Helene Lekven

My growing love for Rituals...

  • 04.04.2017, 10:31


God morgen og god tirsdag!

Hadde dere en fin start på uken i går? Det håper jeg virkelig! I dag tenkte jeg å ha et skjønnhets relatert innlegg igjen, og jeg skal faktisk snakke om en ansiktsmaske. Det er jo ingen hemmelighet at Rituals er et merke som står mitt hjerte nært, og det har det gjort siden Juni i fjor da jeg prøvde et produkt derfra for første gang. Det var en foaming shower gel, og etter jeg prøvde den har jeg vært så heldig og få prøvd masse annet fra det merket. Skrubben vi har fra Rituals står fast i dusjen og body creamen er også fast i den daglige rutinen. Vi er rett og slett frelst av Rituals sine produkter her i dette huset, og når jeg så de hadde kommet ut med Sheet Mask ble jeg helt i ekstase.

Sheet Masks har jo virkelig blitt det store innen skjønnhetsindustrien, og jeg hadde enda ikke prøvd ut noen. Bare det i seg selv er jo egentlig nok til å bli sjokkert, men det at Rituals skulle være den første Sheet Masken jeg prøvde.. Det måtte jo bare bli sånn! Så forrige uke bega jeg meg ut på en ny ansiktsmaske reise, og tok bilder av den underveis. Det var en merkelig opplevelse og jeg har ingen anelse om jeg gjorde det nøyaktig slik jeg skulle for masken var ALT for stor for ansiktet mitt, men fy søren så deilig den var!

Den hadde utrolig mye fukt i seg, men det er kanskje ikke så rart i og med at det var en Moisture Boost maske. Og det var absolutt det jeg trengte! De tørre områdene mine rundt nesa trenger alt de kan få, selv om Clinique Moisture Surge (som jeg skrev om i DETTE innlegget) gjør mye bra for huden min, så liker jeg og stadig prøve nye ting som kan forbedre de områdene enda mer. Og  jeg tror absolutt at denne masken vil hjelp for det. Bare man tar det litt oftere enn en gang. Så jeg skal helt klart kjøpe meg flere av disse når jeg er i Spania om en uke!

Da tror jeg faktisk at jeg skal se litt på andre hudprodukter som Rituals har å tilby. Jeg har hittil prøvd; foaming showergel, skrubb, body cream, leppestift og lipgloss, og håndkrem (som jeg ELSKER!!). Men jeg har ikke prøvd noen andre skjønnhetsprodukter. Så jeg tror absolutt det er på tide! Gleder meg til å gå litt bersherk i butikken i Spania, og jeg sier Spania for vi har desverre ikke en Rituals butikk her i Trondheim. Kanskje greit, for hvis ikke hadde nok alle pengene mine gått bort i den butikken hver måned!

Hva har du prøvd fra Rituals? Og har du prøvd slike sheet masks før? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits