Helene Lekven

Etter  Deg..

  • 29.08.2016, 14:30


Etter deg, oppfølgeren til Et Helt Halvt År. Etterfølgeren av boken alle leste og var bergtatt av. Boken jeg selv kjøpte, men aldri gadd å starte på. Jeg så filmen, og jeg vet at ingen film kan måle seg med boka, men den fikk meg gira til å lese på historien videre. Og akkurat det gjorde jeg. I løpet av 5 dager forrige uke leste jeg 500 sider, jeg var hekta.

Boka dreier seg mye om livet til Lou etter at Will gikk bort. En overraskelse dukket opp på døra en dag. Og denne overraskelsen gjorde at livet til Lou nok en gang ble snudd på hodet. Livet var en blanding av sorg og frustrasjon, men med denne overraskelsen forandret mye seg over tid. Livet begynte å dreie seg om latter og kjærlighet. Og ikke minst fikk Lou tilbudt drømmejobben, drømmejobben som av alle plasser befant seg i New York City. Hva den store overraskelsen var og om hun tok drømmejobben eller ikke må du nesten lese boken selv for å se, eller som jeg med den første boken, se filmen. Men jeg ville absolutt anbefale dere å lese denne boken. Den er gripende og fenger deg fra start til slutt. Jeg var en skikkelig lesehest før, og etter en lang pause så tror jeg faktisk at denne boken har snudd meg mot akkurat det igjen.Det å lese er faktisk gøy, man må bare finne en god bok! Og jeg må innrømme at jeg vet ikke om jeg hadde plukket opp den boken, hadde det ikke vært for at vi er uten nett. Men jeg plukket den opp, den ble lest på 5 dager, og jeg føler det ikke er lenge til jeg starter på neste bok. Kall meg en lesehest om du vil, for akkurat nå elsker jeg det! 

Har du lest boken? Eller fikk du evt lyst til å lese den nå?

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits