Helene Lekven

You make me blush!

  • 02.03.2017, 08:48


Ja, nei det er vell på tide med et nytt antrekk fra London, er det ikke det? Jeg har jo fortsatt noen av dem igjen, men om du faktisk følger meg på instagram, så har du jo kanskje sett noen av disse bildene. Jeg klarer jeg ikke å la være å publisere der før jeg har lagt dem ut her. Jeg bare elsker å være aktiv på instagram om dagen, og ikke minst se at så mange liker bildene mine! Så om du faktisk ønsker å sjekke ut brukeren min og kanskje følge meg, så kan du finne meg HER.

Kjolen jeg har på her kjøpte jeg faktisk i London, på Primark. Vi tok så og si alle antrekksbildene de siste dagene, så rakk jo å shoppe litt før det. Og når vi lette etter et sted for å ta bilder av meg i denne kjolen fant vi ganske fort den perfekte locationen. Vi var nemlig i South Kensington, og visste vi ville ta litt bilder rundt om i området. Og når vi da fant disse husene med rosa blomster utenfor var det ikke snakk om at vi skulle gå derfra uten noen bilder. Nå syntes de jo ikke så godt i bildene alikavell, for det var litt vanskelig vinkel å ta bilder i da det var biler langs hele fortauet. Men det vi fikk til er jeg hvertfall ganske så fornøyd med!

Kjole ? Primark     Veske ? Mulberry      Strømpebukse ? Primark      Sko ? DinSko      Solbriller ? Asos

Nå derimot sitter jeg i kosebukse og en deilig genser. Jupp, skikkelig kosetøy dag hjemme i dag, for jeg skal nemlig mesteparten av dagen fokusere på skole, skole og atter skole. Trenger litt slike dager innimellom. Men etter de dagene jeg har hatt, hvor jeg faktisk har jobbet en hel del, + i dag, så gleder jeg meg til en rolig helg hvor jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil og ikke tenke på skole en gang! Deilig. Men nei, jeg kan ikke tenke på helg nå, det er fortsatt idag igjen, og det er ikke lite av fag som står på planen.

Så jeg håper dere alle får en fantastisk dag, og ikke minst at dere har hatt en fin uke så langt! Hva syntes du om antrekket, og ikke minst bildene?

Martine Ellefsen

02.03.2017 kl. 18:29
Kjempe fint antrekk :) Elsket de lyse og fine bildene!

Helene Lekven

02.03.2017 kl. 20:45
Martine Ellefsen: Tusen takk, du er så herlig! <3
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits