Helene Lekven

Plutselig var det gått noen dager!

  • 13.04.2017, 12:24


Hei alle sammen!

Nå er det noen dager siden dere hørte fra meg sist, men jeg kan ikke si annet at det har vært deilig med noen dager fri. Når vi kom hit på tirsdagmorgen ville jeg bare slappe av og nyte litt tid sammen med Mathias og familien i sola. Vi hadde tross alt bare sovet to timer natt til tirsdag, så vi var ikke akkurat lite slitne.. (hvorfor vi kun sov 2 timer forklarer jeg i vloggen som forhåpentligvis skal opp på lørdag. Ingen garanti med nettet her nede!)

Så nå har vi kost oss noen dager i deilige temperaturer, vi har fåttslappet av, spist deilig mat og til og med rukket litt shopping i mellomtiden. Jeg hadde egentlig tenkt til å blogge litt i går, men da jeg satte meg til å importere bilder var det ikke akkurat mange av de. Sånn går det når jeg filmer så mye. Men dermed måtte det vente til i dag tidlig slik at jeg fikk tatt noen bilder av dagens antrekk til dere før vi drar avgårde.


Hva vi skal er jeg enda ikke helt sikker på, men det er nok ikke noen stor sjanse for at vi blir sittende ved bassenget hele dagen, slik er familien min bare ikke laga. Så nå er foreldrene mine ute på sykkeltur, jeg steller meg og gjør meg klar til å ta bilder til dette innlegget og så fort alt dette er gjort, så er det nok ikke lenge til vi drar avgårde igjen.

Men jeg håper dere alle hvertfall har hatt en fin påskeferie så langt og at dere koser dere masse. Dere fortjener det alle sammen! 

Martine Ellefsen

13.04.2017 kl. 14:03
Kjempe fine bilder av deg : )

er bildene tatt med Olympus kameraet? <3

(sikler etter det kameraet ser du, hehe)

Helene Lekven

14.04.2017 kl. 09:36
Martine Ellefsen: tusen takk! <3 Ja, alle bildene jeg legger ut på bloggen er tatt med olympus kameraet mitt! Elsker det, men bruker aldri standardibjektivet til bilder. Det er det rett og slett for dårlig til, eller, 45mm jeg har gjør bare bildene ti ganger bedre! :) Det er et veldig godt kamera, det er det absolutt!

Mitt er godt brukt over to år nå og merker at det er på tide å sette av litt penger til et nytt. Når det blir brukt nesten hver dag i flere år er det dømt til å begynne å streike etterhvert. Slik er det jo med alle kameraer.
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits