Helene Lekven

New in; Interior

  • 13.03.2017, 11:49


God mandag kjære deg!

Jeg sitter nå her foran iMacen, støl som bare det og klar for en ny uke. I utgangspunktet skulle jeg jobbe litt med skole i dag, før jeg skulle filme et par videoer. Men jeg tror jeg faktisk skal velge og kun fokusere en god del på skole i dag. Jeg føler dette er en effektiv dag jeg kan få mye ut av, og da vil jeg få mye ut av skolearbeidet. Filme kan jeg gjøre i morgen! Noen ganger merker man bare at det man har planlagt for dagen, ikke er den beste bruken av tiden. Men da er det så innmari deilig og kunne tenke på at det faktisk ikke er så farlig om ting ikke går helt som planlagt.

På fredag derimot da hadde jeg en voldsomt effektiv dag, noe du kanskje så om du følger meg på instagram (jeg er ram på instastories noen dager!). Og jeg fikk til og med presset inn en tur på postkontoret hvor blant annet denne M-koppen fra DesignLetters lå og ventet på meg. Jeg delte jo med dere en liten ønskeliste når det kom til interiør HER en tid tilbake, og der var både M-koppen og kjøkkenhåndkle jeg fikk i posten sist fredag. Deilig og unne seg litt man ønsker seg innimellom! Og ikke minst så syntes jeg det ble SÅ fint med påskeliljer plantet i koppene. De står og pryder kjøkkenvinduet og jeg blir like glad hver gang jeg ser dem stå der.

Det gjør virkelig noe med helheten på kjøkkenet og det er nok det jeg liker aller best med de. Også er det jo gøy å se at så mange blomster er kommet allerede, og at det fortsatt er mange på vei. Disse bildene tok jeg på fredag, så det er en god del mer blomster på dem nå enn den dagen koppen kom.

Jeg har fortsatt noen andre småting jeg ønsker til kjøkkenet før jeg føler det blir komplett og akkurat slik jeg ser det for meg. Men som student har man ikke allverdens med penger, så jeg må prioritere litt annet i første omgang, men sånn er det! Nå er det hvertfall blitt litt vår/påske på kjøkkenet, og jeg er storfornøyd med bare det!

Hva syntes du om å ha blomster i Designletters koppene? Og ønsker dere mer interiørsnakk fra min kant? Og er det flere enn meg som sakte, men sikkert begynner å få våren/påsken i hus? 

krist.in

13.03.2017 kl. 13:49
Så søtt med blomstene! Jeg elsker å ha masse blomster og planter i hus - tror jeg må kjøpe meg noen påskeliljer jeg også !

Helene Lekven

13.03.2017 kl. 14:19
krist.in: Tusen takk! :D Ja, det er noe med den stemningen man får av blomster altså <3

Siri Kolstad

13.03.2017 kl. 18:45
Kjempefine! Jeg hadde faktisk påskeliljer i mine bokstavkopper i fjor! Kanskje jeg også må gjenta suksessen i år :D

Helene Lekven

13.03.2017 kl. 21:19
Siri Kolstad: Ja, gjør det! Det er jo så fint! :D

HegeMerete

13.03.2017 kl. 21:18
Har selv en Q-kopp til q-tips på badet! De koppene er så dekorative og fine :) Var kjempefine med blomster oppi slik som du gjorde! :)

Helene Lekven

13.03.2017 kl. 21:21
HegeMerete: Så morsomt! Med de koppene er det bare fantasien som setter grenser altså, og det er helt klart noe jeg elsker ved dem! :)
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits