Helene Lekven

Let's go to the gym!

  • 16.03.2017, 13:27


God dag alle sammen!

Det er torsdag og det er snart helg, så heng i! Selv startet jeg dagen min på treningssenteret. Eller retteresagt på min aller første spinngtime på flere år. Jeg husker den tiden da jeg gikk på ungdomsskolen, jeg hadde skikkelig hekta på spinning og var med på timer hver eneste uke. Jeg syntes det var så gøy og jeg likte det at jeg presset meg selv så hardt. I dag derimot. Det var ikke gøy! Haha, huff, jeg trodde jeg hadde harde intervaller fra før av, men denne jeg hadde i dag, den var ekstrem! Jeg hadde vell egentlig ikke så mye forventninger før jeg gikk inn, men fy søren.. Så fort vi var i gang kjente jeg at dette skulle bli en hard halvtime!

Jeg var nemlig på en spinningstime som het IntervallSpinn 30. Det vil si Intervall spinning i 30 minutter. Og det var helt klart 30 aktive minutter på sykkelen, ikke at det ikke var noe jeg forventet. Jeg har jo vært på spinning før. Men jeg ser jo hvertfall nå at det er bare å fortsette slik at jeg faktisk får opp formen noen hakk. Det er garantert et behov jeg har, og det kjente jeg godt underveis i denne timen. I avslappnings periodene som var på 1:30 minutt, instruktøren hadde fått pulsen ned i 125, mens jeg fortsatt hadde en puls på 170! Skummelt!

Dermed tror jeg faktisk at jeg skal gjøre torsdagene til min faste spinning dag. Trenger helt klart en effektiv måte å få opp formen på, og denne økten hver torsdag er et veldig godt alternativ. Jeg kan også kombinere den med en styrketime på 45 minutter etter når jeg kommer i litt bedre form! Jeg fikk alternativet i dag også, om jeg ville bli med, men jeg var ferdig! Også kjente jeg at forkjølelsen fortsatt sitter litt i kroppen, så å presse meg selv for hardt, det var ikke noe jeg ville i dag.

Men da har vi planen i boks dere! Perfekt! Jeg er ikke super gira på å dra tilbake på den timen, men jeg er gira på å komme i bedre form, så da er det bare det som må til.

Liker du spinning? Hva slags timer liker du best å gå på, eller er du mest på egentrening? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits