Helene Lekven

Plutselig var det gtt noen dager!

  • 13.04.2017, 12:24


Hei alle sammen!

Nå er det noen dager siden dere hørte fra meg sist, men jeg kan ikke si annet at det har vært deilig med noen dager fri. Når vi kom hit på tirsdagmorgen ville jeg bare slappe av og nyte litt tid sammen med Mathias og familien i sola. Vi hadde tross alt bare sovet to timer natt til tirsdag, så vi var ikke akkurat lite slitne.. (hvorfor vi kun sov 2 timer forklarer jeg i vloggen som forhåpentligvis skal opp på lørdag. Ingen garanti med nettet her nede!)

Så nå har vi kost oss noen dager i deilige temperaturer, vi har fåttslappet av, spist deilig mat og til og med rukket litt shopping i mellomtiden. Jeg hadde egentlig tenkt til å blogge litt i går, men da jeg satte meg til å importere bilder var det ikke akkurat mange av de. Sånn går det når jeg filmer så mye. Men dermed måtte det vente til i dag tidlig slik at jeg fikk tatt noen bilder av dagens antrekk til dere før vi drar avgårde.


Hva vi skal er jeg enda ikke helt sikker på, men det er nok ikke noen stor sjanse for at vi blir sittende ved bassenget hele dagen, slik er familien min bare ikke laga. Så nå er foreldrene mine ute på sykkeltur, jeg steller meg og gjør meg klar til å ta bilder til dette innlegget og så fort alt dette er gjort, så er det nok ikke lenge til vi drar avgårde igjen.

Men jeg håper dere alle hvertfall har hatt en fin påskeferie så langt og at dere koser dere masse. Dere fortjener det alle sammen! 

Martine Ellefsen

13.04.2017 kl. 14:03
Kjempe fine bilder av deg : )

er bildene tatt med Olympus kameraet? <3

(sikler etter det kameraet ser du, hehe)

Helene Lekven

14.04.2017 kl. 09:36
Martine Ellefsen: tusen takk! <3 Ja, alle bildene jeg legger ut p bloggen er tatt med olympus kameraet mitt! Elsker det, men bruker aldri standardibjektivet til bilder. Det er det rett og slett for drlig til, eller, 45mm jeg har gjr bare bildene ti ganger bedre! :) Det er et veldig godt kamera, det er det absolutt!

Mitt er godt brukt over to r n og merker at det er p tide sette av litt penger til et nytt. Nr det blir brukt nesten hver dag i flere r er det dmt til begynne streike etterhvert. Slik er det jo med alle kameraer.
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits