Helene Lekven

La Sagrada Familla

  • 16.02.2016, 14:34


En kirke. En kirke de har bygget på i mange år, og som de minst kommer til å bygge på i 10 år til. Tenk at noe som enda ikke er ferdig, kan være så vakkert. For det var det. Det var noe av det vakreste jeg har opplevd, og jeg gleder meg til at jeg en gang skal tilbake når det er ferdig.Jeg mistet munn  og mele når jeg gikk inn i denne kirken, og jeg var ikke den eneste! Alle stod med åpne munner og etter en liten stund klarte vi bare å få ut «oj». Vi gikk tom for ord. For noe så vakkert går rett og slett ikke an å beskrive. Det går heller ikke an å ta bilder av det eller filme det, for skjønnheten kommer ikke helt gjennom. Men jeg prøvde!

P2110071 P2110034 P2110008 P2110039 P2110041 P2110044 P2110063 P2110057 P2110068

Det dere ser som er farget brunt på denne mini modellen er det som er blitt bygget foreløpig. Så de har en vei igjen å gå! Og jeg klarer nesten ikke se for meg hvor stort det blir da en gang!

P2110065

Om du ikke har opplevd denne kirken selv, så må du absolutt sette det på listen over ting du MÅ gjøre. Det er så verdt det! Jeg lover. Jeg vet egentlig ikke hva mer jeg kan si.. Du kan se hvordan det var på film i denne videoen. Men dere får ikke engang en liten følelse av hvor fint det var, så det er verdt å ta turen dit selv også!

Har du besøkt La Sagrada Familla, kunne du evt tenke deg å besøke kirken? 

VIDEO: Barcelona februar 2016

  • 15.02.2016, 11:06


God morgen alle skjønne lesere! Har dere hatt en fin helg?

Da var det mandag igjen og vi starter enda en ny uke. Denne uken har jeg mye jobb å gjøre, men jeg startet heldigvis i går, så er godt i gang. Jeg skal også klippe meg denne uken, og det er virkelig noe som trengs. Jeg har nemlig ikke klippet håret siden August, så det er ikke akkurat det fine og korte håret lenger.

MEN i dag tenkte jeg å starte dagen med å dele videoen jeg har redigert fra Barcelona turen. Den viser vell egentlig mest hva en dag gikk ut på, da jeg filmet mesteparten den ene dagen. Men håper den hvertfall faller i smak. Jeg syntes det er gøy å lage slike videoer som vi da kan se tilbake på ved en seinere anledning!

Ellers i dag skal jeg filme to videoer, og i morgen skal jeg filme enda en. Så har nok å gjøre! Men jeg prøver også å motivere meg selv til å dra en tur på treningssenteret før jeg starter med filminga. Ikke at den motivasjonen begynner å nærme seg.. Skal ikke være lett med akkurat det der altså! Tror det blir lettere når jeg til høsten av bor sammen med en som trener nesten hver dag. Da må jeg jo henge litt med!

Men jeg håper dere får en fantastisk dag i dag og at starten på uken blir like bra. Og hadde dere en fin valentines/morsdag i går? 

Har vært med på bedre turer...

  • 14.02.2016, 13:33


Jeg har reist ganske mye opp gjennom oppveksten min og da vært på enda mer sightseeing turer. Men jeg må ærlig innrømme at sightseeingturene vi tok i Barcelona er noen av de kjedeligste jeg noen gang har opplevd. Jeg føler vi så enormt lite av byens severdigheter og føler ikke at jeg fikk et ordentlig godt overblikk av byen. Mamma og pappa hadde jo vært der før, og hadde da tatt en sightseeing tur som hadde vært utrolig bra. Det var tydeligvis ikke det det firmaet vi brukte denne gange.. Men hvertfall så fikk vi jo sett litt og noen av bildene får dere under her.

Jeg venter med å vise dere bilder av turen vår til La Sagarda Familla, da jeg syntes det fortjener et helt eget innlegg. For det var virkelig et mesterverk! Men her har dere hvertfall et knippe med bilder fra dag nr 2 i Barcelona!

P2100062 P2100091 P2100058 P2100066 P2100101 P2100122 P2100108 P2100139 P2100133 P2100141

Hele byen er jo utrolig vakker, og jeg trivdes utrolig godt. Jeg likte alle shoppingmulighetene, restaurantene, alle de nydelige kirkene og ikke minst så likte jeg gamlebyen. Det er noe med det å gå i de eldste delene av byer rundt om i verden som virkelig fengsler meg. Det er bare så vakkert og annerledes enn det man finner rundt om i de mer moderne områdene av byene. De gamle delene er på en måte så «hjemmekoselig» om dere skjønner hva jeg mener. Huff, nei nå høres jeg gal ut her, men hvertfall så er det noe spesielt med å finne alle de små skattene i gamlebyen!

Hva liker du best å utforske når du er ute og reiser? 

New in from Sephora!

  • 11.02.2016, 16:02


Som jeg nevnte i innlegget i går så var jeg en tur innom Sephora, og en liten slant ble da brukt der. Jeg fikk nemlig endelig kjøpt meg noen ting jeg hadde hatt lyst på veldig lenge. Jeg skal også tilbake i dag og se om jeg finner noe annet, så krysser fingrene for at jeg finner enda noe fint! Hehe, da skal jeg filme litt mer av butikken også, slik at dere får sett hvor fantastisk stor butikken er. Den er helt himmelsk!

P2100007

Jeg kjøpte meg to ting fra Urban Decay  og en ting fra Too Faced. Jeg har lenge ønsket meg Naked smokey paletten til Urban Decay, og når jeg så den i butikken bestemte jeg meg for å endelig unne meg den. Den har så fantastisk fine farger! De er kremete og ikke minst pigmenterte, den har et par matte farger og noen farger med med shimmer i. Brukte denne paletten både i går og i dag og jeg er superfornøyd med den allerede.

P2100009

Jeg bestemte meg også for å prøve den berømte Makeup Setting Spray fra Urban Decay. Jeg har hørt veldig mye bra om denne og hvem vil vel ikke at sminken skal sitte bedre enda lenger? Så da bestemte jeg meg for å prøve denne selv. Jeg glemte å bruke den i går, men tok å brukte den i dag, så skal gi dere en update på hva jeg syntes om den en annen gang. Jeg gleder meg hvertfall til å se om denne funker og er så bra som alle sier!

P2100011

Og sist, men ikke minst kjøpte jeg Better Than Sex mascara fra Too Faced. Denne er det også veldig mange som har skryti av både på blogger og youtube, så jeg tenkte jeg skulle prøve den selv. Første inntrykket var super bra og jeg føler den sitter fint på gjennom dagen uten at den begynner å smuldre utover dagen/kvelden. Den er lett og fin å påføre og den er absolutt ikke klumpete på vippene.

Så det var hvertfall det jeg kjøpte med meg hjem fra Sephora her om dagen. Man vet jo aldri om jeg finner enda mer i løpet av dagen i dag! Kan godt hende jeg går med en pose i hendene fra Sephora når dette innlegget er publisert, det vet vi ikke!

Har du noen av disse tingene, hva syntes du evt om det? Og hva hadde du helst kjøpt fra Sephora? 

My kind of morning!

  • 11.02.2016, 10:15


Det er så deilig med morgener når man er ute og reiser. Man får en mye større motivasjon til å stå opp og komme igang med dagen! Det er en stor sol som skinner inn gjennom vinduet, det er vårlige temperaturer ute og du kan unne deg en deilig frokost på balkongen. Det er en helt annen start enn den jeg har hjemme, og det er så mye mer lett. Jeg våkner jo mye mer tidlig, og jeg kommer rett og slett fort igang med dagen. Håper dette kan smitte over på vanene mine når jeg kommer hjem igjen og!

P2100027 P2100018

Hvem kan ikke si at det ikke så deilig ut å starte dagen på denne måten?

P2100023 P2100032

Og som dere kanskje skjønner er vi nok en gang klare for en fin dag. I går koste vi oss med en seightseeing tur, caféturer, vandring i gamlebyen og selvfølgelig litt shopping! Tror det kommer til å bestå av mye det samme i dag, bare vi tar en annen sightseeing tour, en vi tror blir enda bedre. Så jeg tror dagen i dag blir like fin som den i går. Ahh.. Tenk at det er siste dagen vår her allerede.. dagene går så alt for fort!

Er det bare jeg som er slik om morningen på ferier og sliter som bare det når jeg er hjemme? Håper ikke det! Ha en strålende dag alle fine <3 

Not the start we planned..

  • 10.02.2016, 10:00


Når vi skulle reise til Barcelona i går gikk ikke alt etter planen. Vi kom oss opp i 4 tiden og kjørte til Gardermoen, sjekket inn og spiste en deilig frokost og selvfølgelig ante fred og ingen fare. Vi satte oss på flyet og avgangstiden nærmet seg. Men vi? Vi stod stille. Først gikk det 5 minutter, og så gikk det enda 10 minutter før vi fikk vite hva som foregikk. De hadde nemlig funnet noen bulker på flyet som måtte sjekkes før vi kunne fly trygt avgårde, men så var jo de bulkene for store til at de ville risikere å fly. Så dermed var det av flyet igjen, på en buss, venting på bussen og til slutt stå i kø for å komme inn på flyet igjen! Haha, så halvannen time etter den opprinnelige avgangstiden var vi endelig oppe i lufta og klare for Barcelona!

Som sagt, ikke akkurat den starten vi hadde planlagt på denne turen. Men vi kom frem og fikk en koselig ettermiddag i byen. Her er et par snapshots fra dagen: (Jeg har filmet en hel del også, men det kommer i en samlet film neste uke.)

P2090028 P2090034

Vi koste oss med tapas til lunsj, hva er vell bedre enn det? Og er man i Spania, så er man i Spania. Også kikket vi litt rundt i diverse butikker. Jeg fikk svidd av en liten og god slant på Sephora, som jeg tenkte jeg kanskje skulle vise dere seinere i dag eller i kveld. Var ikke mye, men litt som jeg har ønsket meg en stund, men man vet jo heller ikke om det blir mer der i løpet av de neste dagene, for det er seriøst den største Sephora butikken jeg noen gang har vært i!!!

P2090055

P2090061

I dag er ikke planene så mye. Vi skal ta dagen litt som det kommer. Og vi startet dagen med en deilig frokost som inneholdt frukt og bær, grovbrød, iste, glutenfrie croissants og annet godt! Er godt å starte feriedagene slik, er så mye god og fersk frukt å få tak i her, dere aner ikke. Eller, dere skal få se i videoen jeg skal sette i sammen etter turen.

Men foreløpig så håper jeg dere får en super onsdag videre og at uken har behandlet dere fint så langt! 

I am traveling to...

  • 02.02.2016, 12:42


Barcelona!! Det er ikke lenge siden jeg blogget om at jeg skulle reise til Gran Canaria, og i dag tenkte jeg å blogge om at jeg skal til Barcelona! Haha, og det er faktisk ikke så lenge til. Vi er der nemlig om allerede en uke, og det er sykt! Vi skal på sightseeing, på shopping, spise tapas, og virkelig bare kose oss i noen dager, og det skal bli utrolig godt!

Det ble ganske spontant. Vi hadde en plan om å reise til Spania i februar, men det var ikke 100% bestemt. Men nå er reisen bestilt og vi er alle klare for tur. Det er jo litt gøy å bestille reise slikt spontant også! barcelona

Jeg har aldri vært i Barcelona før. Jeg vet de har Primark og jeg vet de har Sephora. De to butikkene skal jeg innom, uansett hva som skjer! Men om dere har noen tips til meg blir jeg veldig takknemlig om dere deler dem i kommentarfeltet. Jeg vet også at det er et outlet like utenfor sentrum, men vet ikke om vi får tid til å reise dit. Vi får se, og jeg håper på det beste, for hva er vell bedre enn å handle ting du har ønsket deg lenge på outlet?

Kom gjerne med alle tips du kan! Enten det er spisesteder, shopping eller plasser å utforske. Vi tar imot alle tips med åpne armer! 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits