Helene Lekven

The sexy dotted dress

  • 18.04.2017, 15:09


Tirsdag og tilbake til hverdagen for mange. Selv går jeg nok rundt og koser meg i gatene i Amsterdam akkurat i dette øyeblikk, men hverdagen er helt klart rett rundt hjørnet for meg og. Den siste dagen vår i Spania brukte vi som dere vet på litt handling og spa. Vi var også noen runder på visninger på hus der nede og ikke minst fikk vi tatt litt siste bilder, og nyti solen det siste vi kunne. Det var virkelig en perfekt siste dag der nede, det er helt klart.

Men jeg tenkte jeg skulle stikke innom dere i dag og slik at dere får nok en oppdatering mens jeg er ute og reiser. Må si det tok seg litt opp mot slutten av ferien, men nå hjalp det veldig på med noen dager fri og ikke minst litt påfyll av inspirasjon igjen. Det trengs nemlig innimellom det og!

Skal ikke se bort i fra at det blir en oppdatering eller to fra dagen vår i Amsterdam og, jeg ser for meg at det er en kjempe fin by. Også er det jo storsesong for tulipaner, noe som ikke gjør meg noen verdens ting!

Dette kjolen dere forresten ser på bildene fikk jeg forrige uke av Mathias. Jeg så den i butikkvinduet, og så med en gang at det var en kjole som måtte prøves. Jeg følte meg utrolig bra og likte den super godt, men jeg følte desverre ikke at jeg kunne ta meg råd til den. Da vet dere, da steppet Mathias inn og kjøpte den til meg, rett og slett fordi han syntes den kledde meg så godt.

Man sier ikke neitakk til slikt?! Jeg er hvertfall superfornøyd med den enda, og den er så tidløs at denne kan jeg bruke lenge. Noe som ikke gjør meg noen verdens ting! Bare se så fin da!

Har du vært i Amsterdam før? Og hva syntes du om kjolen??

Jegmotverden

18.04.2017 kl. 15:17
kjempe fin kjole <3

Helene Lekven

19.04.2017 kl. 00:26
Jegmotverden: Tusen takk skal du ha! <3
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits