Helene Lekven

Addicted to traveling? Is that a thing?

  • 14.03.2017, 09:04


Hvorfor er det så gøy med antrekksbilder i utlandet? Det er noe med det at man har nye områder, nye bakgrunner og rett og slett ny inspirasjon! Jeg elsker å se antrekksbildene jeg har tatt mens jeg er ute på reiser. De gir meg merkelig nok en helt annen glede når jeg ser tilbake på dem, enn om jeg har tatt de rett borti gata eller nede på solsiden. Det er flere minner som ligger bak bildene, enn det at jeg drar Mathias vekk fra pc?n for å ta noen bilder en dag. Det er nok mest det, men så er det jo også så inspirerende å finne nye plasser man kan ta bilder. Jeg må rett og slett bare bli flinkere til å åpne øynene mine for nye alternativer her i området. Trondheim er jo en vakker by, med mange muligheter. Jeg drar bare ikke nok nytte av den!

Men nå kommer det nok ikke til å bli lite antrekksbilder fra utlandet dette året. Jeg startet jo 2017 med ca. null antall reiser planlagt, og nå sitter jeg nå her i starten av Mars og har allerede vært på to utenlandsreiser. En tur til London og en tur til Alicante, som dere helt klart har hørt nok om frem til nå. Men det jeg ville snakke om nå, var reisene som nå er planlagt videre fremover. Det har nemlig vist seg å bli noen!

Den neste reisen vår er om litt under en måneds tid. Vi skal nemlig en tur sørover til familien min i påskeferien for å feire at pappa fyller år. Og samtidig, retteresagt dagen før pappa fyller altså Mathias år. Så vi får nok ta en skikkelig bursdagsfeiring den helgen vi er der! Vi skal være der i en uke, og stopper innom Amsterdam på vei hjem, så vi har faktisk en hel ettermiddag og kveld i Amsterdam før vi reiser videre hjem dagen etter. Mathias har jo ikke vært og besøkt familien min i Spania tidligere, så han har jo litt å ta igjen av opplevelser, men det skal nok bare bli gøy!

Neste reise etter det er foreløpig en som fortsatt er litt usikker. Dette er rett og slett fordi det er midt i eksamensperioden. Lillesøsteren min vil nemlig ha meg med til England en helg, og da en spesifikk helg på grunn av noe som skjer i den byen vi drar til. MEN jeg får ikke eksamensdatoene mine før den 20 Mars, så jeg vet ikke om jeg kan eller ikke før det. Så om det passer seg og at jeg har eksamen en eller annen gang før den spesifikke helgen blir det en helgetur til England i Mai.

Det blir også kanskje en tur til Budapest i Juni, og i Juli blir det Kroatia med familien til Mathias. Så jeg kan med hånden på hjertet si at det blir et ganske så bra reise år for min del. Og jeg gleder meg kjempe masse til alt jeg skal få oppleve av nye, og gamle og kjente plasser.

Jeg og Mathias har faktisk planlagt en reise nordover på seinsommeren en gang også. Mathias har nemlig lenge hatt et stort ønske om å dra til Lofoten, så da blir det rett og slett det nå i år! Satser på at vi begge får jobbet en del i sommer, slik at vi kan ta oss råd til det. Jeg mener, det er ikke billig å leie bil og kjøre oppover mot Lofoten! Men det blir nok helt sikkert en fantastisk tur om vi får det til. Noe jeg absolutt håper at vi gjør.

Men jeg må jo si at det er ganske imponerende å starte året med null planlagte reiser, og nå to og en halv måned senere sitter jeg med to gjennomførte og fem til som kan skje. Da kun litt over halvveis inn i året! Noen er litt mer usikre enn andre, men 3 av dem blir det garantert. Haha, vi får se om det blir noe til høsten. Det er nok ikke sikkert i og med at det blir så mye annet tidligere i år, men nå er jo høsten den «værste» tiden å bo i Trondheim på. Så kan hende jeg må rømme litt sørover i år og, vi får se!

Har du noen reiser planlagt for resten av året? Og hvor er din absolutte drømmedestinasjon? || Og hva syntes du om antrekket og bildene? 

Maria

15.03.2017 kl. 11:13
Vi har vært i Gran Canaria og London hittil i år. Har løst planlagt Paris, men da mamma ble veldig syk på begynnelsen av året er det fremdeles usikkert om vi får til det. Ellers har vi også planlagt Rhodos, men har samme utfordring som deg - mathilde skal ha eksamen og får ikke eksamensdatoene sine før gudene vet. Skolen er ikke veldig informativ... Tyrkia blir det iallefall i August, og så skal vi til London igjen i september. Vi ønsker å skvise inn en tur til England, og Devonområdet en eller annen gang ila året, og så har jeg og lillesøster sånn løst planlagt en shoppingtur sammen en gang ila året... Prøver også å få inn en familietur til Gran Canaria i høstferien, men det er enda veldig usikkert - kommer an på salg av en eiendom vi har i Wales og hvor mye vi sitter igjen med etter å ha kjøpt en ny eiendom :-)

Ja - jeg tror man kan være avhengig av reise :-)

Helene Lekven

15.03.2017 kl. 11:18
Maria: Haha, høres ut som dere har mye på planen og ja! Dere får kose dere masse på de diverse turene dere skal på :)

krist.in

15.03.2017 kl. 16:36
hehe er så enig med deg i at det er litt gøyere å ta bilder når man er på reise!

Vi skal til gran canaria neste uke, og var nettopp i london. Men så vet jeg ikke om det blir så mye mer reising, for i sommer kommer jeg jo til å være høygravid. Så da må vi nok vente til lille baby er blitt litt større !

Helene Lekven

15.03.2017 kl. 17:12
krist.in: Ja, tror ikke vi er alene om å syntes det! :D

Så deilig, dere må kose dere masse på tur! Skjønner veldig godt at det blir litt ventetid til neste tur etter det ja! Nyt tiden så mye du kan Kristin <3
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits