Helene Lekven

London by night

  • 05.03.2017, 09:35


Den siste kvelden vår i London, som var Lørdags kvelden, valgte vi å spise en litt seinere middag midt i hjertet av London, før vi tok turen til Tower Bridge. Grunnen til at jeg ville hit var for å ta noen kule nattbilder av den majestetiske broen. Den er helt klar like vakker om kvelden, som om dagen, om ikke enda mer vakker. Og bildene syntes jeg heller ikke skuffet. Jeg har ganske mange bilder fra denne turen til Tower Bridge, men man må jo ta en del før bildene i mørket faktisk blir bra. Så det var jo flere som ikke kom gjennom nåløyet. Men av de som kom gjennom har jeg plukket ut tre av bildene, som dere skal få se. Og hvis du ser nøye, så kan du faktisk se noen stjerner på noen av bildene. Det syntes jeg er ganske så sykt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har vi nesten skapt en tradisjon hvor vi må ha bilde på/ved Tower Bridge, for dette gjorde vi også på turen vi hadde for tre år siden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker faktisk å ta bilder når det er mørkt ute, det er noe med det at jeg utfordrer meg selv litt ekstra når det kommer til fotointeressen min. Selv om det er kanskje litt for enkelt å bruke det kameraet jeg har nå til det, så syntes jeg det er så gøy. Å ta litt billder av majestetiske bygninger eller liknende om kvelden.. Det må jeg helt klart prøve å få til mer av. Jeg mener, jeg bor i en fantastisk fin og gammel by med mange flotte bygninger som er fint lyst opp.. Hvorfor har jeg ikke gjort det før?! Gjett om det skal bli gjort i nærmeste fremtid! Og om dere vil se bildene ? si gjerne i fra i dette innlegget slik at jeg er klar over det. Hvis ikke blir det nok bilder jeg tar for min egen interesse og hobby!

Hva syntes du om bildene? Og er slike bilder noe dere vil se mer av? 

Christina i London!

05.03.2017 kl. 14:09
Kjempefine bilder! Men pssst, broen heter Tower Bridge, London Bridge er en annen, hihi. Veldig vanlig å blande de to!

Helene Lekven

05.03.2017 kl. 15:41
Christina i London!: Haha, huff, så flaut! Jeg er jo egentlig fullt klar over det, men gikk visst litt fort i svingene når jeg skrev dette innlegget! Det forandres hvertfall nå :) Takk skal du ha <3

krist.in

05.03.2017 kl. 16:12
så kule bilder !

Helene Lekven

05.03.2017 kl. 16:53
krist.in: Tusen takk! :)
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits