Helene Lekven

Places I want to travel!

  • 05.04.2016, 14:45


  Det er ikke mange år siden jeg sa at jeg aldri skulle til Hellas, men det var før jeg falt for Santorini. Når jeg oppdaget denne plassen visste jeg at jeg var nødt til å reise dit en gang i løpet av livet. Jeg har ikke langt noen plan om når jeg skal reise dit og med hvem enda, men at jeg skal dit i løpet av de neste årene det er helt klart! Tenk på alle de fine bildemulighetene og filmmulighetene! Da hadde det blitt mange antrekksshoots og lookbook videoer på dere altså. Man må jo utnytte det om man er på en så vakker plass som Santorini! 

 Roma, en helt annen type by enn Santorini. Ikke bare er faktisk dette en by, men det er en romersk by! Jeg har alltid vært fasinert at gamle bygninger og at de forstetter å bygge i stil som passer med det gamle. Nei, Roma skal jeg besøke, og da skal jeg går rundt med kamera klart slik at jeg kan ta bilder av alle de nydelig bygningene. Og ikke minst så har jo denne byen utrolig mye gammel historie, det hadde vært gøy å festet en del av den historien til hver av plassene rundt om i Roma. 

  Du får vell ikke en bedre badeferie enn i Thailand? Eller, jo kanskje på Maldivene som jeg skriver om lenger ned. Men i Thailand er det så mye man kan gjøre og se. Man kan besøke forskjellige templer rundt om, man kan leie båt, man kan ta del i gruppeturer i kajaker i hulene rundt. Besøke hemmelige og bortgjemte strender, og jah, rett og slett bare nyte livet og det det har å tilby. Dette er nok ikke en av plassene jeg lengter aller helst etter å reise til, men en gang i løpet av livet skal jeg til Thailand også.

  Jeg kunne jo ikke utelate mitt andre hjem, Sør-Afrika. Heldigvis så vet jeg at det ikke er så alt for lenge til jeg skal tilbake dit. Jeg, Mathias og familien min skal nemlig nedover i Mars/April i 2017! Da har foreldrene mine nemlig 20 års bryllupsdag, så da bruker vi alle det som en unnskyldning til å ta oss en ekstra dyr tur til Sør Afrika. Vi skal bo i Villaer på et område med ville dyr, vi skal vise Mathias hvor vi bodde når vi bodde der. Vi skal besøke alt det vi husker fra vi var små og jeg gleder meg super mye allerede!

  

 Maldivene er et sted som jeg har åpnet øynene mer og mer for nå i det siste. Det er flere youtubere og bloggere jeg følger som har vært der i det siste og jeg  har insett hvor vakkert det er gjennom dem. Og jeg må innrømme at selv om det er ekstremt dyrt å reise tid og bo der, så er det rett og slett verdt å oppleve! Kanskje som en bryllupsreise? Haha, er hvertfall lov å håpe! For hit SKAL jeg, hvertfall innen 5-10 år! Bare å begynne å spare 🙈

Flere som fikk lyst til å ut og reise nå? Hvor vil du aller helst reist akkurat nå om du kunne det? 

In My On-Flight bag! 

  • 22.03.2016, 12:54


 Som mange av dere vet så reiser jeg til Gran Canaria førstkommende torsdag! Og i den sammenhengen tenke jeg å vise dere hva jeg har planer om å ha i håndbaggasjen. Og da mener jeg ikke On-flight kofferten, men veska eller ryggsekken jeg har med i tillegg. På denne turen har jeg faktisk bestemt meg for å bruke en ryggsekk jeg fikk av Mathias før en reise for ca et år siden. Grunnen til at jeg kan bruke den nå, er fordi jeg har med meg iPad på tur istedet for å ha med meg mac! (Sekken er forresten fra Accessorize)   Eller har jeg med meg en mappe med boardingkotene våre og passene,slik at jeg har det samlet på en plass. Og da bruker jeg mappen som jeg har fått av FunLiving.no, og om du ønsker deg en slik kan du finne den HER. Jeg har brukt den på hver eneste reise siden jeg fikk den og er superfornøyd! God kvalitet og oversiktlig da den er gjennomsiktig! 

Ellers må jeg ha med meg både iPad og bok. På den måten får jeg både jobbet litt og fylt på med litt inspirasjon. For ja, How to be Parisian Wherever you are, er virkelig inspirerende! Skal skrive en review på boka så fort jeg er kommet meg gjennom den! Men ellers så har også Mathias med seg pc?n sin, så det at vi kommer til se et par episoder med Games of Thrones er ikke umulig. 
    Når det kommer til produkter jeg vil ha med på flyet så holder jeg det gjerne veldig minimalt. Det av den grunnen at jeg vet jeg ikke trenger all verdens og fordi det blir tungt å drasse på! Jeg pleier som regel alltid å ta med meg en ansiktskrem, en leppomade, og en håndkrem for at jeg kan gi fuktighet til huden mens vi er i den tørre lufta på flyet. Jeg kommer på denne turen også til å ta med meg deodorant og en Eau de Toilette parfyme. Det av den grunnen at vi skal på en seks timersflytur med Ryanair? Gjett om jeg gleder meg..! 

Neida, men da er det hvertfall godt å friske seg opp litt underveis. Og denne gangen har jeg valgt å ta med meg en av de nye fra Elizabeth Arden. Den luker himmelsk med hint av mandarin og andre frukter. Den sitter ganske godt til å være en Eau de Toilette, og det er ikke noe jeg skal klage på. Og om du er interessert finner du den HER! (De har forresten en body cream  og en shower gel med samme lukt! Ahh, gjett om den er på min ønskeliste!! 😍)
 Og det var rett og slett det! Eller, tjah, jeg finner nok noe mer jeg kan fylle opp sekken min med mellom nå og avreise. Men det her er hvertfall basen jeg går ut i fra. Og jeg syntes det er en fin base, den inneholder deg jeg aller mest har bruk for, og det er jo det som er det viktigste! 

Nei, nå må jeg og Mathias til byen en tur. Han må ha seg litt vår og sommerklær til tur. Så jeg håper dere får en super dag idag  og at dere nyter påska dere som har ferie allerede, og dere som ikke har fri enda; det er snart deres tur! Haha, det hørtes litt fælt ut, men ja, det et ikke lenge igjen til de røde dagene! 

Ha en strålende dag! Og pleier du å ha noe av det samme i din håndbaggasje? 

// Noen produkter som er avbildet er sponset

Off again - travel essentials

  • 09.02.2016, 13:18


Når dere leser dette innlegget er nok vi fremme i Barcelona. Det er så sykt å tenke på! Jeg har så lenge hatt lyst til å reise dit at det er neste uvirkelig at vi skal dit nå. Jeg tror vi kommer til å storkose oss de dagene vi har der, og dere kommer garantert til å få noen oppdateringer i ny og ne. Og ikke minst så får jeg jo veldig mye blogg/video-stoff etter denne turen, så det er bare å stay tuned for that. Men først så tenkte jeg å vise dere litt essentials når det kommer til reising for meg.

P2010046

Håndkrem.. Det sier seg vell selv? Jeg mener, flylufta er ikke akkurat den beste og den tørker inn huden min på en, to, tre. Så det å ha med en god håndkkrem er helt klart et must for meg. Hvis ikke får jeg hender som ser like innskrumpa ut som rosiner, not good.

Klokke.. Jeg syntes det er veldig greit å ha en klokke på armen når jeg er ute å reiser. Da er jeg ikke avhengig av å sjekke mobilen hele tiden for å se hva klokka er. Er kanskje bare jeg som er sånn, men liker  å ha en klokke tilgjengelig da!

Pass.. Dette er jo egentlig en nødvendighet om man i det hele tatt skal få reise! Så dere skjønner vell pointet for denne. Jeg syntes også den bare så søt ut på bildene, så den måtte med.

P2010057

Solbriller og annet tilbehør.. Solbriller er jo veldig greit å ha da vi reiser til Spania. Jeg ønsker meg selv noen nye solbriller, men forløpig så holder disse fra Rayban. Jeg har jo også med litt annet tilbehør. Ringer som kan gjøre helheten til et antrekk og høye heler som kan brukes når vi skal ut på middag. Jeg elsker disse hvite sandalettene mine fra DinSko!

Også er det jo sminke da.. Jeg tenker at på denne turen så vil jeg ha det enkelt og fint. Dermed tar jeg ikke med så alt for mye. Grunn nr. 1 ? Det tar lagt tid om jeg skal ha med meg all sminken jeg bruker. Grunn nr. 2 ? Det veier alt for mye, og når man flyr med Ryanair, så må man spare der man kan! Dermed har jeg planer om å ha med foundation fra ELizabeth Arden da den er lett å bygge opp, mascara, eyeliner og the manizer sisters paletten min. I den er det en blush, higlighter og en bronzer. Perfekt til å ha med på reiser!

P2010052

Jeg ha jo også selvfølgelig med meg litt andre ting, f.eks en bok, men  her fikk dere hvertfall et lite innblikk. Så håper dette innlegget faller i smak, og la meg gjerne vite om dere liker å ha med/bruke noe av det samme når dere er ute og reiser! Jeg føler egentlig at dette er ganske generelt for alle, men er jo ikke sikkert du liker å ha det slik det dette.

Men hvertfall så blogges vi seinere, og da er det en oppdatering fra Barcelona!! Ha en strålende tirsdag <3

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits