Helene Lekven

Like a fairytale

  • 16.04.2017, 08:58


Hei og god søndagsmorgen!

Jeg håper dere alle har hatt en fin påskeferie så langt og at dere nyter tiden enten dere jobber, er på fjellet, er hjemme eller er ute og reiser. Jeg storkoser meg her i Spania hvertfall, og kjenner det er rart at vi allerede er kommet til den nest siste dagen her nede. Tirsdag morgen setter vi nesa mot Amsterdam før vi er hjemme igjen i Trondheim onsdag formiddag. Jeg gleder meg litt til å få utforsket Amsterdam en ettermiddag og kveld, men samtidig blir det nok litt kjedelig å reise herfra. Det er nemlig ufattelig deilige temperaturer her nede og vi storkoser oss med forskjellige aktiviteter hver dag. Jeg har vlogga det meste og har prøvd langt om lenge å få opp den første vloggen, men det er lettere sagt enn gjort. Så vi får nesten se om jeg er nødt til å vente og laste opp alle når vi har kommet hjem igjen! Håper ikke jeg må det, men nå er dere hvertfall advart om det skulle være tilfellet.

Hvor fint er det forresten ikke her?! Ahh, det var så nydelig og jeg vil helt klart tilbake en annen gang for en litt mer ordentlig shoot. Men må nok finne en location på andre siden av vannet da, for på den siden vi var, var det fullt av blomster jeg er skikkelig allergisk mot, og når det da blåser så resulterer det i at øynene mine renner som bare det resten av dagen, og ikke minst hovner noe voldsomt opp!!

Men det er jo søndag i dag og det betyr gjerne en oppskrift av et eller annet slag. Nå har det seg slik at jeg lagde egentlig noe forrige uke som jeg kunne blogge om i dag, men det ble ikke så vellykket som jeg hadde trodd det skulle bli. Og jeg vil jo ikke blogge om og anbefale dere ting jeg ikke kan stå for, så da blir det desverre  ikke noen oppdatering på matkategorien i dag. Det er vanskelig å holde seg til normale planer og liknende når man er på ferie, og ja jeg skal innrømme at det har vært deilig å få slappet ordentlig av i varmen.

Jeg har nok kanskje også slappet av hakket for mye for min egen smak da jeg nå ligger litt bak skjema når det kommer til studieplanen min. Ikke noe jeg helt liker i og med at det ikke er mange ukene igjen til eksamen, men det får gå. Så hardt som jeg har jobbet i det siste, har gjort det ekstra deilig å kunne ta seg noen dager fri nå!

Men nei nå må jeg nok runde litt av her. Vi skal nemlig snart avgårde på et marked rett borti her. Jeg har aldri vært på et marked her i området før, så det blir spennende. Om jeg kjøper noe tviler jeg nok litt på, men det er jo gøy å bare se og oppleve det og. Det er visst et veldig populært marked her i området!

Hva syntes du om bildene? Og jeg håper det går greit at det ikke er noe mat-innlegg denne søndagen? 

Martine Ellefsen

16.04.2017 kl. 16:25
Kjempe fine bilder :)

Helene Lekven

16.04.2017 kl. 19:20
Martine Ellefsen: Tusen takk fine deg! :)
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits