Helene Lekven

Clinique Moisture Surge

  • 23.03.2017, 10:16


God morgen alle sammen!

Har dere hatt en fin uke så langt? Selv har jeg hatt en ganske så effektiv en og jeg kjenner at jeg med god samvittighet kan ta helg i morgen ettermiddag. Men det er i morgen, nå derimot tenkte jeg å dele med dere et lite tips. Dere som har fulgt meg lenge har kanskje fått med seg at jeg sliter en del med tørr hud. Spesielt over kinna, mellom øyenbryna og rundt nesa florerer tørrheten. Det aller verste er nok rundt nesa. Men i dag skal jeg komme med et lite tips til dere som sliter med noe av det samme.

For en månedstid siden kjøpte jeg DENNE gel-kremen fra Clinique. Den heter Moisture Surge, og bare navnet gir jo helt klart et lite hint om hva den vil gjøre med huden din. Den vil helt klart tilføre fuktighet og gjøre den silkemyk. Første gang jeg brukte den ble jeg faktisk slått i bakken av hvor myk huden i resten av ansiktet mitt ble. Selvfølgelig, nå ble jo ikke de tørre områdene borte over natta, og de er for den saks skyld ikke helt borte enda heller. Men jeg merker ekstrem forskjell fra før og etter jeg begynte med denne gel-kremen.

Jeg var så tørr at jeg hadde flak med hud og sår rundt nesa mi, og det var kjempe vondt. Sminka satt heller ikke noe fint i dette området, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Men når jeg så denne kremen, tenkte jeg at det hvertfall ikke kunne skade å prøve den ut. Og jeg angrer ikke et sekund! Denne funket hvertfall bra for meg, men hvis du er hakket værre eller noe lignende, så finner du også en som heter Moisture Surge Intense HER. (Jeg bruker den forresten hver morgen og hver kveld.)

Selv kjøpte jeg denne kremen i Spania, i et håp om at den skulle være billigere der. Ikke at den var det for HER hos NordicFeel var den billigere enn det jeg kjøpte den for. NordicFeel har ellers et veldig godt utvalg på hudpleie, da også til en veldig god penge. På noen av produktene står det til og med hva de blir solgt for i butikkene, mens deres egen pris er hakket lavere. Det skader helt klart ikke! Jeg vet hvertfall hvor jeg må bestille neste gang når jeg går tom for denne kremen. Noe som muligens ikke er så lenge til..

Sliter du med noe liknende av det jeg gjorde? Hva slags krem bruker du for å få fuktighet i ansiktet? 

Vilde

23.03.2017 kl. 10:42
Du tar så nydelige bilder - sukk! Kjempefine negler også <3

Helene Lekven

23.03.2017 kl. 10:51
Vilde: Tusen takk, det er like hyggelig å høre hver gang! <3 Takk, de er kjøpt på Primark ;) Beste neglene jeg noen gang har prøvd! :)

Vilde

23.03.2017 kl. 10:52
Ja, de så veldig gode ut! Ser ekte ut også :)
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits