Helene Lekven

How to get that spring lip

  • 17.04.2017, 08:52


God morgen og god andre påskedag!

I dag er det vår siste dag her i Spania, og jeg kjenner at det er ganske så leit. Det har vært så deilig å være her nede og jeg har virkelig storkost meg. Skulle gjerne hatt noen dager ekstra, men etter en ettermiddag og kveld i Amsterdam i morgen, skal det nok bli godt å komme hjem på onsdag. Det har bare vært så ufattelig deilig å kunne ta seg litt fri fra både blogg og skole. Jeg har selvfølgelig tatt bilder og slikt, så det vil fortsette å komme fremover, men det har vært deilig med noen dager fri for fullstendig alt!

Men i dag tenkte jeg å vise dere denne leppe looken. Denne våren er jo knæshe rosa lepper så inn som det går an å bli. Og jeg har for første gang faktisk beveget meg inn på denne trenden. Tidligere har jeg ikke vært så fan av den. Men jeg prøvde ut denne leppestiften og lipglossen fra Rituals sammen, og jeg likte rett og slett resultatet så godt at jeg har strukket meg etter denne kombinasjonen flere ganger! Leppestiften er i fargen BluePink og lipglossen er i fargen Rasberry Sunrise.

Selv har jeg aldri prøvd noe annen sminke fra Rituals, men så langt er jeg ganske så fornøyd. Selvfølgelig glemte jeg å gå innom Rituals butikken på Zenia på onsdag, så jeg fikk ikke kjøpt litt mer jeg kunne prøve ut. Men kanskje jeg kommer over butikken i Amsterdam i morgen, man vet aldri. Hvis ikke er alltids nettshopping en fin ting, eller??

Men nei, nå må jeg gå for vi skal ut og handle litt diverse før vi drar i morgen. Og da snakker jeg om diverse ting som er billigere å kjøpe her nede. Blir nok ikke så mye, men littegran. Jeg håper også på at vi skal få tid til en liten fotoshoot til før vi skal bort på spa-hotellet i ettermiddag. Da skal nemlig jeg og Mathias på en 2 ½ timers spa-avtale. Tilgang til spaet i 90 minutter og deretter massasje og peeling i 60 minutter etter det! Skal ikke ha en dårlig siste dag her nede hvertfall, det er helt klart.

Hva syntes du om denne looken med rosa lepper? Og hva syntes du om bildene? Ble så fornøyd med at jeg fikk litt annerledes produktbilder! 

Martine Ellefsen

17.04.2017 kl. 13:12
Rosa lepper er kult! M f kjpt meg en skikkelig rosa leppestift jeg ogs :) Vr fornyd med bildene, de var kjempe fine ;* <3

Helene Lekven

17.04.2017 kl. 20:55
Martine Ellefsen: Tusen takk, du er s snill! <3 Det burde du alts! :)
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits