er det noe spesielt dere ønsker å lese om på bloggen fremover? Jeg tar imot alle forslag! Greit å vite litt hva dere vil lese om også. Eller er du fornøyd slik det er? 

Breakfast in bed

  • 19.02.2017, 10:40


God morgen, og god søndag! Jeg sier dette hver uke, og jeg gjør det igjen; tenk at denne uken begynner å gå mot slutten.. I kveld reiser vi hjem fra London og jeg kjenner det er ganske så kjedelig, men samtidig så er vi ganske så slitne nå. Det tar på med travle dager i storbyen og gåing fra morgen til kveld. Men det har absolutt vært deilig å komme seg litt vekk. Det hadde vi begge veldig godt av! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kommer nok til å ta det ganske så rolig i dag, og gjøre akkurat det vi vil og kanskje ta noen siste bilder. Vi flyr ikke hjemover før i 20 tiden, så vi har litt tid på dagen i dag. Men stresse rundt og løpe hit og dit, det gidder vi ikke i dag. Avslappning og kjærestetiden vi har igjen her i London skal utnyttes helt til siste slutt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men nå må jeg egentlig avslutte og få pakket de siste tingene i kofferten slik at vi får sjekket ut. Bedre å gjøre det med en gang istedet for å måtte komme tilbake to ganger til i løpet av dagen! Så jeg håper dere får en fantastisk søndag og at dere lader skikkelig opp til en ny uke ? så blogges vi mer i morgen når jeg er tilbake i Norge (for en dag).

Hva er dine planer for denne søndagen? Og hva er din absolutte favorittfrokost på tur? 

Pink Lemonade at Peggy Porschen

  • 17.02.2017, 22:25


God kveld kjære lesere! Har dere det bra? Vi har det super bra her i London, men fy søren føttene mine har ikke hatt det så fælt på lenge. Er det noe man gjør mye av i London, så er det å gå, og det har vi virkelig merka (glemmer det fra hver gang man er her). Ikke minst når vi vil spise steder vi aldri har vært og skal prøve å finne frem. Haha, nei vi storkoser oss vi altså! Dagen i dag har gått mest til shopping, og vi har begge fått svidd av litt penger. Men det er faktisk ikke jeg som har shoppet mest, og det er ikke værst. Men er nok fordi jeg ikke var noe særlig i shoppinghumør. Er nok noe annet om jeg føler mer for det i morgen.

Men nå vil jeg vise dere noen bilder fra en café vi var på etter å ha spist en litt sunnere lunsj. Vi fant nemlig ut at en dessert til lunsjen var vell fortjent! Jeg hadde nemlig lest litt forskjellige blogger før denne turen, og jeg leste et innlegg om denne caféen, og det tok ikke lang tid før jeg visste vi skulle hit. Det var jo så instagramvennlig at det ikke burde vært mulig!

Jeg koste meg med pink lemonade og en Victoria Sponge kake (om jeg husker riktig), mens Mathias gikk for den klassiske Red Velvet cupcake. Begge var superfornøyde med valget sitt, og jeg får vell egentlig vann i munnen nå når jeg tenker over det. Jeg kan hvertfall si at dette ikke skuffet, og vi tok faktisk turen til det området bare på grunn av denne cafeen, så hadde jo vært kjedelig om det ikke falt i smak.

Nå derimot har vi kost oss med litt deilig roomservice og filmen Non-Stop går på tv. Vi blir nok liggende her resten av kvelden og jeg kjenner det er helt greit. Selv om jeg gikk til innkjøp av nye joggesko etter bare et par timer i byen, så er beina mine helt skutt, og leggene mine er stive som fy. Så en kveld i senga før en god natt søvn er helt greit!

Jeg håper dere har hatt en fin fredag, og at dere får en super helg! Har du noen morsome planer for helgen? 

Aloft Hotel in London

  • 17.02.2017, 09:01


Wow for en dag det ble i går! Vekkerklokka ringte allerede kl. 3:15, vi satt på flybussen en drøy time seinere, og flyet var i lufta litt over 06:30. Flyet skulle gå til Stavanger, men det jeg ikke hadde fått med meg var at det også skulle innom Bergen. Dermed ble det først en flyvning til Bergen, så en svipptur på 25 minutter i lufta for å komme til Stavanger. Når vi endelig var ankommet Stavanger, var vi jo selvfølgelig litt forsinket, men vi rakk flyet videre til London. Phu!

Det tok jo selvfølgelig tid å komme frem til hotellet også, noe vi ikke gjorde før klokken slo 13:00 (lokal tid). Og etter det var vi så sultne at vi bare måtte finne oss et sted å spise. Dermed gikk turen innover til sentrum. Det ble mat, og vi gikk og kikket innom både Nike Town og Topshop/Topman. Shoppet noe gjorde vi ikke da vi var så skutt etter en lang reise, og det ble ikke noe bedre av at vi kun hadde sovet 2 ½ time den natta. Innen kl 19. Var vi tilbake på hotellet, med potetgull i senga foran tv?n som snurret en film. Hvor jeg da til slutt slokna. Det ble dermed ikke noe event på meg med Club Monaco i går, jeg var alt for sliten og jeg hadde virkelig ikke kreftene til det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

Men det var helt klart nok om gårsdagen, la meg heller vise dere og fortelle dere litt om hotellet vårt! Hotellet ligger litt utenfor sentrum, akkurat over grensen til sone 3 på undergrunnen, om det sier deg noe. Vi bor på Aloft, og det er virkelig et helt fantastisk hotell. Det er faktisk også veldig dyrevennlig, og det gjør med en gang at det får et pluss i boka hos meg. Men det er jo selvfølgelig noe med atmosfæren her da. Det er ikke uten grunn at både jeg og familien min stadig reiser tilbake til dette hotellet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Baren er superlekker med gode drinker og gode matretter om du ønsker en middag i baren. Det er også underholdning her noen kvelder, og det er alltid gøy å få med seg.

Vi fikk et ganske så likt rom som det jeg og søsteren min hadde sist jeg bodde på dette hotellet. Rommene er romslige med store senger, stor dusj, nydelig bad, og jah. Det er rett og slett super fine og sofistikerte rom, som jeg digger. Og sengene er faktisk ganske så bra også, og det er jeg pirkete på!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er vi hvert øyeblikk på vei ut døren her. Mathias skal nemlig klippe seg i en superkul salong i Topman butikken. Hvor crazy er ikke det?! Og mens han gjør det kan jeg gå i underetasjene hvor det er Topshop. Jeg kan shoppe, sette meg på cafeen, skaffe meg en blow-dry eller få ordnet neglene. ALT er å finne i den butikken altså. Jeg digger det! Skal prøve å få tatt litt bilder slik at jeg får vist dere. Men nå må jeg stikke. Snakkes!

Jeg håper dere får en fantastisk dag! Og hvordan syntes du hotellet ser ut? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits