Helene Lekven

Just ad a little blue details

  • 24.03.2017, 10:43


God morgen og god helg kjære lesere!

Jeg har selvfølgelig klart å starte helgen med å bli syk. I går lå jeg rett ut med feber, og hadde det ikke særlig godt. Det ble vell også bare værre og værre utover formiddagen. Hittil i dag har jeg følt meg hakket bedre, og bank i bordet for at det skal fortsette slik. Jeg har ikke tid til å ligge rett ut i dag, og jeg får jo tross alt besøk seinere, så sjuk er ikke et alternativ en gang! Jeg hadde egentlig planlagt å ta noen antrekksbilder i går, men det ble ikke bare stoppet av at jeg var syk. Det ble også stoppet av snøstormen som herjet utenfor vinduet. Jeg mener hvor ble det av den nydelige våren med de behagelige temperaturene vi hadde tidligere i uken?

Heldigvis hadde jeg et siste antrekk på lur fra vi var i London i Februar. Jeg visste ikke helt om jeg ønsket å publisere de for jeg syntes bildene ble litt grå og kjedelige, men nå ble det nå slik da. Så håper dere hvertfall liker det enkle antrekket.

Selv om man blogger om mote og skjønnhet så er noen ganger det enkleste det beste. Hvorfor ikke vise dere det også? Det er jo slik vi alle er. Vi har ikke like gode og inspirerte dager når det kommer til antrekk, selv ikke motebloggere, hver eneste dag. Men vi pleier som regel bare å vise de gode dagene, gjør vi ikke? Dermed har jeg i dag bestemt meg for å vise dere et ganske så enkelt og kanskje litt kjedelig antrekk. Jeg har hvertfall noen statement øredobber på da, så det hjelper jo hvertfall litt.

Men nei, nå må jeg nesten komme i gang med dagens planer, og om du lurer på hva det er så kan du finne ukesplanen min i dette innlegget HER. Det er nemlig ikke lite som står på planen i dag, og det er bare gode ting, så det skal vell være motivasjon i seg selv til å komme i gang? Vi sier det!

Jeg håper dere alle har hatt en fin uke så langt, og at helgen deres blir superbra. Og at dere forhåpentligvis slipper enda en vinter, som vi tydeligvis har fått! Alle dere som har en nydelig vårdag i dag, gå ut og nyt det!

Hva syntes du om antrekket og at man også viser de antrekkene som kanskje er litt «kjedeligere» en gang i mellom? 

Vilde

24.03.2017 kl. 11:00
SMASHING! Jeg elsker enkle antrekk - jeg lever etter less i more. Absolutt ikke kjedelig - men stilfult og elegant!

Helene Lekven

24.03.2017 kl. 11:30
Vilde: Aw, tusen takk! Det er deilig å leve etter less is more altså! Det kan gjøre ting ganske mye enklere! :) Ha en fin helg <3
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits