Helene Lekven

Getting that spring feeling

  • 07.03.2017, 12:15


God tirsdag kjære lesere!

Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å sitte her etter en morgen tilbake på trening. Jeg føler det er evigheter siden sist jeg var en tur innom treningssenteret, og det er det vell egentlig og, i og med at det er litt under tre uker siden jeg dro til London, og etter det så har jeg jo vært sjuk. Men nå er jeg endelig på vei tilbake, og det kjennes kjempe godt! Nå derimot tenkte jeg å vise dere antrekket mitt for den nydelige søndagen vi hadde i helgen. Vi har virkelig vært heldige med været i det siste!

Som jeg nevnte i et innlegg tidligere fant jeg årets vårjakke den siste dagen i Alicante, og det er nettopp denne dere ser på disse bildene. Den er fra Mango og var så og si akkurat det jeg lette etter. Denne mango butikken var en outlet butikk, så ikke vet jeg om det var fjorårets eller hva det var, men fornøyd ble jeg hvertfall. Jeg har lenge hatt lyst på en beige kåpe, men syntes det var for gærent å kjøpe en varm kåpe nå når det sakte mens sikkert begynner å gå mot vår. Så da når jeg fant denne istedet visste jeg det var meant to be!

Jeg virkelig elsker de nye Nike skoene mine også. De trenger nok en vask igjen ganske snart i og med at de gangene jeg landet på Værnes både fra London og Spania forrige måned, snødde det. Og det vil si at det er sludd og vått ved solsiden, som igjen gir skitne joggesko. Men heldigvis er det veldig lett å fikse med en vask, og en vask skal de helt klart få før våren er her for fullt. Det er innmari fint med lyse joggesko, men det kan være en utfordrende ting til tider og. Negative trenger man ikke å være om lyse sko av den grunn, som sagt det er ganske så lett å få vasket dem fine og rene igjen!

Men nå må jeg nesten få spist litt mat før Historie står på studieplanen. Får satse på at energinivået går opp med litt trening unnagjort. Det hadde ikke gjort noe det. Men jeg håper dere alle får en nydelig dag og at dere gjør absolutt det beste ut av den.

Hva syntes du om antrekket? Og har du funnet årets vårjakke enda? (Om ikke kan det komme en fristende post om det snart!)

SanneMeninger

07.03.2017 kl. 15:26
Å, du er så fin Helene! Absolutt ikke alene om å glede deg til våren... :)

Helene Lekven

07.03.2017 kl. 17:11
SanneMeninger: Takk skal du ha! :) Det er godt det er flere som gleder seg over våren :)

Hannehm

07.03.2017 kl. 18:27
veldig fint :D

Helene Lekven

07.03.2017 kl. 20:29
Hannehm: Tusen takk :D
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits