Helene Lekven

Palmitos Park - Animal Kingdom

  • 03.04.2016, 14:19


På Gran Canaria valgte vi en dag å besøke Palmitos Park. Dette er en dyrepark med mange forskjellige typer dyr, og ikke minst flere typer show. Vi hadde ikke sånn alt for høye forventninger, men vi ble virkelig positivt overrasket! Parken var stor og fin, og du følte til tider at du gikk midt i jungelen. Du kunne gå gjennom flere fuglebur og komme tett oppi flere av dyrene. Mens andre var det litt mer avstand til, som f.eks Krokodillene. Men hvertfall så fikk jeg så mange fine bilder og ikke minst noen kule videoklipp fra denne dagen at jeg måtte jo dele dem med dere.!    
    
    
 I denne parken har de fire forskjellige type show. De har Ørn-show, eksotiske fugler show, delfin show og papegøye show. Vi kom oss på tre av disse showene, da de tre førstnevnte. Fugle showene var helt fantastiske. De fløy fritt og kunne flydd avgårde i det fri om de ville, men det var det ingen som gjorde! 

Det var helt utrolig å se ørnene og de forskjellige eksotiske fuglene på så nært hold. Når de fløy så fløy de rett over hodene på oss, og vi satt stadig med måpende munner av hvor utrolig alt sammen var. Delfinshowet var også utrolig bra. Det var flinke folk som klarte å lage et bra og sammenhengende show hele veien. Og vet dere hva? Alle show var inkludert i inngangsbiletten! 

  
   Både jeg og Mathias er super glade i dyr, og bestemte oss fort for at dette var en park vi ville besøke. Og vi angret ikke da, og vi angrer heller ikke nå. Vi sitter igjen med så mange gode minner fra denne dagen, og ikke minst mange fine bilder og videoklipp. Hvis dere vil se noen småklipp fra turen vår til GC (da inkludert denne dagen i parken) så finner du videoen HER! Og om du lurer på om dere virkelig burde ta dere turen til Palmitos Park så syntes jeg ikke at dere skal nøle i det hele tatt. Noen ganger følte vi det var meg, Mathias og barnefamiliene på tur, men hvorfor ikke? Vi har like stor glede som de minste! Vi må ta vare på de små gledene ❤️

Har du vært i Palmitos Park før? Og er det et sted du kunne tenke deg å dra ut i fra dette? Det håper jeg!! 

In my bag - Pool edition

  • 31.03.2016, 12:28


 Da var vi hjemme igjen fra Gran Canaria, og jeg kjenner jeg savner stedet allerede. Jeg blogget ikke noe hverken i går eller tirsdag, men det var mest fordi jeg ville nyte den siste dagen vår fullt ut. Også reiste vi jo i hele går og var hjemme i natt, så da forsvant tiden rett og slett. Men nå er jeg hjemme med bra internett igjen og jeg har masse bloggmateriale, så håper dere er klar for mange innlegg fremover! Jeg har også fått en skikkelig boost når det kommer til motivasjon, så dette blir bra!   Men nå tenkte jeg å vise dere hva jeg alltid hadde med meg i bagen når vi skulle ligge ved bassenget på tur. Jeg hadde alltid med meg boken jeg holder på å lese, How to be Parisian everywhere you are. Det er ikke mye som er deiligere enn å slappe av med en bok på solsenga og denne boken er virkelig blitt en favoritt, som jeg også skrev tidligere i uken. Jeg ble litt fortapt i boka noen ganger, men heldigvis passet Mathias på slik at jeg ikke brente meg! 

  Og når vi snakker om brent, så er det jo også viktig med solfaktor mens man ligger ved bassenget. Og selv om det var Mars og de på Gran Canaria fortsatt regnet det som vinter der nede var det hver dag over 25 grader og solen stekte godt. Så solfaktor 30 gjennom hele ferien var det som skulle til. Prøvde vi oss med solfaktor 15 ble vi brent med en gang, så det nyttet ikke. Så da var det den fra Shift som fikk bli med meg for kroppen min, også brukte jeg en solkrem til ansiktet fra Elizabeth Arden. Denne var med solfaktor 50, og jeg har da naturlig nok ikke fått så mye farge i ansiktet. Men er det et sted jeg passer litt for godt på huden, så er det i ansiktet!   Leppene og øynene er jo også viktige å beskytte, og derfor hadde jeg med baby lips fra Maybelline som har solfaktor 30 (?) og solbriller. Solbrillene mine er fra Kappahl, og jeg liker de utrolig godt. De blokker sola godt og de sitter veldig godt på, så de er jeg ikke annet enn fornøyd med! 

Også måtte jo  GoPro kamera med! Hvis ikke hadde vi ikke fått satt sammen en video fra turen.. Og det har vi faktisk. Jeg holder på å laste den opp, as we speak. Så når du har lest dette innlegget er den sikkert oppe og klar for avspilling! Du kan finne videoen fra turen HER

Pleier du å bruke høy solfaktor eller er du en av de som kan klare deg med mindre? Og pleier du å ha mye av det samme i bagen ved bassenget? 

// Noen av produktene er sponset

Puerto de Mogan - Skjønnhetens by! 

  • 28.03.2016, 10:34


Er det en by jeg visste jeg skulle tilbake til i løpet av denne uken på Gran Canaria, så var det Puerto de Mogan. Vi gjorde nemlig den tabben at vi reiste hit den siste dagen på GC i fjor, og angret veldig på at vi ikke dro dit en gang tidligere i uken. Så denne gangen hadde jeg kamera på plass og var klar en haug med fantastiske bilder fra nydelige Puerto de Mogan.     

    
   

 Puerto de Mogan er en gammel havnelandsby som bærer preg av greske bygninger overfylt med fargerike blomster. Det er en helt annen aura over denne plassen enn noen annen plass på denne øya. Alt er så fredelig, laidback og rett og slett så fantastisk nydelig. Jeg drømmer meg bort i alle bygningene, og har bestemt meg for at neste gang skal jeg bo på hotellet i denne havna. Tenk å gå i disse omgivelsene hver dag da dere? I wish!  

    
   

Bildene i seg selv sier jo mye om hvor vakkert det er der, men det sier på ingen måte nok. Dette er rett og slett en by som må oppleves. Også får man så fine bilder der at jeg kunne ikke dra hjem derfra uten noen fine antrekksbilder, det hadde vært en skam! Men de får dere ikke se nå, det får vi spare til et annet innlegg! 

Er ikke Puerto de Mogan nydelig?! Kunne du tenkt deg å besøke denne landsbyen? 

Trening på ferie? Er du gal?!

  • 27.03.2016, 12:18


Hahaha! Etter å ha postet innlegget i går fikk jeg en kommentar «Trener dere når dere er på ferie? 🙈». Og ja når jeg er på ferie med Mathias trener vi. Han trener så og si hver dag , mens jeg blir med innimellom. Nå er det ikke alt jeg kan bli med på, f.eks. Løping på grunn av kneet mitt. Så når det er noe jeg kan bli med på, så gjør jeg det! Og ettersom vi skulle hit har jeg fått litt freshe og nye treningsklær for anledningen. Jeg digger treningstightsene til KappAhl, de er virkelig gode! Jeg har nå to par, nr. 1 er begynt å bli slitt da jeg har brukt den så mye. Så det å få en ny tights fra dem skadet virkelig ikke!  

  Jeg bruker også treningstoppen fra KappAhl. Den er sydd sammen med en treningsBH, noe jeg var litt skeptisk på i starten. Men det var ikke så ille som jeg trodde, det viste seg faktisk å være bedre, så det er ikke en negativ egenskap!Men det er ikke sånn at jeg klarer å trene like mye (eller i det hele tatt) når Mathias ikke er med på tur. For resten av familien min trener ikke så mye, og da er det lett å droppe det selv. Men da er det greit å ha en kjæreste som kan dra deg med på trening!     

    Og om du ønsker å prøve ut treningstøyet til Kappahl, så anbefaler jeg dere å bli med på giveawayen jeg holder! Jeg deler nemlig ut tre gavekort, to på 500kr og et på 1000kr! Du kan finne konkurransen HER.

Hva med deg? Trener du litt når du er på ferie eller slapper du fullstendig av? 

// treningsklærne er sponset

Easter at Gran Canaria!

  • 26.03.2016, 17:37


  At vi bestillte en tur hit til Gran canaria er ikke noe vi har angret på i det hele tatt. Vi fikk utrolig mye ut av dagen i går og hittil i dag har vi trena, spist og vært avgårde på shopping. Vi koste oss i Meloneras med litt god drikke og dyr shopping. Det er hvertfall godt vi kan nyte livet! Og nå ligger vi på hver vår solseng ved bassenget med noe kaldt i glasset. Ahh, påske på Gran Canaria, helt okei!    

  Vi skal nå fortsette å sole oss og bare nyte varmen før vi skal opp på rommet å gjøre oss klare for middag. Men det er heldigvis noe timer til! Jeg har faktisk ikke tatt så mange bilder på turen hittil, men det kommer! Film er det hvertfall nok av til en fin Travel Diary. 

Jeg håper dere har en fin påske hvor enn i verden du er! Gjør du no spennende i påska?

Something I am looking forward to!

  • 21.01.2016, 17:01


Jeg er i lykkerus! Jeg og Mathias har akkurat bestilt oss en uke på Gran Canaria i Mars og jeg gleder meg super mye allerede. Vi reiser faktisk påskehelgen og er der utover i uken etter påske. Det blir så deilig med litt sol og varme, og bare det å ha ferien i boks er så utrolig deilig!

Vi skal faktisk bo i den samme bukten som jeg var med femellejentene i April i fjor. Det er ikke den beste bukten, men vi fikk hotell til en god pris, med all inclusive og jeg var da kjent så hvorfor ikke? Er jo verken langt til Puerto Rico eller Puerto de Mogan! Jeg tror vi kommer til å få en super uke nede i varmen. Og nå vet jeg hvertfall hva vi kan og burde gjøre.

GC

Vi har fått et nydelig dobbeltrom med balkong og sjø utsikt. Jeg søkte litt rundt på nettet og fant det til en veldig god pris. Vi skal bo der torsdag til onsdag, vi har all inclusive og det ligger sentralt nok. Jeg syntes det høres veldig greit ut jeg! Så nå er det bare å glede seg.

 

 

Jeg måtte jo nå gå tilbake å se på det jeg blogget under forrige tur, og jeg ser nå hva jeg må gjøre bedre denne gangen. For det første så må jeg ikke glemme kamera-laderen, og for det andre så må jeg ta fler bilder. Haha, det henger litt sammen, men dere skjønner hva jeg mener! Jeg vet hvertfall hva jeg kan blogge om og ta bilder av allerede, så det er jo en god start. Og etter denne turen kan jeg jo skrive et enda bedre anbefalingsinnlegg av ting man burde gjøre, plasser man burde spise osv. Om det er noe som faller i smak hos dere.

Nei nå må jeg redigere ferdig videoen som egentlig skulle vært oppe i går! Håper dere har en fortsatt fin dag!

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits