Helene Lekven

Pastaform med kylling

  • 26.03.2017, 11:44


Det er sndag og vi vet alle hva det betyr n? En ny oppskrift!

I dag tenkte jeg dele med dere en deilig middagsrett som vi (jeg) har hatt litt hekta p i det siste. Jeg digger alt som er i den, og ikke minst den deilige smaken. Den er like god dag nummer to, og anbefales virkelig lage om du er p et stramt studentbudsjett. Det er nemlig en billig rett som varer i to dager om dere er to personer eller mindre. Den holder hvertfall fint til middag i to dager for oss. Den er kjempe enkel s fort du har ftt den inn i fingra. Ikke at den er super vanskelig frste gangen heller, men den blir bare lettere og lettere jo mer man lager den. Men det er vell slik med de fleste nye retter man lager?

Det du trenger er:

1. Grnnsaker ( Vi pleier ha gulrot og brokkoli )    2. Pasta      3. Kylling kuttet i biter       4. Melk og litt mel

Fremgangsmte:

1. Kok opp vann til pastaen, mens du kutter opp en kyllingfilet og grnnsaker. (Se litt an hvor mye grnnsaker dere selv nsker)

2. Ha i en klype med salt og pastaen i vannet nr det koker, og begynn steke kyllingen. Jeg pleier ha litt olje p stekepanna, og blande inn litt krydder i oljen fr jeg tilsetter kyllingen nr panna er varm nok.

3. Brun kyllingen godt, men ikke gjennomstek den helt. Nr den er ferdig kan du sette den til side, mens du lager en jevning. Ta da litt melk i en kjele med 3 ss mel, visp dette klumpefritt fr du setter p varmen. Ha gjerne i litt ekstra melk og kok den opp under omrring. Jevningen kan plutselig tykne ganske fort, men da er det bare tilsette litt mer melk. Denne jevningen skal ha en litt tjukk, men ikke for tjukk. (Og husk! Det er bedre med litt for mye veske i formen enn for lite. Da kan det nemlig fort bli litt trt!)

4. S nr jevningen er ferdig begynner det nok nrme seg med pastaen ogs. Dermed kan du ta begge kjelene av platene, helle ut vannet av pastaen. Og deretter blande alt sammen; Pastaen, jevningen, kyllingen, og grnnsakene. Bland dette godt og ha oppi en ildfast form.

5. Ha et lag med ost p toppen og sett den i en varm ovn p ca. 200 grader. Den kan st i rundt 20 minutter, men det er lurt flge med at det ikke svir seg.

6. Sist men ikke minst er det bare nyte en deilig middag med masse godt i seg!

Skal rlig innrmme at jeg fikk lyst p denne til middag i dag, vi har ikke hatt denne middagen siden forrige uke en gang, s n er det snart p tide igjen. Kanskje til uka kanskje? Mest sannsynelig! Hvis ikke blir jeg ndt til lage den til lunsj. Da blir det plutselig et godt lunsjmltid en dag og middag en annen. Hehe, det ble det den gangen jeg lagde det sist, og da jeg tok de bildene dere ser over her. Men det funker det og! Hvertfall nr man har alt man trenger i kjleskapet!

Har du prvd noe liknende fr, og kunne du evt tenke deg prve denne? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits