Helene Lekven

The blue lagoon

  • 24.04.2017, 10:47


God morgen og god mandag alle sammen!

Jeg tenkte jeg kunne starte denne mandagen som jeg har gjort noen ganger i det siste, med et innlegg for planene for uken. Men det var inntil jeg fant ut at jeg rett og slett kom ikke til å gjøre mye annet enn å studere, spise, kanskje trene litt når formen bedrer seg, studere, planlegge og studere enda litt mer. Jeg nevnte jo i gårsdagens innlegg at det kun er to uker igjen til eksamen, og jeg har i overkant mye å gjøre innen da. Jeg er dermed veldig glad for den kaffemaskinen vi gikk til innkjøp av forrige uke. Den kommer garantert godt med. For denne uken blir det tidlige morgener og seine kvelder med historieboka fra start til slutt. Jeg vil nemlig gjøre med fullstendig ferdig med hele pensum innen en uke (nei, jeg er faktisk ikke fullstendig ferdig enda..), slik at jeg får lest og repetert ting gjennom hele den siste uken. Rett og slett finpusse faktaene litt.

Nå skal det sies at jeg føler jeg har ganske så god kontroll på de kapitlene jeg har vært gjennom, så mye repetisjon er det ikke sikkert jeg trenger. Men jeg liker heller å være på den sikre siden. Nei nå får det være nok skolesnakk. Dere skjønner sikkert at jeg er litt små stressa, men det skal virkelig bli godt å bli ferdig. MEN over til antrekket dere ser på bildene; Jeg kjøpte kjolen på Primark og den var så fin og enkel og bare hive på seg over bikinien eller en dag jeg bare ville ha noe enkelt, men også fint og behagelig på. Det eneste var at med vinden som var tilstede under denne lille shooten gjorde det ikke lett å vise denne kjolen så veldig flatterende. Jeg mener, på noen av bildene så jeg faktisk ut som en stor ballong!! Haha, huff..

Men ellers var kjolen veldig fin og jeg trivdes med  å ha den på. Det er i hovedsak det viktigste! Også ville jeg selvfølgelig ha bilder fra akkurat den locationen hvor det blåste mest. Men det var jo så fint der at det var ikke noe alternativ å ta nye bilder et annet sted. Dermed får denne kjolen bare se litt uflatterende ut, også får dere prøve å se for dere hvordan kjolen ville se ut uten vinden som blåste den opp som en stor søppelsekk.

Ha en fantastisk start på uken! Har du noen spesielle planer for den uken eller skal du også sitte klistra til en eller annen bok gjennom de neste ukene? 

Martine Ellefsen

24.04.2017 kl. 14:30
Fine deg <3 her ligger jeg rett ut med feber og vond hals, men m drukne hodet i et skoleoppgave ganske snart.. hehe! God mandag ;*

Helene Lekven

24.04.2017 kl. 14:54
Martine Ellefsen: Du da <3 Huff, kjedelig hre, du fr ha masse god bedring! God mandag til deg og! :) <3
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits