Helene Lekven

Ikke helt som forventet!

  • 02.02.2017, 13:03


God morgen! Har dere hatt en fin uke så langt? Herlighet, tenk at det er torsdag allerede.. Dagene flyr virkelig avgårde. Ikke vet jeg hvorfor jeg blir like overrasket hver uke, men tiden flyr virkelig! I går hadde jeg og Mathias en skikkelig koselig kveld, hvor vi ganske så spontant fant ut at vi skulle lage cookies litt for seint på kvelden. Så da ble det jo sein nattkos med cookies og diverse youtube videoer utover natta. Sånt er greit innimellom, bare det ikke blir for ofte. Koselig og ganske så spontant var det hele, spesielt etter en lang dag med studier. I dag derimot er det tilbake til studiene, men først ville jeg bare vise dere noe jeg fikk i posten her om dagen.

Jeg fikk nemlig en liten pakke av Funliving.no med en Checkliste i marmor, en Journal og noen nydelige rosa blyanter. Jeg har helt forelsket meg i checklista med marmor mønster. Den er brukt hver dag etter at jeg fikk den. Jeg er fortsatt super glad i planleggeren min, men det er også godt å ha noe mindre å notere på fra dag til dag. Og hvor ofte dukker det ikke opp noe nytt man må gjøre i løpet av uken? Det føler jeg denne er perfekt til!

Journalen vet jeg vell ikke helt hvordan jeg skal bruke enda. Jeg tror jeg må sette meg litt mer inn i den, men den er jo så lekker å se på at det og bare ha den på pulten er for øyeblikket godt nok. Men jeg tar veldig gjerne i mot tips til hvordan den er fin å bruke om du har en slik selv! Jeg har vært litt inne på tanken om å skrive ned mitt favoritt øyeblikk fra hver dag i boken, og til slutt en oppsummering av hver uke. Jeg vet ikke helt ennå, men jeg kan godt oppdatere dere etterhvert som jeg har funnet ut av hva jeg vil.

Blyantene er jo også lekre, og jeg må ærlig innrømme at jeg får et lite smil om munnen hver gang jeg ser dem. De er bare så søte i den rosafargen med de små koselige ordene på! Nei, denne pakken var en stor slager altså, det var også derfor jeg bare måtte vise dere dette! Jeg kjøper lett dette igjen når jeg skal bruke dette opp, det er helt klart. Kommer garantert til å bli avhengig av checklisten! Men nei, nå må jeg nesten begynne å få krysse av litt ting på dagens checkliste. Kom jo litt seinere i gang i dag enn planlagt ettersom det ble litt seinere i seng i natt, men det syntes jeg er helt greit! Kvelder som det, sammen som kjærester trenger man innimellom. Også i hverdagen!

Håper dere får en fantastisk dag i dag, og hva syntes du om tingene? Var de ikke fine? 

Electric Pink by GHD

  • 30.08.2016, 14:20


Vi begynner å nærme oss Oktober med stormskritt, ikke at det skal være noen negativ ting. Oktober er jo trossalt den måneden hvor alle er så aktive med å støtte den rosa sløyfe aksjonen mot brystkreft. Men du trenger jo ikke å vente så lenge før du deltar i denne aksjonen på å samle inn/gi penger. GHD har hvert år noen limited produkter som de selger i høstperioden for å samle inn til akkurat denne aksjonen. I år har de allerede samlet inn 9 533 509 euro, og jeg håper for all del at de skal kunne på over 10 000 000 euro, som også er GHD sitt eget mål for i år!

Produktene de i år selger som støtte til denne aksjonen er Platinum Electric Pink Styler, V Electric Pink Styler, Air Electric Pink Hairdryer og Electric Pink Hairband Ball. Selv har jeg hårføneren som er på vei hjem til meg. Vi trengte en hårføner, jeg har hørt mye bra om hårfønerne til GHD og ikke minst så er den jo super lekker! Det at den symboliserer en så god sak gjør meg heller ingen verdens ting.

For en som har hatt mye kreft i familien, ikke akkurat brystkreft men det er like tungt uansett hvilken kreft det er, så er det ekstra viktig å fronte en slik sak som dette. Man må støtte der man kan, og om man har mulighet til det, så mye som mulig! Jeg kjøper kanskje litt «unødvendig» mye med rose sløyfer her og der, men samtidig er det ikke unødvendig at pengene går til en så god sak! 

Hva tenker du? Kunne du tenke deg å støtte en god sak ved å kjøpe noe du kanskje har ønsket deg lenge, eller kanskje trenger? 

//Annonse

Restekvinner..

  • 11.04.2016, 15:00


Noen ganger glemmer jeg hvor godt vi har det i Norge. Vi glemmer hvordan det faktisk kan være rundt om i verden, for man er så fokusert på seg selv og sitt liv. Man tenker rett og slett ikke på hvilke fæle skikker og tradisjoner som er rundt om kring! Misforstå meg rett, jeg sier ikke at alle skikker og tradisjoner er ille, men det finnes noen der ute! Og en av de som kanskje er snakket mest om i løpet av de siste årene er arrangert ekteskap. Det er ikke akkurat det jeg skal snakke om i dag, men det er ikke så veldig langt unna! 

 Det er flere og flere som gifter seg veldig unge. Men noen plasser er ikke det like frivillig. Og nei jeg snakker da ikke om arrangert ekteskap. I Kina burde nemlig kvinner gifte seg før en alder av 25 år, hvis de da er eldre enn det og ugift er de rett og slett restekvinner. I Kina ses det veldig negativt på å være over den alderen og ikke være gift, det kan rett og slett vanvære familien. Tenk det da! Uansett hvilken utdannelse, jobb og hvor glad og sammenspleiset familie jentene hadde, så var det bare en ting som var viktig. De er ikke gift. De har ingen mann. Og de var over 25 år . Hva er så galt med å være over 25 år og singel?!

Men det er det noen kinesiske kvinner har tatt tak i nå! Sammen med hudpleiemerket SK-|| har de laget en mini dokumentar for å åpne øynene til folk rundt om i verden. De åpnet virkelig mine tårevåte øyne med denne dokumentaren. At så mange kvinner hver dag står ovenfor et slikt forventningspress og at dette ikke er mer snakket om skremmer meg. Men med denne kampanjen ønsker de ikke bare å åpne øynene til folk rundt om i verden, men de ønsker også å snu kallenavnet restekvinner om til noe positivt! Og jeg anbefaler dere alle å se denne dokumentaren:

Husk å skru på tekst, med mindre du forstår kinesisk!

Etter jeg fikk vite om dette og denne kampanjen har jeg fortalt om det til flere jeg kjenner. Og jeg håper også du vil gjøre det! Dette er et tema som må snakkes mer om, og ikke minst må vi støtte opp de kvinnene som er sterke og står opp mot kulturen sin! Jeg står opp for dem i dag, og jeg skal dele, forteller og gjøre alt jeg kan for at andre skal gjøre det samme.

Del dette innlegget og åpne øynene til dine egne venner. Bry deg om andre, selv om de er på andre siden av jorden. Og ikke minst la oss #changedestiny for disse kvinnene i Kina! 

// Annonnse

IF CLOTHING LINE!

  • 11.01.2016, 18:20


Etter jeg selv tok lappen, er det en ting jeg har blitt ekstremt mye mer oppmerksom på enn jeg var tidligere. Nemlig viktigheten med å bruke refleks når det er mørkt ute. Det er så ekkelt å kjøre også plutselig er det et menneske som går langs veien som du ikke har sett før du nesten var for nærme. Det er skummelt for både gående og de kjørende. Og det er sjåførene i bilene som får svi for at folk er for dårlige til å bruke reflekser. Så IF har nå kommet ut med noen plagg som skal gjøre det «lettere» å bruke refleks. For selve plaggene er rett og slett reflekser.

Når jeg så reklamen første gang satt jeg på kinoen i Trondheim sammen med kjæresten min. Og det var en av de reklamene jeg faktisk fulgte med på, i og med at jeg syntes det selv er så viktig. Selv så er jeg flink og har refleks stadig med meg, for jeg vet hvor dårlig jeg selv syntes i mørket. Men jeg syntes det er godt at IF tar tak og virkelig prøver å gjøre en forskjell, for det skal ikke så mye til. En liten refleks rundt armen er nok til at sjåførene i bilene ser deg!

Under her kan du se videoen jeg så da jeg ble fengslet på kinoen allerede i November.

Om du kunne tenke deg noen av plaggene du ser enten på bildene eller i videoen over, så kan du finne det HER. Et par votter som syntes og som kan minske sannsynligheten til påkjørsel med hele 50%, det er vell verdt det? Det kan spare livet ditt! Så vær flinke til å bruk refleks. Selv om snøen nå er her og det gjør det lysere ute, så kan det være vanskelig å se personer uten refleks.

Har du sett denne reklamen før? Hva tenkte du når du så den første gang?

// Annonse

Nytt og unikt for slitt hår!

  • 06.01.2016, 11:43


Hva er vell mer kjedelig enn å ha slitt og tørt hår? Og det blir jo neppe bedre når vi påfører det så mye varme for så å bevege oss ut i kulden. Vi får splittede tupper og håret blir tørt og slitt før vi vet ordet av det. Men i går lanserte altså GHD noe mot dette, nemlig Advanced split end theraphy. Jeg har selv hatt denne i en måneds tid og har fått prøvd den ut selv. Jeg merker virkelig forskjell på håret mitt nå i forhold til hvordan det var for en måned siden. Jeg trodde ikke de slitte tuppene var til å redde ettersom sist jeg klipte håret var i August, men gjett om jeg tok feil! 

 

Jeg ble litt overrasket første gang jeg skulle bruke dette produktet. For man skal nemlig bruke varmen fra styleren din til å aktivere produktet. Under her finner dere en enkel guide til hvordan man skal bruke dette unike produktet:

 
 

Jeg har den siste måneden ca brukt denne en gang i uken. Det fordi man ikke trenger mer enn det, men likevell så ønsker man å holde det ved like og ikke minst beskytte håret. For det er nettopp det den skal gjøre. Den skal pleie håret, forebygge slitasje på håret og fikse splittede tupper. Det høres jo ut som en mirakelkur, men det er den virkelig også. Og som sagt ble den lansert i går og er tilgjengelig i salonger som fører GHD.

Er du som meg og liker å ta vare på håret, så tror jeg du fort kommer til å legge din elsk på denne her. Jeg skal selv nå ta enda en runde med den i dag etter dette innlegget er publisert og etter at jeg har tatt meg en dusj. Ja, jeg er litt treigt ute i dag. Ferietendensene er fortsatt litt i kroppen.. Men det begynner å komme seg.

Jeg tror forresten at jeg kanskje får enda en slik i posten i dag eller i morgen, så kanskje den skal være en del av en giveaway snart? Dere vil vell ha en ny giveaway? Jeg syntes det er så gøy å gi litt goder tilbake til dere lesere også, det er jo på grunn av dere jeg får prøvd og gjort så mye!

Kunne du tenke deg å prøve dette nye produktet? Og kunne du tenke deg at den hadde vært en del av en giveaway?

// Produktet er sponset

Nytt år - Ny planlegger

  • 01.01.2016, 12:00


Godt Nyttår alle sammen! Håper dere hadde en super start på 2016. Jeg skjønner ikke helt at vi er i enda et nytt år. Tiden flyr så alt for fort. Før vi vet ordet av det er det sommerferie og da har allerede halve året gått! Men før den tid er det mange spennende ting som skjer, både privat og blogg messig. Så jeg tror at 2016 blir et veldig godt år på flere kanter, og det er ikke noe som er mer motiverende enn det!

 
 

Men når det er en del som skjer er det jo greit å ha en plass å skrive ned alt slik at ikke ting forsvinner for meg. Jeg har da fått meg denne notatboken fra Personlig Almanakk. De var så snille og lot meg bestille det jeg ønsket og i og med at jeg allerede hadde en almanakk som bare er halvveis, tenke jeg at det var greit å bestille en notatbok. Jeg har nemlig brukt opp notatsidene bak i almanakken min for det er så godt med plass mellom linjene og det er jo en ringperm, noe som jeg syntes det gjør lettere å skrive ting i den. Jeg liker ikke notatbøker med harde covere, det blir for klønete?

 

Så i denne boken planlegger jeg da innlegg for den kommende uken (har blitt litt hipp som happ nå i jula desverre.), innlegg som må skrives, ideer til innlegg osv. Det er greit å ha alt som handler om bloggen på én plass. Istedet for noe her og noe der. Da har jeg kontroll. Men selvfølgelig, du kan jo selv bruke notatboken til akkurat det du vil. Og det beste er jo at du kan designe den helt selv!! Sjekk ut mer om det på hjemmesiden til Personlig Almanakk HER, og jeg lover deg du kommer til å bli avhengig om du bestiller. 💋

Pleier du å bestille noe fra Personlig Almanakk? Og har du prøvd notatbøkene deres der før??

// Notatboken er sponset

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits