Helene Lekven

Ny Blogg!!

 • 09.05.2017, 16:39


Hei alle sammen! Jeg ser noen av dere fortsatt er innom her, men jeg har n begynt blogge p HELENELEKVEN.COM, og er ikke lenger her p blogg.no. 

S om du vil flge meg, flge gjerne linken under her s kommer du direkte! 

 

HELENELEKVEN.COM

Mitt aller siste innlegg!

 • 24.04.2017, 15:11


I dag er dagen dere, i dag er dagen hvor jeg legger ut mitt aller siste blogginnlegg her p blogg.no. Jeg har de siste mnedene blogget to plasser. Her p blogg.no og p helenelekven.com. Dette skal det n bli slutt p. Neste uke skal jeg relansere hele helenelekven.com, og jeg kommer da tilbake med et helt nytt design laget av meg og min kjre samboer. Og jeg kommer da tilbake med enda mer flunkende nytt innhold. 

Jeg gleder meg super mye til dele den nye bloggen og det nye designet. Og jeg hper alle dere som flger bloggen min her p blogg.no, fortsetter flge meg videre p den andre bloggen. Om du nsker en  plass hvor du kan se at jeg har lagt ut nye innlegg s kan du like facebooksiden min HER eller flge meg p Bloglovin' HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke det at jeg mistrivdes med blogg.no bloggen, det var bare det at jeg n nsket ta bloggen min hakket videre. Eget domene har jeg  hatt lenge, men n tar vi et ekstra steg og jeg kjenner jeg gleder meg. Som sagt s er re-lanseringen neste uke, og inntil da s kommer det ikke til komme ut noen innlegg. S en ukestid vil det vre stille der inne. Men om dere flger meg p facebook s fr dere helt klart en oppdatering s fort frste innlegget blir publisert! 

Hvis du nsker flge meg i det daglige livet, s deler jeg en del p instastory, ogs deler jeg selvflgelig masse bilder fra Spania p instagramkontoen min HER. Men ja, da hper jeg at jeg hrer fra dere og hva dere syntes om den nye bloggen nr jeg relanserer neste uke. Jeg stikker nok innom her og gir dere et lite hint at ting har begynt skje over p den andre bloggen, vi fr se. Men jeg hper dette ikke viser seg bli en drlig ting og at dere er like spente som meg! 

Hva slags design tror du kommer p den nye bloggen og kommer du til flge meg videre? 

The blue lagoon

 • 24.04.2017, 10:47


God morgen og god mandag alle sammen!

Jeg tenkte jeg kunne starte denne mandagen som jeg har gjort noen ganger i det siste, med et innlegg for planene for uken. Men det var inntil jeg fant ut at jeg rett og slett kom ikke til å gjøre mye annet enn å studere, spise, kanskje trene litt når formen bedrer seg, studere, planlegge og studere enda litt mer. Jeg nevnte jo i gårsdagens innlegg at det kun er to uker igjen til eksamen, og jeg har i overkant mye å gjøre innen da. Jeg er dermed veldig glad for den kaffemaskinen vi gikk til innkjøp av forrige uke. Den kommer garantert godt med. For denne uken blir det tidlige morgener og seine kvelder med historieboka fra start til slutt. Jeg vil nemlig gjøre med fullstendig ferdig med hele pensum innen en uke (nei, jeg er faktisk ikke fullstendig ferdig enda..), slik at jeg får lest og repetert ting gjennom hele den siste uken. Rett og slett finpusse faktaene litt.

Nå skal det sies at jeg føler jeg har ganske så god kontroll på de kapitlene jeg har vært gjennom, så mye repetisjon er det ikke sikkert jeg trenger. Men jeg liker heller å være på den sikre siden. Nei nå får det være nok skolesnakk. Dere skjønner sikkert at jeg er litt små stressa, men det skal virkelig bli godt å bli ferdig. MEN over til antrekket dere ser på bildene; Jeg kjøpte kjolen på Primark og den var så fin og enkel og bare hive på seg over bikinien eller en dag jeg bare ville ha noe enkelt, men også fint og behagelig på. Det eneste var at med vinden som var tilstede under denne lille shooten gjorde det ikke lett å vise denne kjolen så veldig flatterende. Jeg mener, på noen av bildene så jeg faktisk ut som en stor ballong!! Haha, huff..

Men ellers var kjolen veldig fin og jeg trivdes med  å ha den på. Det er i hovedsak det viktigste! Også ville jeg selvfølgelig ha bilder fra akkurat den locationen hvor det blåste mest. Men det var jo så fint der at det var ikke noe alternativ å ta nye bilder et annet sted. Dermed får denne kjolen bare se litt uflatterende ut, også får dere prøve å se for dere hvordan kjolen ville se ut uten vinden som blåste den opp som en stor søppelsekk.

Ha en fantastisk start på uken! Har du noen spesielle planer for den uken eller skal du også sitte klistra til en eller annen bok gjennom de neste ukene? 

How I stay hydrated while traveling

 • 23.04.2017, 12:10


Det er ingen hemmelighet at det å holde veskemengden oppe når man reiser er viktig. Man må huske å drikke mye og få i seg mye veske som gjerne ikke inneholder alt for mye sukker. Selv er jeg veldig opptatt av dette og vann blir stadig kjøpt inn i tillegg til litt annen drikke som er for kosens skyld. Men det er ikke bare viktig å holde veskebalansen oppe med drikke, jeg liker også å tilføre fuktighet til ansiktet mitt på andre måter. Jeg fokuserer mye på ansiktet og er veldig nøye på fuktigheten i det når jeg reiser i og med at jeg sliter med en del tørr hud fra før av. Og når man sitter på 4 fly på 4 dager innen 10 dager så kan det gjøre ganske så mye skade. Men jeg tenkte jeg nå hvertfall kunne dele med dere mitt lille triks.

Jeg bruker nemlig Elizabeth Arden sin Miracle Facial Mist for å tilføre fuktighet till ansiktet mitt. Jeg kan spraye på et par ganger i løpet av en flytur, jeg kan finne den frem for å freshe opp ellers i løpet av dagen. Jeg kan bruke den mens jeg sitter og jobber med skole hjemme, og jeg kan bruke den etter jeg har vært på trening. Jeg føler meg så mye mer fresh med en gang og jeg kjenner jeg får en ny giv hver gang. Det er motiverende i seg selv at den fukter samtidig som det faktisk er super deilig å freshe seg opp litt innimellom. Også er det jo perfekt at den er innenfor grensen slik at man kan få den med seg på flyet i håndbagasjen.

Du kan bruke den før du sminker deg, men også oppå sminken. Det er absolutt ikke noe problem. Så der har dere det, mitt våpen til å holde ansiktet mitt hydrert og fint mens jeg reiser i mye tørr luft. Det er hvertfall de gangene jeg bruker denne sprayen mest flitting, men jeg skal innrømme at den blir brukt en del mens jeg jobber med skole, som en slags oppkvikker innimellom. Det funker!

Tenkte det passet seg å nevne denne nå som jeg har reist en del, også fikk jeg tatt disse bildene av den i Amsterdam, så hvorfor ikke?? Amsterdam var virkelig en fin by som jeg ble positivt overrasket over. Jeg har aldri tenkt på Amsterdam som en plass jeg har hatt lyst til å reise til, men nå er nok kanskje den tankegangen litt snudd. Grunnen til at vi var i Amsterdam var at vi mellomlandet på vei hjem fra Spania. Og vi landet i Amsterdam kl 13:05 på tirsdagen og neste fly gikk ikke før 09:20 på onsdagen. Så vi fikk en hel ettermiddag og kveld i Amsterdam. Det var sol og fint vær, men fy så bikkjekaldt! Vi måtte på jakt etter gensere, for det var en skikkelig kald vind i byen. Hvertfall for oss som kom rett fra over 20 + grader hver dag. Og den kulden resulterte til at jeg lå resten av denne uken syk, det er derfor dere ikke har hørt noe fra meg siden tirsdag ettermiddag. Er ikke bare bare å ligge rett ut med feber og kraftige allergiproblemer da kroppen fikk litt sjokk av å komme hjem igjen.

Men etter den ettermiddagen så er Amsterdam helt klart en by jeg kunne tenke meg tilbake for å utforske litt mer. Vi fikk sett de kjente elvene og og vi fikk sett litt av byen, men ikke sånn alt for mye. Så jeg vil gjerne se mer. Men hvis dere vil se hva mer vi gjorde mens vi var der, så filmet jeg dagen vår i denne vloggen HER.

Jeg håper dere alle hadde en super fin påske forrige uke, og at hverdagen har behandlet dere fint i etterkant. Jeg er selv super klar for en ny uke i morgen, og det blir nok mye skolejobbing fra morgen til kveld, for i morgen er det kun 2 uker igjen til eksamen, og etter å ha vært i Spania så ligger jeg godt bak skjema. Det er ikke noe jeg liker, men jeg koste meg så mye der nede at det er nesten verdt det. Jeg får bare svi litt mer for det nå denne uken. Men tenk da, om to uker er jeg helt ferdig med historie, for ever!!

Ha en fantastisk søndag, og avslutt uken på best mulig måte! Prioriterer du også å holde både kroppen og ansiktet godt hydrert ute på reiser?

The sexy dotted dress

 • 18.04.2017, 15:09


Tirsdag og tilbake til hverdagen for mange. Selv går jeg nok rundt og koser meg i gatene i Amsterdam akkurat i dette øyeblikk, men hverdagen er helt klart rett rundt hjørnet for meg og. Den siste dagen vår i Spania brukte vi som dere vet på litt handling og spa. Vi var også noen runder på visninger på hus der nede og ikke minst fikk vi tatt litt siste bilder, og nyti solen det siste vi kunne. Det var virkelig en perfekt siste dag der nede, det er helt klart.

Men jeg tenkte jeg skulle stikke innom dere i dag og slik at dere får nok en oppdatering mens jeg er ute og reiser. Må si det tok seg litt opp mot slutten av ferien, men nå hjalp det veldig på med noen dager fri og ikke minst litt påfyll av inspirasjon igjen. Det trengs nemlig innimellom det og!

Skal ikke se bort i fra at det blir en oppdatering eller to fra dagen vår i Amsterdam og, jeg ser for meg at det er en kjempe fin by. Også er det jo storsesong for tulipaner, noe som ikke gjør meg noen verdens ting!

Dette kjolen dere forresten ser på bildene fikk jeg forrige uke av Mathias. Jeg så den i butikkvinduet, og så med en gang at det var en kjole som måtte prøves. Jeg følte meg utrolig bra og likte den super godt, men jeg følte desverre ikke at jeg kunne ta meg råd til den. Da vet dere, da steppet Mathias inn og kjøpte den til meg, rett og slett fordi han syntes den kledde meg så godt.

Man sier ikke neitakk til slikt?! Jeg er hvertfall superfornøyd med den enda, og den er så tidløs at denne kan jeg bruke lenge. Noe som ikke gjør meg noen verdens ting! Bare se så fin da!

Har du vært i Amsterdam før? Og hva syntes du om kjolen??

How to get that spring lip

 • 17.04.2017, 08:52


God morgen og god andre påskedag!

I dag er det vår siste dag her i Spania, og jeg kjenner at det er ganske så leit. Det har vært så deilig å være her nede og jeg har virkelig storkost meg. Skulle gjerne hatt noen dager ekstra, men etter en ettermiddag og kveld i Amsterdam i morgen, skal det nok bli godt å komme hjem på onsdag. Det har bare vært så ufattelig deilig å kunne ta seg litt fri fra både blogg og skole. Jeg har selvfølgelig tatt bilder og slikt, så det vil fortsette å komme fremover, men det har vært deilig med noen dager fri for fullstendig alt!

Men i dag tenkte jeg å vise dere denne leppe looken. Denne våren er jo knæshe rosa lepper så inn som det går an å bli. Og jeg har for første gang faktisk beveget meg inn på denne trenden. Tidligere har jeg ikke vært så fan av den. Men jeg prøvde ut denne leppestiften og lipglossen fra Rituals sammen, og jeg likte rett og slett resultatet så godt at jeg har strukket meg etter denne kombinasjonen flere ganger! Leppestiften er i fargen BluePink og lipglossen er i fargen Rasberry Sunrise.

Selv har jeg aldri prøvd noe annen sminke fra Rituals, men så langt er jeg ganske så fornøyd. Selvfølgelig glemte jeg å gå innom Rituals butikken på Zenia på onsdag, så jeg fikk ikke kjøpt litt mer jeg kunne prøve ut. Men kanskje jeg kommer over butikken i Amsterdam i morgen, man vet aldri. Hvis ikke er alltids nettshopping en fin ting, eller??

Men nei, nå må jeg gå for vi skal ut og handle litt diverse før vi drar i morgen. Og da snakker jeg om diverse ting som er billigere å kjøpe her nede. Blir nok ikke så mye, men littegran. Jeg håper også på at vi skal få tid til en liten fotoshoot til før vi skal bort på spa-hotellet i ettermiddag. Da skal nemlig jeg og Mathias på en 2 ½ timers spa-avtale. Tilgang til spaet i 90 minutter og deretter massasje og peeling i 60 minutter etter det! Skal ikke ha en dårlig siste dag her nede hvertfall, det er helt klart.

Hva syntes du om denne looken med rosa lepper? Og hva syntes du om bildene? Ble så fornøyd med at jeg fikk litt annerledes produktbilder! 

Like a fairytale

 • 16.04.2017, 08:58


Hei og god søndagsmorgen!

Jeg håper dere alle har hatt en fin påskeferie så langt og at dere nyter tiden enten dere jobber, er på fjellet, er hjemme eller er ute og reiser. Jeg storkoser meg her i Spania hvertfall, og kjenner det er rart at vi allerede er kommet til den nest siste dagen her nede. Tirsdag morgen setter vi nesa mot Amsterdam før vi er hjemme igjen i Trondheim onsdag formiddag. Jeg gleder meg litt til å få utforsket Amsterdam en ettermiddag og kveld, men samtidig blir det nok litt kjedelig å reise herfra. Det er nemlig ufattelig deilige temperaturer her nede og vi storkoser oss med forskjellige aktiviteter hver dag. Jeg har vlogga det meste og har prøvd langt om lenge å få opp den første vloggen, men det er lettere sagt enn gjort. Så vi får nesten se om jeg er nødt til å vente og laste opp alle når vi har kommet hjem igjen! Håper ikke jeg må det, men nå er dere hvertfall advart om det skulle være tilfellet.

Hvor fint er det forresten ikke her?! Ahh, det var så nydelig og jeg vil helt klart tilbake en annen gang for en litt mer ordentlig shoot. Men må nok finne en location på andre siden av vannet da, for på den siden vi var, var det fullt av blomster jeg er skikkelig allergisk mot, og når det da blåser så resulterer det i at øynene mine renner som bare det resten av dagen, og ikke minst hovner noe voldsomt opp!!

Men det er jo søndag i dag og det betyr gjerne en oppskrift av et eller annet slag. Nå har det seg slik at jeg lagde egentlig noe forrige uke som jeg kunne blogge om i dag, men det ble ikke så vellykket som jeg hadde trodd det skulle bli. Og jeg vil jo ikke blogge om og anbefale dere ting jeg ikke kan stå for, så da blir det desverre  ikke noen oppdatering på matkategorien i dag. Det er vanskelig å holde seg til normale planer og liknende når man er på ferie, og ja jeg skal innrømme at det har vært deilig å få slappet ordentlig av i varmen.

Jeg har nok kanskje også slappet av hakket for mye for min egen smak da jeg nå ligger litt bak skjema når det kommer til studieplanen min. Ikke noe jeg helt liker i og med at det ikke er mange ukene igjen til eksamen, men det får gå. Så hardt som jeg har jobbet i det siste, har gjort det ekstra deilig å kunne ta seg noen dager fri nå!

Men nei nå må jeg nok runde litt av her. Vi skal nemlig snart avgårde på et marked rett borti her. Jeg har aldri vært på et marked her i området før, så det blir spennende. Om jeg kjøper noe tviler jeg nok litt på, men det er jo gøy å bare se og oppleve det og. Det er visst et veldig populært marked her i området!

Hva syntes du om bildene? Og jeg håper det går greit at det ikke er noe mat-innlegg denne søndagen? 

Plutselig var det gtt noen dager!

 • 13.04.2017, 12:24


Hei alle sammen!

Nå er det noen dager siden dere hørte fra meg sist, men jeg kan ikke si annet at det har vært deilig med noen dager fri. Når vi kom hit på tirsdagmorgen ville jeg bare slappe av og nyte litt tid sammen med Mathias og familien i sola. Vi hadde tross alt bare sovet to timer natt til tirsdag, så vi var ikke akkurat lite slitne.. (hvorfor vi kun sov 2 timer forklarer jeg i vloggen som forhåpentligvis skal opp på lørdag. Ingen garanti med nettet her nede!)

Så nå har vi kost oss noen dager i deilige temperaturer, vi har fåttslappet av, spist deilig mat og til og med rukket litt shopping i mellomtiden. Jeg hadde egentlig tenkt til å blogge litt i går, men da jeg satte meg til å importere bilder var det ikke akkurat mange av de. Sånn går det når jeg filmer så mye. Men dermed måtte det vente til i dag tidlig slik at jeg fikk tatt noen bilder av dagens antrekk til dere før vi drar avgårde.


Hva vi skal er jeg enda ikke helt sikker på, men det er nok ikke noen stor sjanse for at vi blir sittende ved bassenget hele dagen, slik er familien min bare ikke laga. Så nå er foreldrene mine ute på sykkeltur, jeg steller meg og gjør meg klar til å ta bilder til dette innlegget og så fort alt dette er gjort, så er det nok ikke lenge til vi drar avgårde igjen.

Men jeg håper dere alle hvertfall har hatt en fin påskeferie så langt og at dere koser dere masse. Dere fortjener det alle sammen! 

Plans for the week

 • 10.04.2017, 09:45


Denne uken er det påskeferie for de fleste av oss. Noen reiser hjem der de kommer fra, andre reiser på fjellet, noen jobber mens en annen del av befolkningen rett og slett reiser bort for en ukes tid. Selv er jeg blant de i den siste kategorien. Denne uken så blir ukes planleggingen litt annerledes, i og med at vi ikke helt vet hva familien min har planlagt diverse dager. Men jeg kan hvertfall gå gjennom noe av det jeg vet!

Mandag

Denne dagen skal jeg rekke både det ene og det andre før vi drar mot flyplassen allerede i 15 tiden. Jeg skal nå hvert øyeblikk en tur på trening, før jeg så skal hjem, dusje, spise og stelle meg før jeg får gjort enda litt mer skole før avreise. Jeg vil gjerne jobbe med mest mulig nå slik at jeg kan ta det litt mer med ro på ferie i Spania. Men det blir nok å lese litt om ikke hver dag, hvertfall annen hver dag. Kan jo likesågodt lese på solsenga, jeg mener.. hvorfor ikke?! åja, stemmer, videre hva som skjer denne mandagen; Vi lander i Amsterdam i 19-20 tiden og drar nok rett på hotellet som skal ligge 5 minutter gange fra flyplassen. Og der blir det nok litt middag og en rolig kveld før vi må stå opp igjen allerede kl. 4:30.

Tirsdag

Som sagt så må vi opp rundt 4:30 i og med at flyet vårt går allerede kl. 7. Så vi kommer ganske tidlig frem til Alicante. Vi lander vell allerede rundt halv 10 tenker jeg. Men det er forsåvidt ganske deilig, for da får vi hele tirsdagen også i Spania. Det blir nok ikke mye aktiviteter denne dagen, blir nok mest å vise Mathias rundt i området og bare ta det med ro i og med at vi hadde såpass få timer med søvn på øynene natt til tirsdag.

 

Resten av uken

Jeg tror ikke det nytter å skrive noe mer dag for dag ved dette punktet. Noe jeg har erfart mens jeg har vært hos familien tidligere, så er det at ting skjer ganske så spontant. Men jeg vet sånn ca hva vi skal gjøre, bare ikke hvilke dager de forskjellige tingene faller på. Så jeg kan jo hvertfall ramse opp hva dere kommer til å bli oppdatert om gjennom uken; Vi skal en dag kjøre Go-kart og firhjulinger på stranda. Jeg og søsteren min skal ha en spa-dag. Vi skal en tur inn til Alicante. Det blir nok litt shopping på et utendørs kjøpesenter som heter Zenia, og diverse andre utflukter. Så jeg tror absolutt at dette skal bli en super uke, med mange morsome oppdateringer på dere. (forhåpentligvis)

Det blir jo selvfølgelig også noen timer på solsenga her og der og ikke minst trening og skole, men det er slikt som kommer i tillegg. Jeg gleder meg hvertfall til denne uken kommer ordentlig i gang, og den gjør vell egentlig det så fort jeg har fått publisert dette innlegget. For da bærer det rett avgårde på trening før skole står på planen, som sagt. Nei, nå repeterer jeg bare meg selv her, så det er vell bare på tide og runde av. Kanskje dere får en oppdatering i kveld, kanskje ikke, vi får se! Jeg vet hvertfall at hotellet vi skal bo på i natt er super kult og teknologisk, så kan hende jeg titter innom for å vise dere det!

Men jeg håper dere alle får en fin mandag! Hva er dine planer for denne påskeuken? 

Fylte horn med ost og krydder

 • 09.04.2017, 14:14


Ja, jeg vet.. dere som har lest bloggen min en stund har nok sett denne oppskriften før. Nemlig oppskriften på fylte horn. Grunnen til at jeg publiserer denne på nytt nå er fordi denne er såpass god at den trengte å bli pusha litt frem i mat kategorien, og den trengte rett og slett en oppdatering. Det gamle innlegget hadde ikke bare dårlig bilder, noen av de var også forsvunnet, og innlegget så rett og slett ikke bra ut. Dermed får dere oppskriften på nytt!

Dette er noe som blir laget her hjemme med jevne mellomrom. Jeg skal ærlig innrømme at det var en stund siden sist nå, men det er nok på grunn av mye forskjellig. Blant annet at jeg var litt lei av gjærbakst. Men som dere ser både denne uken og vil se neste uke så er ikke det noe jeg er for øyeblikket.

Du trenger : 

 • 120 g margarin
 • 5 dl melk
 • 50 g gjær
 • 50g sukker
 • Ca. 15 dl hvetemel
 • ½ ts salt
 • Ost, krydder eller skinke

Fremgangsmåte:

 1. Start med å smelte smøret, ta i melken og varm så opp til 37 grader. Hell deretter ⅔ av smørblandingen i en kjøkkenmaskin, mens i resten av smørblandingen smuldrer du i gjæren og tilsetter sukker. Rør til gjæren er oppløst. (Hvis du bruker tørrgjær trenger du ikke passe på det 37 gradene, da heller du bare gjæren oppi melet og tar det oppi kjøkkenmaskinen med smøret, men husk sukkeret i smøret først!) Ha deretter alt i kjøkkenmaskinen og ha i mel og salt. Tilsett litt mel av gangen. Slipper deigen fra bollen er du ferdig og har en perfekt deig.
 2. Legg plastfolie over og så evt et kjøkkenhåndkle. Folien er viktig for at deigen skal få fuktighet mens den hever. Sett den så til heving så den blir dobbel størrelse. Ca 45 minutter.
 3. Ha deigen på bordet og del i 4 like deler. Kjevle så ut en av delene så den blir fin og rund. Så deler du inn i trekanter, fyller hver trekant med ost og skinke før du ruller dem sammen. La de heve litt. Jeg lot brett nr 1 heve mens jeg holdt på å lage brett nr 2 og brett nr 2 hevet når de andre stod i ovnen. Funket veldig fint.
 4. Pensle med egg før du steker dem og evt dryss litt ost over toppen også, dette gjorde jeg og det så mye bedre ut bare på grunn av det!
 5. Set ovnen på 220 grader og stek dem i 10-15 minutter. Kommer litt an på tykkelsen på horna.
 6. Sist, men ikke minst! Nyt dem mens de fortsatt er litt varme

Siden jeg spontant lagde disse forrige søndag hadde vi ikke skinke eller noe liknende i kjøleskapet, så jeg eksperimenterte litt. Jeg lagde noen med kun ost i, rett og slett fordi det er godt i seg selv, men også noen med pizzakrydder i (hadde ikke mer oregano, hvis ikke hadde jeg brukt det). Jeg anbefaler virkelig å prøve denne, og tilsett gjerne litt grovt mel istedet for bare fint mel. Jeg pleier å gjøre det, men halve deigen brukte jeg til å lage innbakte pølser, og det er ikke godt med grovt mel. Dermed ble det helt lyse horn denne gangen, men jeg skal innrømme, det er godt det og innimellom.

Har du prøvd å lage disse før? Hva liker du evt å ha inni? 

My growing love for Rituals...

 • 04.04.2017, 10:31


God morgen og god tirsdag!

Hadde dere en fin start på uken i går? Det håper jeg virkelig! I dag tenkte jeg å ha et skjønnhets relatert innlegg igjen, og jeg skal faktisk snakke om en ansiktsmaske. Det er jo ingen hemmelighet at Rituals er et merke som står mitt hjerte nært, og det har det gjort siden Juni i fjor da jeg prøvde et produkt derfra for første gang. Det var en foaming shower gel, og etter jeg prøvde den har jeg vært så heldig og få prøvd masse annet fra det merket. Skrubben vi har fra Rituals står fast i dusjen og body creamen er også fast i den daglige rutinen. Vi er rett og slett frelst av Rituals sine produkter her i dette huset, og når jeg så de hadde kommet ut med Sheet Mask ble jeg helt i ekstase.

Sheet Masks har jo virkelig blitt det store innen skjønnhetsindustrien, og jeg hadde enda ikke prøvd ut noen. Bare det i seg selv er jo egentlig nok til å bli sjokkert, men det at Rituals skulle være den første Sheet Masken jeg prøvde.. Det måtte jo bare bli sånn! Så forrige uke bega jeg meg ut på en ny ansiktsmaske reise, og tok bilder av den underveis. Det var en merkelig opplevelse og jeg har ingen anelse om jeg gjorde det nøyaktig slik jeg skulle for masken var ALT for stor for ansiktet mitt, men fy søren så deilig den var!

Den hadde utrolig mye fukt i seg, men det er kanskje ikke så rart i og med at det var en Moisture Boost maske. Og det var absolutt det jeg trengte! De tørre områdene mine rundt nesa trenger alt de kan få, selv om Clinique Moisture Surge (som jeg skrev om i DETTE innlegget) gjør mye bra for huden min, så liker jeg og stadig prøve nye ting som kan forbedre de områdene enda mer. Og  jeg tror absolutt at denne masken vil hjelp for det. Bare man tar det litt oftere enn en gang. Så jeg skal helt klart kjøpe meg flere av disse når jeg er i Spania om en uke!

Da tror jeg faktisk at jeg skal se litt på andre hudprodukter som Rituals har å tilby. Jeg har hittil prøvd; foaming showergel, skrubb, body cream, leppestift og lipgloss, og håndkrem (som jeg ELSKER!!). Men jeg har ikke prøvd noen andre skjønnhetsprodukter. Så jeg tror absolutt det er på tide! Gleder meg til å gå litt bersherk i butikken i Spania, og jeg sier Spania for vi har desverre ikke en Rituals butikk her i Trondheim. Kanskje greit, for hvis ikke hadde nok alle pengene mine gått bort i den butikken hver måned!

Hva har du prøvd fra Rituals? Og har du prøvd slike sheet masks før? 

10 ting jeg skal gjre i April

 • 30.03.2017, 10:47


1. Kose meg i Spania sammen med Mathias hos familien min.

I pska reiser jeg og Mathias en tur srover for beske familien min. Mathias har nemlig ikke vrt der nede etter at de flyttet dit p seinsommeren i fjor, s vi fant ut at det n var p tide. S det blir en uke med turer hit og dit, spennende opplevelser, shopping og ikke minst feiring av bursdagen til bde Mathias og pappa! Det skal helt klart feires. Den uka tror jeg kommer til bli s bra, og jeg skal garantert vlogge flere av dagene, for de tror jeg vi kommer til sette pris p nr vi kan se tilbake p dem. Det vet jeg hvertfall at jeg kommer til gjre!

2. Lese masse til eksamnene. Begynner nrme seg skummelt fort n!

Off.. ja. Vi er straks inne i April og det er snart en knapp mned til frste eksamen. Den tanken liker jeg virkelig ikke og jeg fr egentlig litt vondt i magen av den. Men det er jo bare jobbe p, s skal det nok g bra. Jeg m bare skaffe meg hakket mer disiplin frst. Men jeg jobber nok hakket bedre under press, s satser p at April blir en god lesemned!

3. Opprettholde den sunne livsstilen jeg klarte bygge opp i Mars.
Men det er fortsatt lov kose seg innimellom!

Tjah, den sunne livsstilen.. N ble det nok hakket for mye utskeielser denne siste uken i Mars, s kan nok ikke skryte p meg at jeg gjorde det super bra. Men det er er lov glippe gjennom innimellom, trikset er bare akseptere det og prve gjre det bedre neste gang. Og det er akkurat det jeg skal! Godteristoppen varer hvertfall til vi reiser ned til Spania, da blir det nok en liten pause i og med at det alltid blir god mat p ferier, og det er jo tross alt pske. Men etter den uken borte er det rett tilbake p godteristoppen. Kanskje teit av oss gjre det p den mten, men det funker for oss!

4. G mer turer.

G mer turer er absolutt noe jeg har lyst til gjre mer av. Jeg og Mathias prver hvertfall f til n tur sammen i uken, men noen ganger sluntrer vi unna. Dette vil jeg ikke at vi skal gjre i April og dermed setter jeg dette som et lite ml for mneden. Jeg vil ogs prve komme meg mer ut p turer ellers, men det kan jeg si mer om i det neste punktet.

5. Trene minst 3 ganger i uken, gjerne mer. Men er ikke krise om det ikke skjer.

Jeg skal rlig innrmme at i Desember og Januar var jeg hyppig p senteret og jeg har vell egentlig ikke flt meg bedre enn det jeg gjorde da p lenge. Men etter jeg var syk i en periode i februar, var p to ferieturer og har vrt litt syk etter det har det rett og slett ikke blitt alt for mye trening. Det skal det bli forandring p. S n er det bare komme seg ut p tur de dagene jeg ikke skal p treningssenteret og de dagene jeg er p treningssenteret er det helt klart nok! En god balanse med bevegelse hver dag, det har jeg troa p!

6. Prve lage noen nye matretter. Gjerne middagsretter.

Som dere vet har jeg jo n avsluttet ukene med matinnlegg her p bloggen. Jeg har delt med dere den perfekte lunsjretten, en saftig sitronkake, og en deilig middagsoppskrift hittil. Flere oppskrifter skal det bli og denne helgen blir det faktisk min kjre mormors langpannekake. Nok en kake, og det er nok mye det det gr i, i og med at jeg elsker bake. MEN denne mneden har jeg lyst til prve meg p flere nye matretter slik at jeg kan dele dem med dere her p bloggen. Vi kan jo ikke bare ha kaker og lignende p menyen hver sndag, vi m ha litt variasjon!

7. Ta enda mer antrekksbilder.

Mars har virkelig vrt en god mned nr det kommer til antrekksbilder. Hvor mange jeg la ut kan dere se i morgendagens innlegg. Men i April, da skal det bli enda mer (forhpentligvis). Jeg skal jo rlig innrmme at det ikke er alltid like lett finne nye mter kombinere antrekk p, men jeg har enda noen ideer p lur, s vi skal nok f til noe! Ogs blir det nok litt smshopping i Spania ogs, s finner jo alltids noe nytt der og. Og jeg mener, nok en tur betyr nok en gang antrekksbilder p tur, noe som er utrolig gy. Ssteren min har allerede funnet nye plasser vi kan ta bilder og jeg gleder meg!

8. Gjre noe jeg aldri har gjort fr.
(Stor sannsynlighet for dette nr vi er i Spania)

Okei, det ble litt mye snakk om Spania i dette innlegget kjenner jeg. Men nr man skal vre der i en hel uke ut av fire, s blir det jo litt. Og jeg mener.. for vre rlig s blir det nok bare trening, blogg, youtube og skole som opptar dagene mine ellers. Men tilbake til punkt nr. 8. Gjre noe jeg aldri har gjort fr.

Dette skal jeg faktisk ikke bare gjre en gang i Spania, men TO!

1. Jeg skal for frste gang kjre GoKart, og jeg er utrolig spent. Men jeg ser desverre for meg at jeg kommer til og vre skikkelig pysete og kjrer s fint jeg kan. Det er helt imot min natur kjre s fort at jeg ikke har fullstendig kontroll. Men hvem vet, kanskje jeg klarer slippe meg skikkelig ls??

2. Vi skal ogs kjre firhjulinger p stranda, og det tror jeg kommer til bli s gy. Tror det kanskje blir litt terreng og slik ogs, s det er virkelig noe jeg ser frem til! Rart at jeg er mer komfortabel med det, men jaja, trust me. I?m kind of wierd, if you did not know already!

9. Bli enda flinkere til ta pauser. Gjerne med meditasjon.

Her er jeg fl. Jeg er ikke flink til ta pauser i det hele tatt. Jeg jobber meg i hjl i mange timer i strekk og jeg stopper ikke fr jeg er gtt p smellen. Jeg ender da som regel rett ut p sofaen, og har i vrste fall jobbet p meg en migrene. Det er noe jeg er utrolig redd for fr eksamen. For migrene kommer jo mye av stress. Og stress og eksamen, det hrer vell sammen, gjr det ikke? ja, bare meg? okei. Haha, nope. I don?t think so! S pauser m jeg rett og slett bli flinkere til unne meg. Og jeg har faktisk lyst til sette meg litt mer inn i meditasjon. Jeg har prvd det er par ganger, og p en mte tror jeg at jeg liker det, men p en annen mte s kjenner jeg at jeg m prve det litt mer ut fr jeg klarer bestemme meg for at dette er noe jeg liker.

10. Fortsette med godtestoppet!

Jepp. Denne er litt nevnt tidligere, s det er vell egentlig ikke s veldig mye mer si om det. Men da har det hvertfall kommet frem som et eget ml, og det er det jo s absolutt!

S der har dere det. Mine ml / ting jeg vil f gjort i lpet av den neste mneden. Jeg gleder meg til se litt tilbake p dette innlegget nr mneden er omme og faktisk se hvor mye som faktisk ble gjennomfrt. Jeg hper virkelig jeg har klart de fleste for de er absolutt oppnelige, men om jeg nr dem til den graden jeg nsker det er en annen sak. Jeg har en tendens til forvente litt for mye av meg selv. S kanskje det ogs skal vre et ml i tillegg til alt dette; Ikke forvente s mye av meg selv. Om jeg har klart dem, selv i en liten grad, s er det absolutt godt nok!

Har du noen ml eller ting du har lyst til gjre i lpet av April? Og hva er ditt strste ml for mneden? 

Classy & feminin

 • 29.03.2017, 18:26


Long time no see hadde jeg egentlig lyst til å skrive nå, men det er vell egentlig ikke helt sant? Det bare blir litt rart når alle innleggene i helgen + det på mandag var ferdigskrevet, så føler jeg ikke at jeg har sitti ned og skrevet noe til dere på lenge. Jeg gjorde jo det tidligere i dag, jeg skrev jo det innlegget som kom ut i formiddag, men følte liksom ikke at jeg var tilbake før nå. Hvorfor? Jeg har ingen anelse, men det føles hvertfall godt å være tilbake. Og enda bedre føles det når jeg har noen ferske antrekksbilder til dere!

I dag har jeg og Mathias brukt deler av dagen til å ta bilder og filme diverse antrekk, og dette var det første vi tok bilder av. Grunnen til det var fordi det var dette antrekket jeg brukte mest i helgen og jeg ville så gjerne vise dere dette allerede nå. Jeg følte meg så fin og feminin med skjorta og vi kan jo si at den setter standarden for resten av antrekket? Det syntes hvertfall jeg! Og den passet perfekt med en vårlig rosa leppe. Jeg prøvde ut leppestiften og glossen fra Rituals, som jeg fikk i DENNE videoen, og jeg må faktisk si at jeg liker resultatet ganske så godt. Det hadde jeg ikke trodd, for å være fullstendig ærlig.

Men jeg ville vell egentlig bare innom for å høre hvordan det står til med dere? Jeg håper dere har hatt en fin uke så langt, det har hvertfall jeg! Men nå blir det nok ikke så mye spennende som skjer resten av den, men det er helt greit. Og dere, jeg håper dere får en fin lillelørdag videre og gjør det beste ut av hver dag. Livet er herlig når man bare lærer seg å sette litt mer pris på ting. Det er helt klart noe jeg må lære meg selv. Det er så lett å få en negativ innstilling til diverse ting, men livet blir så mye bedre bare man lærer seg å tenke positivt!

Hva syntes du om antrekket? Og har du hatt en fin uke så langt? 

Vr redning i hverdagen!

 • 29.03.2017, 12:34


Det er vår, vinter og høst, alt på en gang, om dagen. Og er det noe som blir veldig fremtredende i hverdagen da, så er det sår hals og en rekke forkjølelser. Hittil så vil jeg si at jeg har hatt min del av de tingene allerede nok i år. Så jeg har prøvd mye forskjellige pastiller når det kommer til den såre halsen, men jeg kommer stadig frem til samme konklusjon. Nemlig det at Fribol er de som kan tingene sine best! De er ikke de som smaker aller best, det skal jeg innrømme, men nå har de kommet med en del nye smaker som gjør at de blir hakket mer utholdelige!

Disse dropsene er 100% naturlige, sukkerfrie og med god effekt. Med en gang jeg kjenner at det kiler litt i halsen så går jeg i skapet etter en av disse boksene. Og det samme gjør faktisk Mathias. Ikke at det er så sjeldent, han blir jo sjuk av ingenting. Men han holder heldigvis den store forkjølelsen unna med disse pastillene.

Her ser du de diverse smakene de har på markedet for øyeblikket! Favoritten til både meg og Mathias må nok være den med lakris smak. Men skal vi ta noe vi vet (eller føler) tar ordentlig knekken på en forkjølelse går vi for den som heter Strong. Den har en kraftig utresmak (det har de andre og, men de er dempet med andre smaker), og svir godt i halsen, noe vi hvertfall føler tar knekken på alt av bakterier!

Og visste du at Fribol også selger diverse andre sukkerfrie produkter? Det visste nemlig ikke jeg! De selger f.eks. også sukkerfrie drops («godteri»drops, drops mot dårlig ånde og drops som fremmer spyttsekresjon), sukkerfri vingummi, sukkererstatning (strø) og sukkerfritt bakemiddel. Selv har jeg kun prøvd godteridropsene, men jeg ble nysgjerrig på både vingummien og det sukkerfrie bakemiddelet. Det er hvertfall noe jeg kan tenkte meg å prøve fra dette merket i fremtiden! Greit å spare seg for sukker der man kan!

For oss har det hvertfall blitt nok sukker denne uken, er nemlig ikke bare bare å holde seg unna alt det søte når man har besøk. Men nå er det snart en ny måned og det er deilig, for da føler jeg at vi får en ny sjanse til å prøve, og det trengs. Nå derimot skal jeg stelle meg ferdig for en dag med fotoshoots. Jeg har allerede tatt litt andre bilder i dag, men nå er det ut og ta diverse antrekksbilder og filme litt!

Har du prøvd disse dropsene mot hoste og hals før? Hva syntes du om dem? 

// Dropsene er sponset

Plans for the week

 • 27.03.2017, 09:54


Ny uke, nye muligheter! Denne mandagen blir helt klart ikke som mine vanlig mandager, ettersom min kjre lillesster enda er p besk. Hun drar ikke hjem fr i morgen kveld, s det gjr rett og slett denne uken litt annerledes for min del, men det er veldig greit! Det er bare deilig f litt uker som er litt annerledes, for det kan gjerne g litt for mye i det samme snn ellers. Men ja, n er dere vell spente p hvordan denne uken ser ut i forhold til den forrige?

Mandag

Det er mandag, og det er den frste dagen byen faktisk er pen mens ssteren min er her. S vi skal nok helt klart en tur inn til sentrum for litt shopping. Shoppingen blir det nok mest hun som tar seg av, men jeg er veldig flink til vindus-shoppe! Ogs er det jo utrolig gy se hva som er i butikkene om dagen. Jeg er jo faktisk ikke s ofte inne i sentrum (sier jeg n som jeg har vrt der to ganger p litt over en uke..). S det skal nok bli en hyggelig dag! Kanskje jeg oppdaterer med litt bilder fra dagen seinere i dag?

Tirsdag

Denne dagen blir nok ganske rolig, og vi har ikke noe spesielt planlagt. Kanskje jeg jobber litt med skole mens Linn holder p med sitt fr vi finner p et eller annet. Hun drar jo ogs seinere p kvelden, s en deilig middag skal vi ha fr den tid. Men det er litt deilig ha noen dager pne til gjre akkurat hva man fler for ogs. Og denne uken blir det rett og slett en tirsdag, og ikke fredag som det vanligvis er. Eller.. ikke noe spesielt planlagt er vell ikke helt riktig. Linn skal nemlig ta sin frste tattovering tirsdag morgen/formiddag, s det kommer til bli utrolig spennende!

Onsdag

SKOLE! To ukedager er gtt unna, og helt sikkert ikke s mye skolearbeid. Dermed blir nok store deler av denne dagen satt av til skole, skole og atter skole. Om jeg fikk litt hetta nr jeg fikk vite eksamensdatoene? Kanskje litt. Men jeg begynner fle at jeg nrmer meg litt bedre tid, s det er deilig! Jeg m bare jobbe litt til fr jeg fler jeg er der jeg burde vre.

Torsdag

Etter en lang skoledag p onsdag, s starter jeg nok torsdagen med en deilig treningskt. Hva  det blir trene denne dagen tror jeg jeg skal kjenne etter nr dagen kommer. Resten av dagen derimot blir det nok fortsatt mye skole som skal st p planen. Kanskje ta noen bilder til noen blogginnlegg osv. Filmedag trenger jeg ikke sette av denne uken da jeg ligger godt foran skjema. Greit filme flere videoer nr man kan, s fr jeg litt fri fra youtube-jobben innimellom. Noen ganger m det bare bli snn, mens andre ganger skjer det av ren tilfeldighet. Uansett er det litt deilig!

Fredag

Fredagene pleier jo vre de dagene jeg har litt pne til gjre det som trengs, men som jeg skrev tidligere ble dette heller p tirsdagen denne uken. Dermed blir det nok en del skolearbeid denne dagen ogs. Kanskje kjedelig hre at det er kun det jeg skal, men snn er n livet til studenter. Det blir nok ogs en rolig fredagskveld hjemme med pizza til middag og en Harry Potter film p skjermen. Jepp, vi er nok en gang p en ny Harry Potter runde. Vi blir aldri lei!

Lrdag

Kanskje vi skal f til litt venninnetid igjen? Det frister hvertfall ta en cafetur enten p bakklandet eller jah, hvor som helst egentlig. Jeg bare elsker venninnetid p diverse cafeer, s det skal jeg helt klart f til! Ellers blir det nok en rolig lrdag, med kanskje litt rydding av leiligheten. Fler det alltid trengs s er greit f det unnagjort.

Sndag

Sndagene vre pleier vi gjerne holde hellige. Nr jeg sier det s mener jeg at vi planlegger gjerne absolutt ingenting, og gjr nyaktig det vi har lyst til. Enten om det er g en tur sammen, sitte p hver vr pc, se filmer eller serier sammen, osv. Og ikke minst spise deilig mat. Ikke godteri ettersom vi har godteristopp, men deilig mat gjelder like godt p sndag som det gjr p fredag og lrdag her i hus. Ikke ndvendigvis usunt, men godt!

S der har dere det! Det viste seg kanskje ikke vre den mest interessante uken likevell, men snn er det n. Nr man starter uken med to dager fri fra skole, blir det fort et fokus p det seinere i uken. Og det blir nok ikke noe mindre fokus p det frem mot eksamen. MEN jeg skal prve ikke skrive for mye om det. Det er jo kjedelig hre om skole hele tiden, I know. I?ll try my best!

Har du noen spesielle planer for uken? I hvertfall s m du ha en fantastisk en! 

Plans for the week

 • 20.03.2017, 11:21


God morgen og god mandag kjære lesere!

Jeg tenkte jeg kunne starte denne uken litt annerledes enn jeg vanligvis pleier. Jeg tenkte at jeg i dag kunne dele med dere hvordan planene mine for uken ser ut. Dere får jo stadig litt innblikk i livet mitt enkelte dager, når jeg skriver om det. Men jeg tenkte det kanskje kunne være litt morsomt å dele med dere alt jeg vet jeg skal denne uken allerede på denne mandagen. Planer forandrer seg og ting må kanskje flyttes på etterhvert, men det er hvertfall slik uken min ser ut denne mandags formiddagen.

Jeg håper dette er noe som hvertfall kan være litt interessant for oss overnysgjerrige mennesker! Også får dere jo se litt hvordan jeg legger opp ukene mine.

Mandag

Mandager pleier for meg å enten være veldig travel eller veldig rolig. I dag er det nok en litt mer rolig start på uken, og jeg kjenner at det ikke gjør noe. Jeg skal rydde og vaske litt der det trengs, men leiligheten ser faktisk ganske så fin ut, så er ikke mye som må gjøres. Kanskje tørke litt støv her og der, og ta oppvasken på kjøkkenet. Ellers blir det å jobbe meg ferdig med et kapittel i Sosiologi, planlegging av uken (som jeg forsåvidt gjør mens jeg skriver dette innlegget), laste opp onsdagens video på youtube, og sist men ikke minst må også ukeshandelen bli gjort! Det er lenge siden vi faktisk har fått gjort ukeshandelen på en mandag, men det får vi søren meg i dag!

Tirsdag

Trening står på planen first thing denne tirsdagen. Hva som skal trenes aner jeg ikke enda, men jeg mistenker at det kanskje blir en liten hardøkt på sykkelen. Selv om jeg syntes spinningen var super fæl på torsdag forrige uke, så er virkelig motivasjonen der til å bli bedre! Dette blir også ukens filmedag, og skole blir gjerne lagt på hyllen denne dagen. Jeg skal filme to videoer, og gjerne få redigert minst en av dem. Men det blir gjerne begge når jeg først er igang. Det blir også litt annet bloggarbeid da jeg har diverse nye samarbeid rundt hjørnet. Så det blir utrolig spennende!

Onsdag

Onsdag blir en rolig studiedag etter en travel tirsdag. Sosiologi står også på planen denne dagen, og nok et kapittel skal jobbes gjennom. Det nest siste kapittelet faktisk, så snart er det den siste gjennomgangen før eksamen står for tur. En av videoene som ble filmet på tirsdag skal også lastes opp denne onsdagen, slik at den ligger klar for publisering på lørdag. Også satser jeg på å få tatt noen antrekksbilder til et innlegg nærmere helgen!

Torsdag

Dette er heller ikke en veldig spennende dag, da dagen skal starte med trening før jeg skal fokusere litt på historie igjen. Må jo ikke bare jobbe med ett fag, jeg har jo faktisk eksamen i to!

Fredag

Fredag derimot. Fredag gleder jeg meg veldig til! Jeg skal denne dagen bake min kjære mormors sjokolade langpannekake. Jeg får en venninne på besøk til middag og vi skal kose oss med både middag og kake som dessert. Jeg tror det blir en utrolig koselig kveld. Men ellers på dagen så bruker jeg gjerne fredagene mine på det jeg føler jeg ikke fikk gjort tidligere i uken. Enten om det er noe bloggmessig, eller om det er at jeg føler jeg må jobbe mer med skole osv. Fredagene mine pleier altså å være veldig åpne!

Lørdag

Lørdag blir det nok som vanlig en rolig start på dagen. En deilig frokost før litt rydding og vasking av leiligheten står for tur. Denne gangen en ordentlig vask av både kjøkken, gulv, og bad. Vi får nemlig seint lørdag kveld besøk av lillesøsteren min fra Spania. Og uansett hvem det er vi får besøk av så liker jeg at det ser litt mer ordentlig ut når de kommer. Dermed litt småvasking på forhånd. Også blir det selvfølgelig å møte henne på busstoppet nede på Solsiden!

Søndag

I og med at søsteren min kommer såpass seint på lørdag tenker vi at søndagen skal bli ganske så rolig. Vi gidder ikke å stresse, og vi tar morgenen og formiddagen med ro. Det blir nok en tur bort på Bakklandet om været er på vår side. Kanskje vi til og med kan sitte ute og ta oss en kopp kaffe? Det hadde vært veldig deilig. Og på kvelden så blir det nok enten en tur på kino eller en film her hjemme. Kommer litt an på hva vi føler for, så vi får se!

Men det er hvertfall slik min uke ser ut for øyeblikket. En god blanding av skole, youtube, blogg og sosialt. Bloggarbeidet kommer jo i tillegg til alt annet hver dag, for der tar jeg ikke pause, men jeg gadd likevell ikke å skrive at jeg måtte blogge hver dag. Det vet dere jo mest sannsynlig fra før av!

Dere ser også kanskje at ukene mine ikke er de mest spennende, men når man studerer fulltid og har to «jobber» så går det mye tid til det. Men denne uken har jeg jo faktisk satt av en kveld til jentekveld, OG vi får besøk av lillesøsteren min. Så denne helgen vil det jo faktisk skje litt, noe som er litt gøy. Det kommer til å skje litt neste uke også, så kanskje jeg skal prøve å starte den uken på denne måten da og?

Hva tenker du? Liker du slike innlegg som dette? Og skal du noe spesielt denne uken? 

Flowers always make everything better!

 • 09.03.2017, 12:19


God torsdag og snart god helg!

For en uke dette har vært. Mandagen startet så bra og jeg fikk gjort så mye og følte at dette skulle bli en ordentlig bra og effektiv uke. Tjah, det var helt til migrenen inntraff Tirsdag morgen. Så både Tirsdag og i går lå jeg rett ut med migrene store deler av dagen. Eller, jeg følte meg bra i går frem til litt utpå ettermiddagen, da smøg migrenen seg tilbake. Men det positive er at jeg og Mathias fikk hvertfall tatt ferdig vårrengjøringen her i leiligheten før jeg lå rett ut resten av dagen. Nye tulipaner kom det også i hus, og til og med årets første påskeliljer er på plass på kjøkkenet. Gleder meg så mye til de blomstrer! Blomster gjør meg så enormt glad og løfter humøret mitt med en gang jeg ser dem. Så det er ikke annet enn positivt å ha noen i hus!

Disse blomstene er nok de jeg hadde forrige uke, og de holdt seg så fine i en hel uke. Og det syntes jeg er ganske så bra. Ikke at jeg vet helt hva som er normalt når det kommer til tulipaner, men når det står at det kun er en 5 dagers garanti, så forventer jeg ikke at de er super fine i en hel uke! De kjøpte jeg på Floriss på Solsiden, mens denne uken prøvde jeg meg på å kjøpe noen fra Rema 1000 i og med at de hadde tilbud på dem den uken her, men er ikke like imponert. Jeg måtte faktisk kaste noen allerede i dag tidlig.. Men de som står igjen nå, de står veldig fint, så satser på at de hvertfall holder gjennom helgen!

Jeg har så veldig en fredagsfølelse i dag, og dere vet vell alle hvor fælt det er? Men det er ikke fredag og helg enda, så jeg får vell snu nesa mot skolebøkene. Ble jo ikke akkurat mye lesing etter innlegget på tirsdag og ikke i går heller. Så har en god del å ta igjen før jeg kan ta helg. Og jeg må nok kanskje jobbe litt gjennom helgen og, jeg kjenner eksamensnervene begynner å komme allerede og det er ikke bra. Så da er det greit å komme seg gjennom stoffet slik at jeg får gått skikkelig igjennom det jeg føler jeg må gå mer gjennom. Og jeg roer meg forhåpentligvis litt mer når jeg får eksamensdatoene den 20. Mars. Eller, jeg roer meg nok ikke om jeg finner ut at eksamen er i slutten av April. Da blir jeg nok ikke mindre stressa. Men jaja, det får jeg heller ta når den tid kommer!

Og som dere kanskje skjønner er tankene litt all over the place i dag, litt som denne bloggposten. Men slik er det noen ganger. Følelser og tanker er ikke alltid like lett å kontrollere, men jeg prøver så godt jeg kan.

Jeg håper dere hvertfall får en veldig fin torsdag og ikke minst at dere har hatt en fin uke så langt! Og er det flere enn meg som har en kjærlighet til det å ha blomster i hus? 

Current Wishlist - Interior

 • 18.02.2017, 09:15


Tidligere skrev jeg jo at jeg ville bli mer aktiv når det kommer til Interiør. Og mer aktiv har jeg helt klart blitt. Er det noe jeg tar meg selv i å tenke på stadig vekk er det forskjellige biter interiør som jeg gjerne kunne satt her og der i leiligheten. Foreløpig er det nok kjøkkenet hvor jeg ønsker meg mest. Og akkurat nå har jeg dette dere ser under her i handlekurven min på lunehjem.no. Det er dette jeg ønsker meg mest av alt for øyeblikket. Okei, jeg ønsker meg jo selvfølgelig noe fra Kähler i tillegg, men det får vente litt til. Med mindre jeg finner noe på salg så klart. Jeg har nemlig sett at det er en del salg på Tilbords på Kähler, og det kan bli litt farlig. Disse koppene står nemlig litt for høyt på ønskelista (ikke at de er på salg da).

1. HER          2. HER          3. HER          4. HER

Har du noe av dette? Og i såfall er du fornøyd? Grunnen til at jeg ønsker koppen med en M på, er fordi jeg allerede har en med en H. Og jeg har skikkelig lyst til at vi skal ha de to ved siden av hverandre med en blomst hver oppi på kjøkkenbenken. Jeg tror det kan bli så fint og ikke minst stilrent. Og da sammen med de matchende kjøkkenhåndklene er det jo prikken over i´en. Skiferplaten er nok mest for bilder av bakevarer og lignende, når jeg skal ta bilder av det til bloggen. Men det er jo også fint å servere småting på om man får besøk. Så man kan absolutt bruke det til en hel del. Det er bare å bruke fantasien.

Har du forresten en interiørside jeg burde sjekke ut? Og hva syntes du om ideene mine for kjøkkenet? 

We're on our way!

 • 16.02.2017, 05:35


Veldig god morgen alle sammen! Dette ble virkelig et tidlig innlegg. Men sånn går det når man er på reisefot! Vi var oppe allerede i 3 tiden for å være sikre på at vi fikk med oss alt vi skulle, og slik at vi hadde god tid. Man vet aldri hva som kan skje, selv om man reiser midt på natta. Men nå er vi faktisk på vei! Det er så merkelig, jeg føler vi bestillte denne reisen for bare en ukestid siden, men det er allerede en måned siden. Merkelig hvor fort tiden går. Ikke at jeg vil at disse neste dagene skal gå noe fort. Jeg vil bare nyte hvert eneste minutt av hver eneste time, sammen med min kjære. Vi har allerede noen planer langt, men vi har faktisk nesten 4 hele dager i byen, og vi har vell egentlig kun planlagt ca. hva vi vil gjøre to av dagene.

I dag er planen og ta det med ro. Vi lander på Heathrow allerede kl. 10:00, og vi regner med at vi er på hotellet innen en time eller to. Og da har vi faktisk resten av dagen på oss! Så det blir nok litt smått med shopping, før vi har en rolig kveld på hotellet. Eller, det blir en rolig kveld på hotellet etter et event med Club Monaco (skal ikke klage på at det er fashion week i London denne uken). Gleder meg super mye til eventet, men forteller mer om det siden.  Vi tok jo ikke denne turen for å stresse rundt, så dermed er det deilig at vi faktisk har vært i London før. Vi føler ikke at vi må stresse rundt for å se alt. Vi så vell egentlig alt av turiststeder under vår forrige tur sammen, for rundt 3 år (!!) siden. Og da føler vi at vi kan ta det litt mer med ro og ikke minst gjøre akkurat det vi føler for akkurat i øyeblikket på denne turen.

Nok bloggmateriale skal det helt klart bli ut av denne turen. Følg meg gjerne på instagram også, jeg bruker nemlig instastories mye mer enn snapchat for øyeblikket. Og gjennom hele turen vår skal jeg oppdatere der jevnt og trutt. Så følg meg HER om du vil holde deg oppdatert!

Nei, nå skal vi nok snart gå ombord i flyet, så vi får heller blogges igjen fra London! Ha en fantastisk dag! 

Kjrlighetens dag!

 • 14.02.2017, 10:56


I dag er dagen som «alle» single hater og «alle» i forhold elsker. Selv så har jeg ikke så veldig mye forhold til denne dagen. Vi har vell heller aldri hatt muligheten til å feire Valentines day sammen, mye fordi Mathias drev med ski de første årene vi var sammen (dvs. VELDIG mye borte), og i fjor så bodde vi jo to helt forskjellige plasser. Nå hørtes det ut som at Mathias var den eneste grunnen til at det ikke er blitt noen feiring av denne dagen sammen, det er det ikke! Jeg har heller ikke vært så veldig opptatt av denne dagen. Jeg er mer på det at man skal vise hverandre at man elsker hverandre med hverdagsgleder hver dag, og ikke bare samle alt til en dag i året. Hvor kjedelig er ikke det?!

Nå blir det vell egentlig ikke noe særlig med valentines feiring i dag heller, selv om vi faktisk bor sammen. Mathias er på skolen, og jeg sitter jo her og jobber med både skole, blogg og youtube. Også skal Mathias igjen på et klubbmøte med Triathlonklubben i kveld, så det passer seg rett og slett ikke. Vi får heller ta en valentines feiring i løpet av helgen! For selv om jeg tenker at man burde vise kjærligheten mer enn den ene dagen i året, så elsker jeg enhver unnskyldning til å feire et eller annet hakket ekstra!

Men uansett hva du skal i dag, enten om det er å bare slappe av og legge litt kjærlighet i deg selv, eller om du skal være med venninner, eller kjæresten, så håper jeg du får en fantastisk dag! Men husk, ikke bare gjør det ekstra ut av denne ene dagen i året. Ta vare på kjærligheten med små hverdagsgleder (nesten) hver dag!

Har du noen planer for denne dagen? Og hva er dine tanker rundt valentines day?

Interior lover!

 • 13.02.2017, 10:44


Jeg har alltid vært veldig interessert i interiør, og det er ingen hemmelighet at jeg liker å stadig gjøre om på ting. Da jeg fortsatt bodde hjemme klarte jeg ikke å ha det likt i mer enn et par måneder av gangen, før jeg måtte gjøre om på hele rommet ved å ommøblere eller at jeg måtte bytte litt rundt på interiøret. Nå har vi ikke så mange muligheter når det kommer til å ommøblere her i leiligheten, men det har jo skjedd litt små forandringer siden vi flyttet inn. Mathias sin pult er flyttet fra stua og inn på rommet ved siden av. Mens jeg har nå fått egen kontordel rett ved siden av peisen i stua.

Men jeg har jo også byttet mye om på interiøret fra vi flyttet inn. Vi flyttet inn, hadde puter i friske og sommerlige farger, nytt interiør fra Ikea og jeg var super fornøyd. Men vi var vell så vidt inne i September før jeg var på jakt etter mer høstlige dekorasjoner. Det fant jeg jo, dere kan se hva jeg gjorde for å gjøre leiligheten klar til høsten i DENNE videoen.

Så var det jo jul, og julepynten og juletreet kom frem. Dette kom frem allerede i slutten av November, for da var jeg så lei av høstdekorasjonene. Men i Januar så forsvant jo julepynten igjen. Vi fikk ikke tatt det ned før vi var tilbake i Trondheim den 4. Januar. Jeg har faktisk «juleputene» fortsatt fremme, men de er ikke med julemotiv så føler ikke at det gjør noe. Jeg ville nemlig ikke finne frem alt til våren og sommeren allerede, og jeg ville beholde noen varme farger i leiligheten. Så da ble det de!

Men det var vell egentlig ikke alt dette jeg skulle skrive om i denne posten, jeg ville nemlig egentlig bare vise dere min favoritt del av huset for øyeblikket. Og merkelig nok så er det faktisk den ene vinduskarmen vår bak sofaen. Jeg syntes den er så koselig med kaktusene, lysholderen og lyshuset mitt fra Kähler. Jeg elsker kombinasjonen med alt sammen, og jeg har faktisk hatt lyshuset der en god stund. Men det er kun nylig jeg satte kaktusene og lysholderen der i tillegg, og det kunne ikke blitt bedre spør du meg. Nå elsker jo jeg Kähler, og jeg ønsker meg utrolig mye fra de forskjellige kolleksjonene deres, så å kjøpe Kähler til meg i gave er helt klart en slager! Det tror jeg moren til Mathias har skjønt da jeg fikk en stor Kähler skål til jul. Jeg elsker den og den pryder så fint på kjøkkenbordet atte!

Jeg har også en liten og en medium Omaggio Vase, så vi kan godt si at Kähler kolleksjonen min vokser sakte, men sikkert! Det er jo også noe med det at man forelsker seg i et merke og deres design, så jeg klarer jo ikke helt å stoppe. Så da vet dere det venner og familie; Sliter dere med å finne på noe i bursdagsgave eller lignende til meg, så er Kähler ting alltid et godt alternativ. Blir like glad hver gang!

Men grunnen til at jeg også forteller dere litt om min passion for ikke bare Kähler, men også for interiør, er fordi jeg ønsker å fordype meg enda litt mer i det. Jeg ønsker å gå til innkjøp av mer. Jeg ønsker å kunne ta fine bilder av interiør og ja, jeg ønsker rett og slett å ha mer med interiør å gjøre! Dermed håper jeg det er greit for dere med litt innslag av interiør her og der. Selv syntes jeg det hvertfall er supergøy å se hva andre har og hva slags designere de liker. Og ikke minst hvordan folk styler det hjemme hos seg selv.

Hva er dine tanker om interiør? Greit at det er der, eller har du en liten interiør elsker i magen? 

Valentines Makeuplook

 • 12.02.2017, 10:29


Finally Friday!

 • 10.02.2017, 18:30


God fredag alle sammen! Det er fredag og jeg kjenner at denne fredagen, den var etterlengtet. Det har vært en hard uke med mye studier, mye blogg og litt youtube. I dag vlogger jeg faktisk også, ikke at det har vært så vellykket.. Så tenker å kombinere i dag og i morgen i en vlog. Dermed tror jeg ikke at jeg skal skrive så alt for mye om hva jeg har gjort i dag, for da får dere heller se søndagens video. Men jeg tror ikke jeg kommer til å legge den ut her på bloggen, så om du ønsker å se den, så finner du youtubekanalen min HER.

Jeg hadde egentlig tenkt til å ta noen antrekksbilder til dette innlegget i dag. Men dere ser hvordan det gikk. Det er nemlig ikke så lett når jeg har flere antrekk planlagt, men jeg vil helst ha dem med til London og ta bilder av dem der. Og ikke minst er det rett og slett super vanskelig og i det hele tatt finne noe moteriktig når det er så bitende kaldt ute. Misforstå meg rett, jeg elsker at vi har sol og blå himmel, men er minusgradene nødt til å komme med på kjøpet?!

Bildene over her er forresten fra Weheartit.com, og du finner brukere min HER. Dette er alle bilder jeg selv har likt og som du finner i min feed!

Men jeg håper du har hatt en super fredag, og en enda bedre start på helgen! Har du noen spesielle planer?

Capture Your Style! + Fototips innlegg?

 • 09.02.2017, 11:40


Instagram, fantastiske instagram. Nå er det deg jeg kommer for! 

For noen uker siden fikk jeg denne boken dere ser under her i posten. Jeg bestilte den fra Asos i håp om enda mer inspirasjon. Og om jeg fikk inspirasjon! Det er lenge siden jeg har sett en så fin og gjennomført bok om bilder. Jeg elsker å ta bilder og kan en del fra før av, men det betyr ikke at jeg ikke trenger å lære mer. Dermed skal jeg fordype med i denne boka. Lese, titte på bilder og suge til meg lærdom. Og ikke minst så er jo hvert eneste bilde i denne boken helt nydelige, så inspirasjonen vil nok strømme på. Selv om man kan mye og har fine bilder, så kan man alltid bli bedre, og det er det jeg jobber mot.

Hvor nydelig? Og det som er enda mer sykt er jo faktisk at 99% av bildene i boka er tatt med mobilkamera! Jeg tar mest bilder med kamera i og med at når jeg tar bilder er det gjerne til bloggen, og da vil jeg ha det så bra som mulig. Men hadde jeg ikke blogget så er det jo faktisk mulig å få nydelige bilder med kun mobilen også! Og jeg tar jo bilder kun med mobilen innimellom jeg og. Bildene dere ser på her, er faktisk tatt med mobilen min. Jeg likte de bedre enn de jeg fikk med kameraet. Det er sjeldent!

Så mye lærdom og så my inspirasjon, jeg gleder meg! Dette kan nok hjelpe meg når det kommer til bildene på ferieturene. Det skal jeg ikke klage på! Jeg tenkte jeg hvertfall kunne tipse dere om denne boken, om dere ikke hadde hørt om den før. Selv hadde jeg sett boken på Asos tidligere, men jeg satte meg ikke noe mer inn i det enn det. Dermed etter jeg så en video med hun som har skrevet boken var jeg solgt, jeg måtte ha den! Så jeg håper dette var av noe interesse for deg også? Jeg får stadig spørsmål om hvordan jeg tar bilder og hvordan jeg redigerer dem, men jeg føler liksom jeg ikke har nok kompetanse til å snakke om det.

Jeg har tidligere gått på fotokurs og jeg kan en del, men jeg vil på ingen måte si at jeg er i nærheten av utlært. Og akkurat nå gjør jeg akkurat det jeg føler er best for meg. Jeg vurderer å lage enten et innlegg eller en video om det, jeg gjør det. Bare for å vise dere hvor enkelt det faktisk kan gjøres. Men nå har det seg slik at jeg bare har ett godt kamera til å ta bilder med. Og det må jeg jo bruke til å ta bilder av at jeg tar bilder + og faktisk ta bildene. Så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få til det enda, men vi får se. Jeg ville hvertfall nå gi dere som spør etter det, en liten oppdatering. Jeg har blandede følelser om det, men jeg jobber for og få det gjort!

Har du sett noe til denne boken før? Og er fototips innlegg noe dere kunne vært interessert i? 

My new office area!

 • 07.02.2017, 10:22


Noen av dere har kanskje ftt med dere at jeg har ftt meg pult og iMac. Dere som flger meg p insta har nok skjnt det hvertfall (Du finner brukeren min HER). Men hvertfall s tenkte jeg at jeg i dag kunne vise dere hvordan pulten min ser ut forelpig. Jeg har litt diverse som jeg har lyst til kjpe inn og jeg har kanskje lyst til f hengt opp noen hyller eller bilder p veggen, men fr ikke helt bestemt meg. S dette er helt klart ikke sluttresultatet, men det er en god start!

H-kopp ? HER     Mnstret kopp ? Sstrene Grene      Journal ? HER     Alexa Chung it ? HER

How to be Parisian ? HER     Rosa blyanter ? HER

For n er jeg hvertfall super fornyd selv. Jeg har en plass jobbe da nr det kommer til egentlig alt jeg driver med. Det er lettere jobbe med blogg og youtube, det er bedre for meg jobbe med skole p en pult osv. Det var helt klart ikke et bomkjp! En pult og en iMac er ikke akkurat den billigste investeringen, men det var absolutt en god investering! Det er s mye bedre for nakken min jobbe p denne mten istedet for sitte jobbe med alt p ipaden i sofaen. N har jeg ikke enda ftt investert i en god stol, s problemer med rygg og nakke er ikke helt borte, men det fr komme med tid. Jeg kan ikke kjpe inn alt p en gang. Da forsvinner pengene fort! Skal jo trossalt til London neste uke og. , helt sykt tenke p. Om litt over en uke er jeg i London!!

Men hva syntes dere om kontoret mitt? Noe du ville gjort annerledes? Det er helt lov si! 

Jeg er stolt!

 • 05.02.2017, 12:36


Det er rart hvordan det begynner å bli naturlig for meg. Det er rart hvordan jeg begynner å bli vandt til å ha mye å gjøre. Jeg klarer å sjonglere mellom blogg, youtube, trening, studier og jobb. Det er merkelig at det går! Men vet du hva? Det går faktisk overraskende bra! Jeg er motivert til å blogge, jeg er motivert til å filme og jeg er motivert til å trene. Og oppå alt det så får jeg faktisk studert. Vent! Ikke bare får jeg alt det gjort. Jeg får vaska og rydda, laga middag og i tillegg vært litt sosial her og der. Vet du hva? Jeg er faktisk litt imponert over meg selv. Fuck Janteloven! Jeg er stolt over hvor flink jeg er om dagen!

Hva syntes du om antrekket? Selv likte jeg det overraskende godt! 

How I get inspired & stay motivated

 • 04.02.2017, 15:54


Fairytale!

 • 04.02.2017, 12:51


Det ble plutselig ikke noe innlegg på dere i går! Sånn er det når ting går slag i slag fra man står opp. I går filmet jeg en sminkelook som skal ut på youtube på lørdag om en uke. Jeg var heller ikke helt i toppform, men jeg var i byen for en liten shoppingrunde (Må jo ha litt nytt før shoppingturen til London! Haha, girls gotta be girls!) og en cafètur med Elinor. Vi endte opp på Fairytale, som tidligere het Fairytale Cupcakes, men de er gått litt bortifra det konseptet og har nå startet med småkaker, terter og macroner. Ikke at det gjør meg veldig mye, for jeg er ikke i sentrum nok til at jeg drar dit så ofte, og det var super godt det de hadde nå. Men det var liksom den ene plassen i byen man fikk tak i ordentlig gode cupcakes..  Jaja, får finne en cupcake cafe i London! Her er hvertfall litt bilder fra gårsdagens cafètur;


Jeg gikk for en sitron terte og islatte, mens Elinor gikk for en macron i tillegg til islatten. Jeg har en liten svakhet når det kommer til Sitron Terter, men jeg må si at sitron cupcaken var ganske så god den og, mens de hadde den! Nei, nå skal jeg slutte! De er fortsatt super bra, og lokalet er like koselig som alltid! Jeg mener, hvor søtt er ikke serviset??


Og med det bildet sier jeg takk for meg. Jeg håper dere har alle hatt en super fin start på helgen! Jeg hadde egentlig tenkt til å slappe av en del i helgen, men det blir nok fortsatt litt blogg-, youtube- og skole jobbing. Jeg klarer jo aldri å ta meg helt fri. Men dagen i dag får jeg nesten ta som det kommer. Jeg har nemlig hatt noen smerter i øvre del av magen på høyre side siden i går kveld, og om det ikke forsvinner snart må jeg rett og slett ta en tur på legevakta. Mamma ville nok at jeg skulle vært der allerede i dag tidlig, men jeg ser det litt an. Men hverfall så får dere ha en fin dag! 

Og ha en fantastisk helg! Har du noen morsome planer for helgen? 

A day in my life!

 • 01.02.2017, 16:59


My Upper Body Exercises!

 • 31.01.2017, 14:37


God tirsdag alle sammen! I am back! Og jeg er i dag tilbake med nok et treningsinnlegg til dere. Forrige gang viste jeg dere hvordan min treningsplan ser ut for øyeblikket, og om du ikke har lest det så finner du det HER. Men i dag tenkte jeg å gå inn på øktene jeg pleier å ha på tirsdager. Nemlig styrke på armer, bryst og rygg – overkroppen. Jeg fikk hjelp av en venninne på forrige ukes trening og har både bilder av hva apparatene heter, hvor mange kilo jeg tar og at jeg faktisk gjør øvelsene. Det ble mange rare bilder med grimaser innimellom, så jeg har valgt ut de som er mest nøytrale slik at jeg ikke skremmer dere vekk herfra. Men med det sagt, så kan vi vell egentlig bare sette i gang med opplegget.

Jeg starter alltid treningsøktene mine med 15 minutter oppvarming på sykkelen, uansett! Så etter jeg har varmet godt opp og kjenner at jeg er god og varm kan jeg sette i gang med styrke økten. Jeg starter da med apparatet dere ser på bildene ovenfor. Chest Press er et apparat jeg startet med for ikke så mange ukene siden, men det er et utrolig effektivt apparat. Man kjenner virkelig at man har brukt musklene etter å ha brukt dette. Selv så er jeg nå på 13.5 + 4.5 kilo. Jeg har økt litt siden jeg startet med den, men ikke veldig mye. Og denne tar jeg 12 x 5, altså 5 runder med 12 repitisjoner. Kanskje hakket for mye for mange, men jeg liker å kjenne at jeg har brukt musklene etter trening!

Dermed går jeg videre til Row som er en maskin som fokuserer mye på triceps og diverse ryggmuskler. På denne har jeg faktisk økt kiloene en del, og er nå på 22.5 + 2.3. (Det er kanskje ikke mye for mange, men nå må du huske at jeg ikke har trent aktivt veldig lenge!) Jeg tar også denne 12 x 5 for å få jobba godt med musklene i ryggen. Og jeg har faktisk kommet til det punktet at musklene begynner sakte men sikkert å syntes, og det syntes jeg er så gøy! Ikke at det ser slik ut på bildene…

Så er det Incline Pull som står for tur. Denne har jeg ikke tatt så mye og men den er ganske enkel, og dermed tar jeg 22.5 + 6.8 kilo. Men jeg angrer egentlig litt på at jeg ikke har tatt den mer, for den er faktisk ganske så effektiv. Og jeg ble ganske så støl. Når det kommer til hvor mange runder jeg tok på denne, så ble det med 12 x 3, men tenker kanskje å øke til 12 x 4 neste gang. Trene øvre del av ryggen enda litt mer! Syntes det er nemlig veldig gøy å trene ryggen. Før var jeg veldig på bein og mage, men nå er det det kjedeligste jeg gjør. Elsker overkroppstreninga mi ♥

Så, for å få et avbrekk fra armbruken tar jeg rett og slett et apparat som er for å trene beina. På dette punktet begynner armene nemlig å nærme seg en gele konsistens, så dermed er det deilig med en pause. Og da tar jeg selvfølgelig pause med et annet apparat jeg elsker, nemlig Hipp Abduction /Adduction. Denne tar jeg uansett om jeg har styrke på overkroppen eller bein og mage. Det er rett og slett fordi dette apparatet har gjort en så stor forskjell når det kommer til beina og ikke minst rumpa mi. Så denne hopper jeg aldri over!! Jeg tar da 12 x 4  to ganger. Dette er jo et apparat med to forskjellige øvelser, så dermed gjør jeg hver øvelse 12 x 4.

Nå kan vi jo ikke bare trene tricepsen og glemme bicepsen, som jeg har gjort i så mange år. Dermed måtte jeg jo sette i gang med dette apparatet dere ser over. Det er veldig enkelt å bruke, men samtidig utrolig tung. Spesielt for en som meg, som da er super svak i bicepsen. På denne tok jeg plent 13.5 kilo, og ikke et gram mer. Og siden jeg er så svak i denne muskelen klarer jeg ikke å ta så mange runder. Dermed blir det gjerne 12 x 3. Og grunnen til at jeg tar 12 repitisjoner istedet for 10 er fordi jeg ønsker å bygge slanke muskler, og ikke store muskler. Så derfor lønner det seg heller å ha 12 repitisjoner!

Last but absolutely not least! Så har vi dips og pullups. Dette har jeg så langt kun gjort de to siste styrkeøktene mine. Men fy søren så effektivt!! Det er supertungt, men på dette apparatet kan du få litt nybegynner hjelp, noe jeg absolutt trenger. Jeg er for svak til å gjøre det på egenhånd! Men det er kanskje dumt å ha disse øvelsene helt til slutt i og med at på dette punktet, etter å ha trent i minst en time er armene mine ganske kaputt. Så siste rest av det jeg har igjen bruker jeg da her. (Og her ser du faktisk litt muskler i ryggen på bildene. hihi, morro!)

Første gang jeg hadde denne styrke økten var jeg så gåen i armene, at bare det å svare på en melding var en oppgave i seg selv. Armene mine skalv og jeg hadde ikke kontroll, men herlighet, det var jo så deilig også. Det er da du vet du har hatt en god treningsøkt! Ikke var det lett å vaske håret sitt etterpå heller, men det var absolutt verdt det. Dette er faktisk den økten i uka jeg gleder meg mest til for jeg føler jeg får så mye ut av den. Sist så brant jeg over 600 kalorier på en time med styrke, og det er ikke så værst!

Pleier du å bruke noen av de samme apparatene? Og hvordan liker du best å trene overkroppen? 

Out of the office!

 • 30.01.2017, 12:53


God mandag alle sammen! Er dere klare for en ny uke? Jeg kjente jeg hvertfall var klar for å bli ferdig med den forrige. Jeg tror jeg nemlig har presset meg selv litt hardt i det siste, og jeg var rett og slett så utslitt at å få gjort noe var vanskelig. Dermed var forrige ukes siste treningsøkt på onsdag, og de to siste ble det rett og slett ikke noe av. Jeg har med det innsett at jeg må lytte hakket mer til kroppen enn det jeg har gjort tidligere, og ikke minst så må jeg la meg selv få slappe av en god del mer. Så i går var jeg faktisk ikke i nærheten av macen en gang!

Men i dag er det mandag, dagens trening er gjennomført, og dagens jobb for pappa er også gjort. Dermed har jeg nå tid resten av dagen til å jobbe med skole og youtube. I dag filmer jeg nemlig en video som er «A day in my life». Jeg skal rett og slett filme hva dagen min i dag består av, men ikke på en vlogmåte. Så det blir spennende.

Jeg har faktisk også lyst til å filme en annen video i dag, så tror jeg skal ta meg tid til det. Det er de dagene man føler for å filme hvor videoene gjerne blir de beste. Så da må jeg jo bare benytte meg av sjansen. Så ja, i dag, som dere kanskje skjønner skal jeg sette bloggen litt på hylla etter dette innlegget er publisert. I dag er skole og youtube på agendaen,  og så får jeg heller fokusere litt mer på bloggen i morgen, da sammen med trening og studier! Selv syntes jeg det høres ut som en god plan.

Så jeg håper dere får en fantastisk start på uken og at dere ikke sliter dere ut om dagen!  Dere må huske på og ta vare på dere selv, for det er ingen andre som gjør det for deg. Men jeg kjenner det er godt det er mandag, og jeg har faktisk fått en ganske så god start på dagen denne uken. Det er ganske stort, for jeg merket allerede forrige mandag at den uken ikke ville bli noe særlig. Så det lover jo godt for denne uken når jeg har en god dag allerede!

Ha en fantastisk dag! Og er det noe spesielt du vil jeg skal sette meg til å skrive om i morgen? 

En mned over all forventning!

 • 27.01.2017, 13:03


Endelig føler jeg at jeg er skikkelig tilbake, og da mener jeg ikke bare når det gjelder selve bloggen, men også når det kommer til antrekks innlegg. I hele høst har jeg forsåvidt sliti en del med meg selv, selvtilliten og slitt med generel depresjon. Men det føler jeg at jeg har klart å dra meg selv ut av, og det er helt fantastisk! Jeg føler meg mye mer vell igjen i min egen kropp, og jeg begynner å nærme meg noe som ligner på det å være fornøyd. Jeg har selvfølgelig noen områder jeg vil og trenger å jobbe mer på, men så langt er jeg superfornøyd. Og med det sagt tenkte jeg at vi i dag kunne se på alle antrekkene jeg har delt med dere denne første måneden i 2017.

Det er ikke super mange, men jeg syntes det er en god start. Nå kommer det nok enda flere antrekk i Februar, mye fordi jeg skal både til London og til Alicante(!!!). Må jo benytte meg av andre plasser jeg kan ta  bilder! Det jeg egentlig gleder meg mest til er alle de fine plassene jeg kan ta antrekksbilder i London. Og vet dere hva? Til og med Mathias sa at jeg måtte ha med meg flere antrekk slik at vi fikk tatt mange bilder der borte. I mean?! A bloggers dream man! ♥ Så antrekksbilder fra midten av februar og utover i mars blir nok (forhåpentligvis) super fine! Jeg gleder meg hvertfall veldig.

Men nå må jeg jobbe litt med skole. Så jeg håper dere får en fantastisk dag og at begynnelsen på helgen blir bra. Hva syntes du om månedens antrekk? Og gleder du deg til flere neste måned? 

My Favorite Products of 2016

 • 26.01.2017, 20:22


Jeg vet vi er godt inne i Januar, og ikke minst godt inne i 2017. Men det betyr ikke at jeg velger og la være å dele mine absolutt favorittprodukter fra det siste året. Jeg har nemlig prøvd utrolig mye nytt, og funnet noen helt nye favoritter når det kommer til både sminke, hår, negler og skincare. Derfor ville jeg dele med dere i dag, mine absolutte favoritter i disse kategoriene. Selv elsker jeg slike innlegg og videoer, mye på grunn av at man kan lære av andre og se hva andre elsker. Det kan få meg til å ville prøve noen nytt, og hvem vet plutselig pryder det neste års innlegg med favorittene mine fra i år?! So, what are we waiting for? Let´s get started!

Starte med sminkekategorien var nok det som føltes mest naturlig. Ikke vet jeg hvorfor, men kanskje fordi disse produktene var så naturlige for meg å plukke ut? Når det kommer til Foundation har jeg virkelig ikke prøvd noe som er bedre enn NARS Sheer Glow. Den har en fantastisk dekkevne, men samtidig ikke for mye. Den setter seg ikke i de store porene mine, og det er rett og slett den perfekte foundationen. Jeg skal kjøpe en ny en i Februar når jeg og Mathias er på tur (Funnet ut av hvor vi skal enda?), ettersom den jeg har på bildet over har vært tom noen måneder. Ikke at det ser sånn ut, men tro meg. Det er virkelig ikke mulig å få mer ut av den. Jeg har prøvd alt!

Når det kom til leppestifter måtte jeg rett og slett dra frem to stykker. Det var ikke snakk om at jeg skulle klare å velge mellom disse to. De er fra Mac som dere ser og er i fargene Yash (Nude, matt leppestift) og Brave. Dette har nemlig vært de to leppestiftene jeg har strukket meg etter uansett hvilken årstid eller anledning jeg trengte noe på leppene. De er naturlige og fine til både hverdags og fest, og det er nok det som gjør at jeg liker dem såpass godt!

Et annet produkt fra Mac som har vunnet hos meg i 2016 er Mac Prep + Prime Finishing Setting Powder. Jeg er blitt avhengig av å bruke den etter at alt av foundation og concealere er malt på ansiktet mitt. Jeg bruker den for å gjøre sluttresultatet mer matt uten å gi mer farge som da et annet pudder hadde gjort. Det holder også concealeren på hele dagen og det er det ikke mye annet jeg har funnet som gjør. Så denne er helt klart et must i sminkemappa også nå inn i 2017.

Og når vi snakker om Concealer kan jeg ikke glemme å nevne denne fra Nilens Jord. Jeg fikk den ganske tidlig i 2016, og brukte den ikke noe særlig i starten. Det var nok fordi jeg var såpass glad i Mac concealeren min. Men i løpet av det siste halvåret har jeg funnet ut at denne duo concealeren dere ser på bildene er perfekt som en base under øynene mine under foundationen, mens jeg da tar mac concealeren min oppå der igjen. Den komboen har reddet øynene mine så mange ganger!!

Last, but not least når det kommer til sminke vil jeg snakke om øyenskygger. Jeg har overraskende nok ikke kjøpt så mye øyenskygger i 2016 og dermed ikke prøvd så mye nytt. Men en av palettene jeg kjøpte var Naked Smokey fra Urban Decay. Den paletten har blitt brukt mye, og det som gjør det er at man kan sminke naturlig og fine øyne og man kan sminke smokey looks. Du kan alt med denne paletten, og det gjør den også veldig grei når det kommer til reiser, for da har du alt i en palett!

Når det kommer til hår produkter har jeg prøvd så mye nytt gjennom året at det å finne absolutte favoritter var forholdsvis vanskelig. Dermed ble det med kun tre forskjellige produkter. Den første jeg vil snakke om er håroljen. Jeg har ikke brukt noe særlig av hårolje før 2016, og ved et punkt brukte jeg det hver gang jeg hadde vasket håret. Nå holdt ikke det veldig lenge i og med at det blir stress med masse produkter hele tiden i en ellers travel hverdag. Men jeg brukte dette et par ganger så fort jeg merket at tuppene begynte å tørke ut og håret føltes slitt. Bare ved å bruke denne en gang i vått hår var håret mitt medgjørlig og det var så deilig. Føler da ikke at man må til frisøren og få klipt vekk halve håret hver gang det virker tørt. Oljen har rett og slett reddet livet til håret mitt!

Produktet dere ser fra Björn Axén er en balsam, men jeg har den tilhørende shampoen som en like stor favoritt. Det er bare merkelig hvor fort man går tom for shampo i forhold til balsam. Så jeg hadde rett og slett kastet shampo flaska, men balsamen gjør samme jobb med tanke på å vise dere produktet. Dette settet har jeg nemlig falt veldig for det siste året. Jeg prøvde de første gang når jeg var på Gran Canaria i Mars i fjor. Jeg hadde fått den tilsendt og tok den med meg for å teste der. Det er første gang jeg har opplevd at håret ikke blir rart på ferie. De reddet altså håret mitt i utlandet og har hatt de med meg på hver tur siden da!

Når det kommer til tørrshampo er jeg ekstremt kresen. Jeg vet hva jeg liker og hva jeg ikke liker. Det skal holde lenge og man skal ikke se at håret er fullt av tørrshampo. Foreløpig er Batiste den beste jeg har prøvd når det kommer til mine kriterier. Selvfølgelig, akkurat det er jo bare smak og behag på hva man liker og ikke, men Batiste er hvertfall min favoritt. Jeg så at de har kommet med hårspray også nå, eller har de hatt det lenge? Hvertfall så er det et produkt jeg garanter skal prøve ut i nærmeste fremtid!

Jeg kunne ikke unngå denne kategorien, mest fordi jeg har tre produkter jeg absolutt elsker og vil fortelle dere om! Det første produktet jeg vil snakke om er Micellar vannet fra Garnier. Jeg har prøvd både den med og uten olje og har begge i skuffen på badet. Hvem av de som er den største favoritten kan jeg virkelig ikke si deg, men et godt produkt er det så absolutt. Den får av den vannfaste mascaraen, fjerner sminken i ansiktet og etterlater det friskt og godt. Det er rett og slett en produkt som gjør en god jobb, og det er nok til at det blir en favoritt fra tid til annen!

Når det kommer til ansiktsmasker er det også en annen ting jeg er ganske kresen på. Nå liker jeg best de som er peel-off masker og foreløpig har jeg ikke prøvd noen som er bedre enn denne fra Formula 10.0.6. Den er frisk og godt og med en gang jeg har tatt den på føler jeg at huden føles friskere og at den gir en deilig fuktighet til huden min.  Den er lett å ta av og stivner relativt fort. Så absolutt min favoritt så langt når det kommer til peel-off masker, men om du har en å anbefale så tar jeg gjerne i mot tips! Det gjelder selvfølgelig alle kategorier.

Det neste produktet jeg vil snakke om er det nærmeste jeg kan komme et mirakel produkt. Superstart Skin Renewal fra Elizabeth Arden har vært en reddende engel for meg den siste tiden. Jeg fikk denne i starten av Desember, men den ble fort en favoritt og ikke minst en fast del av rutinene mine både morgen og kveld. Dette er et produkt som skal på etter at du har vasket ansiktet ditt, men før du påfører dag- og nattkrem. Med en gang man tar den på kjenner man bare en enorm fuktighet i hele ansiktet som er utrolig fuktighetsgivende. Og jeg tør faktisk med hånden på hjertet si at huden min aldri har vært så fin som den har blitt etter jeg startet med denne. Den er et mirakel! Men jeg er jo mennesklig, så jeg får jo selvfølgelig kviser her og der innimellom. Hadde den forhindret det i tillegg hadde jeg ikke gått noe sted uten den!

 Og når vi først er inne på kviser så føler jeg at jeg må nevne et annet produkt jeg oppdaget i 2016. Og det er Clinique Anti-blemish Solutions Clinical. Jeg fikk med to prøver av denne da jeg kjøpte en del ting fra Clinique i sommer. Og de prøvene er enda ikke brukt opp. Jeg får såpass lite kviser at prøveeksemplarene holder langt om lenge, men når jeg først får dem er denne fantastisk å ha. Så fort jeg kjenner at jeg begynner å få en kvise så smører jeg littegran på området. På den måten har jeg også forhindret kviser. Men så er det jo de giga og vonde kvisene som dukker opp i løpet av natta da. De som aldri går vekk. Denne kan virkelig korte ned på tiden den er vond og i det hele tatt tilstedet. Denne svir og tørker på en måte ut kvisene. Noen ganger er den mer effektiv enn andre, men jeg har aldri opplevd at den ikke har funket. Men jeg bruker denne mest før jeg skal legge meg i og med at den tørker ut kvisene, og da får du et tørt lag med produkt i ansiktet, og det vil vi jo ikke ha i løpet av dagen.

Jeg kan jo ikke gå gjennom en favoritt post uten å nevne noe om negler. Som kanskje mange av dere vet så er jeg veldig opptatt av negler og at de skal se fine ut. Er ikke neglene mine fine og stelt, da føler jeg meg så fæl og jeg klarer faktisk ikke å konsentrere  meg om noe annet! Og når jeg ikke har funnet noen gode neglsalonger jeg tør å legge tilliten min til enda (mange rare teknikker der ute), så har jeg jo måttet finne en annen løsning. Og den løsningen ble løsnegler fra Primark!

Jepp, fra Primark. Det er faktisk noen av de beste neglene jeg noen gang har prøvd, og akkurat nå er det de spisse mørke lilla neglene som løper over tastaturet her. Jeg byttet i helgen og da hadde jeg ikke byttet siden romjulen. Og de neglene jeg satte på i romjulen satt fortsatt som støpt. Jeg sleit med å få dem av.. Og det er imponerende!! Negler fra Primark hadde man aldri trodd skulle holde i over 3 uker, hvertfall ikke til en pris på 1.50 euro.. Men tror det har mye med teknikken og forarbeidet jeg gjør. Dette skal jeg faktisk gå inn i mer detalj på i en video om et par uker, så om du ønsker å vite teknikken min så får du se det da!

Og det var da mine favoritter fra 2016, alle samlet på et sted! Men fy søren, jeg må bare si at dagen i dag.. phu.. FOR en dag. Jeg hadde så mange planer og så mye jeg måtte få gjort ettersom jeg ikke har vært noe i form tidligere i uken. Men når det meste av det foregår på nett, og nettet krangler hele tiden så blir det ikke lett. Jeg kom litt for seint i gang med å redigere dagens video, som vil si at jeg startet å laste den litt for seint, og når nettet hopper ut og inn og jeg bruker nesten 3 timer på å bare laste den opp. Ja da mister man litt motet. Men heldigvis ordnet det seg, og nettet kom greit nok tilbake til at jeg fikk være med på dagens naturfagsundervisning kl 17. Men så var det jo også dette innlegget som jeg så vidt hadde startet på, og som skulle ut i dag. For ja, når jeg bestemmer meg for at det skal ut, ja da skal det ut!

Men nå er jeg ferdig for dagen og jeg kjenner det skal bli litt godt. I morgen er det en ny dag, en dag som skal bestå av filming, skole, jobb, redigering, blogging og deilig vin og snikksnakk med en venninne på kvelden! Kjenner jeg gleder meg til det. Er ikke mye som slår vin og jentesnakk en fredagskveld!

Men jeg håper dere har hatt en fin dag og at det er greit dette innlegget kommer ganske mye seinere på dagen enn de vanligvis gjør! Har du noen av de samme favoritt produktene fra 2016? Eller har du evt et produkt jeg MÅ prøve?! 

Noe du garantert ikke har prvd fr!

 • 19.01.2017, 11:42


I hverdagen er det lett å gå i den samme fella. De samme middagene uke etter uke, enda så lei du kan være, rett og slett fordi det er styr å prøve noe nytt. Men i dag. I dag dere! I dag skal jeg dele med dere en helt fantastisk middag som ikke bare tar super kort tid å lage, men også er super god og sunn! Noen av dere har kanskje prøvd noe liknende med laksetaco før, men det var neppe noe du kan sammenlikne med denne retten. Den er saftig, smaksrik, og akkurat passe mettende.

Perfekt spør du meg!

Vi lager en glaze som vi har på fisken mens den steker, og det som skal være i denne glazen er: (4 porsjoner)

 • Saften av èn lime
 • 3 ss flytende honning
 • 1 ss rapsolje
 • 1 ts salt
 • 1/2 ts kvernet pepper

Mens Mathias da holder på med laksen er jeg godt igang med å kutte opp tomater og avokado. Jeg kutter dette opp i mellomstore biter som er naturlig å ha på tacoen. Når alt er kuttet opp tar jeg det i en felles bolle før jeg presser litt limesaft over. Dette er for å gjøre det hele enda mer friskt. Du kan også tilsette gul paprika og vårløk om det er ønskelig, men vi er ikke så glad i de to her i huset, så vi skipper dem.

Så er det bare å legge opp som du ville gjort med en normal taco lefse. Da Tomat og avokado blandinga, med den glazerte fisken oppå. Etterhvert som vi har hatt denne retten mer og mer har vi også lagt til litt salat slik at det skulle mette enda litt mer. Og vi har også funnet ut av en fiskefilet hver er fint til to tacolefser hver. Perfekt mengde, hvertfall for oss.

Selv så har vi, som dere kanskje skjønner, fått helt hekta på denne middagsretten. Vi prøvde den første gang i enten slutten av November eller starten av Desember, men uansett så har ikke denne vært laget få ganger etter det! Det som er så greit er at til slike retter kan man fjerne litt av det man ikke er så glad i og heller legge til noe annet. Det er enkelt og så lett! (Og vet du hva det beste er? Denne retten inneholder under 550 kalorier! Ikke at det skal ha så mye å si, men om det er noe du tenker på, spesielt nå i Januar, så vet du hvertfall hvor mye denne inneholder!)

Jeg kan nesten garantere at denne faller i smak om du prøver den ut selv! Hva tenker du? Kunne du tenke deg å prøve? 

Er dette riktig da Helene?

 • 18.01.2017, 16:18


Hei og god Onsdag alle sammen! Har dere hatt en fin dag? Jeg blogger jo egentlig ikke på onsdager, og det ser det ut som dere har fått med dere utifra statistikken her inne. Haha! Men jeg tenkte jeg skulle stikke innom og skrive litt til dere. Jeg digger nemlig å skrive nå, spesielt ettersom iMacen min kom i hus i går ettermiddag. Det er helt sykt! Jeg har ønsket meg denne macen i så mange år, og endelig er den min! Jeg har allerede redigert min første video på denne, som dere kan se under her. Jeg har også i dag jobbet en del med skole, og det er så mye mer behagelig å jobbe fra denne, enn fra ipaden. Jeg aner ikke hvordan jeg skulle klart dette skoleåret med en ipad, det aner jeg virkelig ikke.

Men jeg rekker egentlig ikke å skrive så mye som jeg egentlig skulle ønske. Jeg skal nemlig om ikke så alt for lenge ut døra for første gang i dag. Huff, det hørtes fælt ut, men jeg skal møte en venninne for en kaffe. Og det tror jeg blir veldig hyggelig. Sist gang vi traff hverandre var i romjula, og det er forsåvidt ganske lenge siden for å være oss. Jeg mener, vi pleide å møtes ca en gang hver uke før jul!

Men før jeg stikker ut må jeg male meg et ansikt først. Jeg gidder ikke ordne meg noe skikkelig hvis jeg vet at jeg har en dag hjemme med skole og jobb. Jeg kler på meg ordentlig med klær, men om jeg kan gå sminkeløs så går jeg sminkeløs. Det er jo ikke noe som er deiligere enn det! Og når vi snakker om sminke så er dagens video ute på youtube. Det er den som er over her i innlegget, og det er min Mac leppestift kolleksjon. Ikke at den er noe stor i det hele tatt, men tenkte det var en morsom video å lage. Ikke minst til den gangen jeg har mange flere mac leppestifter og kan se tilbake på hvor få jeg hadde!

Nei, nå må jeg sminke meg! Håper dere har hatt en strålende dag så langt og at dere liker videoen. Fortell meg gjerne hva dere syntes i kommentarene! 

Blue monday, no wait, it`s Tuesday!

 • 17.01.2017, 09:20


Antrekksbilder med sn, det m ndt til vre en favoritt i mine yne! Bildene blir s fine og lyse og det gjr rett og slett noe med stemningen nr man ser p bildene. I helgen kom det mange centimeter med sn, og jeg kunne ikke vrt mer fornyd med akkurat det. S gjett om min kjre samboer ble dratt ut hver dag for ta bilder! Da har jeg hvertfall fylt opp et lite lager med antrekksbilder, noe som er greit, for man vet aldri hvor mange dager det gr til neste gang det er opphold.

Denne uken er det nemlig meldt masse regn igjen. Ikke sn, men regn. Hver eneste dag. Vi kan jo alltids hpe p at det snur!

Dette var antrekket mitt p Lrdag. Vi skulle en tur p solsiden slik at Mathias fikk kjpt noe til sykkelen sin, og ikke minst slik at vi fikk oss en tur ut. Men jeg m rlig innrmme at jakka ble byttet ut etter at disse bildene ble tatt. Den er nemlig ikke s veldig varm, og p lrdag, da var det kaldt da! Men hadde det ikke vrt for at det faktisk var en god del kaldere enn jeg trodde, s hadde den jo blitt p. Jeg mener, den er jo s fin, og ikke minst annerledes!

Nr det gjelder den fine skjorta s kjpte jeg den p salg p Zara p Fredag. Den var satt ned til 99 kr fra 349 kr, s der m jeg si at jeg gjorde et kupp! Jeg mener, den er jo ogs super lekker med broderiet p brystet og over den ene skulderen. Det gir det lille ekstra til en vanlig stripete skjorte! Ogs liker jeg det at det var splitter p sidene av skjorta. Dette gjorde hele looken til skjorta mye mer flatterende enn det den ellers hadde vrt. Nei, jeg m virkelig si meg fornyd med det kjpet alts! Men hva syntes du?

Ellers hper jeg dere har ftt en fin start p uken! Min har vrt ganske s bra s langt, og jeg kan bare hpe at det fortsetter slik. Og det er jeg ganske sikker p at den vil! N derimot m jeg nok snu nesen min mot dagens studieplan. I dag skal det g i livsstil (kroppsvning), Gresk antikk (Historie) og analyse av lyriske tekster (Norsk). Spennende! Nei, jeg tror faktisk det skal bli bra. Det er utrolig godt kjenne at man er igang med studiene igjen. Det skal jeg rlig innrmme! (Bare ikke spr meg igjen om et par timer)

Ha en strlende dag! Og hva syntes du om Lrdagens antrekk? 

Finally..

 • 16.01.2017, 09:00


God morgen og god mandag! En ny uke dere, og denne skal garantert g mye bedre enn den vi akkurat har avsluttet. Ikke at den var super ille, men det er noen ting jeg gjerne kunne vrt foruten. Men det var forrige uke, og n er denne uken og jeg kjenner jeg er klar for sette i gang. Denne mandagen, starter ikke som mine mandager pleier. Den pleier starte p treningssenteret, men i dag har jeg og Mathias noen andre planer som dagens trening. Om du lurer p hva vi skal kan du lese grsdagens post HER. Og mer om treningsprogrammet mitt skal dere faktisk f lese om seinere i uken.

I dag kommer faktisk pulten min. Endelig!! Fler jeg har ventet en evighet, men har forsvidt ikke det. Det er bare rart hvor sakte tiden kan g nr man venter p noe. Men i dag kommer den, og den skal helt klart bli satt opp, og gjort klar til iMacen ankommer seinere denne uken. Jepp, etter 11 mneder med kun en Ipad jobbe med nr det kommer til alt fra youtube og blogg til fritid og jobb. Det har vrt ganske slitsomt, og jeg har kjent konsekvensene p nakke og rygg. Spesielt de siste mnedene, s n skal det bli godt f en forandring!

S n skal det jobbe med skole, jobbe for pappa, redigere bilder og ikke minst redigere videoene mine bli mye lettere. Jeg gleder meg til f mer tilgang til alt jeg var vant til i iMovie, for det er ganske s begrenset det jeg fr gjort p ipaden. S jeg vil faktisk si at jeg er ganske s imponert over alt jeg har ftt til med den. Men n blir nok Ipaden kun brukt til blogg og youtube p reiser fremover, og godt skal det bli!

Ha en fantastisk start p uken kjre lesere! Har dere noe dere gleder dere til den kommende uken? 

I think you would never have guessed!

 • 08.01.2017, 13:48


Hei og god sndag! Her i huset har vi hatt en lang morgen i senga hvor vi bare slappet av, men n er det straks lunsj p planen fr vi skal ut og g en tur. Jeg hadde en ganske hard styrke kt i gr som slo meg helt ut, jeg sovnet faktisk p sofaen i 16 tiden, og det er ikke normalt. Eller har sovnet mye fortere p dagen etter jeg startet trene, men det er gjerne nrmere kvelden. Men ja, hvertfall s fant vi ut at vi hverfall m komme oss ut noe i dag, s da tar vi turen ut p en gtur. Kanskje vi gr en tur p Bakklandet, det hadde vrt koselig!

MEN det er jo ikke det dere er her inne n for lese. Dere vil vite om det jeg har holdt hemmelig for dere de siste ukene. Jeg har prvd ikke hype det for mye opp, selv om det er ganske spesielt for min egen del. Det er bare det at det kan hende dere syntes dette bare er teit at jeg gjr en stor greie ut av, men det fr s bare vre!

Greia er det at i morgen begynner jeg endelig studere igjen. Jeg sier studere fordi jeg ikke starter noen spesiell utdanning i og med at jeg ikke har generell studiekompetanse, enda. Det er det jeg skal gjre noe med! I morgen er det p dagen 2 r siden jeg valgte slutte p videregende. Jeg hadde et halvt r igjen og jeg var s nre, men det var ingen utvei. Jeg skrev egetlig en helt egen og rlig post om det hele og hvorfor jeg sluttet et par mneder fr jeg kunne vrt ferdig. Men n nr jeg begynte lete etter det innlegget for linke det i denne posten, var det rett og slett ikke finne. Nr jeg slettet mange gamle poster for en stund tilbake m de innleggene jeg skrev rundt temaet ogs ha blitt borte. Men i korte trekk; Jeg utviklet panikkangst i sammenheng med skolen og alt presset jeg hadde rundt meg p den tiden.

Pannikangsten har jeg jobbet mye med, men for et halvt r siden var skole fortsatt ikke et tema jeg klarte snakke om uten f klump i magen. Men n, i morgen, p dagen to r senere begynner jeg alts p skolen igjen. Jeg hadde planer om ta opp fag i et r etter at jeg sluttet, men psyken tillot det rett og slett ikke. Dermed har jeg jobbet, blogget og utiklet en stor hobby innen youtube i lpet av de siste rene. Jeg har heldigvis tatt opp matte fra fr av, noe som er mitt vrste fag, s det er jeg veldig glad for.

Men jeg skal n ta opp historie, kroppsvining (merkelig nok? men m ha det for f generell studiekompetanse..), naturfag, norsk og sosiologi og sosialantropologi. 5 fag. Jeg tar disse fagene via Sonans, og da nettbasert. Dette var det eneste alternativet jeg flte meg klar for p dette punktet. Jeg flte meg ikke klar til g tilbake til en vanlig skoleform, og s fort det var snakk om det var klumpen tilbake. Dermed ble det bestemt at ta det nettbasert var den beste lsningen for meg.

P den mten fr jeg fortsatt jobbe for pappa, jobbe med bloggen og youtube mens jeg studerer fullt. For jeg gjr nemlig det. Jeg blir en fulltids student, jeg fr stipend og jobber like hardt som alle andre. Jeg har forelesninger, jeg har ansvar for mte opp og jeg gr forholdsvis like mye p skole som alle andre. Den eneste forskjellen er at jeg (med sttte fra foreldrene mine, som jeg er utrolig takknemlig for) n m betale MYE penger for gjre det p denne mten, og at jeg fr gjre det hjemmefra. Men som sagt det var det eneste alternativet jeg var klar for. For et halvt r siden var jo ikke skole et alternativ en gang, s det er et stort steg i riktig retning.

Jeg hper og tror at jeg skal klare det denne gangen, jeg har troa og jeg har, ikke minst, sttten fra folkene rundt meg. Jeg er s utrolig takknemlig til bde foreldrene mine, Mathias og de nrmeste vennene mine. De har stttet meg hele veien, nr det kom til det slutte p skolen, og n begynne igjen. Jeg hadde nok ikke klart det uten dem, spesielt mamma, pappa og Mathias. De har vrt helt fantastiske!

Det har jo vrt en tff tid, jeg skal si det. Det ser gjerne ikke snn ut her p bloggen eller p instagram, men jeg deler svrt lite som er veldig personlig. Men jeg kjenner hvertfall at det er godt og ha kommet til det steget at jeg er klar for komme igang, og jeg er klar for bli ferdig. Jeg har ingen verdens ide om hva jeg vil s fort jeg er ferdig med fagene. Absolutt ingen id. Men ettersom jeg blir ferdig med de siste eksamnene til jul 2017, og jeg kan ikke begynne studere noe spesielt fr etter sommeren 2018, fler jeg at jeg har ganske s godt tid!

Jeg gidder ikke stesse. Som en gammel klassevenninne sa til meg nr jeg mtte henne i jula; Hvorfor skal vi alle stresse s hele tiden? Nr jeg er ferdig med utdanningen min, da vil ikke jeg jobbe. Jeg vil reise og oppleve nye ting! Vi har ikke drlig tid, herlighet vi er 20 r gamle! Vi har resten av livet p jobbe, det er n vi m leve livet! Og det er s sant!

Selv har jeg ftt denne innstillingen fra mine egne foreldre som alltid har stttet meg og aldri presset meg til gjre noe jeg ikke vil. S jeg kjenner det er godt hre at flere og flere fr denne innstillingen etterhvert. Jeg fler vi trenger flere med den innstillingen, s det er godt se!

Men nei, dette ble et innmari langt innlegg som frte til avstikkere bde hit og dit, men jeg hper jeg fikk frem det jeg ville. Jeg er endelig klar for dra tilbake p skolebenken! Og jeg skjnner om dette innlegget ikke ga s mye mening for deg, om du ikke har fulgt bloggen min s lenge. Men hvis du har fulgt med en stund, eller er blant vennene mine p facebook, s vet du nok bakgrunnen og hvorfor dette er stort for meg.

N skal jeg avslutte, jeg lover! Jeg hper dere fr en fin sndag videre, og ha en fin frste dag tilbake p skolen om du ogs starter i morgen! 

How I stay organized in the new year!

 • 04.01.2017, 11:27


Endelig hjemme, og dere aner ikke hvor godt jeg har sovet i natt. Det var et mareritt st opp, og nr jeg frst registrerte at vekkerklokka ringte strakk jeg meg feil vei for sl den av, for det at jeg var hjemme var ikke en tanke en gang! Hahha, var nok ganske langt borte nr den frst ringte. Men er det rart?! komme hjem til sin egen seng etter ha vrt borte i nesten to uker, og helt nytt sengety resulterer helt klart til en fantastisk natt med svn!

Og dette innlegget skulle vell egentlig ut i gr, og det var ikke det at jeg ikke hadde tid til skrive det. For vi hadde tross alt over 9 timer til sammen p toget, men nr nettet ikke funker store deler av veien gjorde det det hele hakket vanskeligere. Dermed ble det heller utsatt til i dag, men det hper jeg gr greit! 

Jeg skal nemlig i dag snakke med dere om hvordan jeg organiserer hverdagen min n i starten av 2017. Jeg er som kanskje mange av dere vet, ganske glad og avhengig av planlegge om  jeg skal ha en effektiv nok dag/uke. Og i r har jeg faktisk bestemt meg for prve noe annet enn en personlig almanakk. Jeg har jo en derfra som varer til hvertfall Juli, men jeg liker veldig godt denne planleggeren jeg s p Panduro. Jeg betalte 399kr, og ja det er i det dyreste laget for en planlegger, jeg er enig der, men jeg tr faktisk si at det er verdt det!  

I denne boken er det inspirerende bilder og quotes mellom hver mned. Det er en egen siden med To Do liste fr hver mned starter, og p den siden er det flere andre bokser som du kan fylle ut med lister du nsker. Jeg bruker To Do lista og har laget en regnings liste forelpig. Det er fordi det er greit ha en liste over ting som m gjres i lpet av mneden, og ikke minst ha en liste over regninger for holde oversikten. 

Ellers, som dere ser p bildene er det to sider med en oversikt over alle dagene i hver mned. Der liker jeg skrive opp videoene som skal opp p youtube, for ha oversikten og uten at det m skrives inn i hver enkelt uke. (Selv om jeg faktisk gjr det ogs.) For ja, det er ogs sider for hver enkelt uke i mneden, hvor du kan holde oversikten over hva du m gjre fra dag til dag. 

Da liker jeg skrive opp de dagene jeg skal trene, om jeg skal noe sted, om jeg skal mte noen, om jeg skal jobbe osv. Det har jeg i dagsboksen uten linjer, mens nr det kommer til dagsboksen med linjer s skriver jeg inn hva slags innlegg eller hva slags video som skal ut den dagen (bl penn = blogginnlegg, rosa penn = youtube video). Dette gjr det lettere for meg holde oversikten p hva jeg m gjre nr det kommer bde til bloggen/youtube og til andre hverdagslige ting. 

Det er ogs noen ekstra ukesark i hver mned om du faktisk gjr noe feil eller faktisk vil gjre noe annerledes. Selv fant jeg ut av dette da jeg fylte inn datoer p feil sider den frste uken i januar. Haha, god start? Tjah, jeg lrte hvertfall at jeg skal dobbelt sjekke og ikke minst at det er noen ekstra ukes ark i hver mned. Mot slutten av hver mned er det faktisk ogs en oppsummeringsside som du kan fylle ut med gode minner, ting du hra lrt osv i lpet av mneden som har gtt. Dette ble jeg veldig engasjert av og jeg gleder meg til fylle ut arket for Januar.

Jeg gleder meg vell egentlig til komme ordentlig i gang med denne. Vi er jo bare noen dager inn i Januar, som betyr at jeg kun begynte bruke denne for noen dager siden, men s langt er jeg s ufattelig fornyd. Jeg har absolutt alt p en plass og jeg digger det!

Liker du holde livet organisert med slike planleggere? Hva slags planlegger har du evt?

Nr tiden ikke strekker til p alt man vil!

 • 29.12.2016, 11:22


Dagene gr virkelig i ett om dagen. Nr man ikke er i hjembyen i mer en kun noen f dager, og det er flere kjente man har lyst til mte i tillegg til flere familiemiddager, s har det nok lett for bli mye. Men samtidig s elsker jeg det! Jeg elsker ha mye gjre og ikke minst mte de jeg fr til nr jeg frst kan. Jeg skal faktisk hvert yeblikk avgrde og mte en gammel kollega og venn for en liten sushi date, fr jeg m tilbake og pakke kofferten. For etter kveldens familiemiddag setter nemlig jeg og Mathias nesene vre mot fjellet og hytta. SOM vi gleder oss, har bare vrt en svipptur innom hytta i sommer, ellers har vi faktisk ikke vrt der siden vi feiret nyttr der i fjor. 

Men n m jeg stikke. Ville bare innom og gi litt lyd fra meg slik at dere ser jeg fortsatt lever, og ikke minst fortelle dere hvorfor tiden ikke helt strekker til nr det gjelder bloggen. Men denne helgen p hytta har jeg masse planlagt som Mathias skal hjelpe meg med, s det blir forhpentligvis ikke s stille her fremover! 

Hper dere alle har en fin romjul! Har dere noen spesielle planer for nyttr? 

Var det noe som manglet under treet?!

 • 25.12.2016, 23:21


God 1. Juledag alle sammen!! Jeg håper dere hadde en fantastisk julaften i går, eller hadde en fin lørdagskveld om du ikke feirer jul. I dag har jeg reist videre fra Skien til Tønsberg for familiemiddag med Mathias sin familie, så det skal bli bra. Det blir nok en familie middag på oss i morgen også, bare i Skien igjen. Mye deilig mat, og det skal vi virkelig ikke klage på! 

Selv fikk jeg mye av det jeg trengte og ønsket meg til jul, så jeg er virkelig stor fornøyd. Og ikke minst det å se gleden til de andre når de åpnet gavene de fikk av meg. Ahh, det må være noe av det morsomste! Men om du ikke fikk alt du ønsket deg til jul, så har jeg en god nyhet til deg. Daniel Wellington har nemlig fortsatt et godt tilbud gående, som om det stod på ønskelista er det enda ikke for sent.

Så om du benytter deg av det gode tilbudet de har gående OG bruker kodeordet LEKVEN15 får dere nesten 25% avslag til sammen. Kodeordet gir deg nemlig 15% avslag. 

Selv elsker jeg hvertfall min Daniel Wellington klokke, og hadde jeg ikke hatt den hadde jeg nok slått til på et slikt tilbud. Jeg mener, det er ikke ofte man har muligheten til å få hele 25% rabatt! Klokka passer virkelig til alt også. Jeg har brukt den både til hverdags og til fest og den ser like bra ut til et hvert antrekk. Noe mer universalt skal du lete lenge etter!

Hva var den aller beste gaven du fikk til jul? Og er det noe du ønsket deg som du desverre ikke fikk? 

My outfits of 2016!

 • 15.12.2016, 08:51


Dette året har virkelig ikke vært det beste når det kommer til bloggen. Jeg har vært demotivert og gleden var ikke til stede lenger. Altså rene kontrasten til 2015, og det ser jeg også på antall lesere. Men nå som motivasjonen og gleden er tilbake håper og tror jeg at det vil forandre seg igjen. Men jeg vil i dag likevell se tilbake på årets antreksbilder for å mimre og ikke minst se om stilen min har forandret seg noe.

Selv vil jeg si at mye er fortsatt det samme, men jeg har en hel del andre tanker i hodet når jeg går og shopper nå i forhold til et år siden. Jeg er mer bevisst på hva jeg kjøper. Jeg kjøper mindre plagg til en dyrere penge, men også bedre kvalitet. Jeg har blitt mer bevisst når jeg handler og selv liker jeg det godt. Og når det koster mer så skal det mer til for at jeg kjøper et plagg, da må jeg virkelig elske det. Men det er vell egentlig litt sånn det burde være? Hvis ikke blir det mye kjøp og kast som mange i vår generasjon er flinke til.  picmonkey-collagepicmonkey-collage1picmonkey-collage2picmonkey-collage3

Og jeg ser også at antrekksbilder var mer normalt for meg å poste det første halvåret av 2016, enn det det har vært nå de siste månedene. Det er nok rett og slett fordi jeg ikke har følt meg komfortabel med utseendet mitt, og jeg har hatt litt problemer med det. Men nå som jeg er igang med trening og sakte men sikkert jobber mot det jeg ser på som bra nok blir det nok mer antreksbilder igjen etterhvert! Det får hvertfall tiden vise. Det var uansett gøy å se tilbake på diverse antrekk fra 2016, og jeg ser nå at det er noen som ikke er med også, men slik ble det nå. Dette er de utvalgte fra 2016!

Hvilket av antrekkene likte du best? Selv tror jeg at jeg likte antrekket med den blomstrete Ganni toppen og det stramme skjørtet eller det siste bildet til høyre best! (Og vi kan vell helt klart se hvilken veske som er favoritten?)

My autumn & winter nails

 • 04.11.2016, 10:17


Dere som har fulgt meg her på bloggen en stund  vet jo det at jeg er veldig opptatt av å ha fine negler. Jeg hadde gelnegler i over halvannet år og kunne ikke drømt om noe bedre. Men etter at jeg flyttet til Trondheim har jeg ikke funnet noen jeg vil stole på til å sette gelnegler på meg. Er mange rare teknikker der ute! Men nå har heldigvis en negldesigner fra Tønsberg flyttet hit, så blir nok en time der etterhvert. Må bare vente på at økonomien stabiliserer seg litt først. Dermed har jeg i mellomtiden prøvd mitt beste for å ta vare på mine egne negler. Jeg har pusset og lakket og jeg har vært ganske fornøyd. Men neglene mine er ikke de sterkeste og de brekker før de kan komme til den lengden jeg liker. Dermed gleder jeg meg til den dagen jeg setter fot i en neglsalong igjen. (Ja, Charlie, du er savnet.. og jeg digger det nye navnet) Er du på utkikk etter noen i Tønsberg kan jeg hvertfall anbefale Charlies Art of Design, hun er virkelig super flink og ikke minst hyggelig!

Men siden jeg da ordner neglene mine selv måtte jeg gå til innkjøp av noen nye neglelakker. Når man har gelnegler trenger man nemlig sjeldent neglelakk, så det var ikke akkurat det største utvalget i skuffen. Men Essie hadde virkelig noen fine alternativer ute nå, og det å velge viste seg å bli vanskelig. Har som sagt ikke allverdens med penger for øyeblikket, så det ble med denne nydelige fargen dere ser på bildet. En fin, naturlig og passende farge til høsten og vinteren. Den heter ChinChilly, og det er et eller annet med det som virkelig gjorde at jeg likte lakken mer. Haha, kanskje bare jeg som er slik, men det får være!

På bildene har jeg faktisk hatt lakken på noen dager, så de holder ganske godt. Men må nok fornye lakken i morgen tenker jeg. Det begynner å chippe litt og bli litt slitt. Jeg bruker først en base neglelakk, før jeg bruker fargen og til slutt en top coat. Så det er jo en oppgave i seg selv å ordne neglene sine, men jeg føler meg så mye bedre bare de ser litt presentable ut! Men jeg kjenner også at jeg gleder meg til den dagen gelneglene er tilbake! 

Jeg følte forresten at jeg ikke bare kunne si høstnegler lenger, i går kom nemlig den første snøen dalende ned fra himmelen her i Trondheim og det var så fantastisk. For min del er snø så mye bedre enn masse regn. Derfor ble jeg i supergodt humør i går. Og det tok ikke lang tid før jeg og en venninne planla vår første julekveld, som da faktisk skal skje allerede i kveld. Vi er kanskje litt tidlig ute, men hello, snøen er her og vi må bare gjøre det beste ut av julefølelsen! Så i kveld blir det kakao, pepperkaker og julefilm og jeg gleder meg super mye! 

Har du en fin høst- og vinterfarge jeg burde prøve ut nesten gang? Og hva er evt din Go To farge om høsten/vinteren? 

My insta lately & a little update!

 • 30.10.2016, 14:15


picmonkey-collagepicmonkey-collage2Hei og god Søndag alle sammen! Har dere det bra?  Den siste uken har vært ganske tung for min del. Høsten har kommet for fullt i Trondheim og da snakker vi grå himmel, regn og sur vind- høst! Ikke akkurat den jeg er mest glad i, men det er jo til en viss grad koselig også. Jeg tenkte jeg bare skulle dele et innlegg med dere og fortelle dere hvorfor det er så stille her om dagen. Jeg jobber nemlig ekstremt mye med bloggen for tiden, men tingen er det at jeg jobber med mye som ikke skal publiseres helt enda. Jeg har et prosjekt på lur som tar mye tid og da blir det at jeg gjerne jobber med det istedet for å blogge hver dag. Det er kanskje litt kjedelig nå, men tro meg, jeg tror dere vil se at det er verdt det. Og ikke minst så har jeg egentlig ikke så alt for mye å blogge om nå om dagen. Men jeg reiser til Spania den 10. November, og dere vet alle at jeg blir mer aktiv når jeg er andre plasser enn hjemme! Så mer blogging blir det helt klart!  Men hvis du savner litt oppdateringer så kan du gjerne følge meg på insta (hvor bildene over her er fra) eller på youtubekanalen min. Jeg har nemlig begynt å vlogge en del mer, så der kan dere få et enda større innblikk i hverdagen min! Er dere spente på hva dette prosjektet mitt er for noe? Hva tror du det kan være?

Hey everyone, I hope you are all doing well! So the last week has been so crappy. The sad part of autumn has arrived here in Trondheim, and I am not happy about it. But, sometimes it actually is a little cozy too, so I guess it`s fine. So today I just wanted to blog so I could let you know why I have been so quiet lately here on my blog. I am actually working on something that you will know about in a couple of months, but for now I want to keep it for myself. But that means that I am working a lot with that, and not my day to day blogging. But, It will be worth it, I promise!! I am also travlling to Spain on the 10th of November, so that means I have a lot more to blog about. So I am soon back on track with everything! And if you want to follow my life from day to day you can follow me on Insta (username: Helenelekven) or follow my youtube channel where I post two videos per week and also some vlogs. Are exited for what my secret is? And what do you think it is? 

Dior Christmas Collection

 • 25.10.2016, 17:30


Er det bare jeg som er klar for jul og er over hele Halloween greia før det egentlig i det hele tatt har starta? I år er jeg virkelig ikke i noe humør for halloween av en eller annen grunn. I fjor var jeg super gira, men i år er jeg heller der at det skal være jul allerede i morgen. Det hjelper ikke akkurat å se julebrusen, klementiner, pepperkaker osv i butikkene allerede. Jeg er en juleelsker som kanskje har en tendens til å gå litt over styr når det kommer til alt rundt jul. Julefilmer, baking av julekaker, stå på skøyter, kjøpe julegaver, gå i gågatene og ikke minst dra på julemarkeder. Jul gjør meg generelt lykkelig. Men jeg har enda ikke hatt min første pepperkake, eller drukket noe julebrus, og det er jeg stolt over. Men jeg må innrømme at de første julefilmene er blitt sett, klementinene ligger i kjøleskapet og jeg klør i fingrene etter å fjerne høstdekorasjonene i leiligheten for å erstatte de med juledekorasjoner. Jepp, jeg har den følelsen nå i slutten av Oktober, som mange andre kanskje får nærmere slutten av November.

Men dekorasjonen blir hvor de er, og det skal de frem til slutten av November. Jeg skal klare det! Men jeg har også unnet meg en ting til og det er å holde meg oppdatert på diverse blogger om de kommende julekolleksjonene i sminkekategorien. Og jeg må nesten si at denne kolleksjonen fra Dior er blant favorittene. Det er noe med Dior som er så sofistikert og nydelig som virkelig snakker til meg. Både når det kommer til selve produktene, men også pakningen til produktene. Jeg mener.. Gull til en julekolleksjon.. Det kunne ikke passet bedre!

Pictures by Fleur de Force

Jeg må nesten si at øyenskyggepaletten er den største favoritten i denne kolleksjonen. Deretter kommer nok highlighteren på en god andre plass. Disse bildene er forresten lånt fra Fleur de Force sin blogg. Hun skrev en veldig fin og utfyllende blogpost om den kommende kolleksjonen. Så om dere vil vite mer om kolleksjonen så anbefaler jeg dere å ta turen innom bloggen hennes. Jeg bare følte jeg måtte dele disse nydelige bildene med dere slik at dere også kan få se den nye kolleksjonen som kommer.

Jeg håper det ikke bare er jeg som er såpass crazy at jeg vil ha jul allerede? Det kan godt hende, men vet du hva.. Det er faktisk helt greit. Jeg vet enkelte ikke er så glad i julen og har god grunn til det. Og det er forsåvidt ikke selve julaften jeg higer etter. Jeg lengter etter tiden opp mot julaften. Dagene hvor du koser deg med pepperkakebaking, pynter juletre mens du koser deg med en stor kopp kakao med krem, eller har en koselig kveld med venner hvor dere spiser julegrøt. Det er den tiden jeg elsker og lengter så inderlig etter. Jeg har også noen veldig spesielle planer denne førjulstiden. Det er noe jeg aldri har gjort før og jeg gleder meg virkelig til jeg skal dele med dere hva det er. Men foreløpig får dere vente i spenning!

Har du lyst til å gjette hva det er jeg skal gjøre denne førjulstiden, tjah, når den tid kommer? 

Let's talk; Det som er riktig for meg, trenger ikke vre riktig for deg!

 • 16.10.2016, 14:57


Etter jeg valgte å avslutte opplæringen min hos Espresso House (som nå har åpnet på Trondheim Torg! Ta dere turen dit om du bor i Trondheims området!) er det mange som har lurt på hva planen min er videre. Det er mange spørsmål, og det er rett og slett vanskelig å svare alle «riktig». For det som kan være riktig for meg akkurat nå, behøver ikke å være riktig for dem om de var i min situasjon. Det gjør det vanskelig. Det gjør det tungt. Og ikke minst det gjør alt ti ganger vanskeligere. Etter jeg valgte å avslutte opplæringen min hos Espresso House, har jeg startet å jobbe for firmaet til pappa. Med enkle ord, uten å gå for mye inn i detalj, vil jeg si at jeg jobber med en programvare som overvåker logistikken til ship og regner på kostnadene. Dette jobber jeg nå med. Jeg jobber hjemmefra og trives faktisk ganske godt med det. Jeg jobber omtrent 60% og på den måten får jeg godt med penger, og godt med tid til både sosiale ting, blogg og to youtubevideoer i uken. Det er den perfekte situasjonen for meg akkurat nå. Men når jeg stadig får spørsmålet om hva planen er videre, så får jeg en følelse av at dette ikke skal eller kan være den perfekte situasjonen. Skjørt – BikBok     Genser – Kappahl (sponset)     Solbriller – Prada    Sko – DinSko     Veske – Marlene BirgerJeg vet jo at det som er viktig er at jeg trives med det. Men det er vanskelig å holde på den gleden jeg føler når andre får et forvrengt ansiktsuttrykk når jeg sier hva jeg driver med. Det er kanskje ikke den situasjonen og hverdagen du ville ha sittet i og vært glad for, men jeg trives utrolig godt med det. Jeg får jobbet, jeg får drevet med mine to (tre ) største hobbyer, og jeg får nok tid til å være sosial i tillegg. Det er vell den situasjonen de fleste ønsker, er det ikke det? Nå når jeg faktisk sier det på den måten? Og ikke sier at jeg jobber for min egen far, driver med blogg og youtube (hvem tror hun at hun er?!) og er med venner. Det er hvilket svar jeg gir folk som har noe å si. Jeg er lei av at svaret mitt stadig skal være feil for andre. Det er riktig for meg, men som jeg har sagt, så kjenner jeg at meningene og ansiktsuttrykkene folk kommer med begynner å tære på. Jeg blir usikker. Må jeg finne noe annet? Må jeg virkelig gjøre noe annet fordi andre syntes dette ikke er bra nok? Det skal ikke være sånn. Men det er desverre slik samfunnet i dag er blitt. Alle skal følge nogelunde de samme retningene. Alle må studere, eller i verste fall hvertfall jobbe for noen andre enn sin egen far. Alle må være sosiale på alt, hver helg, og hver ledige time. Men det er ikke meg. Og jeg er bombesikker på at jeg ikke er alene om det. Derfor er det desto viktigere at jeg skriver dette innlegget i dag. Ja, jeg jobber for pappa. Ja, jeg driver med blogg og youtube. Og ja, jeg har tid til å være med venner. For meg er det den perfekte situasjonen, og jeg ønsker den ikke noe annerledes enn slik det er akkurat nå. Om en måned eller to, er kanskje saken en annen. Men nå.. nå trives jeg akkurat slik ting er. Og jeg skal ikke bruke tid eller energi på å bry meg om meningene og ansiktsuttrykkene til dere som har noe i mot det lenger. Jeg trives, og det er det som er viktig! 

Ready for Autumn!

 • 03.10.2016, 19:04


Er det en tid hvor jeg må jobbe mer med meg selv enn ellers, så er det når høsten og regnet kommer. Hittil har vi heldigvis vært så heldig med fint høstvær. Og det gjorde meg inspirert til å gjøre det beste ut av høsten, og heller dra frem mye fint, slik at ikke alt drukner i mørket når regnet kommer. Dermed har jeg gjort leiligheten vår høstfin. Jeg ville nemlig lage en video hvor jeg pyntet for høsten, og dro frem de tingene jeg liker best ved den. Det var det jeg gjorde i går, og jeg gleder meg til dere får se resultatet. Nå går jeg høsten i møte med positive tanker, og det har såå mye å si! Sliter du noe særlig med høstdeperasjoner? Hva gjør du evt for å motvirke det? 

The autumn is a time where many people struggle. Myself included. But this year I have decided to do something about it. So yesterday I made a video where I decorate our apartment for autumn, and focus on other good things about this season. I am choosing to focus on the good and beautiful things, and not the dark and sad things. What do you like the best about autumn?

?On My Designer Wishlist #1

 • 21.09.2016, 14:20


Om dette blir mitt neste designer kjøp vet jeg for all del ikke, men det er hvertfall denne som står høyest på ønskelista for øyeblikket! Fargen kan kanskje skremme mange, men det var nøyaktig det som trakk meg til den. Jeg syntes fargen var utrolig lekker og ikke minst kan det gjøre et ganske kjedelig antrekk hakket mer spennende. Det er hvertfall noe jeg kunne trenge nå og da, istedet for å gjøre det enda kjedeligere med den faste svarte veska. Misforstå meg rett, jeg elsker fortsatt min kjære Mulberry Lily i svart, men noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde noe litt mer spennende å velge mellom. Som f.eks denne Mulberry vesken under her. 

This bag is gonna be mine, but if it’s gonna be my next purchase; I dont know. This either way is now on the top of my wishlist! The color can maybe frighten a lot of you, but that’s exactly what made me love it so much. The color is so so beautiful and it can do so much to a boring outfit. Trust me, with this bag, nothing will look boring! If I wear a total black outfit, I don’t want to use my boring black bag too, so that’s when I would need a beautiful bag like the one on the picture.  

Foreløpig blir det kun med ønsket om den, men jeg kjenner det på meg. Jeg ønsker virkelig at den skal bli min! Kanskje i løpet av nyåret? Det hadde ikke gjort meg noe hvertfall! Men får se, ingen ting skal bli gjort på impuls hvertfall, det klar jeg ikke når det er snakk om såpass med penger.. 

For now it’s just going to be on my wishlist, but I can feel it. This is going to be mine! Maybe in the beginning of 2017? That would have been great! What do you think about the bag? And do you have a special bag on your wishlist? 

Hva syntes du om vesken?  Og hvilken designerting står på din ønskeliste? Det er alltid lov å ønske! 

5 ml for August!

 • 02.08.2016, 15:15


En ny måned krever noen nye mål. Og i og med at jeg endelig begynner å få motivasjon til å blogge igjen, tenkte jeg at det ikke kunne passet seg bedre enn å dele månedens mål med dere nå. Det er mål jeg virkelig skal jobbe for at jeg skal nå. Og det er jo noe med det at når man faktisk skriver ned målene er det lettere å følge dem og minne seg selv på hva det er man skal jobbe mot. Så det var det jeg tenkte jeg kunne gjøre i dag da vet dere!

 • Første mål må nok bli tilegnet bloggen. Jeg ønsker nemlig å blogge mer igjen, og ikke bare mer men også enda mer variert. Flere oppskrifter, antrekk, skjønnhet og dagligdagse ting. Rett og slett det som faller meg inn. Bloggen er jo trossalt mitt fristed og jeg skal ikke føle at jeg skrive om ditt eller om jeg  skrive om datt. Det er av det jeg mistet interessen tidligere, og det skal vi ikke ha noe av lenger.
 • Få meg en jobb. I og med at jeg flytter til Trondheim den 15. August, er jeg nødt til å slutte den fantastiske jobben min. Akkurat det syntes jeg er super trist og jeg kjenner det  skal bli rart å ha den siste vakten min på torsdag! Men samtidig blir det spennende å se hvor jeg ender opp. Jeg håper selvfølgelig at jeg kunne fått en jobb på en eller annen cafe, eller en annen servicestilt jobb. Men foreløpig har jeg ikke hatt noe særlig hell. Håper det blir noe annet når jeg kan møte opp personlig med søknader og cv’er.
 • Få orden i leiligheten.  Jeg og Mathias var jo oppe i leiligheten vår for litt over en uke siden, og vi forlot det ikke akkurat i den skjønneste orden. Esker utover gulvet, en sofa for mye, en alt for stor pult og en vaskemaskin for mye sier vell det meste? Så om noen i Trondheimsområdet enten trenger en pult, sovesofa eller vaskemaskin så er det bare å si i fra! Men jeg gleder meg hvertfall til alle esker er pakket ut og at leiligheten ser akkurat ut som vi vil ha den!

 • Komme i rutine med youtube kanalen min igjen. De siste ukene har ikke alle videoene som skulle vært oppe, kommet opp. Dette er mye fordi tiden rett og slett ikke har strukket til innimellom all jobbingen, sosiale eventer og kjæreste tid. Så jeg gleder meg til å komme ordentlig tilbake til to videoer i uken igjen! Jeg elsker å være kreativ og lage videoer, og når folk begynner å følge meg vil jeg heller ikke skuffe dem ved og ikke laste opp.
 • Holde godteri og andre usunnheter kun til helgene. Dette startet jeg med allerede i går, og jeg er fast bestmt på at det skal jeg klare. Men jeg må ærlig innrømme at jeg stadig sliter på jobb. Når man om morningen steker sveler.. Ahh, duften er så herlig! Og når da siste rest av røren er igjen til en svele som er akkurat for liten til å selge, er det vanskelig å si nei. Men jeg har klart meg så langt! Og når jeg har skrevet her at det kun skal holdes til helgene, så må det jo holdes! Kan jo ikke sitte her å ljuge til dere! 🙈

Det var mine 5 mål for August! Jeg syntes det er viktig og ikke sette seg for mange mål. Da er det mindre sjanse for at man klarer alle, og man får da kanskje ikke den mestringsfølelsen. Det er forskjell på følelsen om du har 10 mål og bare klarer 5, enn om du har 5 mål og kanskje klarer dem alle! Jo færre mål, jo større sjanse er det for å få dem alle gjort, og derav mestringsfølelse.

Har du satt deg noen mål for August? Lyst til å hvertfall fortelle meg ett av dem? 

Man trenger litt fri innimellom!

 • 30.07.2016, 16:01


Det er Lørdag, det er helg og jeg har endelig litt fri. Jeg har faktisk vært på jobb i dag også, så resten av helgen skal brukes til total avslappning! Trenger det etter så mange dager, eller forsåvidt uker, med noe å gjøre hver eneste dag. Jeg håper på at dagens fine vær holder seg slik til i morgen også, slik at jeg kanskje kan tilbringe litt tid på stranda, det hadde vært deilig! Er jo alltid ekstra digg med helg når det er fint ute. Vil hvertfall prøve å få til en cafétur i morgen.Topp – Gina Tricot     Bukse – Kappahl (sponset)    Solbriller – Prada     Sko – H&M     Veske – Mulberry Jeg og Mathias var faktisk ute og tok noen bilder etter jobb her tidligere i uken. Og det at han har fått litt interesse for foto gjør meg ingen verdens ting! Greit å få hjelp av noen som vil lære mer og har interesse av å ta bilder. Da blir det gjerne litt bedre kvalitet og jeg blir selv mye mer fornøyd med dem. Denne gangen lekte vi oss på en litt «øde» vei, som tydeligvis ikke var så øde som vi trodde. Haha, ble å løpe ut av veien noen ganger for å si det sånn! Nei nå skal jeg nyte resten av ettermiddagen og kvelden og slappe helt av. Jeg håper dere alle har hatt en fin uke, og at dere nyter det som begynner å bli det siste av sommerferien! Selv har jeg litt ferie fra og med Fredag, da har jeg hatt min siste vakt på jobb, noe som blir veldig spesielt. Men jeg gleder meg veldig til å flytte oppover til Trondheim! Det skal komme en tour av leiligheten der oppe så fort vi føler vi har kommet oss ordentlig i hus, så det er bare å følge med. 

Ha en fantastisk helg fine lesere! Hva syntes dere om bildene? 

Happy Weekend

 • 03.07.2016, 11:10


Haugesund har vært utrolig fin hittil! I går var det forkost kl. 9 og ting gikk i ett til nærmere samme tid på kvelden. Mens gutta gjorde seg klare for Ironman som er i dag, var jeg og Mona på shopping i gågata og på café besøk. Det var veldig så hyggelig og ikke minst så gjorde det ikke noe at jeg kom hjem med en ny regnjakke. Kanskje jeg får vist dere en annen dag, må bare få tatt no bilder med den først. 

Men nå når dette innlegget blir lagt ut er nok vi en eller annen plass i Haugesund sentrum. Da har gutta holdt på en stund og har fortsatt litt igjen. Så blir spennende å se resultatet! Men jeg håper hvertfall dere har hatt en fin helg så langt, selv så har jeg kost meg masse på tur i helgen foreløpig. Og det er rart at vi skal hjem allerede i morgen! Men da er det bare å nyte tiden vi har igjen og ikke minst ha det gøy.

Ha en fin søndag og husk å lade godt opp til en ny uke. Uansett om du har feri eller jobb er det viktig (deilig) å utnytte søndagen! 

I wish..

 • 30.06.2016, 12:55


Når været er som det er om dagen med regn, vind og ja, rett og slett drittvær, så lengter jeg litt ekstra ned til varmen igen. Det er ikke mye som minner om sommer med dette været, for i dag har jeg rett og slett skikkelig høstfølelse. Så å se tilbake på disse bildene var ikke annet enn litt små vondt. Men jeg hadde et lystpunkt i dag med negltime halv 11, så nå har jeg fått nye og fine festival-negler. Jeg skal få tatt noen bilder i løpet av de neste dagene slik at dere skal få se. For om jeg kan si det selv så syntes jeg de ble utrolig kule! Nå derimot er det pakking og en bytur som står på planen. Før jeg og Mathias snur nesen mot hytta. Da er vi på vei til Haugesund for helgen, og jeg tror det blir en fin, koselig og slitsom(for Mathias) tur. Han skal jo være med på Ironman på søndag, og været er ikke akkurat på hans side, men satser på at planene været har bedrer seg innen søndag! Blir hvertfall deilig med en helg borte sammen etter å ha ikke sett hverandre så mye. Man trenger litt kjærestetid innimellom og! Men jeg håper dere har det bra om dagen. Og at dere gjør det beste ut av hva enn slags vær dere har om dagen. Det er jo litt koselig med sånt vær og, det gir litt stemning! Men syntes den stemningen kan holde seg mer  til høsten, ikke komme allerede nå. For i dette øyeblikket høljer det ned utenfor, og kjenner at å bevege meg ut for å gå til byen ikke frister noe særlig! 

Men ha en super fin dag videre og ha en god helg når den tid kommer! Flere som lengter etter en sommer med fint vær? 

Travle dager og nytt objektiv

 • 05.06.2016, 19:41


Dagene går i ett, i det ene øyeblikket jobber jeg med en video, det neste et blogginnlegg, om det ikke er jobb, pakking av rommet eller venner som står for tur. Misforstå meg rett, jeg elsker å ha ting å gjøre, men akkurat nå kjenner jeg at jeg er klar for en ferie. Heldigvis må jeg ikke vente lenger enn en liten uke, og da er det så og si to uker med ferie. Den første uken blir ikke en veldig avslappende ferie, men den andre uken blir nok helt super.

Men nå skal vi ikke akkurat klage på det fantastiske sommerværet vi har her hjemme om dagen heller! Her en dag tidligere i uken sendte en venninne meg en melding om at vi måtte ta bilder på stranda en dag, og jeg var ikke akkurat vanskelig å be. Så for meg en maxikjole, i vannkanten mens sola var på vei ned, og det var akkurat det jeg fikk. Da fikk jeg til og med testet ut det nye objektivet mitt, og så langt har det ikke skuffet en eneste gang!Jeg har både tatt bilder med objektivet og jeg har filmet med det. Helt klart mitt nye favoritt objektiv, for så klare bilder og video har jeg ikke sett på lenge. Jeg startet å filme en video som skal ut mot slutten av måneden tidligere i dag, og kvaliteten er ti ganger bedre enn tidligere. Hvorfor har jeg ikke kjøpt dette objektivet før?!Forresten så endte jeg opp med en 45 mm istedet for en 25 mm, det av den grunnen at de hadde mye av de samme fordelene, men 45 mm hadde to mer. Den hadde en rask og god autofokus når det kom til filming, og den var billigere, så det var vell egentlig bare en vinnvinn situasjon. Jeg håper dere hvertfall ser litt forskjell på kvaliteten på bildene mine. Jeg kommer selvfølgelig til å bruke standardlinsa innimellom, men for det meste så er det nok 45 mm som blir brukt.

Nei, nå skal jeg avslutte på alle sosiale medier og virkelig ha en god avslutning på uken. På den måten blir jeg enda mer klar for en ny uke hvor jeg har enda mye å gjøre. 

Håper dere har hatt en fin uke så langt og at dere får en fin start på uken! Hold øynene oppe for en ny giveaway allerede på tirsdag!!

Things are going to change...

 • 23.05.2016, 10:50


God morgen og god mandag alle fine og trofaste lesere! Det er litt over en uke siden jeg sist blogget, men ting er rett og slett gått i ett og det har vært veldig mye å tenke på. Så det å blogge har rett og slett ikke blitt prioritert. Det har jo skjedd mye i det siste, men heldigvis begynner det å roe seg litt. Fortsatt har jeg jo mye å tenke på da jeg bare har litt over to uker igjen i huset her hjemme, så jeg må pakke sammen alt jeg har. Vi har ikke fått tak i noen leilighet enda, og jeg kjenner jeg begynner å bli stresset. Men det ordner seg vell helt sikkert. 

Good morning and I hope you are having a great start to the week! It is a little over a week since I last blogged, but I have just had so much stuff happening, and a lot to think about. So to blog has just not been a priority. There has been a lot og things happening lately, but it’s starting to calm down now. I still have a lot on my mind since I just have a little over two weeks left in our house, so I have to pack everything I own. We have not got a new apartement yet either, so I am getting a littlebit stressed about that. But hopefully it will get sorted soon. Huff, gjett om jeg lo når jeg så leppestiften hadde ikke bare flyttet seg litt oppover, men også ned på haken! Dette så jeg selvfølgelig ikke før etter vi kom hjem fra tur.. Gå tur med leppestift i halve ansiktet er fint! Haha, nei huff, bildet syntes jeg var fint med unntak av det så jeg velger å poste det uansett! 

Omg, I laughed so much when I got home and saw that I not only had lipstick over my top-lip, but also on my chin! Walking around the park with lipstick all over my face, great! Haha, but I thought the picture was cute, so I am posting it even though I have lipstick everywhere! Men siden jeg sist blogget har jeg også rukket å tenke en del når det kommer til bloggen. Og jeg har bestemt meg for at jeg kommer til å blogge mer når jeg vil og føler for det. Det kommer selvfølgelig flere oppdateringer i uken, og kanskje hver dag også, men det er bare hvis jeg føler for det. Jeg har nemlig bestemt meg for å satse enda litt mer på youtube. Jeg får så mye glede av å drive med det og være kreativ på den måten! Og om du vil følge med på det jeg gjør der og evt bli med på giveawayen jeg skal ha denne uken så kan du subscribe til kanalen min HER.

But since last time I blogged I have had the time to think a lot about my blog. And I have decided that I, from now on, am going to blog when I want and feel like it. There will be several post each week, and maybe every day, but only if I feel like it. This is because I want to get more into my youtube channel. I get so much joy out of making videos and being creativ like that! And if you want to follow me on my youtube journey and to take part of the giveaway I am going to post this week, then you can subscribe to my channel HERE

Håper dere får en super start på uken og at dere ikke har noe imot at jeg blogger på den måten! I hope you all have a great start to the week and that you are okey with my new blogging style!

Starting kind of fresh!

 • 11.05.2016, 10:59


Det er virkelig merkelig det skulle skrive min frste post hos blogg.no igjen. Det er over et r siden sist, og jeg m si at en del har faktisk forandret seg. Da til det bedre! Men det er derfor det ble litt stille her p bloggen i gr, for da var det fullt fokus p f designet snn nogelunde ferdig og f over innleggene mine fra Wordpress. Det tok litt lenger tid enn planlagt og plutselig var klokken nesten halv 12 p natta, s da fant jeg ut at det var litt sent blogge. Men ja! Bloggen er flytta og jeg er nok en gang tilbake til blogg.no der det hele starta for en god del r siden.

Men dere som fulgte meg p wordpress, merker dere i det hele tatt noe annerledes?  For dere kommer hit ved bare bruke http://helenelekven.com/, dere trenger ikke bruke blogg.no adressen, s hper det hvertfall gjorde det til en smude overgang!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tok meg en pause ute i sola i gr da, mellom all jobbinga. Da slappet jeg av med en smoothie og lakking av tneglene mine. N har jeg jo gel-negler p hendene, s trenger ikke lakke dem, men syntes det er greit  ta littegran vare p tneglene ogs. Og da gikk jeg for denne herlige baby bl fargen fra Essie. Fargen heter Bikini so Teeny og jeg digger navnet! Jeg blir glad av bde det og fargen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Men i dag er planene noe annet. Jeg og lillessteren min skal nemlig ut p verdensende for ha en liten piknik og virkelig kose oss sammen der. Kameraet blir med o g jeg har faktisk vrt  inne p tanken p vlogge i dag. S la meg vite om det er noe dere vil jeg skal gjre. Da fr dere bli med p en dag i livet mitt denne uken! 

Men hper dere hvertfall fr en fin dag i dag, s blogges vi mer og ordentlig seinere! 

I think I'm in love

 • 09.05.2016, 14:50


Herlighet, er helgen virkelig over allerede? Jeg syntes dagene og ukene går så fort om dagen, før vi vet ordet av det er det sommerferie! Ikke at jeg skal klage over det, men jeg har en del å måtte gjøre før den tid, så jeg kjenner jeg får litt hetta av at tiden faktisk går så fort. Men det går nok fint, bare jeg får gjort litt nå de neste ukene så skal jeg nok ha tid til å kose meg på ferier i Juni! 

Jeg kjenner jeg gleder meg til hva denne sommeren har å by på. Jeg skal på flere reiser, på festival og jobbe ganske mye. Jeg tror og håper på at dette skal bli en av de sommerne jeg husker best, for det er så innmari mye gøy som står på planen allerede, og ikke minst så blir jeg og Mathias samboere denne seinsommeren, så det blir bra! There is nothing like the feeling of the sun tuching your face for the first time after a long winter season! 

Denne uken har hvertfall jeg nok å stå på  med! Med både jobb på cafeen, filming, blogg jobbing, pakking, trening, fiksing av bryn og enda mer jobb på cafeen. Og ikke minst så kommer min kjære hjem denne uken, så skal bli godt å endelig se han igjen. Det er på den måten jeg ser hvor fort, men samtidig hvor sakte tiden går, for det er allerede fire uker siden vi så hverandre sist. 

Men nei, nå får jeg vell runde av. Kjente jeg var litt skravlete denne mandagen. Men det håper jeg bare er koselig? Og som dere kanskje har merket har jeg gått litt mer tilbake til det å ha litt hverdagsinnlegg igjen og ikke innlegg som nesten bare er fokusert på sminke og skjønnhet. Når man blogger om det går man litt tom etterhvert og da blir det litt vanskelig og ikke minst litt demotivernede å måtte finne noe nytt hele tiden. Jeg liker å blogge om det som faller meg inn, og det er da jeg syntes bloggpostene blir mer naturlige! 

Håper dere er enige angående bloggingen, også håper jeg dere alle får en fantastisk start på uken! Hva syntes du forresten om antrekket på bildene? Jeg elsker det! Så behagelig og feminint 😍

A little update

 • 28.04.2016, 11:11


Okei, så på mandag la jeg ut et innlegg hvor jeg fortalte at det kom til å bli en skummel start på uken. Desverre så må jeg medele at vi  måtte avlive huden vår.. Kreften hans var spredt seg, og det var absolutt ingen ting å gjøre. Så  etter det har alle her hjemme gått med en tomhet og en følelse av at noe mangler. Og det gjør jo det, vår kjære Leo mangler. Han har vært min trofaste venn nå gjennom 7 år, og det gjør vondt å tenke på at han ikke er her mer. 

Jeg har ikke hatt annet enn store gleder med han, og var jeg lei meg var han alltid der for å trøste meg helt til jeg lo igjen. Og enda da trøstet han meg mer! Jeg savner han så inderlig mye, det gjør vondt langt inne i hjerterota. Han var fantastisk, og helt seg selv. Aner ikke hvor hvor mange ganger jeg har ledd av den rare personligheten hans, men det er det  som har gjort Leo til Leo. 

Jeg sitter her og smiler, med tårer rennende nedover kinnene mine. Det er tungt å skrive dette, men det er så inderlig godt å få det ut også! Det å skrive får meg til å føle meg bedre, det er som en terapi, og akkurat nå er det  akkurat det jeg trenger! Jeg ser på den måten tilbake på alle de gode minnene, de små stundene hvor vi koser på teppet på rommet mitt. Hvor han sniker med seg en sokk fra skittentøyskurven på rommet. Måten han ser på deg og dytter borti deg når han vil ha kos. Og ikke minst hvordan han setter rumpa til når han vil du skal klø den. 

Alt det var Leo, og ingen annen hund kommer til å være som han! Jeg savner deg så alt for mye Leo! 

A fresh start to the day, is a good start to the day!

 • 20.04.2016, 15:30


Denne uken har jeg startet hver dag med et stort glass vann med sitron og limeskiver i. Dette har ført til at jeg har fått en utrolig god og frisk start på dagen. Kjenner jeg våkner litt ekstra når jeg drikker det, og det er helt greit å ikke være avhengig av kaffe hver morgen. Vann finnes i springer og sitron koster ikke mye, så vil vell kanskje si det også lønner seg å starte dagen med vann med sitronskiver i.

Ikke bare våkner du litt av å starte dagen med et slikt glass, det er også bra for deg!  Jeg har funnet flere grunner til at det å drikke vann med sitron skal bli en fast del av min rutine, og jeg tenkte at jeg i dag ville dele de grunnene med dere:   

   
 Bare de grunnene er gode nok for meg, jeg starter dagen nå med en god dose sitronvann! En fresh start, er en god start. Og de siste dagene har vært tunge for meg, men det å starte dagen med en glass sitronvann gjør at de hvertfall får en bedre start! Så hvorfor ikke prøve det ut en ukes tid eller mer? Det kan forandre morgnene dine også! 

Har du noe du må ha fast hver morgen? Har du evt et annet tips til hva som burde bli en del av min rutine? 

My Style Icon - IntheFrow

 • 19.04.2016, 14:45


 Jeg har alltid fulgt en del youtubere, men det er ikke før jeg kom over youtubekanalen til Victoria at jeg virkelig ble inspirert. Hun er en geniuin jente som gir utrolig mye av seg selv. Hun jobber beinhardt med både youtubekanalen sin og med bloggen sin. Det gjør hun fordi det er det hun elsker å drive med! Hun har inspirert meg uatllige ganger med de fine og virkelig gode tekstene sine på bloggen, og hun har gjort at jeg har et større ønske om å lykkes i det jeg vil. 

Men det er ikke den eneste måten hun har inspirert meg. Hun har inspirert meg utrolig mye når det kommer til både sminke og mote. Hun er rett og slett blitt mitt stil icon! Kanskje litt tidlig å si det enda, men for øyeblikket holder jeg på å rydde ut av skapet ting jeg ikke vil ha eller trenger lenger. Og da gir jeg plass til en mer sofistikert og gjennomført stil. Shoppingen til den garderoben er i gang og jeg gleder meg allerede til å vise dere plaggene i antrekk! 

  

Bare hvordan Victoria styler forskjellige plagg og får til å se så plettfri ut hver gang, det skjønner jeg ikke. Jeg kommer ikke til å strekke meg så alt for mye etter henne, men jeg blir veldig inspirert av plaggene hun har og hvordan hun jobber med dem. Jeg lurer bare på hvor mye planlegging som ligger bak hvert antrekk, eller om hun bare slenger det sammen. Jeg håper ikke på sistnevnte, da er hun rett og slett en gudinne! (Hvertfall for min smak! Er jo ikke sikkert du liker stilen hennes)  

 

   
   Jeg bare håper på at jeg også en gang kan se like effortless ut, og ikke minst sofistikert samtidig som behagelig! Jeg har som sagt begynt å handle inn litt til den nye garderoben min, og jeg driver stadig å planlegger for nye plagg jeg skal kjøpe! En sort blazer står helt klart på planen, men det er det å finne den rette som ikke er så lett. 

Men om du liker stilen til Victoria du også, så finner du bloggen hennes HER. Og om du ønsker å se youtube videoene hennes så er det bare å søke på IntheFrow. Da kommer alle videoene og kanalen hennes opp! 

Hva syntes du om stilen til Victoria, og hvem er ditt stil ikon? Og hvorfor? 

Miss Independent

 • 17.04.2016, 14:20


I det siste har jeg vært ekstremt inspirert, og da ikke bare med blogg, men også med youtube. Det er fordi jeg blir veldig inspirert av en person jeg skal skrive mer om til uken, så hold øynene oppe for det! Men selv om jeg er veldig inspirert om dagen så betyr ikke det at jeg må stoppe å lete etter mer inspirasjon. Og det har jeg faktisk gjort denne uken, for jeg klarte å få tak i boken til Eirin kristiansen før den ble utsolgt, og jeg var inspirert bare jeg bladde gjennom den, så det lovte godt!   
  Jeg har også selvfølgelig lest litt i den nå, og jeg må virkelig si at jeg er imponert! Jeg leste litt fra flere sider høyt til lillesøsteren min og til mamma, og begge var like imponert og inspirert som meg. Mamma lurte faktisk på om ikke hun måtte lese deler av den selv. For selv om det er litt om blogging, og slikt så er det også mye om livsstil, det å være positiv selv i de vanskeligste tidene, osv. Jeg tror mange kan lære mye og bli inspirert av denne boken, uansett alder.   
 Jeg ser at det er mange som har fått tak i denne boken og det er jeg virkelig glad for. Jeg blir så glad når jeg ser at bloggere bruker «makten» sin til å utrette noe godt! Til å virkelig inspirere, og som Eirin sier seg, et friskt pust i hverdagen. Jeg er virkelig imponert over det denne jenta har fått til, uten at noen visste det. Og jeg har virkelig åpnet øynene mine og insett hvor genuin og flott denne 21 år gamle jenta er!

Så om du ikke har fått kjøpt deg denne boken enda, så er det virkelig å anbefale, du kommer ikke til å angre! 

Review: Spring collection by Elizabeth Arden

 • 09.04.2016, 12:50


For noen uker så la jeg jo ut et innlegg og en video med min første reaksjon på produktene, du kan se videoen HER. Men i dag tenkte jeg å se litt på hva jeg syntes om produktene etter jeg har brukt dem en stund. Det er jo greit med en update slik at dere vet om det faktisk er verdt å kjøpe dem. Og jeg kan jo si at Elizabeth Arden er jo et veldig populært merke av en grunn. Hudproduktene hennes er helt himmelske og sminken er ikke langt unna de heller.

 Sunset Bronze er en bronzer som gir en veldig mye glød. Det er litt shimmer i noen av bronzer nyansene, og det at det også er forskjellige nyanser gir det et veldig fint sluttresultat. Dette er også en bronzer som varer veldig lenge, du trenger nemlig ikke så mye produkt av gangen. Så alt i alt er dette en veldig god bronzer, og jeg må faktisk si at den har slått ut bronzeren min fra NARS. Det ekke værst!

 Sunset eyeshadow har veldig fine og sommerlige farger, og det er klart at lilla/rosa og roségull er veldig inn til våren. Jeg vil anbefale å bruke en god base under disse skyggene da de kan crease litt utover mot kvelden! Jeg har brukt en av Color tattoo skyggene fra Maybelline som en base og jeg fikk da en kjempe kul og fin look som varte helt til jeg skulle ta av sminken om kvelden. Happy with that!

 Sunset Highlight har jeg faktisk ikke brukt så alt for mye da jeg elsker hvordan mac higlighteren min er på huden min om dagen. Men de dagene jeg har brukt den har jeg hatt en fin glød og higlight. Det er ikke så intens da det på en måte er en bronzet higlighter, men når jeg har litt mer farge til sommeren kommer nok denne til å bli superfin på! Også er det nok uvandt at det er en kremet konsistens, og jeg er bare vandt til pudder highlightere.

 Sunset lipgloss brukte jeg et par ganger over en leppestift i løpet av de ukene som er godt, og det ga faktisk en ganske kul effekt! Hvis du er ute etter det lille ekstra så tror jeg du vil like akkurat det, men det blir nok litt for mye for en hverdag på jobb på en café. Men som higlighteren, jeg er bombesikker på at denne vil bli brukt mer til sommeren. Tar gjerne sminken og stilen et ekstra hakk ut om sommeren!

 Har du prøvd noen av disse produktene siden jeg nevnte dem første gang? Hva ser du for deg at du hadde likt best av disse produktene? 

// Produktene er sponset – meningene er ærlige

10 ting jeg vil gjre i April

 • 07.04.2016, 15:50


1. Jeg ønsker å være mer positiv og optimistisk! Dette kan noen ganger være veldig vanskelig for meg da jeg gir lett opp og kan ofte tenke på det negative rundt ting enn det positive. Det er noe jeg ønsker å forandre på, så da er vell en ny måned den perfekte anledningen til å starte med det. Og hittil føler jeg faktisk at jeg har gjort en god jobb!

2. Jeg vil trene mer og spise mer sunn mat. Treningen for meg går veldig opp og ned. I perioder er jeg super flink til å trene mye og flere ganger i uken, mens andre ganger trener jeg ikke i det hele tatt. Dette vil jeg ha slutt på, og vil heller ha faste dager med trening. Det trenger ikke å være skikkelig intenst hver gang, men bare jeg får beveget kroppen litt er jeg fornøyd! Også selvfølgelig å ikke spise for mye dumt, da har ikke treningen mye hensikt. 

  3. Jeg ønsker å blogge HVER dag. Jeg kan ikke fatte at jeg før klarte å blogge to ganger om dagen hver eneste dag. Hvordan klarte jeg å komme opp med alt? Og hvordan i huleste hadde jeg tid til det? For nå i det siste så har det hvertfall vært en eller to dager i uken hvor jeg ikke har blogget, det vil jeg nå ha slutt på. Og jeg tror jeg har funnet motivasjonen til å fikse på det. Så selv om jeg jobber fulltid i nesten hele April, utenom en tur til Trondheim, så skal dere få innlegg hver eneste dag! I promise!   

  4. Jeg vil at vi skal ha en leilighet i boks mot slutten av måneden. Det er ikke barebare å lete etter leilighet sammen med kjæresten når man befinner seg så mange mil fra hverandre. Men denne måneden håper jeg virkelig at vi finner den rette leiligheten til den rette prisen. Og om noen av dere vet om en leilighet i trondheim sentrumsområdet så er det bare å rope ut, vi tar imot all hjelp vi kan få!

5. Jeg ønsker å legge ut enda flere youtube videoer. De siste månedene har jeg lagt ut en video i uken. Jeg føler det er hakket for lite og skal derfor minst to ganger i måneden også legge ut video på lørdager. Jeg legger vanligvis ut kun på onsdager. Så om det er noen spesielle type videoer dere ønsker så er det bare å si i fra! Til lørdag kommer det ut «My morning skincare routine», så følg meg HER på youtube om du ønsker å se videoen når den kommer ut! 

6. Jeg vil bli flinkere til å spise frokost. Jepp, du leste riktig, flinkere til å spise frokost. Når jeg jobber så har jeg en tendens til å hoppe over frokosten da jeg hverken har lyst på mat så tidlig eller føler jeg har tid til det. (Sånn går det når man ligger litt for lenge i senga.) Men for at jeg skal klare å spise frokost må jeg ha litt mat jeg syntes er godt å velge mellom. Det går jo an å lage wraps med smør, salat, ost og agurk – super godt! Eller så går det an med youghurt og musli. Mulighetene er mange, jeg må bare finne ut av dem kvelden før slik at jeg vet hva jeg skal ha!

7. Jeg ønsker å bli mindre fokusert på kroppen min og hvordan den ser ut. Ja, jeg veit dette går litt i mot det at jeg vil trene mer. Men grunnen til at jeg vil trene mer er fordi jeg er i elendig form, og jeg vil forandre det. Men samtidig vil jeg lære meg å akseptere at jeg er som jeg er akkurat nå, og om det forandrer seg ved den ekstra treningen så er det bare en bonus!  

  8. Jeg ønsker å stå opp tidligere og få en tidligere start på dagen. Dette skjer jo ganske automatisk når jeg skal ha tidligvaktene på jobb, men det er kun et par dager i uken. Så jeg har lyst til at de dagene jeg har seinvakten (starter kl. 11) så vil jeg ikke ligge i senga til siste liten, jeg vil stå opp, ha god tid og få en ordentlig start på dagen!

9. Jeg vil være mer spontan! Om noen ringer og spør om jeg vil være med på noe, så skal jeg si ja. Selv om jeg har hatt en lang og slitsom dag på jobb. Jeg skal ta sjanser og leve livet. Jeg er trossalt 19 år og det er jo egentlig det jeg burde gjøre hver dag. Ikke ligge rett ut på sofaen hver kveld etter jobb. Også ønsker jeg spontanitet med tanke på reiser. Det var jeg forrige måned da jeg plutselig hadde bestilt jentetur til Mallroca i Juni! Og jeg håper på noe sånt denne måneden og. 

10. Jeg vil utvikle stilen min. Jeg skal gå gjennom skapet mitt, gi bort eller kaste det jeg ikke ønsker å ha lenger. Jeg skal ha en skikkelig opprydning og kun ta vare på det jeg vet jeg kan bruke på en stilfull måte! Jeg skal rett og slett gjøre skapet mindre denne måneden og bygge den opp igjen i løpet av de neste månedene! Og jeg gleder meg 🎉

Jeg elsker å lese slike lister på andre sine blogger. Og når jeg så Eirin skrev en slik post på bloggen hennes på Søndag, ble jeg inspirert til å skrive en selv. Jeg håper hvertfall den falt i smak hos dere også, og om dere ønsker flere slike liste-innlegg så er det bare å si i fra! Kanskje jeg skal skrive et slik fakta innlegg om meg? Hvem vet! 

Ha en fin dag videre! I morgen er det helg folkens!! 

Homemade..

 • 05.03.2016, 15:50


Jeg er så heldig at min kjære mamma har strikket en ny skappelgenser til meg, og jeg digger den! Den er litt annerledes enn hva andre har og hva man sammenlikner med skappelgenseren. Den ble akkurat slik jeg ønsket at den skulle bli. Jeg syntes olivenfargen er nydelig og at den går velig fint sammen med det beige/kremhvite mønsteret. Yes, en ny, deilig og varm genser som jeg kommer til å bruke masse. Hvertfall når jeg flytter til kalde Trondheim til høsten. Brrrr….  

  Genser – made by my mom || Bukse – American Eagle || Solbriller – Kappahl (Sponset) || Veske – Leo Wulff || Sko – Din Sko

  

  Neglene mine har jeg enda en gang fått ordnet hos Charlie’s naildesign & eyelash extensions. Om du er interessert i en time kan du sende henne en meld, du finner nummeret på facebook siden hennes HER.  (Behandlingen var delvis sponset)   

        

 Det å bruke hjemmestrikkede gensere går jo litt av og på moten, men selv så elsker jeg det. Jeg bruker de hjemmestrikkede genserne så mye for jeg vet hvor mye kjærlighet som er lagt ned i dem, og ikke minst så har man noe litt mer unikt enn det alle andre kjøper i butikkene. Nei, jeg liker hjemmestrikkede gensere, jakker og den slags!!

Har dere hatt en fin helg så langt? Det håper jeg, og jeg håper resten av den blir like bra! 

I'm back!

 • 03.03.2016, 14:28


Hei og god dag fine lesere! Da var iPaden i hus og jeg er klar for å kommefor fullt tilbake til bloggingen. Jeg kjenner jeg har vært helt stressa og ikke visst hva jeg skulle gjøre den siste uken. Det er ekkelt å føle seg så hjelpesløs og ikke minst så kjenner man jo på det at man som blogger er ekstremt avhengig av teknologien sin. Men nå er vi tilbake og jeg er klar for å komme igang. Jeg har mye ny motivasjon og jeg satt i går og kom på mange nye innlegg til dere.  

   Det kommer til å bli litt mote, og skjønnhet. Jeg har jo begynt å fokusere mer på skjønnhet og litt mote her på bloggen. Det er ikke like mye fritidsinnlegg her lenger og det syntes jeg egentlig er helt greit. Da har jeg et løpende tema på bloggen og dere vet ca hva dere får lese hver gang dere klikker dere inn hit. Reising er selvfølgelig et unntak. Da blir det masse oppdateringer fra dagene på tur osv. Men det har jeg en følelse av at dere ikke har noe i mot. Eller tar jeg helt feil der? 

Jeg er jo på ingen måte proff når det kommer til skjønnhet og jeg har selv lært mye kun de siste månedene. Men det er ved å blogge om ting, å prøve nye produkter og ikke minst å bygge opp erfaringer som gjør at man blir bedre. Jeg tror på ingen måte at jeg vet best for akkurat deg og din hud, men jeg skriver da gjerne om hvordan jeg opplever ting på min hud. Det jeg sier og skriver her på bloggen er absolutt ikke et fasit svar. Alle opplever ting forskjellig, og da snakker jeg ikke bare om skjønnhet.   

   Jeg er hvertfall super glad for å være tilbake, og jeg er mer klar enn noen gang. Og det å jobbe med iPaden i forhold til bilder og blogging, det går som en drøm! Jeg tror jeg fant en veldig god løsning på et problem som plutselig dukket opp. Hvertfall, så håper jeg dere er klare for mange fine innlegg fremover. Og i dag er det faktisk også kun 3 uker til jeg og Mathias reiser til Gran Canaria, så blir mye morro fremover. Ahh, som jeg gleder meg til de neste månedene! ❤️

Er du klar for flere skjønnhets og moteinnlegg? Er det evt noe spesielt du vil jeg skal blogge om? 

Plutselig noen tusen kr fattigere

 • 29.02.2016, 14:09


Hei alle kjære og gode lesere! 

Er det noe jeg ikke har lyst til så er det å beklage for at jeg ikke har blogget så mye nå.. Jeg hadde jo så mange fine og gode innlegg på lur til dere. Men forrige uke sa macen min natta.. Så jeg mistet dermed alle bildene jeg hadde tatt til de innleggene. Jeg mistet alle videoene jeg hadde forhåndsfilmet og som skulle ut på youtube. Og jeg har mistet alt av bilder av minner fra 2016.. Jeg kjenner det er utrolig kjedelig. Men heldigvis ligger mye av det her ute fra før av.

Jeg har fått bestilt meg en Ipad som jeg skal blogge fra før jeg kjøper meg en iMac når jeg har råd til det. Så jeg har da valgt å vente med å blogge og alt slikt frem til jeg har fått Ipaden, håper dere skjønner det. For det er ikke akkurat lett å skrive lange innlegg på mobilen! 

Håper hvertfall dere får en super start på uken, så kommer jeg tilbake så fort Ipaden er på plass! ❤️

And I am off to..

 • 05.02.2016, 12:00


MG_5441

Da var fredagen her og jeg er klar for en liten helg i Trondheim. Det skal bli godt å se Mathias igjen! Vi skulle vell ikke se hverandre før om enda 3 uker, men fant ut at vi måtte ses før det. Så da går turen opp dit i dag før turen går hjem igjen søndag kveld. En helg er bedre enn ingenting, så vi er glad for alt vi kan få!

Hva planene er for helgen vet jeg ikke. Men jeg har hvertfall planen om å få mest mulig ut av den sammen med min kjære, så jeg har bestemt meg for å la mac’en ligge hjemme i Tønsberg. Men ikke vær redde, oppdateringer kommer i helgen uansett. Jeg tenker at jeg heller oppdatere dere på helgen min når jeg er hjemme igjen på mandag.

Håper dere får en super fin helg! Og om det er noen type innlegg dere vil jeg skal skrive til dere i løpet av de neste ukene, så er det bare å si i fra, tar i mot alle tips med takk! 

Ny uke - Nye muligheter!

 • 01.02.2016, 11:24


Ja, da var en ny uke igang, og jeg kjenner at nå er endelig motivasjonen og inspirasjonen bloggmessig tilbake igjen. Jeg hadde nok godt av å ta meg en pause uken som var. Jeg hadde bare litt for mye å stri med akkurat den uken, at å være positiv og spre inspirasjon var ikke noe jeg følte jeg ville klare. Men nå er jeg tilbake og det kjennes godt. Og hva er vell bedre enn å starte måneden med og begynne å blogge ordentlig fra domenet mitt igjen?!

PA160062

I løpet av de neste ukene så kommer det til å skje en del. Jeg skal til Trondheim til helgen igjen, en ganske spontan tur som jeg bestilte i går. Også skal jeg videre en annen plass på tirsdag, men det får dere høre mer om seinere i uken. Så det er bare å følge med, for jeg tror dere vil like innholdet jeg har planlagt de to kommende ukene her på bloggen.

Jeg håper dere alle får en fin start på uken. Jeg må selv fortsette å planlegge litt. Planlegge og jobbe med innlegg som skal ut denne uken, men også planlegge videoen for denne og neste uke. Så har nok av ting å gjøre i dag, men det er godt det. For da sitter jeg ikke å bare sløver og ser på The Vampire Diaries. Jepp, jeg er blitt hektet på den serien igjen…

Ha en strålende start på uken, og er dere spent på ukens blogginnhold? 

January Haul 2016

 • 28.01.2016, 12:26


Denne måneden har det blitt mye shopping. Alt for mye shopping! Og jeg tror (desverre) at det ikke blir så mye mindre neste måned. Men hvertfall så tenkte jeg at i denne omgang kunne jeg vise dere hva jeg har kjøpt i løpet av Januar! Selvfølgelig, samme dagen jeg filmet dette, så dro jeg til byen å kjøpe et par andre ting og, så det er jo ikke med i videoen. Men det meste er med, så håper dere liker en litt annerledes video her på bloggen. Og let me know hvis dere vil ha flere Haul videoer, jeg kommer nemlig til å ha mange muligheter til det de neste månedene!

Favoritt kjøpet mitt fra hele Januar må nok være Leo Wulff veska mi. Den er bare perfekt og jeg har brukt den hver gang jeg har vært utenfor døra etter jeg fikk den. Jah, jeg trenger vell egentlig ikke å repetere det jeg har sagt i videoen. Men hvertfall så er jeg så glad jeg kjøpte den, og det tror jeg at jeg vil være lenge fremover!

Hva syntes du om videoer som dette? Er det noe du kunne tenke deg at jeg fortsatte med? 

A typical Sunday for me!

 • 24.01.2016, 12:37


God søndag alle fine lesere! Herlighet, enda en uke er snart over, og vi er allerede godt inne i Januar. Eller.. Den begynner jo faktisk å gå mot slutten! Tiden flyr fort noen ganger altså, men for min del gjør det absolutt ingen ting. I dag skal jeg gjøre akkurat det jeg nesten gjør hver søndag, nemlig det å planlegge den kommende uken. Dette er noe jeg liker å gjøre for da har jeg litt mer oversikt og en plan jeg kan se tilbake på om jeg glemmer noe.

_MG_7455

_MG_7447

Jeg liker gjerne å sitte på rommet med noen stearinlys tent, notatboka, kalenderen og macen også ved min side. Jeg liker også å ha ting som inspirerer meg rundt meg slik at jeg blir inspirert til å være kreativ og komme med noen nye ideer. Det er ikke alltid det funker, men innimellom så kommer det noen små gullkorn.

_MG_7453

Jeg har jo en egen notatbok hvor jeg planlegger innleggene for uken, og når det kommer til hvilke innlegg jeg skal legge ut hvilke dager så er det veldig greit og ha den å se tilbake på! Det er stadig jeg glemmer hvilke innlegg som skal ut når det kommer til torsdag/fredag, men da er det bare å sjekke planen.

Veldig greit, men noen ganger er jeg jo også selvfølgelig mye mer spontan. Søndagene derimot er jeg veldig dårlig til å finne på innlegg. Jeg må planlegge det søndagen før og gjerne ta bilder til innlegget litt tidligere i uken. For om jeg ikke har gjort det innen søndagen kan det hende det rett og slett ikke blir noe innlegg. Jeg er rar jeg vet det, men søndager er jeg litt ekstra lat. Og det syntes jeg må være lov!

Hva pleier du å bruke søndagene dine på? Og er du også glad i å planlegge ting, uansett hva det er? 

// Sponsede produkter avbildet

The knitted jumper!

 • 16.01.2016, 11:00


God lørdag alle gode lesere!! Kjenner bloggmotivasjonen er på topp tross i noen motbakker for øyeblikket, men motivasjonen er fortsatt på topp. I dag har jeg faktisk fri fra jobb, og det er en sjelden begivenhet på en lørdag. Men mye planer har jeg ikke.. Først var vell planen å dra til Oslo i dag, men så kom det noe i veien, så ble det Sandvika med lillesøster på torsdag i stedet, men det var absolutt koselig det også!

Jeg kjøpte meg faktisk et par nye joggesko da jeg var i Sandvika, men må til byen i dag for å bytte de til en størrelse større. Sånn går det når man ikke har med mamma på shopping. Da er det ikke alltid at alt blir prøvd ordentlig.. Jeg prøvde de jo, men ikke godt nok tydeligvis!

Jakke – Only || Genser – Kappahl (sponset) || Bukse – Gina Tricot || Veske – Leo Wulff

Klokke – klokker.no (sponset) || Solbriller – RayBan || Sko – Din Sko

​Jeg drømmer meg så bort på ferie om dagen at det er helt sykt. På en side så har jeg lyst til å kjøpe sminke (addicted I know..), men på en annen måte har jeg lyst til å spare til reise. Så i går tok jeg meg selv skikkelig i nakke skinnet. Jeg fikk ikke lov av meg selv til å bestille noe fra mac, selv om det var limited edition. Jeg får satse på at de har det fortsatt til salg når jeg føler jeg kan ta meg råd til det. Det har nemlig gått litt for mye penger denne måneden.. Lagt meg til en stygg uvane der altså!

Men hvertfall så håper jeg dere får en super lørdag i dag og at helgen behandler dere på en fin måte! 

December favorites!

 • 14.01.2016, 14:00


God torsdag alle sammen! I dag tenkte jeg å fortelle dere om mine favoritt ting fra Desember. Bedre seint enn aldri, eller hva? Jeg tenkte at jeg denne gangen skulle både skrive et innlegg om det OG filme en youtube video om det. Så det vil si at om du ikke orker å lese kan du heller se det samme i en video under her.


Okei, jeg velger å begynne med skincare. Jeg har nemlig i Desember falt helt for Garnier sitt populære Micellar Cleansing Water. Jeg har brukt dette hver dag til å fjerne ansiktsminken og den får med alt over alt. Den er virkelig super bra og jeg føler ikke at den tørker ut huden på noen som helst måte. Jeg tar kun litt på en bomullspad og fjerner da sminken min på den måten. En enkel, fin og effektiv måte å fjerne sminken sin på. Og ikke minst mye bedre enn å bruke de serviettene man får kjøpt i butikkene!

Jeg har også lagt min elsk på to produkter fra Mac Cosmetics denne måneden. Nemlig mac sin Fluidline Blacktrack eyeliner gel og Plumful leppestiften. Jeg har bare brukt gel lineren siden jeg kjøpte den i starten av Desember, og gjett om jeg er frelst. Jeg har ikke hat lyst til å bruke noen liquide linere siden, og jeg tror det skal litt til for at jeg skal vende tilbake til akkurat det. (Det kommer forresten et tips/triks-innlegg til å få til eyelineren sin på en lettere måte til helgen) Og når det kommer til leppestiften, do I even need to say why? Den er bare fantastisk å ha på, jeg får så mange komplimenter når jeg har den på og ikke minst så er det jo en nydelig farge!

Jeg har også hatt hekta på et par produkter fra Elizabeth Arden. Jeg har virkelig fått sansen for blushen og mascaraenhennes. De er perfeksjon, og jeg er ganske vanskelig å overbevise når det kommer til mascara. Jeg har korte og veldig rette vipper. Men med en vippetang og denne mascaraen er det problemet løst. Og det varer så lenge, men utover kvelden så dropper de litt. Det er ikke så farlig da jeg sikkert bare skal ligge inne på sofaen resten av kvelden uansett!

I desember hadde jeg dilla på to øyenskyggepaletter som jeg stadig gikk tilbake til. Nemlig Fleur de Force sin Lunar Rose Palett og Soap & Glory Perfect ten palett. Mange nydelige farger som jeg alle har hatt dilla på. Mye kobber/gull og litt lillatoner. Jeg aner ikke hvor det med lillatonene kom fra, da jeg aldri har brukt det noe særlig før, men 2015s siste måned var det vendepunktet! Nå etter det har jeg blitt mye mer flink til å eksperimentere med farger, blant annet grønn, og det er ganske stort for min del!

Når det kommer til snacks i Desember, så ble det jo ikke akkurat lite av det. Men det som utmerket seg som en favoritt for min del må nok være Lakrids by Johan Bülow i smaken Salty Caramel Choc Coated Liquorice. FOR EN SMAK!!! Det var det merkeligste jeg hadde smakt når jeg fikk den av @KFJELLHAUG til jul, men samtidig så var det noe av det beste jeg hadde smakt.. Og nå er jeg hektet. Så må nok kjøpe meg en ny boks da jeg skal til Oslo, bare for å ha det liggende til denne boksen går tom!

​Jeg har også en annen julegave fra Kristina som har vært blant månedens favoritt og det er Voluspa Crisp Champagne. Den er helt himmelsk! Og om dere lurer på hvorfor julegaver er blant mine favoritter fra hele desember er det fordi vi hadde en egen liten julaften sammen på en café i Oslo i midten av Desember. Så føler det er da greit å ta det med!  Og jeg må kjøpe meg et nytt av denne og, da jeg nesten har brent det opp. Min kjærlighet til duftlys er litt for stor altså!

Sist, men ikke minst så har jeg i desember forelsket meg helt i den nye paletten min fra Urban Decay, Urban Spectrum eyeshadow palett. Det er helt utrolig hvor pigmentert denne paletten er og ikke minst så har den et bredt spekter av farger jeg ikke har fra før av. Dette er vell egentlig den paletten med mest fargerike farger, og jeg tror jeg liker det. Jeg begynner å utforske litt mer med farger og jeg tror jeg også kommer til å fortsette med det fremover!

 Disse favorittene kom som sagt litt seint, men jeg tenkte jeg hvertfall kunne vise dere hva jeg hadde hektet på den forrige måneden. Men jeg må virkelig si at desember var måneden hvor jeg prøvde mest nye produkter i løpet av hele 2015. Det var en måned med mye sminke shopping og sponsing. Så hadde helt klart mye å teste ut! Jeg hadde også hekta på en av Elizabeth Arden leppestiftene mine, men for øyeblikket så finner jeg den rett og slett ikke. Jeg har ingen anelse om hvor den har tatt veien… Og jeg sier dere: Det er ikke første gang noe av sminken min har plutselig bare forsvunnet! Tror jeg må ta en skikkelig ryddings på rommet i løpet av helgen!

Hvilket produkt/ting var det du bare MÅTTE bruke/ha i løpet av desember?

Things I am looking forward to in 2016!

 • 12.01.2016, 12:00


Dette året kommer til å by på mye nytt og ikke minst mye spennende! Jeg har flere ting som jeg gleder meg til allerede, og jeg tenkte å dele med dere noen av tingene i dag. Det er jo ikke mange planer ting, men det er noe, og det er ting jeg gleder meg veldig mye til. Så håper dette er et innlegg som faller i smak, også håper jeg dere også har mye spennende planlagt for 2016.

En ukes ferie i Spania med familien. I starten av februar planlegger vi en tur til Spania. Vi har ikke bestilt noe konkret enda, men vi har planlagt en tur i starten av februar. Og bare tanken på sol og varme er noe jeg gleder meg til. Det frister gjerne mer enn del kulda og den sure vinden vi har her hjemme om dagen.

Leting etter Leilighet. Jeg og Mathias må snart begynner å følge med på markedet når det kommer til å leie leilighet til høsten. Vi skal nemlig flytte sammen, og for å finne noe og ha noe klart er det lurt å starte allerede nå. Selv om jeg ikke skal flytte før til sommer/høsten. Men det blir en spennende og ikke minst en morsom tid med tanke på akkurat dette.

 ​(bildene lånt fra  @KAMILLAHAALAND )

En ukes chartertur sammen med Mathias. I mars har jeg og Mathias planer om å ta en uspontan spontanferie. Vi tar det vi finner en ukes tid i forveien og gjør det beste ut av det. Det blir billigere og ikke minst så er jo det litt spennende. Så hvor vi skal har vi ingen anelse om, men at det skal bli en bra ukes tur til en av kanariøyene! Gleder meg stort allerede!

Jeg blir 20 år! og det er vell egentlig bare merkelig å si. Jeg føler på ingen måte at jeg nå skal bli 20. Og siden jeg og Kristina har bursdag så nærme hverandre har vi bestemt oss for at som en bursdagsgave til hverandre så tar vi en tur til London. Det blir nok ikke før uti Juni en gang, men er lov å glede seg allerede!

Slottsfjell festivalen. Jeg fikk nemlig billetter til årets festival av mamma og pappa til jul, og det var vell så og si det eneste jeg ønsket meg. Så jeg gleder meg til fire dager med musikk, dans og liv på slottsfjellet i Juli. Om noen av dere som leser bloggen skal, let me know!

Yes, det er vell egentlig det jeg gleder meg mest til i første omgang. Jeg tror det kommer til å skje mye annet morsomt i år også, er bare dette som er planlagt og som jeg gleder meg super mye til. Jeg tror virkelig 2016 blir mitt år, mer enn det har vært noen gang før og jeg gleder meg også til å ta med dere på den reisen. For å blogge har jeg ikke tenkt til å slutte med selv om det er mye som skjer. Det er jo da det er gøy å blogge, og ikke minst er det en god unnskyldning til å dokumentere alt!

​Har du noe spesielt du gleder deg til i 2016? Og skal du ut å reise i løpet av året, i såfall hvor? 

A weekend off!

 • 11.01.2016, 14:12


Hei alle gode som tar turen innom selv om jeg ikke har blogget. Jeg valgte å ta helgen fri da jeg var på jobb og fordi Mathias skulle reise til Trondheim igjen i går, så ville tilbringe mest mulig tid sammen med han. Tenk at han har vært hjemme i hele 3 uker! På en måte har det gått så fort, men samtidig har vi gjort så mye at det føltes ganske lenge, og da er det litt tungt å vite at det er 7 uker til vi ses neste gang. Men sånn er det.

Selv startet jeg dagen i dag med en negltime for å freshe opp dem litt. De så nemlig ikke ut nå. Så var godt å endelig få gjort det. Dere får se de nye neglene mine i et innlegg i løpet av morgendagen. For i dag har jeg litt innlegg å skrive, litt planlegging å gjøre og rydding av rommet. Sistnevnte har jeg startet med, så er heldigvis godt igang!

Ser jeg må bestille en nappe og fargetime for brynene mine! Haha, se bort i fra dem..

Jeg ville bare innom en tur og ønske dere en god start på uken. Selv skal jeg jobbe litt både på cafeen denne uken, og med bloggen. Jeg har litt å ta igjen etter julen og nå den siste uken, men tror det skal bli godt å komme tilbake til gamle rutiner igjen! Det kan hende det blir nok en Oslotur til helgen om jeg ikke tar feil. Og jeg gleder meg allerede. Da skal jeg nemlig kjøpe noen siste og etterlengtede produkter fra mac! 🎉

Håper dere er klare for at jeg er fullt tilbake. Jeg tror ikke det blir to innlegg hver enste dag som jeg hadde i høst, for det ble rett og slett litt for mye til slutt. Et innlegg skal det bli hver dag, og enkelte dager kan det hende det blir fler. Det ser jeg litt an, men håper det går fint for dere!

Er du klart å komme deg tilbake til alle de gamle rutinene enda? Ha en fantastisk start på uken!

Den travleste tiden

 • 22.12.2015, 10:46


God morgen alle sammen. Nyter dere julen enda? Selv så føler jeg vell egentlig at jeg ikke har rukket alt det jeg ville rekke. Jeg har ikke sett alle julefilmene jeg ville se og jeg har så vidt akkurat blitt ferdig med julegavene. Jeg har vært litt for flink til å kjøpe ting til meg selv i år, noe som egentlig ikke ligner meg. Jeg pleier å elske og bruke så mye penger/følelser som mulig på de jeg er glad i. Og jeg har jo gjort det i år og, men når det kommer til meg selv så har jeg unnet meg en del mer enn jeg pleier å gjøre. Jaja, det må vell være lov innimellom?

Jakke – NY || Skjerf – Day by Birger et Mikkelsen || Topp – H&M || Veske – Michael Kors
Skjørt – Kappahl (Sponset) || Sko – Din Sko || Solbriller – RayBan

 I dag er planen en liten tur til byen med Mathias for å handle inn de to siste julegavene han må kjøpe. Vi skal også i løpet av dagen få sett en julefilm, det blir også en familiemiddag hos han, så dagen i dag er nok ganske full. Men jeg håper på å få til å filme en video til dere i dag. Jeg har vært litt sløv i det siste/ hatt lite med tid til overs, men på nyåret kommer jeg sterkt tilbake. Har nemlig masse spennende på planen fremover!

Bloggen har også kommet litt i andre rekke om dagen. Jeg vet ikke hvor mye dere legger merke til det, jeg mener hvem har egentlig tid til å lese så mye blogger om dagen? Selv har jeg ikke mye tid. Jeg får lest innom et par når jeg logger inn her på Nouw for å skrive til dere. Men om det er noe spesielt dere ønsker jeg skal blogge om fremover, så er det bare å si i fra. Jeg er åpen for det meste. Om det er at dere ønsker en spørsmålsrunde, eller noe spesielt om sminke, det neste jeg ønsker å kjøpe osv. Bring it on!

Hva syntes dere om antrekket, og hva kunne dere tenke dere at jeg blogget om?

Glazed Apple!

 • 20.12.2015, 13:00


I fjor var jeg en av de som utsatte det å kjøpe noe fra jule-luktene til the Body Shop. Men i år skulle jeg ikke gjøre den samme tabben. Jeg falt nemlig i fjor for Glazed Apple lukten, men jeg kjøpte den aldri og plutselig var den borte fra butikkene. Og da angret jeg selvfølgelig veldig på at jeg ikke hadde bare kjøpt den med en gang, men nå gjorde jeg det hvertfall mens jeg var i Oslo. Så nå er denne serien endelig i mine hender!

Jeg valgte å kjøpe tinn-boksen med litt diverse produkter i, og jeg syntes dette også er en veldig fin julegave om du ikke helt hva du skal kjøpe til noen. Du får nemlig fire små produkter, alle som er super bra. Og jeg gleder meg spesielt til å prøve skrubben. Og dusjsåpen. Og bodylotionen. Og body Butteret. Jah, jeg gleder meg til å prøve alt! Snakk om å være freslt når det kommer til en god lukt altså!

 Det var visst en annen en som syntes det lukta litt godt også!

Akkurat nå er jeg på vei ut døra da jeg skal hente Mathias på flyplassen. Det blir så godt å se han igjen og ikke minst ha han hjemme i hele tre uker! De ukene skal vi nyte til det fulleste altså. Vi skal i kveld på et lite julebord med Per og Emilie, også blir du jo litt andre middager her og der før vi reiser på hytta første juledag. Blir nok veldig deilig å komme opp dit også, i og med at vi ikke har vært oppe siden vi var der i Juli!

Har du prøve noe fra noen av jule-luktene til the Body Shop? Hvilke liker du best?

Off to Oslo..

 • 15.12.2015, 10:00


 again! Mye i Oslo sa du? Ja det ble det akkurat nå. Men i dag har jeg så mye gøy på planen av jeg kan nesten ikke vente med å komme meg avgårde. Jeg skal først inn for å møte Kristina og på litt bloggmøter. Det blir sikkert litt shopping innimellom og. Før Erica kommer inn for å bli med oss å spise og på julekonsert med selveste Kurt Nilsen. Dette har jeg gledet meg lenge til nå, og jeg vet jeg kommer til å ha såå julefølelse etter denne dagen!

Jeg håper hvertfall at dere får en super tirsdag! Har du vært på noen julekonsert i år, eller skal du? 

Det lille ekstra?

 • 14.12.2015, 13:00


Forrige uke nevnte jeg jo hvordan jeg passer på at jeg får fin hud til jul. Denne uken tenke jeg å tipse dere om hvordan jeg får volum i håret til jul! Jeg har utrolig flatt og livløst hår og noen ganger er det bare umulig å kontrollere. Jeg har prøvd så mye, men ingeting har funket. Før nå!

Jeg har begynt med denne shampoen fra John Frieda som skal gi volum. Shampoen elsket jeg fra første øyeblikk da den skummet utrolig mye. Jeg elsker slike produkter som skummer mye da du slipper å ha like mye av produktet i håret som ellers. Så bare det fengslet meg fra første sekund.

Balsamen er også utrolig god. Den er myk og fin og ikke minst lett å jobbe med. Jeg er også ganske kresen når det kommer til balsamer, og er egentlig ikke så glad i å bruke det hele tiden. Men denne er så lett og fin for håret at det har ikke vært noe problem!

Men det jeg tror er den største hemmeligheten er det å bruke denne 7 day volume treatment. Denne skal masseres inn i røttene der du ønsker volum etter at du har klemt ut overflødig med vann ut av håret. Du skal la denne behandlingen være i mellom 3 og 5 minutter. Men for å være helt ærlig så er jeg ikke så nøye. Jeg har den i litt mens jeg vasker kroppen og slikt før jeg skyller det ut. Og for en som har null volum fra før av så skal det ikke så mye til før man fikk mye volum av denne. Så jeg ble slått i bakken første gang.

 Men den behandlingen burde du ikke bruke hver dag. Jeg pleier å vakse håret to eller tre ganger før jeg bruker den igjen. Det av den grunnen at det står bak på flaske at det skal gjøres slik! Men kan jo skjønne litt hvorfor. Det er nok en belastning på håret å få en slik kur hver dag!

Jeg er hvertfall blitt frelst når det kommer til denne serien. Jeg mener, hvem vil vell ikke ha litt volum i et ellers flatt hår? Det vil jeg, og det skal jeg fra nå av! 😄

Har du noen andre volumprodukter som du syntes funker? Og har du evt prøvd denne serien? 

// Produktene er sponset

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits