Helene Lekven

Plans for the week

  • 10.04.2017, 09:45


Denne uken er det påskeferie for de fleste av oss. Noen reiser hjem der de kommer fra, andre reiser på fjellet, noen jobber mens en annen del av befolkningen rett og slett reiser bort for en ukes tid. Selv er jeg blant de i den siste kategorien. Denne uken så blir ukes planleggingen litt annerledes, i og med at vi ikke helt vet hva familien min har planlagt diverse dager. Men jeg kan hvertfall gå gjennom noe av det jeg vet!

Mandag

Denne dagen skal jeg rekke både det ene og det andre før vi drar mot flyplassen allerede i 15 tiden. Jeg skal nå hvert øyeblikk en tur på trening, før jeg så skal hjem, dusje, spise og stelle meg før jeg får gjort enda litt mer skole før avreise. Jeg vil gjerne jobbe med mest mulig nå slik at jeg kan ta det litt mer med ro på ferie i Spania. Men det blir nok å lese litt om ikke hver dag, hvertfall annen hver dag. Kan jo likesågodt lese på solsenga, jeg mener.. hvorfor ikke?! åja, stemmer, videre hva som skjer denne mandagen; Vi lander i Amsterdam i 19-20 tiden og drar nok rett på hotellet som skal ligge 5 minutter gange fra flyplassen. Og der blir det nok litt middag og en rolig kveld før vi må stå opp igjen allerede kl. 4:30.

Tirsdag

Som sagt så må vi opp rundt 4:30 i og med at flyet vårt går allerede kl. 7. Så vi kommer ganske tidlig frem til Alicante. Vi lander vell allerede rundt halv 10 tenker jeg. Men det er forsåvidt ganske deilig, for da får vi hele tirsdagen også i Spania. Det blir nok ikke mye aktiviteter denne dagen, blir nok mest å vise Mathias rundt i området og bare ta det med ro i og med at vi hadde såpass få timer med søvn på øynene natt til tirsdag.

 

Resten av uken

Jeg tror ikke det nytter å skrive noe mer dag for dag ved dette punktet. Noe jeg har erfart mens jeg har vært hos familien tidligere, så er det at ting skjer ganske så spontant. Men jeg vet sånn ca hva vi skal gjøre, bare ikke hvilke dager de forskjellige tingene faller på. Så jeg kan jo hvertfall ramse opp hva dere kommer til å bli oppdatert om gjennom uken; Vi skal en dag kjøre Go-kart og firhjulinger på stranda. Jeg og søsteren min skal ha en spa-dag. Vi skal en tur inn til Alicante. Det blir nok litt shopping på et utendørs kjøpesenter som heter Zenia, og diverse andre utflukter. Så jeg tror absolutt at dette skal bli en super uke, med mange morsome oppdateringer på dere. (forhåpentligvis)

Det blir jo selvfølgelig også noen timer på solsenga her og der og ikke minst trening og skole, men det er slikt som kommer i tillegg. Jeg gleder meg hvertfall til denne uken kommer ordentlig i gang, og den gjør vell egentlig det så fort jeg har fått publisert dette innlegget. For da bærer det rett avgårde på trening før skole står på planen, som sagt. Nei, nå repeterer jeg bare meg selv her, så det er vell bare på tide og runde av. Kanskje dere får en oppdatering i kveld, kanskje ikke, vi får se! Jeg vet hvertfall at hotellet vi skal bo på i natt er super kult og teknologisk, så kan hende jeg titter innom for å vise dere det!

Men jeg håper dere alle får en fin mandag! Hva er dine planer for denne påskeuken? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits