Helene Lekven

GIVEAWAY!! A goodiebag

  • 10.04.2016, 13:10


Da er det et par uker siden forrige giveaway, og vi syntes vell det er på tide med en ny en nå eller? Denne gangen har jeg en goodiebag å dele ut til dere. Mesteparten er sponset, men jeg har også slengt med litt som er betalt fra egen lomme. Skal jeg gi tilbake til dere fine lesere så skal jeg gi tilbake!  

 Jeg har ordnet en skikkelig toalettmappe fra Happy Wifey, med diverse ting og produkter fra f.eks GHD og Elizabeth Arden. Så jeg håper at en slik giveaway som dette faller i smak, og at dere kanskje ønsker flere slike i fremtiden. Jeg har jo fått litt ekstra av noen produkter i det siste, og jeg har da valgt å gi det jeg føler jeg ikke trenger til dere i denne giveawayen! Men ja, kanskje vi skal komme oss til kriteriene?  

  Det du må gjøre er:  VINNEREN ER TRUKKET

  1. Følge facebook siden til bloggen på facebook, HER
  2. Dele innlegget på facebook eller instagram.
  3. Kommentere dette innlegget med navn og mail slik at jeg kan kontakte deg om du vinner! 

Jeg kommer til å trekke vinneren på søndag om en uke. Jeg kommer ikke til å annonsere vinneren noe sted, jeg kommer bare til å ta direkte kontakt med vinneren på mailen. Dette er fordi den som vinner ikke skal ha noe hat på seg. Jeg har opplevd at vinnere av konkurranser tidligere har fått litt hat for at de har vunnet. Det er ikke noe jeg ønsker, derfor har det blitt sånn, det håper jeg dere forstår. Så følg med på mailen din neste søndag! Kanskje du får en super avslutning på uken! 🎉  

 Håper giveawayen faller i smak! Og er det noe spesielt dere kunne tenke dere skulle vært som neste giveaway?

Giveaway: Gavekort på 1000kr og 500kr

  • 25.03.2016, 15:13


God dag alle sammen!   Har dere det bra? Det håper jeg, og om ikke så ønsker jeg å gjøre den littegran bedre for deg! I dag skal jeg nemlig starte en ny giveaway hvor du kan vinne gavekort fra Kappahl, og jeg deler nok en gang ut hele 3 stykker. Jeg deler ut ett på 1000kr og to stk på 500kr. Syntes det er gøy å gi litt tilbake til dere så det at tre av dere har muligheten til å vinne gjør meg og glad. Det er jo på grunn av dere som titter innom daglig at jeg kan være med på så mye gøy. Så å gi litt tilbake syntes jeg er godt!  

  Det du må gjøre for å delta er:  VINNERNE ER TRUKKET

  1. Følge meg på instagram HER
  2. Kommenteret bildet på insta (som forteller om konkurransen), og tagge to venner.
  3. Håpe på det beste! Good luck ❤️

  

Jeg trekker vinneren på mandag slik at noen får en super start på uken når de får vite at de har vunnet! Og. Om du ønsker å se litt antrekk med plagg fra Kappahl så har jeg planer om noen innlegg med plagg fra Kappahl fremover (har også mange antrekk med plagg derfa under kategorien antrekk). Og på bildene her har jeg faktisk på meg en morgenkåpe fra Kappahl, den er super fin og deilig! 

Nei, nå må jeg komme meg ut i sola! Håper dere får en superfin dag videre, og at dere vil delta i konkurransen!

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits